hits

Hverdagen med mine kjære

Pizzaboller og prinsesseskoleboller :)

I går orka jeg rett å slett ikke å blogge..var så trøtt å sliten.. men vi lagde iallefall prinsesseskoleboller i går, altså..skoleboller med rosa glasur..det ble kjempegodt,spiste så mye at jeg fikk vondt i magen! :P

I natt har jeg sovet dårlig,Natalie kom midt på natta en gang sammen med jhele dyrehagen sin (alle kosebamsene)..våkna av at jeg fikk en fot i ansiktet :s Skjønner ikke hvorfor ho våkner midt på natta hele tida,og når klokka er halv 6..da er ho klar til å begynne dagen..GJESP sier jeg bare..

Jeg måtte iallefall finne på noe for å holde meg våken,så vi lagde pizzaboller..og spiste det til lunsj..var kjempegodt,Natalie prøvde seg med kniv å gaffel,var ikke så lett det,hehe!! Nesten rett etter vi var ferdig å spise ringte det på døra,der sto feieren..Natalie synes det var kjempemorsomt..og vi ble med ut for å se på når han klatra på taket! Trulta sto å kikka opp nesten hele tida,ho synes det var veldig spennenende!


Prinsessebollene fra i går :)

 

PIZZABOLLE-TIME!

Rotekoppen Natalie ! :P

Hva skal dere idag? :)

Fest antrekk!

Nå er vi straks klare for 27 årsdag,blir kjekt det :) 

Her er antrekket jeg skal gå med!

Synes? :) Hva skal dere i kveld?

Ny frisyre! :)

Idag har jeg vært på frisøren..deilig å bli litt stelt med, fikk til å med full hodebunnsmassasje..holdt på å sooovne,var helt herlig.. Frisøren var kjempesnill og veldig flink! Fikk stylet håret også,men det pøøøsregna når vi skulle ut i bilen,og jeg hadde selvfølgelig ikke hette eller noe annet å beskytte håret mitt med :P

Her er iallefall resultatet uten styling :)

Syns? :) Har dere en fin kveld?.. jeg sitter her å prøver å holde meg våken, er syyykt trøtt..så rett etter "The Voice"..så skal jeg finne senga mi..og jeg kan sove så leeenge jeg vil i morra,det blir superdeilig!! :)

Dagene som har vært!

Tenkte jeg kunne blogge ett lite innlegg igjen, må jo fortelle dere litt om hva vi har gjort på i det siste.. I går var Natalie på sykehuset,ho skulle sjekke synet sitt.. vi var der i 1 1/2 time..Natalie var kjempeflink og var i perlehumør hele tida, ho var så flink inne med doktoren at ho fikk 3 premier, ett armbånd og to tatoveringer..(som ho nå har på handa si,hehe).. Vi var også en tur på Moa, Natalie fikk seg nytt regntøy og nye støvler.. (Bilder av det kommer seinere)

Når vi kom hjem spiste vi middag og tulla videre, Natalie var skikkelig i tullehumør i går..og hoppa å spratt overalt,ja..dere kan jo bare se her! :P

Lille tullejenta mi <3 !

Idag har vi vært på lekeland..ja,igjen! Er vinterferie og planleggingsdager på de fleste barnehagene, så det var MASSE folk der.. Natalie,Aurora,Lucas og Haylie koooste seg kjempemasse, Aurora ble litt fornærma fordi Natalie spiste opp nesten all isen,hehe.. men tror det gikk fint..ho fikk en helt ny is seinere ;) Natalie klarte også å rote seg vekk,eller dvs..plutselig fant vi ho ikke igjen,jeg leita å leita og panikken begynte å spre seg..var skikkelig ekkelt!!

Fant ho til slutt,da hadde ho blitt med ei eldre jente opp i 2 etasjen og gått inn på ett bad der for å leike med noen leiker de hadde tatt med seg, dere skal tro jeg ble gla når jeg fant ho.. kan ikke helt si det samme om Natalie da..ho sa bare "Gå mamma,jeg leike her" ! Er ikke så lett å holde styr når det er sååå mange unger på en å samme plass, lekeland er stort og man kan ikke gå å holde ungene i hendene heller, Natalie hadde det helt supert, ho visste jo ikke at ho ikke hadde lov å gå i 2 etasjen uten å spør :)

Vi var på lekeland i 3 timer..og det var mer en nok spør du meg, var helt ør i hodet mitt når vi satt oss i bilen for å kjøre hjem igjen :p Jeg satt i gang med å lage hjemmelaget fiskegrateng,det er supergodt!!..Så nå har alle spist godt :)Nå er det snart lalletid på Natalie..og etterpå skal jeg slenge meg på sofaen med ett stort glass brus! I morra skal jeg foressten på frisøren,der skal jeg klippes,få hodebunnmassasje,nappe øyenbryn m/farging og styles på håret..gleder meg,og alt dette for bare 800 kroner! :) Resultatet kan dere få se i morra ! :p

Ha en superduper kveld alle sammen!! :)

 

Bloggpause..

Jeg tar nå ei bloggpause på ubestemt tid.. takk til mine søte faste lesere, håper dere vil følge meg når jeg finner bloggnisten igjen...

Klem

Videosnutt

video:abcdefg


Her synger Natalie "Ro ro til fiskeskjær" (Ikke bry dere om min lille strofe..hehe..terrible)

Lekeland..igjen :)

Idag har vi vært på Lekeland igjen, tenkte det var på tide å finne på noe kjekt..og Lekeland er alltid en HIT hos Natalie..ho rett å slett elsker å være der. Vi var der sammen med Therese,Monica og Christoffer :) Kjempekjekt! Natalie er av en eller annen grunn blitt redd for å skli i de største skliene,så pleier å være med ho opp..men idag fant jeg ut at jeg måtte få ho til å skjønne at det ikke er noe farlig, så jeg var med opp..lata som jeg skulle skli..men så ble jeg bare igjen på toppen,hehe! :) Ho skjønte til slutt at det ikke var noe farlig,så etterpå var det ingen problem :P

Natalie fikk også neglelakk på neglene sine idag,det er som alltid..stor stas!

Her er iallefall noen bilder fra idag, har også en liten video av Natalie på lekeland..den legger jeg ut seinere,må få lastet den opp fra mobilen :P


Veeet...veldig attraktivt! :P hahaha (var litt redd)

Natalie sovna i prinsesseteltet (video)

video:video20120216144700


Ho er jo bare så søt :) Lille prinsessa mi <3

Trossa regnværet

Idag gikk vi faktisk en tur ut, har jo vært sånn shitvær hele uka..men var drittlei av å være inne,så idag tok vi oss en tur på leikeplassen..og Natalie ble kjempegla! Ho storkosa seg,laga kaker i sandkassa,sklei på sklia og dissa :) Vi gravde åsså litt i hagen, fylte bøtter med stein og vann..ja,det unger liker å gjøre altså,hehe :)

Når vi kom inn igjen lagde jeg vaffler..inviterte Åse Marie inn,og ho satt å spiste vafler og drakk kaffi med oss (Natalie drakk saft da) ;) Vaflene ble KJEMPEGODE.. bruker aldri oppskrift på vafler, men i røra har jeg : Kefir,melk,egg,bakepulver,vaniljesukker,sukker,smør og havregryn ;)

Natalie har styra masse idag iallefall, ho var på rommet å leika seg litt tidligere idag..og plutselig ble det veldig stille :P Ho hadde rett å slett gått inn i prinsesseteltet sitt..å sovna :p

Har dere hatt en fin dag?

(bildene er tatt med mobilen,så litt dårlig kvalitet)


Lyst å vinne dette?

Kom over bloggen til Selena og Iben de er 15  år gammel og kommer fra Hamar, tror de må ha vært bortreist å fått solstikk eller noe ..for de deler nemlig ut en fantastisk premie til en heldig vinner ,hvem deler vell bort SÅ mye fint?:):):) Inneholdet er mye og stilig, og alle bør være med her altså! Krysser fingrene for at det er akkurat jeg som blir den heldige,men som jeg vet er det mange flotte bloggere her ute, så alle fortjener det jo.. men er jo lov å håpe? er det ikke? ;)

DETTE KAN DU VINNE! (ja,ALT sammen) :PTrykk på bildet for å delta du også, og lykke til! :)

Ha en superduper dag!

Anbefaling av NUSKIN produkter

Jeg fikk ett sett ansiktspleie til jul, og den er rett å slett bare helt fantastisk. Hver kveld fjerner jeg all sminka, vasker ansiktet,deretter bruker jeg ansiktsrensen,lar det virke ett par minutter,skyller av,så smører jeg ansiktet med nattkremen. Huden blir silkemyk,og jeg er ikke lenger plaget med uren hud og kviser.

Om morningen gjentar jeg alt,bare jeg bruker dagkremen istedenfor nattkremen.

Man får desverre ikke kjøpt dette i butikkene, er forhandlere som selger det til deg..veldig synd igrunn! Men produktene heter iallefall NUSKIN, produktet jeg bruker finner dere HER . (ja,vet det er "antialdrende" krem,men den fungerer! ;)
Ruskeværsdag + Brownies

Fikk ikke blogga i går jeg,ett eller annet med blogg.no som jeg forstod det..så sikkert ikke bare jeg som hadde problemer :/ Men uansett..i går gjorde vi igrunn heller ikke så mye..var skikkelig ruskevær,så vi holdt oss innendørs hele dagen :) Natalie var litt bøllete i går,så ble mye time-out og mye tid på rommet,ho er nemlig ikke sjefen i huset selv om ho noen gang kan tro det,hehe ;)

Matlysta hennes er heller ikke grei..ho sier ho skal ha mat,men når den kommer på bordet..så er det ikke bra nok likevell,kan tro det er frustrerende :/ Men..ho er i fin form,springer og tuller som en 2åring skal gjøre..så ho er ikke syk.
Så håper bare matlysta kommer med tiden,og at det ikke skal være like frustrerende å sitte å spise middag som det har vært til nå.

Når trulta hadde lalla seg,fikk jeg SKIKKELIG lyst på sjokolade.. fant ut at jeg skulle lage brownies, dum som jeg er så lagde jeg hele oppskrifta,altså ei stor langpanne...ble litt mye kan man si).. spiste tre små stykker,det skulle jeg aldri ha gjort..ble nemlig skikkelig kvalm :/ Men..min egen feil da,hehe!

Tok ikke mye bilder i går heller,men ble to da!


Natalie koser seg med rosiner og IpadenBrooownies!Så de gode ut?

Har dere vært så "dumme" at dere har spist litt for mye av noe godt,for å si bli kvalm etterpå? :P


 

Konkurranse hos Turid!

Gikk inn på Turid sin blogg,er fast leser..ho er kjempekoselig ! Så så jeg at man kan vinne en stor goodiebag bare ved å dele en god oppskrift (som ho skal prøve ut,og selvfølgelig like),så heiv meg på jeg..vil du å? :)

Ved å trykke HER  kommer du direkte til konkurransen! Lykke til!God morgen foressten! :) Og Happy Valentines Day!

Hobbytid!

Nå har jeg og Natalie hatt ei lita hobbystund..er ikke så lenge ho gidder å sitte,men vi fikk jo laga noe da i det minste ;) Hadde det iallefall veldig kjekt!Dere skal idag da? :)

Trulta er kommet hjem igjen :)

Nå har trulta kommet hjem igjen, det første ho sa til meg når vi hente ho var "glatulele med dagen" (siden det er morsdag), hjertet mitt smelta..ho er jo sååå søt! :) Ho har vært kjempeblid siden vi kom hjem, spiste godt med middag..rydda skikkelig på rommet sitt, ho har vært super flink! 

Trulta har akkurat lagt seg, gjorde hele stellet selv..med litt hjelp ! Når vi skulle inn å finne senga så hadde HP tatt senga til Natalie,hehe..ho sa "Nei,Natalie lalle nå!!" Litt morsomt var det åsså!

 


Fikk spise kvelds på lofstua!


Flink å vaske selvPusse tenner selv

HP har tatt senga mi!!

 

GOD NATT TIL ALLE SMÅ DER UTEHva har dere gjort idag?

Gratulerer med morsdagen!

Gratulerer med morsdagen alle mødre der ute ;) Jeg sitter her uten min lille skatt jeg, ho er med pappaen sin..kommer heldigvis hjem seinerere idag :) :) 

Håper alle mammaer der ute får en skikkelig fin dag! :)
INNKJØP!

Da har jeg kommet hjem fra Moa,og fant meg faktisk litt da..var så heldig å få to bukser og en genser for 200 kroner ;) Buksene satt som ett skudd iallefall..og det skulle egentlig ha blitt 1400 kroner tilsammen..så synes jeg har gjort ett veldig godt kjøp!

Var også innom Bok og Media å kjøpte noe hobbygreier til Natalie,som vi skal kose oss med neste uke,gleder meg!! :) I kveld skal vi bare slappe av, ble spurt om å være med ut på livet,men takka fint nei..synes ikke det er så kjekt lenger,liker best å være hjemme,se en god film..spise god mat og trykke i meg litt nammis ;) ;)

Her er iallefall det jeg kjøpte!


hobbytingene til Natalie, kreppapir,lim,farget ark og ett sett sommerfugl-kit ;) Spennende!

Hva har dere gjort på idag?

Dagens antrekk!

Nå sitter jeg å venter på at Monica skal komme, vi skal nemlig på Moa å shoppe litt?Blir ikke så mye,kontoen er ikke helt full kan man si..vært litt mye utgifter i det siste :/ (KJIPT)! Etterpå skal jeg høre om ho blir med å tar noen bilder,men da tenker jeg været må bli litt bedre...regner og blåser som bare det :/ Så dere får krysse fingrene for oss at det blir finevær snart!! :)

Toppen jeg har på meg er faktisk en kjole,eller VAR en kjole..tok å klippet i den littegrann..hehe! :)

Her er iallefall dagens antrekk! :)

topp/kjole: Cutiecode
Bolero: Sisters Point
Bukse: Cubus
Sko: Skoringen
Smykke: Cubus
Armbånd: Cubus

 

Ha en superduper Lørdag videre! 

Anbefaling til dere!

Tenkte jeg skulle komme med en anbefaling til dere, kjøpte en shampoo for ett par uker siden..og den er helt fantastisk, jeg har ganske tørt og slitt hår pgr av all bruk av rettetang og farging iløpet av årene som har gått.. Har prøvd mange shampoer i håp om at de skal gjøre håret mitt bedre, har ikke funnet noe frem til nå!

Redken Smooth Dowvn er navnet, den gjør håret mitt mykt,glansfullt og det ser ikke så tørt ut lenger!! :) Og man kunne merke resultater etter første gang, jeg sier bare..sliter du med tørt og skadet hår,kjøp denne shampooen!


(jeg blir ikke sponset eller noe for å anbefale dette produktet,jeg synes rett å slett bare at shampoen er helt amazing)

Planer for denne Lørdagen da?

Lekeland

Idag har vi vært på lekeland..og Natalie og Aurora kooosa seg..de skulle gjøre alt aleine,og vi fikk ikke være med å hjelpe med noe ;) De kosa seg med pølse..is og juice ;) Var der nesten i tre timer,så nå er trulta sliten! Ho har akkurat gafla i seg yoghurt med gavregryn og rosiner,og sitter nå bare å venter på at pappaen skal hente ho,er nemlig pappahelg :) glemte minnekortet hjemme når vi dro på lekeland,så her er noen mobilbilder av dagen ;)

Ei glad trulte!

God morgen, eller..vi har vell igrunnen vært våken i maange timer vi nå..hehe. Trulta våkna som alltid litt over fem,så er litt trøtt,men går vell over snart. Vi får straks besøk av Thea og Aurora, Aurora er like gammel som Natalie..og Natalie gleder seg til å vise frem alle leikene sine,spørs om det blir like kjekt når Aurora faktisk skal leke med dem da,men..hehe!

Etter vi har leika litt her,så skal vi til lekeland..kan tro trulta gleder seg ;) ;) Blir kjekt!!


med frokost i hele ansiktet,jaja :)

 

Ha en superduper dag,blogges senere!

Bilde-visning og tullebilder :)

Idag var jeg på bildevisning på Salt Studio, var veldig kjekt å se alle bildene på storskjerm og i bra kvalitet..var veldig vanskelig å kutte ned fra 100 bilder til bare 10 da,men gikk jo til slutt. Var så mange av bildene jeg ville ha med, men siden det er så dyrt,så ble det 2 forstørrelser og 8 i vanlig størrelse som skulle komme i ett album :) Bestilte de store bildene i laminat,så det blir kjempebra!Gleder meg til de er ferdige!

Når jeg var på bildevisning var Natalie og Åse Marie på Cafe, der hadde dem kooosa seg..var ett lekerom der som Natalie elsker,ho kunne vært der i mange timer..ja,hele dagen om det hadde vært opp til henne ;)

Ellers så har dagen igrunn vært som alle andre dager, mye masing på trulta om dagene..ho er kommet skikkelig i trassalder,går bare å veeenter på å få en mail eller telefon der jeg får beskjed om at ho har fått plass..det hadde vært sååå deilig det,så kunne jeg fått meg jobb og blitt mer sosial igjen! :)

Vell..nå skal Natalie snart lalle seg, kjempetrøtt er ho..driver å sier "lalle,lalle".. ;)

Her er noen bilder vi tok nå,siden jeg ikke tok med meg kameraet til byen idag ;)
Natalie i fartaNatalie fant seg ei babyleike!"ka ditte e?!"

Dunka seg,så måtte få kos med mamma ;)

 

Håper alle har hatt en fantastisk dag og at kvelden blir like fin

Hva har dere gjort på idag da?Skal dere noe kjekt i helga?

Se så fint!

Glemte jo helt å vise dere hvor søt Natalie har vært idag, når ho var ute tidligere..så hadde ho plukka lyng til meg,kom stolt som en hane å sa "verseågoood mamma" :)

Se så fint!
Er ho ikke snill vell?


Masekråke!

Natalie er blitt litt av ei masekråke..blir nesten tullete jeg av å gå hjemme hver eneste dag, venter å venter på barnehageplass..ser ikke ut som det blir noe ledig med det første, så driver å vurderer dagmamma.. noen som har erfaring med det? Ho har iallefall fått gjort noe litt annet idag, Åse Marie tok henne med ned i skogen,der var det mange barn..og det eeelsker Natalie..ho koste seg!

Matlysta er ikke på topp..prøver å prøver..prøver å lage noe som kan falle i smak,men det er alltid "vil ikke ha,vil ikke ha"..tror jeg blir litt små tullete av hele greia.. 

Natalie ble litt irritert på meg idag da, jeg klarte å sprekke legokassa hennes,sånn at alle legoene falt på gulvet,skal si det var ei som ble litt fornærma..hehe, men..ho var flink,hjalp til å med å plukke dem opp igjen,snille trultis!

Ellers så er det ikke så mye mer å skrive, i morra skal jeg på "bilde visning" på Salt Studio,det blir spennende..skal bestemme meg for hvilket av bildene som skal forstørres ;)


Roterommet :)Søta mi!Bygger høyt tårnKonse,konse!Å så var rommet rydda,Natalie hjalp til...litt!

Har dere hatt en fin dag?

 

Kveldsmat på loftstua ;)

Idag har vi bare chilla inne, har vært kjeeempetrøtt idag siden Natalie stod opp i 5 tida..i tillegg hadde ho ett stort raserianfall fordi vi sa ho måtte gå å lalle igjen og fordi ho ikke fikk låne Ipaden ;) Prøver å være tålmodig når ho raser sånn,men er ikke alltid så lett..det vet alle som er småbarnsforeldre ;)

Men..har jo klart å ha det koselig idag åsså,selv om jeg har vært trøtt ;)

Her er noen bilder!
Fikk lov å spise kveldsmat på loftstua idag ;)

Nå er det natta for trulta,og Cæsar på meg ;) ;)

Noen av dere som har trassete småbarn? ;)

Vinn VERSACE parfyme!

Kom over en konkurranse der man kan vinne en flott Versace favoritt, altså en herlig parfyme! Helen som skriver DENNE bloggen gir den bort til en av oss, gå å sjekk det ut da..og bli med du å! :)

Her er parfymen..(ser den ikke bare herlig ut)

Lykke til alle sammen ! 

Fotograf-bilder!

Fikk se bildene fra fotografen idag, en del av dem var ubrukelige..siden Natalie nekta å bli tatt bilde av..ho så ganske furten ut på mange av bildene,hehe.. Men det ble jo noen gode også da :)

Her er noen av dem, er vannmerke på dem da..men dere ser jo hvordan de ble :)Hva synes dere? Hvilket bilde var din favoritt?

Nokia Lumia 800

Kan ikke si så mye mer en at jeg har VELDIG lyst på denne telefonen, har så lyst på en telefon med ett GODT kamera,det hadde vært noe! Så jeg får bare krysse fingrene!! :)

nokiavinn

Vant DU parfymen?

Nå har jeg trekt vinneren av parfymen, det ble Emilie Solvoll ! Finner ikke igjen bloggadressen din..trakk vinneren fra likes på facebook, så om Emilie kunne sendt meg adressen sin på privat melding til meg, så skal jeg få sendt parfymen neste uke :) :)

Gratulerer!! 

Noen baby bilder.. :)

Satt å kikka på bildene mine fra når Natalie var baby..ville dele noen av dem med dere :)


Dette er Natalie og hunden til besten "buddy"1 uke gammel eller noe?

1 mnd gammelgøy å sitte på mammas skuldre!Bikerbabe! (tatt i fjor tror jeg)

 

Har dere en fin Søndag? (Vi har akkurat baba ostehorn..nå venter vi på at tante skal komme..Natalie gleder seg)Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .