hits

Hverdagen med mine kjære

Dagens middag - FÅRIKÅL og DAGEN IDAG!

Idag har vi spist fårikål til middag, det er utrolig enkelt å lage og smaker utrolig godt..den herlige duften er i heile huset ! :) Er iallefall STAPPMETT nå!

Om du skal lage fårikål trenger du bare :

*Fårekjøtt
*Kål
*Hel pepper
*Salt
*Vann
*Litt mel

Du legger kjøttet,kål.pepper,1 ss mel lagvis i ei stor gryte,så putter du i 3-4 dl vann. Du lar dette stå å putre på svak varme i ca 2 timer eller til du ser at kjøttet er mørt (beinet deler seg fra kjøttet). Server med poteter,herlig måltid om man skal ha familie på besøk o.l . 

 

Litt tidligere idag var vi å leverte trulta til tanta mi,ho skal få lov å være der til i morra. Spennende med nye leker og ting å leke med,de har jo til å med pus og gullfisker :) Milo som pusen heter er ikke veldig vant med å bli kosa på,så når HP begynte å klø den, maalte den som bare det. Skikkelig kosepus egentlig ;) Jeg kjørte også helt fra Hessa og hjem,gikk strålende..hadde det vært oppkjøringa mi er jeg sikker på jeg hadde bestått. Så må få lest til teorien nå å bestille meg oppkjøring .

Så ikke ut på dette bildet igrunn siden jeg har håret helt bak,hehe..men pyttsann ! Husk også på konkurransene jeg har,dere kan stikke av med "Wonderstruck" lotion fra Taylor Swift og 4 produkter fra Maybelline (2 forskjellige konkurranser,dere kan melde dere på begge to)

DA ER DET SØNDAG IGJEN,HVORDAN GIKK DET PÅ LEGEVAKTA?

Synes ukene og dagene går så utrolig fort for tida,de siste månedene har bare flydd avgårde. Det er jo snart jul,når tida går så fort som den gjør så er jo jula bare rett rundt hjørnet, har dere begynt å tenke på jul?Det har ikke jeg iallefall,hehe.

I går så fortalte jeg dere at Natalie hadde "poket" HP i øyet,han endte jo opp på legevakta. Han kom hjem med lapp over øyet og en antibiotikakrem som skal smøres på ett par ganger om dagen. Han hadde fått en rift i øyet,og hadde Natalie hatt lengre negler kunne det gått skikkelig galt. Men forhåpentligvis så gror det fint og han kan se med begge øynene igjen om ei lita uka.
Idag skal Natalie være hos tanta mi til i morra, ho ringte meg å spurte om ho ikke kunne få låne Natalie litt. Så Natalie skal være på Hessa fra idag til i morra kveld, det blir kjekt for trulta.

Hva skal dere idag da?  

Husk konkurransene jeg har gående, vinn "wonderstruck" lotion HER
                                                                      vinn maybelline produkter   HER

 

BØLLEFRØET MITT!Dagens middag - Hjemmelaget Bolognese + ulykke

Åh..nå er jeg stappmett,jeg lagde hjemmelaget bolognese til middag og det ble supergodt ! MYE bedre en sånn kjøpt spagettisaus,det smaker faktisk ingenting i forhold til hjemmelaget. Oppskriften jeg brukte fant jeg på MATPRAT her , tok med alt utenom malt muskat,for det hadde jeg helt glemt av å kjøpe,men smaken ble kjempegod uten det.

Skjedde forressten ei lita ulykke isted, Natalie satt å tulla med HP å plutselig hører jeg bare "AAAAAUUUUUU", Natalie hadde stikket fingeren i øyet til HP,og det så ikke bra ut,han hadde fått ett merke innpå øyet og legevakta sa han måtte komme med en gang,ikke bra :/ Håper han kommer hjem snart å at alt er iorden. Stakkars Natalie ble litt lei seg når HP måtte på sykehuset.

Nå sitter ho å spiser lørdagsgodtet sitt iallefall,barnetv står på og ho er helt musestille. Deilig !Har dere hatt en fin dag? Husk på konkurransene

Taylor Swift konkurranse HER
Mabelline konkurranse   HER 

SVØMMEHALLEN + KONKURRANSER

Da har vi vært i svømmehallen med trulta,eller er ei lita stund siden vi kom hjem..men vi var så trøtte hele gjengen at vi måtte ha oss en liten blund. Natalie er enda litt redd i svømmehaller,ho skal helst være helt inntil meg eller HP,og vi får IKKE slippe ho. Etterhvert ble ho litt tryggere, vi fikk lov å kun holde ho i fingrene. Ho tok iallefall lillesklia,jeg stod nederst å tok ho imot,det synes ho var veldig kjekt. Jeg tok ho med opp i storesklia,jeg satt meg ned sammen med ho,men ho skulle absolutt ikke. Men jeg sklei alikevell,og det var bare litt skummelt sa ho ;)

Når vi vekte ho fra den lille blunden var ho pottesur, det har ho ikke vært på hele uka..så ho er sikkert veldig sliten,men man kan ikke ligge å sove hele dagen heller. Nå skal jeg snart begynne på middagen,og idag blir det bolognese..nam sier jeg bare ! 

Dere må huske på konkurransene jeg har gående

Taylor Swift konkurranse HER
Mabelline konkurransen HER 

Lykke til ! 

(fikk ikke tatt noen bilder i svømmehallen,men her er ett av trultis)
MIDDAGSTIPS + 2 KONKURRANSER

Idag lagde jeg brennsnut til middag, det ble utrolig godt. Brennsnut er kjempe enkelt å lage,og det smaker kjempegodt.

Jeg brukte:

*pastinakk
*kålrot
*poteter
*gullerøtter
*pølse
*bacon
*pølse/kjøtt buljong
*salt og pepper

Først skjærer du opp alle grønnsakene i terninger,så koker du det mørt. Så tilsetter du pølsene og bacon som du har skjært i terninger. Jeg lagde dette i 2 tida,lot det stå på svak varme frem til klokka var 4. Synes det blir mye bedre da !

 

Natalie har vært supersnill idag,som ho har vært hele uka igrunn. Her sitter ho i sofaen å spiller på IPAD,noe ho synes er kjempeartig,ser kanskje ikke sånn ut på bildet her,men ho er fornærma fordi jeg skulle ta bilde av ho :P

 

Før middag var Natalie og Åse Marie ute å plukket bær, ho kom stolt opp trappa for å vise meg hvor mye ho hadde plukket :)

Hva har dere gjort idag?Planer for helga?

NB: Husk konkuransene mine : Maybelline konkurransen finner dere HER , Taylor Swift konkurransen finner dere HER :) 

Parfymene mine

Dag 2 av 40 days Challange er bilder av parfymene mine, har en del parfymer så tar bare med de jeg liker best.

Parfymene på bildet bruker jeg ofte, men favoritten min nå er vell Taylor Swifts "Wonderstruck" 

Har du noen av disse? Hva er isåfall din favorittparfyme?

VIL DU GI MEG DIN STEMME?KANSKJE NY KONKURRANSE?

Er med i en konkurranse på Kapphal, hadde blitt supergla om dere ville stemme på mitt bidrag HER , om jeg får mange stemmer lager jeg en konkurranse på bloggen min med en superfin premie ! :)

Nå tar jeg natta ! Sov godt og drøm søtt alle sammen !

 
http://contest.kappahl.com/no/gallery/viewentry/328

VINNEREN AV MIINTO GAVEKORT !

Da har jeg trukket vinneren av Miinto gavekortet.

Vinneren ble...

Martine Kvam ! Til dere som ikke vant,fortvil ikke..kanskje kommer det en ny konkurranse ganske snart?
40 days challenge !

Siden jeg ikke har noe annet å blogge om for tiden ,siden det enten er jobb eller noe annet som tar tiden tenkte jeg at jeg kunne ta en 40 days challenge. Vet det er mange som gjør det,men svarene er jo forskjellig fra person til person. Tror det kan bli artig jeg!

 

♥ Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
♥ Day 2 - Parfymene dine
♥ Day 3 - 3 yndlingssanger 
♥ Day 4 - Noe du gruer deg til
♥ Day 5 - Noe/Noen du savner
♥ Day 6 - Antrekket ditt i dag
♥ Day 7 - Det du kjøpte deg sist
♥ Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
♥ Day 9 - Mobilen din
♥ Day 10 - Din verste uvane
♥ Day 11 - Rommet ditt
♥ Day 12 - Sminken du bruker
♥ Day 13 - Et bilde fra i dag
♥ Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
♥ Day 15 - Ti ting du ønsker deg
♥ Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
♥ Day 17 - En artist du liker (jente)
♥ Day 18 - En artist du liker (gutt)
♥ Day 19 - Et bilde av håndskriften din
♥ Day 20 - Smykkene dine
♥ Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
♥ Day 22 - Din favorittscene i en film
♥ Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
♥ Day 24 - Lommeboken din
♥ Day 25 - Et bilde av deg selv når du var liten
♥ Day 26 - Ti ting om deg selv
♥ Day 27 - En sang du virkelig er lei
♥ Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
♥ Day 29 - Din favorittblogg
♥ Day 30 - En matrett du elsker
♥ Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
♥ Day 32 - En ferie du vil på igjen
♥ Day 33 - En sang som får deg til å gråte
♥ Day 34 - Noe du er redd for
♥ Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Day 36 - Favoritt outfiten din
♥ Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
♥ Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Day 39 - Alle premiene du har vunnet
♥ Day 40 - Favoritt serie(r) 

 

Så da begynner jeg like gjerne med nummer 1 med en gang, har ikke så mange nydelige bilder av meg selv,men var veldig fornøyd med shooten min. Så det ble ett av bildene fra den dagen.
Lady Gaga Fame

Har superlyst å prøve ut den nye parfymen til Lady Gaga,den virker utrolig spennende,leken,hemmelighetsfull og den har en uvanlig farge..hvem har sett en sort parfyme før liksom? Hadde vært kjempemorro å kunne blogget om denne parfymen,men da må man først teste den. Men for å teste den må den kjøpes,og jeg har rett å slett ikke råd til å prioritere en helt ny parfyme, det meste av pengene går til barnehage og småtrollet i hus ;) 

 

la22ga

Lite blogging og smokkeslutt

Har vært utrolig dårlig med blogging i det siste,har vært utrolig sliten etter lange dager på jobb og netter uten søvn..Natalie har nemlig sluttet med smokk,og det er litt sårt for ho på natta enda..men jeg er sta og ho får den ikke tilbake igjen..nå skal vi holde ut til smokken er helt glemt :) Grunnen til at det har vært lite blogging er også fordi det ikke har vært stort mye å blogge om,jeg er på jobb hele dagen,kommer hjem..lager middag,leker litt..og så er det å få Natalie til å sove resten av kvelden. Skal prøve å få laget ett litt lengre innlegg seinere i kveld.

Til de som vant konkurransene mine,pakkene kommer..SKAL få sendt dem før Torsdag iallefall. Vil ikke at dere tror at dere ikke får dem :)

Har også en konkurranse gående nå,der du kan vinne ett gavekort på Miinto til 200 kroner ;)

 

Nå er det middagslaging (eller varme opp middag,siden det er rester fra i går som er på menyen..hehe) .
FIKK PAKKE FRA BLOGG.NO

Når vi kom hjem fra Geiranger idag sprang jeg ned i postkassa for å se om der var noe spennende,og jammen fikk jeg meg en stor og gledelig overraskelse. For ei lita stund tilbake skulle blogg.no plukke ut noen bloggere som fikk prøve Taylor Swift sin parfyme "Wonderstruck" . Trodde sjansene mine for lengst var over siden jeg har lest blogginnleggene til andre vinnere for ei stund siden. Det står også i brevet at vinnerinnleggene må publiseres innen den 16.September,så var litt rart at jeg ikke fikk premien før nå. Men bedre seint enn aldri sier nå jeg.

Parfymen luktet kjempegodt,innfridde iallefall til forventningene jeg hadde til den. Duften var rett å slett magisk ! Og jeg fikk også tilsendt en lotion med samme herlige duften, tusen takk blogg.no ! !
 

tay12utvalgt

BILDER FRA TUREN !

Som skrevet tidligere har vi vært i Geiranger i helga å feira farmora mi sin 70års dag,hele familien var samlet..var kjempekoselig ! Natalie har vært på barnedisco å fått svømmehallen. Vi har spist masse god mat,både til frokost,lunsj og middag..var jo så mye nytt jeg aldri har smakt før,herlig ! 

Natalie synes at det artigste var å danse på barnediscoen,ho holdt ut til over klokka ti hver kveld..ho sov ikke lenger på morningen uheldigvis,så vi hadde oss ett par episoder med skikkelig trass,men alt i alt har vi hatt det superkjekt, kjempekoselig å treffe familiemedlemmer man ikke ser så veldig ofte :)

Her er noen av bildene,legger sikkert ut flere etterhvert ;)


Natalie og besten i varmebassenget som var ute

Denne kjolen kjøpte jeg på Bik Bok til 30 kroner,røverkjøp!Jeg,pappa og min stemorTobias og Natalie koset seg på dansegulvetCookies til dessertNatalie og Herr TrollNatalie kjører "moods of norway" traktorNatalie og pusen som fulgte etter oss ett lite stykke

Dette var utsiktet fra hotellrommet,helt nydelig !

 

Har dere hatt ei fin helg? Overraskelsen som lå i postkassa blogger jeg om etter trulta har lallet seg seinere ;)

KOMMET HJEM IGJEN + OVERRASKELSE I POSTEN

Da er vi kommet hjem og vi har hatt det kjempefint,holder på å se på bildene nå å lover at jeg skal vise dem i kveld. Fant også noe helt fantastisk i postkassa når jeg kom jeg,noen som vil gjette hva det var? :)

Blogger om turen litt seinere i kveld, og selvfølgelig om herligheten som plutselig lå i postkassen min :)

Hint: blogg.no konkurransen :)

Geiranger

Nå er vi i Geiranger,har det kjempekjekt. Natalie var oppe til elleve i går kveld,var på barnedisco å greier :) Lover jeg skal komme med bedre innlegg med bilder når vi kommer hjem i morra. Vi bader å koser oss masse iallefall :)

Fin plass å sove!

Måtte bare vise dere dette bildet. Natalie fant ut at dette var en fin plass å ta seg en liten lur..hehe :) :)

GLATTKJØRING

Uff,nå er jeg sykt sliten..Natalie våkna klokka 4 i natt å begynte å spille på IPAD..ho kom deretter inn å vekket meg,var helt i koma. Når klokka ble sju måtte jeg opp,Natalie skulle leveres i barnehagen og jeg skulle på glattkjøring. Møtte kjørelærer på fergekaja halv ni,tok ferge over til en plass som heter Ørsta,kjørte så videre til glattkjøringsbana som lå 45 minutter unna. Når vi kom frem dit var det først litt teori,vi skulle lære å laste riktig på tilhenger og sikre barn i bil..noe jeg selvfølgelig kunne fra før.

Etter teorien var det ut på bana,det var KJEMPEGØY..så om det er noen her som gruer seg til det,så er det ingenting å grue seg for..vi lærte hvordan vi skulle håndtere bilen om man fikk skrens osv, var bare artig. Etterpå var det enda litt teori,en oppsumering av alt vi hadde gjort den dagen. Når klokka var 3 begynte vi å kjøre til fergekaia igjen,kom vell frem der vi skulle avslutte i halv 5 tida,da var jeg rimelig trøtt for å si det sånn.

Natalie ble hentet av Åse Marie i barnehagen idag,så det ikke skulle bli så seint for ho. Middag ble spist å så kom pappa,stemora mi,søstra mi og lillebroren min en liten tur..de har kjørt fra Kr.sand idag og var rimelig sliten,så det ble bare en kopp kaffi før de dro videre til farmora mi der de skal bo til i morra,da reiser nemlig hele familien til Geiranger,gleder meg veldig!

