hits

Hverdagen med mine kjære

Kjeder meg,laget header til Anja..

Sitter her å kjeder meg, skulle gått å lagt meg..siden jeg er trøtt som ei strømpe.. men så var det noen som trengte header,og da stiller jeg opp! Håper ho liker den.. synes det passet med en høst-header.

Hva synes dere?

 

Da tar man "natta"..ZzzZzz... Om andre vil ha headere, trykk HER ! Men gjør akkurat som det står der, kun de som gjør det som får, har hatt en del henvendeleser i det siste, og må prøve å holde litt kontroll på hvem som har fått og ikke ;)

Begynner å bli reisesyk :)

Ja,nå er det bare 1 heil dag og noen timer igjen til vi setter nesa mot Paris, gleder meg kjempemasse!! Vi reiser Torsdag klokka 09.00. Håper det blir like bra som jeg har trodd, var å sjekka værmeldinga..og det er meldt litt regn..og masse lyn og torden, får håpe dem tar feil ;)

Vell..dagen idag da, har vært skikkelig trøtt å sliten i det siste..og er veldig plaga med hodepine, ikke kjekt..føles virkelig ut som hodet skal sprenges til tider.. håper det går over snart, sikker på det kommer av stress og dårlig søvn...

Trulta har vært i barnehagen, like greit det når jeg ikke er helt i form..og ho synes det er kjempekjekt der, henta ho når HP var ferdig på jobb, kom hjem..å spiste middag, ho spiste godt..så da ble det is til dessert ;) Og det var stas,alltid stas med is igrunn :)

Nå blir det litt leketid før trultis skal lalle seg, og så er det MAX sløving på meg.. og så er det jo Big Brother idag åsså,hehe..tror ikke typen er så gla for det da,men det driter jeg i.. Im the Boss over the remote control! muhaahaa!

 

Natalie spiser is


 
Å sånn ser man ut etterpå :P

 

Ha en kjempefin Tirsdagskveld ;)

Nye innkjøp!

På Lørdag kjøpte jeg meg noe stæsj!

*Øyeskygge til å lage "Smokey eye" + brushes til å lage det med
* Skjørt
* Svart gjennomsiktig bluse

Gode øyeskygger og GODE brushes er ett must om du skal legge bra make-up..jeg kjøpte en kost til selveste smokey eye effekten,og en som er tynn til å legge strek oppå øyet og under.
Det koster en del,men det er garantert verdt det. Er du flink til å vaske børstene etter bruk, så holder de kjempelenge!


Kjøpt på : Estetique på Kremmergaarden Pris: Dyrt :P


Skjørt kjøpt på Sisters Point , 299 kroner om jeg ikke husker feil ;)Sisters Point. 149 kroner

 

I tillegg på Lørdag fikk jeg ekstragaver av kjæresten, hovedgaven var jo middag på Maki, og det var jeg stor fornøyd med,ikke hver dag man får gått på en veldig fin resturant ;)

Men uansett..jeg fikk trådløs datamus, kjempegreit å ha det når man skal redigere bilder i Photoshop, mye enklere å få det til.


Fikk også denne boka, i den står det masse nyttige tips om redigering og foto..skal ta å sette meg inn i den en dag å teste ut nye ting!
 

Kjekk ettermiddag :)

Etter jeg hadde henta trulta i barnehagen idag,så hadde vi det kjempekoselig..ho var så snill! Hjalp meg med å lage middag å greier, skulle absolutt røre i sausen..og da får ho selvfølgelig lov til det :)

Vi måtte begynne å spise middag før HP kom hjem fra jobb, han forsov seg idag..så måtte jobbe litt ekstra ;)

Etter middag,satt vi oss ned for å lese bok..og ho satt å hørte på hele eventyret, det har ho aldri gjort før.. vi kosa oss skikkelig! HP spilte gitar og sang, og vi kosa oss! Deilig med sånne dager, og deilig at Natalie var blid...for jeg er igrunnen kjempetrøtt, men..idag er det premiere på Big Brother..og jeg må jo se første episoden iallefall,selv om Hans Petter ikke er helt overbegeistra for det.

Natalie satt å tok ut lissene fra skoene, ho ble busta :PFlinke trulta miKjekt å gi mamma tutt..Å kjekt å ta tutten fra mamma igjen, later som jeg blir lei meg..da er det
enda kjekkere ;)

Håper dere får en super Mandagskveld ;)
 

Trøtt.com

I natt våkna Natalie igjen, og ho ville ikke sove i si ega seng..ho hylte å ropte "Lalle der", så pekte ho på mi seng..føltes ut som ho hylte i timesvis,men tror ikke det var mer en maks en time, men når man er kjempetrøtt å har lyst å sove,så er det mer en lenge nok..

