Hverdagen med mine kjære

GLATTKJØRING

Uff,nå er jeg sykt sliten..Natalie våkna klokka 4 i natt å begynte å spille på IPAD..ho kom deretter inn å vekket meg,var helt i koma. Når klokka ble sju måtte jeg opp,Natalie skulle leveres i barnehagen og jeg skulle på glattkjøring. Møtte kjørelærer på fergekaja halv ni,tok ferge over til en plass som heter Ørsta,kjørte så videre til glattkjøringsbana som lå 45 minutter unna. Når vi kom frem dit var det først litt teori,vi skulle lære å laste riktig på tilhenger og sikre barn i bil..noe jeg selvfølgelig kunne fra før.

Etter teorien var det ut på bana,det var KJEMPEGØY..så om det er noen her som gruer seg til det,så er det ingenting å grue seg for..vi lærte hvordan vi skulle håndtere bilen om man fikk skrens osv, var bare artig. Etterpå var det enda litt teori,en oppsumering av alt vi hadde gjort den dagen. Når klokka var 3 begynte vi å kjøre til fergekaia igjen,kom vell frem der vi skulle avslutte i halv 5 tida,da var jeg rimelig trøtt for å si det sånn.

Natalie ble hentet av Åse Marie i barnehagen idag,så det ikke skulle bli så seint for ho. Middag ble spist å så kom pappa,stemora mi,søstra mi og lillebroren min en liten tur..de har kjørt fra Kr.sand idag og var rimelig sliten,så det ble bare en kopp kaffi før de dro videre til farmora mi der de skal bo til i morra,da reiser nemlig hele familien til Geiranger,gleder meg veldig!

Avslutter nå..er helt sykt sliten av dagen :/ Ha en superfin kveld folkens,her skal senga finnes ganske snart ;)

 

Ett bilde av en random glattkjøringsbane,de er sykt glatte og det er helt umulig å ha helt kontroll på bilen (jeg kjørte ned de "folka" som kom i veien ett par ganger..hehe)
Bykjøring + KONKURRANSE

Idag har jeg vært på bykjøring for 2 gang, er supergøy. Vi har selvfølgelig en stooor cruisebåt som ligger i kai i Ålesund for øyeblikket og det krydde av turister i sentrum, så man måtte passe på så man ikke kjørte noen ned,hehe. De står jo der med kameraet sitt og kan plutselig bare finne på å gå midt ut i veien :P Men,kjekt at de synes Ålesund er en så fin by da. Synes jeg begynner å bli flink til å kjøre, har noen kjøretimer igjen,men håper det ikke er alt for lenge til jeg har lappen i hånda..kan nesten ikke vente ! !

Nå skal jeg snart hente snuppa i barnehagen, håper ho er litt blidere idag enn ho var i går når jeg henta ho :P Veldig surven for tida ! Er vell bare den 3 årstrassen tenker jeg. Ellers så er det jo snart helg, må prøve å få gjort ett eller annet,finne på noe skøy..noen som har noen forslag? Må være barnevennelig :P

Husk på konkurransene jeg har gående HER og HER. Min egen Give Away trekkes på Søndag, tenker jeg får pakken i posten med alle tingene i snart,og da legger jeg ut bilde med en gang ! Den andre Give Awayen er det damene hos Cinderellas Skattkammer som bestemmer når avsluttes, er bare å henge seg med :)

 

 

 

Natalie ønsker alle lykke til,hehe..vell,på sin egen spesielle måte :)  
Ha en superfin dag alle søtinger ! 

Kjøretime

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere om hvordan det går med bil-lappen..jeg skal idag ha min 11 time, trengte litt mer en det som var obligatorisk,men hadde nesten regnet med det siden jeg ikke hadde kjørt så mye fra før. Men det går kjempebra, og idag skal jeg ha min 2 time med bykjøring..og da er det ikke så lenge igjen :) Teorien er det litt værre med,har lest litt og kjørelæreren sier jeg er veldig god på teoridelen,men jeg HATER prøver..pleier å få helt hjerneteppe..selv om jeg egentlig vet svaret,så får bare krysse fingrene å håpe på det beste :)

Jeg kjører med Mini Trafikk skole i Ålesund, kjempehyggelig kjørelærer og vedig gode bilder..anbefales!!

Har dere bil-lappen og hvordan gikk isåfall teori-delen? :)

Kjøretime,pakke i posten og godis

Idag har jeg vært på kjøretime igjen,gikk kjempebra. Jeg øvde på parkering og å kjøre i rundkjøringer, jeg har visst god rattforståelse ifølge kjørelæreren min,ho trodde ikke jeg kom til å slite med å parkere iallefall,å det er jo bra :) Natalie var å spiste lunsj med HP når jeg var å kjørte,ho hadde kosa seg masse..det gjør ho alltid når ho får lov å leke i ballrommet..hehe!

Når jeg kom hjem hadde jeg fått pakke i posten. Det var en lipbalm, kur for slitte tupper og concealer. 

Nå har trulta lagt seg,nå skal vi kose oss med "Party Down" og litt godis,kjøpte ikke brus idag..skal prøve å kutte den ut,så det ble vann istedenfor :P

Sorry for kort innlegg,men typen sitter å venter på at jeg skal bli ferdig :P

I morra skal jeg på utdrikningslag som varer til sent på Lørdagen,gleeeder meg masse!! :)

Hva har dere gjort idag?

Bil-lappen er ikke langt unna!

Nå har jeg øvelseskjørt en del,og jeg begynner å bli klar for å kjøre med kjøreskole..så regner med at billappen er i boks iløpet av noen måneder..om jeg klarer teorien da vell å merke, om noen har tatt teoroiprøva tar jeg gjerne imot tips om hva som er lurt å lese på. Har bestemt meg for å bruke Mini-trafikkskole..der tok jeg grunnkurset og har hørt masse bra om dem.

Skal ut å kjøre etterpå,da skal jeg kjøre innfartsveien til Ellingsøya..må si jeg gruer meg litt,men det går sikkert kjempebra..håper jeg. Synes igrunn ikke det er så gøy å kjøre veldig fort, føler liksom at jeg mister kontrollen litt,men det er sikkert bare sånn i begynnelsen..tror aldri jeg kommer til å bli ei fartsbølle igrunn. Det skal bli en stor befrielse å få lappen, kan kjøre dit jeg vil når jeg vil..uten å være avhengig av andre eller bussen. Tror aldri jeg kommer til å ta buss igjen, det skal bli meg en glede !

Har dere øvelseskjørt eller er det noen her som akkurat har fått lappen kanskje? :)
 

Øvelseskjøring!

Idag har jeg vært ute å øvelseskjørt..kunne tatt lappen for leeenge siden,men har aldri blitt. Alltid vært veldig redd for å kjøre bil,livredd for å kræsje osv :/ Idag tok jeg motet til meg å begynte, ble med typen ut å satt meg bak rattet,hehe.. gikk overasskende bra..kjørte ut på veien til å med,noe jeg aldri trodde jeg skulle klare.. trodde jeg kom til å bli stuck på en parkeringsplass..hehe :P :P 

Var igrunnen veldig gøy,så i morra er det ut å øve mer..SKAL ha lappen i år, siden jeg fikk igjen en god del på skatten..så får jeg råd til å cashe ut hele beløpet på en gang,blir deilig! :) 

Dere må krysse fingrene for meg,og håpe det ikke blir noen kræsj :P hehe!

Ha en superduper fin Fredagskveld! 
hits