Hverdagen med mine kjære

UKENS BLOGG

Ukens blogg denne uken ble bloggen til Camilla,ho er mamma til en herlig liten tass som heter Herman.Ho skriver http://camegg.blogg.no/, og jeg anbefaler at dere tar en titt. Gratulerer til deg Camilla,bilde og link vil ligge i sidebaren min helt til neste Mandag. 
dw12dt

UKENS LESER

Denne uken ble det denne jenta som ble Ukens Leser,ditt bilde og link til bloggen din vil ligge i sidebaren til neste Mandag ! Gratulerer ! Vil du bli ukens leser? Trykk HER !
UKENS BLOGG BLE

Ukens blogg denne uken er denne jenta,linken er i sidebaren. Bilde kommer snart,var noe feil med kodene som jeg må finne ut av bare :) Jeg trekker ukens leser hver Mandag fra nå av, vil du bli ukens leser kan du melde deg på HER
UKENS LESER BLE?

Denne gangen ble det denne søte jenta som ble ukens leser,jeg vet ho har fulgt bloggen min en stund og ho virker som ei super jente! Link og bilde kommer i morra,er bare sååå trøtt nå at jeg rett å slett skal gå å legge meg..vinnerene av de andre premiene er også trukket,og de vil bli annonsert her på bloggen i morra ! Håper det går bra altså.

Nå skal jeg finne senga mi ! God natt  :)Vil fu ha sjansen til å bli ukens leser,meld deg på HER

UKENS LESER

Ukens leser som får bilde og link i sidebaren min helt til neste Søndag ble Benedicte. Benedicte skriver DENNE bloggen,verdt en titt ! Om du vil melde deg på ukens leser kan du melde deg på HER , det hjelper å være flink til å legge igjen spor etter deg i innleggene og på facebook-siden min.
VIL DU BLI UKENS LESER?

Jeg tenkte jeg skulle gi dere ett tilbud om å bli ukens leser på bloggen min,det dere må gjøre er å melde dere på ved å kommentere dette innlegget. Jeg vil gå igjennom bloggene å avgjøre hvem som skal være "Ukens leser". Ukens leser vil vises med bilde og link i sidemenyen min i ei uke,når uka er over vil det komme en ny "ukens leser". Høres dette bra ut?

Det kan lønne seg å være flink å kommentere innleggene mine :)

hits