Avslutter nå..er helt sykt sliten av dagen :/ Ha en superfin kveld folkens,her skal senga finnes ganske snart ;)

 

Ett bilde av en random glattkjøringsbane,de er sykt glatte og det er helt umulig å ha helt kontroll på bilen (jeg kjørte ned de "folka" som kom i veien ett par ganger..hehe)
VINN GAVEKORT FRA MIINTO

Har vært så heldig å blitt sponset av miinto , i den anledningen vil jeg gjerne gi en av dere ett gavekort på 200 kroner. De har nå stort salg og kan man få fine ting til 200 kroner.Noe dere kan få for under to hundre kroner er blant annet det som er vist på bildene under, ellers har miinto mye annet fint. De har merker fra :

  • Tiger of Sweden
  • Samsøe Samsøe
  • Filippa K
  • Ilse Jacobsen
  • + mange fler

Det dere må gjøre for å delta i konkurransen er :

* Like min facebookside HER
*Kommentere dette innlegget med at dere er med + mailadresse
 


 

 

Trykk på bildet for å komme til MIINTOINNKJØP-BIK-BOK OG HENNES OG MAURITZ

Hadde litt over en time å slå ihjel før kjøretimen idag,så gikk å kikka litt..skulle igrunnen se etter ei badedrakt siden vi skal på hotell med svømmebasseng i helga,men det var umulig å oppdrive. Ble en tur på Bik Bok istedenfor, der fant jeg ett stativ med 30 kroner pr plagg,om man kjøpte 5 fikk man det for 100 kroner. Røverkjøp sier jeg bare! Uten salg hadde det kostet over 1500 kroner.

Jeg fikk meg to kjoler,en basic topp,shorts,ei svart bukse og en hvit herlig genser. Natalie fikk seg også noe,ikke på bik bok da,men på Hennes og Mauriz. Natalie fikk ett ballerina-skjørt,strikk og en ny pysj m/uglemotiv + ett par basic hvite strømpebukser.

Her er innkjøpene for idag,orka ikke å prøve alt på idag..men lover å legge ut bilder når det blir brukt :)
Synes?

17.09.2012

Sorry for dårlig blogging i går,var rett å slett ikke i blogghumør..it happens ;) I går var vi i selskap til onkelen min,han har fylt 40 år..men sier selv at han bare er 29,haha :P Natalie koste seg der,selv om Tobias ikke alltid gjorde slik ho ville (Tobias er mitt søskenbarn på 1 år) . Vi spiste kake,drakk kaffe og brus,koselig når familien er samlet. Var også bra vi fikk tatt turen dit, hadde vi ikke gjort det hadde jeg ikke fått med meg at Geiranger turen er nå til helga og ikke siste helga i September som jeg trodde, da hadde jeg sikkert blitt veeeldig overrasket å fått litt småpanikk om lillebroren min plutselig stod her Torsdag kveld,han og resten av familien kommer nemlig fra Kr.sand for å være med familien til Geiranger å feire farmor som blir 70 og han skal sove over til Fredagen for å kjøre sammen med oss.

Idag ser det ut som jeg bare skal være hjemme,de har ikke ringt fra jobben enda iallefall. I morra er det kjøretime og på Torsdag er det glattkjøring før lillebroren min kommer å vi skal reise til Geiranger på Fredag,så fullpakket uke her hos oss :P Vil også minne på at det ikke er noen som vant header som har sendt meg bilder enda ;)Må også få vise dere dette bildet,i går kom jeg inn på loftstua etter en liten lur på formiddagen..der fant jeg Natalie sovende på gulvet og HP sovende på sofaen,hehe..synes nemlig de var litt stille. Ho hadde til å med tatt på seg pysjen igjen.
GJESP OG GOD MORGEN !

Gjeeesp..Natalie våkna klokka seks i går,men ho har heldigvis sovet i 12 timer i strekk. Ho la seg klokka seks i går etter en dag med masse suring og surving,og ho sovna med en gang. Etter Natalie hadde lagt seg i går dro HP på lønningspils med noen kollegaer, jeg ble hjemme..tok på meg One Piecen å lastet ned film å drakk iskald cola..herlig. Jeg så en kjempesøt film som jeg har anmeldt litt lenger ned :)

Idag er heldigvis trulta i bedre humør,iallefall til nå..vi har akkurat lest Dumbo boka og skal laste ned filmen seinere å se om den også faller i smak. Kan høres ut som jeg tok feil angående Natalie, nå sitter ho å surer seg fordi ho ikke får smake nammis på en søndagsmorning,fysj så sta en 3åring kan være..jeg kan garantert si at jeg IKKE liker krokodilletårer :P

Vell..er ikke så veldig mye mer som har skjedd klokka halv 9 på en Søndagsmorning :)

 

Bilder fra i går når Natalie satt å tegna med ny-tusjene sine :) (Har foressten ett bidrag inne på http://guerlain.blogg.no/  hadde blitt kjempegla for en stemme eller to (anetter84)  )  


 

HAR DU SETT DENNE?

FILMANMELDELSE - ELSK MEG IGJEN (orginaltittel:The Vow)

Paige og Leo er et ungt og forelsket kunsterpar Hsom bor i Chicago. En forferdelig bilulykke ødelegger plutselig deres felles lykke. Leo klarer seg, mens Paige havner i koma. Når hun endelig våkner har hun ingen minner om Leo eller deres forhold,og kjenner han ikke igjen. Tiden fra jusstudiene husker hun derimot fortsatt. I hennes bevissthet er hun fortsatt forlovet med den sjarmerende forretningsmannen Jeremy som hun var med før Leo. Jeremy har fremdeles ett godt øye til Paige. Ettersom tiden går innser Leo at Paige sin hukommelse ikke vil komme tilbake,og da starter kampen med å vinne hennes hjerte tilbake. Så vil Paige tilslutt huske Leo og alt det fine de hadde?Eller vil hun reise tilbake til det siste hun husker av livet sitt?Du må se den for å finne det ut.

Dette er en utrolig varm,søt og romantisk film. Anbefales på det sterkeste, basert på en sann historie !

Terningkast : 5

 

BYGGEFEST !

Nå har vi akkurat kommet hjem fra "Byggefest", der var gratis tivoli for barn,Gislw Wink og vennene hans,Byggmester bob,gratis pølse/brus/kaffe,hesteridning ++. Det har regnet å blåst,men det stoppa oss ikke i å ta oss en liten tur,Natalie har vært helt umulius siden ho stod opp..så ut måtte vi bare. Hadde ikke med meg kameraet siden det regnet sånn,hadde vært krise om det hadde blitt ødelagt,men fikk tatt ett par bilder med mobilen da,bedre en ingenting :)

Nå skal jeg snart begynne på middag,idag blir det lammekoteletter med pommes frites og saus,enkelt å greit !

  


HER ER PREMIENE !

Da har jeg vært på posten å hentet pakkene :P

Her er premien både fra Make Up Mekka og Bambino (Jeg trekker to vinnere på Bambino konkurransen som får ett sett hver)


SNART HELG!

Da er det Fredag folkens og snart helg,jippi ! Men først er det jobb igjen, og Natalie skal i barnehagen. Natalie har som vanlig trasset til morningen idag og ho får ikke vitaminbjørn før vi drar idag heller,sånn er bare livet. Ho får bare være sint på meg,går som regel over når jeg skal levere i barnehagen uansett :) I kveld etter roen har senket seg i huset skal jeg trekke tre vinnere som får hver sin header,kanskje jeg lager alle sammen i kveld å?dere får vente å se :)

Vell..nå må jeg avslutte..barnehage og jobb HERE WE COME ! 

Natalie nekta å bli tatt bilde av idag,så slenger med ett av de bildene jeg likte best fra shooten jeg hadde, ha en superduper Fredag folkens !
ANBEFALING TIL TØRT OG BEHANDLET HÅR

Gjesp,nå er jeg virkelig trøtt å helt gåen i beina etter å ha vært ute i hele dag. Men før jeg finner senga så tenkte jeg at jeg skulle gi dere en anbefaling. Jeg sliter med tørt å skadet hår,etter mange år med farging,rettetang o.l er det vell ikke annet å vente. Jeg har funnet ett produkt som er helt supert og som faktisk fungerer. Håret føles sunnere å friskere ut.

Det er en hårolje som skal påføres i håndkletørt hår,du må bare bruke ett par dråper om gangen. Bruker du for mye vil håret føles fett.

Håroljen er av merket Kerastase og fåes kjøpt i de fleste frisørsalonger,prisen vil sikkert variere litt fra plass til plass. Jeg kjøpte den for 279 kroner,den varer kjempelenge.Med det sier jeg nattinatt og sov godt :)

TRØTTIS/HUSK KONKURRANSENE

God morgen alle sammen, uff..idag er jeg virkelig trøtt, og Natalie er pottesur. Ho er kjempesint på meg nå også,fordi ho ikke får vitaminbjørn (konsekvensen av all suringa og trassinga på morningen). Det blir konsekvenser av sånt og det vet ho veldig godt,ho glemmer det bare av og til :) Jobben ringte idag da,så blir ikke så mye blogging på meg..skal jobbe fra kvart på ni til kvart over 4,deilig å komme seg ut av huset litt. Nå må jeg forte meg litt, Natalie skal ha på seg sko å jakke,så må vi komme oss avgårde til barnehagen så ho får seg frokost der.

Husk begge konkurransene jeg har gående (under kategorier).

Ha en super duper dag alle sammen ! ! 
HJELP!DET KILER!

Natalie har vært litt av ei surebølle idag, ho er 3 år og litt av en trass. Alt skal skje på hennes premisser og gjør det ikke det,nei da blir man sint da :P Prøver å lavær å bli sint,for det hjelper ingenting..men skal ærlig si at av og til, har jeg bare lyst å legge meg i senga med puta over ansiktet å bare skrike så høyt jeg kan :P

Heldigvis roa ho seg etter ett par timer med suring,så den siste timen har vi egentlig kosa oss. Ho og Hp har dreve å tulla på sofaen, Natalie holdt på å le seg ihjel,veldig morsomt altså ;)
Nå har ho akkurat spist kvelds, så nå skal vi pusse tenner,ta på pysj og legge oss. Idag skal vi lese Dumbo, Natalie gleder seg ;)

Ha en superfin kveld alle sammen og husk på konkurransene (under konkurranse kategorien)

Natalie sier NATTA til alle små barn der ute ;)

FY SÅ GØY DETTE ER !

Nå holder jeg på med husvask..og det er jo så utrolig artig, vaska ned badet...støvsugd loftstua,vaska klær. Synes det er så gøy at jeg kunne gjort det hver dag,hele tiden. Elsker å plukke opp leker hele dagen,sortere klær,legge sammen klær å skifte på sengen. Som dere sikkert har forstått så er jeg altså ironisk. Det er så kjedelig med husvask,eneste som er kjekt er når man er ferdig og man har det reint å fint rundt seg. Skulle ønske jeg hadde ett hus som vaska seg selv,og en maskin som fant skitne klær,vaska dem,hengte dem opp å brette dem sammen,hvor digg hadde ikke det vært??? :P :P

Flere som er enig?

 

Måtte muntre meg opp med ett artig bilde :P
NATALIES BURSDAGSOUTFIT!

Da har vi vært i barneselskap,Natalie storkosa seg. Ho spiste pølser,kaker,druer,vannmelon og godis. Dem leika,hadde egen pølsebu som dem betalte med "penger" på,og hadde flasketuten peker på. Natalie var så trøtt når vi kom hjem at ho ville legge seg med en gang, tar på å være en hel dag i barnehagen å så i bursdag :) Kjenner jeg er sliten selv, hadde gleda meg til å sette meg ned å se Cæsar nå,men fotballen ødela den gleden for meg..dumme fotball altså! ! Ha en super kveld alle sammen, har lovet dere en konkurranse snart..og den kommer så snart jeg får pakken i posten :)Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .