hits

Hverdagen med mine kjære

Fjasebilder :P

Hadde det veeeeldig artig her en dag..haha!Stolt av trulta mi

Vi kjøpte potte til Natalie i går,og etter det har ho bare gått på potta å tissa..i dag våkna ho med helt tørr bleie,å sprang inn på badet å tok frem potta :) Veldig stas for ho tror jeg, ho får jo klistremerker på "pottearket" sitt :)

Går det så fint fremover,så blir ho vell kvitt bleia fort :) Håper det! 

Tenkte bare jeg skulle dele det med dere, er jo så stolt av ho :)

 

Ha en fin Tirsdag :)

Natalie med branncaps :)

Natalie fikk brannmann caps etter brannvernsuke på brannstasjonen, stolt er ho :P hehe

Trøøøøøøtt...+ bilder av barnedåp

Uff..etter ei travel helg med bursdagsfest,dåp og lite søvn..hadde jeg virkelig håpet på ei god natt med mye søvn.. vi la oss tidlig i går, men..Natalie har begynt å hoste..så ho var våken så å si hele natta, og jeg aner ikke hvor mye søvn jeg har fått,det er ikke mye iallefall..duppa av ett par ganger tror jeg...tenkte at trulta iallefall kom til å sove litt lenger på morningen...men den gang ei, ho våkna klokka 7 ho :/

Ho må jo være hjemme idag..ikke vits å dra på barnehagen med hoste..og ho kommer garantert til å være kjempetrøtt idag :/

Men...overlever nok dagen uansett tenker jeg,må jo bare det.. skal til tannlegen litt seinere idag og håper virkelig jeg finner noen som kan være her å se etter ho en times tid, MÅ ha den tannlegetimen..tannpine er ikke kjekt iallefall..

I går var vi iallefall i barnedåp til lile Tobias,mitt søskenbarn.. han er så nydelig :)

Her er noen bilder, legger kun ved bilder av Natalie..ikke sikkert de andre gjestene synes det er så kjekt å komme på blogg, og det skal man respektere :)


Nataie spiste godt med mat, var jo så mye nammis der :)Truta var utenfor å farta titt å ofte..ho var helt i hundre!Beste kjæresten i verden :)Litt sur må man åsså være ;)Disse to kakene smakte helt himmelsk, Trine hadde laget Oreo-kake for første
gang, og den ble kjempegod!! 
Det norske flagget er selvfølgelig oppe på en slik dag :)

 

Ha en fin Mandag alle sammen

Lyst på 2 gavekort fra Nelly?

Jeg har 2 gavekort fra Nelly, på 100 kroner på hver av dem.. du må kjøpe for over 500 kroner for å bruke dem, jeg har ikke bruk for noen.. så lurte på om noen av dere hadde det? :)

-Anette-

Natalie synger, litt iallefall :P

video:mov00001


Ett godt forsøk på å synge BÆ BÆ LILLE LAM :P Søøøøta miii <3

Huset vi skal flytte til + litt glemte bilder :P

I går rett etter jobb og middag dro vi til Blindheim, dit vi skal flytte i Desember..gleder meg kjempemasse, uansett..vi dro dit for å grave i hagen..mm, vi skal ha fiber! Superrask internett..kjempekjekt! Og skal vi ha det,så må vi iallefall grave..for å slippe å betale for at andre skal gjøre det..dyrt!

Natalie kosa seg, ho sprang rundt i hagen å spiste vafler..ho var åsså inni hagen til naboen å stjal ei dukke..fikk ho til å legge den tilbake igjen da, men ho skulle gjerne ha beholdt den,hehe!
HP gikk selvfølgelig i veien da jeg tok bilde,hehe!

Natalie hadde fått fletta håret i barnehagen i går,ikke skjønner jeg hvordan 
de klarte det..ho er alt for makkete når jeg prøver :P

Var ikke så veldig mye mer som skjedde i går, så jeg tror jeg heller skal legge ut litt bilder fra Paris-turen vi var på :)

 

MOBILBILDER..så dårlig kvalitet ;) 

 

Vi var på en cafe en dag i Paris, vi bestilte det som så kjent ut..hehe..var så sulten,så ville ikke riskikere å få noe kjempevondt noe, så jeg bestile Club Sandwich, typen bestile MINIburgers..dere tenker nok,at..dette ikke var noe intr i det heile tatt, hva vi spiste liksom? Men..maten min var kjempegod!! Så kom maten til HP..dere kan vell bare se på bildet som er under Club Sandwichen, ser dere hva jeg mener???
Den var KJEMPERÅ!! smakte seriøst kald kjøttdeig..som ikke var stekt, ÆSJ!
Smakte helt grusomt...stakkars typen :p hehe

 

I Paris kryr det av Starbucks, og vi måtte jo prøve.. dette er Frappochino Lime, den var kjempegod!! 

 

EIFELTÅRNET! Ha en super Torsdag! :)

Salg på BLUSH!

BLUSH001

 

Vinneren ble....!

Da er vinneren av konkurransen trukket, trakk vinneren ved å bruke en generator som tilfeldig trakk ett nummer fra 1-45 :) Vinneren ble : http://mariakpoole.blogg.no/ !! :) Grattis, sender premien iløpet av dem neste dagene :)

Dagen idag i bilder (Natalie)

Har ikke gjort så veldig mye idag,bare vært hjemme å tulla med trulta :) Var på Posten eneste å henta pakke, kan vise dere seinere..eller i morra :)

 

Tullebilder av trultaHa en kjempefin Mandagskveld :)

Minner om konkurransen :)

Har en konkurranse gående HER !

Trekker vinner på Onsdag ved å skrive opp alle de som deltar på en lapp,så trekker jeg en vinner =) Blir mest rettferdig da ;)

Håper mange deltar, hvem vet..kanskje jeg legger oppi en ekstra overasskelse? 

Trulta sov lenge idag :)

Trulta sov til litt over 8 idag,kjempeherlig..det er sjeldent! Deilig å kunne få sove litt "lenge" en gang i blant =) Idag skal ho heller ikke i Barnehagen, tok jo ho fri fordi vi skule til sykehuset..men, hadde jo selvfølgelig tatt heeelt feil av dagene, var på Torsdag forrige uke ho skulle vært der, så da må jeg bare ringe å få en ny time...fy på meg selv...

Men..vi skal jo klare å ha en koselig dag uansett da.. skal iallefall ned på Posten å hente pakke, det ser jeg frem til :) Natalie sitter nå å spiser frokost,og jeg tror ho plages med tennene, ho vil ikke ha brødskive/knekkebrød o.l.. ho sier bare "AU", åsså peker ho inni munnen, stakkars trulta :/ Kanskje det er 2års jeklser?Vet ikke..håper iallefall det går fort over, liker ikke at ho har vondt i tennene sine.. Ho må jo spise noe,så tok havregryn å blanda inn litt yoghurt,er iallefall litt næringsrikt det da..bedre en ingenting..

  Ha en kjempebra dag!

Er med på fotokonkurranse :)

Nathalie har en fotokonkurranse gående,og temaet er "Vann" :) Sjekk den ut da vell :) Trykk HER for å delta!

 

Her er mitt bidrag

Konkurranse!!

Ved å trykke HER kommer dere til en konkurranse jeg har gående nå, du kan vinne Hårfarge,neglelakk,øredobber ++ 

Følg instruksene på "konkurranse innlegget" og dere er med, jeg skriver opp alle navnene og trekker en vinner på Onsdag. 

Ha en fin kveld

-Anette-

Nydelig dag med masse leik å morro

Idag har vi vært på Tueneset og på Atlanterhavsparken, Natalie stooorkoste seg.. vi leika med sand,bøtter,spader og masse vann..ble litt våt,men hvem bryr seg? Ikke vi iallefall!
Ho sprang frem å tilbake med bøtta for å hente vann, morsomt å se på :P Vi laga åsså en sandhund, som Natalie skulle klappe på,hehe. Deilig med en dag med så fint vær,ikke nok med at det var sol..men det var kjempevarmt åsså, var til å med folk som bada der..det hadde ikke jeg gjort da,for det var temmelig kaldt!

Etter vi hadde vært på Tueneset ei stund gikk vi opp til Atlanterhavsparken, Natalie koser seg alltid der..sprang rundt som en tulling å ropte "fiiisk" :P På Atlanterhavsparken er også en kjempefin uteplass med pingviner og en stor plass der unger kan leike med båter,bøtter og vann.. gikk an å lage demning og la det bli oversvømmelse også,det var morro :)

Håper alle har hatt en superdag! Nå skal det leikes litt før det er lalletid på trulta,idag er jeg sliten..så skal bli godt å få slappa av i kveld :)

 
Konkurranse hos MaxFactor

Dette skal iallefall jeg bli med på ;) 

 

maxsample

Konkurranse, vinn masse kult stæsj

Tenkte jeg kunne ha en liten konkurranse  jeg, hadde litt stående som aldri er brukt,og som heller aldri kommer til å bli brukt..så istedenfor å hive det tenkte jeg at en av mine lesere kunne få det :)

Det eneste du må gjøre er :  

- Å linke til denne konkurransen på bloggen din
- Kommentere på dette innlegget

Enkelt å greit :)

Dette kan du vinne 
Ha en fin Søndag :) Trekker en vinner på Onsdag :)

Pizza-time :)

Det var sykt godt med hjemmelaga pizza, typen min er dritgod :) Koste oss alle sammen, selv om det bare ble ett par biter på Natalie da,men det er vi vant til, ho får spise det ho spiser..ikke noe annet å gjøre med det :) Småsiste lille spurven kaller jeg henne av og til, noen som har erfaring med småspiste små?

Seinere blir det enten True Blood eller en film,noen som kan anbefale en kanskje? :)

Ha en fortryllende Lørdagskveld alle sammen :)
 

Dagen idag :)

Dagen idag ja, vært koselig den..skulle jo igrunn ut å nyte det fine været..men ble en liten moa-tur istedenfor..vi måtte jo handle til neste uke ;) Natalie fikk prøve en bil,sånn man putter penger på..det var storstas ;)

Nå står typen på kjøkkenet å lager hjemmelaga pizza til oss, gleder meg til å smake..er kjempesulten! Så får vi heller se om det blir en liten tur ut etter middag/kvelds :) Natalie har godt av å springe litt å slite seg ut før ho skal lalle seg,hehe :)

video:sdc15378

 

Nydelig vær ute

Her i Ålesund idag er det kjempevær,sitter bare å venter på at Natalie skal sove litt før vi skal stikke ut en tur :) Må jo nyte de fineværsdagene vi har,for er ikke så mange av dem :P
Trulta har vært en fryd idag, vi har nesten bare ledd hele morningen,kjempekoselig.. jeg fikk åsså sovet litt lenger en kvart på sju idag,takket være verdens besteste kjæreste :)

Nå når Natalie har ligget i senga å sunget har jeg laget 3 nye headere,hehe :P

Her er dem :) 

Bilder av trulta :)

Står å venter på bussen,og trulta skulle ha med seg "sjeks"

Natalie og mammaAlltid kjekt med leker man ikke har sett før, dette var fra når vi var i bursdagselskap

Heldig, fikk kveldsmat før vi dro fra bursdagen..Natalie koste seg :P


Ny jakke!!

Idag var jeg i byen, å fikk endelig kjøpt meg ny vinterjakke..kjempefornøyd, kjøpte den på Carlings..som foressten har verdens hyggeligste betjening (Storsenteret i Ålesund). Kosta 799 kroner, helt grei pris til å være ei så fin jakke :) God og varm jakke..nå kan det kalde høst/vinter været bare komme :P

Dagens antrekk er dette, enkelt og komforabelt  ;)


Ha en kjempefin dag da folkens :)  

PS: Sjekk også ut kategorien "Header", om dere trenger header eller vet om noen som gjør det..så er det bare å bestille :)

 

-Anette-

Brann i Hurtigruta

Når vi kjørte Natalie til barnehagen idag,så så vi Hurtigruta..ikke ett helt unormalr syn her i Ålesund,men da vi kjørte hjem igjen stod den i brann,skikkelig skummelt! Masse folk ombord jo, og det luktet Diesel overalt :/

 

Sorry for dårlig kvalitet, crapmobil kamera

Så søte :)

Disse to var bare så søte ;)

 

Headerkjedsomhet :P

Akkurat nå har jeg ingen header på vent..så tok å lagde en med bilder jeg fant fra Illuison og noen random hundevalper jeg fant på google :P Kjeder meg ja..måtte ta ei pause fra all husarbeidet..men må vell snart begynne igjen, støvsuge og tørke støv :P Åsså er det middagen da, idag blir det hjemmelagede kjøttkaker m/hjemmelaget kålstuing..NAM!!Stilig? :p Bestille header, gå under kategorien "Header" å finn opplysninger der ;)

Bilder + middagsoppskrift

Siden det ikke skjer så veldig mye spennende for tida, så tenkte jeg at jeg ville dele en oppskrift med dere.
Jeg har kalt den "Ovnstekt kylling ala Anette" ;)

Du trenger :

3 kyllingfiler
1 paprika
Brokkoli/Blomkål
3 tomater
Bretage kyllingsaus
Creme Fraishe
pepper/salt
Ost 
Ris 

Først skjærer du opp brokkoli,paprika og blomkål og legger i bunnen på en ildfast form, 

Så skjærer du kyllingfilene i to,sånn at du får to skiver. Så steker du dem raskt på hver side..de skal ikke gjennomstekes,kun få en gyllen farge på hver side. Krydre etter ønske. Legg dem oppå grønnsakene i den ildfaste formen. Skjær tomater i skiver og legg oppå.

Så lager du sausen, jeg pleier å ha 2 spiseskjeer Creme Fraishe i,så den blir mer fydig. Hell deretter sausen over i formen. 

Til slutt kan du krydre litt med salt/pepper..jeg pleier i tillegg å bruke litt kyllingkrydder for ekstra smak. Strå revet ost over. Sett i ovnen på 220 grader i ca 20 min,eller til osten er gyllen :)

Serveres med ris eller pasta. KJEMPEGODT!

Håper det smaker!

 

Legger åsså med noen bilder av trulta, ho er så flink til å pusse tenner selv..og hadde ho selv fått velge,så ville ho ha stått å pussa tenner hele dagen :P hehe!
Åsså er det meg da,hehehe :P

 

Ha en kjempefin Tirsdag! Nå skal jeg vaske,rydde,støvsuge,legge sammen klær ++.. kjempeartig! :p

 

Dårlig blogging..

Sorry alle sammen for dårlig blogging,skulle jo blogge om bursdagselskapet vi var i.. men,vi glemte jo selvfølgelig kameraet..så,tok noen bilder med mobilen,men de har jeg ikke fått lagt inn enda, og jeg har ikke akkurat verdens beste kamera-telefon.. har åsså vært litt dårlig i det siste,foten verker litt..og jeg er uvell..rett å slett :/

Men Natalie har det kjempebra, idag har ho bølla seg litt da...ho har begynt å spytte..*fysj*! ! Så idag spytta ho når vi satt i bussen,takk søren for at ho ikke traff ho dama som satt bak oss! :P Vell..orker ikke å blogge mer idag,sorry.. Kan legge inn bildene i morra iallefall,da skal jeg ikke på jobb å har litt ledig tid :) :) 

Lager foressten fremdeles headere..så om dere vil ha,så er det bare å sende bilder :) Ligger link på forrige innlegg!

Ha en kjempekoselig Mandagskveld :)

Og sov godt når det blir natta :) 

 

Idol !

http://www.tv2.no/play/underholdning/idol/siste/?progId=548653 <---- Video !

Fredrik Klemp som sang "Granade" med Bruno Mars var garantert den beste i går, han er sykt flink! Håper han kommer kjempelangt! :)

 

Operert

Uff..i går opererte jeg ned på rista på foten.. det gjorde ikke vondt i det hele tatt, hadde lokalbedøvelse.. men idag, når jeg våkna..gjorde det driiitvondt, har blitt helt blå og rød.. 
Prøver å ikke belaste foten for mye, men er ikke så lett når man har ei lita trulte som springer rundt å vil leke..nå sitter ho heldigvis fint i sofaen å leker seg å ser på Playhouse Disney :)

Vell..håper iallefall det vonde går fort over, selv om jeg tror at det vil ta litt tid..

 

Litt ekkelt..vet!! :s

 

 

Trulta sitter stille i sofaen å leker..deilig ;)


Ha en fin dag videre da lesere ;)

Dårlig form..

I dag våkna jeg etter 3 timer med søvn..og var skikkelig kvalm..og ei dundrende hodepine..skule jo egentlig på jobb idag, har ikke jobba så mye i det siste,så hadde igrunn sett frem til det.

Men klarte rett å slett ikke.. orka ikke å levere trulta i barnehagen engang,så vi var hjemme.. og Natalie skal virkelig ha skryt idag, ho har vært supersnill med meg. Ho har vært i kjempehumør, tror kanskje ho har merka at ikke mamma har vært helt i form, heldigvis!

Gullet har spist veldig bra idag, i forhold til meg..jeg har ikke spist noe..eller,fikk i meg litt middag da..men ikke mer.

Har ikke skjedd så utrolig mye mer idag, har kosa oss det vi kunne..lekt,lest å sunget sanger ;)

Nå er HP kommet hjem..og han sitter å spiller gitar, flinke kjæresten min :P

Ha en superfin Torsdag alle sammen! :)

-Anette- Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .