Hverdagen med mine kjære

Julebilder og orkan

Ja.,nå er det igjen ei stund siden jeg har blogget.. har jo til å med vært julaften ;) Julaften feiret vi hos farmora mi,det var superkoselig..stille å rolig, og trulta var kjempesnill..hadde trodd ho skulle bli sur og grinete siden ho våkna klokka 5 på morningen,men neida..ho holdt ut hele dagen og kvelden å var så blid som ei sol!

Var mye pakker..og Natalie var helt i hundre! :) Tror ikke jeg skal skrive så mye mer..har en del bilder,og dem sier vell alt tenker jeg ;)Vi hadde det iallefall kjempekjekt..og Natalie fikk masse fine gaver ;) VELDIG fornøyd!

Typen fikk kaffemaskin av meg..veldig kjekt for meg å det ;)

Må jo fortelle en ting til da.. vi bor i Ålesund..og her var det orkan i natt,var heeelt grusomt..kjentes ut som om hele huset skulle blåse vekk,var veldig redd ei stund.

Hadde ett glass med vann på bordet,man så bare det rista... :s Strømmen gikk og det ble bekmørkt..den kom ikke tilbake før midt på natta en gang... :(

Idag har vi vært ute å sett på ødeleggelsene..og det var veldig mye :/ De som rydder får litt av en jobb..og lite vits igrunn,for i kveld/natt er det meldt sterk storm :(

Her er iallefall noen av bildene vi tok idag!Sykt..ikke sant?

Vell..dere får ha en kjekk 2 juledag! Fikk dere noe fint til jul? :)

lite blogging for tida

har vært veldig lite oppdateringer her i det siste..vært lite som har skjedd egentlig.. Vi er bare hjemme å koser oss, Natalie har enda ikke fått bhg plass, vi håper ho får det snart.

Har iallefall en morsom historie da.. idag dreiv natalie å leika på rommet sitt,plutselig ble det veldig stille,så jeg gikk inn for å se etter..da hadde lille skjønningen min lagt seg bak døra for å sove, til å med henta puta si..hehe;) Ho har også tyvlånt lipglossen min, skal si ho ble fin..hehe!

Ellers har trulta vært veldig god å snill i det siste..ho er såå flink til å leke seg på rommet, til å med å rydde er gøy etter at vi sorterte..tok bilde av og merka hvor lekene skulle ligge,kjempesmart ;) kan legge ut bilder av det i morra ;)Malemester Natalie,mini hulken!

Hehe..lovte å legge ut noen bilder fra malestunda til Natalie..ga henne maling,julekort..å sa mal..og det gjorde ho,ikke bare julekorta..men alt annet åsså..bla annet hår..ho så nesten ut som en mini utgave av hulken til slutt :P

Se bare her :)

Etterpå måtte vi bade..og vannet ble blågrønt..hehe :P


Nå sover ho søtt i senga si..ho var så trøtt idag,sovna med en gang..VILLE til å med legge seg..godjenta mi! <3

Minner igjen på at jeg har ei facebook side,der alle mine innlegg blir publisert ;) Lik denne å bli etterhvert med i trekninger av premier ;)

Fargerik dag

Idag har vi hatt det kjekt..vi har laga enda en julemanndeig,i tillegg har vi mala de vi laga i går. Etterpå fikk Natalie male..og det var ikke bare julekorta ho malte,ho malte hele seg selv..hehe,ho storkoste seg.

Etter all malinga måtte trulta ha seg ett bad..vannet ble blått og grønt,hehe:)

Ellers har vi bare kosa oss.Natalie er så blid og fornøyd for tida,kjempedeilig!

Flere bilder kommer seinere..blogger fra mobilen nå;)

Kosestund hjemme ;)

Ja..for tida er vi bare hjemme, Natalie har eeeenda ikke barnehageplass..så prøver å få det til å fungere så bra som mulig her hjemme, idag har vi baka julemanna..Natalie synes det var mer kjekt å spise mel da,rota som bare det,men er vell sånn med små barn ;) Tok ikke lang tid før ho ville finne på noe annet..så jeg baka ferdig å fikk stekt de siste julemennene.. 

Etterpå så vi litt på tegnefilm..ho satt utrolig nok stille å så på ei god stund,veldig ulikt ho ;)

Vi har tegna idag..og Natalie farga hele hello kitty bilde..søta! Ellers så har vi bare tulla,lest bøker,sett på videoer på Ipaden osv..en helt vanlig dag altså, nå regner det ute..og jeg håper aaaall isen smelter vekk,lei av at jeg ikke kan ta med Natalie ut,er jo såpeglatt :(Har ikke vært så flink til å ta bilder for tida.. (shame on me..) men jeg skal bli flinkere..lover ;)

Julemann!

Idag skal vi bake julemenn, men først må vi på butikken å handle hornsalt..hehe,det må man vell ha for å bake julemenn :) Etter dem er ferdig stekt skal jeg og Natalie male dem med konditor farge, det kommer ho sikkert til å synes er kjekt!


(random google bilde)

Hva skal dere idag da? 

Juleantrekket til Natalie

Idag var vi på Moa å handla juleantrekk til Natalie, så litt på kjoler o.l..men vil ha noe ho kan bruke til vanlig også..så kom opp med dette..skal selvfølgelig ha ei hvit strømpebukse til også :)

Hva synes dere? :)

Bilder

Her er noen bilder av tullejenta mi som jeg tok idag,ikke like lett alltid :P

Ho hadde stjelt nisselua til nissen som sitter på sofaen våres..og alle fikk prøve den ;)

Lite å blogge om

Har litt lite å blogge om for tida..er jo bare hjemme med Natalie, og da går det igrunnen i det samme hver dag ;) Mat,rydde,vaske,leke og lage middag til typen kommer hjem ;) Håper virkelig ho får barnehageplass snart,sånn at jeg kan begynne å søke jobber igjen :)

Til de som har sendt meg mail angående headere,så beklager jeg at jeg ikke har fått gjort det enda..har vært litt å gjøre etter trulta legger seg på kveldene..så har rett å slett ikke fått tid,men lover at det kommer etterhvert..er bare å smøre seg med tålmodighet!

I sted var vi foressten på trilletur til butikken her,og det tok si tid gitt..var sååååpeglatt ute,og hadde de strødd?neida.. så var bare bra jeg ikke datt å brakk både armer og bein..kom oss til slutt til butikke da,og tilbake..like hele! :)

Idag skal vi bare være hjemme å kose oss :)

Hva skal dere idag?

 

Julebordkjolen!

Nå er det ikke lenge til vi skal på julebord,sitter her i finstasen å bare veeenter..gleder meg til å trykke i meg deeeilig pinnekjøtt,kålerabistappi m/alt det andre deilige tilbehøret :)

Her er kjolen jeg skal gå med :)Hva synes dere? :)

Ha en kjempebra Lørdagskveld!! (minner fremdeles på at dere kan like facebook sida mi,der kommer jeg til å trekke ut noen premier til dere etterhvert)

Redigerte bilder

Sitter å venter på Idol resultatene,så jeg tenke jeg måtte bedrive tida med noe..så jeg redigerte noen bilder ;)

Her er dem!Hvem tror dere ryker i Idol da? Og hva synes dere om bildene?

(Lik facebook sida mi og vær etterhvert med i trekninga av premier) :)

Pepperkakebaking ;)

Idag har jeg vært skikkelig trøtt,igjen.. Natalie og pusen har holdt meg våken i så å si hele natt..våkna først av ett lurveleven ned i stua,da hadde pusen revet ned julestjerna våres i vinduet og gjort sånn at julestaken som stod i vinduet hadde ramla ned på lysene som stod på kista under,skulle tatt ett bilde..men det glemte jeg.

Etterhvert våkna Natalie åsså, plutselig så stod ho inne på soverommet vårt..og sove,nei det skulle ho absolutt ikke..ho må ha vært veldig stille også,fordi babycallen hadde ikke gått av..men,men..endte opp med at jeg måtte legge meg i senga hennes,og der sover jeg ikke særlig godt..

Men..dagen kommer jo uansett,og idag har vi fått baka pepperkaker,vært på butikken og kjørt leenge med akebrett..så lenge at Natalie faktisk ble lei..hehe..

Har fått pakka inn julegaver også,men det synes Natalie var noe tull..ho ville heller rive opp pakkene istedenfor å pakke dem igjen ;) Til middag idag hadde vi stekt torsk m/poteter og hvit saus..Natalie spiste kjempegodt :)

Nå er det godistime og Idol på planen,der Jenny er vår favoritt..håper Vegard ryker idag,det skulle han gjort for lenge siden etter min mening.

I morra skal Natalie til farmora si,og vi skal på julebord..gleder meg til julematen..er sååå godt det!!*gleeder meg*
Rampepusen :P

 

En herlig dag!

Idag har Natalie vært superduper snill,heeele dagen. Ho sov hele natta, og jeg fikk endelig ei god natts søvn,det var veldig etterlengta. Vi starta dagen med bare å kose oss,lekte litt på rommet til trulta,sjekka ut ipaden litt og Natalie fikk seg ett bad. 

Litt seinere dro vi til byen, skulle hente noen julegaver jeg har bestilt på nett,kjempefint var det..veldig happy, dere skal få se det seinere..men kan ikke røpe hva det er eller hvordan det ser ut enda ;) Etter vi hadde vært på posten dro vi til banken, Natalie skulle tømme sparegrisen sin..den var så stappa full at det ikke gikk an å putte på ei eneste krone til, så var sannelig på tide ;)

Så dro vi på Opus Cafe på Storsenteret her i Ålesund, egentlig ikke min favoritt..men det er ett stort lekerom der med ballbinge,og Natalie kooooste seg kjempemasse der, ho spiste åsså godt med mat,tror matlysta begynner smått å komme tilbake,og det er jeg kjempegla for iallefall ;) Eneste gangen Natalie var litt sint idag var vell når vi skulle dra fra cafeen,ho kunne vært der resten av dagen sikkert ;)

På bussturen hjem så sovna Natalie,hehe..ho var kjeeeempesliten!

Kom oss hjem i 5 tida,og da var Natalie i storhumør igjen,ho var skikkelig tullejente..hehe,gikk rundt å ropte på HP og lo hele tida. 

Håper ho sover godt i natt også,sånn at jeg kan være like opplagt som jeg har vært idag..kjempefint har det vært!

I morra er det pepperkakebaking (med ferdig deig vell å merke,skal se om vi får laga skikkelig også en dag)..er mer for at Natalie skal få ha noe å gjøre,kjøpte jo barnekjevle idag..og det kommer ho til å like tror jeg!

Ha en super kveld videre!


Natalie tok bilde av seg selv,hehe ;)Sånn ser det ut utenfor huset,kos med snø!

Er det snø hos dere? Minner igjen på at dere kan like facebook sida mi, noen av dere kommer til å få fine premier etterhvert ;)

Å kjøre akebrett er skøy!

Nå har vi vært ute en tur..Natalie har ikke vært ute på ei uke pgr av vannkoppene, så ho synes det var kjempekjekt,spesielt å ake ned bakken i FULL fart sammen med mamma :)

Ikke fullt så kjekt å måtte dra inn igjen da..men,kan ikke være ute hele dagen heller..dessuten er ikke kondisen til mamma heelt på topp,og 10 ganger opp å ned den store bakken,nei det var nok for min del..hehe ;)

Hva har dere gjort idag?

-Anette-  (Husk å like facebook sida mi og vær etterhvert med i trekninga av fine premier :) )

Å sove stående..hehe!

Vell..idag tidlig våkna jeg i seks tida..da jeg plutselig så ansiktet til Natalie,trodde først at ho var våken,men neida,ho sov..ho har visst gått inn på soverommet vårt tidlig på morningen en gang,prøvd å gått opp i senga våres..men stakkars,ho hadde ikke kommet så langt.. Ho sto sovende,med hodet lent på sengekanten våres..hehe!

Veldig synd jeg ikke fikk tatt bilde,men dere kan vell tenke jeg synes det var litt morsomt,tok å bar ho opp i senga..og ho sov til klokka 9,deilig! :) Også er det igrunn litt rart at jeg ikke har hørt babycallen når ho gikk fra rommet sitt..men,men..alt gikk fint ;)

Idag har vi laga vafler til lunsj..så nå er vi god og mett,Natalie skal sove en liten lur snart..og etterpå tenkte jeg at vi går ned i kjelleren å finner akebrettet å tar oss en tur ut ;) Ingen bilder er tatt idag,men om vi går ut,så skal jeg love at det blir bilder i neste innlegg ;)

Hva skal dere idag?

Litt julesteming

Har aldri vært fan av en hel drøss med julepynt,synes det er mye pynt som ser så tacky ut..iallefall om det blir for mye, så vi har bare litt julepynt i hus, skal selvfølgelig ha juletre,men det tar vi opp seinere ;)
Blir kanskje litt mer julepynt også,får se ;) 

Her er iallefall litt julesteming til dere fra huset vårt ;)


På hylla i loftstua;)Kjøkkenet vårt :)På kista under vinduet på stua :)Disse to står på kjøkkenbenken våres :)Julemusa har fått plass i vinduet,blir kanskje flytta på litt :)Spisebordet vårt ;)Nissene sitter på sofaen på loftstua :)

Har dere pyntet mye til jul?

Sove med matbordet?

Nå er det snart slutt på helg,eller dvs..Natalie er jo ikke i barnehagen lenger fordi vi ikke har fått plass enda,så egentlig så er det helg hver dag,håper ho får plass snart så jeg kan begynne å jobbe!

Idag har vi vært på Moa en tur,Søndagsåpent..kjekt ;) Vi kjøpte oppbevarings esker i tre som vi skal ha på badet,åsså måtte jeg ha noen juleduker og jule-telys holdere, typen bryr seg ikke så mye om pynt, men litt må man ha synes jeg! Vi møtte på noen svært søte nisser som delte ut godis poser til barna,dere skulle sett ansiktet til Natalie,det lyyyste opp!! Så ho holdt seg opptatt med ei rød klubbe hele tida.

Når vi kom hjem var ho ekstremt sutrete, ho har ikke fått sovet dagblunden sin,den rota ho vekk med å rote på rommet å tulle,så når vi satt med middagsbordet,så sovna ho..tok ho ut av stolen og lot ho sove litt på fanget,det gjorde seg,for etterpå var ho ganske så grei..spiste til å med ei heil skål med yoghurt m/havregryn til kvelds. 

Så nå er trulta lagt og jeg sitter å koser meg med julebrus og kinderegg å venter på at finalen av Big Brother skal begynne,heia Lena Charlotte eller Roberto !

Husk å like facebook sida mi,å vær med i trekningen av fine premier etterhvert ;)

God morgen!

Idag sov trulta til klokka var ca 9,det var deilig..det som ikke var så deilig var at Natalie våkna i natt..og jeg måtte sove sammen med ho,og ho har jo fått stor jente seng,men den er ikke såå stor at det er god plass til meg.
Så idag har jeg litt vond i rygg og nakke..hehe.

Spisinga til Natalie går heller dårlig, 2 biter med skive til kvelds i går..og samme til frokost idag..vil at ho skal få matlysta tilbake NÅ, noen som har tips til hva småbarn er veldig gla i ?

Nå sitter iallefall trulta å ser på youtube,låner Ipaden..ho kan trykke på det ho vil se på..og ho koooser seg,hehe!

Idag skal vi til moa,det er søndagsåpent..og det passa igrunnen veldig bra siden vi må bytte vinterskoene jeg kjøpte til Natalie,ho har fått seg fine goretex vintersko,det har jo begynt å snå..så ho trenger seg noen gode vintersko ;)


Dyyypt konsentrert,med hello kitty sokk på skeiva :P

Hva skal dere idag da?

-Anette-
 

Alenekveld..

Ja,nå sitter jeg her da..helt alene hjemme..Natalie sover og HP er på fest.. Fikk meg ny mobil idag,samsungen min!!! Elsker den allerede,hehe..så nå sitter jeg å spiller wordfeud..er det noen som vet hva det er og vil spille med meg,så er brukernavnet mitt aroesand,så det er bare å adde ;)

I tillegg til wordfeud så sitter jeg å spiller mario på wii..holder på å kliiiikke..fordi det er en verden jeg ikke klarer,blir så sint jeg da..hehe :P Så får vell bare prøve videre eller vente til gubben er hjemme,sånn at vi kan spille 2 player!

Pepsi Max er iallefall på plass,det er også potetskruer og melkesjokolade..*nam*

Var foressten å henta møblene til Natalie idag..de ble så fine, Natalie har ikke hatt feber idag, og vannkoppene begynner å tørke ut,eneste som mangler nå er matlysta hennes,men regner med den kommer snart, ei uke uten noe mat nå nesten..ikke bra :/


Natalie litt tidligere idag ;)WORDFEUD!! HEKTA!Mario :PGLIIIIS,heheNAMMIS!!

Og dette er ny-møblene til Natalie som ho har fått i gave av Farmor Tove og Oldefar Tore, tuuuusen takk!!
Putene til Natalie er rosa da ;) 

Hva gjør dere på i kveld? :)

-Anette-

 

 

Gi meg digitalt godteri og vær med du også!

Trykk HER for å høre meg synge julebukk og trykk på JA når det kommer opp..hehe, delta du også å vær med i trekningen av masse godis fra MIX! (Er ikke jeg som synger da)
KONKURANSE! VINN SKO!

Kom over denne konkurransen, man kan vinne ett par superlekre sko.. Sanne og Celine er  jenter fra Vestby, de har DENNE bloggen.. Trykk på linken for å komme til konkurransen ! 

Disse skoene kan du vinne,de har to par. Ett i str 37, det andre i str 38 !

Lykke til ;) 

PS: Lik facebook sida mi og vinn premier når jeg har fått nok likes ;)

Endelig feberfri..og Samsungen min er kommet!!

Natalie sov til 9 idag,HURRA!!Ho har våkna 3-4 ganger i natt..men sovna til med en gang nesten,så ingen problem..deilig å få sove litt iallefall, og når ho våkna idag hadde ho ingen feber..enda ett HURRA! Ho har jo hatt 39 i feber hele uka..så deilig at det begynner å gi seg!

I går hadde pakkelappen kommet..så idag skal jeg hente min nye Samsung Galaxy på postkontoret seinere, Natalie skal til pappaen sin og være der til i morra..blir litt deilig, så får vi gjort litt i huset..det blir deilig ;)

Nei..må avslutte,Natalie vil "skåle",med juice altså..ikke noe annet,hehe..ho skal skåle med oss hver gang vi drikker noe :P 

Ha en super duper dag!

Vannkopper er noe shit..

Uffamej..nå har jeg så vondt av lille trulta mi..vannkopper overalt, ho har nesten ikke sovet noe i hele natt..og jeg føler meg som en zombie, heldigvis fikk jeg sove i ett par timer nå,mammaen til HP var så snill å passa på ho litt.

Ho har hundrevis av prikker,og de kløør å klør..minst ramma i ansiktet da..ho er full på magen,rompa og underlivet..det må være skikkelig vondt tenker jeg, i tillegg har ho jo bleie..og det blir jo så fort fuktig der :(

Har ikke fått gjort noe særlig idag,får bare være litt rot rundt oss..prøve å holde Natalie opptatt,sånn at ho ikke blir så lei seg.


Ho er full akkurat rundt munnen, og har noen over øyet..sånn at det blir hovent :/
Har deres barn hatt vannkopper?

hits