hits

Hverdagen med mine kjære

HUSK KONKURRANSEN!

Konkurransen jeg har gående HER trekkes seinere i kveld,så er du ikke med er det bare å henge seg på :)

Idag er det morsdag, Natalie har vært med pappaen sin i helga og ho ringte meg på morningen idag å sa gratulerer med dagen,ho trodde jeg hadde bursdag,hehe. Kjempesøtt uansett! Når trulta kom hjem baket vi boller og gulerotkake (med hjertedryss),nammis! 

Gratulerer med dagen til alle mammaer der ute,håper dere har hatt en super dag! !
TUSJ OVERALT

Idag hadde jeg tidligvakt på jobb,var på jobben ti over halv sju..hardt å stå så tidlig opp,men utrolig deilig å slutte tidlig også. Dro på butikken å handlet middag før jeg hentet Natalie i barnehagen, ho var en fryd å hente idag,ho har pleid å trasse veldig i det siste,så det var veldig deilig at ho var blid og glad. Når vi kom hjem lekte vi litt med plastalin,etter Natalies ønske og etterpå spiste vi spagetti med is til dessert,som vi koste oss. Natalie lå faktisk vedsiden av meg i sofaen ei god stund,ho er ikke så kosete lenger så var kjempekjekt at ho ville det.

Må også fortelle dere om tusjehistorien,her om dagen hadde Natalie smuglet med seg en tusj inn på soverommet,ho kom ut med ett glis om munnen. Ho hadde tegnet seg selv på hender,armer og mage..skikkelig rampejente,hehe ;)

Nå har Natalie lagt seg og jeg skal slappe av litt før jeg finner senga selv,er helt utslitt idag ! Hva har dere gjort idag?

Husk konkurransen min HER  (beklager dårlige bilder for tida,men orker rett å slett ikke å finne frem kameraet hele tiden)
BURSDAG !

Idag har Natalie vært i bursdag,nesten alle i barnehagen hennes var der og ho storkoste seg. Ho hadde på seg fin kjole med tyll,samme som på julaften. De fikk pølse,is,frukt og brus, i tillegg kom Tare på besøk,han er maskoten til Sparebanken Møre her i Ålesund. Natalie fikk klem med han og var storfornøyd med det,ho elsker sånt. Etter alle barna hadde spist og bursdagsbarnet hadde åpnet pakkene sine, sprang alle barna ned for å leike seg.

Vi har egentlig akkurat kommet hjem og jeg håper Natalie sovner fort i kveld,hehe. Ho burde iallefall være skikkelig utslitt etter all den springinga og tullinga :)

Vi har hatt en superfin dag ! Hva har dere gjort ?


Ha en superfin Søndagskveld, vi skal se Suits og halvbroren å bare slappe av ;) Husk konkurransen jeg har gående,HER

NYE SKO OG KARNEVALKLÆR TIL NATALIE

Idag var jeg på Devoldfabrikken på Sula og kjøpte meg nye vintersko,det var 80% på de fleste par. Røverkjøp! Skikkelige sko var det også,så de kommer garantert til å vare noen år. Betalte 1000 kroner tilsammen for begge parene. Om litt under to uker er det også karneval i barnehagen til Natalie,og det var ingen overasskelse at ho ville være "minni",så minni ble det. I morra skal Natalie i bursdag sammen med resten av barna i barnehagen, de skal samles på lekeland og Natalie gleder seg veldig ! 

I kveld skal Natalie legges tidlig,ho er trøtt og sliten stakkars. Når ho har lagt seg blir det Nachos og film på meg og typen,det skal bli herlig!

Hva synes dere om innkjøpene?
Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .