hits

Hverdagen med mine kjære

Walk in Closet

Nå har vi fått i orden garderoben..nesten da..ikke alt det var plass til der,så vi har ett par kommoder i tillegg..tror jeg stjal mesteparten av plassen,har litt mer klær kan man si ;) Men ting begynner å ordne seg iallefall..og bra er det!

Natalie har fremdeles vannkopper, ho har sikkert 150 prikker..synes sååå synd i ho..masse feber har ho hatt nå i 3 dager og ho vil ikke spise noe som helst..gleder meg til det er over iallefall,sånn at vi kan utforske uteområdene her!

Her er iallefall bilde av garderoben vår :)


Hva har dere gjort idag da? :)

Stua og soverommet til trulta er så å si ferdig!

Idag har vi fått gjort en del..ikke så mye som jeg hadde ønska da, Natalie har som sagt vannkopper og er veeeldig mammadalt, har hatt en del feber idag også stakkars..

Men stua begynner å bli ferdig..og det er deeeilig :) Natalie sitt soverom er igrunn klart,mangler ett lite bord og 2 små stoler. I alt kaoset fant jeg også ett maleri Natalie har laga på barnehagen, så flink vettu!

Her er iallefall resultatet ;)


Ett skikkelig stort og fint barnerom!

Er det ikke flott vell? :)Stua!


Litt julepynt må man ha, har ikke fått rød duk enda da,men det kommer :)Fine ordkideen jeg fikk til bursdagen min har fått sin plass på stua!

Hva synes dere?Blir det bra?

Nå skal jeg ta natta..er så trøtt at jeg nesten ikke ser hva jeg skriver :/ 

Nattinatt!

Før bilder!

Fikk tatt noen "før" bilder nå ;) Må unnskylde all kaoset..men sånn er det når man flytter :P


Stua nede,hehe!Kjøkkenet (Mammaen til HP som står der,hehe)GangenLoftstuaSoverommetBadet oppeBadet oppeKontor/gjesterom..NÅ: Lagerplass..heheSoverommet til Natalie, er vell nesten det eneste rommet som så å si er ferdig!

:)

Sorry for lite blogging..

Sorry for lite blogging folkens, men vi er på flyttefot og har en hel drøss å gjøre.. i dag har vi vært i gamle leiligheta å vaska, fy søren sier jeg bare..for ett styr, kjøkken og bad er noe shiiit å vaske ned..men heldigvis ferdig nå! 

Har bært inn masse mer inn til huset,og det begynner faktisk å se ut som ett hjem..iallefall oppe,hehe! Rommet til Natalie er helt ferdig nå,men unntak av noen lekekasser og diverse :) Natalie var i barnehagen idag mens vi dreiv å styrte..og når vi akkurat hadde reist for å hente ho,så ringer dem fra barnehagen.. Natalie har fått feber :/

Uff..tenker jeg,stakkars :/ Og dårlig timing da! Når vi kom hjem..så fant jeg maasse prikker på ho,så lisje pika mi har fått vannkopper,og vi som trodde ho hadde hatt det da..så feil kan man ta! Ho hadde 39,2 i feber og var ikke i form når vi kom hjem fra barnehagen..stakkars,ikke ville ho spise heller,bare sitte med mamma! 

Heldigvis la ho seg fint,og sovna med en gang..så får vi bare håpe at ho ikke våkner med eeeenda flere prikker :/

Vell..nå må jeg begynne å organisere ting her igjen ;) Måtte bare gi lyd fra meg!

-Anette-

(kommer til å ta litt bilder i morra,når vi får begynt å få på plass ting her..så kan dere se hvordan vi har fått det)

God morgen..*gjesp*

Usj..blir seriøst aldri vant til å bli vekt før klokka sju på en Søndag..men når trulta vil opp,så må mamma også opp...sånn er det bare. Håper på at når HP har fått sove ett par timer til,så vil han bytte med meg litt,for jeg er såå trøtt!

Idag vet jeg faktisk ikke hva vi skal,blir kanskje inn til huset igjen å ser om vi får gjort enda mer..tenkte jeg skulle høre om noen kunne passe trulta noen timer, lettere å få gjort noe der når ikke Natalie springer å bøller seg, gikk forsåvidt fint i går da egentlig, men uansett lettere når man er der alene.

Fått gjort mye siden vi sto opp idag da, jeg har tatt oppvasken,vaska på kjøkkenet,laga frokost til trultis,lagt sammen klær ++ , må gjør noe for å holde meg våken.. heldigvis er Natalie flink til å underholde seg selv på morningene ;)


Trallalalaaa..Mer sjokomelk mamma??(Mamma sier nei), "dumme mammaaa..."Vil ha!!

Hehe,sånn er det ! Lik foressten facebooksiden min å vær med i trekning av fin premie =)

Ha en superduper Søndag!

 

Vond hals,tett nese..men MYE å gjøre!

Æsj,våkna idag med pottetett nese og kjempevond hals..ser ut som at jeg bare skal bli værre..ikke kjekt :/ Nå har det vært kvalme,oppkast,hodepine..og nå tett nese + vond hals, tror jeg blir gærn.. Og vi skal liksom være i nytt hus om noen dager, vi har MYE vi skal gjøre.

I tillegg må jo Natalie passes på,lekes med..for ho er i 100! Vell..sitter iallefall å drikker urtete nå..håper det hjelper litt på halsen iallefall, etterpå skal jeg finne ut hva vi skal ha til middag neste uke å få skrevet ei ukesliste.. jaja,skal ikke være lett å være både syk,mamma,husmor,på flyttefot ++.. men det MÅ gjøres,alt sammen!

Dere skal idag da?


Min venn,ricola urtete!

 

Bilder fra i går og av innkjøpene

Som jeg skrev i ett tidligere innlegg er jeg ikke helt i form, idag har det heldigvis ikke vært noe oppkast,men er kvalm og elendig..og ikke gjør det saken noe bedre at det er skikkelig dritvær ute. Heldigvis kjørte verdens beste kjæreste oss til barnehagen,sånn at jeg fikk levert snuppa der, ho kjeda seg noe INNMARI igår. Jeg hadde jo ikke energi til å frese rundt sånn som ho ville..

Men..vi hadde det uansett litt koselig da, de gangene ho ville lese,se film osv..det kunne jeg iallefall være med på :) Ho er veldig flink til å leike seg selv,heldigvis..ho la sikkert dukka si 100 ganger i går og vekte ho like mye,hehe!

Her er iallefall noen bilder fra gårsdagen..og bilder fra innkjøpa fra når jeg var på Moa å shoppa i forgårs..var ikke så lett å ta bilder,siden jeg faktisk har klærne på meg nå :P


Fantejenta som sølte melk (med vilje) over hele bordet!Å lese bok er kjekt ;)Her ser man faktisk resultatet fra ho datt i dusjen (i panna til høyre på bildet
Stakkars..heelt blå og grønn) 


Når HP kom hjem fra jobb ble Natalie KJEMPEGLA,endelig noen som kan herje litt!!!


 

INNKJØPENE!Genser fra Bik Bik..fargene ble litt rare på bildet..den er litt mørkere.Grå genser,kremfarga singlet og ei dongeri stretch bukse (Bik Bok)
TØFLER fra Cubus..kjempedeilige er dem!Sengehimmel som Natalie skal ha over senga si,kommer til å bli kjempefint!

Håper dere får en fin dag, jeg skal prøve  å bli frisk!

Syk idag..

Uff,dagen idag har ikke vært den beste nei..oppkast og generelt veldig dårlig i form.. Natalie har vært hjemme idag også,siden jeg rett å slett ikke orka å levere ho til barnehagen :(

Natalie har vært veldig bølle idag,sikkert fordi mamma er dårlig..når ho satt å spiste lunsj tok ho liksågodt glasset med melk å tømte utover hele seg selv,veldig festlig..ho synes det var kjempegøy,jeg..ikke fullt så kjempegøy! Lite søvn har jeg også fått,siden natt til idag ble brukt til å springe på doen.. Og når man er dårlig i magen blir det også lite mat, og med lite mat..så blir jeg bare enda slappere..

Men..har bestilt julegave til meg selv da, Samsung i9000 Galaxy S 


Gleder meg veldig til den kommer i posten :) !

Har dere hatt en fin dag,og skal dere kjøpe julegave til dere selv? :) Husk å lik facebook-sida mi, dere som liker den er med i trekningen av en premie etterhvert :)

Dåååårlig fooorm :/

I går kveld fra klokka 20.30 til ca 23.15 var vi å shoppa..fikk ikke kjøpt så veldig mye pgr av milelange køer..men det ble jo litt.

Ei bukse,gensere,tøfler,sengehimmel til Natalie,sklimatte til badet,sokker.. veldig kjekt å dra å handle med Charlotte..men når jeg kom hjem begynte magen å bli rar,følte meg ikke bra..Så har vært våken nesten hele natta å vært kvalm, sikkert gått på badet 10 ganger :( 

Så dag er jeg hjemme..kan ikke levere Natalie i barnehagen når det er like før jeg kaster opp, og vi har jo ikke bilsetet i den bilen HP bruker nå, så ho må være hjemme idag, håper bare ho blir i litt bedre humør snart,ho er nemlig skikkelig grinete å sur..så alle som har barn som er snille idag.send noen "være snill tanker" til Natalie, takk <3

Det er foressten utrolig typisk at jeg skulle bli dårlig idag, ville jo på jobb,var jo siste dagen jeg kunne jobbe før vi skal flytte :( Får gå ei runde å si hade til alle sammen på siste dagen til Natalie..

Kan legge ut bilder av innkjøpa litt seinere idag..orker rett å slett ikk å begynne å ta bilder nå..

Håper dere er friske og raske å får en fin dag idag.

-Anette-

Dritvær..men..shopping i kveld,fryyyd!

Uff for ett vær vi har idag..skikkelig kaldt,vindfull..veeeeldig vindfult..det står liten bris på Storm.no,det er det ikke..heller sterk kuling,i tillegg har det begynt å regne.Kan ikke si jeg gleder meg masse til å gå ned å ta buss til barnehagen,for å så måtte ta buss tilbake :( Gleder meg bare til å ha min lille ulykkesfugl hjemme igjen,å bare kose oss inne resten av dagen,skal bli herlig!

Til middag idag aner jeg ikke hva jeg skal lage, tok opp noen pølser,kjøttdeig osv..så får vi se hva det blir til,hehe..finner vell på noe,med hjelp av Natalie ;) I kveld skal jeg og ei veninne til Moa for å shoppe..det er åpent fra 20.00 til 24.00, med maaasse gode tilbud i ALLE butikkene..skal bli meg en fryd,hehe!

Vell..får vell snart begynne å gjøre meg klar til å gå ut..fryser bare jeg tenker på det!


Stoooorm!

-Anette-

 

Vinn en Braun Silk-épil

braunvinn

Tidenes Donald Kul :/

Uffamej..når trulta skulle dusje isted skjedde det som ikke skulle skje..ho sklei i dusjen og smalt hodet ned i gulvet :/ Uff..åsså fliser da, jeg så at kulen vokste :( Så jeg måtte bare ta ho ut, jeg ble klissvåt..men hvem bryr seg vell om det når det kjæreste man eier har slått seg sånn :(


Den vokste enda litt mer..stakkars trulta mi :(

Pepperkake er namnam!

Trulta hadde kosa seg i barnehagen  idag, ho satt å tegna når jeg kom å henta ho..men slang fort fra seg fargeblyantene når ho så meg. Ho maste bare etter smokken ett par ganger,før ho glemte helt av hva ho egentlig ville,så nå har ho gått hele dagen uten en gang å ha sett på smokken ;)

Natalie spiste kjempegodt til middag idag,hele 3 kjøttboller,masse potetstappe og brun saus. Så til dessert fikk ho pepperkaker,bare sånne vi kjøper i butikken da..gidder ikke å begynne å bake før vi har flytta :) Men de er gode nok for ho de ;)

Nå skal ho snart dusje seg, det trengs etter en god middag og dessert ;)

Ha en fortreffelig kveld mine kjære lesere ;)

 

Smokkeslutt!

