Hverdagen med mine kjære

MIN FROKOST OG KURS MOT GEIRANGER!

Sitter her å skal trykke i meg frokost,har egentlig litt dårlig tid. Etterpå skal vi innom Moa,må nemlig inn å se om de har ei lita veske jeg kan bruke under julebordet i kveld,må også ha strømpebukse..viktig! Etter moaturen skal vi sette kurs mot Geiranger,guuud hvor jeg gleder meg til å trykke i meg julemat,er noe av den beste maten som finnes altså ! Enig?

Blir ikke mer blogging idag tror jeg,om jeg ikke plutselig finner ut at jeg skal blogge fra mobilen da..hvem vet? :)

Ha ei superduper helg alle sammen !


JULEBORD I MORRA

Ja,jeg skal på julebord i morra..litt tidlig kanskje? Gleder meg iallefall utrolig masse,vi skal til Geiranger med jobben til Hans Petter. Og som de fleste som skal på julebord gleder jeg meg mest til maten og drikken,skal prøve å ikke la det bli så mye innabords da,Natalie kommer tilbake på Søndagen og jeg vil ikke være helt ødelagt heller. Kjolen jeg skal ha på meg er kjøpt på Nelly,har faktisk klippet i den litt siden jeg ikke likte hvordan den så ut før,var fin på bildet,men ikke i virkeligheten. 

Merket er iallefall "Little Mistress" og er kjøpt på Nelly,tidligere i år faktisk. Kommer ikke til å legge den ut på bloggen før på Søndag,siden jeg vil at dere skal se hele antrekket i sin helhet..altså med hår,sminke og sko. Akkurat nå sitter jeg med "turban" på hodet og i morgenkåpe (Har akkurat tatt meg ett bad,det var deilig). 

I kveld skal jeg legge meg tidlig,få ei god og lang natts søvn før det braker løs i morra.

Ha en super kveld alle sammen,husk at på Søndag kårer jeg ny ukens leser og resten av premiene blir trukket.

 

Meg med "turban" og morgenkåpe..hehehe
 

Når nervene tar overhånd

Mange vet sikkert hvordan jeg har det. Du får vite at du skal holde ett foredrag for klassen,stå foran fremmede mennesker å snakke om deg selv o.l. og kjenner at nervene kommer snikende. Hos meg er det kanskje værre en de fleste, jeg blir helt utenfor når jeg får vite at jeg må opp å prate om meg selv o.l foran mange mennesker. Jeg blir tørr i munnen og hendene begynner å skjelve, dette er utrolig frustrerende.

Jeg mister helt taket på hvem jeg er,og føler at den ekte Anette forsvinner helt. Jeg er jo sprudlende,glad,ambisiøs,morsom og ærlig,alt dette forsvinner og det eneste som vises er nervene mine. Jeg begynner å prate fort (noe jeg gjør til vanlig,men ikke av samme grunn..elsker å prate å har gjerne alt for masse å fortelle,hehe) og det føles ut som det bare er "babbel" som kommer ut av munnen min. Husker når jeg gikk på skolen, fikk vite at vi skulle ha muntlige oppgaver foran klassen, jeg ble rett å slett livredd..og den frykten har desverre ikke gått vekk enda,og jeg aner ikke hvorfor det er sånn.

Tipper det er flere som har det sånn,men akkurat når jeg er i en sånn situasjon føler jeg meg helt alene..føler at alle de andre mestrer det kjempebra og at jeg er den dumme som står igjen og er dritnervøs for ingenting, for det er jo egentlig ikke noe å være redd for?Du skal jo bare fortelle om ditt arbeid til klassen din,eller om deg selv og hvordan du er som person i feks ett jobbintervju?Har blitt fortalt uttallige ganger,"det er ikke noe å være redd for". Og jeg vet jo det selv,at det ikke er noe å være redd for. Men det hjelper desverre ikke,jeg er livredd for sånt uansett. 

Kan ha ståltroa på meg selv før  nervene kommer,men de kommer..og det ødelegger alt!

Er det flere en meg som har det sånn? Kanskje noen har noen tips som kan få vekk frykten min,eller iallefall redusere den? 

Ny frisyre! :)

Idag har jeg vært på frisøren..deilig å bli litt stelt med, fikk til å med full hodebunnsmassasje..holdt på å sooovne,var helt herlig.. Frisøren var kjempesnill og veldig flink! Fikk stylet håret også,men det pøøøsregna når vi skulle ut i bilen,og jeg hadde selvfølgelig ikke hette eller noe annet å beskytte håret mitt med :P

Her er iallefall resultatet uten styling :)

Syns? :) Har dere en fin kveld?.. jeg sitter her å prøver å holde meg våken, er syyykt trøtt..så rett etter "The Voice"..så skal jeg finne senga mi..og jeg kan sove så leeenge jeg vil i morra,det blir superdeilig!! :)

Bloggpause..

Jeg tar nå ei bloggpause på ubestemt tid.. takk til mine søte faste lesere, håper dere vil følge meg når jeg finner bloggnisten igjen...

Klem

Noen som har kjøpt jeans fra Superkul.no?

Driver å kikker litt på dongeribukser på superkul.no, og det er veldig mange fine..men det jeg lurer på er om de virkelig er så fine eller om de kun sitter smashing på de modellene på bildene :) Noen som har erfaring her? :) Finner så å si aldri bukser som sitter perfekt, så blir veldig gla for tilbakemelding.
Fant også en kjempefin kjole,tror kanskje jeg har nok..hehe,får jo så sjeldent brukt dem :/

 

Ha en superfin dag alle sammen ! 

Middagstips?

Om dere har lest bloggen min så vet noen av dere sikkert at jeg er veldig flink til å lage ukesplaner o.l.. men idag står jeg faktisk helt fast på hva vi skal ha til middag, er så matlei :P Så om noen har ett tips,kom gjerne med det! :) Blir veldig gla for alle tips!

Ha en superduper dag!


(dette skal liksom forestille meg..hehe)

Me WANT!

Dreiv å kikka litt på Bubbleroom, og dem har faktisk ganske mye fint ! Fant iallefall ett par plagg jeg har veldig lyst på..

Here they are!

 
Denne og den under er fra HM da :)


Noe dere likte ? 

 

Helga går ALT for fort!

Da var det Søndag da..og helga har flydd avgårde, som vanlig.Synes igrunn helga er alt for kort..skulle gjerne vært en dag lenger. Idag kommer iallefall trulta mi hjem,  ho har sikkert kosa seg med pappaen sin..så får vi håpe ho er i godt humør,kjekkere det enn når dem er sur å sint :P

Tenkte i går at jeg skulle spare husarbeidet til idag, fordi jeg rett å slett var litt for lat i går..det angrer jeg på nå,hehe..men må vell nesten bare komme igang da :)

Ha en superduper Søndag, håper dere har hatt ei fin helg!


trulta mi <3

PS: Har du ikke likt facebook-sida mi? Om du gjør det er du med i trekninga av en goodiebag med masse stæsj ;)

BLT,smågodt og Breaking Dawn !

Nå har vi akkurat spist BLT Sandwich, kjempenammis! Smakt det før?

Så er iallefall god å mett nå..eller,litt plass til smågodt da..ja,vet..jeg er en godtegris :) Skulle laste ned en film åsså, og da var det gleeede på jord da jeg så at Breaking Dawn hadde kommet, så nå blir det Twillight kveld..hehe ;) Har dere sett Breaking Dawn?Er den bra? Jeg elsker iallefall alle filmer og tv serier med vampyrer.. favoritten er True Blood..superbra tv-serie!


