hits

Hverdagen med mine kjære

Innkjøp til trulta og meg selv!

Idag har jeg å Natalie vært på Moa å shoppa litt..Jeg kjøpte meg 3 smykker,øredobber og ett armbånd + ei strømpebukse, Natalie fikk 3 par sokker med anti slip,det trengs for å si det sånn. I tillegg fikk ho ny Minni pysj..ho var helt i ekstase når ho så den,hehe :)

Natalie var så sliten etter Moa turen at ho sovnet på bussen på vei hjem, det var kanskje like greit..for ho har vært en liten surpromp idag..ho kan gå fra å være den blideste lille jenta til en trassete og sint surpomp, dere som har unger kjenner sikkert igjen situasjonen :/ Ho blir sint for ingenting,om en lego detter i gulvet..om jeg tok på ho sokker som ho egentlig skulle ta på selv..ja,dere skjønner :P

Nå har ho iallefall lalla seg..og jeg skal kose meg med cæsar!! :)

INNKJØPENE!SINT Å BLID PÅ SAMME TID!
Hva skal dere i kveld da?Ser dere på Cæsar? :) Uansett hva dere skal,så må dere kose dere!

Middagstips?

Om dere har lest bloggen min så vet noen av dere sikkert at jeg er veldig flink til å lage ukesplaner o.l.. men idag står jeg faktisk helt fast på hva vi skal ha til middag, er så matlei :P Så om noen har ett tips,kom gjerne med det! :) Blir veldig gla for alle tips!

Ha en superduper dag!


(dette skal liksom forestille meg..hehe)

Me WANT!

Dreiv å kikka litt på Bubbleroom, og dem har faktisk ganske mye fint ! Fant iallefall ett par plagg jeg har veldig lyst på..

Here they are!

 
Denne og den under er fra HM da :)


Noe dere likte ? 

 

Is på en Mandag er bra! :)

Her i huset har vi ingen regel for når is er lov, har Natalie vært flink til å spise mat en dag og spiser godt med middag,så er det ofte vi har en is på lur..og idag var en sånn dag, Natalie har spist kjempegodt..så is,det fortjente ho.
Er sikkert en del som synes det er feil å gi "godis" utenom i helgene, men..alle er forskjellige..og Natalie har det ikke akkurat vondt her ;) Nå har ho akkurat lalla seg,og ho sovna med en gang..deilig!


Ho ble litt sint på meg siden jeg dreiv å tok så mange bilder,hehe 
 

Hva har dere gjort på idag da?

Overbeskytter vi barna våre?

Hva skjer med barn av overbeskyttende foreldre? Blir de engstelige voksne? Det korte svaret er: ?Ja absolutt. Og det kommer det ikke noe godt ut av."

Av Jesper Juul

 

Jeg pleier å lese www.familieverden.no , veldig mye nyttige artikkler for oss som er foreldre. Øverste artikkel idag handler om at vi overbeskytter barna våre, ikke lar dem få lov til å prøve ut ting for å så dette å slå seg, altså vi prøver å fjerne alt farlig for barna våre. Jeg gjør ikke dette, Natalie springer,herjer,klatrer og har slått seg mange ganger..ho datt i trappa her for litt siden,rulla nedover..ho fikk vondt,men det gikk heldigvis bra,som det som regel alltid gjør når små barn detter å slår seg. Ho må jo lære å gå opp å ned trappa selv,ikke sant?

 

Dere kan lese artikkelen HER  :) 

 

 

Morgenfugl?Jeg?...

Uffamej så trøtt jeg er..tror jeg sovna i ett,halv to tida i natt..og litt over 5 så blir jeg vekt av at trulta sitter å hører på musikk på Ipaden.."Grøss å gru",tenkte jeg..det var jo også ei tid å stå opp på!  Håper det ikke blir ei vane for å si det sånn,jeg er ikke akkurat noen morgenfugl..liker å sove jeg :)

Er enda ikke helt våken..har vært nede å spist frokost,Natalie har spist havregrøt,vi har fyrt i peisen..og jeg har laga meg kaffi på kaffemaskina,ja..vet,det er latskap..men det er jo så lettvint,bare setter koppen under og trykker på en knapp..og vips så har man kaffi :P

Nå sitter jeg her å lager ett innlegg til dere da..og trulta,ja ho sitter å ser på "Sesam stasjon" på Ipaden :)


Natalie sier "Hei,og god morgen til dere alle" 

Ha en super dag!

 

Video! (Natalie prater å synger)

Tok å filma Natalie litt isted, ho er så flink til å synge..eller hva? :) hehe! Søta mi! Beklager for dårlig kvalitet,men mobilen min er ikke akkurat best på video :/

video:natalie synger b b lille lam


Synes?

Redigering av bilder (Trollskog)

Da har jeg begynt å prøve meg på å redigere bilder..er ikke så veldig flink enda, men man må jo øve for å bli bedre..må man ikke det da? :) Beklager for små bilder :/

 

Bilde uten redigering


Bilde med redigeringSynes? :)

Helga går ALT for fort!

Da var det Søndag da..og helga har flydd avgårde, som vanlig.Synes igrunn helga er alt for kort..skulle gjerne vært en dag lenger. Idag kommer iallefall trulta mi hjem,  ho har sikkert kosa seg med pappaen sin..så får vi håpe ho er i godt humør,kjekkere det enn når dem er sur å sint :P

Tenkte i går at jeg skulle spare husarbeidet til idag, fordi jeg rett å slett var litt for lat i går..det angrer jeg på nå,hehe..men må vell nesten bare komme igang da :)

Ha en superduper Søndag, håper dere har hatt ei fin helg!


trulta mi <3

PS: Har du ikke likt facebook-sida mi? Om du gjør det er du med i trekninga av en goodiebag med masse stæsj ;)

BLT,smågodt og Breaking Dawn !

Nå har vi akkurat spist BLT Sandwich, kjempenammis! Smakt det før?

Så er iallefall god å mett nå..eller,litt plass til smågodt da..ja,vet..jeg er en godtegris :) Skulle laste ned en film åsså, og da var det gleeede på jord da jeg så at Breaking Dawn hadde kommet, så nå blir det Twillight kveld..hehe ;) Har dere sett Breaking Dawn?Er den bra? Jeg elsker iallefall alle filmer og tv serier med vampyrer.. favoritten er True Blood..superbra tv-serie!


Jeg som har laga selvfølgelig :)Ja,vet..er en sjokolade som har blitt tatt en bit av..(HP!!!).. merka det etter jeg hadde lasta opp bildet,hehe ;)

Kose dere videre i kveld kjære lesere :)

Vil du ha en Goodiebag full i stæsj?

Jeg har en konkurranse på bloggen min,du kan inne en goodiebag med masse fine ting :)

Får å komme til konkurransen, trykk HER  :)  Lykke til å ha en kjempefin kveld videre :)

Ute å gått tur/BILDER :)

Var ute å gikk tur isted,tok en del bilder..ikke alle som ble like fine..men kjekt var det! 

Her er bildene..enjoy ;) hehe!


Hva har dere gjort idag? Husk å like facebooksiden min (oppe til høyre) og vær med i trekningen av en fresh goodiebag, dere kan se premien om dere går til konkurranser under kategoriene ;)

Vinn en stilig GOODIEBAG med masse stæsj

For å delta i konkurransen, trykk HER !  Er superenkelt!

Og Lykke Til! :)
God morgen..eller formiddag da! :)

Våkna nå jeg..kjeeempedeilig å kunne få sove så lenge man vil :) Lurer på når trulta stod opp med pappaen sin idag,håper det var tidlig ;) hehe! Jeg har iallefall sovet kjempegodt i natt,ikke gjort det på lenge..så var veldig herlig å få sovet skikkelig for en gang skyld!

Planen idag : Først spise frokost,viktig med frokost folkens,håper alle spiser det! :)
Så får vi bare se hva dagen bringer,må iallefall på butikken å ha noe småting..melk blant annet..det går sykt mye melk her i huset :s I kveld skal jeg å kjæresten iallefall finne på noe kjekt,vet ikke helt hva det blir enda..men det finner vi ut av,kanskje noen av dere har ett forslag? :)

Ha en fin morning/formiddag ;)

 

PS: Savner sommeren..vil ha den NÅ! Derfor legger jeg med ett bilde av meg når vi var i Paris..det var så varmt å fint der! Har dere vært i Paris før?


Ikke det vakreste bildet..men hvem bryr seg :P

VINN goodiebag med masse stæsj!

Har en konkurranse gående her på bloggen,du kan vinne en goodiebag med masse kule stæsj!

Trykk HER for å komme til konkurransen og Lykke til!
Pizza og film-kveld!

Bestilt pizza fra Pizzabakeren *nam*..og det er endelig helg! Har barnefri denne helga,så skal bli kjempedeilig å sove lenge i morra for en gang skyld,har litt søvn å ta igjen! Vi skal se film åsså,men har ikke helt bestemt oss for hvilken enda..om noen har ett bra tips,si gjerne ifra :)

Natalie er da hos pappaen sin i helga, ho gledet seg veldig til å dra dit..liiitt skuffa fordi ho ikke fikk ha med seg Ipaden,men det gikk fort over..hehe ;)Nam!Cola selvfølgelig!Og masse rømmedressing ;)

Hva skal dere i helga da? :)

 

 

Vinn denne GOODIEBAGEN!

Nå har jeg funnet og bestilt produkter som goodiebagen skal inneholde,som 1 heldig leser vinner! :)

Eneste du trenger å gjøre er :

* Lik facebook-siden min HER

* Kommenter dette innlegget og legg igjen navn og bloggadresse 

Det er ett pluss om du lager ett innlegg om denne konkurransen..men du trenger ikke :)

Lykke til!

 

Her er innholdet i Goodiebagen!


LYKKE TIL! :)  Kan godt være jeg putter i ett par ekstra ting,hvem vet? :)

Hva vil du ha i GOODIEBAGEN?

Som skrevet i tidligere innlegg skal jeg dele ut en goodiebag, det eneste dere trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER :) Bonuspoeng for å skrive ett innlegg om konkurransen på bloggen din :)

Men..over til overskrifta, har enda ikke kjøpt denne goodiebagen enda..tenkte jeg skulle gjøre det idag..Så da lurer jeg på..Hva vil DU skal være i den? :)  Husk å kommenter innlegget om du liker facebook siden.

Ha en superduper dag!

-Anette-

 
Vil du ha HEADER?

Vil du ha en ny header til din blogg? :) Da bør du besøke www.headerplease.com å legge inn ett ønske, mange som har fått ny header, og det er helt gratis..du kan lage din egen profil,laste opp egne headere,dele med andre og sende meldinger! Genial nettside for bloggere altså!

Ta en titt da vell! Trykk på bildet under for å komme til siden :)Lykke til :) !

 

Lik åsså facebook sida mi HER å bli med i trekninga av en goodiebag (Legger ut bilde av den i morra) :) :) Fortell meg gjerne hva dere kunne ønsket dere i goodiebagen i kommentarfeltet :)

Shampoo mot tørt å skadet hår? Noen tips?

Er på utkikk etter en shampoo som hjelper mot tørt og behandlet hår..synes ikke noe av det jeg har prøvd til nå har fungert noe særlig..noen som har ett bra tips?

Har hørt at denne skal være bra,noe som har prøvd den?

 

  

Sorry for lite bilde :) Men den heter "MATRIX-BIOLAGE FORTETHERAPIE STRENGTHENING SHAMPOO"

 

-Anette-

Lik facebooksida mi HER og bli med i trekninga av en goodiebag :)

LEKELAND!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra lekeland der Natalie har kooosa seg sammen med Adriana, de var helt i hundre begge to..kjempekjekt :) Var lite folk der åsså idag,noe som var veldig deilig..hadde jo nesten hele lekeland for oss selv :) Dem fikk både brus og is,og det er vell alltid kjekt å få det? :)

Natalie skulle åsså ha ei pølse,den skulle ho ha med seg i vogna påvei hjem..men når vi gikk forbi andedammen..så sa ho "pipip få pølse",så heiv ho liksågodt hele pølsa til dem..ikke vet jeg om dem liker pølse,men pølse fikk dem iallefall..hehe ;)

 

Bilder fra Lekeland (tar ikke med bilder av Adriana og andre barn som var der..synes ikke det er riktig at dem skal havne på nett uten samtykke) :)Hva har dere gjort på idag da? :)

Husk å like facebook sida mi HER , i helga skal jeg ha en konkurranse der man kan vinne goodiebag ;)

Nattesøvn..hvor er du?

Får bare ikke sove om nettene..kan ligge våken i mange timer..i natt tror jeg at jeg sovna skikkelig i halv 3 tida,og når trulta står opp i sju tida,ja..da blir det ikke mye søvn :( Skal iallefall prøøøve å få dratt til lekeland idag,selv om det ikke frister helt akkurat nå,men det er kjekt for Natalie..og det er viktig at ho kan få ha det litt kjekt! Ho er iallefall helt i hundre nå der ho sitter å ler av ting på youtube..hehe.. 

Jeg skal iallefall ha meg en kaffi snart..det er sikkert!...*gjesp* 

Har dere sovet godt i natt?

 

Lik facebooksiden min HER  og bli etterhvert med i trekninga av en goodiebag :)

 


Dette er meg nå :)

 

Ha en superduper dag!

WANTS from Nelly!!

Nelly har så sykt mye fint..har bare lyst til å kjøpe alt dem har..hadde jeg bare vært millionær..eller millardær..det hadde vært supert..hehe!

Her er noe av det jeg har skikkelig lyst på..!


Denne finner dere HER  Kr: 399Denne finner dere HER Kr: 499

Disse finner dere HER  Kr: 399 

Denne finner dere HER  Kr: 499Denne finner dere HER  Kr: 499

Disse kule skoene finner dere HER Kr: 599Denne finner dere HER  Kr: 349 !

 

Likte dere noe av dette? :)
Lik facebooksiden min HER og bli etterhvert med i trekningen av en goodiebag :) 

 

-Anette-

 

Raserianfall

Ja,vi med små barn kjenner vell til det..raserianfall,alltid like kjekt det vell?De små kan iallefall bli skikkelig sinna om dem ikke får det som dem vil til tider.

Natalie hadde ett isted fordi ho ikke fikk bade?er vell ingenting å bli sint for?eller?...skulle ønske ho kunne forklare meg skikkelig hva ho følte istdenfor å bryte ut i ett raserianfall,men..er vell kanskje viktig å få rase fra seg av og til.. 

Jeg tok ho iallefall bare inn på rommet sitt,og nå hører jeg at ho synger..kommer vell snart snikende inn hit igjen tenker jeg..hehe, og da er jeg vell snill igjen ;)

Har dere små barn?Har dem hatt raserianfall? :)


Sinnataggen passa godt til dette innlegget ;)

Husk : Lik bloggen min på facebook HER , så blir det kanskje premieutdeling etterhvert? :)

Lyst på fast leser?

Sitter her å kjeeder meg..er veldig trøtt, men kan ikke sove..trulta kommer snart inn igjen,ho er inne med Åse Marie å spiser grøt..siden ho nekta å la mamma lage noe mat,ho er sikkert dritlei av meg..hehe! Håper iallefall ho spiser litt der inne... Ho har åsså fått en irriterende uvane..hyyyler hele tida,ho får IKKE lov til å gjøre der her..men hører ho av og til når ho er inne med Åse Marie..

Men..driver å leter etter faste blogger å lese..har ett par stykk jeg følger,men har lyst til å lese flere :) Så har du en bra blogg,legg gjerne inn en kommentar...så tar jeg en titt,liker jeg det jeg leser..så har du fått en fast leser :)

Blogger jeg følger nå er :

www.enlykkeligmorsblogg.no - Bloggen til Turid, ei kjempekoselig jente!

www.garasjekatt.no                  - Bloggen til Stine, fresh jente altså :)

-Anette-


Lik bloggen min på facebook HER , om jeg får nok likes skal jeg ha en konkurranse snart :)

Ut på tur aldri sur :)

Idag har jeg å trulta vært ute lenge, vi har kosa oss skikkelig..hjalp litt å være ute..har jo vært så trøtt i det siste..deilig med frisk luft iallefall. Vi fant en lekeplass,og der var vi ei god stund..Natalie synes det var kjempekjekt med alle leikene som var der, ho fant biler,trehjulsykkel..gravmaskin osv ;) Og sklier..Natalie er litt pinglete akkurat der,tør ikke helt å skli aleine, så det var minni som fikk flest turer der..hehe!

Etter å ha leika ei stund der dro vi på butikken, Natalie sjarmerte ho som satt i kassa.."heeeei",sier ho til alle ho ser..kjempekoselig ;)

Når vi kom hjem begynte vi å lage middag, idag var det pølseform med stekt sopp,paprika og makaroni m/hvit saus på menyen, ble faktisk kjempegodt :) :) 

Nå har Natalie vært inne med Åse Marie (mammaen til typen), ho elsker Åse Marie å synes det er sååå kjekt å være inne med ho, blir like sint hver gang ho må inn til oss..nå er det nemlig snart lalletid for små jenter, og jeg..jeg skal laste ned frustrerte fruer å kose meg..og kanskje lage en header eller to ;) Laga 88 headere på litt over ei uke :P :P

Til dere som ønsker dere ny header : Gå til www.headerplease.com å last opp ønsker ;)

 

Bilder fra dagen!

Ha en kjempefin kveld alle sammen alle søte lesere :)

Sover dårlig for tida..

Uff..er kjedelig å være så trøtt å sliten, sover kjempe dårlig for tida..og når man da må stå opp tidlig etter å ha sovet i 4 timer..nei,det er ikke så bra :/ Håper det blir bedre etterhvert iallefall..for det går utover hverdagen til alle sammen..! Håper det blir bedre etterhvert..*krysser fingrene*..

Nå ligger trulta å skal lalle en 30 min eller noe..ho var litt våken i natt ho åsså.. når ho våkner så skal vi få i oss litt mat..så skal vi dra på trilletur..kanskje vi finner noe spennende? :)


Tumbs up alle sammen å ha en fin dag ! :)

En liten shoppetur!

Idag har jeg å Natalie vært på Moa en tur, mista bussen våres først da..så vi trilla en tur til neste buss kom..var jo så nydelig vær,kaldt..men blå himmel å sol :)

Vi kom oss til Moa til slutt, og det første Natalie så var en lekebil man putter penger på, og den skulle ho prøve..selvfølgelig,hehe! Ho fikk ta den to ganger og var strålende fornøyd.. ho fikk seg bolle og sjokomelk,og det gjorde ho enda mer fornøyd :)

 Vi kjøpte litt forskjellig hobbyting, plastalin, fargeblyanter, maling og pensler.. trulta var rimelig glad ;)

Innkjøpene

Genser til Natalie, 50 kroner på Name it!

Sko til meg selv,kosta bare 199 kroner på Økonomisko :)

Plastalin til Natalie,husker ikke helt hva butikken hete..men de kosta 69 kroner!

 

Kjøpte maling åsså,og her har Natalie vært kunstner :)Natalie storkoste seg!

Idag våkna begge ungene i 8 tida,herlig..skulle gjeeerne sovet lenger,men 8 er mye til dem begge å være..hehe, jeg fikk ikke sove i natt da..hørtes ut som en båt som dreiv å tuta..i timesvis,ble kjempe irritert..for når jeg først har begynt å irrtitere meg over noe..så er det umulig å overhøre det :/

Uansett..ungene har kosa seg idag..de har sett film,spist muffins og leika seg :)

Christoffer ble henta i 2 tida..og da var det plutselig bare Natalie her igjen..ho synes det var litt dumt,storkosa seg når han var her..selv om ho var litt bøllete med han :)

Litt seinere ut på dagen idag tok jeg Natalie med meg en tur ut..rett over gata her har vi nemlig en skog/stor slette som er kjekk å utforske.. Natalie synes derimot det å spise snø var MYE kjekkere..husker jo selv hvor godt det var med snø når man var små :)

Ellers har vi ikke gjort mye..bare sløva oss..hehe,deilig det når man er trøtt å sliten.. når trulta har lalla seg skal jeg å typen lage biff med soppstuing *nam*,se film å spise nammis.. gleder meg,vært litt lite kjærestetid i det siste..vi har begge vært trøtt å sliten,sovet dårlig..og så er det jo den nye nettsida da..den tar litt tid :)Ha en forteffelig Lørdagskveld alle sammen :)

Overnattingsbesøk

I dag skal vi passe Christoffer,sønnen til ei venninne av meg..og Natalie gleder seg veeeldig..snakker om Christoffer hele tida, har lovet at dem skal få ostepop..og det er ett hot tema..hehe ;) Natalie har aldri hatt noen til å sove her før,så det blir spennende å se hvordan går. Ho har lovet å være snill å dele alle leikene sine,men vi får jo se ;)

Nå sitter trultis i sofaen å ser på Handy Manny på Ipaden,kjekt det..vi skal kanskje ut i nysnøen åsså seinere,om forma blir litt bedre.. er så trøtt å sliten for tida :/

Gleder oss iallefall til Christoffer kommer,da skal vi spise spagetti,se film,leike og kose oss :)

Legger ut ett par bilder fra Natalie i går..synes dem var så morsomme :) 

Åsså må dere huske den nye nettsida www.headerplease.com :) Ei splitter ny kjempekul nettside ! 

Ha en superduper dag!Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .