Hverdagen med mine kjære

ROCKA,KLASSISK,TRENDY OG HOT

Her har jeg laget til fire stiler som jeg synes er kjempefine. Kunne gjerne tenkt meg alle disse plaggene,hvilken stil likte dere ? Hva beskriver deres stil best?

Bli gjerne med på konkurransen HER også.


dw12dt

NYTTÅRSKJOLER

Har du tenkt på hva du skal ha på deg på nyttårssaften? Jeg bestilte meg en kjole for litt siden,håper den passer og at det blir den perfekte kjolen på nyttårssaften. Om du ikke har funnet en enda har Nelly nå utrolig mange fine å velge mellom,lagde en liten kollasj for å vise dere en smakebit ! (link til nyttårsskjolene i bildet)

 

Hva synes dere om Nellys kolleksjon?

 Her er kjolen jeg har bestilt fra members,fikk denne gratis med skoene jeg bestilte !
 

Husk konkurransene jeg har gående. Surprisepakke HER , Personlig Almanakk HER :)

dw12dt

NEW IN (SNART) LEKKER KJOLE !

Jeg er medlem av www.members.com, akkurat nå har de masse fint til en superbillig penge. Blant annet denne herlige kjolen som koster bare 149 kroner. Jeg fikk denne helt gratis,alt jeg betalte var frakten. Grunnen til det er at når man inviterer venner som kjøper noe på siden,så får man 50 kroner pr bestilling. Tre av mine venner har kjøpt seg noe via members,som da vil si at jeg fikk 150 kroner å handle for. SUPERT !

Hva synes dere om kjolen?Om få dager har de også supertilbud på Jeffrey Cambells sko, du får da 70% på utvalgte Cambells !

Vil du bli medlem av members?Da kan jeg sende deg en invitasjon,bare legg igjen epostadressen din i kommentarfeltet !

VIL DU FÅ EKSKLUSIVE TILBUD?OM FÅ DAGER FÅR DU 70% PÅ JEFFREY CAMBELL SKO!

Fikk invitasjon til www.members.com, der kan du få eksklusive tilbud. De har alt fra nelly sko,undertøy,klokker m.m, om noen dager får du også 70% på Jeffrey Cambells,høres ikke dette supert ut? Det finnes ingen skjulte kostnader,og det er helt trygt å handle der. Du får også 50 kroner ekstra om du registrerer deg. Og 50 kroner for hvert medlem du inviterer som handler noe.

 

Alle skoene under ligger for under 200 kroner,dette er bare ett lite utvalg av det dem har. Er du med? Legg igjen epost adressen din i kommentarfeltet :)
NELLY SHOES

Driver å kikker på sko på Nelly, de har så utrolig mange fine par. Har nå funnet meg 3 favoritter,siste paret her er jo bare helt fantastisk,men for en pris..kostet nesten 5000 kroner. Får vell bare innfinne meg i at det paret aldri kommer til å få plass i garderoben min om jeg ikke vinner i lotto da. 

Hva synes dere om disse tre parene?

 
 
 3 NELLYKJOLER!

Nå er det ikke så veldig lenge til julebord-sesongen begynner og jeg har kjempelyst på en ny kjole..en lang maxikjole,det har jeg nemlig ikke fra før. Fant 3 kjoler på Nelly som jeg likte kjempegodt! Ikke helt julebord-farger,men liker å kjøpe kjoler man kan bruke til andre anledninger også. Hva synes dere? (alle kjolene koster under 500 kroner)

NB: Husk at dere kan melde dere på "Ukens leser" HER
INNKJØP SMINKE

Da har jeg bestilt sminke på nett,merker som Loreal og Maybelline er kjempebillig på denne siden jeg har oppdaget. Jeg har fått to mascara,pudder,øyenskygge,lipbalm,børste,hårkur ++ for 200 kroner. Hadde ikke fått mascara og pudder engang til den prisen her i Norge,iallefall ikke merkevarer.

Dette er noe av det jeg har bestilt (Får 8 produkter tilsammen). Om du vil gjøre ett like flott kupp,besøk DENNE siden. (Husk at prisen på varene ikke kan overstige 200 kroner,da slipper du unna toll)

Nå skal stemmeløse Anette dra på jobb i noen timer. Ha en flott dag alle sammen !

HØST INSPIRASJON

Nå som høsten er rett rundt hjørnet har jeg begynt å kikke litt etter litt høst-mote, jeg er ikke den personen som følger moten slavisk, jeg liker å gå med klær som ser fine ut og som er komfortable å gå med. Mote trenger heller ikke å være dyrt, jeg pleier å klikke meg rundt om på nettet,finne fine antrekk å deretter gå på feks Vero Moda,Bik Bok og HM (som forøvrig er de butikkene jeg har aller mest klær fra) for å se om jeg finner noe lignende :)

Her er det jeg fant idag!  Noe her dere likte? :)

 

Ha en superfin Søndag, og meld dere gjerne på konkurransen jeg har :) Den finner dere HER   :)

Ville du hatt på deg dette?

 

Dette er noen av de styggeste plaggene jeg har sett. Det er nye designerklær, og de koster. Jeg ville aldri gått med noe sånt,og jeg håper ikke dere ville gjort det heller. Hvem vil gå rundt å se ut som de er naken eller tatt rett ut ifra settet fra "Keiserens nye klær"? Eller gå rundt å se ut som man har ett lite øre som vokser utenpå det det vi har fra før?Eller ett truseskjørt???Og det værste..gå rundt å se ut som ett urinal..hva var tanken bak det liksom? Nei..designere er rare, synes det er så mye fælt som blir laga at jeg ikke har ord en gang. Ville du feks gått med de skoene som er avbildet litt lenger nede her? nei..vet du hva, og det værste er prisen..det koster alt fra 14000 til 250 kroner (250 kroner er for øredobbene)..hehehe. Måtte bare poste dette innlegget..klærne var helt grusomme. 

 

 Ha en ellers fin dag,og styr for all del unna disse klærne.

5 kjoler alle burde ha i skapet !

1. , Maxikjole, En kul maxikjole er perfekt til sommeren. Den er både behagelig og ha på seg, og er lett å kaste over bikinien. Den kan også taes med rett fra stranden til nattklubben. Velg gjerne en i friske farger.


Denne søte maxikjolen kan du kjøpe på nelly.com,den koster 399 og du kan finne den HER

 

2. En klassisk skjortekjole. Kul og laidback. Den skal sitte litt løst, og se ut som om du har lånt den fra kjærestens klesskap.


Denne kule kjolen finner du hos shop.mango.com, den koster 399 kroner og du kan finne den HER

 

3. Den lille sorte, En ermeløs liten sort kjole kan brukes til alt og styles på mange måter. Bruk den sammen med ankelboots på konsert, og stroppesandaler på byen.


Denne finner du hos shop.mango.com, den koster 299 kroner og du finner den HER

 

4.Blomsterkjole,Det blir ikke sommer uten en søt kjole med blomstrete mønster. Bruk den med flate sandaler eller skyhøe wedges.


Denne kjolen finner du hos asos.com, den koster 251 kroner og du får kjøpt den HER

 

5. Gallakjole, Står det «smoking i invitasjonen», er det dette man skal gå for. Bruk kjolen sammen med vakre øyreringer og en enkel clutch. Kan brukes til finere anledninger og bryllup.


Denne fine gallakjolen finner du på asos.com, den koster 553kroner og du kan få kjøpt den HER

 

Finnes sikkert mange fler kjoler man kunne hatt i skapet, men dette var bare ett lite utvalg :) Håper dere likte det !

Ha en super Fredag !


Slik skal sminken se ut i sommer

Denne sesongen er det pastell og bærfarger som gjelder,huden skal helst være ren og klar med friske roser i kinnene, mens øynene skal være så våkne og strålende som mulig. Leppene kan enten være nesten nakne, med et hint av rosa eller smykkes med lekre bærnyanser.

Det viktigste «tilbehøret» denne sesongen, er negler lakkert i trendfarger.Mint og sjøgrønne nyanser er det aller hotteste,tett etterfulgt av nudenyanser og sukkertøyfarger.

Ønsker du et åpent og strålende blikk kan du gå for en mascara med volumeffekt. Gi først vippene en fin bøy med vippetang, før du påfører mascara i små sikksakk-bevegelser. Legg litt highlighter innerst i øyekroken for en våken look, og eventuelt en lys kajal på våtlinjen under øyet, for ytteligere effekt.

Finn et øyenskyggeskrin med farger som tiltaler deg, og miks og match disse etter smak. Legg alltid den lyseste skyggen først. Denne påfører du over hele lokket. Dus godt ut. Påfør så en litt mørkere skygge i en c-form opp mot globallinjen, før du legger den mørkeste nyansen langs øvre vippekant. Alle fargene må duses godt ut for den riktige, sotede looken.

Når du velger en såpass fargerik øyemakeup kan leppene enten være nakne, eller du kan gå for en hudfarget gloss eller leppestift.

 

Så løp å kjøp jenter, dette er ett forslag på sminke som er IN denne sommeren


SUKKERTØYFARGER: Øverst f.v. blush fra Glo Minerals (kr 305, lipgloss fra L'Oréal Paris (kr 109, Nelly.com), øyenskyggepalett i nydelige rosenyanser (kr 515, Dior), kremøyenskygge fra Jane Iredale (kr 185), lillarosa leppebalm med glinsende farge (kr 270, YSL), neglelakk i nyansen 533 (kr 220, Chanel), mintgrønn neglelakk fra Dior (kr 225) og øyenskyggepalett med bærnyanser (kr 465, Yves Saint Laurent) Dette er en nokså dyr sminke,men man kan finne lignende som er mye billigere for oss som ikke vil bruke tusenvis av kroner på sminke.DUSE PASTELLER: Lipgloss fra Sensai (kr 250), sesongens stjerneprodukt fra Dior, med både øyenskygger og glosser (kr, 670 Dior), RMS Living Luminizer kan brukes både på kinn, panne og øyne for å skape ren hud med naturlig glød (kr 315, Parfumerie.no), lys neglelakk med skimmer (kr 29, Yves Rocher), bronzer i fire nyanser som også kan brukes på øyne eller som highlighter (kr 498, Jane Iredale) og leppestift fra Gareth Pugh for MAC (kr 260, Glasmagasinet).

Håper dere fikk noen gode tips til å kunne se smashing ut i sommer :)

Ha en superduper fin dag!

Lårkort og sexy sommermote

Den korte shortsen har de siste årene blitt en klassiker, og butikkene bugner allerede av lårkorte, sexy varianter. Denne sesongen kommer den lille shortsen i rekke fasonger og tekstiler. Alt fra frynsete denim, batikk og striper til blomstermønster, skinn og metalliske materualer er lov ? så lenge det er kort. Kjempesexy!

 

BILLIGE VARIANTER


Gul shorts fra J Crew hos Net-A-Porter.com, 460 kr. Lys denim fra Allsaints.com, 430 kr.
Grå shorts fra Monki, 135 kr. Oransje shorts fra Roxy hos Quiksilver.com, 285 kr. Svart shorts fra Oasis, 345 kr

 

DYRT OG BILLIIG
Gul shorts fra Cubus, 149 kr. Shorts med hofteholdere fra Mardou & Dean, 1.300 kr. Hvit frynseshorts fra Odd Molly, 1.399 kr. Sølvfarget shorts fra Lindex, 199 kr. Batikkshorts fra H&M, 299 kr. Blomstrete shorts fra Mango, 215 kr

 

Korte shorster kan enkelt forvandles til ett festantrekk,bytt ut ballerinaskoene med ett par høye hæler, ta på en glitrende topp og kanskje en blazer? Shortsen kan brukes til enhver anledning. Spesielt fint er jo det om du har fått en fin sommerglød på huden :) Jeg skal iallefall ta å investere i ett par kule shorster. Kan ikke vente til sommeren kommer!! :)  (inspirasjonen kommer fra www.minmote.no)

Skal dere kjøpe shorts eller har dere kanskje allerede gjort det? 

 

Ha en super kveld! 

6 LEKRE sommerkjoler!
                  Shareblue kjole, kroner 599. Fåes kjøpt HER                                     

           

                Denne fine ferskenfarga kjolen koster 499 kr,du får kjøpt den HER

 

  

                                  Denne søte kjolen i jeans koster 259kroner,fåes kjøpt HER                                 

 

 

 

 

                     Denne herligheten koster 399 kroner,fåes kjøpt HER

 

 


                   Denne fine sommerkjolen koster 599 kroner,fåes kjøpt HER                                         

 

 

   Denne kan brukes som kjole,eller faktisk som topp til en slimfit jeans,koster 499 kroner,fåes kjøpt HER

 

 

Jeg kunne tenkt meg alle disse kjolene,helt nydelige var dem :)

Hva synes dere? Må foressten si TUSEN TAKK for at det er så mange som vil delta på konkurransen min, facebooksiden min har nå over 250likes,helt fantastisk! :) :) Har du enda ikke blitt med kan du trykke HER :)

 

Ha en superduper dag videre! :)

 

hits