Jeg som har laga selvfølgelig :)Ja,vet..er en sjokolade som har blitt tatt en bit av..(HP!!!).. merka det etter jeg hadde lasta opp bildet,hehe ;)

Kose dere videre i kveld kjære lesere :)

God morgen..eller formiddag da! :)

Våkna nå jeg..kjeeempedeilig å kunne få sove så lenge man vil :) Lurer på når trulta stod opp med pappaen sin idag,håper det var tidlig ;) hehe! Jeg har iallefall sovet kjempegodt i natt,ikke gjort det på lenge..så var veldig herlig å få sovet skikkelig for en gang skyld!

Planen idag : Først spise frokost,viktig med frokost folkens,håper alle spiser det! :)
Så får vi bare se hva dagen bringer,må iallefall på butikken å ha noe småting..melk blant annet..det går sykt mye melk her i huset :s I kveld skal jeg å kjæresten iallefall finne på noe kjekt,vet ikke helt hva det blir enda..men det finner vi ut av,kanskje noen av dere har ett forslag? :)

Ha en fin morning/formiddag ;)

 

PS: Savner sommeren..vil ha den NÅ! Derfor legger jeg med ett bilde av meg når vi var i Paris..det var så varmt å fint der! Har dere vært i Paris før?


Ikke det vakreste bildet..men hvem bryr seg :P

Pizza og film-kveld!

Bestilt pizza fra Pizzabakeren *nam*..og det er endelig helg! Har barnefri denne helga,så skal bli kjempedeilig å sove lenge i morra for en gang skyld,har litt søvn å ta igjen! Vi skal se film åsså,men har ikke helt bestemt oss for hvilken enda..om noen har ett bra tips,si gjerne ifra :)

Natalie er da hos pappaen sin i helga, ho gledet seg veldig til å dra dit..liiitt skuffa fordi ho ikke fikk ha med seg Ipaden,men det gikk fort over..hehe ;)Nam!Cola selvfølgelig!Og masse rømmedressing ;)

Hva skal dere i helga da? :)

 

 

Nattesøvn..hvor er du?

Får bare ikke sove om nettene..kan ligge våken i mange timer..i natt tror jeg at jeg sovna skikkelig i halv 3 tida,og når trulta står opp i sju tida,ja..da blir det ikke mye søvn :( Skal iallefall prøøøve å få dratt til lekeland idag,selv om det ikke frister helt akkurat nå,men det er kjekt for Natalie..og det er viktig at ho kan få ha det litt kjekt! Ho er iallefall helt i hundre nå der ho sitter å ler av ting på youtube..hehe.. 

Jeg skal iallefall ha meg en kaffi snart..det er sikkert!...*gjesp* 

Har dere sovet godt i natt?

 

Lik facebooksiden min HER  og bli etterhvert med i trekninga av en goodiebag :)

 


Dette er meg nå :)

 

Ha en superduper dag!

WANTS from Nelly!!

Nelly har så sykt mye fint..har bare lyst til å kjøpe alt dem har..hadde jeg bare vært millionær..eller millardær..det hadde vært supert..hehe!

Her er noe av det jeg har skikkelig lyst på..!


Denne finner dere HER  Kr: 399Denne finner dere HER Kr: 499

Disse finner dere HER  Kr: 399 

Denne finner dere HER  Kr: 499Denne finner dere HER  Kr: 499

Disse kule skoene finner dere HER Kr: 599Denne finner dere HER  Kr: 349 !

 

Likte dere noe av dette? :)
Lik facebooksiden min HER og bli etterhvert med i trekningen av en goodiebag :) 

 

-Anette-

 

Sover dårlig for tida..

Uff..er kjedelig å være så trøtt å sliten, sover kjempe dårlig for tida..og når man da må stå opp tidlig etter å ha sovet i 4 timer..nei,det er ikke så bra :/ Håper det blir bedre etterhvert iallefall..for det går utover hverdagen til alle sammen..! Håper det blir bedre etterhvert..*krysser fingrene*..

Nå ligger trulta å skal lalle en 30 min eller noe..ho var litt våken i natt ho åsså.. når ho våkner så skal vi få i oss litt mat..så skal vi dra på trilletur..kanskje vi finner noe spennende? :)


Tumbs up alle sammen å ha en fin dag ! :)

Sorry for lite blogging..

Sorry for lite blogging folkens, men vi er på flyttefot og har en hel drøss å gjøre.. i dag har vi vært i gamle leiligheta å vaska, fy søren sier jeg bare..for ett styr, kjøkken og bad er noe shiiit å vaske ned..men heldigvis ferdig nå! 

Har bært inn masse mer inn til huset,og det begynner faktisk å se ut som ett hjem..iallefall oppe,hehe! Rommet til Natalie er helt ferdig nå,men unntak av noen lekekasser og diverse :) Natalie var i barnehagen idag mens vi dreiv å styrte..og når vi akkurat hadde reist for å hente ho,så ringer dem fra barnehagen.. Natalie har fått feber :/

Uff..tenker jeg,stakkars :/ Og dårlig timing da! Når vi kom hjem..så fant jeg maasse prikker på ho,så lisje pika mi har fått vannkopper,og vi som trodde ho hadde hatt det da..så feil kan man ta! Ho hadde 39,2 i feber og var ikke i form når vi kom hjem fra barnehagen..stakkars,ikke ville ho spise heller,bare sitte med mamma! 

Heldigvis la ho seg fint,og sovna med en gang..så får vi bare håpe at ho ikke våkner med eeeenda flere prikker :/

Vell..nå må jeg begynne å organisere ting her igjen ;) Måtte bare gi lyd fra meg!

-Anette-

(kommer til å ta litt bilder i morra,når vi får begynt å få på plass ting her..så kan dere se hvordan vi har fått det)

Vond hals,tett nese..men MYE å gjøre!

Æsj,våkna idag med pottetett nese og kjempevond hals..ser ut som at jeg bare skal bli værre..ikke kjekt :/ Nå har det vært kvalme,oppkast,hodepine..og nå tett nese + vond hals, tror jeg blir gærn.. Og vi skal liksom være i nytt hus om noen dager, vi har MYE vi skal gjøre.

I tillegg må jo Natalie passes på,lekes med..for ho er i 100! Vell..sitter iallefall å drikker urtete nå..håper det hjelper litt på halsen iallefall, etterpå skal jeg finne ut hva vi skal ha til middag neste uke å få skrevet ei ukesliste.. jaja,skal ikke være lett å være både syk,mamma,husmor,på flyttefot ++.. men det MÅ gjøres,alt sammen!

Dere skal idag da?


Min venn,ricola urtete!

 

Dåååårlig fooorm :/

I går kveld fra klokka 20.30 til ca 23.15 var vi å shoppa..fikk ikke kjøpt så veldig mye pgr av milelange køer..men det ble jo litt.

Ei bukse,gensere,tøfler,sengehimmel til Natalie,sklimatte til badet,sokker.. veldig kjekt å dra å handle med Charlotte..men når jeg kom hjem begynte magen å bli rar,følte meg ikke bra..Så har vært våken nesten hele natta å vært kvalm, sikkert gått på badet 10 ganger :( 

Så dag er jeg hjemme..kan ikke levere Natalie i barnehagen når det er like før jeg kaster opp, og vi har jo ikke bilsetet i den bilen HP bruker nå, så ho må være hjemme idag, håper bare ho blir i litt bedre humør snart,ho er nemlig skikkelig grinete å sur..så alle som har barn som er snille idag.send noen "være snill tanker" til Natalie, takk <3

Det er foressten utrolig typisk at jeg skulle bli dårlig idag, ville jo på jobb,var jo siste dagen jeg kunne jobbe før vi skal flytte :( Får gå ei runde å si hade til alle sammen på siste dagen til Natalie..

Kan legge ut bilder av innkjøpa litt seinere idag..orker rett å slett ikk å begynne å ta bilder nå..

Håper dere er friske og raske å får en fin dag idag.

-Anette-

Dritvær..men..shopping i kveld,fryyyd!

