hits

Hverdagen med mine kjære

Godis-time,ja vet det ikke er Lørdag :P

Idag kunne vi ikke dra hjem etter jobb og barnehage, skulle nemlig være visning her idag..så vi dro til farmor (oldemor) å fikk middag og satt der å koste oss i ett par timer, ho hadde lage deilig fersk torsk m/kokte poteter,bacon og hvit saus..NAM!! Alle spiste kjempegodt, torsk er en av Natalies favorittretter,og det er jo bra :)

Var veldig deilig å komme hjem..ble litt overtid på Natalie idag da,men pyttsann.. Nå er jeg DAUSLITEN, så nå skal jeg ligge som ett slakt på sofaen resten av kvelden å spise Dots,Kvikk Lunsj og Pepsi Max!! :P

Skal se Dagens Mann idag, kjenner en som er med..Fredrik! :) Håper han får seg en date,det fortjener han! :)

Ha en fin kveld alle sammen :) Må krysse fingrene for at typen får ett gooodt bud på leiligheta ;)
Seee! Grønnsaksbjørn!!

Natalie fikk grønnsaksbjørn tidligere idag,må bare dele noen bilder av akkurat dette til dere..hehe, ho blir overlykkelig når ho får dem ;)

 


"SEEEE MAAAAMMAAA"Nam nam nam!!
Hehe, ha en kjempefin Søndagskveld..håper dere får en bra start på ny uke i morra :)

Lillebaby.no

Var foressten inne på ei side nå, Lillebaby.no , kjøpte ett sett med veggdekor..kjempesøtt, og MYE lettere en å drive å tapetsere :) De har masse fint der, til en rimelig penge!

 

Natalie elsker dyr,så dette veggdekoret var perfekt ! Er ingen lim eller noe som skal til, man kleber det rett å slett bare rett på veggen,og som jeg forstod det..så kan man være kreativ og flytte rundt på dem til man er fornøyd :)

En GOD morning :P

Våkna idag..og fikk sjokk når jeg så på klokka, ti over elleve liksom (men fant ut at jeg ikke hadde stilt klokka,så den var jo ti over ti,men likevell..lenge)!! :P Har ikke sove så lenge på det jeg kan huske..tuuusen takk igjen supersnille Therese, som passa Natalie.

Trulta hadde visst sove til halv ti da, det har jo ALDRI gjort hjemme.. så lurer egentlig på om ho står opp kjeeempetidlig hjemme for å være slemme med oss,hehe..eller bare fordi det er så uuuutrolig artig å være sammen med mamma og HP på morningen :P haha!

Nå skal vi straks hente trulta,håper ho er superdupersnill idag :)
Header til Hanne

Er med i en header konkurranse, her er mitt bidrag :)
Bloggen hennes er HER

Wish me luck ;)

Sløv Lørdagskveld..og 2 nye kjoler!!!

Nå sitter vi bare å chiller,hører på den fine musikken naboen spiller å koser oss ;) Fremdeles KJEMPEGLA i Therese som er så superdupersnill å passer Natalie til i morra, Natalie hadde spist opp all kveldsmaten sin og spurte til å med om mer, det er ikke vanlig til å være ho ;) 

Litt kjedelig nå igrunn,vi har pakka vekk det meste herfra nå..så nå har vi kun tven å se på, kan ikke se filmer engang..og det er Lørdag,og det betyr "reprise" og "crappy-film" tid :P Men,men..skal nok overleve,skulle egentlig på fest idag,men ingen av oss er i form..så da holder vi oss heller hjemme :)

Har fått bestilt kjole nå da,eller kjoler..hehe,klarte ikke å bestemme meg..!

 

Det ble disse to kjolene,og jeg er veeeldig fornøyd.. fikk endelig bruke rabattkortene mine også ;)

Nå har jeg en kjole å gå med til julebordet og en til nyttårssaften ;)

Hvilken kjole??

Nå er det snart på tide med julebord sesongen..og i den anledning har jeg KJEMPELYST på ny kjole.. 

Har funnet noen som jeg liker,men usikker på hvilken jeg skal velge,hva synes dere?

Alle kjolene er fra NELLY
Så da...er det bare å si hva dere mener ;)

Fart og sprell på lekeland

Idag har vi vært på lekeland, tross for at Natalie hoster en del.. men man må da kunne finne på noe kjekt likevell, Natalie koser seg alltid masse når vi er der. Ho klarte å gå seg vill da, er jo så stort inni der ;) Men Mamma kom til unnsetning, og da var alt helt flott igjen ;)

Nå er trulta hos Therese, ho skal sove der inatt..kjekt for ho det,siden Christoffer også er der..de leiker bra sammen :)

Her er noen bilder fra dagen!


"Hei og Hallo!""Tør jeg dette da?!""jadaaaa" :P"Klatremus"HP og Natalie sklir storeskliaPølse med brød er godt :)

Høyt oppe!Koser seg i båten på "Elias rommet"HP slapper av å ser på Eliasfilm!

Nå skal vi spise pizza og kose oss.. Ha en kjekk kveld alle sammen :)

 

Ny header

Tenkte det var på tide med ny header..var litt lei av min gamle ;)

Synes? :)

Høstbilde

Tenkte bare jeg skulle vise dere ett bilde jeg tok når vi gikk tur i går :) 
Synes selv det ble veldig fint :)


 

Gasser ihjel kjæledyr

Leste ett sykt nyhetsinnlegg på dagbladet nettopp..skjønner ikke hvordan det er mulig å gjøre noe sånt :/

Du kan lese innlegget HER

 
Hopplahei!

Ja, idag har det igrunnen ikke skjedd så alt for mye..jeg har vært på jobb på Tangskjæret, småbarnsavdeling på barnehagen.. KJEMPEKJEKT,trives så godt med å jobbe med små barn..de er så herlige!
Kjedelig at jeg snart skal slutte,men håper jeg får en ny jobb ganske snart :)

Natalie stakkars har hosta å hosta på barnehagen idag, synes ikke det er kjekt i det hele tatt :/ Har kjøpt hostesaft til ho nå da, håper det hjelper LITT iallefall..

Ho har heldigvis spist godt idag, og det er ikke helt vanlig til å være Natalie :P

Nå har ho lalla seg..og vi skal slappe av, kanskje jeg skal gruse gubben i yatzy også,det er alltid like kjekt!! :) 

Følg meg på Bloglovin da vell ;)

Hei, har nå fått meg BlogLovin..og hadde blitt veldig gla for om dere som leser bloggen fast, følger meg der ;)

Linken finner dere HER

 

Ha en strååålende kveld :)

 
Bildedryss

Nå har vi akkurat vært på en koselig tur på Storhaugen, kjempekoselig plass å gå tur :)

Ha en fortreffelig kveld alle sammen :)

Trøtt som en sliten sokk...

Nå har jeg levert trulta i barnehagen,sett "fristet" episoden fra i går..spist frokost..ja,vet..nyttig info! Iallefall..NÅ skal jeg legge meg litt, ta igjen litt søvn fra i natt..er like trøtt som en sokk som har løpt maraton i svette sko..deilig!

Vi har nemlig noen veldig snille naboer, de liker å høre på musikk/spille tvspill med høy bass seint på kvelden/natta.. kjempeherlig må jeg si,jeg for min del har mest lyst til å sove når klokka nærmer seg ett...faktisk noen som MÅ stå opp tidlig på morningen...Tok å hengte opp en lapp ned i gangen, prøvde å si det med fine ord..men det var jammen ikke lett,hehe!

Dette stod på lappen (noe lignende iallefall), NB "Til du/dere som spilte noe med "basslignende" lyder sent i går kveld/natt, vennligst stopp med dette..er faktisk noen som vil sove på denne tida, og som dere sikkert VET, er det EKSTREMT lytt i denne blokka.. Vennligst slutt med dette,eller skru av lyden".. Snilt eller? :P

Nå skal jeg lalle litt...ZzZzzz....*gone*


Bildet lånt fra weheartit


Headere jeg har laget i det siste :)

 Om du vil ha,kommenter på dette innlegget (legg ved mail),eller finn info under "Header".
Kan ikke love jeg kan lage til alle, plukker ut til de som sender med bilder som inspirerer meg mest :)

 

Ha en fin ettermiddag ;) 

Uten mat å drikke duger helten ikke...

God morgen, har sovet liiitt bedre i natt..men trulta har våknet en del..og avbrutt søvn er slitsomt..ho har iallefall hosta mindre i natt, har vært mer "mista tutten" osv istedenfor..

Ho sov iallefall til halv 8 om ikke annet,og det er uvanlig kost i dette huset.. sitter å skal spise frokost, men Natalie vil ikke spise..ho spiste minimalt i går, og idag blir vell akkurat det samme tenker jeg, ser iallefall sånn ut..
Men prøver ikke å tenke så mye på det, ho spiser vell når ho er sulten nok.. men man blir jo ikke i toppform av å ikke spise mat,så jeg må vell bare smøre meg med tålmodighet når trulta blir vanskelig idag :)


Ett bilde av Natalie når ho er BLID :P (Tatt for ei stund siden)

Ha en flott dag!

Her er foressten en header jeg laget i går, når jeg ser på blogger å noen har lagt ut bra bilder..så blir jeg inspirert, spesielt når jeg ser at det kan bli en stilig header ut av det :)

Her er en jeg laget i går :)
 

 

Leiligheten vi bor i nå,ute til salg :)

Da begynner det virkelig å nærme seg, idag ble leiligheta vi bor i nå (leiligheta til typen), lagt ut for salg på FINN.NO.
Om du skal flytte til Ålesund,så er denne virkelig verdt å ta en titt på :)

Ligger ute på FINN.NO..HER

 

Natalie brant seg på peisen :/

Som jeg skrev i forrige innlegg har Natalie hosta i hele natt, hosta er ikke så gale på dagen..men ho spiser ingenting da,fått i ho litt yoghurt bare,men,det er vell bedre en ingenting :) Ho fikk pakke opp "Drømmehagen", da ble ho litt gla iallefall ;) 

Er visst ulykkesdagen hennes idag også, ho klarte å brenne seg på peisen (jo,jeg passer på ho.og har alltid sagt at peisen er farlig når vi fyrer.,men ting skjer temmelig fort med små barn)..i tilegg hadde ho på seg ett par tjukke sokker,så når ho skulle klatre opp til vasken å vaske hendene,så sklei ho..å slo seg på baderomsgulvet,stakkars trulta mi :/

Å så,nesten rett etter "lykken" over ny film..så brenner ho seg  :(


Ser ikke så gale ut igrunn,men det kommer nok til å bli ei god blemme ut av det.. :/

 

Håper alle har hatt en fin dag til nå :)

 

Hosting hele natta lang..

I natt har vi sovet fryktelig dårlig alle sammen,men er mest synd i Natalie..ho har hosta og hosta i hele natt..stakkars, i tillegg hadde ho feber..Så idag kunne jeg ikke dra på jobb, må holde Natalie hjemme idag ja.. ganske kjipt igrunn, liker å være på jobb,men sånn er det bare :/

Skal iallefall prøve å ikke sovne iløpet av dagen..Natalie våkner like tidlig som alltid ho,selv om ho har vært våken nesten i hele natt..ho kan være litt travel da,eneste..kanskje ikke så rart når man nesten ikke har sovet noe..

Håper iallefall dere lesere får en super dag, vi skal prøve så godt vi kan på å ha det samme ;)

-Anette-

 

Trulta er hjemme igjen :)

Alltid deilig å få trulta tilbake etter pappahelga, ho har storkosa seg..og det er kjempebra! Idag/kveld har vi vært på besøk med faren til HP, de hadde fått seg katt..og det var stor stas for Natalie :) Ho ble også skjemt vekk med kjeks og saft,det er alltid like populært ;)

Natalie har ikke sovet noe på dagen idag,så ho ble ganske trøtt etterhvert..til å med så trøtt at ho sa "Mamma,hjem å lalle...", vi dro vell i halv sju tida og ho sovna i bilen så å si med en gang, heldigvis fikk jeg i ho litt skikkelig kveldsmat når vi kom hjem,sånn at ho ikke gikk til sengs med bare kjeks å saft i magen ;)


Pusen skal få kjeks,sa Natalie..Pus veldig fornøyd..Natalie tar tilbake kjeksen fra pusen,får ikke likevellHadebra!Kaste stein  i elva ;)

 

Satt isted å kikka på bilder fra Natalie når ho var lita..eller mindre da, og herlighet så fort dem vokser..skummelt!


De vokser fort ja :) Tatt litt over ett år siden


Header

Sitter å kjeeeeder meg, venter på at trulta skal komme hjem...så laget en header :P

 

Ha en fin kveld :)

Om du vil ha header,så finner du mer info under kategori: Header ;)

Sminkeredigeringsprogram

Har funnet ett stilig redigeringsprogram,Taaz. Mange vet sikkert hvilket program det er, men jeg fant det for ett par dager siden og jeg må si at det er ett ganske bra program :)

Kan jo vise dere ett bilde som jeg har redigert!


FØR

 


ETTER

Programmet heter Taaz, og du finner det HER  :)

Begynt på soverommet til Natalie

Nå har jeg fått begynt på rommet til Natalie..og det SKAL bli bra..selv om det ikke ser sånn ut enda ;)
FØR

ETTER
Enda 2 strøk som skal til..var virkelig ett styr å male,så vurderer sterkt å leie inn noen..heheh :P

Planleggingsdag i barnehagen

Idag er det altså planleggingsdag i barnehagen,så ingen jobb på meg og heller ikke barnehage på Natalie..så idag skal vi bare kose oss :) Vi skal ned til byen å hente pakke til trulta, bestilte nemlig ny vinterdress til ho..håper den er fin og at den passer. Vi skal også på leikebutikken å se om vi finner noe kult :P

Men nå skal vi først kooose oss med frokost,nystekte rundstykker,yoghurt m/havregryn og annet godt :)

Alle får ha en fin dag :)

Badet og stua klar! :P

Ja..nå er badet klart også,har jobba nå siden klokka var 4..sliten?JA! :P


Synes? Vi er iallefall fornøyd!

 

Begynner å bli klart til fotografering..iallefall nesten!

Idag har vi ordna til fotografering,eller..vi driver å ordner enda da,mye å gjøre..og jeg begynner å bli sliten,så nå skal jeg ha meg ei cæsar pause :P

Her er iallefall resultatet av det jeg har gjort :P

Fint? :)

 

Tannlege..igjen!

Æsj..nå begynner jeg å bli ganske dritlei av tannleger.. er ikke sååå lenge siden jeg var å fikk i fylling på ene tanna..og i forgårs..så datt den ut :/ Skal ikke ei midlertidig fylling vare lenger en det?.. Jeg skal iallefall ikke betale noe for jobben ho gjør med å fylle den idag, om fyllinga skal drive å dette ut annenhver uke,da kommer jeg til å blakke meg helt iallefall..!

Jaja,ha en fiiin dag dere :) :)

Ønskeliste!!

Sitter å surfer litt..dumt av meg igrunn,for jeg finner meg sååå mye jeg vil ha!..Men her må det spares penger til mer nyttige ting,skal jo flytte snart..men kanskje det finnes noen snille sjeler?hehe :) neida :p


Alt er fra Hennes og Mauritz =)

Ha en fin kveld alle sammen :)

Kjekk dag på jobb :)

Idag har jeg vært på småbarnsavdelinga (Tangskjæret), synes det er kjempekjekt å være med småbarn, og jeg blir ikke så sliten etter dagen som når jeg er på storbarn..og tida går mye fortere, synes det er kjekt med store barn også da,de har liksom mye mer å si..men så er de også litt mer rampete :P

Natalie har storkost seg på barnehagen,som alltid..like kjekt hver gang å høre hvor gøy ho har hatt det :)

Når vi kom hjem, lagde vi tomatsuppe m/makaroni i en fei..håpte at Natalie kom til å spise en del, men ho var mest intr i å dyppe som ho sa..altså,å dyppe rundstykke i suppa :P

Etter middag dro vi til oldemor,Natalie elsker oldemor..det første ho gjør hver gang er å dra inn på rommet der leikene er..hehe, ho fikk kjeks og sjokolade..oldemor liker å skjemme bort lille oldebarnet sitt ;) ;) Og Natalie har så absolutt ingenting imot det :)

Nå har Natalie trulta lalla seg etter en rask dusj, er så gla for at ho endelig har funnet ut at dusjen ikke er farlig!Ha en flott kveld :)

 Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .