Hverdagen med mine kjære

FÅ 200 KRONER Å BRUKE PÅ BLUSH.NO!

Vil bare gi dere en rabattkode,du får nemlig 200 kroner på blush.no om du bruker kodeordet Allerblush2012 på nettsiden. (skrev feil isted,sorry for ulempen)

 

Trykk på bildet for å komme til siden (ikke sponset). Skal du benytte deg av tilbudet?
KOSEKVELD ALENE + KONKURRANSE

Så herlig,så behagelig og så kjekt. Ja,vet jeg er alene,men er så sykt sliten så jeg skal bare kose meg helt alene i kveld. Natalie er med pappaen sin og kjæresten er på ølsmaking på jobben. Jeg skal kose meg med Cosmo,superchips,sjokolade og Mozell. I tillegg har jeg lastet ned en film "The five year engagement",som virker som en film som passer perfekt til en alenekveld. Gleder meg !

Er det noen som har sett "The five year engagement"? Og hva gjør dere i kveld?

I morra trekkes konkurransen jeg har gående der dere kan vinne bla : Hårspenne med diamanter,lip balm og lebestift fra makeup mekka + tre hemmelige ting. Meld dere på HER
 

FØR/ETTER BILDER - EXTENSIONS

Som dere vet har jeg fått en pakke sponset av Dream Extensions, nå har jeg fått tatt noen kjappe før og etter bilder. Skikkelig omtale av produktet kommer seinere, dere lurer vell på hvordan syntetisk hår kan tåle både rettetang og krølltang,det kan du altså gjøre med dette håret,selv om det er syntetisk. Også er det billig i tillegg !FØR OG ETTERBILDER / BEDRE BILDER KOMMER I MORRA!HVA SYNES DERE? 

HAR FÅTT SPONSORPAKKEN!

Gikk ned å sjekket posten og gjett hva som lå der? En hentelapp fra dreamextansions, det reddet virkelig dagen min,dagen har nemlig ikke vært så veldig bra!! Superhappy ! ! Noen som vil se etter jeg har vært å hentet den? 
NY SPONSOR - DREAMEXTANSIONS

Fikk en hyggelig mail i går fra dreamextansions og snart får jeg extansions i postkassa,å som jeg gleder meg. Dette håret er syntetisk,men du kan rette det,krølle det og style det akkurat som ditt eget hår. Gleder meg virkelig til å teste ut,ta bilder og skrive hva jeg synes om det . Er sikker på jeg blir storfornøyd. Og det beste av alt,det er ikke dyrt! Så følg med dere :)

De har nå 20% på varene !
INSTAGRAM PÅ BLOGGEN

Nå har jeg fått INSTAGRAM på bloggen,det ligger i sidebaren og der vil nye Instagrambilder jeg legger ut dukke opp. Så om du har Instagram,følg meg gjerne. Jeg følger alltid tilbake !
LAGE HEADER TIL DEG?

Da setter jeg igjen igang en header-runde,ønsker du deg en ny header? Det eneste du må gjøre er 

*Legge igjen en kommentar 

Du må helst ha bilder i god kvalitet,sånn som de under har hatt. Det er da mye enklere å jobbe med og resultatet blir bra. Om det er mange som ønsker ny header,kan jeg dessverre ikke lage til alle,men vil da trekke tre/fire som får ved å bruke random.org

 

Her er tre eksempler på noen jeg har laget før,du finner flere i kategori "header"
BLE DU LINKET?

Det var veldig mange som ville være med på linkerunde,og det er jo bare bra. Var veldig vanskelig å velge ut tre stykker,så det jeg kommer til å gjøre er å linke til flere,men da utover flere dager/uker. Kommer til å ha to linkeinnlegg i uka der jeg linker til tre bloggere om gangen. Om du ikke blir linket denne gangen,blir du det kanskje en annen dag. Er fremdeles mulig å melde seg på, HER !Elise har ett veldig fint og ryddig design på bloggen sin,ho skriver om hverdagen sin og er flink til å legge ut bilder. Både outfit,sminke/hår,dans og musikk er noe av det hun forteller om til leserne sine. Absolutt verdt en titt. (link i bilde).Elise Amanda har ett fint,oversiktilig design. Headeren er kjempestilig og enkel, Elise Amanda er kjempeflink til å legge ut nydelige bilder, Ho driver med fotografering,samtidig som ho danser ballett. Ho blir sikkert kjempegla om du legger igjen ett spor i bloggen hennes. (link i bildet)

 Denne bloggen fikk jeg anbefalt av en leser,hun skriver: "Handler om en ni barns mor som dessverre fikk diagnosen tarmkreft. Bloggen handler om familiens hverdag på godt og vondt. En blogg som er rett fra levra,og gir alle ett innblikk i deres tanker,følelser og hverdag. En herlig familie med mye omtanke og kjærlighet" (link i bildet)

 

Leser du noen av disse bloggene?

 

 

 

MINNER OM KONKURRANSEN !

Vil minne dere om konkurransen jeg har gående,trekker en vinner på Lørdag. Meld deg på HER :) (På bildet under ser du tre av tingene som er i pakken) Har også tenkt å lage en header til noen av leserne mine,om det er interesse for det,kunne du tenkt deg en ny header?
VIDEOSNUTT

Da skal det være ordnet, håper dere får sett den nå !

Å SÅ HERLIG !

Har endelig fått sove mer en fire timer i natt,Natalie sov i sin egen seng hele natt og kom ikke å vekte meg. Var skikkelig overtrøtt,så sovna ikke før 02.00,men fikk tross alt sove til halv åtte. Natalie er blidere idag også virker det som,og det er jo supert. Ho er fremdeles snørrete,tett og sår da,men på bedringens vei. Nå sitter ho å spiser havregrynsgrøt å ser på barnetv. Etterpå skal vi bake ut resten av julemann deiga,men først blir det fyrings i peisen,fysj så kaldt det var nede ! 

I går kveld lagde jeg en header til www.myyylovelylife.blogg.no  , ho hadde så fine bilder å jobbe med,så det var bare en glede å lage til ho.

Hva synes dere om headeren? Hva er deres planer for idag?

VIL DU BLI LINKET?

Tenkte jeg skulle være så grei at jeg skulle linke til noen av leserene mine.

Det dere gjør er :

1.Skriv bloggnavnet i kommentarfeltet

Så plukker jeg ut tre stykker som får link og bilde i ett innlegg som blir postet i morra.
dw12dt

JULEBAKST/HUSK KONKURRANSEN

Nå har trulta fått bake,og ho har gjort alt helt alene med litt hjelp fra mamma da. Vi baka julemenn og de ble ganske så gode..litt for lenge stekt,så de blir nok litt harde,men det var bare første brettet. Resten baker vi ut i morra eller seinere,siden deigen blir best når den står litt. Natalie er litt i bedre form,men ho er fremdeles tett og har fått sår på leppene og under nesa,og det gjør selvfølgelig veldig vondt for ho. Natalie koset seg iallefall veldig når vi baka og ho var kjempestolt over det nye bakesettet hennes!

Husk konkurransen jeg har gående HER , skal også dele ut en paljettkjole snart,den er superfin.Så er bare å følge med.Hva synes dere,har Natalie gjort en god jobb?

dw12dt

LAGER JULEGAVER

Selv om jeg føler meg som en zombie pgr av lite søvn så må trulta aktiveres litt,ho er ikke helt i form,men heller ikke så slapp at ho bare vil ligge på sofaen (åå..det hørtes fristende ut..legge seg ned,lukke øynene..drømme seg bort..)..nei,skjerpings,kan nok ikke legge meg før til kvelden igjen. Iallefall,fant frem glass/porsjelen tusjene å satt igang Natalie til å lage noen julegaver. Kan ikke avsløre så alt for mye,vet at mange i familien leser bloggen. Legger iallefall ut to bilder sånn at dere får se,synes det er kjempekjekt å kunne lage hjemmelaget julegaver,blir så mye mer personlig.

Seinere tenker jeg det blir litt baking,må bare finne ut hva vi skal lage først. Natalie har jo fått seg eget prinsessebake-sett.

Ideer til hva vi kan bake seinere? Husk også konkurransen HER


 

 

dw12dt

PÅ TOPPLISTEN

Fy så trøtt å sliten jeg er , lå på sofaen i natt også..Natalie lå i senga vår å hosta,harka,snorka og kava med armene,så for iallefall å få meg litt søvn la meg på sofaen. Har ikke sovet særlig godt på tre døgn nå og det kjenner jeg godt. Natalie er fremdeles syk og kan ikke dra i barnehagen,tror ikke det blir barnehagen på hele uka egentlig,ho må bli frisk først.

Men tilbake til overskriften,når jeg våknet idag så jeg at jeg lå på topplisten for de på min aldersgruppe,har lagt der ei stund nå,men ikke så høyt oppe. Så også at jeg lå på 6.plass over bloggere i Ålesund,og Ålesund er jo ganske stor. Så er kjempefornøyd med det ! ! Idag blir det kanskje satt igang en ny konkurranse,kommer an på om jeg får den mailen jeg venter.Så det blir spennende.

Har dere sovet godt i natt?

 

 

 

dw12dt

NEW IN / KJOLE + GAVEKORT UTDELING !

Fikk pakken min fra Members idag,og jeg er superfornøyd. Kjolen satt som ett skudd,og allerede på Lørdag får jeg brukt den,da skal vi nemlig i 30års dag,gleder meg !

Hva synes dere om kjolen? Bildet ble litt uklart,brukte selvutløser. I pakken lå det også flere gavekort fra forskjellige nettbutikker,og de har jeg tenkt å dele ut til dere. Skriv hvilket gavekort du vil ha og gjerne hvorfor du vil ha akkurat det. Dette er KUN for de som liker min facebook-side,har du ikke likt den kan du gjøre det HER

LEKMER:                   100 KRONER (gjelder når du handler for kjøp over 600 kroner)
NELLY:                       100 KRONER (når du handler for 500 kroner eller mer)
HEPPO:                      200 KRONER (når du handler for 500 eller mer)
GYMGROSSISTEN:   100 KRONER (Når du handler for 500 eller mer)
CDON:                        50 KRONER
ROOM21:                   100 KRONER (Når du handler for 500 eller mer)
 

dw12dt

HEADER TIL BETINABF

Da har jeg som mange andre også laget header til www.betinabf.blogg.no .

Vet ho skrev at ho var lei av svart/hvit,men synes denne ble litt stilig,sendte en med farger også. Hva synes dere? Beklager for at det ikke har vært mer blogging om trulta de siste dagene,men ho er som de fleste av dere vet syk å slapp,så ho synes ikke det er så kjekt at jeg tar bilder da.  Husk på konkurransen min HER

 

dw12dt

ROCKA,KLASSISK,TRENDY OG HOT

Her har jeg laget til fire stiler som jeg synes er kjempefine. Kunne gjerne tenkt meg alle disse plaggene,hvilken stil likte dere ? Hva beskriver deres stil best?

Bli gjerne med på konkurransen HER også.


dw12dt

NY SURPRISEPAKKE KONKURRANSE !

Da har jeg pakket ned Nelly kjolen og surprise pakken som Lill Susann og Linda vant,så de skal jeg få sendt i kveld. Beklager til Lill Susann for at det ikke har blitt gjort før,men nå er den iallefall snart på vei! Håper dere blir fornøyd!

Så da setter jeg igang enda en ny surprisepakke konkurranse siden dere liker det så godt,avslører som sist tre av tingene. Den inneholder blant annet en LIP BALM,en lebestift fra MakeUp mekka og en "håroppsetter" dekorert med diamanter,den er kjempefin..har en selv også!

Det dere må gjøre for å delta er :

*LIK FACEBOOK SIDEN MIN HER

*KOMMENTER DETTE INNLEGGET.LEGG IGJEN EPOST,SKRIV OM DU HAR DELT OG LIKT

*GJERNE LIK OG DEL INNLEGGET VED Å TRYKKE PÅ FACEBOOK KNAPPEN UNDER INNLEGGET FOR Å ØKE SJANSENE DINE

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN ! Fortell meg gjerne hva dere synes om disse motestilene HER


dw12dt

HVORDAN FÅ SPONSOR TIL BLOGGEN

Tenkte jeg skulle dele noen tips til dere om hvordan dere kan få sponsor til bloggen deres, det kommer selvfølgelig an på lesertallet og hvor flinke dere er til å oppdatere. Aller helst må du ha over 1000 lesere i uken,og mange vil også at dere skal ha fler. Har selv fått mange nei,men det er bare å prøve seg,ingen som biter.

Det dere kan gjøre er :

*Send mail hvor dere presenterer bloggen deres,og hvorfor du vil at denne bedriften skal sponse deg.

*Send med statistikk over den siste måneden,om du har facebook side til bloggen kan du sende med denne statistikken også.

*Husk at du må høres seriøs ut,ikke bruk mange smilefjes eller virk usikker.

*Ikke bruk sponsetblogg.no, jeg synes denne siden er oppskrytt. Let heller selv,handler bloggen din feks om makeup,let etter nettsider som selger makeup.

*Let gjerne etter litt mindre bedrifter,sjekk om de har facebook-sider,hvor mange likere de har osv. Mange vil nemlig at konkurransene som du skal ha skal øke antall likere på siden deres,så har dem mange hundretusen likere fra før,så sponser de nok ikke en som ikke er toppblogger.

*Jeg sier også at jeg skal legge inn link/bilde i sidebaren. Disse linkene lager jeg selv om ikke dem har eget bilde/link til dette formålet. 

*PASS PÅ SKRIVEFEIL,om det er noe rusk her å der går det sikkert greit,men pass på at det ikke er skrivefeil i hver setning.

*Ha en egen  mail som du bruker til å kontakte sponsorer med,ikke bruk en gammel hotmailadresse som feks : crazygirl89. Det gir ikke ett bra inntrykk.

*Du kan heller ikke forvente at noen vil sponse deg om du er en nyoppstarta blogg,bruk tid på bloggen din,få lesere først.

Håper disse tipsene hjelper dere litt på vei !

Har også en konkurranse gående HER 

UKENS BLOGG

Ukens blogg denne uken ble bloggen til Camilla,ho er mamma til en herlig liten tass som heter Herman.Ho skriver http://camegg.blogg.no/, og jeg anbefaler at dere tar en titt. Gratulerer til deg Camilla,bilde og link vil ligge i sidebaren min helt til neste Mandag. 
dw12dt

VINNER AV SURPRISEPAKKEN,BLE DET DEG?

Da har jeg trukket vinneren av surprisepakken, denne gangen ble det Linda Haukaas som stakk av med premien. Så du kan bare sende meg adressen din til Lille_Nette@hotmail.com,så får jeg sendt deg pakken. Blir sikkert ikke sendt før om ett par dager,er ikke så lett å komme seg ut av huset når man har ei syk trulte . Men pakke,det får du !

Du kan også skrive en kommentar inne på facebooksiden min,sånn at jeg kan se at du har likt den :) Blir også veldig gla om du skriver ett innlegg i bloggen din når du mottar pakken. Gratulerer!

Til dere som ikke vant : Ny surprisepakke konkurranse settes i gang snart !

Trykk på bildet for å komme til bloggen til Linda!
dw12dt

FRA BARNEMUNN - SISTE MULIGHET TIL Å DELTA

Har vært sløv på bloggingen idag,det beklager jeg. Jeg har vært våken i hele natt og Natalie har vært syk,så har vært veldig trøtt kan man si, fikk sove en time nå da og det var veldig deilig..hjalp iallefall LITT med en powernapp da. Idag har vi ikke gjort stort,vi har sett på tv,leika med ipaden,og lekt litt med dukker.Og vi har faktisk laga karamell-flarn,de ble kjempegode,men litt av noen sukkerbomber,hehe !

Natalie sa noe kjempemorsomt tidligere,vi satt å prata og så sa hun plutselig "Mamma,du har to pupper du"..Ja sier jeg,og når du er stor får du også pupper..ho svarte "Jeg skal kjøpe dem på butikken jeg"..hehehe :P

Det er foressten siste mulighet for å melde seg på surprisepakke konkurransen,det gjør du HER , ha en fin kveld alle sammen !

 

Om noen vil ha oppskriften på disse skal jeg lage ett innlegg om det.
SYK TRULTE

Uff,stakkars Natalie ble plutselig helt tett i nesen i går etter vi hadde vært i selskap,trodde kanskje ho hadde reagert på hunden. Men neida,ho var våken nesten i hele natt,og idag når vi våkna var ho full i feber. Stakkars prinsessa mi,og jeg som hadde fått en jobbdag i morra,skulle jo på jobbintervju på Onsdag også..håper det går fort over,ikke kjekt å være syk. Jeg føler meg og ser ut som en zombie,så nå sitter jeg her i morgenkåpe og drikker kaffe. Natalie sitter vedsiden av meg å prøver å få i seg litt frokost..men var ikke så lett å tygge med pottetett nese.

En godnyhet iallefall er at i kveld trekker jeg vinneren av surprisepakken,det blir spennende ! Har du enda ikke meldt deg på? Så kan du gjøre det HER !
VINNERENE ! !

Da har jeg trukket vinnerene av konkurransene,surpirsepakken blir trukket i morra. Til dere som ikke vant,ikke fortvil..dere kan fremdeles melde dere på surprisepakke konkurransen og neste uke kommer det enda flere konkurranser,så stay tuned ! Om vinnerene kunne sendt meg sitt fulle navn til meg på mail : Lille_Nette@hotmail.com , sånn at personlig almanakk og frydaze kan sjekke at dere har likt siden deres,så hadde det vært supert !

 

Vinneren av personlig almanakk ble MAMMA TIL CHRISTELLE  ho skriver denne bloggen. Ho skrev denne kommentaren om hvorfor ho ønsket å vinne "Jeg vill gjerne vinne personelig almanakk fordi dette er det eneste mamma ønsker deg til jul og siden jeg ikke får noe støtte fra NAV er til og med 200,- for en julegave vaskelig. Da vi kun før får 970,- i måneden i barnebidrag, Må ut i jobb nå om jeg ikke får støtte fra NAV med ei datter på snart 2 måneder så vill jo helt være hjemme med henne." 

Kjenner meg godt igjen i å det å ikke få nok penger av NAV, håper du ble gla nå!
 

 

Vinneren av personlig mobildeksel er Veronica, ho skriver DENNE bloggen,Gratulerer ! Denne konkurransen ble trukket via random.orgGratulerer så masse til vinnerene,håper dere blir fornøyde med premiene !

dw12dt

HVORFOR SKAL AKKURAT DU VINNE?

Som mange av dere vet trekkes konkurransene jeg har gående i kveld, jeg vil gjerne høre hvorfor akkurat du skal vinne? Kanskje jeg gjør det sånn at den med den beste grunnen vinner?Iallefall med en av tingene ! Så..da er det bare å kommentere i kommentarfeltet å fortelle meg hvorfor akkurat DU skal vinne ! 

(arkiv bilde)
dw12dt

INSTAGRAM!

Noen som har INSTAGRAM? Om dere legger meg til så følger jeg dere tilbake. Anetter84 ! Håper dere vil følge meg !

 

Ett fåtall av mine Instagram-bilder
dw12dt

STORHANDEL

Idag har vi hatt storhandel, vi pleier å handle inn til ei uke hver helg..i det siste har det sklidd litt ut,men skal begynne å skjerpe oss igjen. Vi skulle jo egentlig lage litt julegaver idag også,men det tar vi i morra istedenfor. Vi har handla inn fliser,tusjer,knotter o.l,så nå skal Natalie få lage skikkelig fine julegaver,kjekkere å gi vekk  noe som trulta har laga synes jeg,blir litt mer personlig.

Nå har vi akkurat sett film "Looper", en veldig bra film,anbefales ! Skal finne senga snart,så dette blir ett kort innlegg..er så trøtt at jeg kunne sovna sittende,så dere får ha ei riktig god natt,og husk..i morra trekkes konkurransene ! Lykke til !

 
dw12dt

KONKURRANSER / TREKKES I MORRA

Før vi her i hus begynner dagen skikkelig,vil jeg bare minne dere på konkurransene. Har som  mange av dere vet tre konkurranser gående,du kan vinne en utrolig stilig almanakk,ett flott egetdesignet mobildeksel som du selv bestemmer hvordan skal se ut,og sist,men ikke minst en surprisepakke med blant annet falske negler,ansiktmaske og lip balm. 

PERSONLIG ALMANAKK   ,  EGETDESIGNET MOBILDEKSEL FRA FRYDAZE,   SURPRISEPAKKE.  Lykke til alle sammen !

 

Har også ukens leser,som jeg kårer hver Mandag.Gå inn på arkivet å finn ukens leser å meld deg på :)


dw12dt

Å våkne klokka 04.00...

Våkna i natt av at Natalie begynte å spille ipad klokka fire i natt,sto opp å sa at det kom ikke på tale,og da ble ho sint. La ho i senga igjen,men ho sto bare opp igjen.Endte opp med at jeg måtte legge meg i hennes seng for å passe på at ho ikke sto opp igjen..ikke veldig behagelig seng å sove i...så jeg er ganske dø nå. Heldigvis sto typen opp med ho,men trulta er sur å grinete...som man blir når man ikke vil sove.. (bildet er fra i går)

dw12dt
hits