Hverdagen med mine kjære

UNORMALT VARMT

Her i Ålesund idag er det 12 grader ute,den lille snøen vi hadde har forsvunnet nesten helt i natt. Vi måtte skru ned varmovnene og åpne vinduene,varmt! Vinden er også varmt, dette er jo ganske unormalt for denne årstiden,men deilig da!Noen andre som har denne temperaturen idag? Husk konkurransen min her :)

JULEGAVE TIL MEG SELV

Idag har jeg vært å kjøpt julegave til meg selv og jeg er den stolte eier av en ny samsung galaxy S3,har ønsket meg ny mobil i evigheter,så er supergla nå kan man si :)

Er det noen av dere som har denne? Ikke glem konkurransen jeg har gående, HER
VINNER AV GOT 2 BE KONKURRANSEN !

Da har jeg trukket vinneren av got2be konkurransen, Rikke fra Aukra stikker av med produktet fra Got2Be og EOS lip balm. Gratulerer ! Om du ikke vant,fortvil ikke,har enda en konkurranse gående HER


SYK I JULA / KONKURRANSE

Uff,er i skikkelig elendig form. Ble syk på Julaften og er bare blitt værre,vond hals,tett nese og hosting..ikke kjekt. Kjæresten og Natalie var i familiemiddag i går, jeg orket rett å slett ikke og være med,veldig kjedelig! Natalie sov heldigvis til åtte idag,hadde vært rart om ho våknet tidligere for ho sovna ikke før i halv elleve tiden i går. Vi har bygget togbane og laget risboller (siden vi glemte å lage det før jul).HP ligger fremdeles å sover,misunner han :)

Idag vet jeg rett å slett ikke hva planen er,jeg tror ikke jeg orker å dra noen plass. Vil heller ikke smitte noen med den dumme syka mi!

Hva er planene deres for idag? Ikke glem at Got 2 be konkurransen avsluttes idag,har du ikke meldt deg på kan det gjøres HER . Har også en helt ny konkurranse med veldig fine premier HER.

Dette er en av premiene !
JULAFTEN + GAVENE

Vi hadde en superkoselig kveld i går,glemte nesten å ta bilder..men fikk heldigvis tatt litt. Jeg stod for all maten,pådekkinga,desserten og alt som hører med. Natalie var supersnill hele dagen i går og var våken til halv tolv på natta,hehe. Ho fikk utrolig masse fint, togbane,masse fine klær,dress,dukkeutstyr,hund som bjeffer og koser,tegnekoffertert,plastalin,klær til dukkene,teservise +++++ .

Jeg fikk noe jeg har ønsket meg i all evighet, GHD rettetang + Morroco shampoo og balsam,ble supergla..dette fikk jeg med typen min,i tillegg til dette hadde han kjøpt Creme Brule sett og tatt nedi alle favorittsjokoladene mine + ei colaboks,veldig artig :) Natalie fikk selvfølgelig mest gaver og ho skulle hjelpe oss andre med å åpne også,vi var ikke flinke nok.

I tillegg til det jeg allerede har nevnt fikk jeg : duker,pynteputetrekk,pelsteppe,rosendahl vinglass,steketermometer og bilderammer,ble veldig fornøyd :)

Hva fikk dere? Husk konkurransen min HER
 

MIN NYE HERLIGHET!
NY KONKURRANSE,VINN SMINKE ++

Nå sitter jeg å ser "Tre nøtter til Askepott",da kommer jeg i skikkelig julestemning. Fikk også en pakke i posten idag og noe av innholdet skal dere få,er en skikkelig fin premie som jeg bestilte fra www.eastandcosmetics.com . De har superbillige varer og ikke minst kort leveringstid!

Denne gangen trekker jeg to vinnere. For å delta må du like facebooksiden min HER og like innlegget ved å trykke på facebook-knappen under innlegget. (Got 2 Be konkurransen trekkes 2.juledag,den kan du melde deg på ved å trykke HER

NB: Husk mail når du kommenterer.


NYE HEADERE

Da har jeg fått litt lysten til å lage headere tilbake,her er noen jeg har laget de siste dagene!
PYNTET JULETRE

Idag har det vært full fart hele dagen, vi har vært ute i skogen,hatt det kjekt med akebrett,funnet juletre og vært på besøk med familie og levert å fått julegaver. Natalie har kosa seg idag,spesielt kjekt var det å besøke oldemor,der får ho nemlig masse nammis. Nå er Natalie lagt,ho sover ikke,men jeg kan iallefall få slappet av litt..ekstremt sliten ;)

Har dere pyntet juletre?Legg gjerne med en link til blogginnlegget om du har blogget om det.  Husk konkurransen min HER


MASSE Å GJØRE

I det siste har det ikke vært tid til noe blogging,det beklager jeg. Det har vært mye jobbing,og når jeg kommer hjem skal Natalie ha oppmerksomheten ho trenger. Ho har heller ikke vært så flink å legge seg i det siste,så når ho først sovner er jeg helt utslitt av dagen. Men nå er det juleferie og vi skal kose oss masse,idag skal vi ut i skogen å se om vi finner oss ett juletre,vi skal også på butikken å kjøpe noe vi glemte på storhandelen i går, i tillegg skal vi lage julegodter (kransekakeruller og marsipansnop). 

Ut på ettermiddagen idag skal vi kjøre rundt med julegaver,så dagen idag er også veldig fullpakket.

Dere må heller ikke glemme konkurransen som jeg har HER ,kanskje jeg putter flere ting oppi pakken om det er mange som deltar :)

 

For noen dager siden lagde Natalie enda flere julegaver,kjempekjekt !
NISSEFEST!

Natalie hadde nissefest i barnehagen idag,og gledet seg stort siden ho visste at nissen skulle komme på besøk. Vi måtte forte oss til morningen idag,jeg hadde nemlig så lyst å være med å levere ho idag. Jeg begynte på jobb kvart på åtte,så alt ble i veldig full fart. Natalie ville heller ikke stå opp idag,ho sov hele natta lang til klokka sju,herlig !

Bildene jeg tok av ho før ho dro i barnehagen brukte jeg til å lage enda en ny header,synes denne var mer julete en den forrige juleheaderen ;)

Her er ett nissebilde fra ho var baby,ho er jo blitt så stor :)
PREMIER JEG HAR VUNNET

Da jeg hentet posten idag lå der en pakke,den var fra iana.blogg.no , det var en foundation og en lipgloss. Kjempefornøyd,og bra jeg trengte en ny foundation også.

 

Hentet en pakke i går også,den var fra www.maritasunshine.blogg.no , det var produkter fra Oriflame. Veldig fornøyd med denne pakken også, brukte sølvneglelakken på jobb idag siden barna i barnehagen skulle ha julebord,dem synes det var veldig fint ;)Har dere vunnet premier fra bloggere på blogg.no?

VINN GOT 2 BE PRODUKT OG EOS LIPBALM

Da setter jeg igang enda en ny konkurranse, denne gangen kan du vinne "Play it straight " fra Got2Be, meld deg på HER
PARAPLY I BADEKARET?

Nei,uff..idag er jeg utrolig trøtt. Natalie sovna ikke før halv ti i går kveld etter mye masing,om ikke det var nok stod ho opp halv fem i natt . Føler meg som en zombie i "the walking dead",ser sikkert like fæl ut også,hehe. Trulta er iallefall levert i barnehagen,men jeg har en del å gjøre idag. Jeg skal støvsuge og vaske litt,ordne til litt mer med gaven til typen,dra på butikken osv. Skal jobbe hele uka ellers,så er bare å få ting gjort. Har jeg forressten sagt at jeg har fått 80% fast stilling? JIPPI sier jeg bare. 

Må fortelle dere noe artig vi gjor i går , Natalie skulle bade vekk bållukta og jeg fant ut at det var en lur ide å ta med mini paraplyen i badekaret,resultatet ser dere på bildene, veldig lurt Anette,veldig lurt..men gøy var det! (husk å ikke kommentere som anonym)


 

NY JULEHEADER

Har tatt å laget meg en ny header,måtte jo nesten ha en med litt julemotiv på :) Hva synes dere? (pass på når at dere kommenterer at ikke meldingen blir anonym,er så kjedelig å ikke kunne besøke bloggen deres tilbake)
NATALIE, HJEMME IGJEN

Da har Natalie kommet hjem igjen etter ei helg hos pappaen sin. Ho har storkost seg,idag hadde ho vært med tanta si og noen andre å vært med i skogen. Der hadde de funnet juletre og grilla pølse på pinnebrød. Natalie hadde også fått seg ei ny minni lommebok med 50 kroner oppi,ho var veldig klar på hva ho skulle kjøpe. Nemlig nammis,smågodt for alle pengene...nemlig!

Kjenner det blir en tidlig kveld idag,selv om jeg har fri i morra. Neste uke blir det mye å gjøre,jobbing fra tirsdag til fredag. Vi må handle inn julemat og annet som skal være kjøpt inn før jul,vi skal ut i skogen å finne juletre og vi må dra å besøke de som skal ha pakker fra oss. 

HUSK KONKURRANSEN HER

(skal se om jeg får tanta til Natalie til å sende meg  noen bilder fra de var i skogen idag,men enn så lenge får dere nøye dere med disse som er tatt nå ;)  )
HYTTEBYGGING / KONKURRANSE?

Natalie og jeg bygget hytte for noen dager siden,kjempekjekt utenom at jeg ikke fikk lov å være der inne,det var det kun ho og dukka som fikk være,hehe. Natalie er nå 3 1/2 år og begynner å bli ganske bestemt på ting,noen ganger er det veldig morsomt..andre ganger ikke,dere med barn på samme alder vet hva jeg snakker om,hehe. Ho har også sagt at når det blir jul så skal ho hjelpe oss med å pakke opp våre pakker,for det klarer vi ikke selv og ho er mye bedre til det. Vi får jo se hvor lenge ho gidder å sitte å hjelpe oss,blir spennende.

Nå er Natalie med pappaen sin, og vi her hjemme skal rydde og vaske litt før ho kommer hjem. Er ikke så veldig gira,var på julebord i går og jeg har litt vondt i hodet..men,men..kun min egen feil ;) 

Er det forressten noen av dere som ønsker å vinne dette? Er litt skuffa over at lesertallet mitt har dalt den siste uken,vet jeg ikke får blogget like mye som før med ny jobb osv,men hadde satt stor pris på om dere tok turen innom å la igjen ett lite spor :) Har en konkurranse gående der dere kan vinne Got 2 Be "Play it straight" HER . Men også lyst å dele ut tingene på bildet under om det er interesse for det ;)
Ha en superflott 3.Søndag i Advent ! 

VINN GOT 2 BE "PLAY IT STRAIGHT"

Da setter jeg igang enda en ny konkurranse, denne gangen kan du vinne "Play it straight " fra Got2Be. Har også lagt med en EOS lipbalm med sitronsmak..herlig er den !

For å delta må du :

*Like min facebook sideHER    
*Lik innlegget ved bruk av facebook knappen
*Kommentere at du er med (husk mail)

Det blir sjekket om den som vinner har likt siden min.

Lykke til ! 

JEG VAR EN AV DE 200 HELDIGE

I går fikk jeg en pakkelapp i postkassen,skjønte ingenting før jeg hadde hentet pakken å åpnet den. Det var mascanyheten "Clump Defy" fra Max Factor. Gjett om jeg ble gla,hadde egentlig helt glemt av at jeg hadde meldt meg på.

Prøvde mascaraen med en gang,og den var helt super..den holdt det den lovet.ingen klumper og vippene ble lange og fine. Har du lyst på denne mascaren selges den nå KUN på Hennes og Mauritz. Flere kjeder får den inn i Februar 2013,løp å kjøp folkens!

 
cl88ut

Lucia jenta mi !

Natalie har gått Lucia på barnehagen idag,det var visst veldig morsomt ! Jeg fikk dessverre ikke vært der,måtte jobbe..men Åse Marie fikk tatt seg en tur,og da var Natalie fornøyd. Ho orka nesten ikke noe middag når ho kom hjem fordi ho hadde spist så mange lussekatter,hehe. Vi kjøpte ikke luciadrakt til ho,synes ikke det er noe vits når ho kun skal bruke den en gang. Så vi fikk "arvet" ei hvit skjorte og brukte noe julepynt til å ha rundt hodet og som belte,smart ;)

Som mange av dere vet har Natalie vært plaga med magen, nå er det blitt mye bedre og ho går på doen hver eneste ettermiddag uten å lage noe styr,kjempestolt ! 
PERSONLIG ALMANAKK

For ei stund siden hadde jeg en konkurranse der dere kunne vinne en personlig almanakk,jeg fikk en selv også. Og den fikk jeg i posten for noen dager siden, er kjempefornøyd med den og har allerede begynt å skrive inn avtaler o.l . Fikk komplimenter for den på jobb idag, de er jo så fine. 

Har du ikke en kan du bestille HER .

 

Her er min personlige almanakk
VINN EGETDESIGNET MOBILDEKSEL !

Da skal jeg dele ut enda ett mobil-deksel, de som vinner vil få en kode av meg som de kan bruke på nettbutikken www.frydaze.com . Frydaze har deksel til de fleste mobiler,ikke bare Iphone.

For å delta må du :

*Like min facebook-side HER
*Trykk lik/del på facebook-knappen under innlegget.

Lykke til ! :)
SE HER DA ! ! TO OVERRASKELSER PÅ EN GANG!

Åpnet mailen min idag,og da hadde jeg fått mail fra max factor. Hadde vunnet luke nummer 10 i julekalenderen deres. Jippi ! I tillegg til dette fant jeg en hentelapp i postkassen,jeg ante ikke hva det kunne være og var spent da jeg hadde hentet pakken på posten. Hadde vunnet en konkurranse på http://anettehsu.blogg.no/ , som har mange fine konkurranser nå i Desember !

 

Gratulerer! 


Du har vunnet Max Factor Lipfinity den 10 Desember i Max Factor sin julekalender. 


Vennligst send oss ditt fulle navn og adresse så vi kan sende deg din premien i løpet av Januar 2013. 


Vi ønsker deg et lykkelig og glamorøst 2013! 


Kjærlig hilsen
 
Max Factor Teamet  <3

 

Her er det jeg vant på Anette sin blogg,super fornøyd!VINNER AV PAKKE NUMMER 3

Vinner av pakke nummer tre ble Emilie,ho er 12 år og skriver DENNE bloggen. Gratulerer ! Send meg adressen din til : Lille_Nette@hotmail.com. Har pakker igjen,så er bare å melde seg på HER
LINKERUNDE

Da har vi kommet til linkerunde nummer 3, linker til tre bloggere to ganger i uken. Neste Linkerunde blir på Torsdag, du kan melde deg på HER :)


Disse tre er de som blir linket denne gangen !

 

Aurora skriver http://aur00raa.blogg.no/ . Ho blogger flere innlegg om dagen og legger ut fine bilder.Fint og ryddig design. Ta en titt på bloggen hennes da vell.
 

Lena skriver http://fotolena.blogg.no/ . Lena sin blogg er en fotoblogg der hun deler sin store interesse for foto,ho tar veldig fine bilder og er flink til å dele dem med oss. Ho er også fra den beste byen,nemlig Ålesund :)
Aine skriver http://mammaine.blogg.no/ . Aine skriver om sin hverdag som alenemamma til ei jente med epilepsi, denne dama er kjempetøff. Absolutt verdt en titt innom !
JEG HAR VUNNET!

Nå skal jeg straks vekke trulta,ho skal i barnehagen og jeg skal på jobb. Jobber hele uka,så blir ikke så mye blogging tror jeg,vi får se :) Tenkte jeg skulle vise hva jeg har vunnet i diverse julekalendere i Desember. Snakkes mine fine lesere, Ha en fortryllende start på uken !

 

Har vunnet 4 kalenderpremier som jeg har deltatt på,helt supert ! Jeg har vunnet shampoo og balsam fra Schwarzkopf på Bli-Z sin julekalender, har vunnet luke hos Olivia Rose og jeg får en blomsterbukett på døra av Børkes Blomster.  Hentet hårpruktene på Bli-Z idag,lukter kjempegodt og gleder meg til prøve den. Smykket kommer snart i posten og blomstene blir levert en dag før jul. Siste premien er 50% på valgri behandling på Tinkebelle neglestudio i Trondheim,denne får jeg dessverre ikke brukt.

 

 

(random bukett fra Børkes,aner ikke hvordan den jeg får ser ut enda..spennende)
VINNER AV TANNBLEKING OG HÅRPYNT

VINNEREN AV TANNBLEKING FRA SMILELAB


 

Og kommentar nummer 26 ble 


Vinneren er kontaktet på mail

 

 

VINNEREN AV HÅRPYNT BLE KOMMENTAR NUMMER 2  som er Camilla Norseth , Gratulerer så masse ! :)


Vinner er kontaktet på mailHEADER VINNERNE !

Da har jeg laget ferdig tre headere til dem som skulle få ny header av meg. Er ikke alle som har sendt meg bilder enda,men regner med de gjør det snart.

Her er iallefall de jeg har laget til nå. Fortell meg gjerne hva dere synes. (bildene er klikkbare)  BTW:Vinneren av Smilelab tannbleking er kåret og vinneren blir publisert klokka 21.00


HUSKER DERE DETTE?

Når jeg var liten husker jeg det var så koselig å sitte inne på mørke høst/vinter kvelder å dryppe lys..kunne sitte i evigheter å bare dryppe med mange forskjellige farger.Idag har Natalie fått prøve seg på det,var litt skummelt synes ho,men det gikk bra. Til å med dukka fikk prøve !

Holdt dere på med dette når dere var mindre? :)


NY LINKERUNDE!

Har nå trukket ut tre nye som får bilde og link til bloggen sin! Vil du bli linket? Meld deg på HER . Har to linkerunder i uken der tre får bilde og link !

Leser du noen av de bloggene som ble linket idag?

 

Dette er bloggen til Jenny,ho er 14 år og kommer fra Hønefoss. Ho har ett fint og ryddig design,du burde ta vekk at det kommer opp "reklame" på utvalgte ord i innleggene dine. Det er nemlig en smule irriterende. Jenny er flink til å blogge og legger iallefall ut ett innlegg for dagen. Fine bilder ! For å komme til Jennys blogg trykker dere på bildet .

 

Andre blogglinken er Marita sin blogg, og som dere ser på bildet under er dette en fotoblogg. Marita legger ut veldig fine bilder og som jeg kan se blogger ho hver dag,verdt å ta en titt. Likte at designet ditt hadde ett lite preg av jul :)

 

Siste bloggen som blir linken for denne uken er Laila,ho er en sporty og fresh tobarnsmamma som bor i Oslo. Jeg leser denne bloggen daglig, ho skriver bra og kan fortelle at det ikke bare er rosenrødt å være mamma,noe som nesten alle som har barn vet ;) Laila skriver bra og ungene er jo bare helskjønne ! Ta en titt innom bloggen hennes,tenker ho blir supergla da!"THE GIRL IN THE FOREST"

Redigerte ett av photoshoot bildene mine,synes det ble litt stilig så måtte jo dele det med dere. Hva synes dere? Elsker photoshoots,håper det blir noe snø her snart sånn at jeg kan dra med meg typen ut å ta noen bilder av meg,hehe.

Kvaliteten på bildet er jo desverre svekket siden det må skaleres ned så mye. (Husk konkurransene jeg har gående : SMILELAB-TANNBLEKING, DUKKEMOR OG PAKKEKALENDER ! )
hits