Hverdagen med mine kjære

WANTS TIL NATALIE !

Har kommet så mye fine barneklær på Hennes og Mauritz, har funnet masse fint som jeg har lyst på til trulta..dumt ho har så mye fra før,hehe :)

 

    

   


Noe du kunne tenkt deg til di prinsesse? :)

I WANT THIS SHOES

Driver å kikker litt på NELLY , de har så mange fine sko..kunne nesten tenkt meg alle sammen,tenk da...ha ett helt rom fylt med sko fra Nelly, det hadde vært en drøm ! Nå må jeg snart sette i gang med husvasken *JIPPI*, må få gjort noe når Natalie er på barnehagen og jeg har fri fra jobb. 

Her er noen favoritter jeg har funnet !

 

Par nummer 1 kan dere kjøpe HER

Par nummer 2 kan dere kjøpe HER

Par nummer 3 kan dere kjøpe HER

Par nummer 4 kan dere kjøpe HER

Par nummer 5 kan dere kjøpe HER
Likte dere noen av disse? Husk konkurransene jeg har gående (kategori konkurranser), kommer flere konkurranser etterhvert også ;)

BIK BOK WANT OG VINNEREN AV ARMBÅNDET!

Åh,har så lyst på nye klær å har funnet en del fra Bik Bok som jeg sikler etter..skal kanskje til Moa seinere å se om jeg finner noen av disse godbitene,eller kanskje jeg ender opp med noe helt annet?

Likte dere noe av dette?

 

Har også trukket vinneren av armbånd konkurransen, vinneren denne gangen ble Nathalie Gjesdal, ho skriver DENNE bloggen ! Gratulerer !  Cinderellas Skattkammer vil kontakte deg via mail :)

 

Nå skal jeg snart ha kjøretime, dere får ha en super dag søtinger !

Vår-trender for alle å enhver, WANTS!

Har funnet frem en del vår antrekk som jeg bare elsker, er mye forskjellig her..antrekk du kan bruke på byen,shoppingtur,cafebesøk,jobb..ja,you name it! Hadde jeg hatt mane penger hadde jeg kjøpt meg alle disse antrekkene,byttet ut hele garderoben min..det hadde virkelig vært noe..eller hva? :) 


  
    Hva synes dere om antrekkene jeg har funnet frem? Noe dere kunne gått med?

NB: Husk konkurransen jeg har gående, trykk HER   (premien er SUPER)

Vår-inspirasjon. LOOKBOOK

  

Alle bildene er hentet fra www.lookbook.nu , hva synes dere? :)  

NB : Husk også konkurransen min, er nå mange påmeldte..men vil ha enda litt flere siden premien er så stor. Les mer HER

Vår trender fra Bik Bok !

Jeg har alltid hatt en hat-elsk forhold til BIK BOK..noen ganger finner jeg absolutt ingenting der,og av og til så har jeg lyst å ha med meg hele butikken hjem :) :) 

Fant noen skikkelige godsaker på nett..har veldig lyst på!Hva synes dere? :)

Wants from Nelly!

Fant 3 kjoler jeg har veldig lyst på fra Nelly..men må nok vente litt, kan jo ikke bare kjøpe å kjøpe hver gang man har lyst på noe :/ synd igrunn..men ikke alle er millionærer :P Men..skal i bryllup i August,og da skal jeg ha meg en ny kjole ;) ;)

Hva synes dere om disse? (link om du trykker på bildene)
 

 

 

 

hits