Hverdagen med mine kjære

HUSK KONKURRANSEN!

Konkurransen jeg har gående HER trekkes seinere i kveld,så er du ikke med er det bare å henge seg på :)

Idag er det morsdag, Natalie har vært med pappaen sin i helga og ho ringte meg på morningen idag å sa gratulerer med dagen,ho trodde jeg hadde bursdag,hehe. Kjempesøtt uansett! Når trulta kom hjem baket vi boller og gulerotkake (med hjertedryss),nammis! 

Gratulerer med dagen til alle mammaer der ute,håper dere har hatt en super dag! !
TUSJ OVERALT

Idag hadde jeg tidligvakt på jobb,var på jobben ti over halv sju..hardt å stå så tidlig opp,men utrolig deilig å slutte tidlig også. Dro på butikken å handlet middag før jeg hentet Natalie i barnehagen, ho var en fryd å hente idag,ho har pleid å trasse veldig i det siste,så det var veldig deilig at ho var blid og glad. Når vi kom hjem lekte vi litt med plastalin,etter Natalies ønske og etterpå spiste vi spagetti med is til dessert,som vi koste oss. Natalie lå faktisk vedsiden av meg i sofaen ei god stund,ho er ikke så kosete lenger så var kjempekjekt at ho ville det.

Må også fortelle dere om tusjehistorien,her om dagen hadde Natalie smuglet med seg en tusj inn på soverommet,ho kom ut med ett glis om munnen. Ho hadde tegnet seg selv på hender,armer og mage..skikkelig rampejente,hehe ;)

Nå har Natalie lagt seg og jeg skal slappe av litt før jeg finner senga selv,er helt utslitt idag ! Hva har dere gjort idag?

Husk konkurransen min HER  (beklager dårlige bilder for tida,men orker rett å slett ikke å finne frem kameraet hele tiden)
NYE SKO OG KARNEVALKLÆR TIL NATALIE

Idag var jeg på Devoldfabrikken på Sula og kjøpte meg nye vintersko,det var 80% på de fleste par. Røverkjøp! Skikkelige sko var det også,så de kommer garantert til å vare noen år. Betalte 1000 kroner tilsammen for begge parene. Om litt under to uker er det også karneval i barnehagen til Natalie,og det var ingen overasskelse at ho ville være "minni",så minni ble det. I morra skal Natalie i bursdag sammen med resten av barna i barnehagen, de skal samles på lekeland og Natalie gleder seg veldig ! 

I kveld skal Natalie legges tidlig,ho er trøtt og sliten stakkars. Når ho har lagt seg blir det Nachos og film på meg og typen,det skal bli herlig!

Hva synes dere om innkjøpene?


PYNTET JULETRE

Idag har det vært full fart hele dagen, vi har vært ute i skogen,hatt det kjekt med akebrett,funnet juletre og vært på besøk med familie og levert å fått julegaver. Natalie har kosa seg idag,spesielt kjekt var det å besøke oldemor,der får ho nemlig masse nammis. Nå er Natalie lagt,ho sover ikke,men jeg kan iallefall få slappet av litt..ekstremt sliten ;)

Har dere pyntet juletre?Legg gjerne med en link til blogginnlegget om du har blogget om det.  Husk konkurransen min HER


MASSE Å GJØRE

I det siste har det ikke vært tid til noe blogging,det beklager jeg. Det har vært mye jobbing,og når jeg kommer hjem skal Natalie ha oppmerksomheten ho trenger. Ho har heller ikke vært så flink å legge seg i det siste,så når ho først sovner er jeg helt utslitt av dagen. Men nå er det juleferie og vi skal kose oss masse,idag skal vi ut i skogen å se om vi finner oss ett juletre,vi skal også på butikken å kjøpe noe vi glemte på storhandelen i går, i tillegg skal vi lage julegodter (kransekakeruller og marsipansnop). 

Ut på ettermiddagen idag skal vi kjøre rundt med julegaver,så dagen idag er også veldig fullpakket.

Dere må heller ikke glemme konkurransen som jeg har HER ,kanskje jeg putter flere ting oppi pakken om det er mange som deltar :)

 

For noen dager siden lagde Natalie enda flere julegaver,kjempekjekt !
NISSEFEST!

Natalie hadde nissefest i barnehagen idag,og gledet seg stort siden ho visste at nissen skulle komme på besøk. Vi måtte forte oss til morningen idag,jeg hadde nemlig så lyst å være med å levere ho idag. Jeg begynte på jobb kvart på åtte,så alt ble i veldig full fart. Natalie ville heller ikke stå opp idag,ho sov hele natta lang til klokka sju,herlig !

Bildene jeg tok av ho før ho dro i barnehagen brukte jeg til å lage enda en ny header,synes denne var mer julete en den forrige juleheaderen ;)

Her er ett nissebilde fra ho var baby,ho er jo blitt så stor :)
PARAPLY I BADEKARET?

Nei,uff..idag er jeg utrolig trøtt. Natalie sovna ikke før halv ti i går kveld etter mye masing,om ikke det var nok stod ho opp halv fem i natt . Føler meg som en zombie i "the walking dead",ser sikkert like fæl ut også,hehe. Trulta er iallefall levert i barnehagen,men jeg har en del å gjøre idag. Jeg skal støvsuge og vaske litt,ordne til litt mer med gaven til typen,dra på butikken osv. Skal jobbe hele uka ellers,så er bare å få ting gjort. Har jeg forressten sagt at jeg har fått 80% fast stilling? JIPPI sier jeg bare. 

Må fortelle dere noe artig vi gjor i går , Natalie skulle bade vekk bållukta og jeg fant ut at det var en lur ide å ta med mini paraplyen i badekaret,resultatet ser dere på bildene, veldig lurt Anette,veldig lurt..men gøy var det! (husk å ikke kommentere som anonym)


 

NATALIE, HJEMME IGJEN

Da har Natalie kommet hjem igjen etter ei helg hos pappaen sin. Ho har storkost seg,idag hadde ho vært med tanta si og noen andre å vært med i skogen. Der hadde de funnet juletre og grilla pølse på pinnebrød. Natalie hadde også fått seg ei ny minni lommebok med 50 kroner oppi,ho var veldig klar på hva ho skulle kjøpe. Nemlig nammis,smågodt for alle pengene...nemlig!

Kjenner det blir en tidlig kveld idag,selv om jeg har fri i morra. Neste uke blir det mye å gjøre,jobbing fra tirsdag til fredag. Vi må handle inn julemat og annet som skal være kjøpt inn før jul,vi skal ut i skogen å finne juletre og vi må dra å besøke de som skal ha pakker fra oss. 

HUSK KONKURRANSEN HER

(skal se om jeg får tanta til Natalie til å sende meg  noen bilder fra de var i skogen idag,men enn så lenge får dere nøye dere med disse som er tatt nå ;)  )
Lucia jenta mi !

Natalie har gått Lucia på barnehagen idag,det var visst veldig morsomt ! Jeg fikk dessverre ikke vært der,måtte jobbe..men Åse Marie fikk tatt seg en tur,og da var Natalie fornøyd. Ho orka nesten ikke noe middag når ho kom hjem fordi ho hadde spist så mange lussekatter,hehe. Vi kjøpte ikke luciadrakt til ho,synes ikke det er noe vits når ho kun skal bruke den en gang. Så vi fikk "arvet" ei hvit skjorte og brukte noe julepynt til å ha rundt hodet og som belte,smart ;)

Som mange av dere vet har Natalie vært plaga med magen, nå er det blitt mye bedre og ho går på doen hver eneste ettermiddag uten å lage noe styr,kjempestolt ! 
NATALIE FIKK FØRJULSPAKKE

Siden Natalie har vært en del på sykehuset,tatt blodprøver,går på medisiner osv for å bli bedre i magen så fikk ho en førjulspakke idag,siden ho har vært så utrolig tapper. Magen er allerede blitt litt bedre etter medisinene har begynt å gjøre jobben sin,enda ett par dager igjen..så vi får se hvordan det går. Håper på det aller beste !

I pakken fikk ho ei interaktiv baby born dukke,og ho har holdt på med den i mange timer allerede. Den kan tisse,bæsje,spise,gråte ekte tårer og har bevelige armer og bein. Kjempefin ! Natalie elsker den,og dukka har allerede fått vært ute på sin første trilletur. Vi var ned i barnehagen til Natalie for å levere en pakke som skal til barnehjem i Ukraina, og for å hente Minni som vi glemte igjen der på Tirsdag. (Har du husket å melde deg på konkurransene mine? Har tannbleking fra SMILELAB,pakkekalender å hårpynt som skal gies vekk )
TIL BARNEHAGEN I PYSJ?

Vell,for tida har trulta vært mer eller mindre trassete hele tiden. Aner ikke hva jeg gjør feil,men noe må det være..i det siste har jeg fått veldig lite søvn og Natalie har vært syk,og når jeg er trøtt er tålmodiheten mindre en den pleier å være. Skjønner ikke hvorfor små barn bare kan forstå at man ikke kommer noe vei med å trasse,at om man er snill og grei er det enklere å ha det kjekt og koselig. Til morningen idag skulle Natalie ha på seg kjole,er nemlig julebord på barnehagen idag. Det ville ho IKKE, fikk til slutt på ho etter mye suring og klaging.

Sa til ho at om denne suringa på morningen fortsetter så må ho gå i barnehagen i pysjen sin,så da blir det spennende å se på Torsdag om ho må komme i pysj,hehe (i morra har ho fri pgr av sykehuset).

Flere som har unger som er sure og gretne for tida? :P Prøvde å ta ett fint bilde av ho med kjolen,men det var lettere sagt en gjort..ho ville IKKE bli tatt bilder av!

 

Her sitter ho å synes rimelig synd på seg selv :) (husk Dukkemor konkurransen HER)Gjerne lik innlegget ved hjelp av facebook-knappen!

LAGER JULEGAVER

Selv om jeg føler meg som en zombie pgr av lite søvn så må trulta aktiveres litt,ho er ikke helt i form,men heller ikke så slapp at ho bare vil ligge på sofaen (åå..det hørtes fristende ut..legge seg ned,lukke øynene..drømme seg bort..)..nei,skjerpings,kan nok ikke legge meg før til kvelden igjen. Iallefall,fant frem glass/porsjelen tusjene å satt igang Natalie til å lage noen julegaver. Kan ikke avsløre så alt for mye,vet at mange i familien leser bloggen. Legger iallefall ut to bilder sånn at dere får se,synes det er kjempekjekt å kunne lage hjemmelaget julegaver,blir så mye mer personlig.

Seinere tenker jeg det blir litt baking,må bare finne ut hva vi skal lage først. Natalie har jo fått seg eget prinsessebake-sett.

Ideer til hva vi kan bake seinere? Husk også konkurransen HER


 

 

dw12dt

SYK TRULTE

Uff,stakkars Natalie ble plutselig helt tett i nesen i går etter vi hadde vært i selskap,trodde kanskje ho hadde reagert på hunden. Men neida,ho var våken nesten i hele natt,og idag når vi våkna var ho full i feber. Stakkars prinsessa mi,og jeg som hadde fått en jobbdag i morra,skulle jo på jobbintervju på Onsdag også..håper det går fort over,ikke kjekt å være syk. Jeg føler meg og ser ut som en zombie,så nå sitter jeg her i morgenkåpe og drikker kaffe. Natalie sitter vedsiden av meg å prøver å få i seg litt frokost..men var ikke så lett å tygge med pottetett nese.

En godnyhet iallefall er at i kveld trekker jeg vinneren av surprisepakken,det blir spennende ! Har du enda ikke meldt deg på? Så kan du gjøre det HER !
SOVENDE ENGEL

Natalie har vært litt vanskelig å få til å sove i det siste,ho har stått opp å begynt å leke,jeg har gått å lagt ho og ho står opp igjen,dette kunne holde på til klokka ti på kvelden,og ei 3 år gammel jente skal ikke være våken så lenge. Så jeg tok å lagde ei klokke som var stilt på klokka 20.00,sa til ho at ho kan få leike frem til da,men så er det natta. Måtte inn til ho ett par ganger,men nå sover ho ! :)

 

(bildet er tatt med mobilen)
HVORDAN GIKK DET PÅ SYKEHUSET?

Nå er vi akkurat kommet fra sykehuset,ho skulle bare på en helt vanlig rutinekontroll med øynene,alt var supert. I slutten av neste uke skal vi på sykehuset igjen,denne gangen pgr av magen..en time vi har ventet lenge på,skal bli fint å endelig å få svar på hva som er galt.

Idag har vi kosa oss veldig,vi har tatt buss,vært på butikken,sittet på en benk å spist boller,leika på sykehuset og vært på moa å kjøpt premie..Natalie har vært supersnill hele tiden. Som jeg nevnte ville Natalie at legen skulle synge for henne idag,det ble helt glemt når ho så at legen hadde ei skuff full med leker,hehe. Så det ble ingen "Hjulene på bussen",kanskje like greit..hehe. Ho var så flink med legen,vi måtte jo også sitte å vente en halvtime pgr av forsinkelser,men det brydde ho seg ikke om,var så mange fine leker og koselige folk på venterommet,ho sjarmerte dem i senk. Vi fikk også tatt mye heis fordi jeg klarte å rote meg bort på sykehuset,er jo så stort der og når man ikke er kjent så er det ikke så lett.

Når vi var ferdig på sykehuset dro vi på Moa,hadde nemlig lovet henne at om ho var snill så skulle ho få en liten premie,og premie ble det,både med legen og med mamma. Av meg fikk ho ett sett klær til dukka si som dukka kan bruke når det er kaldt,det var lurt sa Natalie. Nå sitter ho her å kler på dukke,så blid og fornøyd!

Husk konkurransene jeg har gående da :) PERSONLIG ALMANAKK , EGETDESIGNET MOBILDEKSEL og SURPRISEPAKKE 

AVGÅRDE TIL SYKEHUSET!

Idag er det ingen barnehage på Natalie,ho skal nemlig på sykehuset. Ho er veldig klar over hva ho ikke skal gjøre der,og det er å ta sprøyte..tror ikke ho skal ta det denne gangen,men man vet jo aldri. Ho har også bestemt at doktoren skal synge for henne,og da vil ho høre "Hjulene på bussen",ho kommer garantert til å spør han iallefall,så da får vi bare se om han oppfyller ønsket hennes.

Nå sitter ho ganske så trøtt å spiser frokost,fikk lov å spise frokost på loftstua idag foran tven,det er alltid stas. Jeg har sovet ganske så godt idag,Natalie kom ikke inn til oss inatt,og det var ho veldig stolt av selv også. 

Husk konkurransene jeg har gående, personlig almanakk HER, eget designet mobildeksel HER og surprisepakken HER :)

 

Hva er planen deres idag?

 
dw12dt

RASK MIDDAG / NY KONKURRANSE

Idag har jeg hengt sammen med ei venninne,vi var på Moa,satt på cafe å koset oss. Ho er sykemeldt så litt kjekt å kunne ha noen å være med på dagtid. I tre tida dro vi å henta snuppa i barnehagen. Ho hadde veldig masse å fortelle,ho hadde nemlig vært på teater idag,og det var visst veldig spennende! Så dro vi butikken for å handle middag,ble så enkelt som tomatsuppe med makaroni og egg idag,det er så raskt og enkelt. Natalie spiste kjempegodt, ho begynner heldigvis å gå opp i vekt nå,og det er supert !

Fikk også postet pakken til Ane Karene,ho vant den forrige surprisepakken,håper ho liker innholdet. En ny konkurranse er nå igang HER 

Håper dere har hatt en fin dag,ønsker alle sammen en kjempegod ettermiddag/kveld videre !
JULEKJOLE + SHOOT

Da er jeg kommet hjem fra shopping, fant en nydelig julekjole til Natalie på Kappahl..så nå skal ho bli helt nydelig på julaften ! Jeg fant også en topp til meg selv + noe annet dill som jeg har tenkt å ha på meg på shooten seinere,så bilder kommer da. Synes egentlig det er sykt stress å dra på Amfi på en Lørdag,det er jo så fullt av folk..køer overalt! HP fant seg også noen kjempefine klær,så nå blir han fresh ;) Nå skal jeg finne ut hva vi skal ha til middag seinere,så skal vi opp på Spar å handle. Lyst på noe skikkelig godt, noen som har ett tips? 

 

Hva synes dere om julekjolen til Natalie? Husk også Nelly-kjole konkurransen HER !
FRA BARNEMUNN (NATALIE)

Nå skal jeg snart på jobb og Natalie skal i barnehagen, vi venter bare på at typen min skal komme seg opp av senga sånn at vi kan kjøre. Før vi stikker må jeg bare fortelle hva Natalie sa i går, vi satt å så på NRK-nyhetene da en reporter sa "Hva gjør lokalbeflkningen nå?" (med dyster stemme) ,Natalie hørte på å sa høyt "Sitter å spiser nammis", hehe..trodde jeg skulle daue . Ho hadde det veldig fint der ho satt å følte sikkert at ho måtte svare tilbake til nyhetsreporteren .

Er ganske så trøtt her jeg sitter,Natalie har sovet til halv 8 ca hver dag denne uka,den dagen jeg skal på jobb bestemmer ho seg for å stå opp før fem. Så nå har jeg "Old mcdonald" på hjernen,for den har nemlig gått på repeat hos Natalie i de siste natte/morgen timene.

Vell..dere får ha en superduper dag,jeg skal på jobb og håper jeg klarer å holde ut..går vell bra når jeg treffer alle ungene,de får meg alltid i godt humør.

Husk at dere kan vinne en Nelly Kjole på bloggen min HER og Surprisepakke konkurransen blir trukket seinere idag.

 

(arkiv bilde)
FORELDRESAMTALE

Idag har jeg vært på foreldresamtale i barnehagen til Natalie. Ho er veldig snill i barnehagen,viser omsorg for andre og er veldig sosial,det har ho egentlig alltid vært. Ho er gla i å prate med andre,og er ikke sjenert. Ho er flink til å ta intiativ i lek,og lar seg ikke styre så lett. Ho er flink til å spise,noe som var godt å høre siden ho ikke er så flink til det her hjemme ;) De lager sånn utviklingssirkel til barna,der de skraverer og fyller ut områder barna er gode på ,noen er negative til sånne sirkler,men jeg synes det var helt topp jeg..fikk liksom se hvordan Natalie har utviklet seg og hva ho er flink til. 

Var iallefall veldig fornøyd med samtalen, Natalie trives kjempegodt i barnehagen og har fått mange venner. Ho leker med alle og trives med de som er rundt ho,det er godt å vite :)

Har du vært på foreldresamtaler med ditt barn?


NATALIES FOTOSHOOT!

Slenger ut ett par bilder jeg tok av trulta isted,synes dem var så koselige :) Nå sitter vi å slapper av,Natalie ser på ipaden og jeg skal til å lage middag..blir veldig enkelt idag,fiskeboller ! HA EN SUPERDUPER ETTERMIDDAG ALLE SAMMEN ! IKKE GLEM KONKURRANSEN!

BURSDAG/DAGENS OUTFIT

Nå har vi akkurat kommet hjem,vi har vært i familieselskap. Sandra,som er mitt søskenbarn har fylt 7 år og det må jo feires,vi spiste god kake,gele og sveler ++ . Natalie koset seg masse,lekte og tulla..men tror ho synes Tobias,som er lillebroren til Sandra var plagsom,han dreiv nemlig i "plaga" ho hele tida,hehe. Nå har trulta lalla seg,tror ho kommer til å sovne fort idag,skikkelig trøtt..like før ho sovna i bilen på vei hjem også. Tidligere idag har Natalie vært skikkelig imot meg,har ikke fått lov til noenting,HP skal gjøre alt og om jeg har prøvd å hjelpe ho med noe har ho blitt skikkelig sinna på meg,men sånn er det bare av og til,mamma er faktisk ikke best hele tida :)Og her er dagens outfit

NATALIE PÅ HANDLETUR!

Nå har vi akkurat vært på butikken,fant ut at vi skulle bake kanelsnurrer igjen siden det var en sånn suksess sist vi gjorde det. Natalie elsker å være på butikken,spesielt når ho får lov å dra handlekurven etter seg å handle "alene". Holdt på å gå galt ett par ganger,men vi kom oss helskinnet ut av butikken uten å rive ned eller ødelegge noe. 

Deigen står nå til heving og vi skal snart begynne å bake, Natalie er pottesur fordi ho måtte prøve å sitte på do..ikke kjekt,men ho må bare øve seg.

 

Ha en super Lørdag alle sammen, husk konkurransen HER og spørsmålsrunde HER (blir gla for spørsmål)

BLIDE NATALIE + NY SPONSOR

Natalie har vært en engel de siste dagene,ho har ikke trasset eller vært særlig sint,har rett å slett vært superdeilig ! Idag spiste ho til å med en stor porsjon spagetti og kjøttboller,og ho som aldri spiser middag nesten. Idag har jeg vært på jobb,er så kjekt å jobbe i barnehage..ungene er helt herlige,alle sammen ! Kjenner jeg er sliten når jeg kommer hjem da,å passe på at ungene har det fint hele dagen er ikke bare,bare..har inntrykk av at mange synes det er en enkel jobb,det er det altså ikke. Man MÅ være gla i unger for å jobbe i barnehage,hvis du ikke er det merker ungene det godt.

Nå må jeg avslutte her, trultis sitter i badekaret å leker og det er på tide å vaske hår og kropp,det trenger ho litt hjelp til om det skal bli gjort skikkelig ;)

Har også en ny sponsor på lur,så det vil snart komme ny konkurranse..gleder meg til å vise dere !
KOSELIG DAG,TRULTA FIKK BESØK

Idag når Natalie var ferdig i barnhagen var Aurora og Thea hos oss når ho kom hjem, det var kjempestas ! Thea er ei venninne av meg og Aurora og Natalie er så i si akkurat like gamle. De spiste grøt og etterpå fikk de hver sin skål med litt potetgull og pepperkaker,det var gøy synes dem. Dem har perla,tegna,leika med dukker og spilt på IPADEN. Trulta har kosa seg skikkelig idag, deilig å kunne sitte å skravle med ei venninne mens barna leiker seg fint på rommet.

Trulta har vært supersnill  nå i 3 dager på rad,ingen suring eller trassing..sovet til sju har ho gjort,har rett å slett vært helt fantastisk ! Fikk også julekortene jeg bestilte fra fujidirekte idag, superfornøyd som vanlig, du får bildene i sykt fin kvalitet og du blir garantert fornøyd. Legger ikke ut bilde av julekortene fordi familien ikke skal se hvordan de ser ut før de får de i posten ;)

Hvordan har deres dag vært?
HVORFOR ELSKER SMÅ BARN Å LEKE MED DUKKER?

Når man er liten blir man fortalt hva man skal gjøre,hvordan det skal gjøre,hvorfor det skal gjøres osv,ja det tar jo aldri stopp. Men sånn lærer man jo,alikevell er det kjempestas og spesielt for ett barn å være den "voksne",være den som vet ting,være den som kan mest og være den som passer på den som er liten. I det siste har Natalie lekt masse med dukker,de får mat,smokk når de er lei seg,de må ha bleie,trøst når dem er syke osv. Ofte er det til å med jeg som mamma som må være den "lille" . Jeg tror dette er viktig for små barn,at dem får den ansvarsfølelsen dem får, vi tenker "det er jo bare en dukke",men for ett barn er det noen som er mindre en dem,som en levende liten baby og alt ett barn vil er å være dens "mamma" . Synes det er superkoselig å se på når Natalie er så snill med "dukkene" sine,får håpe ho er like snill om det en gang kommer en lillebror eller lillesøster :)

Noen flere som har unger som elsker å leke med dukker?
 

MINNI SNUPPA MI!

Idag har Natalie vært hjemme fra barnehagen,ho er ikke i form..snufsete og skikkelig tett i nesen,hes er ho også. Da er det bedre å være hjemme å bli frisk ! Vi har baka kanelsnurrer og kosa oss idag,Natalie synes det var kjempegodt ! Ble ingen middag idag,Natalie ville ikke ha..så det ble skive og yoghurt istedenfor. Som jeg har skrevet tidligere har Natalie hatt problemer med magen og ho er livredd for å gjøre nummer to på do,idag fikk ho det til og ho var stolt som en hane. Til kvelden koset ho seg med ett bad og etterpå fikk ho på seg den fine nye minni morgenkåpa ;) Nå ligger ho å sover søtt,skal bli deilig å legge seg idag,,blir sikkert ikke lenge til :) 

Hva har dere gjort idag?

 
DET Å VÆRE MAMMA

Det å være mamma er først å fremst en fantastisk følelse,det å elske noen så utrolig høyt er en følelse jeg unner hver å en å oppleve. Men det er ikke bare en dans på røde roser, dager kan være en kamp,en kamp mot ett barn som nekter å høre eller gjøre som det får beskjed om,man sier "snakk til barnet på en rolig måte,så vil det ordne seg",men nei..er ikke alltid det virker i praksis. Natalie kan være verdens søteste engel,men gå til å være en liten mini djevel på 2 min. Har ho bestemt seg for pepperkaker til frokost,og det ikke går som ho vil..nei,da må man regne med en utrolig kjip morning.

Våknnetter hører også med,når Natalie var baby var jeg helt aleine med ho Ho hadde mye problemer med magen å gråt mye,veldig mye..både dag og natt. Av og til tenkte jeg at jeg bare ville gå,ville en plass uten lyd å bare sove mange dager,men det gjorde jeg selvfølgelig aldri,man kan ikke bare gå fra ett ansvar. Mat har også vært ett problem for trulta mi,helt siden ho var lita har ho vært kresen,vil ikke ha ditt og vil ikke ha datt,så å si hvert middagsmåltid er en kamp,en kamp for å få ho til å smake,spise,prøve noe nytt..ja,you name it.

Men alikevell,Natalie er MIN engel,MIN datter og jeg er mammen hennes..og JEG skal prøve så godt jeg kan å være den beste mammaen ho kan få,ho har rett å slett gjort meg til ett mye bedre menneske. Nå er ho 3 1/2år,og alt som kan komme ut fra munnen til en 3åring,det er utrolig altså..og alt ho finner på,nei..det er bare utrolig fantastisk! Ho lærer noe nytt hver dag og det er helt utrolig å se hvordan ho utvikler seg. Å være mamma er det beste i hele verden,selv om det er tunge tider og lite søvn til tider.

 

Noen gamle bilder av Natalie :)

GULLJENTE,KONKURRANSER OG UKENS BLOGG

Idag har det vært lite blogging,jeg har vært på jobb,henta Natalie i barnehagen,laga mat,middag,vært på butikken osv..så full dag altså ! Natalie har vært veldig snill idag,litt masete,men det overhørte jeg fint..hehe. Natalie bestemte seg for at ho ville ha spagetti til middag idag,siden vi ikke hadde kjøttdeig spiste ho boller m/pålegg når ho kom fra barnehagen,så tok vi spagetti til kveldsmat..deilig ! Nå driver "Lie" å legger ho,leser eventyr og synger sanger. Jeg ser på Cæsar,deilig å slappe av nå..skikkelig sliten,er gla Natalie har vært ei gulljente idag iallefall!

Dere må huske at det er to premier igjen i konkurransen,de trekkes iløpet av uken. Meld dere på HER . Ukens blogg kårer jeg hver Søndag,du vil få bilde og link i sidebaren i ei uke. Det hjelper på å legge igjen kommentarer og spor på innleggene :)


GOODIEBAGS PÅ BR-LEKER

Idag sov Natalie til litt over ti,superhappy!! Kan ikke huske sist ho gjorde det,føler meg uthvilt og klar for dagen, Natalie har selvfølgelig litt vondt i magen/rompa idag,som vanlig..så matlysten er på bånn,men vi skal iallefall en tur på Br-Leker for å se om det hjelper litt på humøret. Der skal de ha konkurranser for barn å deler ut goodiebags til småttisene så langt lageret rekker,vi skal prøve å være der i god tid sånn at vi rekker det.  Hva er deres planer for dagen? Husk også konkurransene,trekker ene premien i morra,delta HER
hits