hits

Hverdagen med mine kjære

HAIREXTANSIONS KONKURRANSE !

Idag fikk jeg en pakke i posten med hairextansion fra Rapunzel of Sweeden, men det passet ikke til hårfargen min i det hele tatt. Meningen var at jeg kanskje skulle få noen stripe effekter ved å bruke den,men fargen var som sagt helt feil..så da gir jeg det heller bort til en av dere (Håret er tatt ut av posen,kun for å teste fargen)

Dette er teip extansions som kan brukes til å få stripe-effekter i håret,det kan også brukes til å skape litt mer fylde.

NB: Det er ikke nok til å forlenge håret helt, det passer til å lage striper eller få LITT mer fylde i ett allerede langt hår.

For å delta må du like facebook siden min HER

Kommentere dette innlegget,husk mail !


Glatt gulv = ulykke

Heisann søtinger !

Idag har vært en fin dag, leverte Natalie i barnehagen litt over 8 så ho fikk spise frokost der sammen med de andre barna. Jeg dro hjem,vaska,rydda og vaska klær..skal jo få overnattingsbesøk i morra,så det må se fint ut her,hater å ha besøk når det er rotete :) Henta trulta i halv 4 tida og vi spaserte hjemover, ho var så flink..ville gå hele veien hjem selv,ho pleier nemlig å ville sitte i vogna. Når vi kom hjem mekka vi sammen ei pannekakerøre å venta på at HP skulle komme hjem fra jobben. Når han kom hjem stekte han pannekaker og vi koste oss med pannekakemiddag,enkelt og kjempegodt ! Når vi var ferdig å spise skulle Natalie låne telefonen min å se på bilder,ho sprang bort til sofaen..ho hadde nesten kommet frem da jeg hørte ett smell..ho hadde sklidd på det glatte gulvet å dunka hodet,stakkars prinsessa mi :(

Etter vi hadde spist dro vi på butikken  for å handle inn til i morra,Natalie fikk plukke ut goderiet..ho skulle ha bamsemums,ahlgrens biler og 2 gigant klubber,hehe. Vi voksne skal ha hjemmelaget vårruller i morra etter ungene er lagt,gleder meg..vårruller er så godt ! De minste skal forressten få pølse og makaroni i tomatsaus ;)

Nå sitter Natalie å spiser kvelds,skal snart legge seg..ho er alltid så trøtt når klokka nærmer seg sju.. jeg skal slappe av MAX med "Norske talenter" på tv..blir en lang,men kjekk dag i morra..gleder meg!

Hva har dere gjort idag?Og ikke glem konkurransene mine ..trekker vinnere på SØNDAG!

    
Tullejenta påvei hjem fra barnehagen                                                                                                          Ikke alltid like kjekt å måtte sitte på do :P


I WANT THIS SHOES

Driver å kikker litt på NELLY , de har så mange fine sko..kunne nesten tenkt meg alle sammen,tenk da...ha ett helt rom fylt med sko fra Nelly, det hadde vært en drøm ! Nå må jeg snart sette i gang med husvasken *JIPPI*, må få gjort noe når Natalie er på barnehagen og jeg har fri fra jobb. 

Her er noen favoritter jeg har funnet !

 

Par nummer 1 kan dere kjøpe HER

Par nummer 2 kan dere kjøpe HER

Par nummer 3 kan dere kjøpe HER

Par nummer 4 kan dere kjøpe HER

Par nummer 5 kan dere kjøpe HER
Likte dere noen av disse? Husk konkurransene jeg har gående (kategori konkurranser), kommer flere konkurranser etterhvert også ;)

VINN UNIKT IPHONE DEKSEL!

Jeg har som kanskje noen av dere har fått med dere blitt sponset av CaseApp , du kan vinne ett eget unikt iphone deksel , du kan ha bilde av deg selv,kjæresten din,ett stilig bilde du har tatt selv,av barnet ditt eller noe helt annet . Jeg kunne valgt å beholde denne selv,men siden jeg ikke har Iphone velger jeg å gi det bort til en av dere.

For å delta, trykk HER å følg instruksene ! Lykke til :)

 

Lykke til 
Iphone-deksel,GIVE AWAYog dagen idag ! :)

Idag har jeg vært på jobb igjen,er kjempekjekt å jobbe i barnehage. Ungene er kjempe herlige og de voksne er aller tiders de også. Vi var ute i hele dag, og været har vært snille med oss,iallefall frem til jeg hadde henta trulta i barnehagen og kommet oss hjem, da begynte det å blåse og regne, burde faktisk gått å stroppa fast trampolina,men håper den er der i morra når vi våkner. I morra skal jeg rydde å vaske hus..igjen, vi får besøk på Lørdag og da er det nødt å være reint å fint her. Natalie er foressten veldig gretten for tida, tror det har noe med at ho ikke får til å bæsje på do,så ho går å holder seg kjempe lenge,er blitt ett stort problem for oss. Neste uke ringer jeg iallefall til helsestasjonen for å høre om dem har ett tips.

Har også blitt sponset idag, jeg har valgt å gi premien til en heldig leser.

Trykk på bildet for å lese mer :)Og til slutt minner jeg om Give Awayen som trekkes på Søndag,for å delta trykker dere bare på bildet under :)Ha en strålende fin Torsdagskveld søte lesere :)

Hva har dere gjort idag?Har dere meldt dere på noen av konkurransene? 

VINN UNIKT IPHONE DEKSEL!

Har vært så heldig å blitt sponset av CaseApp, og i den anledningen kan en av dere vinne ett egetdesignet iphonedeksel fra akkurat CaseApp . Du kan ha bilde av kjæresten din,hunden din,ungen din eller kanskje en tegning du har laget selv? Høres ikke dette spennende ut? Trykk på bildet for å sjekke ut nettsiden til CaseApp !
Det du må gjøre er :

*Å like CaseApp på facebook HER 

*Kommentere dette innlegget at du er med

*HUSK MAILADRESSE

BILDEDRYSS !


Natalie sitter ute i hagen på benken sin,spiser å koser seg :)Rips med vaniljesaus er godt,men også litt surt!Sitter fint å venter på bussen.


Oh...Coolioo..hehe !Å sykle på trehjulsykkel er kjekt!

Mmmm...SANDKAKE!

 

Sorry for dårlig kvalitet på bildene,er tatt med mobilen !

NEW IN, DAGENS INNKJØP + KJØTTETENDE PLANTE !

Idag har jeg hatt min siste bykjøringstime,jeg begynner å nærme meg slutten..så om ikke lenge kan jeg dra ut å kjøre helt på egen hånd,gjett om jeg gleder meg ! Når jeg var ferdig med kjøretimen dro jeg på Moa for å shoppe litt, fant meg en genser og ei skjorte. Synes de var kjempestilige ! Har ikke vært helt i form idag, hatt skikkelig vondt i hodet og svimmelheten har kommet å gått..ikke kjekt, håper det gir seg til i morra når jeg skal på jobb.

Litt ut på ettermiddagen dro HP og Natalie ut på kjøretur, gjett hva de kom hjem med da..ett kjøttetende plante,og den har allerede spist sin første flue..hehe,den er dritkul!

 

VÅR FINE KJØTTETER "BRUTUS" :)KJØPT PÅ VERO MODA, DE HAR FORESSTEN SUPERMASSE FINT FOR TIDA


TRULTA :)

 

Her er forressten de fine blomstene jeg fikk av kjæresten på bursdagen min, ble kjempegla. Fint å ha noe å pynte opp med hjemme.


 

Ikke glem konkurransen jeg har gående,trykk på bildet for å delta !
God natt alle søte lesere :)

BIK BOK WANT OG VINNEREN AV ARMBÅNDET!

Åh,har så lyst på nye klær å har funnet en del fra Bik Bok som jeg sikler etter..skal kanskje til Moa seinere å se om jeg finner noen av disse godbitene,eller kanskje jeg ender opp med noe helt annet?

Likte dere noe av dette?

 

Har også trukket vinneren av armbånd konkurransen, vinneren denne gangen ble Nathalie Gjesdal, ho skriver DENNE bloggen ! Gratulerer !  Cinderellas Skattkammer vil kontakte deg via mail :)

 

Nå skal jeg snart ha kjøretime, dere får ha en super dag søtinger !

KON TIKI ANBEFALES + KONKURRANSEN

Nå kom jeg akkurat hjem fra kino,vi har sett Kon Tiki og jeg vil virkelig anbefale den til ALLE, tror ikke det finnes noen som ikke kommer til å like denne filmen . Den hadde alt,den var spennende,trist,morsom,spesial effekter og suverent filmet. Skal ikke røpe noe om filmen, dere MÅ bare se den :) :)

Jeg har trukket vinneren av armbåndet, lager ett innlegg om det i morra..er alt for trøtt nå,vært full fart hele dagen !

 

En liten ting til slutt : Det ene armbåndet som ligger i den nåværende goodie bagen vant jeg selv i en konkurranse,sammen med 2 andre stilige armbånd som jeg har valgt å beholde seg. Jeg vant disse 3 armbåndene og en kjempegod håndsåpe som har fått plass på kjøkkenet vårt. Christina som jeg vant dette hos skriver christinamote.blogg.no  , ho må bare vite at jeg ikke gir vekk armbåndet fordi jeg ikke likte det,men fordi jeg synes de var så moderne og stilig at jeg ønsker at også en annen blogger skal få ett :) :) Hodeskaller er jo IN for tiden ;)

Med dette ønsker jeg alle mine lesere en GOD NATT :) :)  Blir ingen bilder desverre, vil bare gå å finne senga mi, kjøretime i morra..og må være opplagt til det :)

 

RESTAURANT OG KON TOKI

Hei søtinger, nå er jeg kommet hjem fra min første dag på jobb på lenge..kjempekjekt, har begynt å jobbe som vikar i barnehage. Morsomt å være med unger hele dagen, de er jo så skjønne å herlige ! Vet ikke hvor mye jeg får jobbe fremover,men håper det blir en del :) Natalie var superfornøyd når jeg henta ho idag, ho hadde nemlig fått lue med barnehagenavnet på..ho skulle ha den på seg på vei hjem ;)

Nå driver HP og Natalie å spiller gitar å synger ned i stua, jeg sitter bare her å gnurer på pcen..hehe ;) Snart skal jeg å typen ut å spise før vi setter snuta mot kino, vi skal se "Kon Tiki" og jeg gleder meg veldig, noen som har sett den? :) Fikk foressten en kjempefin bukett av typen når han kom hjem fra jobb, han er jo bare så snill. Skal legge ut bilde av den seinere ;)

Noen som har sett Kon Toki?Og hva synes du isåfall om filmen? 
 

BURSDAG + SHOPPE KODE TIL NELLY OG YVES!

Idag har jeg bursdag,blir hele 28 år..begynner å bli gammel,hehe :) I mailen min lå 2 koder som jeg liksågodt kan gi til en av dere,jeg har ikke bruk for de.

Den ene er fra Yves Rocher , koden er BD2012   (om man bestiller noe derfra får man parfyme og lotion på kjøpet ved bruk av koden)

Den andre er fra NELLY,ett gavekort på 75 kroner. Det er første mann til mølla : Koden er  3WpeHyTg2i  

 

HA EN SUPER DAG ! 


GIVE AWAY ! !

Har en give away gående,for å delta TRYKK HER ! :)

Innhold: Godis,smykker,armbånd,øredobber ++ :)

 
PÅ TOPPLISTEN !

Topplisten i Ålesund

 1. Siljemilf
 2. Toneostensen
 3. Thejune
 4. Sofiemote
 5. Osloinchanel
 6. Miieee
 7. Lauriiee
 8. Agnetesolevag
 9. Kjendistegneren
 10. Vav
 11. Vannmelon98
 12. Pernlle
 13. Lillenette

Er kanskje noe å skryte sånn uhemmet mye for, men Ålesund er relativt en stor by og å ligge på 13.plass er jeg ganske fornøyd med :) Jeg ligger på 217 plass i Norge, og om dere fortsetter å lese bloggen min kan det være jeg når høyere :) Setter iallefall kjempestor pris på det !

 

Nei,nå må jeg hive meg i dusjen å få gjort noe her i huset før jeg må hente Natalie i barnehagen,er fint vær ute idag,men må gjøre litt husarbeid tenker jeg,blir aldri tomt for noe å gjøre når man bor i hus.

HUSK KONKURRANSENE JEG HAR GÅENDE :)  HER OG HER  og LYKKE TIL SØTINGER !

UKENS MIDDAGSPLAN !

Mandag : Idag blir det "Se hva vi finner i fryseren middag" :)

Tirsdag: Hjemmelaget laksenugget med dipp (Oppskriften finner dere HER )

Onsdag: Pølse i pita ( Oppskriften finner dere HER )

Torsdag: Kremet grønsakssuppe med fisk ( Oppskriften finner dere HER )

Fredag: Skinkegrateng (Oppskriften finner dere HER )

Lørdag: Vi får besøk og har ikke helt bestemt oss for hva vi skal spise :) Men ett tips til dere : HER 

Søndag: Fylte pannekaker (Oppskriften finner dere HER )

 


vet ikke hvorfor bildet ble så lite..men,men :/

Var det noe av dette som fristet? :)

MANDAG,LIKER VI EGENTLIG MANDAGER?

Heisann og god morgen 

Våkna for en time siden jeg,litt før seks. Natalie har heldigvis sovet i 10 timer i natt,mer enn vanlig. Jeg har sovet i 7 timer ca,så føler meg litt mer uthvilt en i går iallefall..og det er jo bra :) Nå sitter trulta å ser på youtube på Ipaden,ho sa akkurat "Idag er IKKE barnehagen stengt", og det er den ikke, vi skal dra dit snart :) I går var ho kjempesint fordi den var stengt,ho har ikke helt skjønt det med helg enda tror jeg. Idag skal jeg fortsette jobbsøkinga, håper virkelig jeg har flaks snart..lei av å bare gå hjemme altså. Synes egentlig det er helt greit med Mandager,trulta får gått på barnehagen og jeg får vaska litt hus å søke på jobber ;)

Liker DU Mandager?


Husk konkurransen jeg har da , for å komme til den TRYKK HER  :) Lykke til alle sammen å ha en strålende fin start på uka !

 

 

 

BLI MED Å KONKURRER,NY GIVE AWAY !

Da har jeg nettopp trukket vinneren av den siste Give Awayen, så da setter jeg i gang en ny en. Den inneholder ikke så mye som den forrige,men mer en nok til å gjøre en heldig vinner fornøyd tenker jeg. Bildet avslører ikke alt man kan vinne,så det blir en ekstra overasskelse for den som evnt måtte stikke av med den :)

Dette må du gjøre for å delta.

* Like facebook-siden min HER

* Kommenter dette innlegget,husk mailadresse !

* Om du vil være ekstra grei kan du jo lage ett innlegg på bloggen din,eller skrive en linje om konkurransen i slutten av eget innlegg (ingen tvang)

 

Dette kan du altså vinne!
Vinneren blir trukket neste Søndag :)

VANT DU PAKKEN FRA HM ?

Da har jeg trukket vinneren av Give Awayen.

Vinneren ble denne søta jenta !

 

 

Ho heter Marthine Nyman er 12 år og kommer fra Jørpeland,ho skriver DENNE bloggen :) :) Gratulerer så masse !

Til dere som ikke vant,lager straks en ny konkurranse. Da kan dere vinne det som er på bildet under !


SOMETHING SMELLS FISHY ! !

Idag har Natalie hatt en skikkelig "væresurdag", så vi fant på at vi MÅTTE gjøre noe for å få ho til å glemme at ho hadde stått opp med feil fot. Vi tok ho med til Atlanterhavsparken, det synes ho alltid er kjekt. Der så vi på alle fiskene,vi fikk til å med ta på dem,Natalie synes akkurat det var litt skummelt. Ho fikk pølse,kuli og is..og da var dagen reddet :) 

Her er noen bilder fra turen ! 
 

Vil minne dere om at vinneren av konkurransen kåres klokka 20.00 (Har du ikke meldt deg på,kan det gjøres HER ) Rett etterpå vil jeg starte opp en ny konkurranse :) Har også en nåværende konkurranse der du kan vinne ett superflott armbånd, meld deg på HER ) 

NATALIES LILLE FOTOSHOOT !

Nå har jeg fått sove littegranne iallefall,føler meg fremdeles som en zombie..men kanskje en litt finere en :P Jeg våkna av at Natalie var dritsur,ho hylte å grein..og det var visst bare en liten bagatell, fysj som jeg hater 3års trassen. Måtte ta meg en alvorsprat med ho,prøve å forklare at det ikke hjelper å bli sur,sint og sure seg for ingenting..prøve å forklare at det ikke er kjekt og at både mamma og HP ikke liker det og at stemninga bare blir dårligere,men ikke så lett for en 3åring å forstå. 

Uansett..tilbake til overskriften..de faste leserene mine har sikkert fått med seg at Natalie liker å bli tatt bilde av og at når jeg nevner "fotoshoot" så springer ho bort til veggen å poserer.

 

Trekker vinner av konkurransen i kveld,ca i åtte tida :) For å være med trykk HER  :)

Her er resultatet, si gjerne hva dere synes i kommentarfeltet..og om noen har tips til ekstremt trassete småtroll,gi meg gjerne tips :P


HVOR ER DU BLITT AV?

Jeg leter fortvilet,ligger våken å tenker..HVOR ER DU? Snakker om søvnen, jeg får bare ikke sove på kvelden/natta,har ikke gjort det på lenge..tror Jon Blund har glemt helt av meg. Natalie våkner som vanlig i seks tida,og da har jeg som regel fått sove i 4 timer. Det er jo ALT fot lite! !Føler meg som en død zombie her jeg sitter å ser på barnetv sammen med Natalie. 

Natalie har iallefall sovet 11 timer i natt, kanskje jeg slipper den survinga/suringa hennes idag,håper det. Håper jeg får sovet litt etterpå når typen står opp også, hvis ikke tror jeg ikke jeg overlever dagen engang.. Nei,nå har det vært alt for mye klaging her,herlighet..nå må jeg skjerpe meg. Våknet til mange nye kommentarer her på bloggen og statestikken ser kjempebra ut,og det er jo dere leseres fortjeneste, er KJEMPEGLA for det altså,supert ! ! Håper dere fortsetter med å lese bloggen min å legge igjen koselige kommentarer :) :) 

Idag kårer jeg også vinneren av konkurransen,blir nok etter trulta har lagt seg for kvelden..så kanskje i 20.00 tida,hvem vet?Er iallefall bare å følge med :) :)

Om du fremdeles ikke har blitt med kan du gjøre det HER :) Lykke til alle supre lesere !

 

Her er altså ho som IKKE har arvet sovehjertet til mammaen :P Sitter å spiser frokost foran tven idag :)
Noen flere som har morgenfugler i hus?Kanskje du er morgenfugl selv? 

VINN STOR HENNES OG MAURITZ PAKKE! GIVE AWAY!

Da bloggshouter jeg denne konkurrasen en siste gang, i morra trekker jeg vinneren. Du kan vinne en pakke med ting fra HM til en verdi av 600 kroner (de rosa øredobbene er fra CMYK) (Den rosa shortsen er i str S )

For å være med i konkurransen er det bare å trykke på bildet ! Lykke til alle sammen,vinneren blir trukker med random.org
Bake og lekedag + trekker en VINNER i morra !

Idag har vi hatt besøk av Thea og Aurora. Natalie gleda seg fælt til Aurora skulle komme på besøk,de leker kjempefint sammen, Natalie har vært litt surven idag,så Aurora synes ho sutra mye..hehe. Ikke så rart ho er surven når ho ikke vil sove på natta,våkner grytidlig og ikke fikk sove på dagen..da blir man trøtt. Aurora og Natalie var kjempeflinke til å bake, vi trodde de skulle gå lei etter første pizzabollen..men neida,de baka til det ikke var mer deig igjen..tok på fyll og ost til å med,så jeg og Thea fikk ikke gjort noe :P

Pizzabollene ble kjempegode,og ungene spiste godt :)

Etter maten dro de opp på rommet å leika,vi fikk ikke være med..de skulle være der heeelt aleine,og det er jo greit det da,hehe. Etter noen timer lagde vi lasagne,det ble kjempegodt..og ungene spiste til å med godt da å, så når vi var ferdig fikk de is..da var det glede i hus ;) 

Nå er klokka snart sju,og Natalie er dautrøtt..så ho skal få lov å legge seg tidlig idag..ikke vits å ha en survete å grinete unge oppe bare for å ha ho våken litt til,da kan ho heller få lov å legge seg :)

Har jo to konkurranser gående på bloggen nå,den ene kan dere vinne en stor pakke med HM-ting..for å være med trykk HER

På den andre konkurransen kan dere vinne ett superflott armbånd, for å være med trykk HER

BILDER FRA DAGEN


Har dere en fin Lørdag? :)

SÅ SPENNENDE !!!!

Vell..så spennende er det vell ikke,men jeg ville bare skrive en morsom overskrift :P

God morgen lesere, de aller fleste av dere har vell ikke stått opp enda å ligger i drømmeland enda *HELDIGGRISER* ! Jeg blir som alltid vekt av trulta tiiidlig på morningen, litt lei av at ho ikke har samme sovehjerte som meg :P Skulle egentlig ha frihelg idag å,men siden pappaen til Natalie har tatt seg ferie,så må jeg ha ho.. Idag får vi besøk av Thea og Aurora, vi skal bake å prøve ut den nye kjøkkenmaskina jeg fikk i bursdagsgave.. blir spennende å se resultatet. Vi skal bake skoleboller og pizzahorn/boller. Det kjekkeste er jo igrunnen å spise det opp :P

I skrivende stund sitter trulta å ser på barnetv og spiser frokost, jeg sitter her å gjeeesper..har fått stelt meg i det minste så jeg ikke føler meg som en stygg zombie,jeg er nemlig ikke veldig tiltrekkende om morningen, og iallefall ikke hvis man klarer å få meg sint..da er jeg utiltrekkende da :P :P 

Vell..er ikke så veldig mye mer å skrive akkurat nå..klokka er jo ikke ni engang,dagen er ikke begynt for de flese enda :)

 

Barna i barnehagen skulle ta grimase bilder,og Natalie er jo flink til det..hehe!Og her er jeg idag ! :) Lekkert eller hva..?

Hva skal dere gjøre idag?

 

Hmm..er jo noe spennende som  skjer her på bloggen alikavell da, har jo 2 konkurranser gående ! 2 GIVE AWAYS! For å komme til dem, trykk HER  og  HER

TV-SERIER SOM ER VERDT Å SE !

Jeg er vell det man kan kalle en liten tv-slave..elsker tv-serier. Så jeg tenkte jeg skulle lage en liten liste med tv-serier jeg er helt hekta på ! :)

 

SUITS

Dette er en super tv-serie, kanskje ikke for alle,men jeg elsker den ! Har nå sett alle episodene og det kommer ikke flere før i Januar :( *sadface*

 

ITS ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA

Dette er en artig tv-serie som får tida til å gå på kjedelige kvelder,den er enkel og veldig morsom !

 

THE BIG BANG THEORY

Dette er vell en serie som de fleste har lagt sin elsk på, har sett alle episodene som har kommet ut og gleder meg til resten!

 

THE WALKING DEAD

Dette er en skummel serie,sitter med teppet over ansiktet skummel altså..typen liker den ikke så jeg satt å så alle episodene helt alene ! Gleder meg til september,da kommer fortsettelsen!


 

BREAKING BAD!

Dette er en av mine absolutt favoritt serier, den er skummel,spennende og rett å slett utrolig ! Har du ikke sett den,så sett igang!
Følger med på flere også,men dette er noen av mine favoritt serier. Har du sett noen av disse?Og hva er dine favoritt serier?

KONKURRANSE / GOODIEBAG

Har du enda ikke blitt med på min store GIVE AWAY? Du har fremdeles muligheten til å bli med, bare trykk HER å les hva du må gjøre :) Har også flere give aways på bloggen,dere finner den under kategori "Konkurranser"  :) Lykke til alle sammen !
Våkentrollet,BLOGGVURDERING og GIVE AWAY

Æsj..sitter her å holder på å sovne, våkentrollet mitt (Natalie) våkna 4 ganger i natt..ene gangen våknet jeg av en høy lyd,da hadde Natalie våknet..gått inn i loftstua å prøvde å ta potetgullposen som stod på ei hylle..ho skulle tydeligvis ha seg nattmat. Andre gangen våknet jeg klokka halv 4,da hadde ho satt seg i sofaen å skrudd på Ipaden :/ Ja..de to andre gangene kom ho opp i senga til oss.Jeg er ganske så trøtt her jeg sitter å skal skrive innlegg på bloggen :/

Vell..jeg tenkte jeg skulle være så snill å gi en vurdering til noen av dere,tenkte å trekke ut 2 stykker som får en vurdering av bloggen sin her. Kommer til å ta en titt på bloggen til alle som kommenterer her,så plukker jeg ut ett par stk. Dere må tåle kritikk,sånn at jeg kan skrive hva som er bra og hva som er mindre bra :) Bare å  legge igjen bloggadressen deres,høres dette bra ut?

Ellers har jeg jo fremdeles GIVE AWAY på bloggen min,hele 2 stk. Den ene finner dere HER den andre HER :P Bli gjerne med på begge to !

 

 

DET SKJØNNE LILLE VÅKENTROLLET MITT. Noen som har ei lita prinsesse eller prins med godt sovehjerte,som vil lære Natalie at om natta..da sover vi?Ha en super dag folkens, jeg skal sooove litt..å så står husvasken for tur *JIPPI,det er SÅ gøy å vaske hus* :P

Ny BILDERAMME !

Her om dagen var jeg på Moa,var tilfeldigvis innom Fotoknudsen..egentlig bare for å kikke,men fant ei kjempefin fotoramme,den kosta bare 79 kroner. Har jo akkurat fremkalt en masse bilder..så passet perfekt ! :) Har ikke fått hengt den opp enda da,må finne en fin plass til den :) 

Her er den !Hva synes dere?

SE HVA JEG FIKK I BURSDAGSGAVE!

Har ikke hatt bursdag enda,er fremdeles 5 dager til..men fikk gaven fra kjæresten idag alikavell. Det var noe jeg har ønsket meg lenge, en kjøkkenmaskin! Fra Kitchen Aid, de er supergode. Gleder meg til å bake og lage alt mulig fremover! :) LYKKE! Kjedelig tenker kanskje mange av dere,men jeg er superfornøyd ! !

Har dere kjøkkenmaskin? 

HER ER PREMIEN DU KAN VINNE! GIVE AWAY!

Da har jeg fått tingene som skal gies til en heldig vinner, fikk det i posten idag :)

Du kan altså stikke av med det som er avbildet på bildet under, for å delta TRYKK HER , har også en annen konkurranse gående,for å være med på den TRYKK HER (Nydelig armbånd) . 

DEL GJERNE KONKURRANSEN MED VENNENE DINE :)Good luck cuties ! :)Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

 • .