Hverdagen med mine kjære

På tide å blogge litt igjen :)

Nå er det lenge siden jeg har blogga, Natalie har vært så mye syk...så har egentlig fokusert på det :) Gullet ble sendt hjem fra barnehagen på Torsdag pgr av oppkast..og etter det,så har det vært oppkast og sjuke hver dag :/ Ho spiser lite og sover mye.. Idag var vi på legen, og de kunne ikke gjøre så mye der. Blodverdiene var litt lave, men skulle se det an litt..så vi fikk en ny time. Ho har heldigvis ikke spydd idag,vi har faktisk kost oss en del ;) Tulla,flira,dansa og kasta ball =) Er fremdeles litt lite spising,men ho drikker iallefall mye og har ikke hatt feber.. så håper virkelig det er på bedringens vei =) Blir en dag hjemme til fra barnehagen for sikkerhets skyld :)

Nå sitter jeg å venter på gubben,han er på matlagingskurs..med jobben :P Han skulle ta med en smakebit til meg :P P Gleeder meg =) Får håpe det smaker godt,hehe

 

Tulledag idag =)
Sovna på sofaen på en av "syke-dagene" sine..ho var sååå søøøt =)

Lekeland =)Idag har vi hatt det kjempebra!! :) Skikkelig koselig dag, trulta våkna vell litt over seks..og da var det bare å stå opp :p Så så vi litt på Playhouse Disney før vi laga frokost, gubben lå fremdeles å sov så var bare vi jentene som kosa oss :) HP sto opp litt over en time seinere da,eller dvs..jeg vekte han,han hadde nemlig en plan om å ikke sove vekk hele dagen :P Jeg la meg nedpå en times tid etterpå,for jeg var syyykt trøtt.. Når alle hadde fått sovet litt..var det å gjøre seg klar til lekeland, mens jeg stod å skulle finne klær til trulta,hadde ho funnet frem malinga si..og dette skjedde bare på ett par minutter..ho hadde klart å åpne grønnfargen..å farga ansiktet,håret,pysjen og gulvet :P Da ble mamma veldig gla,hehe.. Så måtte fylle opp karet hennes å bade henne før vi kunne dra avgårde,kunne ikke la ho gå å se ut som mini hulken,hehehe :P

Etterhvert kom vi oss avgårde til Lekeland, og vi var tidlig ute..så vi slapp at det skulle være så innmari fullt der,for da er det igrunnen litt travelt å være der. Natalie stooorkoste seg kjempemasse,som ho igrunnen alltid gjør når vi er på Lekeland ;) Jeg var til å med opp i storsklia med ho, jeg synes det var litt skummelt..men Natalie flira :P

Vi spiste lunsj der,og Natalie fikk pannekaker med blåbærsylte..og det var godt tror jeg :P

Kom hjem i halv tre tida, og da var Natalie veeldig trøtt..så sånn ut iallefall..men tok litt tid før ho sovna alikavell..ho lå bare å styra å tulla :P Men sovna heldigvis til slutt ;) Lot ho ikke sove så lenge idag da,siden naptimen ble så sein..sånn at ho skulle bli trøtt til leggetid =) Ellers så har vi bare tulla å tøysa idag, lekt oss masse :)

Nå er trulta i seng og vi venter på at middagen skal bli ferdig, kyllinglår surra i bacon,med stekt sopp og grønnsaker..og bakt potet med hjemmelaga hvitløksmør..nyyydelig tror jeg det blir!!! =)

HA EN KJEMPEFIN KVELD ALLE SAMMEN :)

 

Natalie har tatt på seg sko..og funnet frem malinga :p

"Titt tei"

Natalie og helten "Spesialagenten Oso"..som ikke er den skarpeste kniven i skuffa :P

Sykdom...igjen.. :(

Idag var trulta hjemme fra barnehagen,og jeg kunne ikke dra på jobb..lisja er blitt syk,igjen... nå er det hosting det går i,og litt feber.. hostinga er garantert værst, ho hoster jo nesten opp innvollene sine..snørret renner,og tårene triller..synes så synd i ho :( Ville bytta på flekken!!

Dagen har igrunnen vært preget av gråting,suring og ei lita småspist Natalie..ingenting har vært bra igrunn, men sånn er det vell bare når man er syk :/ Var hos legen å fikk medisin da iallefall,så håper den virker litt..så ho slipper litt unna hostinga.

Flere som er plaga med barn som er mye syke? :/

Bleik sliten å syk...ikke kjekt :/ Å slevet renner når man er syk..helt ekstremt åsså igrunn..Trulta sovna på sofaen litt over fem..kjempesliten av all hostinga ..måtte vekke ho etter 15 min,sånn at ho fikk sove på kvelden..


Sover godt på mammas fang er kjempegodt,ser iallefall sånn ut :)

Spagetti-dag :P hehe

Idag måtte vi opp tiiiidlig, jeg skulle begynne på jobb klokka 08.00,så måtte opp klokka seks.. *gjesp*.. var nyyydelig vær idag da, så gjorde at jeg faktisk ble i ganske godt humør :) Dagen på jobb gikk kjempefort, koste meg! Og når klokka var fire fooortet jeg meg ned på Naustberget for å hente gullet mitt,og ho ble som alltid gla for å se meg,er sååå koselig!

Når vi kom hjem stod kjæresten å lage spagetti, namnam!! Så på Natalie..å tenkte.."jaja,ho får vell i seg liiitt pasta da".. (ho pleier nemlig ikke å spise kjøttdeig), men.. så feil kan man ta..ho spiste å spiste å spiste, var vi som måtte sitte å vente på at HO skulle bli ferdig,for en gang skyld. Vi hadde det kjeeempekjekt rundt middagsbordet idag,til en forandring..håper det fortsetter :o)

Etter  middagen skrev vi handleliste,og dro på storhandling for uka. Og når vi kom frem til butikken,så var det ei trultemor..som slo seg heelt vrang,så ho fikk værsegod bli med tilbake til bilen, skal nemlig ikke ha hyleunger i butikken,iallefall ikke når det er hyling uten noen grunn :) Men etter en liten HP til Natalie prat,så kom de tuslende inn igjen, da hadde ho loooovet å være snill,og det var ho :) Ho fikk tjuvstarte litt på ett par druer,og da går det som regel alltid greit :)

Klokka var halv sju når vi kom hjem,og da var det rett på kveldsmaten..selv om det var pålegget som var aller best denne gangen,hehe.. Ett lite bad på trulta ble det åsså,ett bad som ble ganske kjapt avslutta pgr av en liten episode i badekaret,hehe :P De som har unger forstår sikkert hva jeg prater om :p

Så var det å lese nyboka "Do-treningsboka",og den er spennende..ett par sanger,og så var det rett i seng på trulta..

Ha en kjempekveld videre ! :)

 

"yo,yo..hehe..dritbra bilde"


"Heeeeey,dont touch my foood" (trykk på de små bildene for å gjøre dem store)

"Søta"

09.mar.2011

Idag stod jeg opp halv sju,å måtte faktisk vekke Natalie fordi vi skulle gjøre oss klar til jobb å barnehage..og det er IKKE ofte at ho må vekkes :P Men gikk jo greit det, og sannelig spiste ho ikke 3 skiver til frokost åsså,med Boysenbær sylte på,det er den nye favoritten :P Og grise,ja det må man gjøre..hehe!

Begynte på jobb halv ni,og det var allerede full fart når jeg kom..hehe, når der er så mange 4åringer..ja,da blir det liv :P Timene gikk, og klokka ble ti på halv fem..da fooorta jeg meg ned på Naustberget for å hente Natalie,er så koselig..for ho blir alltid så gla for å se meg :) Kjæresten kom å henta oss idag åsså,er sååå gla for at han gidder..ikke kjekt å traske seg opp for å ta buss etter en lang dag på jobb... :o/ *Gla i kjæresten sin <3 *

Dro rett på butikken etter jobb for å handle litt, og Natalie fikk sitte oppi vogna å passe på varene..og det er stas vettu, skal ta ett bilde en dag å legge ut :P Ho spiste både polarbrød å druer oppi vogna,forhåndspise varene litt..det må til,hehe!

Gullet fikk åsså nye klær i posten idag,en minni genser og ett par 2delers pysjer :P Minnigenseren var kjempefin,og ho sa "minni" med en gang ho så den :o)  Ho la seg klokka sju, og da var det litt slappe av tid med cæsar før vinduskarmen skulle males :P

I morra er siste dagen på jobb denne uka,og det skal bli kjempedeilig å ta helg :) Gleder meg masse til denne helga!! :) Kos dere videre i kveld folkens <3

 

På hvert eneste bilde jeg tar av Natalie ,så peeeker ho..fordi ho vil "trykke" som ho sier..altså ta bilde ! :P

Moa og Atlanterhavsparken :)

Hei, har ikke vært så mye blogging i det siste..grunnen er rett å slett at det ikke har vært noe å blogge om..kun daglige rutiner og ingenting spesielt som har skjedd..og det er ikke så kjekt å lese om :)

I helga har vi altså vært å farta litt, vi var en tur på Moa i går, dro igrunnen kun fordi det var 40 % på brettspill på Bok og Media, vi kjøpte Alias, og Natalie fikk ei ny Gullbok med masse forskjellige bilder og ord, den skulle ho absolutt bære selv,men ga seg fort på det når ho måtte slepe posen etter seg fordi den var for tung,hehe! Vi var åsså på cafe å spiste litt snacks,sveler og vafler..må bare få sagt det,cafe er SVINDYRT..betalte 155 kroner for 2 sveler,ei vaffel,en kaffe og ei lita brus..er rett å slett RAN! Etter vi hadde gjort det vi skulle på Moa, dro vi til mammaen til Hans Petter,hvor vi fikk servert kjøttkaker og dessert,det var godt..men Natalie..ho spiste ingenting som vanlig,lille spurven min.. Men fikk i ho litt frukt med vanlijesaus da om ikke annet. Natalie liker å være hos Åse Marie, fordi da får ho maaaasse oppmerksomhet hele tida,og får gjøre nesten alt ho vil,hehe..(merk: nesten)

Vi var der i noen timer,og Natalie begynte å bli veldig trøtt..så dro hjem i seks tida, klokka sju kom "gamle-tante", altså..tanta mi :P Ho skulle sitte barnevakt mens vi tok å stakk innom festen til Thomas og Kristine, vi føler vi har vært veldig usosiale i det siste,så tenkte at vi i det minste kunne vise trynet vårt der :P Jeg drakk 2 cider og HP drakk saft,hehe..Vi dro vell i ti tida,da var vi trøtte..sparer oss til neste helg,for da er det "Raske Menn" show..gleeeder meg maaase!!! :)

Dette var da altså i går, idag har vært en ganske rolig dag, Natalie sto opp i halv sju tida..og som vanlig står jeg opp med henne og HP ligger å sover videre,så bytter vi når han står opp,utrolig grei ordning,som jeg er såååå gla for at min kjære godtar :P Etter begge hadde sovna litt,var det tid for Natalie sin formiddagsblund..jeg var litt frustrert på denne tida fordi Natalie ikke hadde spist noe som helst idag, trooor det er 2 års jeksler,siden ho tygger istykker alle smokkene sine, men utrolig trist at ho ikke spiser noe av det vi har å tilby ho :/ Håper virkelig det gir seg snart.. Iallefall,når ho lå å sov..så fant vi ut at vi måtte ta å finne på noe idag,så vi fant ut at vi skulle dra på Atlanterhavsparken,og det var en god ide.. Natalie synes det var KJEMPEGØYT! Ho førte an og vi måtte fint gå der ho ville gå,men var greit det. Masse rart å se på Atlanterhavsparken..men det stooooore akvariumet,der man kan se rett inn på fiskene..det synes Natalie var en smule skummelt, så der ville ho ikke være så lenge :p Men gikk greit da,ho styre på å skulle peke på alt ho så..småakvariumene var mest spennende,så var det åsså litt artig å se ned på flyndrene,for de får vi nemlig lov å klappe :) Når vi var der,tok vi oss en tur innom cafeen der..og da spiste gullet nesten ei heil pølse og 2 chips..bedre en ingenting iallefall... håper ho spiser godt i barnehagen til uka,de sier ho er flink der.. Møtte på Katrine,Ronny og skjøøøneste Celine åsså..for de som ikke har fått det med seg,så er Celine nyankommet til verden,og Katrine og Ronny er nybakte foreldre,fikk ikke sett skikkelig på ho pgr av at ho lå i vogna,i tillegg var ho ikke helt fornøyd..var litt gråting :/ Men ho så kjeeeempesøøøt ut!! :) *babysyk* ! Og Natalie var like fascinert, ho dreiv å sa "baby" "baby"..og tror ho var litt forundra når lille Celine gråt..var visst ikke noe kjekt når småe babyer gråter,og det er jeg jo forsåvidt enig i ;)

Nå er vi kommet vell hjem,trulta har lalla seg..eller,må bare fortelle en ting.. Natalie hadde gjort i bleia,og HP skulle prøve seg..hehe,jeg sa "skal komme å hjelpe hvis du ikke klarer det",så han tok med seg Natalie inn på badet for å skifte..(med ett tørkle rundt munnen og nesa) da hører jeg ett rooop,jeg måtte komme med en gang!! (Var visst veeeldig forferdelig),men jeg satt å lo..å sa "nei",du må prøve selv..hehe, og han klarte det til slutt..selv om han holdt på å dø om på badegulvet..fikk meg en god latter ja!! :P Nå skal vi bare chillan resten av kvelden, føler på meg at det ikke blir lenge til jeg finner senga..men deilig å sitte litt oppe uten lille bølla som bøller seg =)

Ha en fantastisk kveld videre,til dere som leser den floootte bloggen min,hehe! :) *klem*

"MMMmm,vafler og mamma si brus er supergodt! " :)

Kjekt å rulle seg på gulvet foran alle fiskene :p

"åj,åj.åj" (trykk på de små bildene for å få dem større)

Nemo fiskene var søte!

Mamma å Natalie kjører :)

Å dele er viktig <3

hits