Hverdagen med mine kjære

VINN "WONDERSTRUCK" OG SMINKE FRA MAYBELLINE

Nå maser jeg fælt om denne konkurransen,men vil som sagt at flest mulig skal få muligheten til å delta !

Det er altså 2 konkurranser.

Taylor Swift konkurransen finner dere HER
Maybelline konkurransen finner dere  HER 

 
Dagens middag - FÅRIKÅL og DAGEN IDAG!

Idag har vi spist fårikål til middag, det er utrolig enkelt å lage og smaker utrolig godt..den herlige duften er i heile huset ! :) Er iallefall STAPPMETT nå!

Om du skal lage fårikål trenger du bare :

*Fårekjøtt
*Kål
*Hel pepper
*Salt
*Vann
*Litt mel

Du legger kjøttet,kål.pepper,1 ss mel lagvis i ei stor gryte,så putter du i 3-4 dl vann. Du lar dette stå å putre på svak varme i ca 2 timer eller til du ser at kjøttet er mørt (beinet deler seg fra kjøttet). Server med poteter,herlig måltid om man skal ha familie på besøk o.l . 

 

Litt tidligere idag var vi å leverte trulta til tanta mi,ho skal få lov å være der til i morra. Spennende med nye leker og ting å leke med,de har jo til å med pus og gullfisker :) Milo som pusen heter er ikke veldig vant med å bli kosa på,så når HP begynte å klø den, maalte den som bare det. Skikkelig kosepus egentlig ;) Jeg kjørte også helt fra Hessa og hjem,gikk strålende..hadde det vært oppkjøringa mi er jeg sikker på jeg hadde bestått. Så må få lest til teorien nå å bestille meg oppkjøring .

Så ikke ut på dette bildet igrunn siden jeg har håret helt bak,hehe..men pyttsann ! Husk også på konkurransene jeg har,dere kan stikke av med "Wonderstruck" lotion fra Taylor Swift og 4 produkter fra Maybelline (2 forskjellige konkurranser,dere kan melde dere på begge to)

DA ER DET SØNDAG IGJEN,HVORDAN GIKK DET PÅ LEGEVAKTA?

Synes ukene og dagene går så utrolig fort for tida,de siste månedene har bare flydd avgårde. Det er jo snart jul,når tida går så fort som den gjør så er jo jula bare rett rundt hjørnet, har dere begynt å tenke på jul?Det har ikke jeg iallefall,hehe.

I går så fortalte jeg dere at Natalie hadde "poket" HP i øyet,han endte jo opp på legevakta. Han kom hjem med lapp over øyet og en antibiotikakrem som skal smøres på ett par ganger om dagen. Han hadde fått en rift i øyet,og hadde Natalie hatt lengre negler kunne det gått skikkelig galt. Men forhåpentligvis så gror det fint og han kan se med begge øynene igjen om ei lita uka.
Idag skal Natalie være hos tanta mi til i morra, ho ringte meg å spurte om ho ikke kunne få låne Natalie litt. Så Natalie skal være på Hessa fra idag til i morra kveld, det blir kjekt for trulta.

Hva skal dere idag da?  

Husk konkurransene jeg har gående, vinn "wonderstruck" lotion HER
                                                                      vinn maybelline produkter   HER

 

BØLLEFRØET MITT!VINN MAYBELLINE PRODUKTER

 

Maybelline konkurransen finner du       HER

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN ! :)

Dagens middag - Hjemmelaget Bolognese + ulykke

Åh..nå er jeg stappmett,jeg lagde hjemmelaget bolognese til middag og det ble supergodt ! MYE bedre en sånn kjøpt spagettisaus,det smaker faktisk ingenting i forhold til hjemmelaget. Oppskriften jeg brukte fant jeg på MATPRAT her , tok med alt utenom malt muskat,for det hadde jeg helt glemt av å kjøpe,men smaken ble kjempegod uten det.

Skjedde forressten ei lita ulykke isted, Natalie satt å tulla med HP å plutselig hører jeg bare "AAAAAUUUUUU", Natalie hadde stikket fingeren i øyet til HP,og det så ikke bra ut,han hadde fått ett merke innpå øyet og legevakta sa han måtte komme med en gang,ikke bra :/ Håper han kommer hjem snart å at alt er iorden. Stakkars Natalie ble litt lei seg når HP måtte på sykehuset.

Nå sitter ho å spiser lørdagsgodtet sitt iallefall,barnetv står på og ho er helt musestille. Deilig !Har dere hatt en fin dag? Husk på konkurransene

Taylor Swift konkurranse HER
Mabelline konkurranse   HER 

SVØMMEHALLEN + KONKURRANSER

Da har vi vært i svømmehallen med trulta,eller er ei lita stund siden vi kom hjem..men vi var så trøtte hele gjengen at vi måtte ha oss en liten blund. Natalie er enda litt redd i svømmehaller,ho skal helst være helt inntil meg eller HP,og vi får IKKE slippe ho. Etterhvert ble ho litt tryggere, vi fikk lov å kun holde ho i fingrene. Ho tok iallefall lillesklia,jeg stod nederst å tok ho imot,det synes ho var veldig kjekt. Jeg tok ho med opp i storesklia,jeg satt meg ned sammen med ho,men ho skulle absolutt ikke. Men jeg sklei alikevell,og det var bare litt skummelt sa ho ;)

Når vi vekte ho fra den lille blunden var ho pottesur, det har ho ikke vært på hele uka..så ho er sikkert veldig sliten,men man kan ikke ligge å sove hele dagen heller. Nå skal jeg snart begynne på middagen,og idag blir det bolognese..nam sier jeg bare ! 

Dere må huske på konkurransene jeg har gående

Taylor Swift konkurranse HER
Mabelline konkurransen HER 

Lykke til ! 

(fikk ikke tatt noen bilder i svømmehallen,men her er ett av trultis)
GJESP + HUSK KONKURRANSENE

Har akkurat stått opp etter at trulta har mast på meg i ca en time,hehe..er en smule trøtt kan man si. Nå sitter trulta å synger og gauler,har det skikkelig morsomt her på gulvet. Må vell snart ned å lage noe frokost,ho sier ho har lyst på havregrøt..og da blir det vell det :) Kanskje jeg også skal spise det for en gang skyld,med eplebiter oppi..det tror jeg er godt !

Seinere idag skal vi i svømmehallen,det blir kjekt..skal se om jeg får tak i en badering til Natalie i tillegg til armeringene. Tror ho flyter litt bedre da og vil føle seg litt tryggere, men har jo som jeg skreiv i går to ganske stilige konkurranser ute. De kommer til å vare i ca 2 uker,vil at flest mulig skal få melde seg på,og jeg ønsker selvfølgelig flest mulig stemmer i Kapphal konkurransen :) Dere har vært supersøte til nå og jeg er evig takknemmelig for alle stemmene jeg får.

MAYBELLINE KONKURRANSEN HER
TAYLOR SWIFT LOTION KONKURRANSE HER 

Ha en superduper  morgen (til dere morgenfugler som er oppe iallefall ;)  )

 

Her er to bilder fra Natalie i går kveld,ei skikkelig tullegeit.Og her er Natalie nå,sitter å leser bøker og synger :PMIDDAGSTIPS + 2 KONKURRANSER

Idag lagde jeg brennsnut til middag, det ble utrolig godt. Brennsnut er kjempe enkelt å lage,og det smaker kjempegodt.

Jeg brukte:

*pastinakk
*kålrot
*poteter
*gullerøtter
*pølse
*bacon
*pølse/kjøtt buljong
*salt og pepper

Først skjærer du opp alle grønnsakene i terninger,så koker du det mørt. Så tilsetter du pølsene og bacon som du har skjært i terninger. Jeg lagde dette i 2 tida,lot det stå på svak varme frem til klokka var 4. Synes det blir mye bedre da !

 

Natalie har vært supersnill idag,som ho har vært hele uka igrunn. Her sitter ho i sofaen å spiller på IPAD,noe ho synes er kjempeartig,ser kanskje ikke sånn ut på bildet her,men ho er fornærma fordi jeg skulle ta bilde av ho :P

 

Før middag var Natalie og Åse Marie ute å plukket bær, ho kom stolt opp trappa for å vise meg hvor mye ho hadde plukket :)

Hva har dere gjort idag?Planer for helga?

NB: Husk konkuransene mine : Maybelline konkurransen finner dere HER , Taylor Swift konkurransen finner dere HER :) 

VINN 4 PRODUKTER FRA MAYBELLINE

Da tenkte jeg å ha en ny konkurranse, usikker på om jeg skal ha to vinnere som får to produkter hver. Hva synes dere? Denne konkurransen kommer til å vare i ca to uker,vil ha flest mulig med meg. Premiene er produkter fra Maybelline og kommer fra East End Cosmetics. Selv synes jeg premien er kjempebra, passer liksom til enhver jente ! (kommer til å legge ut egne bilder av produktene når de dukker opp i posten,imellomtiden lånte jeg bilder fra google) (NB: KONKURRANSEN "WONDERSTRUCK" ER TRUKKET)

 

Produktene er som følger : 

Maybelline Dream Liquid Mousse Airbrush Finish Porcelain Ivory L
Maybelline lash stiletto ultimate length mascara black
W7 Candy Floss Brightening Face Powder
Maybelline Liquid stay forever frost 

Det dere må gjøre er :

* Stemme på mitt bidrag HER (skriv hvilket stemmenummer dere fikk i kommentarfeltet)
*Kommentere på dette innlegget (husk mail)
*PLUSS om dere nevner konkurransen i ett innlegg på bloggen (trenger ikke å være eget innlegg)

NB: man kan stemme 1 gang pr 24time, så om dere kommenterer hver dag at dere har stemt øker vinnersjansene deres (gjelder på begge konkurransene)  :)


Lykke til alle sammen !

 


VINN TAYLOR SWIFT "WONDERSTRUCK" LOTION

Tenkte jeg skulle være så snill å lodde ut ene premien jeg vant hos blogg.no. Jeg vil gi vekk en herlig bodylotion til en heldig vinner. Jeg kommer også til å trekke en ekstra vinner som vil få en liten overasskelse i posten,har ikke helt bestemt meg for hva det skal være enda,men regner med vinneren blir fornøyd.  (Husk at man kan stemme hver dag)

Alt dere må gjøre er :

* Å stemme på mitt bidrag HER  , for at jeg skal vite at dere har stemt kan dere gjerne skrive hvilket nummer som kom når dere stemte :)
* Kommentere på dette innlegget 
* Pluss om dere skriver om konkurransen nederst i eget innlegg,men ingen krav.

 

DERE KAN ALTSÅ VINNE DENNE HERLIGHETEN ! 
Parfymene mine

Dag 2 av 40 days Challange er bilder av parfymene mine, har en del parfymer så tar bare med de jeg liker best.

Parfymene på bildet bruker jeg ofte, men favoritten min nå er vell Taylor Swifts "Wonderstruck" 

Har du noen av disse? Hva er isåfall din favorittparfyme?

VIL DU GI MEG DIN STEMME?KANSKJE NY KONKURRANSE?

Er med i en konkurranse på Kapphal, hadde blitt supergla om dere ville stemme på mitt bidrag HER , om jeg får mange stemmer lager jeg en konkurranse på bloggen min med en superfin premie ! :)

Nå tar jeg natta ! Sov godt og drøm søtt alle sammen !

 
http://contest.kappahl.com/no/gallery/viewentry/328

VINNEREN AV MIINTO GAVEKORT !

Da har jeg trukket vinneren av Miinto gavekortet.

Vinneren ble...

Martine Kvam ! Til dere som ikke vant,fortvil ikke..kanskje kommer det en ny konkurranse ganske snart?
40 days challenge !

Siden jeg ikke har noe annet å blogge om for tiden ,siden det enten er jobb eller noe annet som tar tiden tenkte jeg at jeg kunne ta en 40 days challenge. Vet det er mange som gjør det,men svarene er jo forskjellig fra person til person. Tror det kan bli artig jeg!

 

♥ Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
♥ Day 2 - Parfymene dine
♥ Day 3 - 3 yndlingssanger 
♥ Day 4 - Noe du gruer deg til
♥ Day 5 - Noe/Noen du savner
♥ Day 6 - Antrekket ditt i dag
♥ Day 7 - Det du kjøpte deg sist
♥ Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
♥ Day 9 - Mobilen din
♥ Day 10 - Din verste uvane
♥ Day 11 - Rommet ditt
♥ Day 12 - Sminken du bruker
♥ Day 13 - Et bilde fra i dag
♥ Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
♥ Day 15 - Ti ting du ønsker deg
♥ Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
♥ Day 17 - En artist du liker (jente)
♥ Day 18 - En artist du liker (gutt)
♥ Day 19 - Et bilde av håndskriften din
♥ Day 20 - Smykkene dine
♥ Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
♥ Day 22 - Din favorittscene i en film
♥ Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
♥ Day 24 - Lommeboken din
♥ Day 25 - Et bilde av deg selv når du var liten
♥ Day 26 - Ti ting om deg selv
♥ Day 27 - En sang du virkelig er lei
♥ Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
♥ Day 29 - Din favorittblogg
♥ Day 30 - En matrett du elsker
♥ Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
♥ Day 32 - En ferie du vil på igjen
♥ Day 33 - En sang som får deg til å gråte
♥ Day 34 - Noe du er redd for
♥ Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Day 36 - Favoritt outfiten din
♥ Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
♥ Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Day 39 - Alle premiene du har vunnet
♥ Day 40 - Favoritt serie(r) 

 

Så da begynner jeg like gjerne med nummer 1 med en gang, har ikke så mange nydelige bilder av meg selv,men var veldig fornøyd med shooten min. Så det ble ett av bildene fra den dagen.
SYK + KONKURRANSE

Vet jeg har vært en dårlig blogger i det siste, har bare vært så utrolig sliten. Har vært på jobb hele uka og Natalie har som skrevet tidligere hatt smokkeavvenning,ikke bare bare ;) Idag er jeg dårlig,skikkelig kvalm og uvell.,ikke kjekt i det hele tatt. I tillegg er leppene mine såre å knusktørre! Uff...dette ble mye klaging på en gang, kan jo fortelle at Natalie har vært gullunge hele uka da,etter at ho slutta med smokk har ho ikke vært så mye sutrete,så å si ingen grining,ho er blid og gla. Og det er såå deilig ! Ho er selvfølgelig litt lei seg når ho skal legge seg,men det går nok over etterhvert.

Tenkte jeg skulle trekke konkurransen fra Miinto snart, noen andre som vil være med? Da kan dere trykke HER

Akkurat nå ser jeg helt forferdelig ut,så blir ingen bilder av meg sånn som jeg ser ut akkurat nå..så dere får ett fra shooten istedenfor.


Lady Gaga Fame

Har superlyst å prøve ut den nye parfymen til Lady Gaga,den virker utrolig spennende,leken,hemmelighetsfull og den har en uvanlig farge..hvem har sett en sort parfyme før liksom? Hadde vært kjempemorro å kunne blogget om denne parfymen,men da må man først teste den. Men for å teste den må den kjøpes,og jeg har rett å slett ikke råd til å prioritere en helt ny parfyme, det meste av pengene går til barnehage og småtrollet i hus ;) 

 

la22ga

Lite blogging og smokkeslutt

Har vært utrolig dårlig med blogging i det siste,har vært utrolig sliten etter lange dager på jobb og netter uten søvn..Natalie har nemlig sluttet med smokk,og det er litt sårt for ho på natta enda..men jeg er sta og ho får den ikke tilbake igjen..nå skal vi holde ut til smokken er helt glemt :) Grunnen til at det har vært lite blogging er også fordi det ikke har vært stort mye å blogge om,jeg er på jobb hele dagen,kommer hjem..lager middag,leker litt..og så er det å få Natalie til å sove resten av kvelden. Skal prøve å få laget ett litt lengre innlegg seinere i kveld.

Til de som vant konkurransene mine,pakkene kommer..SKAL få sendt dem før Torsdag iallefall. Vil ikke at dere tror at dere ikke får dem :)

Har også en konkurranse gående nå,der du kan vinne ett gavekort på Miinto til 200 kroner ;)

 

Nå er det middagslaging (eller varme opp middag,siden det er rester fra i går som er på menyen..hehe) .
FIKK PAKKE FRA BLOGG.NO

Når vi kom hjem fra Geiranger idag sprang jeg ned i postkassa for å se om der var noe spennende,og jammen fikk jeg meg en stor og gledelig overraskelse. For ei lita stund tilbake skulle blogg.no plukke ut noen bloggere som fikk prøve Taylor Swift sin parfyme "Wonderstruck" . Trodde sjansene mine for lengst var over siden jeg har lest blogginnleggene til andre vinnere for ei stund siden. Det står også i brevet at vinnerinnleggene må publiseres innen den 16.September,så var litt rart at jeg ikke fikk premien før nå. Men bedre seint enn aldri sier nå jeg.

Parfymen luktet kjempegodt,innfridde iallefall til forventningene jeg hadde til den. Duften var rett å slett magisk ! Og jeg fikk også tilsendt en lotion med samme herlige duften, tusen takk blogg.no ! !
 

tay12utvalgt

BILDER FRA TUREN !

Som skrevet tidligere har vi vært i Geiranger i helga å feira farmora mi sin 70års dag,hele familien var samlet..var kjempekoselig ! Natalie har vært på barnedisco å fått svømmehallen. Vi har spist masse god mat,både til frokost,lunsj og middag..var jo så mye nytt jeg aldri har smakt før,herlig ! 

Natalie synes at det artigste var å danse på barnediscoen,ho holdt ut til over klokka ti hver kveld..ho sov ikke lenger på morningen uheldigvis,så vi hadde oss ett par episoder med skikkelig trass,men alt i alt har vi hatt det superkjekt, kjempekoselig å treffe familiemedlemmer man ikke ser så veldig ofte :)

Her er noen av bildene,legger sikkert ut flere etterhvert ;)


Natalie og besten i varmebassenget som var ute

Denne kjolen kjøpte jeg på Bik Bok til 30 kroner,røverkjøp!Jeg,pappa og min stemorTobias og Natalie koset seg på dansegulvetCookies til dessertNatalie og Herr TrollNatalie kjører "moods of norway" traktorNatalie og pusen som fulgte etter oss ett lite stykke

Dette var utsiktet fra hotellrommet,helt nydelig !

 

Har dere hatt ei fin helg? Overraskelsen som lå i postkassa blogger jeg om etter trulta har lallet seg seinere ;)

KOMMET HJEM IGJEN + OVERRASKELSE I POSTEN

Da er vi kommet hjem og vi har hatt det kjempefint,holder på å se på bildene nå å lover at jeg skal vise dem i kveld. Fant også noe helt fantastisk i postkassa når jeg kom jeg,noen som vil gjette hva det var? :)

Blogger om turen litt seinere i kveld, og selvfølgelig om herligheten som plutselig lå i postkassen min :)

Hint: blogg.no konkurransen :)

Geiranger

Nå er vi i Geiranger,har det kjempekjekt. Natalie var oppe til elleve i går kveld,var på barnedisco å greier :) Lover jeg skal komme med bedre innlegg med bilder når vi kommer hjem i morra. Vi bader å koser oss masse iallefall :)

Fin plass å sove!

Måtte bare vise dere dette bildet. Natalie fant ut at dette var en fin plass å ta seg en liten lur..hehe :) :)

GLATTKJØRING

Uff,nå er jeg sykt sliten..Natalie våkna klokka 4 i natt å begynte å spille på IPAD..ho kom deretter inn å vekket meg,var helt i koma. Når klokka ble sju måtte jeg opp,Natalie skulle leveres i barnehagen og jeg skulle på glattkjøring. Møtte kjørelærer på fergekaja halv ni,tok ferge over til en plass som heter Ørsta,kjørte så videre til glattkjøringsbana som lå 45 minutter unna. Når vi kom frem dit var det først litt teori,vi skulle lære å laste riktig på tilhenger og sikre barn i bil..noe jeg selvfølgelig kunne fra før.

Etter teorien var det ut på bana,det var KJEMPEGØY..så om det er noen her som gruer seg til det,så er det ingenting å grue seg for..vi lærte hvordan vi skulle håndtere bilen om man fikk skrens osv, var bare artig. Etterpå var det enda litt teori,en oppsumering av alt vi hadde gjort den dagen. Når klokka var 3 begynte vi å kjøre til fergekaia igjen,kom vell frem der vi skulle avslutte i halv 5 tida,da var jeg rimelig trøtt for å si det sånn.

Natalie ble hentet av Åse Marie i barnehagen idag,så det ikke skulle bli så seint for ho. Middag ble spist å så kom pappa,stemora mi,søstra mi og lillebroren min en liten tur..de har kjørt fra Kr.sand idag og var rimelig sliten,så det ble bare en kopp kaffi før de dro videre til farmora mi der de skal bo til i morra,da reiser nemlig hele familien til Geiranger,gleder meg veldig!

Avslutter nå..er helt sykt sliten av dagen :/ Ha en superfin kveld folkens,her skal senga finnes ganske snart ;)

 

Ett bilde av en random glattkjøringsbane,de er sykt glatte og det er helt umulig å ha helt kontroll på bilen (jeg kjørte ned de "folka" som kom i veien ett par ganger..hehe)
VINN GAVEKORT FRA MIINTO

Har vært så heldig å blitt sponset av miinto , i den anledningen vil jeg gjerne gi en av dere ett gavekort på 200 kroner. De har nå stort salg og kan man få fine ting til 200 kroner.Noe dere kan få for under to hundre kroner er blant annet det som er vist på bildene under, ellers har miinto mye annet fint. De har merker fra :

  • Tiger of Sweden
  • Samsøe Samsøe
  • Filippa K
  • Ilse Jacobsen
  • + mange fler

Det dere må gjøre for å delta i konkurransen er :

* Like min facebookside HER
*Kommentere dette innlegget med at dere er med + mailadresse
 


 

 

Trykk på bildet for å komme til MIINTOKONKURRANSE , 2 STORE GIVEAWAYS !

Fant akkurat en super konkurranse, du kan vinne fantstiske goodiebags. Det blir to vinnere og da er selvfølgelig sjansen større for alle. Det er  bloggen til Trieu Tran du må besøke,og den finner du ved å trykke på bildet under eller trykke på navnet hennes i dette innlegget. Lykke til alle sammen !

Her er premiene man kan vinne! Er det ikke supert?En fantastisk jentepremie ;) Krysser fingrer,tær,hårstrå og alt annet man kan krysse for at jeg er en av dem heldige !Er du med?

NYE HEADERE

Har lenge ikke orket å laget headere,men nå i det siste har jeg fått litt av lysten tilbake :)

Her er noen jeg laget i går :) Disse er laget for brukere på headerplease.com


Har du lyst på ny header?

INNKJØP-BIK-BOK OG HENNES OG MAURITZ

Hadde litt over en time å slå ihjel før kjøretimen idag,så gikk å kikka litt..skulle igrunnen se etter ei badedrakt siden vi skal på hotell med svømmebasseng i helga,men det var umulig å oppdrive. Ble en tur på Bik Bok istedenfor, der fant jeg ett stativ med 30 kroner pr plagg,om man kjøpte 5 fikk man det for 100 kroner. Røverkjøp sier jeg bare! Uten salg hadde det kostet over 1500 kroner.

Jeg fikk meg to kjoler,en basic topp,shorts,ei svart bukse og en hvit herlig genser. Natalie fikk seg også noe,ikke på bik bok da,men på Hennes og Mauriz. Natalie fikk ett ballerina-skjørt,strikk og en ny pysj m/uglemotiv + ett par basic hvite strømpebukser.

Her er innkjøpene for idag,orka ikke å prøve alt på idag..men lover å legge ut bilder når det blir brukt :)
Synes?

VINNER AV BAMBINO KONKURRANSEN !

Da er vinneren av Bambino konkurransen trukket,vinneren ble kommentar 11 (minus mine kommentarer).

Vinneren ble http://maliksmom.blogg.no/ , gratulerer ! Send meg adressen din til Lille_Nette@hotmail.com  ! Håper det går bra at jeg lånte header-bildet ditt,hvis ikke så er det bare å si ifra så skal jeg fjerne det.
VINNER AV MAKEUP MEKKA PRODUKTENE !

Da har jeg trukket vinneren av Makeup Mekka produktene, det ble kommentar 9 som vant (har da hoppet over mine kommentarer og de som har skrevet to ganger).

Vinneren ble www.mammatilcornelia.blogg.no , gratulerer så masse! Send meg en mail med adresse til Lille_Nette@hotmail.com  :)  Til dere som ikke vant, ikke fortvil..kommer en ny konkurranse snart ! 

17.09.2012

Sorry for dårlig blogging i går,var rett å slett ikke i blogghumør..it happens ;) I går var vi i selskap til onkelen min,han har fylt 40 år..men sier selv at han bare er 29,haha :P Natalie koste seg der,selv om Tobias ikke alltid gjorde slik ho ville (Tobias er mitt søskenbarn på 1 år) . Vi spiste kake,drakk kaffe og brus,koselig når familien er samlet. Var også bra vi fikk tatt turen dit, hadde vi ikke gjort det hadde jeg ikke fått med meg at Geiranger turen er nå til helga og ikke siste helga i September som jeg trodde, da hadde jeg sikkert blitt veeeldig overrasket å fått litt småpanikk om lillebroren min plutselig stod her Torsdag kveld,han og resten av familien kommer nemlig fra Kr.sand for å være med familien til Geiranger å feire farmor som blir 70 og han skal sove over til Fredagen for å kjøre sammen med oss.

Idag ser det ut som jeg bare skal være hjemme,de har ikke ringt fra jobben enda iallefall. I morra er det kjøretime og på Torsdag er det glattkjøring før lillebroren min kommer å vi skal reise til Geiranger på Fredag,så fullpakket uke her hos oss :P Vil også minne på at det ikke er noen som vant header som har sendt meg bilder enda ;)Må også få vise dere dette bildet,i går kom jeg inn på loftstua etter en liten lur på formiddagen..der fant jeg Natalie sovende på gulvet og HP sovende på sofaen,hehe..synes nemlig de var litt stille. Ho hadde til å med tatt på seg pysjen igjen.
hits