Hverdagen med mine kjære

VINNER AV SURPRISEPAKKEN,BLE DET DEG?

Da har jeg trukket vinneren av surprisepakken, denne gangen ble det Linda Haukaas som stakk av med premien. Så du kan bare sende meg adressen din til Lille_Nette@hotmail.com,så får jeg sendt deg pakken. Blir sikkert ikke sendt før om ett par dager,er ikke så lett å komme seg ut av huset når man har ei syk trulte . Men pakke,det får du !

Du kan også skrive en kommentar inne på facebooksiden min,sånn at jeg kan se at du har likt den :) Blir også veldig gla om du skriver ett innlegg i bloggen din når du mottar pakken. Gratulerer!

Til dere som ikke vant : Ny surprisepakke konkurranse settes i gang snart !

Trykk på bildet for å komme til bloggen til Linda!
dw12dt

NÅR UNGENE HAR LAGT SEG

Nå har Natalie lagt seg,driver å leker seg litt på rommet da..men synes det er helt greit så lenge ho ikke kommer inn i stua :) Men..over til overskrifta,når Natalie har lagt seg pleier jeg å slenge meg på sofaen med noe godt i skåla og ett glass brus.Og siden alt av husarbeid er gjort og det dufter reint i heimen har jeg ikke dårlig samvittighet for det heller. Idag har det også kommet ut ny episode av "The walking dead".*GLEDE* !

Hva gjør dere i kveld?
 

KOM SNØEN FOR TIDLIG?

Har fått med meg at en stor del av Norge nå har fått snø,og Ålesund er intet unntak..personlig synes jeg at snøen kunne latt vente på seg,men Natalie synes det er kjekt da iallefall..ho vil at det skal komme litt mer,for da kan ho renne på akebrett. Håper snøen forsvinner fort jeg,og ikke kommer tilbake før i begynnelsen av Desember. Snø hører jula til,sånn er det bare :)

Hva synes dere?Kom snøen for tidlig?

KOMMER DU TIL Å SLUTTE Å HANDLE PÅ HM?

Lurer virkelig på om det er slik Hennes og Mauritz opererer...isåfall er det ekstremt synd og skammelig!

NÅ KOMMER VINTEREN!

Når jeg våkna idag hørte jeg at det var skikkelig uvær ute,så ut vinduet å så at det snødde og blåste,har jo blitt skikkelig vinter allerede. Håper virkelig ikke vinteren setter inn på fullt helt enda,lyst å nyte høsten ei stund til, hvis ikke ender vi jo sikkert opp med å ha snø helt til April,det nekter jeg :P

Natalie har vært super idag,helt fra morningen og etter ho kom hjem fra barnehagen,kjempedeilig..nå skal vi leke litt før vi begynner på middagen,som idag er pasta og laks :)

Hva synes dere om at vinteren er på vei for fullt? Blir veldig gla for tilbakemeldinger på spørsmål som jeg stiller i innleggene,husk at jeg hver Søndag kårer ukens leser som får link og bilde i sidebaren  :)
hits