hits

Hverdagen med mine kjære

STARTER TIDLIG

Idag begynte dagen tidlig, storesøster våkna ca halv sju og lillesøster våkna av all oppstyret. Skulle tro jeg begynte å bli vant til å måtte stå opp tidlig, men den dagen tror jeg nok aldri kommer. Var rett opp å mate småtrolla og sette på en kaffe (går å henter meg en kopp). *gjesp*.Natalie er hjemme fra bhg idag pgr av en hendelse mandagskveld som jeg ikke skal gå lenger innpå, men til dere som har unger så skjønner dere det nok når jeg sier "48timers-regelen". Det hendte bare en gang, så i morgen er det tilbake til gamle vaner for hennes del. 

Nå er det foringstid for baby og storesøster skal pynte mamma på håret. Ha en strålende dag.

 

Her var lillesøster ca 2 måneder.

  

LENGE SIDEN.

Det var jammen lenge siden, blogglysten har liksom ikke vært tilstede. Ikke i det hele tatt! 

Men nå skal det prøves å blogge litt igjen, siden sist har det kommet ett nytt familiemedlem, Natalie er blitt storesøster. Solveig Marie, som snart er 5 måneder er det nye tilskuddet og ho er som alle foreldre sier om babyene sine , verdens fineste baby.

Hverdagen er hektisk, mer en før. Men vi storkoser oss! 

VINNER AV PAKKE NUMMER 1 !

Da har jeg trukket vinneren av pakke nummer 1, det ble denne søte jenta (ho var kommentar 28,som ble vinneren denne gangen) Vant du ikke? Ikke fortvil,er enda noen pakker igjen å dele ut. Så er bare å fortsette å melde seg på. Irene Berland er iallefall navnet på den heldige , så om du kan sende meg adressen din til : Lille_Nette@hotmail.com så hadde det vært flott !

(link i bildet)


Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .