hits

Hverdagen med mine kjære

Natalie slutter med bleie

Nå er det tredje dagen Natalie går uten bleie, har hatt ett par uhell..men det må man regne med,ho har fremdeles bleie om natta da. Er kjempestolt , ho sier ifra når ho skal tisse og går på badet å bruker potta. I går tissa ho åsså på andre sin do for første gang, det har ho ikke ville gjort før. Så nå er det bare å krysse fingrene for at ho blir helt bleiefri og tørr til sommeren, det hadde vært deilig å sluppet å kjøpe bleier mer. Nå har vi akkurat kommet hjem ifra lekeplassen, var kjempefint vær når vi gikk ut,men nå begynte det å sky over..så begynner vell å regne snart :( Lei av regn!

Har foressten snart 100 kommentarer på konkurransen, det har gått mye fortere en jeg trodde. Så snart er en av dere den heldige vinneren av en STOR premie, er du enda ikke med? Trykk HER

 

Natalie leker i sandkassa!


Bygegr hus med "sukker" på :)

 

*Hva gjør dere idag?

Vår-inspirasjon. LOOKBOOK

  

Alle bildene er hentet fra www.lookbook.nu , hva synes dere? :)  

NB : Husk også konkurransen min, er nå mange påmeldte..men vil ha enda litt flere siden premien er så stor. Les mer HER

STOR KONKURRANSE! VERDI 1000 KRONER!

Nå nærmer det seg snart trekning, kommer til å trekke en vinner iløpet av noen dager.

Nå er verdien på premien over 1000 kroner tilsammen, gå til DETTE innlegget å les mer ! ;) 

 

 

Natalie ønsker alle sammen lykke til !
Nydelig vær ute!

I går hadde vi skikkelig dritvær,det pøsregna/sludda/snødde/blåste hele dagen..og da mener jeg HELE dagen. Idag når jeg våkna var det dette som møtte meg når jeg kikka ut vinduet...

KJEMPEDEILIG VÆR Å BLÅ HIMMEL! JIPPI!!

Idag skal vi i to selskap,så det passet perfekt ! Hva skal dere idag? :)

PS: Har jo en konkurranse gående,premien er verdt 1000 kroner eller mer ;) Klikk HER for å komme dit !

Vårruller og filmtips?

Akkurat nå sitter jeg oppe i loftstua å venter på at maten skal bli ferdig, typen er nemlig nede på kjøkkenet å lager vårruller..det er sååå godt!! Jeg viste han oppskriften,eller leste opp oppskrifta til han en dag..og nå kan han det utenat,de er iallefall supergode..og jeg gleder meg til å glefse dem i meg. Vi skal ha ris,salat og Chili Sauce til! Etter vi har spist opp..så skal vi se film,har ikke helt bestemt oss for hvilken enda,så om dere har ett tips..kom gjerne med det!

Fikk ikke posta innlegget før vi spiste,så nå sitter jeg her da..god å mett,det var nammis!

Nå skal jeg la maten synke litt..så skal jeg gå ned å hente Superchips å sjokolade..hehe,er det Lørdag..så er det Lørdag!Typen min er sååå flink!

Om noen vil ha oppskrifen,så hyl ut!

Vinn premie med verdi til ca 1000 kroner!

Nå har jeg lagt oppi enda mer stæsj i premiepakken som en av dere skal få ! :) Alt dere trenger å gjøre er å kommentere DETTE (trykk på linken) innlegget og like facebooksiden min HER :) LYKKE TIL!

Her er de nyeste tingene jeg har lagt oppi (helt nytt)

I tillegg får dere en shampoo fra LUSH,noen øredobber..og kanskje enda ett smykke? :)

Ønskeliste fra pyntdeg.no !

Pyntdeg.no har en konkurranse gående, det eneste du må gjøre er å skrive ett innlegg om dem å legge ut bilder av gjenstander de har på nettsiden deres å selvfølgelig legge inn annonsen deres på bloggen.Jeg elsker pyntdeg.no, de har jo så mye fint..og det er ikke så ille pris heller, de har også helt fri frakt..helt genialt!

Her er min ønskeliste..ble ganske mye,men det er kun fordi de har så utrolig mye fint!

Skal dere bli med?

Morgenfugl.. Natalie ja,ikke jeg..

Idag våkna Natalie litt etter fem..jeg bare "åå..kan du ikke sove litt til da?"... Ho kom snikende inn til oss i natt i 2 tida,jeg var så trøtt at jeg ikke orka kampen med å bære ho inn til seg selv igjen.. Skjønner ikke hvorfor ho skal stå opp så tidlig. Våkna opp til regn åsså, gjorde dagen enda litt bedre liksom.. Natalie liker ikke å være ute i regn så ho sa "Vil ikke ut idag,det reeegner".. så må prøve å finne på noe inne da :)

Dette ble ett kort innlegg,har liksom ikke skjedd så utrolig mye til nå :P

                            


Dette er meg nå!                                                                                               Dette er det jeg har mest lyst til å gjøre nå :P

 

Dere må foressten huske på konkurransen, verdien på premien er nå på nesten 1000 kroner ! Trykk HER!

Ha en super Fredag ! :)
 

Nytt fra Nelly og STOR konkurranse

Idag fikk jeg en pakke fra Nelly med to kjoler,de satt som ett skudd..og jeg gleder meg til en anledning å bruke dem! :)

Jeg har en konkurranse gående på bloggen, dere kan vinne masse stæsj..har åsså lagt oppi noe ekstra nå, en grå kjole med svarte paljetter,en grå pynte shorts fra Bik Bok og en grå topp (str S) :) Så verdien på pakken ligger på rundt 1000 kroner nå! For å komme til konkurransen,trykk HER ! Enkelt å greit!

Her er kjolene jeg fikk fra Nelly idag!

Hva synes dere?

Undervannsbilder av hunder!

Kom over noen sykt morsomme bilder..de er tatt under vann av hunder som skulle fange en ball..kan være det er bare jeg som  har utrolig dårlig humor,men synes iallefall det var morsomt :P
hehehehe ! Hva synes dere? :P

Husk konkurransen jeg har, du finner den under kategori "konkurranser" :)

 

Vil du ha alt dette?

Tenkte jeg skulle sette igang enda en konkurranse her, har funnet frem og kjøpt en del ting som en av dere lesere skal få! Verdien på denne pakken er ca 600 kroner!

Alt dere trenger å gjøre er å like facebook-sida mi HER å kommentere dette innlegget :) (+ om dere legger igjen ett innlegg,eller skriver om konkurransen i slutten av deres eget innlegg,men ingen must)

VIKTIG : Dere må ikke ha blogg,men om dere ikke har der MÅ dere legge igjen epostadressa deres sånn jeg får kontaktet den som vinner :)

 

Dette er det dere kan vinne,kan være jeg finner på å putte noen ekstra ting oppi :) !  (Har nå putta oppi en kjole,en pynteshorts fra Bik Bok og en topp fra HM,kjole fra HM,skjerf fra HM og noe mer pyntestæsj..alt i Str S+ ansiktsmasker) Verdien er nå godt over 1000 kroner tilsammen!


Dagene som har vært + nye innkjøp

Har ikke orka å blogge så mye i det siste, lite blogglyst igrunn..men det skal bli bedre :) De siste dagene har vi hatt skikkelig vårvær her i Ålesund og jeg å trulta har vært mye ute..noe Natalie har vært kjempegla for. Hver dag har vi gått ut etter frokost og vært ute til lunsjtider, vi har en fin lekepark noen steinkast fra der vi bor, Natalie elsker å være der. Ho har tatt med seg dukkevogna,bamsen sin og dukka å trilla tur..hver dag :) 

På torsdag var det så varmt at vi til å med tok med oss en is,hehe..da ble jeg veldig populær skal jeg si dere. På torsdag var også Natalie på frisøren for første gang, og ho var kjempeflink..så rett frem nesten hele tida å gjorde sånn som frisøren sa,resultatet ble kjempebra. Ho trengte seg en klipp..håret så så tynt ut,så det ble bra med en klipp. Men..sykt dyrt da,310 kroner for en barneklipp..tok vell kanskje 10 minutter?...burde vært billigere.

I helga har vi barnefri..noe som igrunnen er ganske deilig,det beste med det er vell at jeg kan sove så lenge jeg vil...elsker å sove! I går var vi på fjelltur, vi gikk i fjellet i to timer..når vi begynte å nærme oss toppen angra jeg på skovalget mitt..var nemlig fult med gjørme å snø,så ble ganske så våt på beina..hehe! Kjenner at jeg gikk i fjellet i går for å si det sånn,skikkelig støl i beina :P Men deilig da! Har foressten begynt å spille "rumble", fungerer kun på Iphone og Ipad foreløpig..men det er kjempeartig,om du spiller det..så legg meg til! (nette1984)

Idag var jeg på moa,kjøpte ei jakke..topp og 2 par nye sko..alt under 1000 kroner!

Nå sitter jeg bare å chiller med ett glass brus og litt potetgull..typen sitter å jobber med www.headerplease.com å legger inn photoshop guider,dere burde virkelig ta en titt!Bra saker!

Her kommer iallefall noen bilder fra dagene som har vært,enjoy! (alle bilder er mobil-bilder) kameraet er ødelagt :( :( :(INNKJØPENE!

Jakke fra Bik Bok : 99 kroner!

topp fra Bik Bok: 49 kroner!

Sko fra Skopunkten: 249 kroner.

Sko fra skopunkten : 199 kroner

 

Har dere ei fin helg? :)

 

Escada Sexy Grafitti!

Har så lyst å vinne denne parfyma,prøvd meg på de fleste konkuransene blogg.no har..men aldri vunnet! Så krysser fingrene for at det er min tur nå ;)

escvinn2sg

escvinn2sg

Mitt barn skal ha Coca Cola til lunsj!

Fant en artikkel om barn i barnehager og deres foreldre som jeg bare MÅTTE dele, har selv jobba i barnehage..og kjente meg igjen i uttalelsene til de ansatte i barnhagene,hehe!

Dere som har barn i barnehage (for dere andre også da) må bare lese den.Klikk på bildet for å komme til artikkelen. (bildet er fra familieverden.no)

Gjett hvilket klesmerke!?

Jeg er med i en konkurranse der jeg kan vinne ett antrekk fra VIC, jeg må dele DENNE linken å få dere til å gjette hvilket klesmerke jeg har valgt, kunne skrevet det her..men føler det er juks..så tipp i vei :)Bildedryss <3

Nå har vi akkurat kommet inn, vi har vært ute i 2 timer å kosa oss i det nydelige vårværet..er enda litt kaldt,men vi kledde på oss godt og da gikk det greit. Natalie hadde med seg dukkevogna idag også, vi gikk bort på lekeplassen å kosa oss. På slutten slutta plutselig speilrefleksen å virke,ville ikke fokusere..og den lagde bare en rar lyd..typen skal få se på det når han kommer hjem,håper virkelig ikke det er ødelagt,da blir jeg veeeldig lei meg!

Fikk tatt mange bilder iallefall,og her er dem!Ho er bare så herlig denne jenta mi ;)


Tur med dukkevogna!

Idag etter frokost gikk jeg å trulta ut en tur, ho fikk ha med seg dukkevogna..og det var stor stas :) Ho gikk stolt som en hane å trilla på bamsene sine..dukkene måtte være hjemme,hehe!
Vi var ute å hadde det superkjekt i 1 1/2 time før vi gikk inn igjen  å spiste mat og tok oss en liten blund.

I kveld var jeg ute å kjørte..skulle til venstre i en rundkjøringa,la meg til venstre..men plutselig,av en eller annen grunn,svinger jeg inn til høyre..holdt på å si PANG for å si det sånn,men heldigvis gikk alt fint..og jeg holdt hodet kaldt. HP var litt nervøs da kan man si ;)

Har igrunnen ikke skjedd noe mer idag,så da slenger jeg heller med noen bilder som dere kan titte på!Dere får sove godt alle sammen :)

Ingen KIMS ingen KOS!

Nå har jeg laga min egen chipspose på KIMS, og jeg hadde blitt så utrolig gla om dere ville stemme på den ! :)

Gå til DENNE linken å stem i vei! :)

 

KLEM! :)

 

 

 

Sirkus!

Idag har vi vært på sirkus, var litt bekymra for om Natalie hadde for mye makk i rompa til å sitte stille i 2 timer..men ho var helt fantastisk, ho satt stille og så på absolutt alt :) Var litt skummelt i begynnelsen,men så var det bare artig..ho flira,klappa og sa "oooi",hele tiden!

Ho hadde gleda seg masse til elefantene,og de kom jo selvfølgelig helt til slutt..ho satt bare å måpte..store dyr vettu! Jeg synes egentlig ikke at elefanter og kameler hører hjemme på ett sirkus,synes ikke så store dyr skal holdes i fangenskap..Nå vet ikke jeg hvordan Sirkus Merano gjør det da,men tror ikke så store dyr har det bra med å være i sirkus..uansett hva folk sier. Men,Natalie hadde det kjempekjekt og det er det viktigste for meg iallefall :)

Har også vært ute å jogga igjen,det var litt hardt siden vi var i 30års dag i går,ble jo ei flaske vin :P Hadde egentlig tenkt å bare droppe treninga idag..men gjorde det alikavell, og gud så deilig det var når jeg var ferdig, hadde skikkelig god samvittighet :)


BILDER FRA IDAG! 

Når vi kom hjem lagde jeg middag, vi lagde wok...ble supernammis! :) Hadde selvølgelig ei cola til..elsker cola! :)Vinn Hair Extensions !

Kom over DENNE bloggen, denne jenta gir vekk en pakke hair exstansion fra Luxushair. Kunne godt tenkt meg den pakken,siden jeg savner det lange håret mitt :) Men ønsker alle sammen lykke til!Trykk på bildet for direktelinking til konkurransen! :)

Trøtt som FY!

Usj..fikk ikke sove før i 2 tida i natt,kanskje den var mer også..iallefall...Natalie har pleid å sove til halv 8/8tida om dagene,men ikke idag..idag skulle ho opp i seks tida,ho sto vedsiden av senga våres å maste "maaaamma,ståååå oppp..vååååken", når klokka nesten var halv åtte måtte jeg opp. Sier bare GJESP!! Skal se om jeg får stjelt meg noen timer søvn når mannen i hus står opp, er foressten støl idag også..var å jogga og løftet litt vekter i går, vil bli fit! :)

Idag skal vi faktisk en del..må på Moa å se om jeg finner meg treningstøy, så skal vi finne sånn man kan lage våruller med..skal nemlig prøve meg på det idag,hjemmelagede vårruller er jo så godt! Skal kanskje møte ei veninne seinere også,ho har ei datter som er like gammel som Natalie. I morra skal vi på sirkus,det gleder vi oss til..spent på om Natalie klarer å sitte fint å se på hele tida,er jo lov å håpe!

Siden vi ser ut som noen trøtte sokker her vi sitter i sofaen,slenger jeg med to bilder fra turen til meg og Natalie i går ;)

Hva er deres planer for dagen da? Vil også takke dere for alle fine kommentarer jeg har fått, setter stooor pris på det :)

Konkurranse!

Kom over en konkurranse jeg skulle prøve å vinne,hehe..vinner aldri sånne ting..men man må jo delta for å iallefall ha en sjangse! :)

Man kan vinne frisørprodukter og masse anna stæsj, ta en titt da vell :) Konkurransen holdes av Iselin som skriver bloggen http://iselinstar.blogg.no! Trykk på bildet for å komme direkte til bloggen hennes!

Lykke til!
Blir DU sponset av Superkul?Da burde du lese dette!

Kom over denne annonsen på www.superkul.no, oppfordrer ALLE som blir sponset av dem til å sende mail å be dem stoppe denne varen fra å bli solgt. Patch med hakekors på,selveste nazi symbolet? Finnes da grenser..! Hva synes dere om dette? Trykk på bildet for å komme til siden jeg snakker om.  (Folk skriver til meg at symbolet ikke opprinnelig er nazistisk,og det vet jeg..men det er det alle forbinder med dette symbolet og jeg synes ikke noe om at Superkul.no selger slike produkter). 
Tenk over bildene du publiserer!!

Med gode kameramobiler og andre kameraer er det blitt veldig vanlig å poste bilder av alt og alle til alle døgnets tider,både på facebook og her på blogg.no. Men vær forsiktig med hva dere legger ut av både dere selv og andre, jeg leser mange blogger der vedkommende legger ut bilder av mange forskjellige mennesker og tenker, har de spurt vedkommende om lov til å poste det bildet? Jeg legger sjeldent ut bilder av andre en meg selv og Natalie på bloggen min, når jeg til sjeldenheten gjør det har jeg spurt om lov. Når jeg ikke får lov,respekterer jeg det!

Spesielt når det gjelder bilder av barn bør man være forsktig,alle barn har like mye rettigheter til å velge hva av bilder som legges ut på nett for hele verden å se. Jeg legger aldri ut "lettkledde" bilder av Natalie, rett å slett fordi sånne bilder kommer lett på avveie, og det finnes mange syke mennesker her i verden. Og husk på en ting, ser at mange har "kopisperre" på¨bilder/tekster" på bloggen sin, men sannheten er at om folk ønsker seg de bildene,så får dem de..og det er ganke lett også. Ingen problem å "slå av" kopisperra om man kommer over en blogg som har det.

Alt man legger ut på nettet blir der for alltid, prøv å google deg selv..det kommer garantert opp noe fra bloggen din. Til å med på bildesøk kommer det opp informasjon om deg. Så om du da legger ut bilder av deg selv på fylla, utfordrende bilder av deg selv o.l..så vil det alltid være søkbart. Tenk deg at du er ferdig med skole å skal søke jobb, mange arbeidsgivere idag søker navnet ditt opp på nett før de evnt ansetter deg, jeg som arbeidsgiver ville ikke ansatt noen som har massevis av fylle/useriøse bilder av seg selv. Iallefall ikke om det var en seriøs jobb det var snakk om.

Så tenk dere om før dere poster bilder, dere kommer ikke til å angre :) (teksten ble veeeldig liten..skjønner ikke hvorfor :(  )


Tenk dere at dette var deg, og at navnet stod under bildet..(hadde ikke vært særlig kult eller? ) Bildet er hentet fra google!

Picmonkey, gratis redigeringsprogram!

Fant ett gratis redigeringsprogram isted, funker helt flott når du vil gjøre noe spesielt med bildene dine! :) Savner litt mer spesial-effekter da..men det kan jeg gjøre i photoshop :) Her er to bilder jeg redigerte nå! Trykk HER for å komme til siden :)
Ville du trykket på knappen?

Så ett supermorsomt klipp litt tidligere idag,bare MÅ dele det med dere :)

Stjerna mi!

Mi største stjerne!


Hvem er deres største stjerne? :)

Matmuffins!

Hva er vel bedre enn å ta lunsjen ute eller starte dagen med noen ferske frokostmuffins? Her oppskriften på 6-8 store matmuffins. En smakfull og morsom nistepakke til tur- og skolesekken. Matmuffinsene smaker også godt til suppe eller ved siden av en god omelett. Her får du forslag til tre ulike fyll. Så idag har jeg og Natalie baka 7 store matmuffins,og de ble kjempegode!

Her er oppskriften vi brukte!

Ingredienser

 • Grunndeig:

  dlhvetemel
 • ½dlhavregryn
 • ½tssalt
 • tsbakepulver
 • 50Meierismør
 • 2d  Melk
 • 1egg

Vi brukte bare ostefyll i,men man kan lage det fyllet man ønsker selv.

Her er noen forslag på fyll.

 • Skinke- og sennepsfyll:

  1tssterksennep
 • 100gskinke røkt(i biter)
 • 100gJarlsberg Revet
 • Spinat- og ostefyll:

  100gferskspinat
 • 10valnøtter
 • 100gNormanna(evt. Norzola)
 • Hvitløk- og tomatfyll:

  1feddhvitløk
 • 1ssfinhakketpersille
 • 1tsbasilikum
 • 100gNorvegia Revet
 • 3soltørkede tomater


Slik gjør du

 • 1
  Til denne oppskriften på matmuffins trenger du middels store muffinsformer eller et muffinsbrett. Av denne grunnoppskriften skal det bli 6 - 8 muffins. Sett stekeovnen på 250 °C.
   
 • 2
  Bland mel, havregryn, salt og bakepulver i en bolle. Smelt smøret på svak varme, avkjøl litt før du visper inn melk og egg. Hell melkeblandingen i de tørre ingrediensene og rør godt.
   
 • Med skinke- og sennepsfyll:

  3
  Skjær skinken og riv osten. Bland skinkebiter og revet ost i deigen. Fordel deigen i former og stek i ca. 15 minutter.
   
 • Med spinat- og skinkefyll:

  4
  Hakk spinat og nøtter grovt. La surre en liten stund i litt smør i en kjele. Smuldre osten, gjerne med en gaffel. Vend spinat, nøtter og ost i deigen. Fordel deigen i formene og stek muffinsen i ca. 15 minutter.
   
 • Med hvitløk- og tomatfyll:

  5
  Finhakk hvitløk og persille. Rør dette inn i deigen sammen med basilikum, revet ost og finhakkede tomater. Fordel deigen i formene og stek i ca. 15 minutter. (oppskriften er hentet fra TINE.no)


Vår trender fra Bik Bok !

Jeg har alltid hatt en hat-elsk forhold til BIK BOK..noen ganger finner jeg absolutt ingenting der,og av og til så har jeg lyst å ha med meg hele butikken hjem :) :) 

Fant noen skikkelige godsaker på nett..har veldig lyst på!Hva synes dere? :)

Wants from Nelly!

Fant 3 kjoler jeg har veldig lyst på fra Nelly..men må nok vente litt, kan jo ikke bare kjøpe å kjøpe hver gang man har lyst på noe :/ synd igrunn..men ikke alle er millionærer :P Men..skal i bryllup i August,og da skal jeg ha meg en ny kjole ;) ;)

Hva synes dere om disse? (link om du trykker på bildene)
 

 

 

 Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

 • .