Ho slutta heldigvis til slutt, og jeg sovna som en som en stein igjen..men det vil ikke si jeg ikke var trøtt som en dupp når jeg våkna idag tidlig,eller dvs når Natalie våkna :P
Vi dro til barnehagen, og jeg hadde veldig lyst hjem å sove etter jeg hadde levert trulta, men jeg skulle på frisøren.. bare måtte klippe det opp litt..håret mitt blir så utrolig tjukt..og da går det ikke an å gjøre noenting med det.

Skal jo til Paris på Torsdag, og da kunne jeg ikke se ut som huldra :P hehe! Kan se om jeg får tatt ett bilde av nysveisen seinere :)

Nå er det straks middag på gang, og fiskeboller står på menyen :P 

Konkurranse hos Gladmor.blogg.no

Hos bloggen til Gladmor.blogg.no kan du nå vinne 60 plagg, helt gratis!
Kjempepremie spør du meg, du kan se video av klærne og lese om konkurransen HER !

Jeg har gjerne lyst å vinne, mye fine klær ! Grunnen for at jeg vil vinne er at klesskapet mitt kunne vært fornya, blir så fort lei av klærne mine..og vi skal til å flytte, og da må det spares penger..og nye klær blir liksom ikke prioriert  :P Om jeg vinner..kunne jeg kanskje gjort det samme som Gladmor har gjort? Gi vekk de klærna jeg nesten ikke bruker?:P Det hadde vært noe =) 

Sjekk ut konkurransen å meld dere på dere åsså ;)

 

-Anette-

Ny header

Har laget ny header igjen, ble veldig fornøyd ;)

Om noen av dere har lyst på header,så er det bare å sende meg en mail, info under kategorien "Header" :)

 

Synes?

 

Bursdags antrekket :)

Feira bursdagen min i går, og dette hadde jeg på meg! 
Har bursdag idag da, 27 år..føler meg eldgammal,hehe! 

Alt er kjøpt på Sisters Point =)

 

Anette

Jentevors :)

Sitter her å venter på at typen skal bli ferdig med siste finishen på stueveggen..sånn at jeg kan begynne å gjøre klar til jente vorspiel..har bursdag i morra,og det skal feires med gode venner :) Vi skal lage middag,kanskje spille litt spill..supe,skravle å høre på musikk.. gleeder meg! 

Kjøpte meg ny øyeskygge idag fra Dior, og prøvde meg på Smokey Eye..må si jeg ble ganske fornøyd..skulle bare mangle til den prisen på øyenskyggen og kostene :P

Vell.. kan blogge om festligheten seinere, kanskje det blir noen bilder også? Hvem vet :)

Ha en fantastisk Lørdags kveld :)

 -Anette- 

Hva var populært på barneskolen?

Hehe..sitter her å tenker litt tilbake til barneskolen jeg.. hva vi holdte på med :P Husker veldig godt POGS, de små runde bildene, og slammer som vi brukte til å vinne flest mulig. Poenget var å satse "brikkene", snu dem opp ned,legge dem på bakken oppå hverendre,bruker slammer..å snu flest mulig, de man klarte å snu vant man!
Jeg var foressten supergod!

Åsså var der jo en tid det var veldig IN med JOJO, hadde konkuranser i skolegården å greier, kjempekjekt! Husker jeg hadde en 7UP jojo..haha!

Åsså Tamagotchi da..de små greiene som alle hadde, måtte passe på å mate,leke å stelle med den lille figuren som "bodde" inni denne runde dingsen.. ;)

 Hva var populært når dere gikk på barneskolen? 

Dagens Blogg-anbefaling :)

Jeg ble dagens anbefaling på Bloggarkivet, så kjekt ;) Hadde jeg aldri trodd, synes det er kjempe koselig at noen liker bloggen min ;) Besøk Bloggarkivet HER  :)

Tusen millioner takk, ble veldig glad :)

Middag på Maki restaurant

Nå har vi vært på Maki å spist, en kjempefin og koselig restaurant i Ålesund som ligger i Hotel Brosundet, var helt nydelig mat..og kjempehyggelige servitører. 

Vi spiste: Røkt Kvalkøtt m/moreller,setterømme og rugchips til forrett
                  Bakt klippfisk, potetpure, confitert løk,chorizo og bacon til hovedrett 
                  Sjokolade Mousse til dessert.. 

Drikke: Chablis hvitvin og kaffe og Baylis :)

Var helt fantastisk, noe av det beste jeg noen gang har smakt..og som sagt, servicen var helt topp!

Karakter 1-5- 5!!

Alle som bor i Ålesund eller skal besøke Ålesund, dra til Maki! Tips: bestill bord! :)

Nå skal vi vaske litt til festlighetene i morra, i tillegg skal vi male stueveggen..hehe ;)

Ha en FIIIN Fredags-kveld! 


Natalie som Leverpostei-ungen :)

Hadde blitt superduperduper glad om dere ville stemt på Natalie :)

Dere gjøre det HER   =)
 

TUSEN MILLIONER TAKK

1 uke til Paris-tur!

Nå er det bare ei uke til vi skal til Paris, og jeg gleder meg som en liten unge..har gleda meg kjempelenge til denne turen, har aldri vært i Paris før..har hørt at det er helt fantastisk der! Vi skal på fine resturanter å spise, og se på nydelige ting.. og det blir garantert noe shopping..hehe! Vi skal være der i 4 dager, 4 dager som sikkert kommer til å fly avgårde.. Eneste jeg gruer meg til er flyturen, er ikke spesielt gla i å fly igrunn.. ikke bare har jeg flyskrekk, men jeg får så sykt med dotter i ørene, de tetter seg så å si helt.. så jeg er nesten stokk døv når vi er oppi lufta,hehe!

Trulta skal være hjemme,ho får ikke lov å bli med..hehehe ;)

  Noen som har vært i Paris som kan anbefale noe? 

Anette

Sleepyhead

Uff..er sååå trøtt, akkurat levert Natalie i barnehagen..og ho ble kjempegla..hehe.. NÅ skal jeg slappe litt av..det skal bli deilig. Har sovet ekstremt dårlig i natt, vet ikke hvorfor..men fikk bare ikke sove :/ Kjipt!

 Skulle ønske jeg kunne sove så godt som disse gjør ;)  (bilder hentet fra Wehartit)

Barnehage i morra!

Nå har Natalie vært hjemme siden Mandag, og det er ikke bare bare å ha ho hjemme hele tida..ikke misforstå, jeg elsker å leke og tulle med ho, men når ho er vant med å være i barnehagen,der det skjer noe hele tida,så kan det være litt slitsomt å måtte underholde ho hele dagen, ho kjeder seg fort å blir fort sint :P De som har barn i barnehage 100% skjønner nok hva jeg mener ;)

Idag har ho vært nokså snill da, vi var på butikken tidligere idag..og ho gikk helt ned og opp helt selv, ho bar til å med bleiepakken sin :P Søta mi!

Ho har åsså hjulpet meg med å vaske, eller..dvs...ble egentlig mest rot da, når ho dreiv å slang rundt en klissvåt klut i leiligheta,hehe :P Men ble reint å fint til slutt alikavell! Trulta mi er så flink så ;)

I morra skal ho iallefall i barnehagen, og jeg..jeg skal til byen å kikke litt tenkte jeg..kanskje det blir noe nytt,kanskje ikke ;)

Vi skal foressten flytte nærmere jul,det skal bli sååå deilig :) Kan lage ett nytt innlegg om det i morra kanskje :)
Er iallefall enebolig..og jeg har så lyst på hund da, har jo plass til det da :P Men typen vil ikke... :s Så,får heller kikke på denne..og tenke på dem ;) hehehe!   (laget i photoshop)

-Anette- 

Kreativ!

Prøvde å være litt kreativ, så laget ett høstbilde og ett vinterbilde..to årstider som vi har i vente nå og som egentig er to helt fantastiske årstider, hadde det bare ikke vært for slaps,kulde og snømåking,hehe :)

Men bare se her.. helt nydelig,eller hva?


Bildene er tatt ifra DENNE nettsiden, her kan dere finne masse nydelige bilder!

                                                                 Ha en kjempefin Onsdag videre

 

                                                                             

Må bare le av denne her..hehe

Henrik Thodesen : "Å,det er så slitsomt å blogge", vell jeg håper at ingen føler seg truffet av dette innslaget Henrik gjorde, jeg synes det var kjempemorro..hehe!

Du kan se innslaget ved å trykke her : http://www.vgtv.no/#!id=43133

 
Nydelige trulta

I går skjedde det igrunnen ikke noe spesielt, vi var bare hjemme å kosa oss hele dagen.. fikk tatt noen bilder da, og her er dem ;)
Konsentrert, tar på seg sokker og sko helt selv ;)Natalie sin måte å rydde vekk sko på,hehehehehe :P

 

Idag skal jeg prøve å vaske og støvsuge litt her..så blir det å lage fiskeboller til typen når han kommer hjem fra jobb =) Trulta skal få lov å hjelpe meg ;)

Ha en kjempefin dag!

Vil du ha sponsor til bloggen din?

Jeg kom nettopp over en bra nettside som finner sponsorer som passer akkurat DIN blogg! Egentlig litt genialt, så slipper man å lete overalt, og sende masse mail hit og dit for å finne en sponsor til bloggen. Man trenger ikke være på noen toppliste for å registrere seg heller, det er jo veldig bra for oss.

Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg her, så får du en mail med sponsorer som kan passe bloggen din. Og du får ny beskjed når de finner nye sponsorer. Veldig greit. Selv har jeg søkt om sponsorer, og blitt godkjent!  Du kan også trykke på bildet!

God morgen!

Idag var trulta oppe i halv sju tida..lenge siden ho har vært så tidlig oppe..men, når trulta våkner må jeg opp også, sånn er det bare :)
Vi satt ei stund å bare så på NRK Super,koselige program der, bedre en Handy Manny..hehe!
Så spiste vi frokost,eller dvs Natalie spiste frokost..jeg liker ikke å spise såå tidlig ;) Det ble 2 knekkebrød som ho dyppa i melka si.. skal være fornøyd med det.

Idag aner jeg igrunn ikke hva vi skal gjøre,vannkoppene hennes har så å si tørka inn,så i morra blir det barnehage iallefall ;) Må vell en tur ut, Natalie blir så utålmodig av å bare være inne hele dagen..og det skjønner jeg igrunnen godt!

Har ikke tatt noen bilder idag,så legger ved noen bilder som jeg ikke har fått lagt ut før ;)

 "pipp,pipp" som Natalie sier..kanskje fordi den flyr?En måse på feil sted ;)Geitebukker i veien :pNydelige ripsbær

Nam nam,rips!

Natalie laga saus i går,heeelt aleine ;)

 

Ha en fin morning alle sammen 
 

"Handy Manny"

Dere som har små barn vet garantert hvem denne karen er..hehe! Handy Manny pleier alltid å stå på her om morningen,sammen med Mikkes Klubbhus og annet "artig" som går på Playhouse Disney :P

Vell..Natalie pleier ikke å bry seg så mye om tv igrunn, ho er alt for opptatt med å springe rundt å tulle, men idag tidlig satt ho kjempelenge på sofaen å fulgte med, skikkelig koselig var det. Vi lå på hver sin side og bare tok det helt rolig!

Etter vi hadde spist dro vi ut en tur, Natalie sprang/gikk hele veien fordi vogna står i barnehagen..og der kan man ikke være når vannkoppene kanskje smitter fremdeles. Ho er i fin form ellers, og da er det ingen grunn til å ikke kunne gå ut en tur. Vi dro å kjøpte oss Kuli og kosa oss :)

Nå ligger ho å sover, "lalla mamma" sa ho når vi kom hjem,sikkert kjempetrøtt :)
Søta mi <3

 

Ha en nydelig Mandag
 

Trulta lager vafler!

Siden det ikke ble noe fjelltur idag, pgr av vannkopper, helsa til typen og været..så måtte vi finne på noe annet..så vi lagde vafler,eller dvs Natalie lagde vafler..og de ble KJEMPEGODE! :)

Ho synes det er kjempegøy å få lov til å hjelpe med alt mulig, alt fra matlaging,vasking,rydding,klesvask og brette klær! Veldig viktig å inkludere små barn i de hverdagslige tingene, da får de bedre selvtillitt!

Bilder fra vaffel-laging! 


Måle opp melÅ røre er viktig når man skal lage vafler


helle oppi melk ;)smake?


Smake på prøvevaflaDeilige jordbær,fra valldalen selvfølgeligNAM NAM!!

Må være hjemme til uka da...

Uff..ja, da er det nok sikkert vannkopper trulta har fått..selv om det bare er 6 prikker..ho har heller ikke feber, men ho er sur og grinete, uten matlyst.. artig!
Skulle egentlig på jobb neste uke, men det blir ingenting av det da..kjipt igrunn, hadde gleda meg til å jobbe litt igjen typisk igrunn ikke første gangen dette skjer..menmen.. Natalie er viktigst!

Men,men..får være hjemme å være litt husmor..hehe..!

I går lagde jeg foressten kyllingwok..ble suuuperduper godt!


Kyllingen ligger klar for stekingDenne woksausen sammen med kokosmelk smaker himmelsk!Spinat, JA det er GODT!.. pleier som regel å bruke fersk spinat,men siden
denne middagen var ganske spontan,var dette det eneste vi hadde i fryseren 


Kokosmelk kan brukes til masse, putt litt sammen oppi med woksausen
og det blir en nydelig mild smak.

Bildet av resultater får bli seinere, fikk ikke til å laste det opp..typisk!

 Trulta synes det var kjekt å se på når jeg laga mat :)Vannkopper?

 

Ellers..så er typen dårlig..skulle egentlig på fjelltur idag..men det får bli en anna dag!

Ha en fin dag
  -Anette-
 

Hvilken header skal jeg bruke?

Har laget noen headere, men usikker på hvilken jeg skal bruke..hva synes dere? :)


1.

2.

3.

4.

5.

6.

 

Synes?

 

Legotid!

I går satt vi på gulvet å leika oss med lego igjen, Natalie synes det er så kjekt når alle ligger ned på gulvet å leiker ;)
Men er mest jeg å HP som bygger da,  Natalie liker å ødelegge å rive ned!

Her er noen bilder 

 


Natalie river ned legotårnet som gikk helt opp i taket, det gikk i gulvet med ett brak :PPust i bakken, med ett ltie mellom-måltid..SIBAS kjeks!Grønmyr bamsen som Natalie fikk i barnehagen "bamse kjeks!!!"Hp koser seg, Natalie er litt irritert på "paparazzi" mamma..hehehe
ser iallefall sånn ut :P

Kjøpt Bæremeis :)

Idag dreiv jeg å kikka etter bæremeis på Finn.no, og jammen fant jeg ikke en her i Ålesund til en billig penge, en veldig bra en..så vi dro å kjøpte den :) Har tenkt på bæremeis ei god stund, er kjekt å kunne ha med Natalie på fjellturer å lignende, så i morra blir det sikkert en tur på Emblems-fjellet om været er med oss..og om ikke utslettene til Natalie blir værre da, vi tror det er vannkopper.. ringte til legevakta, og de trodde åsså det var vannkopper, men måtte visst vente i 2-3 dager før "vannblemmene" kom. Så da får vi bare vente å se hva som skjer!


Her er bæremeisen, kosta 600 kroner ;)

Ellers..så har Natalie vært litt surete idag, enten så brygger ho på noe..eller så har ho bare stått opp med feil fot..og spising,nei..det har det nesten ikke vært noe av idag. Så får bare vente til i morra,å håpe det blir litt bedre!

-Anette-

 

Ukesplan for middag

Sliter dere med å finne ut hva dere skal spise til middag hver dag? Vi har ett budsjett som sier ca 1000 kroner i uka til mat og dagligvarer, derfor storhandler vi en dag i uka. Jeg har i oppgave å skrive liste samt middagsliste for 7 dager.

Denne nettsida bruker jeg ofte : http://www.mineoppskrifter.no/category/middag/  , masse å velge mellom!

Til neste uke ser middagslista vår sånn ut :

Mandag: Laks/pasta med hjemmelaget saus
Tirsdag: Fiskeboller i hvit saus 
Onsdag: Stekt ris m/grønnsaker og picnic skinke
Torsdag: Lasagne m/nystekte rundstykker
Fredag: Rester av lasagne
Lørdag: Nachos
Søndag: Nakkekoteletter m/chips og saus 

Jeg lager som regel alltid sausene selv, blir mye bedre..og det er mye billigere!

Vi må også velge middag som er spiselig for trulta våres, er ikke så veldig mye middag ho liker igrunn.. blitt litt bedre i det siste da, så forhåpentligvis så spiser ho det meste snart!

Er iallefall ett godt tips med middagsplan og det å handle en gang i uka,det sparer man en del penger på!

Ha en fin Lørdag 

Header til Tcmn og Andrea Badendyck, ett forsøk iallefall ;)

Prøvde å lage en header til toppbloggeren på blogg.no..synes den ble ganske så fin jeg da ;)
 Hva synes dere? ;)

Vannkopper?

Vell..trulta har fått en del blemmer..og vi tror kanskje det er vannkopper, begynte med 1 prikk idag tidlig..og så fikk ho 4 iløpet av dagen når ho var i barnehagen, så blir spennende å se i morra tidlig..å se om ho har fått flere..

Igrunnen så håper jeg litt at ho har fått det, fordi det er greiere å bare bli ferdig med det..men,så har jeg jo fått litt jobb neste uke,som jeg ikke kan ta om Natalie har fått vannkopper, da må jeg være hjemme med ho istedenfor, og siden jeg har lyst å jobbe mest mulig..så hadde det vært litt kjipt :(

Skal oppdatere dere i morra om ho har vannkopper eller ikke ;)

Nå skal jeg snart finne senga å høre på den nyyydelig musikken som strømmer opp til oss fra Sentrum og Jugendfestivalen!

Natta Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .