hits

Hverdagen med mine kjære

Plopp ned i froskedammen !

Skal straks ut døra her,på bowling med noen veninner ;) Men må bare fortelle dere hva som skjedde isted.. Natalie og HP var ute å så på dammene i hagen,plutselig hører jeg ett vræææl.. springer ut for å se hva som hadde skjedd. Natalie hadde sklidd rett ut i froskedammen,som er FULL i gjørme.. så da var det bare å vrenge av klærne å få ho i badekaret :P

Her er Natalie rett etter fallet..stakkars trulta. Måtte le litt også,var jo LITT komisk da :) Nå går ho bare rundt å sier "jeg datt ned til froskene" :P

Ha en super kveld!

Helsestasjonen

Sorry for lite blogging i det siste, har ikke hatt så mye å skrive om igrunnen. De siste dagene har vi vært ute å kosa oss på lekeplassen. Natalie elsker å være på lekeplassen å nå har det til å med kommet trampoline der,kjempegreier :) Trulta har begynt å skravle skikkelig de siste dagene, lenge siden ho begyne å prate..men nå er det skravling i ett sett. Spør om alt,skal si noe om alt..ja ho prater hele tiden,det er supert det,men man blir litt sliten i hodet..hehehe :)

Idag skal vi på helsestasjonen, vi har byttet helsestasjon (ikke fordi Skarbøvika var dårlig,de var helt fantastiske der),men fordi vi har flyttet :) Så idag blir det første gang på Blindheim Helsestasjon, blir spennende å se hvor langt Natalie er kommet for alderen,tror det går helt bra..ho er veldig flink til alt ho gjør,til å med slutta med bleier :) Eneste jeg sliter med er maten, ho nekter å spise det meste og er veldig kresen,så skal forhøre meg om det og kanskje få noen gode råd. Har jo nesten gitt opp hele matgreiene. 

Her er noen bilder vi tok i går.

Hva skal dere gjøre idag? (Følg meg gjerne på INSTAGRAM, anetter84..følger de som følger meg)

Vinn goodiebag hos http://heialisee.blogg.no

Kom over en konkurranse som var helt supert, http://heialisee.blogg.no har laget en konkurranse der premien er en flott goodiebag! (trykk på bildet for å delta du å)Lykke til alle sammen ! :)

INSTAGRAM

Har akkurat begynt med instagram og jeg vet det er mange av dere som har det :) jeg trenger followers og jeg vil gjerne følge deg tilbake :) legg meg til da, anetter84 :)

dette er noen av bildene jeg har lagt ut der

 

St.hanssaften

I går feira vi st.hans, vi dro ut til ei veninne og sønnen hennes å grilla og for å gå ned i fjøra å se på bålet. Natalie koste seg kjempemasse, var stor stas å besøke Christoffer..og Christoffer synes det var stos stas å få besøk av Natalie. De to leika seg i lag hele tida, vi voksne satt å skravla,hehe. Sånn det skal være :p

Etter grillinga og litt leking i hagen dro vi ned til fjøra for å finne bålet,vi hadde ganske flaks,for 5 min etter vi ankom tente de det på. Natalie var veldig fasinert og satt lenge å så på,helt til det ble litt for varmt.
Natalie sov over hos Christoffer og Therese til idag,så vi skal dra å hente ho om ei lita stund,ho hadde sovet til kvart på 9..det gjør ho aldri hjemme. Var iallefall godt å få sovet ut litt,jeg sov til kvart på elleve ;)
vet ikke hvorfor dette bildet ble så lite..men,men..


 

Hadde dere en fin dag i går?  Btw : Om du har INSTAGRAM,legg meg til da vell :)  (anetter84) Følger du meg,følger jeg deg tilbake.

Fisketur

I går etter typen kom hjem fra jobb dro vi på fisketur. Dro på jula å kjøpte redningsvest til Natalie,jeg tror ho kunne vært der hele dagen..for ho koste seg veldig,hehe. Kom oss avgårde etterhvert,dro til Magerholm for å teste ut fiskelykken der. Natalie var supersnill hele tida,min største frykt var at ho skulle dette ned i vannet,det var nemlig veldig kaldt. Hadde ho gjort det hadde jeg selvfølgelig hoppa rett ut i selv da :) Vi fikk desverre ingen fisk,utenom en liten vi heiv ut igjen..Etter fiskinga dro vi å kjøpte oss is,var jo så nydelig vær :) Natalie har foressten slutta helt med bleie på dagtid,ingen uhell hele uka..såååå stolt!!!

 

Følg meg gjerne på INSTAGRAM ( anetter84 )  , jeg følger deg tilbake :)

Instagram

Vil du følge meg på instagram? :) legg meg til da, arosand84  (Følger dere meg,så følger jeg dere ) :)
FUNTIMES!

Hadde en liten photoshoot med Natalie isted,ho synes det er superkjekt..ikke like lett å ta bilder,men her er iallefall resultatet :) Beina hennes ser jo ikke ut,full i blåmerker..sånn er det med en 3åring i hus,knall,fall og dunk hele tida :) :)Synes om bildene? :)

Bildedryss

Idag har vi vært ute å leika oss,har ikke vært sommer..har blåst  litt nordavind,men vi har kost oss alikavell :) Elsker å ta bilder..har med meg kameraet så ofte jeg kan :)
Ser dere hvem denne katten minner om? :)


Hva har dere gjort idag?

Mobilen min er frisk igjen!!! :) Wordfeud?

Endelig har jeg fått min Samsung Galaxy hjem der den hører hjemme,den har sikkert hatt det helt fælt uten meg..stakkars :) hehe!

Måtte laste ned alt på nytt igjen da,litt kjipt..men,men :) Fikk veldig lyst å spille wordfeud igjen, dere er sikkert kjempelei..men om noen vil spille,så legg meg til. Brukernavnet mitt på wordfeud er : lillenette84   :) Vær klar for å bli gruuuust,muuhaahaha! :)

Hva har dere gjort idag?

Ny kjole fra FLOYD

Idag fikk jeg endelig mobilen telefonen tilbake,den har vært på reperasjon og savnet har vært stooort! :) I tillegg fikk jeg en pakke fra Floyd,kjolen jeg skal bruke når vi skal i bryllup i sommer. Kjolen var nedsatt fra 1200 kroner til 199 kroner,røverkjøp sier jeg bare. Den var fantastisk nydelig, var redd den skulle være for liten i str XS,men den satt som støpt :)

 

Jeg har ikke på meg sminke og håret står til alle kanter,derfor får dere bare se kjolen..hehe :)Hva synes dere? :)

Kjempekjekk HELG!

Sorry for null blogging i helga,er rett å slett ikke vært tid til det. Fredag ettermiddag begynte utdrikningslaget til ei veninne som skal gifte seg snart. Vi var en haug med jenter som "kidnappa" ho på fra Coop Obs. Dette utdrikningslaget varte helt til Lørdag,jeg kom vell hjem når klokka var tre,halv fire på natta tenker jeg. Var såååå sliten, natt til Lørdag overnatta vi nemlig på ei hytte,og der fikk jeg ikke sove. Så det var temmelig godt å legge seg Lørdagsnatta ja. På Søndagen dro vi å henta Natalie,å tok ho med oss ned på stranda for å møte ei veninne og datteren hennes. Det var jo så greit vær, vi ble lurt. Hadde vært der nede i ti minutter da det begynte å skye over og det blåste kald nordavind.

Det begynte å regne......Så da var det bare å springe opp i bilene igjen å kjøre hjem igjen,kjedelig at vi aldri skal få kunne lov å planlegge utedager.

Når vi kom hjem satt vi på "Happy Feet" på film og drakk kakao. Klokka halv ti gikk vi å la oss,sov til over 8. Det har jeg ikke gjort på lenge :p

 

NATALIE BLE KJEMPEGLA FOR MINNISLØYFE (som blinka)  OG TUTUSKJØRT (det var dette alle sammen gikk med på utrdikningslaget i helga,hehe)

Er det noen av dere som har vært med på utdrikningslag?

Fysj så trøtt..

Man skulle tro det ikke var så vanskelig å få ei god natt søvn her i hus..men lettere sagt en gjort når man har en liten morgenfugl i hus. Det har vart ganske så lenge nå,og hver dag så er ho oppe mellom halv fem og seks. ALT for tidlig. Er ikke noe grunn til at ho skal stå opp så tidlig heller,legger ho halv 8 hver dag,og da skulle man tro ho kunne sove litt lenger.

Idag våkna ho fem,sikker på ho har ropt "mamma" 300 ganger..gjort alt for å prøve å få meg til å stå opp. "Mamma,må bæsje", "Mamma,må tisse", "Mamma,HAR bæsja", "Mamma,er sulten", "Mamma,vil pusle puslespill.." ja,you name it.. Håper virkelig ikke dette varer så mye lenger, trenger ei god natt søvn for å ha en fin dag..om jeg er trøtt er jeg ikke så OK å være sammen med..blir alltid litt gretten når jeg er trøtt..og det er jo ikke kjekt for noen. Skal se om jeg får ho til å sove en time litt seinere,er iallefall pappahelg. Jeg skal på utdrikingslag,gleder meg veldig..gjøre noe annet en man pleier liksom :)

Morgenfuglen NatalieSkal spare dere for mitt morgentrynet idag,hehe :P

Har dere planer for helga?  (Husk å stemme på Natalie HER , man kan stemme en gang hver dag. Del gjerne)
Om ho klatrer mye de neste ukene skal jeg kanskje gi en av dere en liten premie :) 

Kjøretime,pakke i posten og godis

Idag har jeg vært på kjøretime igjen,gikk kjempebra. Jeg øvde på parkering og å kjøre i rundkjøringer, jeg har visst god rattforståelse ifølge kjørelæreren min,ho trodde ikke jeg kom til å slite med å parkere iallefall,å det er jo bra :) Natalie var å spiste lunsj med HP når jeg var å kjørte,ho hadde kosa seg masse..det gjør ho alltid når ho får lov å leke i ballrommet..hehe!

Når jeg kom hjem hadde jeg fått pakke i posten. Det var en lipbalm, kur for slitte tupper og concealer. 

Nå har trulta lagt seg,nå skal vi kose oss med "Party Down" og litt godis,kjøpte ikke brus idag..skal prøve å kutte den ut,så det ble vann istedenfor :P

Sorry for kort innlegg,men typen sitter å venter på at jeg skal bli ferdig :P

I morra skal jeg på utdrikningslag som varer til sent på Lørdagen,gleeeder meg masse!! :)

Hva har dere gjort idag?

Stem på Natalie ! :)

Har meldt på Natalie til årets Lanounge, hadde blitt supergla om dere hadde stemt ! :) :)   (trykk på bildet)Ha en super dag! :)

New IN! :)

Idag har Natalie vært ei lita bølla,har vært mye i time-out for å si det sånn..og der er det jo ikke akkurat morsomt. Så "mamma" har vært veldig dum idag,ifølge Natalie. Når HP kom hjem fra jobb,spiste vi middag..så dro vi en liten tur på Moa,bare for å komme oss vekk ifra huset ei lita stund,og sånn at Natalie kanskje skulle bli litt blidere.

På Moa gikk vi for å spør frisører om dem tok hull i ører på små barn, det var det så å si ingen som gjorde. Var en plass som gjorde det,men der var selvfølgelig ikke ho som gjør det tilstede. Så det får bli en annen dag :) Vi gikk på Cafe Moa Syd,drakk litt kaffe og spiste svele. Natalie leika i ballbingen,det synes ho er kjempekjekt ! 

Når HP og Natalie var på cafeen,gikk jeg å snoke litt i butikker..endte opp med 2 plagg. En dongerivest og en genser.


Dongerivesten er kjøpt på Gina TricotGenseren er også kjøpt på Gina Tricot

 

Natalie fikk seg ett par ting ho å,store perler m/perlebrett og smykkeperler,så i morra blir det hobbytid om Natalie er snill :)


Nå sitter trulta å spiser knekkebrød til kvelds, er snart lalletid nå for småe jenter :)Har dere hatt en fin dag? :)  (Stem gjerne på Natalie som årets Lanounge,dere kan gjøre det HER )

Ville du hatt på deg dette?

 

Dette er noen av de styggeste plaggene jeg har sett. Det er nye designerklær, og de koster. Jeg ville aldri gått med noe sånt,og jeg håper ikke dere ville gjort det heller. Hvem vil gå rundt å se ut som de er naken eller tatt rett ut ifra settet fra "Keiserens nye klær"? Eller gå rundt å se ut som man har ett lite øre som vokser utenpå det det vi har fra før?Eller ett truseskjørt???Og det værste..gå rundt å se ut som ett urinal..hva var tanken bak det liksom? Nei..designere er rare, synes det er så mye fælt som blir laga at jeg ikke har ord en gang. Ville du feks gått med de skoene som er avbildet litt lenger nede her? nei..vet du hva, og det værste er prisen..det koster alt fra 14000 til 250 kroner (250 kroner er for øredobbene)..hehehe. Måtte bare poste dette innlegget..klærne var helt grusomme. 

 

 Ha en ellers fin dag,og styr for all del unna disse klærne.

Koselig dag + masse bilder + ny header

Idag har vi hatt det kjempekoselig, Natalie har stort sett vært snill og god hele dag. Ho bølla seg litt tidlig på morningen da,men det var bare kjekt. Etter frokost tok jeg frem tomme doruller som vi skulle male på, Natalie synes det var kjempekjekt. Vi lagde kikkert og "erteskyter" med dem. Etter vu var ferdig med å male,spiste vi litt mat..pusla puslespill å kosa oss. Natalie stod opp såpass tidlig idag at ho måtte ha seg en liten blund. 

Etter blunden gikk vi ut en tur,hovedmålet var butikken..vi måtte kjøpe middag, på veien dro vi ned til barnehagen som Natalie skal begynne på til høsten, Natalie hadde det sååå kjekt å ville absolutt ikke dra hjem igjen,så det ble litt grining. Men vi kom oss hjem tilslutt, Natalie laga foressten middag idag..rørte i sausen og raspa gulerøtter. Ho spsite hele 5 fiskeboller til middag,mye mer en ho pleier..så da ble det is til dessert idag!

Her er ett lite bildedryss!Har dere hatt en fin dag? :)  (den nye headeren min er laget av : http://almostasound.blogg.no/  :) Tusen hjertelig takk! )

 

(stem på Natalie som årets Lanounge,da hadde jeg blitt supergla! dere kan gjøre det HER

Vinneren ble ? 

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen, og vinneren ble denne flotte jenta,ho heter Ida Dølven og er 15 år,gratulerer så masse!

Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes!

 

Siste mulighet for å melde seg på KONKURRANSEN !

Trekker en vinner av konkurransen i kveld, vil du være med? Trykk HER for mer informasjon! :)

Lykke til alle sammen ;)
Søvn..hva er det?

I går hadde jeg som leserene mine vet planlagt å ha en kosejentekveld med trulta,det ble ingenting av fordi ho var pottesur fra klokka 5, nekta til å med å spise nammisen ho fikk servert. Ho la seg klokka sju, og jeg tenkte at jeg skulle legge meg tidlig jeg å,så la meg halv ti. Tror jeg sovna ganske så fort,for når det ringte på døra skvatt jeg til,det samme gjorde Natalie..og da var ho våken liksom. Ho lå å styra og sura seg til halv ett tida. 

Tenkte at vi skulle få sovet litt lenge til morningen da,siden Natalie var våken en del på kvelden/natta...men neida,der tok jeg feil..klokka fem våkner jeg av "Bruno Mars" -The Lazy song- ...den ødela drømmen min,går vaklende inn på loftsstua,og gjett hvem som sitter der da å hører på musikk,joda..ingen andre en selveste Natalie. Så jeg har sovet litt over 4 timer. HURRA! Ho skal til besten seinere,så jeg MÅ prøve å få ho til å duppe litt før i klokka ett,hvis ikke tror jeg ikke besten og de andre får en koselig dag sammen med ho.

(Her skulle det være ett bilde..men tenker det er noe klikk med blogg.no (surpriiiiise), for jeg får det ikke til)

Er det noen andre som har unger som ikke liker å sove?

Husk konkurransen jeg har HER

Og om dere er snille å greie kan dere jo stemme på Natalie som årets Lanounge HER

 

Håper alle får en superdag!

Sol,sommer,bursdag !

Idag har vært en koselig dag, vi har vært i bursdag til Sara.. Natalie storkosa seg, Sara hadde nemlig lekehus,sklie og trampoline. Trulta har vært litt snufsete og hosta litt i det siste,så matlysta er selvfølgelig ikke på topp, ho spiste knapt pølse,kake og alt det andre gode vi fikk servert. Ungene koste seg kjempemasse ett par timer,så dro vi hjem igjen. Ett barneselskap på to timer er akkurat nok,man blir nemlig litt sliten i hodet ;)

Når vi kom hjem satt vi oss ut i hagen,jeg tok frem ett fat med herlig jordbær,vannmelon og kjeks. Natalie begynte å bli veldig trøtt i 5tida,så var en  del suring og masing etter det..ho ville til å med ikke ha lørdagsgodt..ville bare lalle,så halv sju,da var ho i seng!

Nå skal jeg ligge i sofaen,spise nammis å se på "New years eve",noen som har sett den? Siden typen er vekke,skal jeg chille på sofaen i heeeele kveld,deilig!


Ha en fantastisk kveld! (Om dere er supersnille og søte så kan dere jo få lov å stemme på Natalie som Lanoungen 2012,det kan gjøres HER )

Konkurranse (neglelakker,løsnegler,ansiktmasker)

Har en konkurranse gående, den avsluttes i morra..så det er bare å henge seg med ! :)

For å komme til konkurransen, trykk HER ! (Lykke til) ! 
Jentelørdag

Nå skal typen på utdrikningslag til i morra,så idag blir det bare jeg å Natalie..det ser ut som det blir fint vær,så vi skal kose oss :) Klokka 1 skal vi i bursdag til Sara som blir 4 år,det gleder Natalie seg til..selv om ho vil ha pakken som vi skal gi til Sara. Natalie er i storform idag,flirer å tuller som bare det..håper det varer gjennom heeele dagen,for ho har nemlig vært litt gretten i det siste.. ho begynner å bli litt forkjøla,men får håpe det kun blir litt tett å rennende nese og at ho ikke får feber :(

Dagen har såvidt starta,så får heller oppdatere dere litt seinere ;)

Husk konkurransen jeg har : HER 

Og om dere er suuupersnille?Så stem på Natalie til årets Lanounge 2012 HER  :) Dere kan gjerne dele den videre åsså,hehe ;) ;) *Tuuusen takk på forhånd*

 


Ha en superduper dag! :) <3

Konkurranse (Vinn neglelakker,ansiktsmaske + )

Har en konkurranse gående, den avsluttes på Søndag..så håper så mange som mulig melder seg på :)

Mer info finner dere HER  :) 

Hadde også blitt veldig gla om dere stemte på Natalie som Lanoungen 2012, det kan dere gjøre HER  :)


Dette er bildet som dere kan stemme på ;)

Neglelakk + Natalie = rot

Idag når Natalie kom å vekte oss hadde ho tydeligvis vært oppe ei god stund alene,og når Natalie vet at ingen ser..da bøller ho seg. Idag hadde ho klatre opp på doen å datt neglelakken (knall rosa) som står  hylla over. Ho hadde funnet ut at det skulle ho ta på neglene sine, dere kan vell tenke dere hvordan det ser ut etter at en 3åring har gått løs på neglelakken..hehe.

Det var neglelakk på låra hennes,nede på foten,arma..og ja,selvfølgelig på neglene hennes..ho så ikke ut,så jeg måtte bare ta neglelakkfjerner,såpe og vann å skrubbe ho.. ikke så populært kan man si :P

Her er litt av resultatet.Har deres unger gjort noe lignende eller noen andre fantestreker?  (minner på konkurransen, trykk HER )

Ha en strålende fin dag!

Kosedag ute i sola + konkurranse

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en tur på stranda, vi hadde med oss engangsgrill og pølser..så det ble grilla pølser med ketshup til kveldsmat :) Natalie kosa seg,lagde kaker i sanda å vassa i vannet. Har vært en kjempekoselig dag,og idag blir det iallefall stjerne på kalenderen til Natalie :)

Her er noen bilder fra dagen idag
Har dere hatt en fin dag? 

Husk på konkurransen jeg har gående, dere finner den HER 

 

Portrettbilder

Dagen idag starta med kjøretime for meg..Natalie ble med HP på jobb, han hadde visst ikke fått gjort så mye..hehe :P Sommeren er kommet tilbake så nå har vi vært ute siden vi kom hjem igjen, vi har spist is og kosa oss. Nå skal trulta lalle seg en times tid,ho trenger det når ho står opp så tidlig. Når HP kommer hjem skal vi en tur på stranda om været ikke plutselig endrer seg..får krysse fingrene for at det holder seg fint ;)

Her er noen portrettbilder jeg tok av Natalie litt tidligere idag (full i is å kjeks da,men,men :PHusk konkurransen jeg har gående da ;) Du finner innlegget HER  :) Ha en strålende dag videre !

NY konkurranse gående NÅ! :)

Det begynner å bli ei lita stund siden siste konkurransen,så tenkte det var påtide å starte opp en ny en :)

Denne gangen kan dere vinne dette (mer om konkurransen kan dere lese HER )Lykke til alle sammen :)

Ny konkurranse!

Har jo lovet dere en ny konkurranse etter den stooore give awayen jeg hadde, og nå har jeg skaffet ett par ting. Blir ikke så heftig som den forrige, men dette kan dere vinne :

2 Depend neglelakker
2 ansiktsmasker
1 sett med falske negler

Blir kanskje en liten ekstrating også,men det får isåfall være en overasskelse til den som vinner :)

(Hadde også blitt superglad om dere hadde stemt på Natalie som årets Lanounge,det kan gjøres HER )

Dette må dere gjør for å vinne.

Lik facebooksiden min HER'
Kommentere dette innlegget

 

 Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .