hits

Hverdagen med mine kjære

UNORMALT VARMT

Her i Ålesund idag er det 12 grader ute,den lille snøen vi hadde har forsvunnet nesten helt i natt. Vi måtte skru ned varmovnene og åpne vinduene,varmt! Vinden er også varmt, dette er jo ganske unormalt for denne årstiden,men deilig da!Noen andre som har denne temperaturen idag? Husk konkurransen min her :)

JULEGAVE TIL MEG SELV

Idag har jeg vært å kjøpt julegave til meg selv og jeg er den stolte eier av en ny samsung galaxy S3,har ønsket meg ny mobil i evigheter,så er supergla nå kan man si :)

Er det noen av dere som har denne? Ikke glem konkurransen jeg har gående, HER
SYK I JULA / KONKURRANSE

Uff,er i skikkelig elendig form. Ble syk på Julaften og er bare blitt værre,vond hals,tett nese og hosting..ikke kjekt. Kjæresten og Natalie var i familiemiddag i går, jeg orket rett å slett ikke og være med,veldig kjedelig! Natalie sov heldigvis til åtte idag,hadde vært rart om ho våknet tidligere for ho sovna ikke før i halv elleve tiden i går. Vi har bygget togbane og laget risboller (siden vi glemte å lage det før jul).HP ligger fremdeles å sover,misunner han :)

Idag vet jeg rett å slett ikke hva planen er,jeg tror ikke jeg orker å dra noen plass. Vil heller ikke smitte noen med den dumme syka mi!

Hva er planene deres for idag? Ikke glem at Got 2 be konkurransen avsluttes idag,har du ikke meldt deg på kan det gjøres HER . Har også en helt ny konkurranse med veldig fine premier HER.

Dette er en av premiene !
JULAFTEN + GAVENE

Vi hadde en superkoselig kveld i går,glemte nesten å ta bilder..men fikk heldigvis tatt litt. Jeg stod for all maten,pådekkinga,desserten og alt som hører med. Natalie var supersnill hele dagen i går og var våken til halv tolv på natta,hehe. Ho fikk utrolig masse fint, togbane,masse fine klær,dress,dukkeutstyr,hund som bjeffer og koser,tegnekoffertert,plastalin,klær til dukkene,teservise +++++ .

Jeg fikk noe jeg har ønsket meg i all evighet, GHD rettetang + Morroco shampoo og balsam,ble supergla..dette fikk jeg med typen min,i tillegg til dette hadde han kjøpt Creme Brule sett og tatt nedi alle favorittsjokoladene mine + ei colaboks,veldig artig :) Natalie fikk selvfølgelig mest gaver og ho skulle hjelpe oss andre med å åpne også,vi var ikke flinke nok.

I tillegg til det jeg allerede har nevnt fikk jeg : duker,pynteputetrekk,pelsteppe,rosendahl vinglass,steketermometer og bilderammer,ble veldig fornøyd :)

Hva fikk dere? Husk konkurransen min HER
 

MIN NYE HERLIGHET!
PYNTET JULETRE

Idag har det vært full fart hele dagen, vi har vært ute i skogen,hatt det kjekt med akebrett,funnet juletre og vært på besøk med familie og levert å fått julegaver. Natalie har kosa seg idag,spesielt kjekt var det å besøke oldemor,der får ho nemlig masse nammis. Nå er Natalie lagt,ho sover ikke,men jeg kan iallefall få slappet av litt..ekstremt sliten ;)

Har dere pyntet juletre?Legg gjerne med en link til blogginnlegget om du har blogget om det.  Husk konkurransen min HER


MASSE Å GJØRE

I det siste har det ikke vært tid til noe blogging,det beklager jeg. Det har vært mye jobbing,og når jeg kommer hjem skal Natalie ha oppmerksomheten ho trenger. Ho har heller ikke vært så flink å legge seg i det siste,så når ho først sovner er jeg helt utslitt av dagen. Men nå er det juleferie og vi skal kose oss masse,idag skal vi ut i skogen å se om vi finner oss ett juletre,vi skal også på butikken å kjøpe noe vi glemte på storhandelen i går, i tillegg skal vi lage julegodter (kransekakeruller og marsipansnop). 

Ut på ettermiddagen idag skal vi kjøre rundt med julegaver,så dagen idag er også veldig fullpakket.

Dere må heller ikke glemme konkurransen som jeg har HER ,kanskje jeg putter flere ting oppi pakken om det er mange som deltar :)

 

For noen dager siden lagde Natalie enda flere julegaver,kjempekjekt !
NISSEFEST!

Natalie hadde nissefest i barnehagen idag,og gledet seg stort siden ho visste at nissen skulle komme på besøk. Vi måtte forte oss til morningen idag,jeg hadde nemlig så lyst å være med å levere ho idag. Jeg begynte på jobb kvart på åtte,så alt ble i veldig full fart. Natalie ville heller ikke stå opp idag,ho sov hele natta lang til klokka sju,herlig !

Bildene jeg tok av ho før ho dro i barnehagen brukte jeg til å lage enda en ny header,synes denne var mer julete en den forrige juleheaderen ;)

Her er ett nissebilde fra ho var baby,ho er jo blitt så stor :)
PARAPLY I BADEKARET?

Nei,uff..idag er jeg utrolig trøtt. Natalie sovna ikke før halv ti i går kveld etter mye masing,om ikke det var nok stod ho opp halv fem i natt . Føler meg som en zombie i "the walking dead",ser sikkert like fæl ut også,hehe. Trulta er iallefall levert i barnehagen,men jeg har en del å gjøre idag. Jeg skal støvsuge og vaske litt,ordne til litt mer med gaven til typen,dra på butikken osv. Skal jobbe hele uka ellers,så er bare å få ting gjort. Har jeg forressten sagt at jeg har fått 80% fast stilling? JIPPI sier jeg bare. 

Må fortelle dere noe artig vi gjor i går , Natalie skulle bade vekk bållukta og jeg fant ut at det var en lur ide å ta med mini paraplyen i badekaret,resultatet ser dere på bildene, veldig lurt Anette,veldig lurt..men gøy var det! (husk å ikke kommentere som anonym)


 

NATALIE, HJEMME IGJEN

Da har Natalie kommet hjem igjen etter ei helg hos pappaen sin. Ho har storkost seg,idag hadde ho vært med tanta si og noen andre å vært med i skogen. Der hadde de funnet juletre og grilla pølse på pinnebrød. Natalie hadde også fått seg ei ny minni lommebok med 50 kroner oppi,ho var veldig klar på hva ho skulle kjøpe. Nemlig nammis,smågodt for alle pengene...nemlig!

Kjenner det blir en tidlig kveld idag,selv om jeg har fri i morra. Neste uke blir det mye å gjøre,jobbing fra tirsdag til fredag. Vi må handle inn julemat og annet som skal være kjøpt inn før jul,vi skal ut i skogen å finne juletre og vi må dra å besøke de som skal ha pakker fra oss. 

HUSK KONKURRANSEN HER

(skal se om jeg får tanta til Natalie til å sende meg  noen bilder fra de var i skogen idag,men enn så lenge får dere nøye dere med disse som er tatt nå ;)  )
Lucia jenta mi !

Natalie har gått Lucia på barnehagen idag,det var visst veldig morsomt ! Jeg fikk dessverre ikke vært der,måtte jobbe..men Åse Marie fikk tatt seg en tur,og da var Natalie fornøyd. Ho orka nesten ikke noe middag når ho kom hjem fordi ho hadde spist så mange lussekatter,hehe. Vi kjøpte ikke luciadrakt til ho,synes ikke det er noe vits når ho kun skal bruke den en gang. Så vi fikk "arvet" ei hvit skjorte og brukte noe julepynt til å ha rundt hodet og som belte,smart ;)

Som mange av dere vet har Natalie vært plaga med magen, nå er det blitt mye bedre og ho går på doen hver eneste ettermiddag uten å lage noe styr,kjempestolt ! 
PERSONLIG ALMANAKK

For ei stund siden hadde jeg en konkurranse der dere kunne vinne en personlig almanakk,jeg fikk en selv også. Og den fikk jeg i posten for noen dager siden, er kjempefornøyd med den og har allerede begynt å skrive inn avtaler o.l . Fikk komplimenter for den på jobb idag, de er jo så fine. 

Har du ikke en kan du bestille HER .

 

Her er min personlige almanakk
LINKERUNDE

Da har vi kommet til linkerunde nummer 3, linker til tre bloggere to ganger i uken. Neste Linkerunde blir på Torsdag, du kan melde deg på HER :)


Disse tre er de som blir linket denne gangen !

 

Aurora skriver http://aur00raa.blogg.no/ . Ho blogger flere innlegg om dagen og legger ut fine bilder.Fint og ryddig design. Ta en titt på bloggen hennes da vell.
 

Lena skriver http://fotolena.blogg.no/ . Lena sin blogg er en fotoblogg der hun deler sin store interesse for foto,ho tar veldig fine bilder og er flink til å dele dem med oss. Ho er også fra den beste byen,nemlig Ålesund :)
Aine skriver http://mammaine.blogg.no/ . Aine skriver om sin hverdag som alenemamma til ei jente med epilepsi, denne dama er kjempetøff. Absolutt verdt en titt innom !
HUSKER DERE DETTE?

Når jeg var liten husker jeg det var så koselig å sitte inne på mørke høst/vinter kvelder å dryppe lys..kunne sitte i evigheter å bare dryppe med mange forskjellige farger.Idag har Natalie fått prøve seg på det,var litt skummelt synes ho,men det gikk bra. Til å med dukka fikk prøve !

Holdt dere på med dette når dere var mindre? :)


NY LINKERUNDE!

Har nå trukket ut tre nye som får bilde og link til bloggen sin! Vil du bli linket? Meld deg på HER . Har to linkerunder i uken der tre får bilde og link !

Leser du noen av de bloggene som ble linket idag?

 

Dette er bloggen til Jenny,ho er 14 år og kommer fra Hønefoss. Ho har ett fint og ryddig design,du burde ta vekk at det kommer opp "reklame" på utvalgte ord i innleggene dine. Det er nemlig en smule irriterende. Jenny er flink til å blogge og legger iallefall ut ett innlegg for dagen. Fine bilder ! For å komme til Jennys blogg trykker dere på bildet .

 

Andre blogglinken er Marita sin blogg, og som dere ser på bildet under er dette en fotoblogg. Marita legger ut veldig fine bilder og som jeg kan se blogger ho hver dag,verdt å ta en titt. Likte at designet ditt hadde ett lite preg av jul :)

 

Siste bloggen som blir linken for denne uken er Laila,ho er en sporty og fresh tobarnsmamma som bor i Oslo. Jeg leser denne bloggen daglig, ho skriver bra og kan fortelle at det ikke bare er rosenrødt å være mamma,noe som nesten alle som har barn vet ;) Laila skriver bra og ungene er jo bare helskjønne ! Ta en titt innom bloggen hennes,tenker ho blir supergla da!"THE GIRL IN THE FOREST"

Redigerte ett av photoshoot bildene mine,synes det ble litt stilig så måtte jo dele det med dere. Hva synes dere? Elsker photoshoots,håper det blir noe snø her snart sånn at jeg kan dra med meg typen ut å ta noen bilder av meg,hehe.

Kvaliteten på bildet er jo desverre svekket siden det må skaleres ned så mye. (Husk konkurransene jeg har gående : SMILELAB-TANNBLEKING, DUKKEMOR OG PAKKEKALENDER ! )
PEPPERKAKEHUS!

Da har Natalie pynta pepperkakehus, vi jukset litt og kjøpte ett ferdig ett. Vi skal bake pepperkaker også en dag,og de skal være helt hjemmelaget. Det gøyeste med pepperkakehuset var å spise synes Natalie,en perfekt anledning til å trykke i seg litt nammis,hehe. 

Har der pyntet pepperkakehus? Ferdigkjøpt eller hjemmelaget?


JULEGAVER, BARE STRESS?

Vell,om jeg skal være helt ærlig så synes jeg det å kjøpe julegaver,pakke dem inn og sende dem kan være stressende..er jo så utrolig mye folk overalt,og man må stå i lange køer uansett hvor man er. Personlig hater jeg å stå i kø,blir så utrolig rastløs av det,feks de som stod foran meg i post-køa isted, de skulle sende en pakke til Japan,en konfekt! De spurte tusen spørsmål,hvor lang og bred pakken kunne være,om den kunne sendes som brev eller pakke,hvor lang tid det kom til å ta + tusen spørsmål til. Trodde jeg skulle bli gærn..

Fikk postet pakken min til slutt da,en stor norgespakke til nesten 250 kroner bare i FRAKT..jaja,er iallefall ferdig nå,er bare pakkene som skal leveres rundt her i området jeg har igjen å levere. Er koselig å gi julegaver,er ikke det..er bare alt styret først jeg ikke liker,hehe.

Enig eller synes dere jeg bare er helt på jordet nå?

 

(google bilde)
NATALIE FIKK FØRJULSPAKKE

Siden Natalie har vært en del på sykehuset,tatt blodprøver,går på medisiner osv for å bli bedre i magen så fikk ho en førjulspakke idag,siden ho har vært så utrolig tapper. Magen er allerede blitt litt bedre etter medisinene har begynt å gjøre jobben sin,enda ett par dager igjen..så vi får se hvordan det går. Håper på det aller beste !

I pakken fikk ho ei interaktiv baby born dukke,og ho har holdt på med den i mange timer allerede. Den kan tisse,bæsje,spise,gråte ekte tårer og har bevelige armer og bein. Kjempefin ! Natalie elsker den,og dukka har allerede fått vært ute på sin første trilletur. Vi var ned i barnehagen til Natalie for å levere en pakke som skal til barnehjem i Ukraina, og for å hente Minni som vi glemte igjen der på Tirsdag. (Har du husket å melde deg på konkurransene mine? Har tannbleking fra SMILELAB,pakkekalender å hårpynt som skal gies vekk )
NEW IN - SHOES AND HANDBAG

Fikk ett par sko i posten i går,bestilte de for en stund siden via members for 147 kroner,var 70 % avslag på dem. Storfornøyd! Blir ca 14 cm høyere,og det trengs til lille meg som bare er 160cm over bakken. Kjøpte meg også ei ny veske for noen dager siden,likte den kjempegodt og den kostet bare 249 kroner på Kapphal (brukte selvfølgelig gavekortet som jeg vant) Er ikke så veldig mye igjen av de 10k som var på det,men,men..fått kjøpt masse fint både til meg og trulta,i tillegg har jeg brukt det til noen julegaver.

(Husk Smilelab tannbleking konkurransen HER , Pakkekalender HER og Dukkemor-hårpynt til prinsesser HER !)

 

Hva synes du om innkjøpene mine?SYKEHUS OG BLODPRØVER

Da har vi endelig hatt en skikkelig legetime med Natalie,nå har ho fått tatt masse blodprøver sånn at vi endelig kan finne ut hvorfor ho sliter sånn med magen og forstoppelse. Er ikke noe kjekt for ei lita trulte å ha så vondt. Ho gråt ikke i det hele tatt når de tok blodprøvene,kjempeflink var ho. Men snill har ho igrunn ikke vært idag,ho er i værste trassalder,og det merkes. Godt ! Er ikke så lett å ha tålmodighet når ho begynner å trasse midt i legetimen fordi ho ikke får mer tyggis. 

Ho har også vært veldig dårlig til å spise de siste dagene,nesten sånn at jeg ikke forstår at ho har noe som helst energi igjen. Håper virkelig dette blir bedre når vi får svarene på blodprøvene de tok idag. Ikke bare bare for ett superslitent mammahode å holde ut med all denne trassinga.

Fikk ikke tatt noen bilder på sykehuset idag,litt teit å drive å ta masse bilder der inne synes jeg :)

Husk også konkurransene mine,pakkekalender og hårpynt fra dukkemor !  EN TING TIL,IKKE KOMMENTER SOM ANONYM..trykk på "HUSK MEG" knappen når dere skriver inn navn og bloggadressen). Mye anonyme kommentarer for tiden,og det gjør det vanskelig for meg å svare dere :)

Har deres barn tatt blodprøver før?Hvordan reagerte dem?
 

NEVER NAKED !