Nå har jeg slappa av litt hjemme,rydda og styra litt..og ikke minst forberedt middagen, idag blir det hjemmelagede kjøttboller med potetmos og brun saus :) NAM! Håper Natalie spiser like godt som ho har gjort i det siste. Da blir mamsen gla!

Blir ett par spennende dager fremover da, Natalie skal slutte med smokk på dagene..idag blir 2 dagen, og jeg er sikker på ho maste om den smokken 100 ganger bare påvei til barnehagen,ho blir ikke lei seg da..tror ho bare later som iallefall, fordi med en gang jeg begynner å snakke om noe annet,så er det helt greit.

Skal etterhvert, når ho begynner å bli vant til å ikke bruke smokken på dagen, slutte på natta også.Det er da den store utfordringa begynner tror jeg, men det går vell greit det å. Skal jo sende smokkene til Kaptein Sabeltann eller gi den til fiskene på Atlanterhavsparken,og der får ho jo til å med se selv at dykkeren gir det til "babyfiskene",og det er jo sikkert super spennende!

Skal snart hente trulta i barnehagen nå,de spiser på denne tida og vil ikke komme å forstyrre måltidet,ho vil nemlig ikke ha er mat hvis ho ser at jeg kommer ;)

 

Blir tøft å slutte med smokk for ho tror jeg,iallefall i begynnelsen..den har jo vært
en trøst for ho siden ho var baby!

 

Ha en superduper dag!! :)

 

Skal jeg lese DIN blogg?

Trenger nye blogger å følge med på, kan ikke si jeg digger de som er på topplistene..så har du en fin blogg du gjerne vil vise frem er det bare å kommentere her ;)

Og om du liker min blogg hadde jeg blitt kjempeglad om du likte siden min på facebook, da er du med i trekningen av en premie ;)

-Anette-

Video jeg laga når Natalie var baby ;)

Blir så gla av å se denne videoen :) <3

Natalie si Ønskeliste!

*Dukker og Dukkeutstyr
*Tegnesaker
*Store perler + perlebrett
*Minni/Ole brum bilder til å henge på veggen
*Strømpebukser
*Gode klær til barnehagen
*Sko (str 23)
*Cd-spiller
*Plastalin
*Skrivepult
*Stol
*Hårstrikk/klemmer o.l
*Alt med Minni :P
*Sengehimmel (til stor-jente seng)
*Filmer
*Sokker
*Piano (altså i Natalie størrelse :P )
*Puslespill

Mye mer også sikkert,men alt dette blir vi kjempegla for :P 

 

 

Vimsekopp!

Trulta er levert i barnehagen, jeg har fri.. akkurat nå ligger jeg i senga,tenkte å ta en time på øyet før jeg begynner å rydde og vaske litt, føler jeg rydder å vasker hver dag..men sånn er det bare når man har små barn, de roter! Mye! :P

Må også finne ukesplanen for middag,sånn jeg vet hva jeg skal kokkelere idag,ikke spør meg hvor den er..jeg er en vimsekopp,en stor en! Skulle jo ha med bleier til Natalie i barnehagen idag også,men det glemte jeg selvfølgelig..så får ta med en pakke når jeg drar å henter ho, har hengt den på døra så jeg ikke skal glemme det ;)

Idag er det bare 10 dager til Natalie slutter i barnehagen og vi flytter..både gleder meg å gruer meg, Natalie har enda ikke fått ny barnehageplass,utrolig kjipt..for ho trives så godt med å være i barnehagen. Men får være flink til å finne på ting,kanskje kjøpe årskort til lekeland eller noe ;)

Og sorry for lite blogging i helga,var i bursdagsfest på Lørdag,Søndag var jeg helt kaputt..hehe ;) Er ikke vant med å være ute å farte til 3 på natta..så det blir sjeldent! :P

NÅ skal jeg chille litt.. ha en super duper dag!


Her er foressten huset vi skal flytte til (fra baksida) :) GLEDER MEG!

 

New shoes from Whitney Port!

Var på Bik Bok idag å så de råeste skoene fra Whitney Port!

MÅTTE ha dem ;)


Kjøpte også ei Whitney Port silkeskjorte..kjempefin!!Nå skal vi på fest, ha en kjempebra kveld folkens :)

Natalies mange ansikter ;)

Idag har vi hatt "Chilli laks ala Anette" til middag, siden denne retten er litt sterk..så fikk Natalie middag fra i går, ho spiste heldigvis godt. Når jeg å Hans Petter satt å spiste middag litt senere,satt Natalie med oss med "desserten" sin,som var tom og jerry kjeks og druer!Ho satt å hauka å flira og lagde de rareste grimaser..typisk ho,hehe!

 Etterpå gikk ho å HP ned i boda å henta noen leker ho ikke har sett på ei stund,og gjett om ho ble gla..endelig,dukka og dukkesenga!!

 

Her er iallefall ett bildedryss!


NAM!!Natalie ble irritert på HP når han stjal en kjeks,HP er nemlig også veldig gla 
i dem!


Natalie sitt "kjente grimase ansikt"
Nå skal trultis spise kvelds,å så er det Cæsar tid på meg :P

Foreldresamtale

Idag har jeg vært på foreldresamtale for å høre hvordan det går med Natalie i barnehagen, og gjett om jeg ble gla..var kun positive ting. Eneste "negative" var med maten,ho er veeeldig kresen..men det vet jeg igrunnen fra før..ho er jo det hjemme også :)

Men ho er veldig flink å leke seg, prate, har god forståelse for ting. Kjempeflink til å kle av og på seg klærna, det har vi øvd mye på hjemme å, ho får lov å prøve å kle på seg hver dag..har jo vært dager ho har kommet med strømpebuksa bak/frem på barnehagen..hehe ;)

Ho er flink til å rydde etter seg når ho får beskjed, og det er ho igrunnen hjemme også..så det er kjempebra!

Begynt å leke med andre barn, observere og prøve ting :)

Er såå stolt av ho..lille rampen min :) :) 

Konkurranse hos anettehsu.blogg.no

I denne konkurransen kan du vinne en "ministyler",det har jeg kjempelyst på nå..siden jeg akkurat har klipt meg

 

Får bare krysse fingrene ;)


Trykk på bildet  for å bli med DU også ;)

 

Feil på sidemenyen..?

Hmm..ser at når man trykker direkte til ett innlegg på bloggen min..så ser man bare deler av sidemenyen..dette skal jeg prøve å få fikset i kveld :)

Vet også at de med internett explorer ikke får sett sidemenyen i det hele tatt..dette har noe med designet å gjøre,så det orker jeg rett å slett ikke å finne ut av,men heldigvis er det ikke så mange lenger som bruker det? Går vell mest i Mozilla,Firefox og Chrome?

Uansett..si ifra da,om dere synes den ser rar ut..det hadde jeg satt stor pris på :)

 

Vinn premier, trykk her! :)

Lager DU den beste headeren? Da får du en pakke i posten når konkurransen er over, premien er hemmelig til i morra ;) Men den blir bra,det lover jeg!

HIT for bilder du kan bruke og mer informasjon ;)

De som ikke er flinke på headere,kan vinne en liten ekstra premie ved å like facebook sida mi HER =)

Lykke til ;)
 

Bollebaking ;)

For ett par timer siden begynte jeg og Natalie å bake boller..Natalie var mest opptatt av å spise deig og mel da..men det ble jo noen fine boller til slutt alikavell ;)

Så nå har vi spist nystekte boller med syltetøy til kveldmat..Natalie spiste liiiite..som alltid, skjønner det ikke..ho må være den eneste ungen i verden som ikke vil ha nystekte boller med syltetøy..men,men.. fikk i ho en halv bolle,ikke værst til å være ho igrunn..

Nå skal ho snart legge seg,og jeg skal slappe av på sofaen å hvile ryggen min,den gjør nemlig driiitvond..også har jeg AU i ei tann i tillegg,nei..det skal ikke være greit :(Mmmm...boller!

De ble supergode..stooore og luftige :)

Hadde også blitt VELDIG gla om dere likte facebook sida mi HER

Innkjøp til Natalie trulta!

Vinteren er på vei,har faktisk vært ganske grei temperatur ute i det siste..men idag kjente jeg at kulda kommer snikende..så jeg dro til byen å shoppa litt ;)

Var på Cubus,og der var 3 for 2 på alle barneklær.. så da kjøpte jeg ett sett ullundertøy og en fleecegenser..ble også ett sett med Minni sokker,de kommer ho til å elske! Til meg selv kjøpte jeg pannebånd og hals :) Var også på Lampehuset å kjøpte ei lampe til nyrommet til Natalie,den kan dere få se seinere,var ganske stilig ;)Nå må jeg vaske å rydde videre..kjeeedelig :P

PS: Lik meg på facebook da,når jeg har 100 likes deler jeg ut en premie ;) 

Hva finner man i handleposen da mon tro?

Natalie fant handleposen på kjøkkengulvet,og skulle selvfølgelig finne ut hva som var oppi ;) MYE spennende skal jeg si dere..hehe!


OBOOOY!!ÅPNE?BJUUUUUS!!!ÅPNE BJUSA?SJIIIIVE!!!Natalie fikk seg også to ponnier idag,det falt i smak..dreiv å børste dem og festa klemme i håret ;)

-Anette-

"Vil være på barnehagen"

Idag har jeg bare vært hjemme,og Natalie har vært i barnehagen.. når jeg skulle hente ho,var ho veeldig gla for å se meg,men det varte ikke så veldig lenge..ho ville nemlig IKKE gå, de hadde det jo såå kjekt! Så tok litt tid før jeg fikk ho med meg, ho sa "Dumme Mamma", " Vil IKKE"..trassen har kommet for fullt,hehe ;)

Men..ho ble jo med da..og ho har vært supersnill i hele ettermiddag,ho er så flink..hjelper til å dekke bordet,lage middag osv ;) Stolt av trulta mi ja!

Nå er det stelletid..Natalie skal dusje..må det,selv om det ikke er favoritt aktiviteten hennes :P

Etter lalletid for små trulter skal jeg å HP bare chille å kose oss..

Skal dere noe spesielt i kveld? :)

 

Gjesp..

Nå er klokka halv 8 på morningen..en time siden vi stod opp..og jeg er som alltid..veeeldig trøtt, skal ikke på jobb idag da..så nå skal jeg bare levere trultis i barnehagen,og hjem å slappe av litt.. er en del husarbeid som skal gjøres idag..får se hvor mye jeg får gjort ;)

Men nå må jeg kle på oss ytterklær..Natalie går bare rundt her å ler og peker, vet ikke helt hvorfor,men morsomt er det,hehe ;)

Ha en flott dag,minner dere fremdeles om konkurransen..det kan dere lese om i forrige innlegg ;)

-Anette-

Bursdagselskap

Nå har vi akkurat kommet hjem fra bursdagselskapet til søskenbarnet mitt som fylte 6 år, stor jente nå.. Natalie var som alltid veldig snill,det pleier ho å være når vi er på besøk,iallefall om der er mye leiker som ho ikke har selv hjemme. Ho forelska seg helt i dukkevogna til Sandra,så må nok bli ei sånn til jul ;)

Vi spiste kake,skravla å kosa oss mens ungene leika fint aleine ;) Koselig det!
Ikke så lett å ta bilde når man skal bølle seg ;)Gikk jo på ett vis til slutt da ;)Vil ikke seee på mamma engang når det er så mye leikerHP og Natalie koser seg med barbiedukkene =)Og barbiebilen..som igrunnen IKKE var lov å sitte på ;)Og dukkevogna da selvfølgelig,denne lekte ho MYE med ;)
Nå er det kveldsmat tid,og straks lalletid for små trulter..Natalie har ikke sovet noe på dagen denne helga,så ho blir kjempetrøtt når klokka nærmer seg sju ;)

Ha en fin Søndagskveld!

Og husk..lik meg på facebook da ;)Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .