Hverdagen med mine kjære

KVELDENS OUTFIT

Da er jeg klar for å dra i 30års dag,stresset veldig med å få gjort meg klar. Hadde bad hair day,bad sminke day,fant ikke skoene mine osv,virkelig kjempegøy. Regner med det er flere som har hatt sånne dager?Er døds irriterende,hehe. Vet jeg skulle skrive omtale av håret jeg mottok fra dreamextansions idag,men det får bli i morra eller på Mandag,pgr av min "bad hair day" fikk jeg det ikke til å se bra ut idag. Men har jo en morsom konkurranse gående,HER. Har 5 julepakker jeg vil dele ut til dere !

Hva synes dere om antrekket? 

  

DAGENS OUTFIT
Strikkejakke: Kappahl
Topp: BikBok
Bukse: Cubus
Smykke: Kappahl

 

Må ha det litt morsomt når man tar bilder også ;) sh365sh

"FINNER ALDRI NOE Å HA PÅ MEG" - Noen som kjenner seg igjen?

Noen som kjenner seg igjen i den setninga?

Tror så å si alle jenter bruker den ganske ofte,selv om de aller fleste av oss faktisk har en god del klær. Jeg tenker ofte at jeg aldri har noe å ha på meg,skjønner egentlig ikke hvorfor jeg klager,for jeg har en god del klær. Har to kommoder,ett stativ,to hyller m/tre skuffer som er fylt til randen..og det er ikke alt engang,noe ligger på badet og andre steder også. Jeg tror problemet heller er at jeg ikke vet hvordan jeg kan få mest mulig ut av klærne mine,finnes sikkert hundrevis av måter å bruke de forskjellig,men som mange andre er jeg ett vanedyr,liker best det jeg har prøvd før. Har tatt litt bilder av alle klærne mine,så får dere se. Jeg synes iallefall at jeg egentlig har en del,men det kan jo bare være meg. Burde kanskje begynne å eksprimentere litt med klærne jeg har?

 

Som dere kan se her så bruker jeg opp mesteparten av plassen vi har til klær,hehe
Ett par av kjolene mine

Husk også konkurransen,3 vinnere stikker av med en premie! Meld deg på HER

INNKJØP/OUTFIT

Da har jeg fått tatt bilder av noen av klærne jeg har kjøpt på Kappahl,tok meg bryet med å ta på klærne å ta bilder..blir så mye bedre. 

So here it is !


Hva synes dere?

 

DAGENS OUTFIT!

SKal straks ned på MIX kiosken å kjøpe meg biffbaguett nå,er så godt det ! Men først kommer dagens outfit ! :) Tusen takk for alle de fine kommentarene på photoshooten i går,det setter jeg kjempe stor pris på,dere er søte :)

 Alle klærne/smykket er fra BIK BOK. Skoene husker jeg faktisk ikke,er så lenge siden de ble kjøpt !

Hva synes dere?

FJASEBILDER/OUTFIT

Skulle prøve meg på ett outfit bilde,men siden selvutløseren ikke ville samarbeide med meg ble jeg så lei til slutt at det ble bare masse fjas.

Her er resultat av "Anettes fjasetid" Har det veldig morsomt må jeg bare si...haha(sitter foressten å venter på at det værste regnskyllet ute skal gi seg og til klokka blir halv tre..sånn at jeg kan få henta vesla i barnehagen).

Hadet så lenge folkens,husk alle 3 konkurransene som ligger ute :)

Wedding Outfit

I går var jeg i brullup,brudeparet var bare SÅ flott.. legger desverre ikke ut bilder av brudeparet og gjestene. Vil ha tillatelse fra alle jeg tar bilder av, og de fleste vil ikke at bildene skal legges ut på nett slik at alle og enhver kan se på,og det forstår jeg veldig godt! :)

Men her kommer iallefall noen bilder av meg og den flotte Floyd kjolen som jeg hadde på meg under festen :)


Vi dansa i mange timer i strekk,kjempegøy!Fant meg en liten baby der, ble heelt babysyk av hele greia.. han var bitteliten !
Har dere hatt ei fin helg?

Bilder av meg selv jeg er fornøyd med,til en forandring :)

Når jeg ikke får tatt noen nye skikkelige bilder,så legger jeg ut de jeg har på pcen..dette er noen av bildene av meg jeg er blitt fornøyd med :) (tidsrom, fra nå og ca to år tilbake i tid) 

Noen av bildene ble veldig små fordi jeg måtte ta dem fra facebook :) Ja,jeg vet..skifter hårfrisyre ofte :)
Dagens outfit og headere

Ja..har jo ikke fått blogget før nå pgr av at jeg ikke har kommet inn på bloggen min..dumme DOS-angrep..begynner å bli temmelig lei for å si det sånn..regner med jeg ikke er alene om det.

Men..back to the headline, lenge siden jeg har hatt dagens outfit..og selv om både mobilen min er ødelagt og kameraet..så fikk jeg tatt noen med gamle mobilen :P Ikke så bra kvalitet da,siden det er en mobil fra steinalderen,men ble da noe..hehe !

Fjærøredobber fra CMYK, 99 kroner (dårlig bilde da...)


Skjerf fra HM, 30 kroner. Svarte bukser fra Bik Bok 199 kroner, blazer fra HM 99 kroner, genser fra Bik Bok 199 kroner. Skoene kjøpte jeg på en salgsblogg.Ring fra HM 20 kroner.

 

2 headere jeg har laget idag ! :)


Ha en super natt alle sammen!

 

Plages dere av angrepene blogg.no har?

Fest antrekk!

Nå er vi straks klare for 27 årsdag,blir kjekt det :) 

Her er antrekket jeg skal gå med!

Synes? :) Hva skal dere i kveld?

Dagens antrekk!

Nå sitter jeg å venter på at Monica skal komme, vi skal nemlig på Moa å shoppe litt?Blir ikke så mye,kontoen er ikke helt full kan man si..vært litt mye utgifter i det siste :/ (KJIPT)! Etterpå skal jeg høre om ho blir med å tar noen bilder,men da tenker jeg været må bli litt bedre...regner og blåser som bare det :/ Så dere får krysse fingrene for oss at det blir finevær snart!! :)

Toppen jeg har på meg er faktisk en kjole,eller VAR en kjole..tok å klippet i den littegrann..hehe! :)

Her er iallefall dagens antrekk! :)

topp/kjole: Cutiecode
Bolero: Sisters Point
Bukse: Cubus
Sko: Skoringen
Smykke: Cubus
Armbånd: Cubus

 

Ha en superduper Lørdag videre! 

hits