For noen dager siden kom jeg over www.nevernaked.com , de har utrolig mange stilige klær. Drømmer om å vinne i lotto sånn at jeg kan kjøpe alt dem har ! De har også en julekalender gående nå,den finner dere HER , jeg er med hver dag ! Har dere hørt om denne nettsiden før?

LIK NEVER NAKED PÅ FACEBOOK HER

 

Her er bare ett lite utvalg av hva www.nevernaked.com har å tilby (dette er IKKE ett sponset innlegg)Husk begge konkurransene jeg har ute ;)

BAKEGLAD OG SUPERTRULTA!

Var å henta Natalie i halv tre tida idag,dem satt fremdeles å spiste så jeg ble sittende i gangen ei lita stund. Da ho var ferdig kom ho springene ut til meg å skulle fortelle alt dem hadde gjort idag,dem hadde hatt kino,dansa til "gamamstyle" som ho sier og spist julemat! Ho har iallefall kost seg veldig,ikke var det noe suring heller. Kjempefornøyd!

Nå har vi akkurat baka ut ei deig til med julemenn,denne gangen brukte jeg kefir i for å få dem litt mykere. Ble kjempegodt ! Droppet middagen idag,spiste litt rester fra i går bare,Natalie ville bare ha knekkebrød,og det fikk ho..litt greit å slippe å stresse sånn med middag hver eneste dag,iallefall når man har ei som er så kresen som Natalie.

Vil igjen minne dere på pakkekonkurransen min HER og "Dukkemor-hårpynt til prinsesser" (vinn ei gavepake til 300 kroner) HER !

 

HVA HAR DERE BAKET TIL JUL?


Lik gjerne med facebook knappen under innlegget :)

TIL BARNEHAGEN I PYSJ?

Vell,for tida har trulta vært mer eller mindre trassete hele tiden. Aner ikke hva jeg gjør feil,men noe må det være..i det siste har jeg fått veldig lite søvn og Natalie har vært syk,og når jeg er trøtt er tålmodiheten mindre en den pleier å være. Skjønner ikke hvorfor små barn bare kan forstå at man ikke kommer noe vei med å trasse,at om man er snill og grei er det enklere å ha det kjekt og koselig. Til morningen idag skulle Natalie ha på seg kjole,er nemlig julebord på barnehagen idag. Det ville ho IKKE, fikk til slutt på ho etter mye suring og klaging.

Sa til ho at om denne suringa på morningen fortsetter så må ho gå i barnehagen i pysjen sin,så da blir det spennende å se på Torsdag om ho må komme i pysj,hehe (i morra har ho fri pgr av sykehuset).

Flere som har unger som er sure og gretne for tida? :P Prøvde å ta ett fint bilde av ho med kjolen,men det var lettere sagt en gjort..ho ville IKKE bli tatt bilder av!

 

Her sitter ho å synes rimelig synd på seg selv :) (husk Dukkemor konkurransen HER)Gjerne lik innlegget ved hjelp av facebook-knappen!

VINN EN JULEGAVE TIL EI PRINSESSE !

(avsluttet)

 

Da er jeg blitt så heldig at "Dukkemor-hårpynt til små prinsesser" har sponset meg med en gavepose med nydelig hårpynt. Natalie har selv hårpynt fra Dukkemor,og det er helt nydelig. Så har du en liten prinsesse selv,har du kanskje en lillesøster eller kjenner du noen som har ei lita prinesse? Da er dette konkurransen for deg ! Hva er vell bedre enn å kunne gi en nydelig gavepose med hårpynt vekk i julegave?Eller kanskje få pyntet opp prinsessa di til julaften? Jeg vet iallefall om mange prinsesser som hadde blitt gla for pynt fra Dukkemor ! 

Gaveposen har en verdi på 300 kroner.

 
For å delta i konkurransen må du :

*Like dukkemor på facebook HER
*Gjerne Lik innlegget ved å trykke på facebook-knappen under innlegget.
*Kommenter med mail og navn ! 

For å kunne vinne denne konkurransen MÅ du ha facebook. Del gjerne denne konkurransen videre,Dukkemor fortjener å komme opp i 1000 likere og flere også!

