hits

Hverdagen med mine kjære

Å JOBBE I BARNEHAGE

Mange tror at det å jobbe i barnehage er en enkel jobb,passe på unger..hvor vanskelig kan det være liksom? For dere som tenker dette,er denne tanken helt feil. Husk at foreldre leverer det mest dyrbare i livet sitt i våre hender. De forventer at barna blir godt tatt vare på,får i seg mat,blir trøstet om de blir lei seg,har det godt og at de lærer nye ting og mye mer. Vi skal også lage maten,holde faste rutiner,lære barna om rett og galt osv. Barn legger heller ikke fra seg trassen hjemme,og alle barn trasser..det kan ingen nekte på,de er barn som kan bli sinte og det kan av og til være vanskelig å få dem til å ville følge dagsplanen. Man må altså være ganske tålmodig og man må iallefall holde seg rolig og behersket sånn at ungene vet at du bare vil dem godt,uansett hvor sinte dem er selv.

Jeg har alltid elsket barn,så å jobbe i barnehage er noe jeg trives veldig godt med. Mange spør meg hvordan jeg orker det,iallefall siden jeg har ei tulle på 3 1/2 år selv ,som også skal ha oppmerksomheten min og omsorgen barn trenger,lett svarer jeg.Har ingen problemer med det. Er selvfølgelig noen dager jeg blir ekstra sliten etter en arbeidsdag og da er det lite gøy om Natalie begynner å trasse,men det er mitt valg og jeg kan jo ikke la det gå utover Natalie trulta. Kunne aldri hatt en jobb der jeg satt stille hele tiden iallefall eller det aldri skjedde noe nytt,fysj så kjedelig det må være. 

Og det beste av alt er jo når ungene liker deg så godt at de kommer springende å skal gi både nuss og klem til deg når du kommer på jobb,det føles godt i hjertet mitt ;) Så..barnehage er den perfekte jobb for meg :)

(bildet er gammelt,fra forrige barnehagen til Natalie)


MIDDAGSPLAN FOR TO UKER

Da har vi akkurat vært å tatt storhandel,denne gangen for to uker i slengen. 

Middagsplanen vår ser slik ut :

Tirsdag: Pasta Carbonara m/kylling
Onsdag: Fiskekaker m/tilbehør
Torsdag: Kjøttkaker med hjemmelaget kålstuing
Fredag: Fiskesuppe
Lørdag: Hjemmelaget vårruller
Søndag: Laks i folie

Mandag: Betasuppe (hjemmelaget)
Tirsdag: Lasagne
Onsdag: Stekt ris
Torsdag: Hverdagsgryte
Fredag: Torsk med poteter,bacon og hvit saus + grønnsaker
Lørdag:Nachos
Søndag:  Scampi m/eggnudler og chillisaus

Er dere flinke til å lage middagsplan?
SØNDAGSTUR

Nå har jeg hatt ei veldig lang bloggpause,kommer ikke til å blogge like ofte som før,men kommer til å oppdatere av og til. Idag har det vært skikkelig fint vær,så vi har vært ute på en kjempekoselig Søndagstur. Vi har sett på geiter,drukket kakao,spist skive og vært på Dyreklubben. Natalie har koset seg kjempemasse,selv om det var litt vanskelig å få ho ut av døra idag,ho har flira og hatt det kjempekjekt.  Nå står det hysefileer i ovnen,skal bli deilig med middag. Hyse er jo så godt !

Har ikke skjedd så mye i denne bloggpausen min, vært mye jobb og det er ikke så intr å blogge om . Når jeg kommer hjem fra jobb er det middagslaging og leking med Natalie,hadde vært kjedelig om det var det eneste bloggen handlet om liksom. Så jeg kommre til å oppdatere når jeg har artige ting å fortelle eller har tatt noen fine bilder. Kan jo foressten fortelle at Natalie har vært mye bedre i det siste, ho er mer gla og fornøyd en før og magen er litt bedre,selv om jeg fremdeles tror at det er noe som ikke er som det skal så har ho iallefall ingen allergier mot melk,gluten o.l som vi først trodde.

Har det skjedd noe spennende med dere i det siste da?
 

BLOGGPAUSE

Jeg har bestemt meg for å ta en lengre bloggpause,er veldig mye jobb for tida og når jeg kommer hjem er det middag,lek med Natalie ++ alt annet som må gjøres. Natalie er også vanskelig på kveldene for tida,så jeg får aldri slappet av,det gjør meg sliten. Derfor tar jeg meg desverre en lengre bloggpause, takk til alle som har fulgt meg. Håper dere er tilbake når jeg er tilbake en annen gang.

Ha en superfin kveld alle sammen,klem fra Natalie og Anette (arkiv bilde)
NYTTÅRSFEIRING!

Hei,vil ønske dere alle ett supert nyttår. Hadde dere det kjekt i går? Det hadde vi,startet kvelden med en tre retters middag sammen med kjæresten som fylte 30 år i går. Når vi var ferdig å spise dro vi til Skåthaugen,der vi har feiret nyttårssaften de siste årene,supergøy! Vi hadde den flotte utsikten og det var rett å slett en fryd ! Kake,snacks,tapas og masse annet godt fylte magene våres,kjempefeiring! HP fikk også ett gavekort på valgfri resturant,og det kommer jo godt med for meg også !

Vi skålte,prata,lo og hadde det supert. Senere idag kommer Natalie hjem,gleder meg..har savnet det lille bøllefrøet mitt!

(hadde bare mobilen med meg i går,så..bildene er deretter)  Husk at jeg skal trekke konkurransen i kveld, HER !


 Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .