Hverdagen med mine kjære

Strålende finværsdager :)

I går:
Idag har det vært strååålende fint vær, greit å ha en jobb der man kan være ute hele dagen på sånne dager :)
Til å med de små barna var ute masse idag, og Natalie koste seg kjempemasse i barnehagen.
Litt vanskelig for Natalie å skjønne at mamma er på jobb når vi treffes ute i barnehagen da,men det blir bedre å bedre,ho er veldig flink :)Har vært så fint vær idag,så når vi kom hjem spiste vi middag å så gikk vi ut å leika :)
Natalie hadde det kjempeartig, og jeg håpet ho skulle spise seg en god kveldsmat..men nei, ho er litt kjip på maten igjen..men,men..ho sov iallefall kjempegodt hele natta =)-

Idag har vi vært på sykehuset, på den nye fine barneavdelingen som er der.. de sjekka Natalie, og alt er bra! :) Hva enn det er som har vært årsaken til all syka,så er det iallefall ikke noe alvorlig.. heldigvis :)
Når vi skulle til sykehuset idag, så fant vi ut at vogna..den lå i bilen, så Natalie fikk gå uten vogn idag..gikk igrunnen ganske greit,selv om det var litt travelt til tider å ikke ha vogna med oss.
Og Natalie var som alltid veldig flink til å gjøre det doktoren sa :)

Når vi kom hjem..så fikk Natalie pølse og makaroni med ketshup, ho satt å spiste og rota om hverandre, men litt kjekt å ha noe å holde ho opptatt med mens jeg laga deilig middag til kjæresten, og rot..ja,det kan man jo bare rydde opp etterpå ;)
Til middag til kjæresten lagde jeg: Fylt kyllingfile m/afrikansk kremost og bacon..servert med kålstuing og paprika..ble driiitgodt,så nå er vi stappmett :P
Nå er det leking og barnetv-titting til Natalie skal lalle seg, ha en fin ettermiddag/kveld folkens! :)

Her er noen bilder fra turen i går :)

 

 

 
Bursdagsfeiring, Phillip Matheo ble 2 år :)

Idag har vært en dag med mye fart, vi henta trulta på Ellingsøya klokka 2..å så bar det avgårde for å feire Phillip Matheo sin 2 års dag. Natalie stooorkoste seg,spiste hele 2 pølse,muffins og kake :)
Var mange andre barn der,så Natalie hadde masse å finne på og mange å snakke med, ho fant åsså ei trapp som ho la sin elsk på ganske så fort, vet ikke hva det er med trapper..men Natalie SKAL opp absolutt alle ho ser :)
Var mye fart og mye morro iallefall, Phillip fikk masse fine gaver og det var en veldig koselig feiring!!

Når vi kom hjem hadde HP laga spagetti til oss,og Natalie spiste opp alt ho hadde på tallerkenen..så idag har vært en dag med mye spising..noe mamma er veeeldig gla for :)
Gullet har enda ikke lagt seg enda,selv om klokka er over sju..men ho har liiitt mye energi enda..nemlig fått spise godteri som ho hadde i påskeegget sitt,hehe!
Så vi har dansa,løpt,lest bok og sunget sanger hele kvelden :P

Håper trula sover godt i natt iallefall, rart hvis ikke :P :P Atlanterhavsparken..igjen =)

Siden vi har årskort på Atlanterhavsparken,så må vi jo benytte oss av det..så idag fant vi ut at vi skulle dra :) Natalie elsker å være der,siden ho kan springe å styre så mye ho vil, men mest kjekt er det å gå ned å opp alle trapper ho finner..ikke spør hvorfor :P
Ho intereserer seg heldigvis mer å mer for fiskene og de andre rare sjødyrene som er det, ho fikk ta oppi vannet..klappe både Skatene og krabbene, men ho var litt redd :P
Vi var der vell ca en og en halv time..og da var det nok,iallefall for min del..hehe :P
Ellers..så har vi ikke gjort noe spesielt idag, vi hadde laks og pasta til middag, noe Natalie liker veldig godt :o)
I morra er det back to work..iallefall for 2 dager,å sååå er det påskeferie, gleder meg ! Håper det blir kjempefint vårvær sånn at vi kan være masse ute å gå mye turer :)
Ha en fin søndagskveld folkens! :)

 

Barnevakt for Christoffer =)

I går,altså Fredag..dro vi avgårde til Ellingsøya til Therese og sønnen hennes Christoffer..vi skulle overnatte der fordi vi skulle passe Christoffer til Lørdags ettermiddag fordi Therese måtte på jobb,og da stiller vi selvfølgelig opp!
Christoffer sto opp gaaanske så tidlig,hehe.. og vekte Natalie..ho ble litt forundra tror jeg..men når vi kom ned å så alle leikene til Christoffer fikk ho ett stort glis om munnen! :P Siden vi ikke har passa Christoffer før..tenkte jeg at jeg skulle skjemme dem litt vekk,så dem fikk spise frokost på stuegulvet å se på Playhouse Disney samtidig,hehe! :) Etterhvert sto åsså HP opp, da hadde Christoffer masa en del om plastalin..så da fant vi frem det og alle tre koste seg, dvs Christoffer,Natalie og HP! (Tror HP hadde det mest kjekt,hehe)

Etter vi hadde leika litt, tok vi på oss regntøyet å gikk en tur på butikken..begge småtrolla var kjempeflinke..stoppa når det kom biler å passa på :) Natalie skulle alltid gå andre veien en den vi skulle da,så ble en del springing etter ho :p
Da vi var vell fremme på butikke, spraaang Christoffer å henta seg ei barnehandlevogn,for det var nemlig han som skulle passe på varene vi skulle ha..samtidig som han kunne gå rett bort til kjøleskapet å hente leskedrikk,en til han og en til Natalie :P

Da vi kom hjem,leika vi litt..å så var det "naptime" på ungene..det var ganske deilig..for HP og jeg var nemlig døøøødstrøtte,så det ble 2 døøøsige timer på sofaen :P

Til middag hadde vi risgrøt,begge småtassene spiste opp nesten aaalt de fikk på tallerkenen,så det var en populær middag visst nok :P

Når klokka var halv 4,så kom Therese hjem fra jobb.. og nå var det hennes tur til å ha dem :P :P Natalie skal nemlig sove hos Therese og Christoffer til i morra,så vi fikk litt barnefri,kjeeeempedeilig..Therese er verdens snilleste!!!
Så Hp og jeg dro hjem,stelte oss litt..og nå er vi akkurat kommet hjem etter å ha spist på Egon, helt ok mat..men spiste opp rubbel å bit siden jeg var syyykt sulten!! Snakka akkurat med Therese åsså, og Natalie hadde spist opp all maten ho hadde fått,til å med poteter..og det har jeg aldri fått i ho!! Bra jobba Therese sier bare jeg! :)
Hørtes ut som Natalie stoorkoste seg der, og det er kjempebra! Kanskje vi kan gjøre det en anna dag åsså!

Vi skulle egentlig på "we love the 90s" idag,men det droppa vi.. fant ut at en skiiikkelig avslappningskveld var mye mye mye bedre..og jeg angrer absolutt ikke!
Resten av kvelden skal nytes med masse godis,cola,serier og film! :) Gleder meg!!
Åsså kan vi sove litt ekstra lenge i morra åsså,før vi skal hente gullet vårt! :)

Ha en kjempefin kveld alle sammen :o) Og til dere som skal på "We love the 90s"..:ENJOY!! ;) 

Christoffer koser seg med togbane!! :)Det gjør Natalie åsså


Dyypt konsentrert ;)Plastalin var kjekt =) <3"miiiikke!!!" =) Natalie var overbegeistret av alle lekene ho ikke hadde sett før =)

"se alle bilene mine,anette!""pusle,pusle,pusle" =)


Dagene går å går :)

Ja,nå har jeg ikke blogga på ei god stund..og det er fortsatt fordi det ikke er noe spesielt å blogge om  :) 
Dagene går så fort at jeg av og til ikke vet hvilken dag vi er på, i det siste har det gått i jobbing på dagene og sløving på kveldene..Natalie er helt i hundre,selv om ho ikke har vært heelt i form..har heldigvis blitt tatt på alvor av legen min,så nå har ho fått tatt blodprøver å skal bli henvist til sykehuset..kanskje vi endelig kan finne ett skikkelig svar på hvorfor ho er så mye syk. Jeg heller er ikke helt i form i disse dager..er blitt forkjøla,igjen..og hoster å snyter meg i ett sett..(ikke kjekt).......Og når Mamma ikke er helt i form, så er Natalie eeekstra bøllete,bøller seg hele tida ;)

Man merker veldig godt at ho snart er to år, toårstrassen vises virkelig til tider..hehe! Noe som kan både være morsomt..og ganske så irriterende :P

Hadde ei utrolig fin frihelg helga som var da, var i Bergen å besøkte søstra til HP og samboeren hennes..det var UTROLIG koselig! =) Masse å se på iallefall, Bergen er en fin by! Men det artigste var vell å spille Fantasi på kvelden..gjorde ikke noe om vi tapte 2 ganger på rad :P

Begynner jo å bli vårvær ute åsså..noe som er sinnsykt deeeilig..det har vi virkelig venta lenge på! Blir godt å slippe å ta på seg så mye klær når man skal ut ;)
Ellers så er jeg på jobbjakt, trives kjempegodt på Grønmyr..men som kun ringevikar,så kan ikke banken hjelpe med så mye lån at det gjør noe..så leiter etter noe mer fast..håper på å få det ganske så snart! Har sååå lyst på en ny større plass å bo, og at Natalie skal få eget soverom..det hadde virkelig gjort seg!
Nå har jeg igrunn ikke så mye mer å blogge om,vi har det kjempefint alle tre..og hvis ikke noen av oss blir mer syke nå..så skal vi ha ei koooselig påske åsså!! :) 

 

 

Ei koooselig helg =) <3

Dette har rett å slett vært ei superduper helg, har kost oss alle dagene :) På Fredag var vi en tur på Tueneset, Natalie kooste seg der..fikk springe å herje,kjenne på vannet å kaste steiner. Var mest gøy når vi kasta dem da,sånn at det plaska i vannet..hehe :) Ho klarte ikke å kaste så langt selv enda ;) Gleder oss til det blir varmere i været,da er det eeeenda kjekkere å dra ned dit. Er så mye styr med så store sko og mye klær vettu :P I Helga har vi igrunnen hatt fint vårvær (med unntak av noen regndråper i ny å ne),snøen har smelta bort..noe som er superduper deilig,krokus og hvitveiser har titta frem..så nå får vi inderlig håpe det varer :) 

På Lørdag gjorde vi ikke sååå mye, vi bytta som vanlig på å få sove litt på morningen..siden vi har ei som eeelsker å stå tidlig opp ;) Så dro vi på Moa en tur,skulle ha noen småting.. Natalie elsker å ta rulletrapper å springe rundt i butikker,hadde ho bestemt selv..så kunne ho tatt rulletrapp heeele dagen lang,hehe :P Ene skoen hennes datt av i rulletrappa,og det var viss veeeldig morsomt ifølge trulta,hehe :o Etter vi hadde gjort det vi skulle der,dro vi inn til mammaen til Hans Petter, ho er kjempegla i Natalie..og Natalie liker ho veldig godt,fordi ho får all den oppmerksomheten ho bare vil,og Åse Marie er villig til å gå i trappa med ho helt til natalie blir lei..(og det blir ho igrunnen aldri :P ).. Der var åsså to hunder der denne gangen, Natalie koooste seg..selv om det var liiitt ekkelt når dem skulle snuse ho i ansiktet :P Ho fikk gi dem pølse da,og det var stas det.. ho kunne mata dem med pølse helt til leggetid om det var opp til henne! Natalie fikk smake på eplepai med krem,og det falt godt i smak..(Åse Marie har alltid noe godt på lur) Denne dagen ble det liiitt sein lalletid,så ho sovna som en stein med en gang vi la ho :o

På kvelden kooste jeg å kjæresten oss med hjemmelaget kyllingkebab,det var snacks :p Alltid deilig å ha kvelden bare oss to <3

Idag..altså Søndag..har det igrunnen vært chill.. Besten kom å henta Natalie å tok ho med seg på Ellingsøya noen timer,greit å ha litt ekstra barnefri innimellom ;) Når ho var der,overtalte jeg Hans Petter til å kjøre på "Pluto", jeg hadde veeeldig lyst på "Pluto" mat :P Endte opp med en stor biffbaguett..(NAM)!!

Når Natalie kom hjem,tok vi på oss ytterklærna å tok en trilletur ned til Skansekaia..der vi møtte Vidar (Søskenbarnet til HP)..etter vært kom åsså noen andre venner av dem som hadde med seg dattera,som er på alder med Natalie og hunden Lucy, Natalie var skikkelig i storform og sprang å herja som bare det, det gjorde åsså Sofie ;) De to fant fort tonen :)

Altså..så har dette vært ei suuuuperhelg!! Neste helg er det Bergentur..det skal bli driiitgøyt,aldri vært i Bergen før!! Er det noen av dere som har det? Som har tips til hva vi kan kikke på der?

Ha en fiiin kveld :)

PS: Vet jeg ikke blogger så mye lenger,men er fordi det ikke er så stort mye å blogge om hele tida :) Så blogger heller bare når det har skjedd noe artig :)

 

Natalie har funnet seg en stein ;)

Å gi hunden pølser er gøyt :)Natalie og Sofie"SMAAAASK"


hits