 

 Her er ett lite utvalg av hva "Dukkemor" har på lager.Her er Natalie med nydelig hårpynt fra "Dukkemor" !
VINNER AV PAKKE NUMMER 1 !

Da har jeg trukket vinneren av pakke nummer 1, det ble denne søte jenta (ho var kommentar 28,som ble vinneren denne gangen) Vant du ikke? Ikke fortvil,er enda noen pakker igjen å dele ut. Så er bare å fortsette å melde seg på. Irene Berland er iallefall navnet på den heldige , så om du kan sende meg adressen din til : Lille_Nette@hotmail.com så hadde det vært flott !

(link i bildet)
DAGENS MIDDAG-GRATINERT KYLLINGFORM

Da er vi ferdig å spise middag,eller dvs jeg er ferdig..Natalie ville ikke ha pgr av vondt i magen,er så gla vi skal til sykehuset 5 desember å kanskje få vite hva som er galt. Typen jobber overtid,så han får bare spise når han kommer hjem. Litt kjedelig når jeg lager så god middag,men,men. Idag har jeg ikke gjort stort,bare kjedet meg igrunn. Henta Natalie i halv tre tida,dro på butikken,og så har vi bare lekt og laget middag. I morra er det julebord med barnehagen til Natalie,da skal ho få ha på seg kjole,det blir stas!

Hva har dere gjort idag? Husk at jeg trekker en av pakkene idag, HER !

 
 

Lik gjerne innlegget ved å bruke facebook-knappen. Da blir jeg gla !

 

LITT JULESTEMNING I HUS!

Da har vi begynt å tatt frem litt julepynt,tror trulta blir gla når ho kommer hjem å ser at det er blitt så koselig.Selv elsker jeg julepynt,men ikke når det blir for mye..litt her å der er supert! Gleder meg iallefall til juletreet skal kjøpes inn og til vi skal pynte det på "lille julaften".

Har dere begynt å pynte til jul?Send meg gjerne linken til innlegget om dere har blogget om det,liker å få litt inspirasjon !

Her er litt bilder fra julepynten rundt i huset. Husk at jeg har en pakke-kalender konkurranse gående,HER

 

Natalie har fått lysende røde stjerner festet i taklampa si på rommet! Er dere forressten med å konkurrerer om å få en gratis mascara?Hvis ikke er det på tide ;)

CL88FY

ANBEFALING-DREAMEXTENSIONS

For noen dager siden mottok jeg hairextensions fra www.dreamextensions.no , jeg er superfornøyd med produktet.

Dreamextensions er syntetisk hår,men det føles akkurat ut som ditt eget. Det er mykt og behagelig,og det går an å bruke både rettetang og krølltang på det. Fantastisk ikke sant? 

Det er superenkelt å ta det på,tok meg max 5 minutter. Kjempegreit om man har dårlig tid før man må fyke ut av dørene. 

 

Her er en video som demonstrerer hvor enkelt det er å ta på !

 

DE HAR NÅ JULESALG TIL DERE SOM VIL HA FLOTT OG NYTT HÅR TIL JUL
 

 

Mange bloggere,bla TCMN har anbefalt dette produktet på bloggen sin,les mer om hva bloggerene synes HER !

 

De har nå salg på hairextensions,og trenger du nytt hår før jul er dette plassen å bestille det på. De har i tillegg utrolig rask levering,tok bare ett par dager før det lå i postkassen min. 

Her er hvordan det ble på meg ,fargen var også SPOT ON!Har du kjøpt hår på dreamextension?

(sponset)

 

KVELDENS OUTFIT

Da er jeg klar for å dra i 30års dag,stresset veldig med å få gjort meg klar. Hadde bad hair day,bad sminke day,fant ikke skoene mine osv,virkelig kjempegøy. Regner med det er flere som har hatt sånne dager?Er døds irriterende,hehe. Vet jeg skulle skrive omtale av håret jeg mottok fra dreamextansions idag,men det får bli i morra eller på Mandag,pgr av min "bad hair day" fikk jeg det ikke til å se bra ut idag. Men har jo en morsom konkurranse gående,HER. Har 5 julepakker jeg vil dele ut til dere !

Hva synes dere om antrekket? 

  Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .