hits

Hverdagen med mine kjære

FÅ 200 KRONER Å BRUKE PÅ BLUSH.NO!

Vil bare gi dere en rabattkode,du får nemlig 200 kroner på blush.no om du bruker kodeordet Allerblush2012 på nettsiden. (skrev feil isted,sorry for ulempen)

 

Trykk på bildet for å komme til siden (ikke sponset). Skal du benytte deg av tilbudet?
FØR/ETTER BILDER - EXTENSIONS

Som dere vet har jeg fått en pakke sponset av Dream Extensions, nå har jeg fått tatt noen kjappe før og etter bilder. Skikkelig omtale av produktet kommer seinere, dere lurer vell på hvordan syntetisk hår kan tåle både rettetang og krølltang,det kan du altså gjøre med dette håret,selv om det er syntetisk. Også er det billig i tillegg !FØR OG ETTERBILDER / BEDRE BILDER KOMMER I MORRA!HVA SYNES DERE? 

HAR FÅTT SPONSORPAKKEN!

Gikk ned å sjekket posten og gjett hva som lå der? En hentelapp fra dreamextansions, det reddet virkelig dagen min,dagen har nemlig ikke vært så veldig bra!! Superhappy ! ! Noen som vil se etter jeg har vært å hentet den? 
NY SPONSOR - DREAMEXTANSIONS

Fikk en hyggelig mail i går fra dreamextansions og snart får jeg extansions i postkassa,å som jeg gleder meg. Dette håret er syntetisk,men du kan rette det,krølle det og style det akkurat som ditt eget hår. Gleder meg virkelig til å teste ut,ta bilder og skrive hva jeg synes om det . Er sikker på jeg blir storfornøyd. Og det beste av alt,det er ikke dyrt! Så følg med dere :)

De har nå 20% på varene !
INSTAGRAM PÅ BLOGGEN

Nå har jeg fått INSTAGRAM på bloggen,det ligger i sidebaren og der vil nye Instagrambilder jeg legger ut dukke opp. Så om du har Instagram,følg meg gjerne. Jeg følger alltid tilbake !
BLE DU LINKET?

Det var veldig mange som ville være med på linkerunde,og det er jo bare bra. Var veldig vanskelig å velge ut tre stykker,så det jeg kommer til å gjøre er å linke til flere,men da utover flere dager/uker. Kommer til å ha to linkeinnlegg i uka der jeg linker til tre bloggere om gangen. Om du ikke blir linket denne gangen,blir du det kanskje en annen dag. Er fremdeles mulig å melde seg på, HER !Elise har ett veldig fint og ryddig design på bloggen sin,ho skriver om hverdagen sin og er flink til å legge ut bilder. Både outfit,sminke/hår,dans og musikk er noe av det hun forteller om til leserne sine. Absolutt verdt en titt. (link i bilde).Elise Amanda har ett fint,oversiktilig design. Headeren er kjempestilig og enkel, Elise Amanda er kjempeflink til å legge ut nydelige bilder, Ho driver med fotografering,samtidig som ho danser ballett. Ho blir sikkert kjempegla om du legger igjen ett spor i bloggen hennes. (link i bildet)

 Denne bloggen fikk jeg anbefalt av en leser,hun skriver: "Handler om en ni barns mor som dessverre fikk diagnosen tarmkreft. Bloggen handler om familiens hverdag på godt og vondt. En blogg som er rett fra levra,og gir alle ett innblikk i deres tanker,følelser og hverdag. En herlig familie med mye omtanke og kjærlighet" (link i bildet)

 

Leser du noen av disse bloggene?

 

 

 

VIDEOSNUTT

Da skal det være ordnet, håper dere får sett den nå !

VIL DU BLI LINKET?

Tenkte jeg skulle være så grei at jeg skulle linke til noen av leserene mine.

Det dere gjør er :

1.Skriv bloggnavnet i kommentarfeltet

Så plukker jeg ut tre stykker som får link og bilde i ett innlegg som blir postet i morra.
dw12dt

JULEBAKST/HUSK KONKURRANSEN

Nå har trulta fått bake,og ho har gjort alt helt alene med litt hjelp fra mamma da. Vi baka julemenn og de ble ganske så gode..litt for lenge stekt,så de blir nok litt harde,men det var bare første brettet. Resten baker vi ut i morra eller seinere,siden deigen blir best når den står litt. Natalie er litt i bedre form,men ho er fremdeles tett og har fått sår på leppene og under nesa,og det gjør selvfølgelig veldig vondt for ho. Natalie koset seg iallefall veldig når vi baka og ho var kjempestolt over det nye bakesettet hennes!

Husk konkurransen jeg har gående HER , skal også dele ut en paljettkjole snart,den er superfin.Så er bare å følge med.Hva synes dere,har Natalie gjort en god jobb?

dw12dt

LAGER JULEGAVER

Selv om jeg føler meg som en zombie pgr av lite søvn så må trulta aktiveres litt,ho er ikke helt i form,men heller ikke så slapp at ho bare vil ligge på sofaen (åå..det hørtes fristende ut..legge seg ned,lukke øynene..drømme seg bort..)..nei,skjerpings,kan nok ikke legge meg før til kvelden igjen. Iallefall,fant frem glass/porsjelen tusjene å satt igang Natalie til å lage noen julegaver. Kan ikke avsløre så alt for mye,vet at mange i familien leser bloggen. Legger iallefall ut to bilder sånn at dere får se,synes det er kjempekjekt å kunne lage hjemmelaget julegaver,blir så mye mer personlig.

Seinere tenker jeg det blir litt baking,må bare finne ut hva vi skal lage først. Natalie har jo fått seg eget prinsessebake-sett.

Ideer til hva vi kan bake seinere? Husk også konkurransen HER


 

 

dw12dt

PÅ TOPPLISTEN

Fy så trøtt å sliten jeg er , lå på sofaen i natt også..Natalie lå i senga vår å hosta,harka,snorka og kava med armene,så for iallefall å få meg litt søvn la meg på sofaen. Har ikke sovet særlig godt på tre døgn nå og det kjenner jeg godt. Natalie er fremdeles syk og kan ikke dra i barnehagen,tror ikke det blir barnehagen på hele uka egentlig,ho må bli frisk først.

Men tilbake til overskriften,når jeg våknet idag så jeg at jeg lå på topplisten for de på min aldersgruppe,har lagt der ei stund nå,men ikke så høyt oppe. Så også at jeg lå på 6.plass over bloggere i Ålesund,og Ålesund er jo ganske stor. Så er kjempefornøyd med det ! ! Idag blir det kanskje satt igang en ny konkurranse,kommer an på om jeg får den mailen jeg venter.Så det blir spennende.

Har dere sovet godt i natt?

 

 

 

dw12dt

NEW IN / KJOLE + GAVEKORT UTDELING !

Fikk pakken min fra Members idag,og jeg er superfornøyd. Kjolen satt som ett skudd,og allerede på Lørdag får jeg brukt den,da skal vi nemlig i 30års dag,gleder meg !

Hva synes dere om kjolen? Bildet ble litt uklart,brukte selvutløser. I pakken lå det også flere gavekort fra forskjellige nettbutikker,og de har jeg tenkt å dele ut til dere. Skriv hvilket gavekort du vil ha og gjerne hvorfor du vil ha akkurat det. Dette er KUN for de som liker min facebook-side,har du ikke likt den kan du gjøre det HER

LEKMER:                   100 KRONER (gjelder når du handler for kjøp over 600 kroner)
NELLY:                       100 KRONER (når du handler for 500 kroner eller mer)
HEPPO:                      200 KRONER (når du handler for 500 eller mer)
GYMGROSSISTEN:   100 KRONER (Når du handler for 500 eller mer)
CDON:                        50 KRONER
ROOM21:                   100 KRONER (Når du handler for 500 eller mer)
 

dw12dt

ROCKA,KLASSISK,TRENDY OG HOT

Her har jeg laget til fire stiler som jeg synes er kjempefine. Kunne gjerne tenkt meg alle disse plaggene,hvilken stil likte dere ? Hva beskriver deres stil best?

Bli gjerne med på konkurransen HER også.


dw12dt

VINNER AV SURPRISEPAKKEN,BLE DET DEG?

Da har jeg trukket vinneren av surprisepakken, denne gangen ble det Linda Haukaas som stakk av med premien. Så du kan bare sende meg adressen din til Lille_Nette@hotmail.com,så får jeg sendt deg pakken. Blir sikkert ikke sendt før om ett par dager,er ikke så lett å komme seg ut av huset når man har ei syk trulte . Men pakke,det får du !

Du kan også skrive en kommentar inne på facebooksiden min,sånn at jeg kan se at du har likt den :) Blir også veldig gla om du skriver ett innlegg i bloggen din når du mottar pakken. Gratulerer!

Til dere som ikke vant : Ny surprisepakke konkurranse settes i gang snart !

Trykk på bildet for å komme til bloggen til Linda!
dw12dt

FRA BARNEMUNN - SISTE MULIGHET TIL Å DELTA

Har vært sløv på bloggingen idag,det beklager jeg. Jeg har vært våken i hele natt og Natalie har vært syk,så har vært veldig trøtt kan man si, fikk sove en time nå da og det var veldig deilig..hjalp iallefall LITT med en powernapp da. Idag har vi ikke gjort stort,vi har sett på tv,leika med ipaden,og lekt litt med dukker.Og vi har faktisk laga karamell-flarn,de ble kjempegode,men litt av noen sukkerbomber,hehe !

Natalie sa noe kjempemorsomt tidligere,vi satt å prata og så sa hun plutselig "Mamma,du har to pupper du"..Ja sier jeg,og når du er stor får du også pupper..ho svarte "Jeg skal kjøpe dem på butikken jeg"..hehehe :P

Det er foressten siste mulighet for å melde seg på surprisepakke konkurransen,det gjør du HER , ha en fin kveld alle sammen !

 

Om noen vil ha oppskriften på disse skal jeg lage ett innlegg om det.
SYK TRULTE

Uff,stakkars Natalie ble plutselig helt tett i nesen i går etter vi hadde vært i selskap,trodde kanskje ho hadde reagert på hunden. Men neida,ho var våken nesten i hele natt,og idag når vi våkna var ho full i feber. Stakkars prinsessa mi,og jeg som hadde fått en jobbdag i morra,skulle jo på jobbintervju på Onsdag også..håper det går fort over,ikke kjekt å være syk. Jeg føler meg og ser ut som en zombie,så nå sitter jeg her i morgenkåpe og drikker kaffe. Natalie sitter vedsiden av meg å prøver å få i seg litt frokost..men var ikke så lett å tygge med pottetett nese.

En godnyhet iallefall er at i kveld trekker jeg vinneren av surprisepakken,det blir spennende ! Har du enda ikke meldt deg på? Så kan du gjøre det HER !
INSTAGRAM!

Noen som har INSTAGRAM? Om dere legger meg til så følger jeg dere tilbake. Anetter84 ! Håper dere vil følge meg !

 

Ett fåtall av mine Instagram-bilder
dw12dt

STORHANDEL

Idag har vi hatt storhandel, vi pleier å handle inn til ei uke hver helg..i det siste har det sklidd litt ut,men skal begynne å skjerpe oss igjen. Vi skulle jo egentlig lage litt julegaver idag også,men det tar vi i morra istedenfor. Vi har handla inn fliser,tusjer,knotter o.l,så nå skal Natalie få lage skikkelig fine julegaver,kjekkere å gi vekk  noe som trulta har laga synes jeg,blir litt mer personlig.

Nå har vi akkurat sett film "Looper", en veldig bra film,anbefales ! Skal finne senga snart,så dette blir ett kort innlegg..er så trøtt at jeg kunne sovna sittende,så dere får ha ei riktig god natt,og husk..i morra trekkes konkurransene ! Lykke til !

 
dw12dt

Å våkne klokka 04.00...

Våkna i natt av at Natalie begynte å spille ipad klokka fire i natt,sto opp å sa at det kom ikke på tale,og da ble ho sint. La ho i senga igjen,men ho sto bare opp igjen.Endte opp med at jeg måtte legge meg i hennes seng for å passe på at ho ikke sto opp igjen..ikke veldig behagelig seng å sove i...så jeg er ganske dø nå. Heldigvis sto typen opp med ho,men trulta er sur å grinete...som man blir når man ikke vil sove.. (bildet er fra i går)

dw12dt

SOVENDE ENGEL

Natalie har vært litt vanskelig å få til å sove i det siste,ho har stått opp å begynt å leke,jeg har gått å lagt ho og ho står opp igjen,dette kunne holde på til klokka ti på kvelden,og ei 3 år gammel jente skal ikke være våken så lenge. Så jeg tok å lagde ei klokke som var stilt på klokka 20.00,sa til ho at ho kan få leike frem til da,men så er det natta. Måtte inn til ho ett par ganger,men nå sover ho ! :)

 

(bildet er tatt med mobilen)
HVORDAN GIKK DET PÅ SYKEHUSET?

Nå er vi akkurat kommet fra sykehuset,ho skulle bare på en helt vanlig rutinekontroll med øynene,alt var supert. I slutten av neste uke skal vi på sykehuset igjen,denne gangen pgr av magen..en time vi har ventet lenge på,skal bli fint å endelig å få svar på hva som er galt.

Idag har vi kosa oss veldig,vi har tatt buss,vært på butikken,sittet på en benk å spist boller,leika på sykehuset og vært på moa å kjøpt premie..Natalie har vært supersnill hele tiden. Som jeg nevnte ville Natalie at legen skulle synge for henne idag,det ble helt glemt når ho så at legen hadde ei skuff full med leker,hehe. Så det ble ingen "Hjulene på bussen",kanskje like greit..hehe. Ho var så flink med legen,vi måtte jo også sitte å vente en halvtime pgr av forsinkelser,men det brydde ho seg ikke om,var så mange fine leker og koselige folk på venterommet,ho sjarmerte dem i senk. Vi fikk også tatt mye heis fordi jeg klarte å rote meg bort på sykehuset,er jo så stort der og når man ikke er kjent så er det ikke så lett.

Når vi var ferdig på sykehuset dro vi på Moa,hadde nemlig lovet henne at om ho var snill så skulle ho få en liten premie,og premie ble det,både med legen og med mamma. Av meg fikk ho ett sett klær til dukka si som dukka kan bruke når det er kaldt,det var lurt sa Natalie. Nå sitter ho her å kler på dukke,så blid og fornøyd!

Husk konkurransene jeg har gående da :) PERSONLIG ALMANAKK , EGETDESIGNET MOBILDEKSEL og SURPRISEPAKKE 

AVGÅRDE TIL SYKEHUSET!

Idag er det ingen barnehage på Natalie,ho skal nemlig på sykehuset. Ho er veldig klar over hva ho ikke skal gjøre der,og det er å ta sprøyte..tror ikke ho skal ta det denne gangen,men man vet jo aldri. Ho har også bestemt at doktoren skal synge for henne,og da vil ho høre "Hjulene på bussen",ho kommer garantert til å spør han iallefall,så da får vi bare se om han oppfyller ønsket hennes.

Nå sitter ho ganske så trøtt å spiser frokost,fikk lov å spise frokost på loftstua idag foran tven,det er alltid stas. Jeg har sovet ganske så godt idag,Natalie kom ikke inn til oss inatt,og det var ho veldig stolt av selv også. 

Husk konkurransene jeg har gående, personlig almanakk HER, eget designet mobildeksel HER og surprisepakken HER :)

 

Hva er planen deres idag?

 
dw12dt

NOEN HUNDEEIERE ALTSÅ

Hver gang jeg er ute for tida ser jeg poser man bruker når hunder gjør sitt ..OVERALT! Og de er fulle i tillegg og vedkommende har bare slengt den på bakken.Skikkelig ekkelt!!! Hvorfor ikke hive det i søpla? Hele vitsen med å bruke pose er jo borte da ! Flere som har sett sånt?

dw12dt

NYTTÅRSKJOLER

Har du tenkt på hva du skal ha på deg på nyttårssaften? Jeg bestilte meg en kjole for litt siden,håper den passer og at det blir den perfekte kjolen på nyttårssaften. Om du ikke har funnet en enda har Nelly nå utrolig mange fine å velge mellom,lagde en liten kollasj for å vise dere en smakebit ! (link til nyttårsskjolene i bildet)

 

Hva synes dere om Nellys kolleksjon?

 Her er kjolen jeg har bestilt fra members,fikk denne gratis med skoene jeg bestilte !
 

Husk konkurransene jeg har gående. Surprisepakke HER , Personlig Almanakk HER :)

dw12dt

SJUKLING + MINNER OM KONKURRANSENE

Usj,syka har kommet i hus..eller,den har jo egentlig vært her ei lita stund. HP begynte å bli skikkelig kvalm å dårlig for ett par dager siden,og nå er det min tur..skal ikke informere dere for mye,dere vet jo hvordan det er å være syk og kvalm,ikke kjekt altså. Trulta er iallefall kommet seg i barnehagen og ble overlykkelig da ho se dem hadde grøt til frokost,eneste tingen ho spiser skikkelig godt av igrunn. Idag skulle ho også pynte seg,hadde musefletter med kroneklemme og sølvklemme,skikkelig søt var ho. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av ho,men det får vi anledning til en annen dag.

Er vell ikke så mye mer å fortelle så tidlig på morningen,får heller oppdatere dere litt seinere. Men husk på konkurransene da dere, surprisepakken HER og Personlig Almanakk HER .

Vil også takke for alle fine kommentarene jeg får,og for at dere følger bloggen min..setter jeg utrolig stor pris på altså!

 

Siden jeg ikke tok noen bilder av trultis før vi stakk til barnehagen,legger jeg ut to fra i går.

Ha en superflott dag alle sammen,jeg skal ligge å håpe at kvalmen gir seg snart..

 

dw12dt

VINN PERSONLIG ALMANAKK

(TRUKKET)

Er så heldig at jeg har blitt sponset av www.personligalmanakk.com , og i den anledningen er jeg så heldig å få dele ut en helt egen personlig almanakk til en heldig leser. Jeg synes disse er helt super, jeg er veldig distre av meg og da er det supert å kunne ha en helt egen avtalebok som er bare MIN.

Ved å lage din egen personlige almanakk kan du velge akkurat hvordan den skal se ut både foran,bak og inni,supert ikke sant? Du kan også velge mellom en herlig designkolleksjon for 2013 om du ikke ønsker personlige bilder.

Alt du trenger å gjøre er å

*Like personlig almanakk på facebook HER (dette blir sjekket)
*Skriv i kommentarfeltet at du er med,husk mail 

Man kan kun delta en gang, du trenger ikke blogg for å delta. Du kan gjerne dele/like innlegget ved å bruke facebook knappen under innlegget :)

Konkurransen trekkes på SØNDAG,lykke til alle sammen !

 

Her er hvordan jeg skal ha min personlige almanakk
dw12dt

RASK MIDDAG / NY KONKURRANSE

Idag har jeg hengt sammen med ei venninne,vi var på Moa,satt på cafe å koset oss. Ho er sykemeldt så litt kjekt å kunne ha noen å være med på dagtid. I tre tida dro vi å henta snuppa i barnehagen. Ho hadde veldig masse å fortelle,ho hadde nemlig vært på teater idag,og det var visst veldig spennende! Så dro vi butikken for å handle middag,ble så enkelt som tomatsuppe med makaroni og egg idag,det er så raskt og enkelt. Natalie spiste kjempegodt, ho begynner heldigvis å gå opp i vekt nå,og det er supert !

Fikk også postet pakken til Ane Karene,ho vant den forrige surprisepakken,håper ho liker innholdet. En ny konkurranse er nå igang HER 

Håper dere har hatt en fin dag,ønsker alle sammen en kjempegod ettermiddag/kveld videre !
NATALIES BARNEHAGEANTREKK

Nå er vi klar for barnehage,idag skal Natalie på teater og ho gleder seg veldig. Ho ville ha museflette og pelsvest på seg,siden man må være fin når man skal på teater nemlig..hehe. Ho fant en liten godis i sted og den skulle absolutt være med på bildene, ho liker den egentlig ikke..så skjønner ikke hvorfor den absolutt skulle være med .

Så her er det ho valgte å ha på seg idag. Jeg skal kanskje møte ei venninne seinere,lenge siden vi har funnet på noe ilag og det skal bli kjekt.

Ha en superfin dag alle sammen !

 

 

TELEFONEN RIIIINGER!

Bråvåkna klokka sju idag av telefonen,det var jobben som lurte på om jeg kunne jobbe..og det kan jeg selvfølgelig,tror jeg hørtes litt bortevekk ut da og det må jeg beklage for når jeg kommer frem..hehe. Natalie har hatt ei travel natt,ho sovna ikke før i titida,kom inn til oss i to tida..og nå skjønner endelig HP hvor irriterende det er,jeg fikk ho til å ligge i midten nemlig..og ho makker,sparker,ruller osv. I tillegg hadde jeg en syk drøm om ett countryband og masse folk som stod uti gata her,hadde visst pratet i søvne til å med,hehe...morsomt !

Men nå er det påtide å komme seg avgårde, det regner å blåser som bare det så HP skal få lov å kjøre oss :)

Ha en superduper dag alle sammen og husk Nelly kjole konkurransen . Kommentar 7000 nærmer seg også fort nå og den som får den kommentaren får en liten premie.

 

(arkiv bilde)
OPPSKRIFT-BIFFSALAT

Har jo helt glemt av å fortelle om den nydelige middagen jeg laget i går,ble helt fantastisk godt! Endte opp med å kjøpe ingredienser til en biffsalat og jeg angret ikke på det, noe av det bedre jeg har smakt på lenge.  Ser det ikke kjempegodt ut?

Ingredienser

*mørbradbiff
*ruccolasalat
*sukkererter
*fetaost
*gul paprika
*cherrytomater
*avocado
*fullkornspasta