Uff for ett vær vi har idag..skikkelig kaldt,vindfull..veeeeldig vindfult..det står liten bris på Storm.no,det er det ikke..heller sterk kuling,i tillegg har det begynt å regne.Kan ikke si jeg gleder meg masse til å gå ned å ta buss til barnehagen,for å så måtte ta buss tilbake :( Gleder meg bare til å ha min lille ulykkesfugl hjemme igjen,å bare kose oss inne resten av dagen,skal bli herlig!

Til middag idag aner jeg ikke hva jeg skal lage, tok opp noen pølser,kjøttdeig osv..så får vi se hva det blir til,hehe..finner vell på noe,med hjelp av Natalie ;) I kveld skal jeg og ei veninne til Moa for å shoppe..det er åpent fra 20.00 til 24.00, med maaasse gode tilbud i ALLE butikkene..skal bli meg en fryd,hehe!

Vell..får vell snart begynne å gjøre meg klar til å gå ut..fryser bare jeg tenker på det!


Stoooorm!

-Anette-

 

Skal jeg lese DIN blogg?

Trenger nye blogger å følge med på, kan ikke si jeg digger de som er på topplistene..så har du en fin blogg du gjerne vil vise frem er det bare å kommentere her ;)

Og om du liker min blogg hadde jeg blitt kjempeglad om du likte siden min på facebook, da er du med i trekningen av en premie ;)

-Anette-

Vimsekopp!

Trulta er levert i barnehagen, jeg har fri.. akkurat nå ligger jeg i senga,tenkte å ta en time på øyet før jeg begynner å rydde og vaske litt, føler jeg rydder å vasker hver dag..men sånn er det bare når man har små barn, de roter! Mye! :P

Må også finne ukesplanen for middag,sånn jeg vet hva jeg skal kokkelere idag,ikke spør meg hvor den er..jeg er en vimsekopp,en stor en! Skulle jo ha med bleier til Natalie i barnehagen idag også,men det glemte jeg selvfølgelig..så får ta med en pakke når jeg drar å henter ho, har hengt den på døra så jeg ikke skal glemme det ;)

Idag er det bare 10 dager til Natalie slutter i barnehagen og vi flytter..både gleder meg å gruer meg, Natalie har enda ikke fått ny barnehageplass,utrolig kjipt..for ho trives så godt med å være i barnehagen. Men får være flink til å finne på ting,kanskje kjøpe årskort til lekeland eller noe ;)

Og sorry for lite blogging i helga,var i bursdagsfest på Lørdag,Søndag var jeg helt kaputt..hehe ;) Er ikke vant med å være ute å farte til 3 på natta..så det blir sjeldent! :P

NÅ skal jeg chille litt.. ha en super duper dag!


Her er foressten huset vi skal flytte til (fra baksida) :) GLEDER MEG!

 

New shoes from Whitney Port!

Var på Bik Bok idag å så de råeste skoene fra Whitney Port!

MÅTTE ha dem ;)


Kjøpte også ei Whitney Port silkeskjorte..kjempefin!!Nå skal vi på fest, ha en kjempebra kveld folkens :)

Trassalderen - slik takler du den

Vi snakker gjerne om trassalderen som noe negativt, men den er en svært viktig del av barnets utvikling. Vær stolt over å ha et viljesterkt barn, men ikke la det styre deg inn i atferdsmønstre som er uheldige for deg og barnet.

 Barnet må teste grenser for å finne sin plass i familien og for å utvikle sin indre stemme, den som skal fortelle barnet hva som er riktig og galt i samværet med andre mennesker. Husk også at stahet er en god egenskap for den som skal greie å hevde sine egne interesser her i verden. Likevel må barnet må etter hvert lære å få frem sitt standpunkt på en mer smidig og hensiktsmessig måte. Dette er nødvendig for å få gjennomslag både hos voksne og jevnaldrene.

 

 

Les resten av teksten HER , dette er tatt fra familieverden.no. Der har jeg funnet masse nyttige tips og lest  masse interessante og morsomme innlegg, virkelig verdt å stikke innom denne sida om man har barn ;)

 

Nå er det Cupfinale, HEIA AAFK!!

Paris turen

Ja,da har vi kommet hjem etter en fantastisk tur til Paris..var meldt dårlig vær når vi skulle reise..men værgudene var på vår side og vi fikk nydelig sommervær, var til tider litt for varmt faktisk :)

Vi ankom på Torsdag i 2 tida? Husker ikke helt.. men uansett, kom til hotellet..pakket ut,slappa av litt..så dro vi ut for å shoppe,hehe.. fant ikke så mye, var litt kaotisk.. var litt mer stress en det vi er vant til hjemme i Norge :P Trafikken der nede var helt grusom..jeg hadde aldri ville kjørt der. Virka ikke som der var noen regler i det hele tatt,alle bare kjørte på å tutet på hverandre. Parkering var heller ingen unntak, de sneik seg inn på den minste lille plass, og når dem måtte ut.. så dunka dem selvfølgelig i dem foran eller bak..helt vilt..

Vi fikk gått en del på Starbucks da, og kaffen der er kjempegod! :)

På Torsdags-kvelden gikk vi på Buddah Bar for å spise, stor resturant..med en svær buddah statue inne (bildet av den lenger nede).. Maten der var helt ok, jeg er ikke så veldig gla i veldig uvant mat..men alt var spiselig da..desserten var litt rar bare, var sånn lange kjeks/sjokolade..med is, kjeksen smakte faktisk Gjende kjeks,hehe!

Ble ikke så veldig mye mer denne dagen igrunn, var så sliten etter reisa..så vi la oss tidlig,eller relativt tidlig..12 tida?hehe


Buddah-bar/resturant

På Fredag sto vi opp..stelte oss, og traska ned til Starbucks for å få oss frokost og kaffe..det var godt,deilig å bare sitte der å kikke på livet utenfor ;)
I Paris er det mye tiggere..heldigvis var dem ikke så veldig innpåslitne..med unntak av ett par stykk, jeg måtte jo selvfølgelig gi til noen..synes jo litt synd i dem, er ikke sånn som her i Norge, her er det jo organisert tigging, i Paris er tiggerene veldig fattig, mange av dem hadde en funksjonshemming..hadde bare en fot o.l.
Dem brukte også dyrene sine, da spesielt hunder.. for å få mer penger av turistene.

Denne dagen ble det igrunn ikke gjort så veldig mye, vi dreiv å kikka litt å shoppa.. kjøpte litt til meg selv, og litt til Natalie ;) Ho fikk ny Disney pysj, minni genser og en anna genser :p Prisene der nede er ca som i Norge,altså..ikke så veldig billig :)


Meg foran Seinen, den mest kjente elva i Paris ;)


Husker ikke hva denne statuen var/hette...synes bare den var litt tøff :P

På Fredagskvelden var vi på Moulin Rouge, dere har sikkert hørt om det... Var lang kæ utenfor, og det var plass til 1000 mennesker der inne, det var først middag,så ett show som varte i ca 2 timer, og ja..det er slik man har hørt om, pupper,romper,lår,magemuskler,fjær,dusker og masse frekke antrekk ;) Jeg for min del hadde klart meg med litt mindre pupper da,ble litt for mye..hehe, men maten var god,vinen var fantastisk og stemninga veldig god.

Det var desverre ikke lov å ta bilder/filme der inne..alle kamerane ble tatt fra oss og oppbevart :/ Men har funnet noen bilder fra google,dere må jo se hvor flott det var :)

Jeg og Hans Petter dansa også til Live-musikken som var der under middagen, det var en fin opplevelse, guiden vår sa at DET måtte vi gjøre ;) Så nå kan vi si : Vi har dansa på Moulin Rouge. Ikke alle som får reist dit selv om de er i Paris, man måtte miniumum kjøpe drikke for 100 Euro pr person, det vil si ca 800 kroner :P Det er ikke billig!


Inne på resturanten, vi satt rett ved den bua til venstre ;)


Fra showet!

Denne kvelden gikk vi faktisk en tur på byen etter vi hadde sett på show og spist middag, det er så utrolig mye barer/resturanter i Paris..at vi ikke helt visste hvor vi skulle gjøre av oss,hehe.. men vi fant jo en plass til slutt da, og der satt vi å hygga oss helt til de stengte, de holdt til å med åpent en time til bare for oss. Vi var jo ett reisefølge på en god del, så de tenkte vell de kunne tjene seg litt ekstra den kvelden!

På Lørdagen sov vi lenge, vi var veldig trøtte..og i tillegg,kanskje litt fyllesyke? Vel..det måtte bare stå til, for denne dagen skulle vi se på Eifeltårnet og Triumfbuen.. og begge deler var kjempefine!! Eifeltårnet var mye større en det jeg hadde trodd,og visste dere at hvis de hadde smelta sammen all metallet..så hadde tårnet bare ruga 6 cm over bakken? Synes det hørtes helt sykt ut,men det var sant :)

Vi fikk desverre ikke gått opp, det var så utrolig lang kø der, hadde sikkert tatt mange timer.. men synes det var flott uansett jeg.

Så gikk vi ned til Triumfbuen, der er det også ei handlegate..med Gucci,Lacoste,Hugo Boss, Vercage og alle de kjente merkevarene, det sto store svære vakter utfor alle butikkene.. Vi handla ingenting der, var alt for dyrt. Men vi fikk sett Triumf-buen da iallefall..hehe!

Ellers så har vi bare spist god mat, kikka oss rundt og kost oss!! Paris ANBEFALES!

Kan kanskje skrive litt mer seinere, har litt mer bilder iallefall ;) Men tenkte det var greit med en kort,eller..ja oppsummering av turen ;)

Ha en fin dag

-Anette-


 


 

 

 

Jentevors :)

Sitter her å venter på at typen skal bli ferdig med siste finishen på stueveggen..sånn at jeg kan begynne å gjøre klar til jente vorspiel..har bursdag i morra,og det skal feires med gode venner :) Vi skal lage middag,kanskje spille litt spill..supe,skravle å høre på musikk.. gleeder meg! 

Kjøpte meg ny øyeskygge idag fra Dior, og prøvde meg på Smokey Eye..må si jeg ble ganske fornøyd..skulle bare mangle til den prisen på øyenskyggen og kostene :P

Vell.. kan blogge om festligheten seinere, kanskje det blir noen bilder også? Hvem vet :)

Ha en fantastisk Lørdags kveld :)

 -Anette- 

Fisketur =)

I kveld har vi vært på fisketur, var ikke så mye fisk vi fikk..men var en koselig tur :) Gikk  ei gammel tømmerenne faktisk,ganske kult :)
HP fikk en bitteliten fisk da, ikke noe å skryte av..så vi slapp den uti igjen, uheldigvis så døde "Doffen" som vi kalte den,hehe ;)

Når vi kom hjem,så skulle vi spille yatzy.. måtte desverre avbryte min runde.. Natalie dreiv nemlig å våkna, stakkars trulta..er full i varmeutslett,så ho klør,klør å klør.. smurte ho godt med klødempende krem, ho sovna til slutt da..så håper den hjalp litt iallefall..og at det er bedre igjen til i morra :/ Ikke greit når man ikke er vant til varmen...

Nå skal vi store åsså lalle snart,håper vi får ei god natt.. begynner å føle meg litt uggen :/

Ha ei fin natt ;)


Natalie tidligere idag,oppå bordet :)Natalie spiser kveldsmat, i sofaen ;) Veldig flink, rota ikke litt engang ;)meg på tur :P heheDette hjertet er det noen som har laget av stein, og folk drar visst ned å skriver forskjellige ting inni det av og til ;) Koselig ;)Jeg sitter å "dupper" :PHP står å "dupper" :P


 

hits