Hverdagen med mine kjære

IKKE LENGER BARE EN

Hverdagen med to barn kontra ett barn synes jeg er ganske forskjellig, Natalie var vant med å få vår fulle oppmerksomhet helt alene. Når lillesøster kom måtte man dele på oppmerksomheten, det falt ikke i god jord i begynnelsen. Natalie var en del sjalu og ville ikke være i nærheten av lillesøster. Heldigvis går det litt bedre nå, selv om jeg skulle ønske storesøster via lillesøster litt mer tid og omsorg, men det kommer vell etterhvert det og. Jeg prøver iallefall å ta med kun Natalie på ting sånn at ho får litt mammatid, vi har blant annet vært på kino, teater og leketurer, kun jeg og Natalie. Superkoselig!

Ellers er det helt topp å ha to søte skjønninger og vie livet sitt til.

En ting som har gjort hverdagen lettere nå som det er litt mer hektisk er Adams-matkasse, for en suveren ide, det må jeg bare si. Mat levert på døra liksom, helt genialt! Nye smaker og man får tilbake inspirasjonen på kjøkkenet. Og ikke minst, man slipper å tenke på hva man skal ha til middag.


 

 

I sidemenyen min ser dere min INSTAGRAM-konto. Følg meg gjerne, kanskje dere får en ny følger dere og? Månedens leser blir kanskje fulgt opp etterhvert, må få igang bloggingen skikkelig først.

 

Og helt til slutt, verdens fineste grautmoms!Å JOBBE I BARNEHAGE

Mange tror at det å jobbe i barnehage er en enkel jobb,passe på unger..hvor vanskelig kan det være liksom? For dere som tenker dette,er denne tanken helt feil. Husk at foreldre leverer det mest dyrbare i livet sitt i våre hender. De forventer at barna blir godt tatt vare på,får i seg mat,blir trøstet om de blir lei seg,har det godt og at de lærer nye ting og mye mer. Vi skal også lage maten,holde faste rutiner,lære barna om rett og galt osv. Barn legger heller ikke fra seg trassen hjemme,og alle barn trasser..det kan ingen nekte på,de er barn som kan bli sinte og det kan av og til være vanskelig å få dem til å ville følge dagsplanen. Man må altså være ganske tålmodig og man må iallefall holde seg rolig og behersket sånn at ungene vet at du bare vil dem godt,uansett hvor sinte dem er selv.

Jeg har alltid elsket barn,så å jobbe i barnehage er noe jeg trives veldig godt med. Mange spør meg hvordan jeg orker det,iallefall siden jeg har ei tulle på 3 1/2 år selv ,som også skal ha oppmerksomheten min og omsorgen barn trenger,lett svarer jeg.Har ingen problemer med det. Er selvfølgelig noen dager jeg blir ekstra sliten etter en arbeidsdag og da er det lite gøy om Natalie begynner å trasse,men det er mitt valg og jeg kan jo ikke la det gå utover Natalie trulta. Kunne aldri hatt en jobb der jeg satt stille hele tiden iallefall eller det aldri skjedde noe nytt,fysj så kjedelig det må være. 

Og det beste av alt er jo når ungene liker deg så godt at de kommer springende å skal gi både nuss og klem til deg når du kommer på jobb,det føles godt i hjertet mitt ;) Så..barnehage er den perfekte jobb for meg :)

(bildet er gammelt,fra forrige barnehagen til Natalie)


BLOGGPAUSE

Jeg har bestemt meg for å ta en lengre bloggpause,er veldig mye jobb for tida og når jeg kommer hjem er det middag,lek med Natalie ++ alt annet som må gjøres. Natalie er også vanskelig på kveldene for tida,så jeg får aldri slappet av,det gjør meg sliten. Derfor tar jeg meg desverre en lengre bloggpause, takk til alle som har fulgt meg. Håper dere er tilbake når jeg er tilbake en annen gang.

Ha en superfin kveld alle sammen,klem fra Natalie og Anette (arkiv bilde)
NYTTÅRSFEIRING!

Hei,vil ønske dere alle ett supert nyttår. Hadde dere det kjekt i går? Det hadde vi,startet kvelden med en tre retters middag sammen med kjæresten som fylte 30 år i går. Når vi var ferdig å spise dro vi til Skåthaugen,der vi har feiret nyttårssaften de siste årene,supergøy! Vi hadde den flotte utsikten og det var rett å slett en fryd ! Kake,snacks,tapas og masse annet godt fylte magene våres,kjempefeiring! HP fikk også ett gavekort på valgfri resturant,og det kommer jo godt med for meg også !

Vi skålte,prata,lo og hadde det supert. Senere idag kommer Natalie hjem,gleder meg..har savnet det lille bøllefrøet mitt!

(hadde bare mobilen med meg i går,så..bildene er deretter)  Husk at jeg skal trekke konkurransen i kveld, HER !


 

UNORMALT VARMT

Her i Ålesund idag er det 12 grader ute,den lille snøen vi hadde har forsvunnet nesten helt i natt. Vi måtte skru ned varmovnene og åpne vinduene,varmt! Vinden er også varmt, dette er jo ganske unormalt for denne årstiden,men deilig da!Noen andre som har denne temperaturen idag? Husk konkurransen min her :)

JULEGAVE TIL MEG SELV

Idag har jeg vært å kjøpt julegave til meg selv og jeg er den stolte eier av en ny samsung galaxy S3,har ønsket meg ny mobil i evigheter,så er supergla nå kan man si :)

Er det noen av dere som har denne? Ikke glem konkurransen jeg har gående, HER
PERSONLIG ALMANAKK

For ei stund siden hadde jeg en konkurranse der dere kunne vinne en personlig almanakk,jeg fikk en selv også. Og den fikk jeg i posten for noen dager siden, er kjempefornøyd med den og har allerede begynt å skrive inn avtaler o.l . Fikk komplimenter for den på jobb idag, de er jo så fine. 

Har du ikke en kan du bestille HER .

 

Her er min personlige almanakk
JULEGAVER, BARE STRESS?

Vell,om jeg skal være helt ærlig så synes jeg det å kjøpe julegaver,pakke dem inn og sende dem kan være stressende..er jo så utrolig mye folk overalt,og man må stå i lange køer uansett hvor man er. Personlig hater jeg å stå i kø,blir så utrolig rastløs av det,feks de som stod foran meg i post-køa isted, de skulle sende en pakke til Japan,en konfekt! De spurte tusen spørsmål,hvor lang og bred pakken kunne være,om den kunne sendes som brev eller pakke,hvor lang tid det kom til å ta + tusen spørsmål til. Trodde jeg skulle bli gærn..

Fikk postet pakken min til slutt da,en stor norgespakke til nesten 250 kroner bare i FRAKT..jaja,er iallefall ferdig nå,er bare pakkene som skal leveres rundt her i området jeg har igjen å levere. Er koselig å gi julegaver,er ikke det..er bare alt styret først jeg ikke liker,hehe.

Enig eller synes dere jeg bare er helt på jordet nå?

 

(google bilde)
PÅ TOPPLISTEN

Fy så trøtt å sliten jeg er , lå på sofaen i natt også..Natalie lå i senga vår å hosta,harka,snorka og kava med armene,så for iallefall å få meg litt søvn la meg på sofaen. Har ikke sovet særlig godt på tre døgn nå og det kjenner jeg godt. Natalie er fremdeles syk og kan ikke dra i barnehagen,tror ikke det blir barnehagen på hele uka egentlig,ho må bli frisk først.

Men tilbake til overskriften,når jeg våknet idag så jeg at jeg lå på topplisten for de på min aldersgruppe,har lagt der ei stund nå,men ikke så høyt oppe. Så også at jeg lå på 6.plass over bloggere i Ålesund,og Ålesund er jo ganske stor. Så er kjempefornøyd med det ! ! Idag blir det kanskje satt igang en ny konkurranse,kommer an på om jeg får den mailen jeg venter.Så det blir spennende.

Har dere sovet godt i natt?

 

 

 

dw12dt

INSTAGRAM!

Noen som har INSTAGRAM? Om dere legger meg til så følger jeg dere tilbake. Anetter84 ! Håper dere vil følge meg !

 

Ett fåtall av mine Instagram-bilder
dw12dt

STORHANDEL

Idag har vi hatt storhandel, vi pleier å handle inn til ei uke hver helg..i det siste har det sklidd litt ut,men skal begynne å skjerpe oss igjen. Vi skulle jo egentlig lage litt julegaver idag også,men det tar vi i morra istedenfor. Vi har handla inn fliser,tusjer,knotter o.l,så nå skal Natalie få lage skikkelig fine julegaver,kjekkere å gi vekk  noe som trulta har laga synes jeg,blir litt mer personlig.

Nå har vi akkurat sett film "Looper", en veldig bra film,anbefales ! Skal finne senga snart,så dette blir ett kort innlegg..er så trøtt at jeg kunne sovna sittende,så dere får ha ei riktig god natt,og husk..i morra trekkes konkurransene ! Lykke til !

 
dw12dt

SJUKLING + MINNER OM KONKURRANSENE

Usj,syka har kommet i hus..eller,den har jo egentlig vært her ei lita stund. HP begynte å bli skikkelig kvalm å dårlig for ett par dager siden,og nå er det min tur..skal ikke informere dere for mye,dere vet jo hvordan det er å være syk og kvalm,ikke kjekt altså. Trulta er iallefall kommet seg i barnehagen og ble overlykkelig da ho se dem hadde grøt til frokost,eneste tingen ho spiser skikkelig godt av igrunn. Idag skulle ho også pynte seg,hadde musefletter med kroneklemme og sølvklemme,skikkelig søt var ho. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av ho,men det får vi anledning til en annen dag.

Er vell ikke så mye mer å fortelle så tidlig på morningen,får heller oppdatere dere litt seinere. Men husk på konkurransene da dere, surprisepakken HER og Personlig Almanakk HER .

Vil også takke for alle fine kommentarene jeg får,og for at dere følger bloggen min..setter jeg utrolig stor pris på altså!

 

Siden jeg ikke tok noen bilder av trultis før vi stakk til barnehagen,legger jeg ut to fra i går.

Ha en superflott dag alle sammen,jeg skal ligge å håpe at kvalmen gir seg snart..

 

dw12dt

TELEFONEN RIIIINGER!

Bråvåkna klokka sju idag av telefonen,det var jobben som lurte på om jeg kunne jobbe..og det kan jeg selvfølgelig,tror jeg hørtes litt bortevekk ut da og det må jeg beklage for når jeg kommer frem..hehe. Natalie har hatt ei travel natt,ho sovna ikke før i titida,kom inn til oss i to tida..og nå skjønner endelig HP hvor irriterende det er,jeg fikk ho til å ligge i midten nemlig..og ho makker,sparker,ruller osv. I tillegg hadde jeg en syk drøm om ett countryband og masse folk som stod uti gata her,hadde visst pratet i søvne til å med,hehe...morsomt !

Men nå er det påtide å komme seg avgårde, det regner å blåser som bare det så HP skal få lov å kjøre oss :)

Ha en superduper dag alle sammen og husk Nelly kjole konkurransen . Kommentar 7000 nærmer seg også fort nå og den som får den kommentaren får en liten premie.

 

(arkiv bilde)
DEILIG ! !

Å,våkna halv ti idag..så herlig ! ! Deilig å kunne endelig få sovet ut litt. Natalie er med pappaen sin,og koser seg nok der.Så selv om jeg savner ho er det godt å ha litt barnefri i blandt!

Nå har jeg nettopp spist frokost og skal til å hoppe i dusjen, vi skal gå til Moa idag å hente den andre bilen. Så blir det kanskje litt shopping også?Har jo fremdeles litt igjen på gavekortet fra Kappahl :)

Sitter foressten å ser på TvNorge nå,og kanalen er helt rar?Noen andre som opplever det? Merkelige greier..

 

(arkiv bilde) Skal se om jeg får tatt noen stilige photoshoots-bilder idag,må bare smiske litt med typen :P
GODTESYK ! !

Vell,som noen av dere vet skal jeg ikke spise godterier på ukedagene mer. Gått veldig bra så langt,men kjenner søtsuget ligger å gnurer..har så lyst på sjokolade og cola,men får ta meg til takke med mini gulerøtter istedenfor,er jo godt det også. Kanskje noen har ett tips til hva jeg kan spise, noen som har anbefalt meg nøtter..men det finnes jo så mange sorter?! Enda vanskeligere er det når jeg ikke får jobbet,sitter å venter på at telefonen skal ringe..men det gjør den ikke,håper jeg får noe fast å gå til snart. Ikke kjekt å være hjemme.

Koselig om dere kom med noen tips til meg :) !
SPØRSMÅLSRUNDE !

Forrige spørsmålsrunden jeg hadde var ikke så bra,kom inn veldig lite spørsmål..så bare droppet det,så vi prøver igjen !

Jeg svarer på det aller meste,så det er bare å spør i vei !

(ja,vet jeg ser gal ut på bildet under..men det er sabla stilig) ;)
MEMORIES !

Satt å så på "gamle " bilder på mobilen. Gode og morsomme minner ! :)
Pleier dere også å bla i gamle bilder på mobilen? 

 

 

PAKKEKALENDER?

Jeg vet at mange av mine venner og bekjente skal lage pakkekalender til ungene sine,mange av ungene er like gamle som Natalie..og det er helt greit det,men jeg synes igrunnen dette er helt unødvendig,ett barn blir selvfølgelig gla for pakker,men det er nok ikke ungene som først har sagt at dem vil ha pakkekalender. Jeg selv hadde pakkekalender når jeg var mindre,men det var ikke før jeg gikk på barneskolen at den tradisjonen begynte. Natalie er i den alderen nå at småting ikke blir godt tatt vare på heller (kan jo variere fra barn til barn det,men dere skjønner poenget),så ser rett å slett ikke vitsen med å gi ho 24 små pakker før Julaften i det hele tatt kommer.  Ikke er det alle som har råd til denne tradisjonen heller. Istedenfor pakker,hvorfor ikke finne på noe annet? Finn på noe spesielt med barnet ditt,som nødvendigvis ikke koster noe penger i det hele tatt.

Istedenfor pakkekalendere kan vell det settes en liten slant på sparekontoen?

Skal din unge få pakkekalender i år?

(bildet er fra google)
LØRDAGS-GODIS

Ja,nå sitter jeg her igjen da..helt alene på en Lørdagskveld. Trulta har lagt seg,men ikke sovna enda. Typen har dratt til bursdagsfeiringa til Tonje,hadde kjempelyst å være med,men som alltid skjer sånne gøye ting hver gang vi ikke har barnefri eller mulighet til å få barnevakt..kjedelig :(

Men som ett plaster på såret lagde jeg meg ei lita skål med godsaker og jeg har en film på nedlasting (What to expect), skal nok klare å kose meg LITT iallefall :)

Hva gjør dere i kveld?
JULEGAVEØNSKER

Har drevet å tenkt litt på hva jeg ønsker meg til jul, synes det er like vanskelig å komme på hvert år..har aldri noe jeg ønsker meg utrolig mye.

Men her har jeg funnet ett par ting iallefall. Hva ønsker du deg til jul?


1. Ønsker meg kjøkkenutstyr 
2.Ting fra Kremmerhuset,elsker så å si alt dem har
3.Morrocanoil
4.Gavekort
5.Brødformer
6.Ny rettetang,min har sett bedre dager (Må være ei skikkelig ei)
7.Bakebok
8.NY MOBIL! Min har nemlig begynt å leve sitt eget liv


LEGEKONTOR..TIL HJELP ELLER BESVÆR?

Blir så irritert på legekontoret vi bruker, kvier meg hver gang det er noe fordi jeg VET at vi aldri får komme den dagen vi ringer uansett hvor gale det er,fikk beskjed om at Natalie,nei ho måtte bare ha vondt enda en dag..var ikke akutt nok å ha forstoppelse av og på i over to måneder. Når vi først kommer til legen føler jeg aldri at jeg får sagt alt jeg vil eller spurt alle de spørsmålene jeg ønsker,føler vi blir kastet inn og kastet ut.. I tillegg har de bare ei som driver å tar telefonen,ringte akkurat når de åpna og det var det tydeligvis andre også som gjorde,satt i telefonkø ca en halvtime..blir så frustrert! 

Fikk iallefall legetime i morra,må ringe der jeg skal i jobbintervju å spør fint om jeg ikke kan få komme til en liten prat litt seinere da,håper det lar seg ordne.

Noen flere som har vært frustrert på legekontoret sitt?eller legen sin?

 

Stakkars trulta mi som har en sånn dum mage :(
SHOPPING

Som noen av dere vet vant jeg jo Kappahl konkurransen,gavekort på 10tusen kroner. Har sett litt på nettsiden deres og funnet noen plagg som skal hjem til oss. Skal bli kjekt å få alt dette + mer til klesskapet snart. Gleder meg masse til å shoppe ! :) Natalie får mest og det er fordi Kappahl har så mye fint til små jenter og jeg elsker å kjøpe klær til ho,ho blir jo så gla :)

 

SLITEN MAMMA...det er ikke bare bare..

Uff,kjenner jeg begynner å slite pgr av lite søvn for tida..synes det er vanskelig å sovne tidlig på kvelden og Natalie kommer som sagt inn til oss på natta å våkner gjerne før 5 hver eneste dag. Var på jobb idag og tok meg selv i å gjespe flere ganger,heldigvis jobber jeg i barnehage der det skjer ting hele tiden..hvis ikke tror jeg at jeg hadde sovna :P Barna får meg også til å tenke på andre ting,de er jo så herlige og utrolig morsomme,har så mye gullkorn at man kan bli helt lattermild.

Natalie sliter enda med magen,ho spiser lite og vil ikke gå på do å gjøre nummer to..vi har nå kjøpt inn "Malt ekstrakt" i håp om at det skal hjelpe litt,for apotekvarer har ikke hjulpet i det hele tatt. Ho blir jo helt uvell ho også,sliter sikkert på den lille kroppen å ha så vondt i magen hele tiden. Ho får heldigvis noe annet å tenke på nå da,søskenbarnet og farmora hennes kommer en tur. Det blir kjekt for ho!

Gleder meg litt til i kveld da,jeg SKAL se episode 1 av "The walking dead",må si jeg gleder meg litt..håper bare jeg ikke sovner fra hele greia..hehe!

Husk "Forundringspakke" konkurranse (for jenter). Du kan delta HER og meld deg også på UKENS BLOGG/LESER HER 
SOVER SÅ DÅRLIG..

Uff..venner meg aldri til at Natalie våkner før 06.00,gjerne 05.00 hver eneste morning. I tillegg kommer ho inn til oss på natta og da får jeg ikke sovet skikkelig. Utrolig frustrerende! Idag skal jeg på jobb også,så får vell bare prøve å holde motet oppe. Natalie blir jo så trøtt selv og ho har jo sluttet med den lille lurer på dagen,så ser egentlig ingen grunn til at ho skal våkne så tidlig som ho gjør. Vi får vell en ettermiddag med surv og syting idag med,juhuu..gleder meg :s 

Nei,dette ble ett skikkelig klage innlegg..men er ikke bare rosenrødt å ha unger,det er sikkert å visst. Elsker Natalie med hele mitt hjerte,men ho kan GODT sove litt bedre om natta og ikke våkne før halv sju iallefall..

Nå er det på tide å gjøre ho klar for barnehagen..finne frem vogna å trille ut i bekmørket.JIPPI!

Vi som bor i Ålesund er vant til stygt vær og i det siste har det regnet å blåst en del,stakk innom storm.no for å se om vi hadde noe finevær i vente og gjett om vi har da! :) Håper virkelig det blir så fint som det er meldt. Blir iallefall Dyreklubben i helga da,og da vet jeg om ei som blir gla ;)Har dere noe finevær i vente? :)

HVOR ER NATALIE?

Var veldig uvant at ikke Natalie var her idag når vi stod opp,ho pleier liksom å lage så masse liv på en Mandags-morning, håper ho har hatt det kjekt med tante og at dem får en koselig dag idag. Litt deilig åsså å kunne bruke litt ekstra tid på å gjøre seg klar til jobb. Skal jobbe fra 09.00 idag,så har enda litt tid..tar jo bare 10 min å gå bort. Skal heller ikke jobbe full dag idag,så da får jeg dratt hjem å ryddet og begynt på middag før vi kjører å henter Natalie. Kjøring ja,kom på at jeg må begynne å lese til teori-prøven..eller iallefall ta noen av de betalings testene på nettet. Håper jeg består på første forsøk på teorien sånn at jeg kan bestille oppkjøring,SKAL ha lappen i år !

Dere får ha en superduper dag ! Og husk de gøyale konkurransene jeg har gående,du kan vinne "Wonderstruck" lotion og sminke fra Maybelline.

 

Ett litt morsomt og uklart bilde på morrakvisten :P
LOPPEMARKED

Da har vi vært på loppemarked,var veldig utplukka så vi fant ikke akkurat noen skatter. Kjøpte ting vi trengte rett å slett. Loppemarked er jo superbillig,så alt vi kjøpte kom på rundt 100 lappen !

Vi kjøpte : 

En stor "fancy" tallerken 
Trivial Pursuit
Biffbestikk
Grønnsaks-rasper (denne er til Natalie,mye lettere for ho å bruke en den vi har)
3 barnebøker
Eggeglass
Frokost tallerkener
Visp
Ole Brum krus til Natalie

Synes vi fikk mye for pengene jeg :) Hva synes dere?  I kveld blir det kanskje fotoshoot i skogen,HÅPER ikke det begynner å pøsregne igjen !

ER SÅ LEI ! !

Nei,fysj av meg. Nå er jeg virkelig lei av at det bare skal regne  ute, det har regnet i ei uke nå. Ja,vet man ikke skal klage på været og at de fleste mener at "det finnes ikke dårlig vær,bare dårlige klær". Jeg kan si nå med en gang at "det finnes dårlig vær!!". Jeg og typen skulle egentlig på kanotur idag,gjøre noe litt uten om det vanlige siden vi først har frihelg,men det går jo ikke i dette været. Man kan padle kano i regnvær,men det blåser jo sånn åsså..og for vi som ikke er vant med å padle kano hadde det sikkert endt med at vi måtte bli plukket opp av hjelpehelikopter.Og det hadde jo vært en fin Lørdag. Og her i Ålesund er det ikke mange "vann" man kan padle med kano på,man må ut på sjøen.

Jeg sitter her å prøver og tenke ut en plan, men siden jeg akkurat har stått opp er hjernen i litt sovemodus enda. Hadde blitt veldig gla om dere hadde kommet med ett tips,hva kan man finne på når det er skikkelig drittvær ute (vi skal ut av huset,det er sikkert iallefall) :) . Uff,nei dette var ett skikkelig syteinnlegg,hehe. Liker ikke å syte sånn igrunn,men av og til så må det bare ut ! 

Kan fortelle dere at jeg har trukket en ny vinner av LIPSMACKERS da,og det ble LINN-THERESE, ho skriver denne bloggen , så om du ser dette så må du sende meg adresse til Lille_Nette@hotmail.com ;)
RESTAURANT OG KON TOKI

Hei søtinger, nå er jeg kommet hjem fra min første dag på jobb på lenge..kjempekjekt, har begynt å jobbe som vikar i barnehage. Morsomt å være med unger hele dagen, de er jo så skjønne å herlige ! Vet ikke hvor mye jeg får jobbe fremover,men håper det blir en del :) Natalie var superfornøyd når jeg henta ho idag, ho hadde nemlig fått lue med barnehagenavnet på..ho skulle ha den på seg på vei hjem ;)

Nå driver HP og Natalie å spiller gitar å synger ned i stua, jeg sitter bare her å gnurer på pcen..hehe ;) Snart skal jeg å typen ut å spise før vi setter snuta mot kino, vi skal se "Kon Tiki" og jeg gleder meg veldig, noen som har sett den? :) Fikk foressten en kjempefin bukett av typen når han kom hjem fra jobb, han er jo bare så snill. Skal legge ut bilde av den seinere ;)

Noen som har sett Kon Toki?Og hva synes du isåfall om filmen? 
 

PÅ TOPPLISTEN !

Topplisten i Ålesund

 1. Siljemilf
 2. Toneostensen
 3. Thejune
 4. Sofiemote
 5. Osloinchanel
 6. Miieee
 7. Lauriiee
 8. Agnetesolevag
 9. Kjendistegneren
 10. Vav
 11. Vannmelon98
 12. Pernlle
 13. Lillenette

Er kanskje noe å skryte sånn uhemmet mye for, men Ålesund er relativt en stor by og å ligge på 13.plass er jeg ganske fornøyd med :) Jeg ligger på 217 plass i Norge, og om dere fortsetter å lese bloggen min kan det være jeg når høyere :) Setter iallefall kjempestor pris på det !

 

Nei,nå må jeg hive meg i dusjen å få gjort noe her i huset før jeg må hente Natalie i barnehagen,er fint vær ute idag,men må gjøre litt husarbeid tenker jeg,blir aldri tomt for noe å gjøre når man bor i hus.

HUSK KONKURRANSENE JEG HAR GÅENDE :)  HER OG HER  og LYKKE TIL SØTINGER !Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

 • .
hits