hits

Hverdagen med mine kjære

Såpebobler!

Nå har vi akkurat kommet inn, vi har vært ute å blåst bobler med boblemaskina til Natalie..den er super,blåser maaange bobler om gangen,og Natalie synes det er kjempekjekt! Vi var åsså i froskedammen å så om vi så noen frosker,men de hadde gjemt seg. Vi får ta bilder av dem en anna gang å vise dere, froskedammen har vi i hagen våres..og nå er det masse froskeegg der åsså :)

Her er iallefall noen bilder vi tok ute :)Hva synes dere om bildene? :)

Natalie som bakemester

Dagen idag begynte dårlig, ei sur og grinete Natalie som ikke ville noe..sikkert stått opp på feil fot, jeg ble vekt før 6 av at trulta skalla meg midt i hodet,ikke særlig deilig :( I tillegg var jeg trøtt og ikke i godt humør selv..sånn er det bare noen ganger. Natalie satt å sura seg ved frokostbordet i over en time før ho forstod at det ikke nytta,og skiva som ho hadde er nå ned i magen ;)

Etter frokosten tok jeg å satt en deig med grove rundstykker, Natalie baka og kosa seg :)

Nå står rundstykkene til heving,og trulta tok seg en tur inn til Åse Marie..seinere skal vi ned til barnehagen Natalie skal begynne på i August å levere inn svarslippen..håper vi får komme inn å ta en titt :) :)

Bakemester Natalie i full sving!

Må teste smaken!


Å bruke deiga som telefon er gøy


Hva er planene deres for dagen da? :)

Fiiinevær! :)

Idag har det vært nydelig vær ute, så vi har fått gjort enda litt mer i hagen.. i 4 tida dro vi for å hente trultis..vi lagde pølser og spiste dem ute,koselig :) Etterhvert ble Natalie skikkelig sur å sint,ikke spør hvorfor.. ho ville iallefall bare inn,så nå sitter ho å perler..

Etterpå skal jeg ut å øvelseskjøre igjen, prøve å kjøre på litt mer traffikerte veier denne gangen,men tenker det går kjempebra..er jo så flink,hehehe :) Gleder meg noe helt sykt til å få lappen,kunne jo fått den for mange år siden..har bare aldri blitt noe av :/ Det jeg gruer meg aller mest til er oppkjøring og teoriprøve..jeg klarer nemlig ikke å gjøre mittt aller beste om jeg er veldig nervøs,men er heldigvis ei lita stund til det enda, får bare øve å bli bedre og bedre :)

Natalie sitter her bare å gnir seg i øynene å gjesper nå, men får prøve å holde ho våken iallefall en time til..litt tidlig å gå å legge seg klokka seks :s

Hva har dere gjort idag?Vært fint vær hos dere?Øvelseskjøring!

Idag har jeg vært ute å øvelseskjørt..kunne tatt lappen for leeenge siden,men har aldri blitt. Alltid vært veldig redd for å kjøre bil,livredd for å kræsje osv :/ Idag tok jeg motet til meg å begynte, ble med typen ut å satt meg bak rattet,hehe.. gikk overasskende bra..kjørte ut på veien til å med,noe jeg aldri trodde jeg skulle klare.. trodde jeg kom til å bli stuck på en parkeringsplass..hehe :P :P 

Var igrunnen veldig gøy,så i morra er det ut å øve mer..SKAL ha lappen i år, siden jeg fikk igjen en god del på skatten..så får jeg råd til å cashe ut hele beløpet på en gang,blir deilig! :) 

Dere må krysse fingrene for meg,og håpe det ikke blir noen kræsj :P hehe!

Ha en superduper fin Fredagskveld! 
Våkner 06.00 eller før..*gjesp*

Uff..Natalie har begynt å våkne klokka 6 igjen,trodde ho var ferdig med det..men neeeida :P hehe.. Ho stod opp i seks tida å dreiv å hoppa opp og fra senga våres, og det første ho begyne å mase om var "Må ha ny bleie mamma, bæsja".. Ikke veldig fristende å gå stuptrøtt og kvalm å gå å skifte bleie,men,men..sånn er det bare :) :)

Nå sitter ho å perler,så er ganske så rolig og stille her nå..herlig! :)

Kom foressten over DENNE bloggen,vedkommende deler ut en premie til en av de som liker facebooksiden hennes. 
Lik facebooksiden hennes HER =)

Lykke til å ha ei strålende helg! :) 

Kunstveggen til Natalie

Natalie lager masse fint,så nå har vi hengt opp noe av det på kunstveggen hennes :) Så stolt :)

Dette er bare noeee da,men kan ikke henge opp absolutt alt :)

Ha en superduper dag!

Escada ISLAND KISS

Har så lyst på denne parfyma,krysser fingrer og tær! :) :) Lykke til alle de andre som deltar også! :) esc2vinnik

esc2vinnik

Bildedryss!

Blogga ingenting i helga,har litt dårlig samvittighet for det...så tenkte jeg kunne lage ett lite (stort) bildedryss..så får dere se hva vi gjorde i helga :)

Here it is!

Ser jo ut som bildene er tatt på 2 forskjellige årstider,men her har det både vært vår og vinter på bare noen dager :)

Vinneren av "Surprisepakken" ble...?

Da har jeg trukket vinneren, brukte random.org.. Den heldige vinneren ble Benedikte Olsen, hun skriver DENNE bloggen! :) Gratulerer! Send meg adressen din til Lille_Nette@hotmail.com..så skal jeg få sendt gaven! :)
Siste sjanse til å vinne SURPRISEPAKKE!

Har en konkurranse gående, trykk HER for å delta du også! :) Trekker vinneren seinere idag! :)


Lykke til ! :)

Æsj...SNØ!

Trodde virkelig våren var kommet jeg, i går begynte dagen med sol og blå himmel..før vi hadde fått tatt på oss sko for å gå ut hadde det skyet over og begynt å høljregne..IKKE KJEKT..
Å så begynte det å snø..og idag er det helt hvitt ute :( Håper virkelig den forsvinner fort.. vil ikke ha snø, vil ha sol og varmt vær!

Hvordan er det hos dere?Har dere snø?


(bildet er lånt fra google)
 

Innkjøp,fotograf-bilder og masse skum!

Idag når vi var i byen fikk Natalie seg to nye gensere,de var såå fine. Ho fikk også to nye strømpebukser..ho vokser så fort ut av klærne sine at det er helt skummelt :s Vil ikke at ho skal bli så stoooor :P

Var også å henta bildene fra Salt Studio, de ble kjempefine..prøvde å ta bilder av dem..men var ikke så lett :P Var iallefall kjempefornøyd med resultatet, og gla er jeg for det..er ikke billig med fotografbilder for å si det sånn..betalte over 2000 kroner bare for bildene :s

Nå er Natalie nybada,ho har spist kvelds..og er snart klar for senga..tenker ho er trøtt idag :)
Var som sagt ikke så lett å ta bilder av bildene..men skal heller få til noen fine når vi har fått ramme på dem :)

Hva synes dere?

Tullekoppen Natalie :)

Vi driver å hører på høy musikk og Natalie er heeelt i hundre,ho har det kjempekjekt..
Nå har ho strippa ned til bleia,så ble ikke flere bilder å poste på bloggen iallefall :) :)

PS: Gikk foressten helt greit på tannlegen idag,ho dreiv jo å gravde å kjeften min som alle tannleger gjør..ikke særlig behagelig igrunn,bedøvelsen varte i mange timer etterpå..grusomme greier :/ Har dere hatt en fin dag? Meld dere foressten på DENNE konkurransen :)

Tannlege.....skummelt?

Uff..fikk melding på mobilen isted at jeg har tannlegetime i morra..hadde heeelt glemt av det, ødela dagen min mer for å si det sånn. Hater tannleger,ikke kjekt i det hele tatt, før jeg ble gravid med Natalie hadde jeg aldri hatt hull..men etter,vell..har brukt en del penger på tannlege for å si det sånn. Tannfloraen kan nemlig forandre seg veldig etter man har gått gravid..aner ikke hvorfor da :( Dyrt er det også....!

Må fortelle dere om sist jeg var, lå i tannlegestolen å ventet på at bedøvelsen skulle begynne å virke, så dreiv å kikka meg rundt..til min STORE forskrekkelse så jeg at det var blod på noe av utstyret, sa ifra med en gang tannlegen kom,og assistenten unnskyldte seg med at det av og til var vanskelig å få vekk blod på redskapene...men fy søren sier jeg bare, ekkelt!!! (de tok å byttet til en helt ny en da i det minste)..

Håper iallefall det går fint og at jeg ikke skal gjøre så mye.. fikk også melding om at bildene fra SALT studio er ferdige, det var jo en god nyhet iallefall,så skal se om jeg får henta dem i morra!

Liker dere tannleger? (dumt spm..i know) =)
Kvaaalm...

Uff..våkna idag,følte meg igrunnen helt ok..men når jeg skulle smøre frokost til trulta så kom kvalmen over meg..skikkelig elendig,hater å være kvalm.. håper IKKE det er spysyka,ikke så lenge siden vi hadde den i hus,og jeg vil ikke ha den tilbake!! Trulta er i storform da, ho sitter i sofaen å spiser frokost og ser på barnetv,og hver gang det kommer musikk..så danser ho ;)

Håper kvalmen gir seg sånn at vi kan gå ut å leike idag, orker ikke det om jeg er så kvalm som nå iallefall :(


Trulta synes det er kjekt å spise frokost i sofaen :P

Flere som føler seg syke eller er syke?

Minner om KONKURRANSEN :)

Du kan vinne en kul surprisepakke, trykk HER for å komme til konkurransen :)

 

Elendige busstilbud...!

Nå sitter vi å venter på at klokka skal bli halv ett..vi skal til Oldemor,og halv ett..da går bussen, er utrolig dårlig busstilbud her vi bor..skikkelig irriterende, det går en buss i nitida,så går det ikke før halv ett igjen :s  MÅ bare ha lappen snart.. men for å få den,så må Natalie få barnehageplass og jeg må få jobb! Håper det skjer raskere en raskest iallefall ;)

Vi gleder oss iallefall til å besøke Oldemor (mi farmor),alltid kjempekoselig å være der :) 

Hva skal dere idag?

Er det gode eller dårlige busstilbud der dere bor?Ha en fortreffelig fin dag!

Scrapping!

Når trulta var mindre begynte jeg å scrappe, er kjempegøy..men det siste året har jeg så å si ikke fått gjort noe..det er både tidkrevende og det koster en del penger..men tror jeg må begynne igjen snart :) Tenkte iallefall jeg skulle vise dere sidene jeg er mest fornøyd med, må huske at jeg var helt nybegynner når jeg lagde dem :P 

Idag har vi foressten ikke gjort noenting, har blåst å regna i hele dag..så vi har vært inne hele tiden..utenom den lille halvtimen vi var på butikken å handla :P Så ingenting interesant som har skjedd :) 

Natalie hilser å sier hallo til kjente å ukjente! :)


Ha en kjempefin kveld alle sammen,jeg skal laste ned siste episoden som har kommet ut av Frustrerte Fruer..gleder meg ;) ser dere på det? :)

Konkurranse,vinn surprisepakke!

Jeg har noen ting liggende her til en heldig vinner, fikk en sponsorpakke fra superkul (Instant makeup) i går..og den tenkte jeg at en av dere skal få, i tillegg har jeg lagt med noe annet stæsj,en CD,ring,øredobber,shampoo ++ :) Verdien ligger vell på rundt 400-500 kroner ;) 
Alt dere trenger å gjøre er å : Like facebook siden min HER !
                                                    Kommentere dette innlegget
                                                    Legg ved epostadressen deres

 

Lykke til :) :) :) 

                                              

Ikke blogget på evigheter..

Har ikke blogget på evigheter,og det beklager jeg.. har bare ikke hatt tid eller ork.. de siste dagene har vi hatt så fint vær,så vi har vært ute hele dagen. På kveldene har jeg vært helt utslitt, man blir det av å være ute..ganske deilig igrunn..sovner som en stein når jeg legger meg :) 

Natalie har storkosa seg i mange dager nå, kjempekjekt å være ute å utforske hele dagen lang.. ho har fått ny sandkasse,og igår fikk ho ny sykkel..kjempestolt er ho:) ! 

Er ikke så veldig mye å skrive igrunn, vi koser oss ute om dagene :o) Legger ved en del bilder,sånn at dere får sett hva vi har dreve på med :) (Fikk ikke lastet opp alle bildene, ett eller annet som klikket når jeg skulle overføre fra mobilen..typisk! :P ) 
Må nesten forklare dette bildet, jeg var nede å laget middag..jeg trodde Natalie var på rommet å leika..og det var ho forsåvidt også. Hørte mye fliring og bråking,tenkte bare ho kosa seg..når jeg kom opp for å hente ho hadde ho flytta maaange leker og barnemøbler fra soverommet sitt til badet, ho synes det var kjempeartig..hehe, kunne ikke noe annet en å le :PNye sykkelen, stilig?Sandkassa er ikke helt ferdig bygget, skal være benk og lokk til :)Natalie var veldig flink til å skifte dekk ;)"Tutt i tre" heter dette bildet,hehe ;)

Ha en super fantastisk dag!

 Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .