Hverdagen med mine kjære

I morra reiser vi til Kristiansand :)

I morra tidlig reiser vi til kr.sand..en laaang kjøretur blir det,men håper alt går bra :) Skal jo ha med trulta,så blir nok en del ekstra stopp ja,så ho får springe å kose seg litt ;)
Har iallefall pakket neeesten helt ferdig, skal gå igjennom pakkelista å passe på at ingenting blir glemt igjen hjemme..for det er alltid like kjedelig!

I helga var vi i bryllup..det var heelt fantastisk..eventyrlig er vell rette ordet :)
Kan fortelle mer om det seinere..akkurat nå vil jeg bare slappe av..lang dag i morra!

Ha en super kveld! :)

Slenger med ett par bilder av bølla våres,som foressten gikk på do idag..flinke trultis :)


Trulta leker med lipglossen,det er kjekt :p

"Åååå...så fiiin jeg ble nå..lage trutemunn"Jeg å kjæresten min i bryllup :)

Headere :)

Om du vil jeg skal lage en header til deg, så må du sende meg en mail på : Lille_Nette@hotmail.com
Der kan du skrive : Størrelse på header,legge ved bilder du vil bruke, og komme med ønsker angående bakgrunn og farger! Du MÅ sende mail, da har jeg bedre oversikt over hvem jeg har eller skal lage til ;) I mailen må du også skrive bloggadressen din.

Bilder med mye bakgrunnstøy er vanskelige å redigere, men har du ingenting annet..så send det alikavell ;)
Også bilder der hodet/armer er "kappa" kan også være litt vanskelige.

Her er noen headere jeg har laget fra før :

      

Dette er bare ett par eksempler på headere jeg har laget før ;) 
 

 

Fødselshistoria :)

Natalie fylte 2 år 13 mai, tida har gått fort..alt for fort! Husker det som det var i går når ho lå i magen min å vi kjørte avgårde til sykehuset, det er nå over 2 år siden!
Natta før Natalie kom til verden,sov jeg absolutt ingenting..hadde sånne smerter, ringte sykehuset..men de sa bare at jeg kunne ringe om morningen om smertene/riene var kraftigere, ble skikkelig sint..men måtte jo bare vente da!

Klokka 6-7 på morningen orket jeg ikke mer, ringte til sykehuset å sa vi kom med en gang..og det var greit, heldigvis!
Ble kobla til ei sånn maskin som måler hjertelyd o.l, alt så bra ut ,men de trodde kanskje jeg kom til å bli sendt hjem..var tross alt over 2 uker til termin, det var helt til de sjekka åpninga..hehe :P Jeg hadde 3 cm åpning, og det var nok til å holde meg der, jeg hadde også ganske smertefulle rier..


Dette bildet ble tatt kvelden før trultis kom til verden,begynte å bli temmelig lei igrunn..ikke bare bare å gå høygravid,det vet alle som er det/har vært det.

Vi fikk som sagt ett rom ganske rask, de sa det var lurt å prøve å gå seg en tur.. det prøvde jeg på, men kom meg ganske så raskt inn igjen, var jo så steike vondt! Så etter å ha "gått tur" i 10 minutter, gikk vi opp igjen på rommet, fikk også ringt tanta mi, ho skulle nemlig være med på fødselen, tok ikke lang tid før ho stod i døra med store
øyner  ;)

Synes at riene varte kjempelenge, og det var irriterende at det tok så lang tid før pressriene kom..var det jeg gleda meg til.. la meg i senga til slutt når riene var værst, prøvde mange forskjellige ligge/sitte stillinger..men ingenting var igrunn noe særlig, til slutt fikk jeg akkupunktur mot riene, det hjalp litt!
Jeg hadde ingen andre smertestillende, og det er jeg ganske stolt over :)

Etter ca 9 timer  begynte pressriene, og guri så gla jeg var.. jordmora sa " Nå kan du begynne å presse Anette", og det gjorde jeg...hehe, jeg gjorde absolutt alt ho ba om, og holdt hodet kaldt ;) Og 17.36 kom lille Natalie til verden, ho veide 3090 gram og var 47 cm lang..lille lille knøttet :) Å få ho i armene mine var den herligte følelsen jeg noen gang har hatt, unner absolutt alle å opplevde den følelsen :)


 Det første bildet tatt av Natalie, ho var så liten..var nesten litt redd for å ødelegge ho ;)  
Er noe helt annet å få barnet ut av magen,i magen ligger det jo bare der å koser seg.. når h*n kommer ut så blir hverdagen plutselig helt anderledes ;)

 

BILDER AV NATALIE SOM NYFØDT ;) 

Mamma og trulta koser seg hjemme :)


 

Ny header, igjen :P

Blir så fort lei av headere, så nå har jeg laget meg en ny en :P

Hva synes dere? :)

Ønsker du deg ny header?

Har de siste dagene lager headere til de som har ønsket det, jeg er vell ikke heeelt flink på det enda..men øving gjør mester og de som jeg har laget til har vært fornøyde ;) Skal i bryllup denne helga og reiser til Sørlandet på Mandag, så får ikke tid til å lage veldig mange de to neste ukene, men noen skal det vell bli... så er bare å si ifra =)

Her er de jeg har laget ;) Noen av dem iallefall ;)

Send meg bilder dere vil bruke,samt litt om hvilken farger dere liker,evnt størrelse..så skal jeg se hva jeg kan gjøre :)  Lille_Nette@hotmail.com, de første som sender er de som får først..selvfølgelig ;) Kan ikke si noe om  hvor lang tid det kommer til å ta, men dere får iallefall :) Blir det for mange så sier jeg ifra til dere på mail ;)

Aldri kjekt å våkne tiiidlig når man har fri..

Nå har jeg igrunn våkna tidlig så å si i over 2 år..har tross alt ei lita snuppe som liker å stå opp i gryåtta, men jeg klarer aldri å venne meg til det.. er sååå trøtt før klokka blir sju, og når jeg er trøtt er det ikke like greit å være i nærheten av meg, ja..jeg er morragretten, det har jeg igrunn alltid vært :p HP liker det ikke..og det skjønner jeg igrunn veldig godt!

Nå begynner snart "stress" helg igjen, trultis reiser til pappa i morra..og vi må begynne å forberede oss til den lange turen på Mandag, Natalies koffert må pakkes,og våre ting må pakkes..det er ikke bare,bare!

I tillegg skal vi i bryllup på Lørdag,  blir superkjekt det..men har en del å gjøre før Mandagen..så håper vi klarer å ordne det meste i morra :)

Idag skal vi besøke diverse familie :) :)

Ha en superduper dag!

 


En av de maaange sovestillingene til trultis, skulle bare ønske ho sov litt lenger på morningen :P
 

Brushetta og vin :p

Ja, da er vi mette..etter deilig bruschetta og tapas..var kjempegodt!! Kan virkelig anbefales alle som bare vil ha litt snacks, som er litt sunn :)

Sånn gjøres det :

Kjøp : Halvstekte baguetter, del dem i skiver, smør på med olje (prøv å dekk hele), og ta krydder på..mengde å type velger du selv, vi brukte salt,pepper, basilukum og litt chilli :)

Sett så ovnen på 200 grader,å la dem stå til dem blir gylne :)


Sånn skal det se ut når dem er ferdige :)

 

Vi har valgt å ha tapaspålegg, rømme og babybel til.. helt enkelt, men kjempegodt :)


Vi hadde ett glass hvitvin til snacksen, det var nydelig :)Her er vi..mette å gode, jeg prøvde å ta ett fint bilde... men HP syka seg til ;) hehe!

 

Sånn..da blir det ikke mere blogging idag, trulta har sovet søtt i senga si ett par timer nå..og det skal vi åsså snart gjøre ;) Nattinatt ! 

 

Shoppingtur på Moa sammen med Monica :)

Idag har jeg fått dratt på Moa å shoppa uten å ha med trultis, det er sjeldent jeg får mulighet til :P Og kjekt var det..ble til å med litt nye klær og stæsj ;) Kjøpte dongeriskjorte..leita lenge etter ei kul ei,og idag fant jeg ei :P Kjøpte åsså en ny tights..det får man aldri nok av :P Jeg å Monica kosa oss på Moa, var å spiste på "Cafe Moa Syd" åsså, og der var det overasskende bra mat :)

Når vi var ferdig å shoppe dro vi til byen igjen,der jeg møtte HP og Natalie som var på trilletur :)

 


Skjorta :PNytt stæsj :PNoen som har prøvd dette før? :PFlettehårbånd :PJeg i all min prakt :P hehe

 

Da vi kom hjem begynte Natalie å sure seg igjen,noe hun igrunn har gjort i hele dag..så idag kjenner jeg at ho skal få legge seg litt tidlig, halv åttish ;) 
Når trultis har lalla,så skal vi lage brushetta med tapas pålegg til..nammis :P :P Og kanskje ett glass hvitvin ;) Gleder meg!

Under her er ett bilde av Natalie som er ILDSINT!! Natalie som er sint som fy fordi ho ikke fikk lov å stikke inn ting i Minnekort-greiene på pcen ;)

 

Ha en fin kveld videre, blogger kanskje seinere om matlaginga ;)

 


 

Atlanterhavsparken og besøk hos "Oldemor"

Idag har vært en fin dag, trultis våkna i 7 tida å var blid som ei sol, var ganske opplagt sjøl..og det er så deilig :)
Vi stod opp,og lot HP sove litt lenge.. bestemte meg for å rydde å vaske litt før han sto opp..ja,vet jeg er snill..hehe!
Natalie var ei sol denne morningen, kjempekjekt når det er sånn..vi leste bøker å koste oss.


Trulta har tyvlåmt støvlene mine,og tatt på trusa si sjøl..den skulle absolutt
være utpå buksa :P 

Seinere denne dagen dro vi til Atlanterhavsparken, etter trultis hadde laget litt trøbbel med lunsj-maten..ho nekta plent å spise, og var bare sur..så etterhvert dro vi bare,på tom mage!
Når vi kom frem var det full fart, det er det alltid når vi er på Atlanterhavsparken..alt er spennende og alt skal sees på ;)


Sååå spennende å se på fisk, ser helt hypnotisert ut <3¨Store tanken var skøy!Men måtte spriiinge når fiskene kom for nærme :PHmm.."ditta e?".. Mye spennende i suvenir-butikkenI faaarta :PMer i faaarta :P"åj,åj"

Etter Atlanterhavsparken dro vi på middagsbesøk hos mi farmor,Natalie si Oldemor ;) Natalie er kjeeempegla i oldemor og ho fikk en stooor klem med en gang vi kom inn døra, Natalie sprang så å si rett bort til ho ;)
Til middag hadde vi spagetti, og Natalie spiste opp rubbel og bit, i tillegg ville ho ha litt av min tallerken, gleder meg at ho har begynt å spise godt :) Til dessert fikk vi is, den gikk ned ganske så fort :P


Smake liiitt på cola ;)Kjeks er nammis!

Og...meg da, hehe :P

 

Håper alle har hatt en fin dag!

 

Fakkeltog i Ålesund

I går kveld var v i fakkeltog, kunne ikke tro det synet som møtte oss.. har aldri i mitt liv sett så mange mennesker samlet på en gang, og alle var der for samme formålet..for de omkomne,skadde,savnede,pårørende og åsså for å gi sin støtte til alle som har hjulpet disse siden tragedien i Oslo og på Utøya skjedde.. nei,var bare ett helt fantastisk syn.. er så glad for at så mange mennesker,ikke bare i Ålesund og Norge,men i hele verden viste sin støtte i går. Mannen som gjorde dette har absolutt ikke oppnådd det han ville, Norge og alle vi som bor her står sterkere sammen nå..og det kommer nå alltid til å gjøre, denne hendelesen har forandret noe i oss alle. Vi er blitt sterkere!

 
Trulta satt på skuldrene til HP å så på alle små å store som gikk i fakkeltogetDen ene plassen med blomster, var flere..men denne plassen var den
eneste plassen jeg nådde frem til pgr av folkemassen

Håper alle som kunne deltok på "Minnemarkeringen" i går !


 

Helga som var...

Helga som var har vært helt uvirkelig, på Fredag gleda vi oss til å dra til Kristiansund på bryllup dagen etter..da vi plutselig fikk nyhetene, bombe eksplosjon i Oslo,mange skadde og drepte, jeg må si at jeg med en gang tenkte på terrorister..og tenkte, nå er det Norge sin tur, lille fredelige Norge. Så hørte vi om skytinga på Utøya, jeg trodde aldri i verden at omfanget av det som skjedde der kom til å bli sånn en katastrofe..

Vi våkna på Lørdagen til overskriftene i alle avisene, minst 80 drepte på Utøya.. jeg fikk helt vondt inni meg, barn,unge og voksne hadde blitt hentretta på værst tenkelige måte.. men vi skulle i bryllup, så vi måtte bare prøve å tenke på noe annet å komme oss avgårde, trulta skulle jo først leveres til tante.

Vi hørte på radioen så å si hele veien, var helt jævelig..jeg blir så utrolig lett påvirka av slikt.. det tror jeg de aller fleste blir, selv om vi ikke kjente noen av de omkomne eller pårørende, så får jeg vondt helt inni hjerterota...

Måtte til slutt slå av radioen, prøve å tenke på noe annet.. vi skulle jo tross alt i bryllup, og bestemte oss for å legge det som hadde skjedd litt bort ei stund, dette var jo en gledens dag for brudeparet..de skulle jo tross alt bli mann og kone, men hadde mine tanker til de pårørende hele tida uansett, det var jo umulig å lavære å tenke på det.

I bryllupet under middagen holdt vi ett minutts stillhet for de omkomne og deres pårørende, det var en utrolig fin måte å gjøre det på, ble utrolig nok ikke mye snakking om det som hadde hendt, jeg trodde at det skulle være på alles lepper, men tror at de aller fleste hadde tenkt som oss, dette er brudens og brudgommens dag, selv om de giftet seg på "sorgens dag" i Norge, så var det samtidig gledens dag for dem, og fokuset skulle være på de to.

Vi klarte alle å kose oss i bryllupet, med god mat,god drikke, nydelige taler og kjekke mennesker! Hadde en utrolig koselig dag,tross alt..

På søndagen var nyhetene blitt værre, minst 93 personer til sammen var omkommet... og enda er flere savnet.. dum som jeg er kjøpte jeg VG, og leste alt som stod.. da kom tårene, var fælt å lese alt de stakkars ungdommene hadde gjennomgått, det kan ikke ha vært lett..en helt forferdelig tragedie, tenk at noen vil andre så vondt...

Vi henta trultis i 4-tida, ho hadde kosa seg masse..ville ikke hjem ho, det skjønner jeg godt, tanta mi er kjempesnill! Men vi fikk ho med oss hjem til slutt da, og når vi først var hjemme..så var alt greit, jeg tok ho med meg ut litt, for å koble av tankene.. ho skjønner jo uansett ingenting av det som har skjedd, ho smiler å ler ho..og er for liten til å skjønne hva dette har gjort med det fredelige lille landet ho bor i.. er egentlig litt gla for at ho er for liten til å forstå noe enda, aner ikke hvordan jeg skulle forklart dette til ett nyskjerrig barn, som har mye spørsmål hele tida.. klarer jo ikke å fatte det selv..

Seinere idag skal vi ha trulta med oss å gå i fakkeltog, regner med det kommer tusenvis av mennesker som skal vise sin støtte.. det blir sikkert ett nydelig syn.

Håper alle kan prøve å finne litt glede i hverdagen, vi kan ikke glemme det..selv med alt det fæle som har skjedd..

Alle må åsså møte opp på "minnemarkeringene" i sin by, vis deres støtte! 

 

Er det noen som vil ha header?

Jeg er blitt helt hekta på photoshoop, og lager headere til bloggere..og mange er veldig fornøyde ;)
om du vil jeg skal lage header til deg må du gjøre dette: Sende meg bilder du vil ha, litt om hvilken farge du liker og hvor stor headeren din skal være ;)

Mailen min er : Lille_Nette@hotmail.com  (Bildene må helst være i god kvalitet, mye enklere å få det til bra da) :)

Ha en kjempefin dag ! :) 

Fjaskomiddag på Egon :(

Skrev i forrige innlegg at vi skulle på Egon å spise middag med familien min, både tanter/onkler/søskenbarn + var tilstede, hadde gleda meg til å spise Tempura Scampi,men ble sykt skuffa.. smakte ikke godt i det hele tatt, risen var hard..og nei,fysj! I tillegg venta vi driiitlenge på maten, 50 minutter er lenge å vente for ei lita trulte på 2 år.

Heldigvis koste Natalie seg masse, ho spiste rundstykker.pølser og chips..og selvfølgelig Kuli..den slurpa ho i seg ganske fort, og på maten..da var det ketshupen som var mest populær, men ho fikk i seg litt da iallefall ;)

På slutten fikk Natalie seg en ballong, ho fløy som ei kule rundt på Egon, bare flaks at det ikke skjedde ei ulykke.. :P
Vi stakk åsså innom HM, der fikk Natalie seg ei ny Hello Kitty joggebukse + Hello Kitty tskjorte..kjøpte åsså klemmer til ho,og 3 Hello Kitty strykemerke..ett strøyk vi på på joggebuksa ;) 

Når vi kom hjem så var klokka nesten sju, så var yoghurt til kvelds..stelletid å lesetid, er veldig kjekt å lese for Natalie for tida, ho blir så ivrig..kan alle tingene i boka å er skikkelig med :)

Noen av dere lesere som har barn?

Ha en fin Torsdagskveld ;)


Koser seg med ballongen, legg merke til Donald-kulen.. :P
Natalie og Oliver koser segNam namMamma og Natalie :p


Kitty tskjorte, kjøpt på HM pris : 49.90Strøykemerke som vi strøyk på joggebuksa :)Kitty joggebukse, ble finere med strykemerke på :P
 

Kort dag på jobben :P

Det er jo sommerferie,og da er det ganske få unger i barnehagen..iallefall den jeg jobber på :) Vi har storkosa oss denne uka, får litt mer tid til hver av barna når dem er så få, og det synes jeg er kjempestas..tror ungene liker det også!
Iallefall..idag hadde jeg tidligvakt,begynte kvart på sju :P Fikk gå klokka halv ett fordi det bar så rolig, greit for meg..så fikk jeg henta trultis tidligere på barnehagen også, eller ho lå å sov når vi kom ned, så kjørte bare på butikken å handla først vi ;)

Ho ble supergla når vi vekte ho, ikke vant til det..hehe :P Men ho fikk bare sove en liten time,så blir vell en liten dupp før vi drar til Egon å spiser middag seinere, det blir kjekt :P Jeg skal ha ,kylling og tempura scampi med sweet chilli saus,mango/peanutsaus,wokgrønnsaker og basmatiris, er så godt det :P

Nå skal trulta lalle en liiten halvtime,siden det ikke ble så lenge i barnehagen.. først spise opp eplebitene sine ;) 

Tur på Tueneset :)

I forgårs var vi på tur på Tueneset, vi gikk å vi gikk..å plukka masse blåbær på veien..Natalie går rundt å sier "bær" "bær" hele tida, ho har virkelig fått smaken på blåbær :P Var åsså nydelig vær i går,kjempevarmt å deilig, Natalie plukka seg en hel kopp med blåbær, å for at vi skulle komme oss noen vei.. (Natalie sto nemlig bomstille å skulle spise fra koppen),så måtte ho sitte på skuldrene til vi fant oss en benk, noe ho ikke var helt fornøyd med i grunnen :P

Men vi kom frem til en benk til slutt,å da var alt glemt..da fikk ho stå stille..å kunne nyte alle blåbærene i fred å ro :P Når vi satt der å kosa oss,så fant HP ut at han skulle klatre i trær..og det gjorde han! Natalie synes det var fryktlig gøy, å sa "HP DEEER",å pekte på treet å lo ;)

Påvei tilbake til bilen møtte vi mange hunder, Natalie ropte "voooff voooff" hver gang vi så en hund, ganske gøy..hehe!

I går var vi å spiste middag med tanta mi, der var åsså tante helene (søstra mi) og mormor (mammaen min), de ser Natalie så sjeldent, at vi nesten måtte ta oss en tur.. de bor jo i Kr.sand, så de hadde blitt fornærma om vi ikke kom ;) Natalie var småspist som vanlig, men begynner å bli vant til det..ho får spise det ho vil :P

Idag kom vi hjem til middag,eller..dvs: nesten ferdig middag :P HP er nemlig husmor denne uka, han har ferie..og jeg er på jobb,mens Natalie er i barnehagen :P Han hadde laga kylling og gnocchi ;) Natalie eeelsket gnocchi,og spiste ikke mindre en 6 stykk, pluss en del ris og pølse, har ikke spist så mye til middag på evighet ;) Så det skal HP få lage flere ganger, hehe :P

Har som dere leser ikke skjedd så utrolig mye de siste dagene, jeg er på jobb..så er ikke så mye igjen av dagen når jeg er ferdig ;) Men neste uke er det ferie på alle mann,og da skal vi finne på mye sprell ;)


Kooser seg ;)Å sånn ser fingrene ut etter masse inntak av blåe bær ;)
På tur ;)HP og NatalieHP og Natalie påvei inn i "jungelen" ;)På skuldrene ;)"Trollskog" :P Vakkert ;)

 

 

Min flotte nye header,hehe :P

Da har jeg laget en ny header til meg selv, følte meg måtte ha med trultis på denne.. siden det er ho denne bloggen handler mest om ;) Jeg ble faktisk veldig fornøyd, hva synes dere? Vet jeg ikke har blogga om Natalie på ett par dager,men har drevet å laget headere til andre ;) Men i morra kommer ett nytt innlegg :P Var nemlig å plukka blåbær i går, mye fine bilder ;)

Synes om headeren da?

 

Ønsker du deg ny header?

Har de siste dagene lager headere til de som har ønsket det, jeg er vell ikke heeelt flink på det enda..men øving gjør mester og de som jeg har laget til har vært fornøyde ;) Skal i bryllup denne helga og reiser til Sørlandet på Mandag, så får ikke tid til å lage veldig mange de to neste ukene, men noen skal det vell bli... så er bare å si ifra =)

Her er de jeg har laget ;)  

 

Dere kan besøke bloggene deres ved å trykke på headeren ;) (funker ikke på alle)

 

Om noen vil ha headere,så bare si ifra ;) Kan ikke love at jeg kan lage til alle da..spørs hvor mange som vil ha :)

Ha en fin fin Mandagskveld ;)


Båtfestival og Aksla-tur :)

Skrev ikke blogg i går, så gjør opp for det nå.. I går var det Lørdag, nydelig vær..og vi tok oss en tur på Båtfestivalen som er her i Ålesund, hadde ikke med oss vogn,angra kanskje litt? :P hehe!
Gikk greit igrunn, Hp tok bare å bar trultis på skuldrene, noe ho igrunn likte veldig godt :)
Litt travelt med Båtfestival, iallefall når man har små barn  som bare vil springe rundt, er nemlig mye folk der..og masse ting som skjer overalt, og Natalie forstår ikke at ho ikke kan drive å gjøre å ta på det ho vil (ja, er MYE å ta på der..hehe)..så ho ble litt fornærma ett par ganger :P

I byen møtte vi også søstra til HP og kjæresten hennes Frank, kjempekoselige! Vi var på stuen å spiste mat og is, isen var best synes Natalie :P

 T
Ta av og på skoene er kjempeartig :PÅ sitte på skuldrene til Hp er skøy :)Sitter å venter på maten :)

 

Senere på dagen var vi på besøk med onkelen min,Brita og Sandra.. der det nettopp har kommet ett nytt familiemedlem, han skal enten hete Jonathan eller Tobias ;) 
Var koselig, jeg holdt bebisen så å si heile tida, blir jo babysyk av sånt..hehe :P
Var så fint vær denne dagen,så Natalie og Sandra var i hagen å lekte i lekestativet..Natalie synes det var supermorsomt..selv om ho fikk litt aua ett par ganger,hehe :P
Trampoline hadde dem åsså, og det er alltid populært ;)

Senere på kvelden etter trultis hadde lalla, fikk vi besøk av Mari Dorthe og Frank, satt bare å skravla..alltid kjekt ;)

"BLÆH""looking at me???!!"

"Gøyeste var når Minni skle på sklia""Hoppe,hoppe,hoppe""bebi lalla sove" sa Natalie og strøyk han på kinnet ;) <3Søndag

Dagen idag har ikke vært fullt så bra, vært overskya og yr..og jeg er ikke helt 100 % i form..så har vært litt smågretten, noe som ikke HP er så gla i.. :/ Sorry HP! :(
Men..ble bedre etterhvert..så ut på ettermiddagen kjørte vi opp til Aksla for å gå tur, litt regn stoppa oss ikke :)
Natalie koste seg, og vi fant en hel haug med blåbær..og det var iallefall populært..jeg måtte titt å ofte opp i skauen å plukke :P "BÆR" "BÆR" ropte Natalie :P hehe!

Var veldig kjekt, ble faktisk i mye bedre humør av det ;) Natalie har vært ekstremt småspist idag, og brukte en time på å få i seg litt lunsj tidligere idag.. ho spiser igrunn som en spurv hele tida, til min store fortvilelse..så godt var det når ho stappa i seg banan og blåbær ;) Nå skal vi lage karbonade til kvelds,så får vi bare håpe ho spiser litt til da :)


Ha en fin Søndag alle sammen :) 


Ny header?

Er det noen lesere er her inne ,som tilfeldigvis har lyst på ny Header? Så si ifra :) Om det blir mange,så må jeg velge de første :) Det dere må gjøre, er å sende meg ett par bilder som dere kunne tenke dere, og skrive litt om hva som skal stå på og evnt hvilkne farger o.l dere liker ;) Så skal jeg se hva jeg får gjort.. Viktig : For best mulig resultat,så må ikke bildene være "kutta", altså at litt av hodet er "kutta" av..da blir ikke resultatet så bra ;)

Skøy på tivoli :)I går henta jeg Natalie tidlig fra barnehagen, vi skulle nemlig på tivoli :P :P Skulle møte Thea og Aurora åsså, Aurora er like gammel som Natalie ;) Først kjørte vi å hentet duppedings-pakken til HP, så tok vi ut penger..å så bar det avgårde til tivoliet, glede ble fort snudd til redsel, Natalie var livredd..skulle absolutt ikke ned på bakken.. men etterhvert, sakte men sikkert, fikk vi ho oppi "toget", mamma ble selvfølgelig med..men etter det,da var trulta solgt..ho synes det var kjempeartig,og kunne sikkert sittet i det toget hele kvelden :P Etterhvert kom åsså Thea,Aurora og Thomas.. Aurora var liiitt skeptisk,men det varte heller ikke lenge.. ho å Natalie tok toget aleine, og de stoooorkosa seg :) 

Det var ei karusell jeg åsså hadde veldig lyst til å ta med Natalie oppi, "flyene", man sitter to å to oppi ett fly som går rundt å rundt, spaker var der..sånn at flyet gikk høøøyt oppi lufta ;) Og den tok vi, Natalie var litt redd i begynnelsen..men tror ho synes det var kjekt,selv om det var litt skummelt :) 

Vi vant åsså en del bamser, ikke at vi trenger det da..men litt kjekt for de små :P

 

Kjekk dag :)

Idag sov trulta til halv 8, deilig at ho har begynt å sove litt lenger om morningene..før var vi oppe i sekstida, det var veldig hardt :) Tok oss god tid på morningen å kom oss avgårde til barnehagen i ni tida ;) Natalie synes det var kjempekjekt å være i barnehagen igjen, kunne ikke vrenge av seg jakka å ta av skoa fort nok,hehe :P

Etter jeg hadde levert trulta måtte jeg springe for å rekke bussen hjem, fant da ut at jeg har syykt dårlig kondis..holdte seriøst på å dø, så det må gjøres noe med :P

Kom hjem..å MÅTTE begynne å rydde,så ikke ut..leker å rot overalt..rydda,og tok å sorterte klærna til trulta i samme slengen, ble ganske så bra :P i 11 tida skulle jeg gå ned til bussen,hadde planlagt å besøke farmora mi for å få lunsh, bussen gikk selvfølgelig ikke pgr av sommerutene..hadde tenkt å vente på neste,men så kom den "dårlige kondis" tanken igjen, så jeg tok å gikk jeg, gikk fort..så var fremme på rundt 15-20 min :)

Til Lunsj hadde vi nystekte rundstykker med all slags mulig deilig pålegg, angrer ikke på at jeg tok meg en tur dit iallefall ;) DEILIG MAT :P elsker rundstykker/snitter med masse god pålegg :P

Vi henta trultis i barnehagen litt før halv fem, og ho var kjempegla for å se meg..det er ho alltid..og det er så koselig:)) Rett etter middag dro vi ned på leikeplassen, der var vi helt til klokka halv sju..da vi plutselig hørte is-bilen..og den måtte vi selvfølgelig gå å finne, ble en stor familiepakke med is.. og da var det to glade sjeler her, en heter HP og den andre Natalie, HP har allerede spist 3, jeg sier han kommer til å bli kvalm..men det trodde ikke han,hehe.. får jo se hvem som får rett til slutt, hehe :P

 "PLING,PLING!" ;)

 

Her er noen bilder av trultis, speilreflekskameraet vårt er tom for strøm..så kvaliteten på disse er så her..men, må ta bilder uansett :)


Natalie hadde med seg kjekspakke, og ho sprang ofte frem å tilbake for å hente
merk: Mariekjekspakken som ligger mellom stolpene i bakgrunnen :pÅ disse med dissa uten at noen sitter oppi er veldig gøy, og av og til veldig farlig..
datt en del ganger å fikk dissa i hodet, da var det "aua hodet!" :P


Blitt veldig flink å gå i trapper aleine, å hjelp..det vil man IKKE ha :PKom da pusen,kom da pusen.. Natalie prøver å få tak i pusen som krøyp
under bilen..hehe :P Ho merka ikke at den sprang på andre sida ;)


Og her var pusen som var VELDIG redd for Natalie, kanskje ikke så rart..
dere som har barn vet vell hvordan dem spriiinger etter alle dyr dem ser ;)

Nå er klokka iallefall kvart over 8,og trulta har akkurat lalla seg..ho ville ikke da,men var fint nødt alikavell..allerede på overtid idag ;) Så får vi se om ho legger seg fint eller ligger våken å prater å tuller idag åsså ;)

Jeg å HP skal bare chillan i kveld, kanskje se en DEXTER?? eller hva sier du HP? :P *smiske,smiske..eeelsker deg..hehe" :P

I morra blir det tivoli..gleder oss!! :)

Ha en fantastisk fin kveld =)

 

Trulta er endelig hjemme igjen :)

Vært to lange uker når ikke trulta har vært hjemme,men selvfølgelig deilig å kunne være litt sammen KUN med kjæresten åsså :) Trultis kom hjem i går, og da var ho sååå gla for å se alle leikene sine igjen,hehe!
Idag sov ho til 08.30..noe som er sjeldent, men var kjempeherlig å få sove lenge :)
Ho har vært en liten ramp idag da, var på butikken..og der stjal ho godis fra smågodthyllene, og ikke nok med det..ho måtte springe å vise dem som satt i kassa hva ho hadde tatt..i tillegg så sa ho "SEE NAMM!", hehe..de trakk litt på smilebåndet da ja ;) Hadde åsså besøk av mamma og søstra mi fra Kr.sand idag, det var koselig.. Natalie var litt skeptisk til å begynne med,ikke så rart..ho ser dem jo veldig sjeldent.

Begynner virkelig å merke trassalderen nå, ho er over 2 år og har begynt å trasse noe enormt.. jeg prøver så godt jeg kan å igorere, ignorere og ignorere..men det er ikke alltid så lett, føler uansett at jeg gjør en god jobb da :) Dere som har barn skjønner garantert hva jeg mener,hehe :) Travlere å travlere å ta dem med seg plasser, men man må jo bare, kan ikke bare sitte hjemme hele dagen..da får man iallefall travle barn ;)
 


Yoghurt og havregryn er nammis!Hørte masse bråk etter trulta hadde lalla seg, går inn..og der sitter ho med en haug tepper og legoen sin,hehe!

 

I morra er det iallefall barnehage igjen, tror det skal bli godt for trulta å komme dit..ho har det så kjekt der, noe som er superbra!! :)


 

Gårsdagens partyantrekk ;)

I går var jeg ute på byen..blir lenge til neste gang ja,hehe.. Idag kommer jo trulta hjem..gleder meg VELDIG..blir deilig å få ho hjem igjen ;) Men uansett.. her er gårdagens partyantrekk, kult?


Burberry jakke bolero (kjøpt på Ebay), rosa topp og svart gjennomsiktig topp,kjøpt på Sisters Point!
 


Har kjøpt sånne varmruller..fungerer kjempebra, men følte meg litt som en sau med en gang jeg tok dem ut..hehe!

Nå skal jeg slappe av i noen timer før vi skal hente trultis..gleder meg sykt til å se ho igjen..lille bøllete engelen min <3

En drøss nye outfits, 1 års dag med verdens beste kjæreste :)

Da var det vell på tide å blogge litt igjen, ikke stort å blogge om nå som trulta ikke er her å lager liv,hehe :) Men..har i det siste gått litt amok på nettet,altså..med shopping :P Har blitt en del nye klær kan man si, men det trengtes..eller?Alle trenger vell nye klær,hele tida? :) Var jo som sagt i tidligere innlegg innom en butikk som heter LUSH i Trondheim,der dem selger naturshampoo, altså shampoer,balsam og andre hårpleieprodukter basert KUN på naturlige indigrienser, har prøvd shampoen/balsamen og er veldig fornøyd, håret blir supermykt iallefall,skikkelig deilig :) Så det er absolutt verdt å prøve ut!

Har 1-års dag med kjæresten idag, så vi skal kose oss med Landgang nå..skulle tatt ett par glass vin åsså, men skal hente familiemedlemmer på flyplassen i kveld,og da kan man ikke drikke ;)

Her er iallefall bilder av klærne jeg har fått meg, og en omtale/bilder av LUSH produktene! :) Ble veldig feil farge på mange av bildene, gadd ikke å styre ;) 


Denne her er veldig fin, både til kjole og som genser ;)

Denne kjøpe jeg på Motehus, veeeldig lekker sak !


Fått skikkelig dilla på blomsterprint, synes det er veldig fint..og sommerlig ;)


Denne ser kanskje litt "brudete" ut, men med riktig stæsj..så blir det ett perfekt party-antrekkDenne kjolen er kjempefin på, skal bruke den i ett bryllup i sommer.. kjøpt på BIK BOK for 119 kroner ;)Denne er åsså smækker, Burberry Sleeve Bolero..digger den :) Passer til alt!Denne skulle jeg åsså bruke i ett bryllup..men får bli til en annen anledning ;)Leopoard topp, kjempefin til dongeri!


De aller fleste klærna er kjøpt på Ebay,for en veldig billig penge..om man gidder å bruke litt tid der kan man finne mange skatter ;) Ett tips : Mange forhandlere der har samme produkter, men til helt forskjellige priser..ikke ta det første du finner, let litt å se om noen andre selger det samme..det kan du spare en del penger på :) Du slipper åsså toll, fordi de aller fleste merker pakken som "gave", da kan du handle opp til 1000 kroner uten å betale toll  for det!

Har som skrevet i overskrifta 1 års dag med kjæresten, så kjøpte blomster til han idag..og sannelig hadde han ikke kjøpt blomster til meg å, han er bare herlig!


Disse fikk jeg av han <3


Disse fikk han med meg ;)

 

Åsså var det de naturproduktene fra LUSH, har allerede sagt at håret blir kjempemykt..noe som er veldig bra..men det ser ikke ut som en vanlig shampoo, det ser ut som sånne håndsåper, du fukter den.. gnir den i hendene og inn i håret til det skummer ;) Altså,litt mer makk en vanlig shampoo..men absolutt verdt det :)
Den gule/hvite rundingen er altså shampoen, er åsså shampo i den svarte boksa..ser igrunnen ut som ei isboks :P Fikk åsså med en gratisprøve på balsam,det er den lille tingen som er pakka inn.. man skal altså ta litt av den biten,blande med kokende vann..så får man en deilig,velduftende balsam! :)


Man får kjøpt LUSH på nettet også : http://www.lushnorge.no/   :) Verdt en titt, ikke så gærn pris heller faktisk! 

Ha en strålende fredagskveld =)

Trondheims tur :)

I helga kjørte vi til Trondheim på Road Trip..kjempekoselig :) Når vi har barnefri..så må vi jo prøve å finne på noe.
Vi kjørte Fredag i 11 tida, men siden vi var uheldig med fergene, så var vi ikke fremme før i halv 6 tida :s Vi bodde på Radisson Blu hotel, hotellrommet var bra, men tven var urgammel..hehe!
På fredagen chilla vi igrunn bare, var å kikka litt i sentrum for å se hva Trondheim hadde å by på, men var seint..så det meste var stengt. Vi dro å kjøpte noe snacks, dro tilbake til hotellet..å bare slappa av, det var deilig :)

Dagen etter gikk vi ned å spiste deilig frokost, var MYE å velge mellom :s Så endte opp med litt av hvert, hehe.. vi spiste så mye at vi var mett til langt ut på dagen! Vi fikk shoppa litt denne dagen, blant annet fant jeg en butikk som hette " LUSH", der var det mye kult..i hovedsak shampoo,balsam og hårprodukter basert KUN på naturlige ingredienser, prøvde den idag..og håret ble faktisk ganske fint :) Jeg har veldig tykt hår med mye volum til vanlig..så pleier å rette det ut ganske mye :P

Typen fant seg masse fine klær på Zara, så ble en bra shopping dag.. typen hadde åsså lyst på NTNU Vitenskapsmuseum, jeg var veldig skeptisk..men ble med, og jeg likte det veldig godt.
Seinere på kvelden dro vi ut på "Frati" for å spise, sammen med Kenneth og Marianne..venner av HP som bor i Trondheim, kjempekoselige! Ble litt drikke denne kvelden..hehe, måtte jo se på hva Trondheim hadde å by på av uteliv..og, det er MYE bedre en i Ålesund..kooste oss :)
Dette var noe rare greier..skulle trykke på en knapp,å så gjette lukta som kom ut :PYeah!Nusse på elgen :)Kjekke kjæresten min!!

 
Klar for middag!


Give me 5!Hehehehe :P

 
Konkurranse på Nelly =)

Synes denne ble kjempesøt jeg :)
Hadde blitt KJEMPEGLA om dere stemte :)
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM
hits