Hverdagen med mine kjære

Ny HEADER! =)

Nå har jeg laget meg ny header i photoshop, er ikke heeelt flink på det enda..men det ble ok synes jeg =)
Tenker jeg skal fikse litt mer på den, men det får bli en anna dag :) 

Hva synes dere? :) 

2 uker med barnefri..what to do? :P

Nå har trulta reist til pappaen sin for å være der i 2 uker, 2 uker!! Har ALDRI vært vekke så lenge fra henne, hadde en liten klump i halsen når ho reiste..men blir deilig å kunne gjøre som man vil i 2 uker, å få skikkelig kvalitetstid sammen med kjæresten,ikke minst! Vi skal jo til Trondheim i helga, elsker roadtrip! :P
Pappaen til Natalie henta ho klokka 12 idag, så jeg har bare sløva MAX,hehe.. nå har jeg rydda,lagt sammen klær,tatt meg en dusj, å laga middag til typen.. så nå står det deeeeilig "Ovnsgratinert Laks" i ovnen, servert med fullkornspasta..blir kjempegodt!Elsker å lage mat.. jeg er jo igrunnen husmora her i huset :P

Sitter åsså å kikker på klærne jeg har bestilt,og gleder meg VELDIG til de kommer i posten.. håper det ikke tar lang tid, hehehe! Er kjekt med nye klær, iallefall kjoler..kjoler som man kan bruke til alt fra tights,strømpebukse og dongeri.. kan brukes til alle anledninger ;)

Så..i kveld skal vi vell planlegge hva vi skal gjøre i de neste 2 ukene.. ikke vant til å ikke ha trulta her vettu :)

Har dere barn? Hva gjør dere når de er på ferie en annen plass? :)

Ha en fin ettermiddag/kveld :) 

 

 

 

 

Outfits! 3 nye kjoler,bestilt fra Asia :P BILLIG!

Har jo fått skattepenger..så da fant jeg ut at jeg har lyst å bruke litt på meg selv.. Finner BILLIGE klær på nett..og har funnet ut at klær fra Asia er absolutt det billigste, og fine klær har dem åsså!

Her er 3 nye kjoler som jeg har bestilt!

 Så nå har jeg bestilt 6 kjoler for litt over 800 kroner inkl frakt.. jeg synes det er ett røverkjøp! Hva synes dere? :P
Nå er det iallefall nok shopping på ei stund,har litt dårlig plass i klesskapet fra før, nå er det sparing som gjelder :)

Ha ei fin uke :) 

Full fart på Moa..!

Etter Natalie hadde sovet formiddagslur..så tok vi oss en tur på Moa,uten vogn..hehe, Natalie farta og sprang overalt..og var heeelt i ekstase,hehe..kjekt det da,men litt travelt av og til :P
Ho fikk seg nye sandaler,mamma fikk nye sandaler og HP fikk nye sko han åsså..så vi er godt fornøyde ;)
Trulta fikk åsså prøve "toget",putta på en 20 kroning og det ga ho tre turer..hehe, det synes ho var kjempestas! 
Vi spiste åsså middag på Cafe idag, der var det ett lekerom som Natalie likte godt..dem hadde stooore klosser som ho stabla oppåhverandre,å når dem velta..ropte ho "Åneeei!!" 

Når vi kom hjem spiste trulta litt mat,å så var det tulletid med HP..de sprang og herja å hørte på musikk, latteren til Natalie hørtes sikkert lang vei,hehe :) 

Fikk åsså tak i Dexter sesong 4 på Moa idag,så i kveld skal vi koose oss, men først skal jeg lage deeeeilig risotto..det er utrolig nammis!!  

Kos dere videre i kveld :)Natalie spiser frokost :) Honnikorn.. Nammis :P


Ut på verandaen :)

Tok ett par bilder på Moa å,men finner ikke minnebrikke-leseren til mobilen min i farta..så de legger jeg ut når jeg finner den :)


En kjekk morning + 3 NYE OUTFIT! Hærlig ! :)

Idag skulle trulta opp 06.45, og jeg må pent bare stå opp når ho vil det..idag var det ganske greit igrunn.. vi kooste oss vi, satt å pusla puslespill,leste bok ++ , ho spiste supergodt denne morningen, 1 skål med yoghurt og havregryn,ei skål med honnokorn, 2 skiver, 1 egg og ett rundstykke..og det må man være godt fornøyd med, var delt opp på 2 timer da..men uansett mye til å være ho :P 

Laga frokost til kjæresten før han våkna, dekte på bordet,kokte egg..å så fikk jeg trulta til å gå inn å vekke han.. ho synes det er kjempestas å få lov til det,hehe :P
Og han ble veldig gla for nykokt kaffe å frokost!

Etter frokosten fikk jeg lov å gå å legge meg litt, før jeg la meg satta kjæresten på en film "Peter og ulven",en gaammel film basert på ett musikkstykke, ingen tale,kun musikk..og Natalie satt å nistirra på,og var helt inni den..ho satte seg inn i karakterene, og sa både "ååneei","seee" "se deer" og flira veldig av ting som skjedde ,så var ganske så facinerende å se på igrunn,hehe :P Ho hadde visst sett på så i si hele filmen, varte bare 30 min..men ho pleier ikke å ville se mer en 2-3 minutter på av gangen til vanlig..så det var ganske imponerende ( godt påfunn kjæresten min :P ) !

Nå har trulta lalla seg litt, skal på Moa etterpå..se om jeg finner "Dexter",sesong 4..har hatt litt problemer med å spille av det vi har lasta ned, noe feil med pcen under tven..ikke spør :P

Sitter å kikker litt på klær på nett..å har herved kjøpt meg 3 nye antrekk :PLikte spesielt godt den nederste :) Alle er kjøpt på Ebay,hos brukeren : kaalaa1974, ho har utrolig mye fint..verdt å sjekke ut =) Betalte kun litt over 400 kroner for alle disse 3 plaggene :)

Hva synes dere?

 

Ha en fin dag :)


 

 

Helg!! :)

Trulta stod opp drit tidlig idag..så var gaaanske så trøtt når jeg måtte stå opp å begynne å gjøre oss klar for barnehage og jobb..! Heldigvis var ho ikke så sint denne morningen, ho har nemlig begynt å trasse en good del!..men prøver å være bestemt å ignorerer det så godt vi kan ;) Kjæresten er iallefall sykt tålmodig *elsk* !

Var igrunnen ganske travelt på jobb idag..var på småbarns avdelinga, og det er jeg ikke så vant til..hehe, var mye sutring og grining :P Og når 14 barn på 2 år og under skal ha oppmerksomhet,så sier det seg selv at det ikke er sååå lett :p Ut på ettermiddagen tok vi med oss småbarna inn i gymsalen, har en stoor gymsal i barnehagen..veldig kjekt, men der var åsså Naustberget (Avdelinga Natalie går på), så ho trodde jo at ho skulle hjem ho stakkars..så ho var litt lei seg da ikke det var tilfellet..men det ordnet seg til slutt heldigvis :)

Ble henta av typen i halv 5 tida, han er sååå snill som gidder å hente oss så ofte :) Kom hjem, å ga Natalie restemiddag fra i går, ho spiste opp så i si hele porsjonen,mens ho spiste lagde vi middagen til idag, spagetti.. og jammen spiste ho ikke litt av det å :P :P

Så var det badetid..Natalie eeelsker å bade, kunne sikkert sittet der helt til vannet ble kaldt ;)
Klippa åsså luggen hennes isted, noe som ikke var den enkleste saken i verden..så det ble som det ble, det trengtes iallefall, den var så lang at den hang å slang foran i ansiktet hennes, og ho nekter jo å gå med klemmer..så da må det bli klipping :P

Nå sitter trultis å spiser kveldsmat, ble ei skive med sylte og en porsjon honnikorn :)

Gleder meg til å få chille idag..og håper at HP får til Ubuntu, sånn at vi får sett på Dexter igjen..*savn* :P :P :P

Ha en stråålende kveld folkens! ;)


Badebilde, åsså litt gammelt..men var så knas :)
Er dette bildet dere kan stemme på her : http://www.lano.no/bidrag/natalie-more-og-romsdal-1    <3
 Bildet er fra i fjor sommer..men siden vi ikke har fått tatt så mange sommerbilder i år pgr av været..så legger jeg ut dette, var såå fint åsså :)

En regnfull St.hansaften..og ett par nye innkjøp :P

Ja,det er jo St.Hansaften idag, så hadde håpet på litt finevær..men vi bor jo i Ålesund, så nei..finevær fikk vi altså ikke. Er igrunn typisk, hver gang det er noe spesielt så får vi dritvær..! Planen var jo å se på "barnebålet" nedi fjøra.. men vi tok å bestilte oss pizza istedenfor, det var igrunnen like greit..for Natalie spiste ett stoort stykke, rubbel og bit :P Da var mamma gla, for Natalie spiser så å si nada..!

Idag hadde vi åsså storhandel, noe vi har en gang i uka..vi skriver liste på hva vi trenger ei hel uke, i tillegg så skriver jeg middagsliste, på hva vi skal ha til middag..på den måten sparer vi masse penger :) Bruker vell igjennomsnitt 1000 kroner i uka på dagligvarer, nå i det siste har vi faktisk ligget litt under. Blitt veldig flink til å lage billige,men gode middager..om noen trenger "budsjett tips" eller "middagsliste tips",så er det bare å skrike ut  :) :)

Bestilte meg noe på internett idag åsså, synes jeg fortjente det..hehe! :o) Tigi Catwalk Shampoo og Balsam på blivakker.no, noen som har prøvd den? :)  

Nå er det snart lalletid på trulta, må bare spise litt kvelds først :P 
Så er det chilletid som alltid,hehe.. har kjøpt meg litt godis som jeg skal kooose meg med :P Ostepop faktisk, ja..æsj sier mange av dere, men jeg elsker det!! :)


Nam Nam PIZZA! :)Ser kanskje ikke så godt ut? Men det var det! Pizzabakeren!Spiste med god apetitt denne gangen, flinke Natalie <3
 

 
NAM NAM NAM!! :) (typen er ikke så begeistra,men whatever!! :p )

Denne balsamen + shampoen har jeg bestilt, noen som har den? :) Kjøpt på : Blivakker.no :P 


På tur til Lillevannet :)

Idag har vært en superkjekk dag, Natalie måtte være hjemme fra barnehagen idag da..siden ho hadde feber i forgårs, men ho er frisk som en fisk..Så, vi gikk tur til byen i 10 tida idag, vi skulle nemlig tømme sparebøssa hennes..ho ble litt sint på ho dama i banken, ho tok jo alle pengene hennes..hehe!
Siden ho var så flink å hadde spart 1200 kroner,så fikk ho "Sparepresang", det ble ho gla for :)
Når vi kom hjem,ordna vi til på verandaen å satt der å kosa oss i mange timer! :) Håper jeg fikk litt farge åsså..hehe!

Når kjæresten kom hjem, spiste vi middag..så kjørte vi til "Lillevannet" i Spjelkavika for å mate endene, var iallefall det vi hadde håper vi skulle gjøre, Lillevannet er nemlig blitt invadert med måser..stygge måser,innpåslitne måser..ja,rett å slett GRUSOMME måser, Natalie ble jo redd.. :o/ Men koste oss så godt vi kunne da,og så lenge ho fikk sitte på fanget eller holde meg i handa når måsene maste som værst,så gikk det bra :P

Nå skal jeg å kjæresten steike oss kyllingvinger å kose oss med "Dexter" før vi finner senga vi å :)

Ha en super kveld videre :)


Søte trulta mi <3"hei mamma"Sitter å slapper av litt :)"Måse-angrep""Kosestund"

Deilig å bli bært litt av og til åsså,hehe :)
 

Tur til Blimsanden,som endte med ett knall og ett fall...!

Idag har jeg ikke vært på jobb,deilig igrunn når man skal jobbe resten av uka..så jeg var hjemme å hadde meg en chille-dag, trulta var i Barnehagen og kjæresten på jobb, eneste fornuftige jeg gjorde var igrunn å lage middag, og idag stod det hjemmelaget kjøttkaker på menyen, var godt :)

Etter vi hadde spist middag,fant vi ut at vi ville ut en tur..så vi dro til Blimsanden..utrolig fint der,hadde det bare vært skyfritt,vindstille og sol...så hadde det vært enda bedre! Var store bølger der idag,så Natalie var litt redd..turte ikke å gå ned til vannet,å skulle helst holde handa hele tida..smokken var ihvertfall nesten helt umulig å ta ifra ho!
Men,men..var jo kjekt å komme seg vekk hjemmenfra litt uansett :)

Ble ikke lenge vekke da, pgr av ei lita ulykke.. jeg skulle ta Natalie ned fra berget, da jeg skle og slo meg noe sååå SALIG!..Kunne ikke ta imot fallet heller pgr av at jeg holdt trula..så slo rompa,halebeinet,ene foten,kakka hodet litt og ene handa..Yeah....! Gikk bra med Natalie heldigvis,det var igrunnen det viktigste.. så får jeg heller gå som ei gammal kjerring noen dager, for kommer nok til å være sår og øm i noen dager :/

Nå er det straks lalletid for trulta, litt lesetid først..og det blir vell kanskje "Apes Supersmothie"..igjen? :P
Ha en kjekk kveld videre :P Jeg skal ligge på sofaen å synes synd i meg selv...å se på,Dexter!

 


Jeg og trulta :) (ser kanskje litt sint ut,men det er jeg ikke )Smokk må man ha når man ikke føler seg tilpass..Ulykkesplassen..dumme dumme dumme svaberg!!HP springer etter Natalie :P...Og Natalie bare ler ;)

kooooooos!!
 

Natalie har latterkrampe :P

video:natalie ler ler


Natalie ler av meg..jeg høres ut som ei heks som ler..men var visst utrolig morsomt :P

Bakemester Harepus? :)

Hmm..hvorfor er trulta alltid så sur når ho kommer fra pappaen sin?Ho er igrunnen det når ho ikke er med pappaen sin åsså da,så skal ikke si at det er hannes feil stakkars ;) Ho storkoser seg jo der :) Men ho er så grinete at det er til å bli sprø av til tider.. sikkert trassalderen som kicker inn for fullt ;) Og for å ikke snakke om den dårlige matlysta da :/ 

Men..vi prøver så godt å kan og bare ignorerer det,så etter vi hadde spist middag (ikke natalie....), så fant vi ut at vi skulle bake "Månebrød", kjempegode småbrød..som Natalie spiser,men hadde selvfølgelig ikke mer melk, så vi gikk ned på bensinstasjonen for å kjøpe melk, Natalie gikk hele veien..å stoooorkoste seg ;) Vell fremme på bensinstasjonen,fant vi melk..skulle til kassa å betale, da klarer Natalie å rive ned hele sjokoladehylla fremme med kassa *Juuhuu* :P Ingen som ble sinte heldigvis :) 
Fikk seg Kuli (Heldig-grisen)

Fine pusen :) Som ikke ville at Natalie skulle klappe den!

 

Når vi kom hjem begynte jeg å lage "Månekake" deiga..liker igrunnen ikke sånn deig-greier, er så mye kliss :P Men Natalie synes det var kjekt da,selv om det var mer smaking en baking!
Ho hadde jo fått seg forkle med farmor Tove,og det måtte jo prøves ut med en gang ;)Bakermester Harepus =)


Konsentrert :)


Smaker deig noe godt da?


Mel her å mel der :)

Var kjekt å bake, men mest kjekt å smake..så ho ble ganske så fornærma når ho ikke fikk spise mer.. prøvde å si at man får AU i magen hvis man spiser for mye deig,men det forstod ho ikke ;) Ikke så lett å vite alltid heller ;)

Nå har trulta akkurat lalla seg, ho var trøtt som en duppelupp,så ikke vits i å holde ho noe lenger våken,så Månebrødet får ho smake på i morra:P

Nå skal jeg SLAPPE AV!! med...gjett hva, DEXTER... å typen da selvfølgelig ;) hehe!

Ha en superkveld alle sammen ;) 


Barnefri helg og 2 nye outfits :)

Denne helga har vi vært barnefrie, Natalie har vært med pappaen sin..deilig å kunne gjøre på litt andre ting :)  På Fredag var jeg DØNNSLITEN etter jobb..så det ble en skikkelig chill-Fredagskveld, var deilig å kunne slenge seg rett på sofaen med en gang :P Ble selvfølgelig litt Dexter åsså..men må prøve å skjerpe oss liiiitt..sånn at vi slipper å vente så lenge på sesong 6, men er ikke så lett..dere som har sett/ser på Dexter,skjønner det !

På Lørdag sov jeg til 9..får ikke sove lenger jeg,selv om vi har barnefri..litt irriterende,men samtidig får jeg mye mer ut av dagen,og det er jo positivt :) Typen dro tidlig, han skulle på utrikningslag, de hadde det superkjekt.. men litt synd i han da, fikk ett sår og ble veldig blå etter en vill Paintball-runde..de hadde det kjekt da,så det er vell det viktigste ;)
Jeg..jeg dro til byen i 12 tida..for å gjøre hva? Shoppe litt selvfølgelig, og jeg fant meg en kjempefin kjole!!
Fant åsså ut at jeg skulle ha vors, så dro hjem etter shopperunden å ordna til litt, før jeg begynte med oppstæsjinga:P
Etterhvert kom folka,og vi hadde det superkjekt..så bar det avgårde til sentrum i halv ett tida, var overaskende kjekt faktisk, kanskje det hadde noe med folka jeg var med ;) Det var en kort oppsummering av helga ;) Nå kommer snart trulta hjem, og jeg skal lage middag.. laks med pasta, NAM NAM NAM :P *romle i mage*

                           

HER ER KJOLENE JEG FIKK I GÅR 


Kjolen er kjøpt på "Sisters point", sitter som ett skudd..og rompa blir dødslekker i den..hehe :P


Denne søte kjolen er kjøpt i England (Gave fra Therese) Ble veeldig gla ;)

 

Etterlengta fineværsdag i Ålesund!!

Idag fikk trulta lov å gå uten vogn til Barnehagen, vi gikk ned til bussholdeplassen og tok bussen..og Natalie var kjempeflink hele veien, ikke noe tull :)
Har åsså vært nyyydelig vær idag, og siden jeg jobber i barnehage,så fikk jeg nyte godt av det..vi var jo ute heeele dagen ( Har til å med fått litt farge,og det var jo på høy tid)!
Natalie går i samme barnehage som jeg jobber på, jeg jobber på en annen avdeling, men når vi er ute..så er alle avdelingene på samme område :)
Natalie er blitt litt flinkere til å skjønne at Mamma er på jobb da, men ho skal komme å holde handa og bli bært litt alikavell, og det er helt OK ;)

 Hadde seinvakt idag,så klokka 5 kom snilleste kjæresten å henta oss, da var Natalie den siste på hele barnehagen!
Når vi kom hjem laga vi pannekaker, Natalie fikk litt skive først da.. og ho spiste faktisk 1 1/2 skive og ei halv pannekake..ikke værst til å være ho,lille spurven!
Nå har trulta akkurat bada, noe som var heelt nødvendig..hehe..ho hadde blåbærsylte helt ned på låra..! I morra er det åsså jobb, pluss at det er barnefrihelg..pappaen til Natalie henter ho i barnehagen og har ho til Søndag, noe mamsen i hus synes er veldig deilig, kjekt å ha litt tid til andre ting også :) Nå er det snart kveldsmat,lesing av bok, nattasang..å så lalletid til trulta !
Idag blir det iallefall skikkelig sløvekveld..tar virkelig på å være ute fra klokka 9 til 5.. skal kose meg med cola,litt nammis (ja,vet det ikke er lørdag..men pytt pytt)..og som alltid : Dexter!! For dere som har sett den serien,begynn.. NÅ! :P 

Trulta med mamma sine sko :P

Stem på Natalie : http://www.lano.no/bidrag/natalie-more-og-romsdal-1    <3 <3

Grillfest på Barnehagen ! :)

Når trulta og kjæresten kom hjem idag,så fant jeg tilfeldigvis en lapp der det stod "Velkommen til Grillfest 15 Juni", hadde helt glemt av det jeg..så vi tok på oss klærne,pakka ned noe mat og dro avgårde :) Heldigvis var det fint vær idag, hadde det pøsa ned som det har gjort i det siste,hadde vi nok holdt oss hjemme.
Når vi kom hadde det allerede kommet mange, hele barnehage område var fullt av folk,både foreldre,søsken og barnehagebarn, og alle kosa seg masse :)
Vi hadde ikke med oss grillmat da,for vi hadde jo akkurat spist middag..så vi hadde med oss Tom og jerry kjeks og juice,det var populært!
Natalie skulle selvfølgelig disse, og det var HENNES disse..det var veldig viktig å få med seg..men ho måtte fint dele..hehe!
Henta åsså pakken min idag!! NY rettetang.. og den var SUPERGOD!! Phillips Procare Keratine, kan virkelig anbefales! Nå er det Dexter-time igjen, er så spennende..kanke drive å blogge da :P hehe!Natalie drikker KULI,nammis! :)"Mer fart Mamma!! " :)yeeeeaaah :) GØY!!Se på meg da Mamma! :)BILDER FRA TIDLIGERE DENNE MÅNEDEN =)


Is er nammis :)

Kjører bil :)Mmmmm..COLA!KJEMPEGLA! :)

 

 

Vaskekjærring :P

Ja..Onsdag idag,og fri fra jobb... Og eneste tingen å gjøre når man er fri og trulta er i barnehage er vell å rydde og vaske leiligheta, føler jeg går å vasker heeele tida, blir fort rot i hus når man har små barn. Nå har jeg sløva i ett par timer og om jeg ikke begynner nå så blir gubben skuffa tror jeg, har nemlig lovet å shine kåken,hehe!

Når jeg leverte trultis i barnehagen idag, så virka det som ho ikke kunne vente med at jeg skulle gå igjen "HADE MAMMA", sa ho..hadde nesten ikke tid til å gi meg klem engang,men fikk en liten en da :P Men synes det er topp at ho trives så godt,ikke noe er bedre en det :)

Men..da får jeg dra ræva opp av sofaen å begynne å vaske..så får jeg heller finne på noe lurt å skrive seinere :) 

 Sommer avslutning på jobben til typen :)

I dag har vi vært på sommeravslutning med jobben til gubben, var veldig koselig :) Vi spiste taco og de småe fikk pølse med lompe/brød.. Natalie ville ikke ha som vanlig, så det ble 2-3 pølsebiter tilsammen.. fikk i ho litt vafle og bolle litt tidligere da,så det er da noe.. Etter maten fikk alle småe is, det ble Natalie veldig gla for..ho spiste opp nesten en hel krone-is,hehe! Natalie var foressten den eneste der som var skikkelig varm i trøya med en gang, ho sprang rund som en tulling å flira og lo hele tida, Natalie i ett nøtteskall det :) (spesielt gøy er det når noen flirer av ho)

Alle barna fikk åsså prøve "bowling", og alle fikk premie..en liten pakke hver :)

Etter avslutninga så MÅTTE vi storhandle..var nemlig helt skrapa i kjøleskapet og fryseren vår :P Så det trengtes å fylles opp!  Så idag ble det litt overtid på trulta,klokka er nå kvart over 8..og Natalie har akkurat lagt seg etter lesestund..leser så å si alltid ei bok før ho legger seg,er koselig det! Kan råde alle til å bli med i Goboken boklubb,kjeeempefine bøker som virkelig er verdt pengene :)
Nå er det snart Dexter-tid, er helt hekta på den serien..de som ikke har sett det,MÅ begynne..garanterer dere at dere kommer til å bli hekta ;)

Ha en superduper kveld videre :)


Fikk ikke tatt noen bilder idag :( litt styr å dra med seg speilrefleksen overalt. Men her er ett av Natalie i kjent positur, her sier ho "borte?"Her er ho fra 2-års dagen sin,som var 13 mai :) Benytter sjansen til å legge ut bilder som er tatt den siste måneden..siden jeg har vært så dårlig til å blogge i det siste :P
 

Stem fremdeles på trulta da : http://www.lano.no/bidrag/natalie-more-og-romsdal-1

Tidlig morning..som alltid :)

Idag stod Natalie opp grytidlig som vanlig, og idag fant ho ut at det første ho skulle ha var cola..det fikk ho selvfølgelig ikke..og da ble det leven, jeg gikk bare å la meg i senga igjen å venta på at ho hadde rast fra seg, kan ikke få Cola til frokost..det går ikke an ;) Gikk over til slutt, og da stod jeg opp å laga frokost, ho har ikke så god matlyst..så ble ei knappe skive med kaviar, men bedre en ingenting :)
Så leste vi litt bok,så på barnetv og kosa oss litt på morrakvisten :)
Seinere idag skal vi på jobben til typen,der det er "sommerfest/avslutning",vet ikke helt hva jeg skal kalle det..planen var å ha det ute..men siden vi er så heldige med været her i Ålesund blir det på kantina..jaja,skal nok klare å kose oss uansett :) Om vi har det kjekt får dere vite seinere :) Ha en kjempefin dag alle sammen :)

 

Bildet er fra slutten av Mai,men tenkte siden jeg har vært så dårlig til å blogge i det siste,,så kan jeg legge ut litt bilder jeg har tatt fra før :)

 

Jeg har åsså tatt tatovering..hehe, og for de som ikke har sett den..her er den !

 

 

Koselig dag :)

Nå er det evigheter siden jeg har blogget, har vell kanskje vært litt sløv i det siste..har igrunn ikke skjedd det store heller..vært mye jobbing. Men nå tenkte jeg at jeg kunne blogge litt igjen :)
I det siste har det som sagt vært mye jobbing, men har jo funnet på litt uansett,må det når man har ei trulte på 2 år, vi var blant annet på " Familiekveld" på Storhaugen, det synes Natalie var morsomt.. ho fikk nemlig IS! :) Der traff vi åsså på "oldemor", og Natalie synes alltid det er kjekt å møte ho, er jo ofte på besøk der :)
Vi har åsså vært en tur på Lekeland sammen med Thea og trulta hennes Aurora, det var kjekt for begge trultene..aller kjekkest var vell storsklia, den måtte HP ta ett par ganger,siden vi jentene er litt pinglete..tok den jo,men det kilte godt i magen kan man si!

Natalie er åsså blitt med i bokklubben "Go.boken", og vi fikk vår første pakke for ei ukes tid siden..og vi er kjempefornøyd, veeeldig fine bøker..og Natalie synes de var morsomme :) Så det kommer til å bli mye lesing videre :)

Idag har vi vært på tur opp til Fjellstua,og gullet gikk nesten hele veien (trappene), når vi kom opp..gikk vi å fant oss en plass å spise opp i skauen, det var koselig :) Vi klarte selvfølgelig å miste lua hennes på vei opp,men fant den heldigvis igjen på vei ned igjen :)

 Trulta er veeeldig småspist for tida, spiser så å si ingenting..men får i ho bittegranne..og ho drikker mye..så går vell greit..men om noen har ett tips eller to,tar jeg gjerne imot det :)

Natalie er åsså blitt veldig flink å prate, så kommer nye ord og setninger hele tida, noe jeg synes er kjempekoselig..ho er åsså blitt veldig gla i å kle av seg for å så kle på seg igjen helt sjøl.. går greit det, er bare at strømpebuksa kommer på på vranga og buksa bak frem..og gjerne to,tre par sokker på beina, men..det viktigste er jo at ho mestrer det på sin egen spesielle måte :) Å gjøre det helt riktig kommer etterhvert!

Skal bli flinkere til å blogge igjen, skal ikke være så sløv..men nå har dere iallefall fått vite at vi har det kjempebra og ting går den rette veien her hos oss :)


Spiser lunsj på "Fjellet" :)

Stoppe opp å sette seg ned å hvile litt  på vei ned fra Fjellstua, og lo..det gjorde vi masse :)


Spriiiiing!!! :)
Mata duene med "restematen", det var kjekt! :)Duene spiste fra mamma si hand,litt skummelt når dem kom veldig nærme!Trulta fant seg ei trillebår :)"kunne dissa helt til i morra jeg mamma" 
 

 

Og om dere vil..så kan dere stemme på Natalie som Årets Lano unge her : http://www.lano.no/bidrag/natalie-more-og-romsdal-1

hits