Hverdagen med mine kjære

Åtte middager fra matkassen

Nå har vi hatt Adams matkasse i snart to uker og vi er veldig fornøyd, Natalie er litt usikker enda. For om ho kunne bestemt hadde det vært pasta og tomatsuppe eller taco (lefse med ost) hver eneste dag.

Her er iallefall det vi har hatt til middag de siste 8 dagene!

 

1. Pestobakt rødspette med hjemmelaget løksaus, brokkoli og asterixpoteter.

 

2. Gratinert cannelloni med kjøttsaus og bechamelsaus ( Nesten som hjemmelaget lasagne) Var supergodt!

 

3.Svinekoteletter (uten bein) med pestopoteter, brokkoli og reddiker.

 

4. Asiatisk Lyrform med kokosmelk, ingefær og chili

 

5. Biffwok med hoisinsaus, grønnsaker og eggnudler

 

6. Burritos med hjemmelaget guacamole og mais/tomatsalat

 

7.Ovnsbakt laks med syrlig agurksalat, rømmedressing og poteter

 

8. Fylt overlår av kylling med estragoncreme, stekt squah og potetmosAnbefaler Adams Matkasse til alle som sliter med å finne ut hva de skal ha til middag ! 

BABYKOLLASJ

Må bare dele denne herlige kollasjen jeg tok av lille frøkna tidligere idag..

Varm i mammahjertet mitt!

Ha en strålende dag videre.

IKKE LENGER BARE EN

Hverdagen med to barn kontra ett barn synes jeg er ganske forskjellig, Natalie var vant med å få vår fulle oppmerksomhet helt alene. Når lillesøster kom måtte man dele på oppmerksomheten, det falt ikke i god jord i begynnelsen. Natalie var en del sjalu og ville ikke være i nærheten av lillesøster. Heldigvis går det litt bedre nå, selv om jeg skulle ønske storesøster via lillesøster litt mer tid og omsorg, men det kommer vell etterhvert det og. Jeg prøver iallefall å ta med kun Natalie på ting sånn at ho får litt mammatid, vi har blant annet vært på kino, teater og leketurer, kun jeg og Natalie. Superkoselig!

Ellers er det helt topp å ha to søte skjønninger og vie livet sitt til.

En ting som har gjort hverdagen lettere nå som det er litt mer hektisk er Adams-matkasse, for en suveren ide, det må jeg bare si. Mat levert på døra liksom, helt genialt! Nye smaker og man får tilbake inspirasjonen på kjøkkenet. Og ikke minst, man slipper å tenke på hva man skal ha til middag.


 

 

I sidemenyen min ser dere min INSTAGRAM-konto. Følg meg gjerne, kanskje dere får en ny følger dere og? Månedens leser blir kanskje fulgt opp etterhvert, må få igang bloggingen skikkelig først.

 

Og helt til slutt, verdens fineste grautmoms!HJEMMELAGET BABYMAT

De er dyre, man må spise opp maten med en gang, eller iallefall ha samme glass to dager på rad og de smaker jo ikke godt! Jeg snakker om babymat på glass!

Nå har jeg funnet ut gleden ved å lage egen babymat, man kan jo lage babymat av alt, eller iallefall nesten alt. Når de er så små som Solveig Marie vil man selvfølgelig begynne forsiktig, man må tross alt venne magen til annet en melk og grøt. Så jeg prøvde meg med søtpotet og pastinakk, det ble mye rimeligere og det smakte så godt at jeg faktisk kunne spist det opp selv.

Oppskriften er enkel. Man koker søtpotet og pastinakk møre, moser det og tilsetter litt smør (gjerne uten salt). I begynnelsen kan man også tilsette til morsmelkerstatning om barnet får dette. Super enkelt og man venner barnet til gode vaner.

 

STARTER TIDLIG

Idag begynte dagen tidlig, storesøster våkna ca halv sju og lillesøster våkna av all oppstyret. Skulle tro jeg begynte å bli vant til å måtte stå opp tidlig, men den dagen tror jeg nok aldri kommer. Var rett opp å mate småtrolla og sette på en kaffe (går å henter meg en kopp). *gjesp*.Natalie er hjemme fra bhg idag pgr av en hendelse mandagskveld som jeg ikke skal gå lenger innpå, men til dere som har unger så skjønner dere det nok når jeg sier "48timers-regelen". Det hendte bare en gang, så i morgen er det tilbake til gamle vaner for hennes del. 

Nå er det foringstid for baby og storesøster skal pynte mamma på håret. Ha en strålende dag.

 

Her var lillesøster ca 2 måneder.

  

LENGE SIDEN.

Det var jammen lenge siden, blogglysten har liksom ikke vært tilstede. Ikke i det hele tatt! 

Men nå skal det prøves å blogge litt igjen, siden sist har det kommet ett nytt familiemedlem, Natalie er blitt storesøster. Solveig Marie, som snart er 5 måneder er det nye tilskuddet og ho er som alle foreldre sier om babyene sine , verdens fineste baby.

Hverdagen er hektisk, mer en før. Men vi storkoser oss! Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .
hits