Hverdagen med mine kjære

HEADERPLEASE

Har laget mange headere på headerplease.com,noen blir brukt av den som la inn ønsket,andre ikke. Det som jeg synes er veldig trist er at flesteparten av dem som får ikke takker og linker i innlegg om hvem som har laget headeren,nesten ikke ett takk engang. Vi på headerplease bruker tid og krefter på å lage headere som dere skal bli fornøyd med,og da hadde det vært veldig fint med en link om at det er jeg som har laget den. Før lagde jeg "signatur" på headere jeg laget,men gikk bort fra det fordi det ødela inntrykket,men må kanskje begynne med det igjen da. For det er ikke noen som har en jobb som innebærer å lage headere, vi gjør faktisk dette på vår fritid og helt gratis.

Ville bare få det ut ! :) Ha en flott dag !  Hva synes dere om at det er noen som ikke takker,feks i ett innlegg på sin egen blogg?
MORSOMME YOUTUBE-KLIPP!

Den siste er bare genial,hehe :P

MÅ BARE DELE DENNE,SÅ SØT!

PAKKEKALENDER?

Jeg vet at mange av mine venner og bekjente skal lage pakkekalender til ungene sine,mange av ungene er like gamle som Natalie..og det er helt greit det,men jeg synes igrunnen dette er helt unødvendig,ett barn blir selvfølgelig gla for pakker,men det er nok ikke ungene som først har sagt at dem vil ha pakkekalender. Jeg selv hadde pakkekalender når jeg var mindre,men det var ikke før jeg gikk på barneskolen at den tradisjonen begynte. Natalie er i den alderen nå at småting ikke blir godt tatt vare på heller (kan jo variere fra barn til barn det,men dere skjønner poenget),så ser rett å slett ikke vitsen med å gi ho 24 små pakker før Julaften i det hele tatt kommer.  Ikke er det alle som har råd til denne tradisjonen heller. Istedenfor pakker,hvorfor ikke finne på noe annet? Finn på noe spesielt med barnet ditt,som nødvendigvis ikke koster noe penger i det hele tatt.

Istedenfor pakkekalendere kan vell det settes en liten slant på sparekontoen?

Skal din unge få pakkekalender i år?

(bildet er fra google)
KONKURRANSER OG BLI UKENS BLOGG

Har to premier igjen,du kan være den heldige å vinne en av dem. Premiene som er igjen er : klokka og smykkene. Meld deg på HER ! Ukens blogg kan du melde deg på HER


DET Å VÆRE MAMMA

Det å være mamma er først å fremst en fantastisk følelse,det å elske noen så utrolig høyt er en følelse jeg unner hver å en å oppleve. Men det er ikke bare en dans på røde roser, dager kan være en kamp,en kamp mot ett barn som nekter å høre eller gjøre som det får beskjed om,man sier "snakk til barnet på en rolig måte,så vil det ordne seg",men nei..er ikke alltid det virker i praksis. Natalie kan være verdens søteste engel,men gå til å være en liten mini djevel på 2 min. Har ho bestemt seg for pepperkaker til frokost,og det ikke går som ho vil..nei,da må man regne med en utrolig kjip morning.

Våknnetter hører også med,når Natalie var baby var jeg helt aleine med ho Ho hadde mye problemer med magen å gråt mye,veldig mye..både dag og natt. Av og til tenkte jeg at jeg bare ville gå,ville en plass uten lyd å bare sove mange dager,men det gjorde jeg selvfølgelig aldri,man kan ikke bare gå fra ett ansvar. Mat har også vært ett problem for trulta mi,helt siden ho var lita har ho vært kresen,vil ikke ha ditt og vil ikke ha datt,så å si hvert middagsmåltid er en kamp,en kamp for å få ho til å smake,spise,prøve noe nytt..ja,you name it.

Men alikevell,Natalie er MIN engel,MIN datter og jeg er mammen hennes..og JEG skal prøve så godt jeg kan å være den beste mammaen ho kan få,ho har rett å slett gjort meg til ett mye bedre menneske. Nå er ho 3 1/2år,og alt som kan komme ut fra munnen til en 3åring,det er utrolig altså..og alt ho finner på,nei..det er bare utrolig fantastisk! Ho lærer noe nytt hver dag og det er helt utrolig å se hvordan ho utvikler seg. Å være mamma er det beste i hele verden,selv om det er tunge tider og lite søvn til tider.

 

Noen gamle bilder av Natalie :)

GULLJENTE,KONKURRANSER OG UKENS BLOGG

Idag har det vært lite blogging,jeg har vært på jobb,henta Natalie i barnehagen,laga mat,middag,vært på butikken osv..så full dag altså ! Natalie har vært veldig snill idag,litt masete,men det overhørte jeg fint..hehe. Natalie bestemte seg for at ho ville ha spagetti til middag idag,siden vi ikke hadde kjøttdeig spiste ho boller m/pålegg når ho kom fra barnehagen,så tok vi spagetti til kveldsmat..deilig ! Nå driver "Lie" å legger ho,leser eventyr og synger sanger. Jeg ser på Cæsar,deilig å slappe av nå..skikkelig sliten,er gla Natalie har vært ei gulljente idag iallefall!

Dere må huske at det er to premier igjen i konkurransen,de trekkes iløpet av uken. Meld dere på HER . Ukens blogg kårer jeg hver Søndag,du vil få bilde og link i sidebaren i ei uke. Det hjelper på å legge igjen kommentarer og spor på innleggene :)


VINNER AV LIPSMACKERS!

Nå er vinneren av Lipsmackers kåret,og vinneren ble denne jenta!Om du kunne kommenter på facebooksida mi (lillenette.blogg.no) sånn at jeg kan se om du har likt siden,så hadde jeg blitt glad. Etterpå kan du sende meg adressen din til Lille_Nette@hotmail.com. Gratulerer !

UKENS LESER

Ukens leser som får bilde og link i sidebaren min helt til neste Søndag ble Benedicte. Benedicte skriver DENNE bloggen,verdt en titt ! Om du vil melde deg på ukens leser kan du melde deg på HER , det hjelper å være flink til å legge igjen spor etter deg i innleggene og på facebook-siden min.
BOLLEBAKING OG LEKELAND

Dagen idag begynte helt forferdelig,Natalie stod opp før fuglene og begynte å mase og sure seg,jeg hadde sovet i 4 timer og var skikkelig zoombie,ikke kjekt. Ho fortsatte å være sur og vanskelig ei god stund,fant ut at vi kunne bake boller å da ble humøret litt bedre. Ho kosa seg med deig og mel å hadde det igrunn helt topp. Ho spiste kun 3 biter av bollen,selv om ho til å med fikk nugatti på..rare ungen. Ho ble sint igjen fordi vi skulle kle på,det begynner å bli vanlig her i hus. Men til slutt kom vi oss avgårde til lekeland,som ho nesten gikk glipp av pågrunn av oppførselen sin idag, ho var heldigvis søt å grei alle de 2 1/2 timene vi var der,så det var veldig kjekt. Ho spiste til å med opp hele pannekaka vi kjøpte,imponerende!

Her er ett bildeutvalg fra dagen! 

Hvordan har deres dag vært?

LØRDAGS-GODIS

Ja,nå sitter jeg her igjen da..helt alene på en Lørdagskveld. Trulta har lagt seg,men ikke sovna enda. Typen har dratt til bursdagsfeiringa til Tonje,hadde kjempelyst å være med,men som alltid skjer sånne gøye ting hver gang vi ikke har barnefri eller mulighet til å få barnevakt..kjedelig :(

Men som ett plaster på såret lagde jeg meg ei lita skål med godsaker og jeg har en film på nedlasting (What to expect), skal nok klare å kose meg LITT iallefall :)

Hva gjør dere i kveld?
HEADER,VIL DU HA?

Da har jeg laga enda ett par headere,skriv gjerne hvilken dere likte best. Tenkte også at noen av dere kunne få en ny header?Om du vil ha så sender du bilder m/beskrivelse av hvordan du vil headeren din skal se ut til Lille_Nette@hotmail.com , lager sikkert noen i kveld :)


PELSVEST OG TIGERGUTT

Da har vi kommet hjem fra Moa, Natalie har koset seg kjempemasse. Vi har vært på Br-Leker sin aktivitetsdag der Natalie har klippet/limt og laget smykke. Ho fikk også en "goodiebag" med litt halloween ting oppi,edderkoppene falt ikke helt i smak,ho ville ikke holde dem engang (kanskje noe med at jeg selv er veldig redd for dem..hehe). Vi har spist boller,drukket kuli og handla litt til på Kappahl,så har vært en fin dag så langt. Natalie fikk til å med tatovering,en blomst og ei prinsesse. Det som  falt aller mest i smak tror jeg var den hoppende tigergutten som var på lekebutikken.

Trulta hadde på seg den fine pelsvesten jeg hadde kjøpt til ho,var så søt i den!


GOODIEBAGS PÅ BR-LEKER

Idag sov Natalie til litt over ti,superhappy!! Kan ikke huske sist ho gjorde det,føler meg uthvilt og klar for dagen, Natalie har selvfølgelig litt vondt i magen/rompa idag,som vanlig..så matlysten er på bånn,men vi skal iallefall en tur på Br-Leker for å se om det hjelper litt på humøret. Der skal de ha konkurranser for barn å deler ut goodiebags til småttisene så langt lageret rekker,vi skal prøve å være der i god tid sånn at vi rekker det.  Hva er deres planer for dagen? Husk også konkurransene,trekker ene premien i morra,delta HER
KOM SNØEN FOR TIDLIG?

Har fått med meg at en stor del av Norge nå har fått snø,og Ålesund er intet unntak..personlig synes jeg at snøen kunne latt vente på seg,men Natalie synes det er kjekt da iallefall..ho vil at det skal komme litt mer,for da kan ho renne på akebrett. Håper snøen forsvinner fort jeg,og ikke kommer tilbake før i begynnelsen av Desember. Snø hører jula til,sånn er det bare :)

Hva synes dere?Kom snøen for tidlig?

KOMMER DU TIL Å SLUTTE Å HANDLE PÅ HM?

Lurer virkelig på om det er slik Hennes og Mauritz opererer...isåfall er det ekstremt synd og skammelig!

JULEGAVEØNSKER - NATALIE

Har funnet ut noen av ønskene som Natalie har, og det er mye man man finne på til denne jenta. Mye av dette er ting ho har sett på leketøysbutikken.1. Kasseapparat. 2. Hello Kitty lampe (GrabNgo). 3. Kaffetrakter, 4. Fiskespillet, 5.Microbølgovn 6.Doktorsett 7.Smålego, 8.Perler til å lage smykker


1.Sengesett 2.Ullundertøy 3.Fargeblyanter/tilbehør 4.Karius og Baktus bok, 5.Togbane 7.Vintersko

 

Kjempeflotte ønsker (noe av det er det mamma som vil ha), koster ikke skjorta heller :) Ho ønsker seg også brettspill som er tilpasset alderen.

 

Hva ønsker deres barn seg?

JULEGAVEØNSKER

Har drevet å tenkt litt på hva jeg ønsker meg til jul, synes det er like vanskelig å komme på hvert år..har aldri noe jeg ønsker meg utrolig mye.

Men her har jeg funnet ett par ting iallefall. Hva ønsker du deg til jul?


1. Ønsker meg kjøkkenutstyr 
2.Ting fra Kremmerhuset,elsker så å si alt dem har
3.Morrocanoil
4.Gavekort
5.Brødformer
6.Ny rettetang,min har sett bedre dager (Må være ei skikkelig ei)
7.Bakebok
8.NY MOBIL! Min har nemlig begynt å leve sitt eget liv


NÅ KOMMER VINTEREN!

Når jeg våkna idag hørte jeg at det var skikkelig uvær ute,så ut vinduet å så at det snødde og blåste,har jo blitt skikkelig vinter allerede. Håper virkelig ikke vinteren setter inn på fullt helt enda,lyst å nyte høsten ei stund til, hvis ikke ender vi jo sikkert opp med å ha snø helt til April,det nekter jeg :P

Natalie har vært super idag,helt fra morningen og etter ho kom hjem fra barnehagen,kjempedeilig..nå skal vi leke litt før vi begynner på middagen,som idag er pasta og laks :)

Hva synes dere om at vinteren er på vei for fullt? Blir veldig gla for tilbakemeldinger på spørsmål som jeg stiller i innleggene,husk at jeg hver Søndag kårer ukens leser som får link og bilde i sidebaren  :)
GIVE AWAY,3 VINNERE!

Som jeg skrev i går har jeg en konkurranse gående på bloggen,har kjøpt inn tre premier som skal deles på tre heldige lesere. For å delta, trykk HER 

"FINNER ALDRI NOE Å HA PÅ MEG" - Noen som kjenner seg igjen?

Noen som kjenner seg igjen i den setninga?

Tror så å si alle jenter bruker den ganske ofte,selv om de aller fleste av oss faktisk har en god del klær. Jeg tenker ofte at jeg aldri har noe å ha på meg,skjønner egentlig ikke hvorfor jeg klager,for jeg har en god del klær. Har to kommoder,ett stativ,to hyller m/tre skuffer som er fylt til randen..og det er ikke alt engang,noe ligger på badet og andre steder også. Jeg tror problemet heller er at jeg ikke vet hvordan jeg kan få mest mulig ut av klærne mine,finnes sikkert hundrevis av måter å bruke de forskjellig,men som mange andre er jeg ett vanedyr,liker best det jeg har prøvd før. Har tatt litt bilder av alle klærne mine,så får dere se. Jeg synes iallefall at jeg egentlig har en del,men det kan jo bare være meg. Burde kanskje begynne å eksprimentere litt med klærne jeg har?

 

Som dere kan se her så bruker jeg opp mesteparten av plassen vi har til klær,hehe
Ett par av kjolene mine

Husk også konkurransen,3 vinnere stikker av med en premie! Meld deg på HER

HØSTFEST

Idag har vi vært på høstfest i barnehagen, det var kjempekoselig. Barna hadde laget høstsuppe,kokt kaffe,laget rundstykker og ordnet saft ,så stemninga var stor blant både store å små. Natalie kosa seg med alle leikene som er der og skulle vise meg alt,hehe. Høstsuppa vi fikk servert var kjempegod, barna har vært flinke. 

De hadde også laget til glass med vann,glitter og bilder av barna,kjempekoselig! Nå skal vi til å lage pizza til kvelds,senere kommer "min garderobe" innlegget som jeg fortalte om på facebooksida,så stay tuned ;)Hva har dere gjort idag?

INNKJØP/OUTFIT

Da har jeg fått tatt bilder av noen av klærne jeg har kjøpt på Kappahl,tok meg bryet med å ta på klærne å ta bilder..blir så mye bedre. 

So here it is !


Hva synes dere?

 

3 NYE KONKURRANSER

Har nå vært på Kappahl igjen å kjøpt inn ting til noen av leserene mine,jeg setter igang hele tre konkurranser.

Slik fungerer det :

Ene premien er ei klokke,andre premien er accesories og tredje premien er en pakke med lipsmackers.

Det du må gjøre er følgende :

* Lik facebook-siden min HER 
* Skriv i kommentarfeltet at du er med (husk mail)
* Del gjerne videre (feks skriv i slutten av ditt eget innlegg at du er med i en konkurranse hos lillenette.blogg.no,og link til bloggen)
* Skriv gjerne hva du har mest lyst på 

Jeg trekker 3 vinnere,om det er en premie du helst vil vinne så skriver du det også i kommentarfeltet 

 

Her er premiene!
HVA ER DET MED LEGEKONTORET FOR TIDA?

Uff,har hatt smerter i nederste del av magen ei god stund og i går kveld ble smertene helt forferdelig,kjentes ut som en kniv som stakk meg. I tillegg har jeg hatt en del andre plager. Ringte legekontoret mitt idag og får beskjed om å komme på MANDAG?Skal jeg liksom gå med smerte så lenge å ikke vite hva det er,som jente blir jeg også nervøs pgr av hvor smertene ligger,blir så frustrert altså. Vurderer å ringe til Medi 3,privatlegene her i Ålesund,da får jeg iallefall komme inn med en gang. Noen andre her som opplever å ikke bli tatt seriøst av kontordamene når man ringer å skal ha legetime?

Prøver å  muntre meg opp med artige bilder da...Btw : Du kan forresten vinne en goodiebag hos erikagjendem.blogg.no ! :)

SNUPPELUPPA

Idag har Natalie vært hos doktoren,ho var først helt imot det og ville absolutt ikke til legen..men vi måtte, når ho først kom dit var det ingen problem. Doktoren fikk kjenne på magen hennes å spør ho spørsmål :) Etterpå måtte vi inn på laben å ta stikk i fingeren,det gjorde "litt au",men gikk bra det også. Vi fikk ikke vite så mye idag,men fikk en henvisning til sykehuset..så håper vi ikke må vente så lenge. Siden ho var så flink med legen fikk ho en liten premie,ho fikk ei sprøyte (uten spiss da), ho synes nemlig det er veldig kjekt å leke at dukker og bamser er syke,så det holdt vi på med når vi kom hjem. Jeg måtte fint finne meg i å ligge i senga å få sprøyte,hehe.

Når vi var på Moa å handla var Natalie en engel,ho styrte hele showet da..så sikkert derfor ho var så supersnill,hehe..ho fikk velge hva vi skulle gjøre og hvor vi skulle spise.

Nå er trulta lagt og jeg skal slappe av,er litt småkvalm å dårlig..håper det ikke er noe spysyke på gang,det er nemlig det værste jeg vet :s

 

Her sitter Natalie å spiser litt yoghurt før senga skal finnes


VINN STUDDED BRA!

På Benedicte sin blogg kan du nå vinne en studded bra,den er helt fantastisk rå og jeg kunne gjerne tenkt meg å ha den i klesskapet mitt! Det er Modekungen.se  som deler ut en populær Maniac BH til en av Benedictes lesere.

Du kan melde deg på konkurransen HER ! Krysser fingrene altså ! 

 

Se så utrolig herlig da! 

INNKJØP NATALIE

Da har jeg fått handla litt for gavekortet som jeg vant hos Kappahl og det var Natalie som fikk i første omgang. Jeg kjøpte meg tre gensere,men tenkte jeg skulle ha ett eget "innkjøp" innlegg når jeg har fått handla inn litt mer. Kappahl har jo så mye fine barneklær,har jo lyst på alt !

Dette var iallefall de vi fikk handla denne gangen (Ville foressten at Natalie skulle ha på seg noen av klærne å ha en liten shoot,men det var lettere sagt en gjort...ho nekta)Hva synes dere? Er foressten Natalie som har plukket ut det meste her..ho har god smak ;)

Rar sovestilling

Går alltid inn til Natalie før jeg legger meg,dette var det som møtte meg denne kvelden. Trulta mi har de rareste sovestilinger..hehe!

HEADER KOLLASJ

Har litt header dilla for tiden og har laget ganske mange headere,dette er ikke alt engang..tilsammen siden jeg begynte har det blitt kanskje 3-400 headere. Synes det ble så fint med dette header-bildet at jeg bare måtte vise dere. Nå er trulta kommet hjem fra barnehagen,så må avslutte. Vi skal ned å lage pølsegrateng til middag..NAM ! 

 

 

hits