hits

Hverdagen med mine kjære

MORSOMME YOUTUBE-KLIPP!

Den siste er bare genial,hehe :P

MÅ BARE DELE DENNE,SÅ SØT!

PAKKEKALENDER?

Jeg vet at mange av mine venner og bekjente skal lage pakkekalender til ungene sine,mange av ungene er like gamle som Natalie..og det er helt greit det,men jeg synes igrunnen dette er helt unødvendig,ett barn blir selvfølgelig gla for pakker,men det er nok ikke ungene som først har sagt at dem vil ha pakkekalender. Jeg selv hadde pakkekalender når jeg var mindre,men det var ikke før jeg gikk på barneskolen at den tradisjonen begynte. Natalie er i den alderen nå at småting ikke blir godt tatt vare på heller (kan jo variere fra barn til barn det,men dere skjønner poenget),så ser rett å slett ikke vitsen med å gi ho 24 små pakker før Julaften i det hele tatt kommer.  Ikke er det alle som har råd til denne tradisjonen heller. Istedenfor pakker,hvorfor ikke finne på noe annet? Finn på noe spesielt med barnet ditt,som nødvendigvis ikke koster noe penger i det hele tatt.

Istedenfor pakkekalendere kan vell det settes en liten slant på sparekontoen?

Skal din unge få pakkekalender i år?

(bildet er fra google)
DET Å VÆRE MAMMA

Det å være mamma er først å fremst en fantastisk følelse,det å elske noen så utrolig høyt er en følelse jeg unner hver å en å oppleve. Men det er ikke bare en dans på røde roser, dager kan være en kamp,en kamp mot ett barn som nekter å høre eller gjøre som det får beskjed om,man sier "snakk til barnet på en rolig måte,så vil det ordne seg",men nei..er ikke alltid det virker i praksis. Natalie kan være verdens søteste engel,men gå til å være en liten mini djevel på 2 min. Har ho bestemt seg for pepperkaker til frokost,og det ikke går som ho vil..nei,da må man regne med en utrolig kjip morning.

Våknnetter hører også med,når Natalie var baby var jeg helt aleine med ho Ho hadde mye problemer med magen å gråt mye,veldig mye..både dag og natt. Av og til tenkte jeg at jeg bare ville gå,ville en plass uten lyd å bare sove mange dager,men det gjorde jeg selvfølgelig aldri,man kan ikke bare gå fra ett ansvar. Mat har også vært ett problem for trulta mi,helt siden ho var lita har ho vært kresen,vil ikke ha ditt og vil ikke ha datt,så å si hvert middagsmåltid er en kamp,en kamp for å få ho til å smake,spise,prøve noe nytt..ja,you name it.

Men alikevell,Natalie er MIN engel,MIN datter og jeg er mammen hennes..og JEG skal prøve så godt jeg kan å være den beste mammaen ho kan få,ho har rett å slett gjort meg til ett mye bedre menneske. Nå er ho 3 1/2år,og alt som kan komme ut fra munnen til en 3åring,det er utrolig altså..og alt ho finner på,nei..det er bare utrolig fantastisk! Ho lærer noe nytt hver dag og det er helt utrolig å se hvordan ho utvikler seg. Å være mamma er det beste i hele verden,selv om det er tunge tider og lite søvn til tider.

 

Noen gamle bilder av Natalie :)

GULLJENTE,KONKURRANSER OG UKENS BLOGG

Idag har det vært lite blogging,jeg har vært på jobb,henta Natalie i barnehagen,laga mat,middag,vært på butikken osv..så full dag altså ! Natalie har vært veldig snill idag,litt masete,men det overhørte jeg fint..hehe. Natalie bestemte seg for at ho ville ha spagetti til middag idag,siden vi ikke hadde kjøttdeig spiste ho boller m/pålegg når ho kom fra barnehagen,så tok vi spagetti til kveldsmat..deilig ! Nå driver "Lie" å legger ho,leser eventyr og synger sanger. Jeg ser på Cæsar,deilig å slappe av nå..skikkelig sliten,er gla Natalie har vært ei gulljente idag iallefall!

Dere må huske at det er to premier igjen i konkurransen,de trekkes iløpet av uken. Meld dere på HER . Ukens blogg kårer jeg hver Søndag,du vil få bilde og link i sidebaren i ei uke. Det hjelper på å legge igjen kommentarer og spor på innleggene :)


BOLLEBAKING OG LEKELAND

Dagen idag begynte helt forferdelig,Natalie stod opp før fuglene og begynte å mase og sure seg,jeg hadde sovet i 4 timer og var skikkelig zoombie,ikke kjekt. Ho fortsatte å være sur og vanskelig ei god stund,fant ut at vi kunne bake boller å da ble humøret litt bedre. Ho kosa seg med deig og mel å hadde det igrunn helt topp. Ho spiste kun 3 biter av bollen,selv om ho til å med fikk nugatti på..rare ungen. Ho ble sint igjen fordi vi skulle kle på,det begynner å bli vanlig her i hus. Men til slutt kom vi oss avgårde til lekeland,som ho nesten gikk glipp av pågrunn av oppførselen sin idag, ho var heldigvis søt å grei alle de 2 1/2 timene vi var der,så det var veldig kjekt. Ho spiste til å med opp hele pannekaka vi kjøpte,imponerende!

Her er ett bildeutvalg fra dagen! 

Hvordan har deres dag vært?

LØRDAGS-GODIS

Ja,nå sitter jeg her igjen da..helt alene på en Lørdagskveld. Trulta har lagt seg,men ikke sovna enda. Typen har dratt til bursdagsfeiringa til Tonje,hadde kjempelyst å være med,men som alltid skjer sånne gøye ting hver gang vi ikke har barnefri eller mulighet til å få barnevakt..kjedelig :(

Men som ett plaster på såret lagde jeg meg ei lita skål med godsaker og jeg har en film på nedlasting (What to expect), skal nok klare å kose meg LITT iallefall :)

Hva gjør dere i kveld?
PELSVEST OG TIGERGUTT

Da har vi kommet hjem fra Moa, Natalie har koset seg kjempemasse. Vi har vært på Br-Leker sin aktivitetsdag der Natalie har klippet/limt og laget smykke. Ho fikk også en "goodiebag" med litt halloween ting oppi,edderkoppene falt ikke helt i smak,ho ville ikke holde dem engang (kanskje noe med at jeg selv er veldig redd for dem..hehe). Vi har spist boller,drukket kuli og handla litt til på Kappahl,så har vært en fin dag så langt. Natalie fikk til å med tatovering,en blomst og ei prinsesse. Det som  falt aller mest i smak tror jeg var den hoppende tigergutten som var på lekebutikken.

Trulta hadde på seg den fine pelsvesten jeg hadde kjøpt til ho,var så søt i den!


GOODIEBAGS PÅ BR-LEKER

Idag sov Natalie til litt over ti,superhappy!! Kan ikke huske sist ho gjorde det,føler meg uthvilt og klar for dagen, Natalie har selvfølgelig litt vondt i magen/rompa idag,som vanlig..så matlysten er på bånn,men vi skal iallefall en tur på Br-Leker for å se om det hjelper litt på humøret. Der skal de ha konkurranser for barn å deler ut goodiebags til småttisene så langt lageret rekker,vi skal prøve å være der i god tid sånn at vi rekker det.  Hva er deres planer for dagen? Husk også konkurransene,trekker ene premien i morra,delta HER
KOM SNØEN FOR TIDLIG?

Har fått med meg at en stor del av Norge nå har fått snø,og Ålesund er intet unntak..personlig synes jeg at snøen kunne latt vente på seg,men Natalie synes det er kjekt da iallefall..ho vil at det skal komme litt mer,for da kan ho renne på akebrett. Håper snøen forsvinner fort jeg,og ikke kommer tilbake før i begynnelsen av Desember. Snø hører jula til,sånn er det bare :)

Hva synes dere?Kom snøen for tidlig?

KOMMER DU TIL Å SLUTTE Å HANDLE PÅ HM?

Lurer virkelig på om det er slik Hennes og Mauritz opererer...isåfall er det ekstremt synd og skammelig!

JULEGAVEØNSKER - NATALIE

Har funnet ut noen av ønskene som Natalie har, og det er mye man man finne på til denne jenta. Mye av dette er ting ho har sett på leketøysbutikken.1. Kasseapparat. 2. Hello Kitty lampe (GrabNgo). 3. Kaffetrakter, 4. Fiskespillet, 5.Microbølgovn 6.Doktorsett 7.Smålego, 8.Perler til å lage smykker


1.Sengesett 2.Ullundertøy 3.Fargeblyanter/tilbehør 4.Karius og Baktus bok, 5.Togbane 7.Vintersko

 

Kjempeflotte ønsker (noe av det er det mamma som vil ha), koster ikke skjorta heller :) Ho ønsker seg også brettspill som er tilpasset alderen.

 

Hva ønsker deres barn seg?

JULEGAVEØNSKER

Har drevet å tenkt litt på hva jeg ønsker meg til jul, synes det er like vanskelig å komme på hvert år..har aldri noe jeg ønsker meg utrolig mye.

Men her har jeg funnet ett par ting iallefall. Hva ønsker du deg til jul?


1. Ønsker meg kjøkkenutstyr 
2.Ting fra Kremmerhuset,elsker så å si alt dem har
3.Morrocanoil
4.Gavekort
5.Brødformer
6.Ny rettetang,min har sett bedre dager (Må være ei skikkelig ei)
7.Bakebok
8.NY MOBIL! Min har nemlig begynt å leve sitt eget liv


NÅ KOMMER VINTEREN!

Når jeg våkna idag hørte jeg at det var skikkelig uvær ute,så ut vinduet å så at det snødde og blåste,har jo blitt skikkelig vinter allerede. Håper virkelig ikke vinteren setter inn på fullt helt enda,lyst å nyte høsten ei stund til, hvis ikke ender vi jo sikkert opp med å ha snø helt til April,det nekter jeg :P

Natalie har vært super idag,helt fra morningen og etter ho kom hjem fra barnehagen,kjempedeilig..nå skal vi leke litt før vi begynner på middagen,som idag er pasta og laks :)

Hva synes dere om at vinteren er på vei for fullt? Blir veldig gla for tilbakemeldinger på spørsmål som jeg stiller i innleggene,husk at jeg hver Søndag kårer ukens leser som får link og bilde i sidebaren  :)
"FINNER ALDRI NOE Å HA PÅ MEG" - Noen som kjenner seg igjen?

Noen som kjenner seg igjen i den setninga?

Tror så å si alle jenter bruker den ganske ofte,selv om de aller fleste av oss faktisk har en god del klær. Jeg tenker ofte at jeg aldri har noe å ha på meg,skjønner egentlig ikke hvorfor jeg klager,for jeg har en god del klær. Har to kommoder,ett stativ,to hyller m/tre skuffer som er fylt til randen..og det er ikke alt engang,noe ligger på badet og andre steder også. Jeg tror problemet heller er at jeg ikke vet hvordan jeg kan få mest mulig ut av klærne mine,finnes sikkert hundrevis av måter å bruke de forskjellig,men som mange andre er jeg ett vanedyr,liker best det jeg har prøvd før. Har tatt litt bilder av alle klærne mine,så får dere se. Jeg synes iallefall at jeg egentlig har en del,men det kan jo bare være meg. Burde kanskje begynne å eksprimentere litt med klærne jeg har?

 

Som dere kan se her så bruker jeg opp mesteparten av plassen vi har til klær,hehe
Ett par av kjolene mine

Husk også konkurransen,3 vinnere stikker av med en premie! Meld deg på HER

HØSTFEST

Idag har vi vært på høstfest i barnehagen, det var kjempekoselig. Barna hadde laget høstsuppe,kokt kaffe,laget rundstykker og ordnet saft ,så stemninga var stor blant både store å små. Natalie kosa seg med alle leikene som er der og skulle vise meg alt,hehe. Høstsuppa vi fikk servert var kjempegod, barna har vært flinke. 

De hadde også laget til glass med vann,glitter og bilder av barna,kjempekoselig! Nå skal vi til å lage pizza til kvelds,senere kommer "min garderobe" innlegget som jeg fortalte om på facebooksida,så stay tuned ;)Hva har dere gjort idag?

INNKJØP/OUTFIT

Da har jeg fått tatt bilder av noen av klærne jeg har kjøpt på Kappahl,tok meg bryet med å ta på klærne å ta bilder..blir så mye bedre. 

So here it is !


Hva synes dere?

 

HVA ER DET MED LEGEKONTORET FOR TIDA?

Uff,har hatt smerter i nederste del av magen ei god stund og i går kveld ble smertene helt forferdelig,kjentes ut som en kniv som stakk meg. I tillegg har jeg hatt en del andre plager. Ringte legekontoret mitt idag og får beskjed om å komme på MANDAG?Skal jeg liksom gå med smerte så lenge å ikke vite hva det er,som jente blir jeg også nervøs pgr av hvor smertene ligger,blir så frustrert altså. Vurderer å ringe til Medi 3,privatlegene her i Ålesund,da får jeg iallefall komme inn med en gang. Noen andre her som opplever å ikke bli tatt seriøst av kontordamene når man ringer å skal ha legetime?

Prøver å  muntre meg opp med artige bilder da...Btw : Du kan forresten vinne en goodiebag hos erikagjendem.blogg.no ! :)

SNUPPELUPPA

Idag har Natalie vært hos doktoren,ho var først helt imot det og ville absolutt ikke til legen..men vi måtte, når ho først kom dit var det ingen problem. Doktoren fikk kjenne på magen hennes å spør ho spørsmål :) Etterpå måtte vi inn på laben å ta stikk i fingeren,det gjorde "litt au",men gikk bra det også. Vi fikk ikke vite så mye idag,men fikk en henvisning til sykehuset..så håper vi ikke må vente så lenge. Siden ho var så flink med legen fikk ho en liten premie,ho fikk ei sprøyte (uten spiss da), ho synes nemlig det er veldig kjekt å leke at dukker og bamser er syke,så det holdt vi på med når vi kom hjem. Jeg måtte fint finne meg i å ligge i senga å få sprøyte,hehe.

Når vi var på Moa å handla var Natalie en engel,ho styrte hele showet da..så sikkert derfor ho var så supersnill,hehe..ho fikk velge hva vi skulle gjøre og hvor vi skulle spise.

Nå er trulta lagt og jeg skal slappe av,er litt småkvalm å dårlig..håper det ikke er noe spysyke på gang,det er nemlig det værste jeg vet :s

 

Her sitter Natalie å spiser litt yoghurt før senga skal finnes


INNKJØP NATALIE

Da har jeg fått handla litt for gavekortet som jeg vant hos Kappahl og det var Natalie som fikk i første omgang. Jeg kjøpte meg tre gensere,men tenkte jeg skulle ha ett eget "innkjøp" innlegg når jeg har fått handla inn litt mer. Kappahl har jo så mye fine barneklær,har jo lyst på alt !

Dette var iallefall de vi fikk handla denne gangen (Ville foressten at Natalie skulle ha på seg noen av klærne å ha en liten shoot,men det var lettere sagt en gjort...ho nekta)Hva synes dere? Er foressten Natalie som har plukket ut det meste her..ho har god smak ;)

Rar sovestilling

Går alltid inn til Natalie før jeg legger meg,dette var det som møtte meg denne kvelden. Trulta mi har de rareste sovestilinger..hehe!

LEGEKONTOR..TIL HJELP ELLER BESVÆR?

Blir så irritert på legekontoret vi bruker, kvier meg hver gang det er noe fordi jeg VET at vi aldri får komme den dagen vi ringer uansett hvor gale det er,fikk beskjed om at Natalie,nei ho måtte bare ha vondt enda en dag..var ikke akutt nok å ha forstoppelse av og på i over to måneder. Når vi først kommer til legen føler jeg aldri at jeg får sagt alt jeg vil eller spurt alle de spørsmålene jeg ønsker,føler vi blir kastet inn og kastet ut.. I tillegg har de bare ei som driver å tar telefonen,ringte akkurat når de åpna og det var det tydeligvis andre også som gjorde,satt i telefonkø ca en halvtime..blir så frustrert! 

Fikk iallefall legetime i morra,må ringe der jeg skal i jobbintervju å spør fint om jeg ikke kan få komme til en liten prat litt seinere da,håper det lar seg ordne.

Noen flere som har vært frustrert på legekontoret sitt?eller legen sin?

 

Stakkars trulta mi som har en sånn dum mage :(
TRASSALDER OG SINTEBESTA!

Vell,Natalie er 3 1/2 år og ho er nå på topp når det gjelder å trasse (forhåpentligvis),blir det værre rømmer jeg (neida..).! :P Natalie er verdens beste og herligste datter,men nå er jeg utrolig lei av all trassen,alt er galt og får ho det ikke som ho vil,nei da får vi høre det..gjett om! Ho blir sint om jeg sier noe feil,om ho ikke får det ho vil når HO vil det osv. Til dere som har unger som synes alt er fryd å gammen hele tida,dere lyver! Vi skulle hjem fra barnehagen her en dag og hadde litt dårlig tid,så ho måtte sitte i vogna si..og gjett om det var galt! Ho skulle IKKE sitte i vogna,så det var hyling å vræling hele veien hjem.

Heldigvis er Natalie ei utrolig flott og snill lita jente når ho bare vil,og jeg elsker henne over alt på denne jord..ja,utenom trassen da :)

 

Sånn ser Natalie ut når ho trasser (noen gamle bilder,ho har slutta med smokken). Er ho ikke herlig? hehe
SHOPPING

Som noen av dere vet vant jeg jo Kappahl konkurransen,gavekort på 10tusen kroner. Har sett litt på nettsiden deres og funnet noen plagg som skal hjem til oss. Skal bli kjekt å få alt dette + mer til klesskapet snart. Gleder meg masse til å shoppe ! :) Natalie får mest og det er fordi Kappahl har så mye fint til små jenter og jeg elsker å kjøpe klær til ho,ho blir jo så gla :)

 

SLITEN MAMMA...det er ikke bare bare..

Uff,kjenner jeg begynner å slite pgr av lite søvn for tida..synes det er vanskelig å sovne tidlig på kvelden og Natalie kommer som sagt inn til oss på natta å våkner gjerne før 5 hver eneste dag. Var på jobb idag og tok meg selv i å gjespe flere ganger,heldigvis jobber jeg i barnehage der det skjer ting hele tiden..hvis ikke tror jeg at jeg hadde sovna :P Barna får meg også til å tenke på andre ting,de er jo så herlige og utrolig morsomme,har så mye gullkorn at man kan bli helt lattermild.

Natalie sliter enda med magen,ho spiser lite og vil ikke gå på do å gjøre nummer to..vi har nå kjøpt inn "Malt ekstrakt" i håp om at det skal hjelpe litt,for apotekvarer har ikke hjulpet i det hele tatt. Ho blir jo helt uvell ho også,sliter sikkert på den lille kroppen å ha så vondt i magen hele tiden. Ho får heldigvis noe annet å tenke på nå da,søskenbarnet og farmora hennes kommer en tur. Det blir kjekt for ho!

Gleder meg litt til i kveld da,jeg SKAL se episode 1 av "The walking dead",må si jeg gleder meg litt..håper bare jeg ikke sovner fra hele greia..hehe!

Husk "Forundringspakke" konkurranse (for jenter). Du kan delta HER og meld deg også på UKENS BLOGG/LESER HER 
SOVER SÅ DÅRLIG..

Uff..venner meg aldri til at Natalie våkner før 06.00,gjerne 05.00 hver eneste morning. I tillegg kommer ho inn til oss på natta og da får jeg ikke sovet skikkelig. Utrolig frustrerende! Idag skal jeg på jobb også,så får vell bare prøve å holde motet oppe. Natalie blir jo så trøtt selv og ho har jo sluttet med den lille lurer på dagen,så ser egentlig ingen grunn til at ho skal våkne så tidlig som ho gjør. Vi får vell en ettermiddag med surv og syting idag med,juhuu..gleder meg :s 

Nei,dette ble ett skikkelig klage innlegg..men er ikke bare rosenrødt å ha unger,det er sikkert å visst. Elsker Natalie med hele mitt hjerte,men ho kan GODT sove litt bedre om natta og ikke våkne før halv sju iallefall..

Nå er det på tide å gjøre ho klar for barnehagen..finne frem vogna å trille ut i bekmørket.KOLLASJ TIL SILJE (SILJEMILF)

Leser Silje sin blogg fast,ho har morsomme og gode innlegg å legger alltid ut mange fine bilder. Nå har prinsessene hennes vært på photoshoot på Lillys Studio , en fantastisk flink fotograf som jeg har hørt mye bra om. Kjenner mange som har brukt Lillys Studio og alle har bare positive ting å fortelle. Lillys Studio hører til i Ålesund.

Silje har nå lagt ut kjempefine bilder av Lykke og Celine,helt nydelige ble dem..så jeg ville leke meg litt med de i photoshop (Jeg sendte bildet til Silje å fikk tillatelse av henne til å poste det i ett innlegg)

 Hva synes dere?

 

PAKKER I POSTEN

Når jeg sjekka posten idag hadde jeg ikke bare fått en,men to pakker..som alle andre ble jeg kjempegla,er jo supergøy med pakker i posten. I den ene pakken visste jeg godt hva det var som var innholdet,men den andre var en pakke fra Linn Therese  , jeg vant nemlig en headerkonkurranse på bloggen hennes. Superartig!

Innholdet i den pakken jeg hadde bestilt var en pakke fra eastandcosmetics , fant nemlig denne siden for noen uker siden og de selger super billig kvalitets makeup!

 

DETTE ER PAKKEN JEG FIKK FRA LINN THERESE

 

PAKKEN FRA EASTANDCOSMETICS, betalte ca 230 kroner for alt dette tilsammen + en børste som jeg helt glemte å få tatt bilde av

Nå begynner iallefall "makeup kurven" min å fylle seg opp


Hva synes dere om premien og innkjøpene?

BILDE KOLLASJ

Når jeg skulle hente Natalie i barnehagen idag ble jeg og noen andre foreldre sittende nede å vente på dem,de hadde nemlig besøk av "Dyrene i hakkebakkeskogen" og de holdt teater for alle barna, så vi måtte pent nødt til å vente til de var ferdige..hehe ;) Når dem først kom ned igjen var Natalie helt i ekstase,var visst veldig gøy å se på teater ;)

Etter vi hadde vært hjemme å spist litt dro vi ut på lekeplassen,var der i over en time før vi måtte dra hjem igjen..blir jo så kaldt når sola går ned! 

Her er iallefall ett lite bilde kollasj av dagen idag.

 

Hvordan har dagen deres vært?

DEN VAKRE HØSTEN

Jeg personelig elsker høsten,den har så mye vakkert med seg, og selv om man begynner å kjenne at vinteren er påvei ,er det så utrolig mange fine farger ute i naturen nå,man blir jo helt bergtatt. Høsten er garantert en av mine favoritt årstider,nesten bedre en sommeren :)


Har ikke høsten vakre farger?