hits

Hverdagen med mine kjære

Badenymfe

Idag har det vært en skikkelig sløv dag, vi har vært inne å kosa oss å ikke gjort noe egentlig.

Natalie har akkurat bada seg for kvelden,ho elsker å bade er bare å si "vil du bade Natalie?"..så har ho kledd av seg før man får sukk for seg,hehe :) 

Lille Badenymfa miNå skal trulta spise kveldsmat,så skal ho legge seg for kvelden :)

Tivoli er GØY!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra tivoli, Natalie har vært grei idag..så da bestemte ho seg for at vi skulle på tivoli :) Ho var litt pinglete og ville ikke ta karusell aleine denne gangen..så jeg måtte være med oppi,hehe. Påvei hjem besteme åsså Natalie seg for at ho ikke skulle kjøre gjennom noen tuneller påvei hjem,så vi kjørte omveier ..ikke ofte det har skjedd for å si det sånn,hehe. Påvei hjem ville Natalie kjøre litt bil,og det fikk ho lov til :P

Idag har det vært mye kaldere en det var i pinsa,så vi har vært en del inne å kosa oss,har ikke dårlig samvittighet for det..siden vi var ute hele helga. 

Her er noen bilder fra tivoliet iallefall ;)

Har dere hatt en fin dag? :)

Dagen i går,bursdag og sol!

I går var det enda en nydelig dag med høy temperatur og mye sol,var kjempedeilig! Vi var i bursdag til Aurora som har blitt hele 3 år. Aurora er den jenta Natalie snakker mest om og som Natalie har kommet best overens med,de er veldig like på oppførsel..så er vell noe av grunnen :) Vi var ute hele tida å slikka sol, ungene koste seg med frukt,kake og saft. Aurora fikk stor trampoline i gave,så den måtte opp med en gang sånn at både voksne og barn fikk prøve å hoppe,hehe. Litt av ett styr å montere trampoline ja,men den ble ferdig..og ungene ble fornøyd.

Natalie koste seg iallefall veldig,snill hele tida..lille/store prinsessa til mamma! :) Når vi kom hjem lagde jeg pastasalat,orka ikke å lage middag i varmen som var :P

Her er noen bilder fra dagen i går.
Namnam,pastasalaten ble KJEMPEGOOOD! :)

 

Hva har dere gjort i helga ? :)

 

Sommer og sol!

Enda en dag med kjempedeilig sommervær..vært kjempevarmt og vi har vært i bursdag til Christoffer som er blitt hele 4 år, var ute hele tida. Ungene hoppa på trampoline,bada i bassenget og kosa seg kjempemasse! Nå har trulta lagt seg,helt utslitt stakkars..man blir helt matt i denne varmen..men skal ikke klage, håper sommeren er kommet for å bli..iallefall ei lita stund til ;)

Her er noen bilder fra dagen idag!


Enda en nydelig dag!

Vi har hatt enda en kjempefin dag med sol og varmt vær.. Merker på Natalie at ho ikke er vant til denne varmen,litt mer sur og sint en vanlig..skal ingenting til for at ho begynner å sure,men de siste timene på ettermiddagen og kvelden har ho faktisk vært veldig blid. Vi satt opp vannbana med båter som ho fikk i bursdagsgave,den likte ho kjempegodt. Jeg dro åsså å kjøpte badebasseng til ho,samt en sparkesykkel..så nå slipper ho å bli missunnelig på nabojenta,hehe ;)

Begynner å få litt farge nå,deilig..var jo så bleik at man ble blind når man så på meg..hehehehe! I morra er det meldt regn,så håper det er feil..og at vi får like herlig vær som vi har hatt idag!Har dere hatt en fin dag? :)

Nydelig sommervær

Idag har det vært enda en dag med nydelig vær, er sååå herlig! Vi har kosa oss ute,spist rundstykker,kjeks,frukt og drukket saft. Til middag grilla vi, blir vell en del grilling fremover tenker jeg..elsker lukten av grill,da er det skikkelig sommer :) Natalie var så uheldig å dette idag,så ho fikk sitt første skrubbsår denne våren/sommeren,gikk heldigvis fort over ;) Ho fant åsså ut at ho skulle rydde i hagen,så ho fant frem hagehansker å kost, ho skulle bruke kosten som tannbørste da..ikke det smarteste,hehe :)

Nå skal Natalie gjøres klar til å legge seg, man blir trøtt å sliten av å være ute i varmen hele dagen. Håper dere har kost oss like mye som oss =)

Bilder av dagen som har vært


 

SOMMER!

Idag har vi hatt heeelt fantastisk vær,reine sommeren ute...vi har vært ute i hele dag å kosa oss, grilla har vi åsså! Natalie har kosa seg masse,ho er ikke vant til denne varmen da..så ho har vært litt snarsint..hehe..men har stort sett kost oss max i hele dag, det er meldt like fint i morra..gleder oss! :) Nå er det avslapping og Breaking Bad på tv, fantastisk bra serie!

Har dere hatt fint vær idag? :)

17 mai bilder

Nå var det nok 17 mai for våres del, her på sunnmøre har det som alltid vært veldig surt å kaldt,så var ikke så kjekt å gå ute idag. Men Natalie fikk sett på toget,spist pølse,chips og is..så ho er fornøyd :) Ho er litt tufs enda etter å ha vært syk så lenge,spiser dårlig..men ho har kosa seg idag da heldigvis. Nå har vi fått av oss bunaden å sitter i sofaen å koser oss. 

Har dere hatt en fin 17 mai? :)

Syke trulta mi

Natalie har vært syk siden Lørdag,oppkast..diare..slapp..feber..ja,you name it. Ikke spiser ho noe særlig,og vil heller ikke ha mye å drikke..har konsentert meg om ho de siste dagene,derfor har det vært stille på bloggfronten, er jo heller ikke så mye å blogge om når vi bare går her hjemme å venter på at ho skal bli frisk. Håper ho er på bedringens vei snart, har ikke vært noe oppkast i natt heldigvis..men ho sier ho fremdeles har vondt i magen sin,og ho er fremdeles veldig slapp og sliten...stakkars prinsessa mi. 

Ho er veldig lita å tynn fra før,så jeg liker ikke at ho er syk å ikke vil spise noe :( Men..får bare krysse fingrene for at ho blir frisk snart å begynner å spise,så ho ikke forsvinner helt stakkars..

 

Skjønne trulta mi
Tutten er god å ha når man er syk,selv om man egentlig har slutta med den på dagen.

Natalie 3 år!

Idag har vi feira Natalie,ho blir ikke 3 år før i morra..men vi hadde barneselskapet idag. Natalie fikk selvfølgelig feber idag, men har vært tapper å holdt ut hele tida. Ho spiste ikke så masse,men storfornøyd med alle pakkene sine og koste seg sammen med de andre barna. Legger ut noen bilder,men av hensyn til alle som var i selskapet legger jeg bare ut bilder av Natalie,ikke alle som liker å få fjeset sitt tilgjengelig for alle :) :) Nå sover trulta,ho var heeelt utslitt stakkar,gått hele dagen med feber.. tapre lille prinsessa mi!

 


Temaet var minni, det ser dere kanskje ;)

Pakker!!Noen av pakkene

Dyyypt konsentrert


Nå skal jeg slenge meg på sofaen,ikke bare bare å ha barnselsap ;) Ha en super Lørdagskveld!

Laget bilde i photoshop

Har begynt å lage bilder i photoshop, er kjempeartig ! ! :)

Dette er mitt beste resultat så langt,enda mer øving som må til da.

 

Har brukt mange bilder,klippa,lima,farget osv :) Bilder har jeg kalt "Monsteret i havet"Hva synes dere?

Bilder av meg selv jeg er fornøyd med,til en forandring :)

Når jeg ikke får tatt noen nye skikkelige bilder,så legger jeg ut de jeg har på pcen..dette er noen av bildene av meg jeg er blitt fornøyd med :) (tidsrom, fra nå og ca to år tilbake i tid) 

Noen av bildene ble veldig små fordi jeg måtte ta dem fra facebook :) Ja,jeg vet..skifter hårfrisyre ofte :)
Blinkskudd av Natalie fra 2 - 3 år :)

Tenkte jeg skulle legge med noen av de fine bildene vi har tatt av Natalie, fra ho var to år til nå :) Har selvfølgelig mange andre bilder som er veldig fine,dette er bare ett lite utvalg :)

Enjoy ;)


The Walking Dead

Sitter å ser på The Walking dead, sett 4 episoder..og jeg er helt hekta..kjempe spennende !  Typen vil ikke se den,så blir sittende alene..hehe. Noen andre som ser på den serien? Må ikke avsløre noe iallefall :P Chill Søndag!

Skal hente trulta idag da,men er fremdeles noen timer til..så får vi se om det er jeg som skal kjøre eller typen, snør jo sånn :( Vil ikke ha snø..vil ha SOMMER!!

Hvilket vær er det hos deg?
Dagens outfit og headere

Ja..har jo ikke fått blogget før nå pgr av at jeg ikke har kommet inn på bloggen min..dumme DOS-angrep..begynner å bli temmelig lei for å si det sånn..regner med jeg ikke er alene om det.

Men..back to the headline, lenge siden jeg har hatt dagens outfit..og selv om både mobilen min er ødelagt og kameraet..så fikk jeg tatt noen med gamle mobilen :P Ikke så bra kvalitet da,siden det er en mobil fra steinalderen,men ble da noe..hehe !

Fjærøredobber fra CMYK, 99 kroner (dårlig bilde da...)


Skjerf fra HM, 30 kroner. Svarte bukser fra Bik Bok 199 kroner, blazer fra HM 99 kroner, genser fra Bik Bok 199 kroner. Skoene kjøpte jeg på en salgsblogg.Ring fra HM 20 kroner.

 

2 headere jeg har laget idag ! :)


Ha en super natt alle sammen!

 

Plages dere av angrepene blogg.no har?

Stort BILDEDRYSS!

Siden kameraet er ødelagt og mobilen min..så får jeg ikke tatt så mange bilder..noe som er driiitkjipt :( Så jeg har funnet frem noen bilder jeg liker veldig godt for å dele med dere..kan være noen av dem er postet fra før,men,men :) Er jo noe da iallefall ;)

Så her er dem..Enjoy ;) (ble forskjellig størrelse på bildene, håper det er ok likevell)


Meg med mørkt hår,noen år siden :)Jeg å kjæresten i bryllup i fjorNatalie i fjor sommer,guri..ho har vokst så mye bare på under ett årJeg og Natalie på Emblemsanden i fjorHoppebildeHoppebilde 2Hoppebilde 3Skulle på festNatalie fant ut at ho ville flytte leikene sine inn på badetTullekoppen minÅ bade er skøy,iallefall med masse skumGulljenta mi!Boblemaskin erkult!

Meg for noen måneder sidenPå lekelandNatalie liker bamsene sine,dem skulle iallefall være med på bildet ;)Noe jeg laget når jeg kjedet meg ;)

5 kjoler alle burde ha i skapet !

1. , Maxikjole, En kul maxikjole er perfekt til sommeren. Den er både behagelig og ha på seg, og er lett å kaste over bikinien. Den kan også taes med rett fra stranden til nattklubben. Velg gjerne en i friske farger.


Denne søte maxikjolen kan du kjøpe på nelly.com,den koster 399 og du kan finne den HER

 

2. En klassisk skjortekjole. Kul og laidback. Den skal sitte litt løst, og se ut som om du har lånt den fra kjærestens klesskap.


Denne kule kjolen finner du hos shop.mango.com, den koster 399 kroner og du kan finne den HER

 

3. Den lille sorte, En ermeløs liten sort kjole kan brukes til alt og styles på mange måter. Bruk den sammen med ankelboots på konsert, og stroppesandaler på byen.


Denne finner du hos shop.mango.com, den koster 299 kroner og du finner den HER

 

4.Blomsterkjole,Det blir ikke sommer uten en søt kjole med blomstrete mønster. Bruk den med flate sandaler eller skyhøe wedges.


Denne kjolen finner du hos asos.com, den koster 251 kroner og du får kjøpt den HER

 

5. Gallakjole, Står det «smoking i invitasjonen», er det dette man skal gå for. Bruk kjolen sammen med vakre øyreringer og en enkel clutch. Kan brukes til finere anledninger og bryllup.


Denne fine gallakjolen finner du på asos.com, den koster 553kroner og du kan få kjøpt den HER

 

Finnes sikkert mange fler kjoler man kunne hatt i skapet, men dette var bare ett lite utvalg :) Håper dere likte det !

Ha en super Fredag !


Redigerte bilder !

Satt å kjeder meg litt å tenkte jeg skulle redigere noen bilder, her ble resultatet.

  FØR

ETTER


FØR


ETTER

 

Ikke mitt beste da,gjorde det bare i full fart ! Hva synes dere?

Nå er det Paradise ! ! 

Dagen idag !

Dagen idag har vært fin, har ikke vært noe bra vær..men vi har jo klart å kose oss alikavell. Natalie er så flink til å gå på potta,blir selvfølgelig noen uhell..spesielt hvis ho er veldig opptatt med noe, idag var Natalie og Åse Marie eller "Lie" som Natalie sier å henta Eirik i barnehagen, Eirik er en gutt som bor ett steinkast unna oss, Natalie og han er akkurat like gamle å kommer veldig godt overens. Natalie begynner på samme avdeling i barnehagen med han til høsten,det blir kjekt. 

Natalie og Eirik spiste middag sammen her, og de spiste kjempegodt.. lagde skinkegrateng,og det er jo en klassiker å servere til små barn.

Trulta mi er ikke veldig flink til å dele, så ble litt småsuring når Eirik måtte få lov å låne leikene hennes,hehe ;)

 

Får ikke tatt noen bilder for tida da,både speilrefleksen og mobilen min er ødelagt...mobilen har jeg klaga på dag,er ikke så lenge siden jeg kjøpte den..og det har bare vært tull med den nesten hele tida,veldig irriterende..føler meg veldig hjelpesløs når jeg ikke har noen mobil :( (så legger bare med noen bilder jeg tok for ett par dager siden)Nå skal jeg bare chille å vente på at Paradise Hotel skal begynne, blir spennende idag !

Følger du med på Paradise? =)

Jeffrey Cambell

Det er mye snakk om skoene til Jeffrey Cambell,alle vil ha dem. Alle synes det er super hot ! Men det finnes også veldig mange merkelige sko,bare se her

 

Jeg synes iallefall disse var helt grusomme,alikavell er det mange nettbutikker som er helt utsolgt for dem.

Hva synes dere?Ville dere gått med disse?

Slik skal sminken se ut i sommer

Denne sesongen er det pastell og bærfarger som gjelder,huden skal helst være ren og klar med friske roser i kinnene, mens øynene skal være så våkne og strålende som mulig. Leppene kan enten være nesten nakne, med et hint av rosa eller smykkes med lekre bærnyanser.

Det viktigste «tilbehøret» denne sesongen, er negler lakkert i trendfarger.Mint og sjøgrønne nyanser er det aller hotteste,tett etterfulgt av nudenyanser og sukkertøyfarger.

Ønsker du et åpent og strålende blikk kan du gå for en mascara med volumeffekt. Gi først vippene en fin bøy med vippetang, før du påfører mascara i små sikksakk-bevegelser. Legg litt highlighter innerst i øyekroken for en våken look, og eventuelt en lys kajal på våtlinjen under øyet, for ytteligere effekt.

Finn et øyenskyggeskrin med farger som tiltaler deg, og miks og match disse etter smak. Legg alltid den lyseste skyggen først. Denne påfører du over hele lokket. Dus godt ut. Påfør så en litt mørkere skygge i en c-form opp mot globallinjen, før du legger den mørkeste nyansen langs øvre vippekant. Alle fargene må duses godt ut for den riktige, sotede looken.

Når du velger en såpass fargerik øyemakeup kan leppene enten være nakne, eller du kan gå for en hudfarget gloss eller leppestift.

 

Så løp å kjøp jenter, dette er ett forslag på sminke som er IN denne sommeren


SUKKERTØYFARGER: Øverst f.v. blush fra Glo Minerals (kr 305, lipgloss fra L'Oréal Paris (kr 109, Nelly.com), øyenskyggepalett i nydelige rosenyanser (kr 515, Dior), kremøyenskygge fra Jane Iredale (kr 185), lillarosa leppebalm med glinsende farge (kr 270, YSL), neglelakk i nyansen 533 (kr 220, Chanel), mintgrønn neglelakk fra Dior (kr 225) og øyenskyggepalett med bærnyanser (kr 465, Yves Saint Laurent) Dette er en nokså dyr sminke,men man kan finne lignende som er mye billigere for oss som ikke vil bruke tusenvis av kroner på sminke.DUSE PASTELLER: Lipgloss fra Sensai (kr 250), sesongens stjerneprodukt fra Dior, med både øyenskygger og glosser (kr, 670 Dior), RMS Living Luminizer kan brukes både på kinn, panne og øyne for å skape ren hud med naturlig glød (kr 315, Parfumerie.no), lys neglelakk med skimmer (kr 29, Yves Rocher), bronzer i fire nyanser som også kan brukes på øyne eller som highlighter (kr 498, Jane Iredale) og leppestift fra Gareth Pugh for MAC (kr 260, Glasmagasinet).

Håper dere fikk noen gode tips til å kunne se smashing ut i sommer :)

Ha en superduper fin dag!

Nighty Night

Nei..nå er det på tide å finne senga..kjenner jeg kommer til å bli veldig trøtt i morra om jeg ikke går å legger meg nå. Natalie står vell opp i halv 7 tida som vanlig,hehe. 
Så alle mine kjære lesere,sov godt og drøm søtt ! *kryss fingrene for at det blir bra vær i Ålesund i morra da* :)

Må bare legge ved dette bildet av Natalie,synes ho var så skjønn her (ho er alltid skjønn da..men dere skjønner hva jeg mener)

(Konkurransen jeg har gående er nå avsluttet, ser at det har vært noen nye påmeldte..men ikke fortvil,nye konkurranser kommer)

 

God natt alle sammen,sov godt og drøm søtt..håper dere får en strålende fin vårdag i morra)
 

Var det DU som vant? Nå har jeg trukket vinneren !

Nå har jeg trukket vinneren, og vinneren ble Malene Fossum, brukte Random.org til å kåre vinneren.  Malene skriver  bloggen :mmf89.blogg.no- en prinsemammas blogg, gratulerer så mye. Du kan sende meg adressen din på Lille_Nette@hotmail.com. Jeg kommer til å sende pakken til deg iløpet av helgen, får desverre ikke tid før. Gratulerer så masse ! :)

 

Trykk på bildet av Malene for å komme til bloggen hennes. 


(Håper det går bra at jeg lånte dette bildet av deg Malene) :)

 

Tusen takk til alle som var med, blir ikke lenge til neste konkurranse..så er bare å fortsette å like sida mi.. (blir ikke sååå stor da) :) :)

Lårkort og sexy sommermote

Den korte shortsen har de siste årene blitt en klassiker, og butikkene bugner allerede av lårkorte, sexy varianter. Denne sesongen kommer den lille shortsen i rekke fasonger og tekstiler. Alt fra frynsete denim, batikk og striper til blomstermønster, skinn og metalliske materualer er lov ? så lenge det er kort. Kjempesexy!

 

BILLIGE VARIANTER


Gul shorts fra J Crew hos Net-A-Porter.com, 460 kr. Lys denim fra Allsaints.com, 430 kr.
Grå shorts fra Monki, 135 kr. Oransje shorts fra Roxy hos Quiksilver.com, 285 kr. Svart shorts fra Oasis, 345 kr

 

DYRT OG BILLIIG
Gul shorts fra Cubus, 149 kr. Shorts med hofteholdere fra Mardou & Dean, 1.300 kr. Hvit frynseshorts fra Odd Molly, 1.399 kr. Sølvfarget shorts fra Lindex, 199 kr. Batikkshorts fra H&M, 299 kr. Blomstrete shorts fra Mango, 215 kr

 

Korte shorster kan enkelt forvandles til ett festantrekk,bytt ut ballerinaskoene med ett par høye hæler, ta på en glitrende topp og kanskje en blazer? Shortsen kan brukes til enhver anledning. Spesielt fint er jo det om du har fått en fin sommerglød på huden :) Jeg skal iallefall ta å investere i ett par kule shorster. Kan ikke vente til sommeren kommer!! :)  (inspirasjonen kommer fra www.minmote.no)

Skal dere kjøpe shorts eller har dere kanskje allerede gjort det? 

 

Ha en super kveld! 

6 LEKRE sommerkjoler!
                  Shareblue kjole, kroner 599. Fåes kjøpt HER                                     

           

                Denne fine ferskenfarga kjolen koster 499 kr,du får kjøpt den HER

 

  

                                  Denne søte kjolen i jeans koster 259kroner,fåes kjøpt HER                                 

 

 

 

 

                     Denne herligheten koster 399 kroner,fåes kjøpt HER

 

 


                   Denne fine sommerkjolen koster 599 kroner,fåes kjøpt HER                                         

 

 

   Denne kan brukes som kjole,eller faktisk som topp til en slimfit jeans,koster 499 kroner,fåes kjøpt HER

 

 

Jeg kunne tenkt meg alle disse kjolene,helt nydelige var dem :)

Hva synes dere? Må foressten si TUSEN TAKK for at det er så mange som vil delta på konkurransen min, facebooksiden min har nå over 250likes,helt fantastisk! :) :) Har du enda ikke blitt med kan du trykke HER :)

 

Ha en superduper dag videre! :)

 

STOR KONKURRANSE! VERDI 1000 KRONER!

Nå bloggshouter jeg denne konkurransen for siste gang.. for å være med i konkurransen, trykk HER


Dette er noe av det dere kan vinne :)

Er dette fint??

Det er så mye snakk om spiseforstyrrelser hos unge jenter, og det er ikke så rart at unge jenter idag får dårlig selvbilde når man ser på noen av de modellene som stabler seg avgårde på catwalker. Synes igrunnen det er rart at de klarer å gå uten å falle rett om. Helt forferdelig! Til alle jenter her ute, IKKE se på modeller som forbilde..de er IKKE pene å se på. Og gutter setter heller pris på at vi er normale eller har ett par kg for mye en dette her. Ingen synes dette er fint. Eller? Det viktigste er å leve ett sunt liv å ha ett realtivt sunt kosthold,å være i fysisk aktivietet skader ingen. Men for all del ikke sult dere ihjel,dere vil ikke ligne på disse stakkars jentene her.
(disse modellene var kanskje i overkant tynne,men det er ett eksempel på hvordan verden er blitt,og hvilket krav som stilles til dagens jenter/kvinner)

Jeg får faktisk helt vondt inni meg av å tenke på at noen virkelig vil se sånn ut... :(

Synes dette er MYE vakrere,bare se hvor mye disse kvinnene stråler i forhold.
Vårglede hos Natalie

Idag er det super vær ute, vi har nytt det..eller,først var vi en tur på lekeland med Natalie da,skulle møte ei veninne..På lekeland koser Natalie seg alltid,idag fikk ho til å med en stor slush..ho fikk skikkelig "brainfreese",litt uvant sikker..hehe.Etter Lekeland gikk vi ut,kjøpte is å satt å kosa oss ei stund. Kjempedeilig!
Natalie kosa seg masse, når ho får is..så er alt bra..hehe! Er jo 1.Mai idag..men synes egentlig ikke det er noe mer spesielt med 1.Mai enn en vanlig Søndag? Mange har tradisjoner som å samle familien å spise o.l.. Har noen av dere noen tradisjoner 1 Mai?

Her er noen bilder jeg har tatt så langt idag.


 

Vår-trender for alle å enhver, WANTS!

Har funnet frem en del vår antrekk som jeg bare elsker, er mye forskjellig her..antrekk du kan bruke på byen,shoppingtur,cafebesøk,jobb..ja,you name it! Hadde jeg hatt mane penger hadde jeg kjøpt meg alle disse antrekkene,byttet ut hele garderoben min..det hadde virkelig vært noe..eller hva? :) 


  
    Hva synes dere om antrekkene jeg har funnet frem? Noe dere kunne gått med?

NB: Husk konkurransen jeg har gående, trykk HER   (premien er SUPER)

Oppdatert bilde av premien

Og dette er ikke alt heller (legger også en kjole,topp,skjerf o.l,den som vinner dette er heldig :) :) Være med? Trykk HER !Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .