Hverdagen med mine kjære

BURSDAG !

Idag har Natalie vært i bursdag,nesten alle i barnehagen hennes var der og ho storkoste seg. Ho hadde på seg fin kjole med tyll,samme som på julaften. De fikk pølse,is,frukt og brus, i tillegg kom Tare på besøk,han er maskoten til Sparebanken Møre her i Ålesund. Natalie fikk klem med han og var storfornøyd med det,ho elsker sånt. Etter alle barna hadde spist og bursdagsbarnet hadde åpnet pakkene sine, sprang alle barna ned for å leike seg.

Vi har egentlig akkurat kommet hjem og jeg håper Natalie sovner fort i kveld,hehe. Ho burde iallefall være skikkelig utslitt etter all den springinga og tullinga :)

Vi har hatt en superfin dag ! Hva har dere gjort ?


Ha en superfin Søndagskveld, vi skal se Suits og halvbroren å bare slappe av ;) Husk konkurransen jeg har gående,HER

SØNDAGSTUR

Nå har jeg hatt ei veldig lang bloggpause,kommer ikke til å blogge like ofte som før,men kommer til å oppdatere av og til. Idag har det vært skikkelig fint vær,så vi har vært ute på en kjempekoselig Søndagstur. Vi har sett på geiter,drukket kakao,spist skive og vært på Dyreklubben. Natalie har koset seg kjempemasse,selv om det var litt vanskelig å få ho ut av døra idag,ho har flira og hatt det kjempekjekt.  Nå står det hysefileer i ovnen,skal bli deilig med middag. Hyse er jo så godt !

Har ikke skjedd så mye i denne bloggpausen min, vært mye jobb og det er ikke så intr å blogge om . Når jeg kommer hjem fra jobb er det middagslaging og leking med Natalie,hadde vært kjedelig om det var det eneste bloggen handlet om liksom. Så jeg kommre til å oppdatere når jeg har artige ting å fortelle eller har tatt noen fine bilder. Kan jo foressten fortelle at Natalie har vært mye bedre i det siste, ho er mer gla og fornøyd en før og magen er litt bedre,selv om jeg fremdeles tror at det er noe som ikke er som det skal så har ho iallefall ingen allergier mot melk,gluten o.l som vi først trodde.

Har det skjedd noe spennende med dere i det siste da?
 

PEPPERKAKEHUS!

Da har Natalie pynta pepperkakehus, vi jukset litt og kjøpte ett ferdig ett. Vi skal bake pepperkaker også en dag,og de skal være helt hjemmelaget. Det gøyeste med pepperkakehuset var å spise synes Natalie,en perfekt anledning til å trykke i seg litt nammis,hehe. 

Har der pyntet pepperkakehus? Ferdigkjøpt eller hjemmelaget?


BAKEGLAD OG SUPERTRULTA!

Var å henta Natalie i halv tre tida idag,dem satt fremdeles å spiste så jeg ble sittende i gangen ei lita stund. Da ho var ferdig kom ho springene ut til meg å skulle fortelle alt dem hadde gjort idag,dem hadde hatt kino,dansa til "gamamstyle" som ho sier og spist julemat! Ho har iallefall kost seg veldig,ikke var det noe suring heller. Kjempefornøyd!

Nå har vi akkurat baka ut ei deig til med julemenn,denne gangen brukte jeg kefir i for å få dem litt mykere. Ble kjempegodt ! Droppet middagen idag,spiste litt rester fra i går bare,Natalie ville bare ha knekkebrød,og det fikk ho..litt greit å slippe å stresse sånn med middag hver eneste dag,iallefall når man har ei som er så kresen som Natalie.

Vil igjen minne dere på pakkekonkurransen min HER og "Dukkemor-hårpynt til prinsesser" (vinn ei gavepake til 300 kroner) HER !

 

HVA HAR DERE BAKET TIL JUL?


Lik gjerne med facebook knappen under innlegget :)

BOLLEBAKING OG LEKELAND

Dagen idag begynte helt forferdelig,Natalie stod opp før fuglene og begynte å mase og sure seg,jeg hadde sovet i 4 timer og var skikkelig zoombie,ikke kjekt. Ho fortsatte å være sur og vanskelig ei god stund,fant ut at vi kunne bake boller å da ble humøret litt bedre. Ho kosa seg med deig og mel å hadde det igrunn helt topp. Ho spiste kun 3 biter av bollen,selv om ho til å med fikk nugatti på..rare ungen. Ho ble sint igjen fordi vi skulle kle på,det begynner å bli vanlig her i hus. Men til slutt kom vi oss avgårde til lekeland,som ho nesten gikk glipp av pågrunn av oppførselen sin idag, ho var heldigvis søt å grei alle de 2 1/2 timene vi var der,så det var veldig kjekt. Ho spiste til å med opp hele pannekaka vi kjøpte,imponerende!

Her er ett bildeutvalg fra dagen! 

Hvordan har deres dag vært?

PELSVEST OG TIGERGUTT

Da har vi kommet hjem fra Moa, Natalie har koset seg kjempemasse. Vi har vært på Br-Leker sin aktivitetsdag der Natalie har klippet/limt og laget smykke. Ho fikk også en "goodiebag" med litt halloween ting oppi,edderkoppene falt ikke helt i smak,ho ville ikke holde dem engang (kanskje noe med at jeg selv er veldig redd for dem..hehe). Vi har spist boller,drukket kuli og handla litt til på Kappahl,så har vært en fin dag så langt. Natalie fikk til å med tatovering,en blomst og ei prinsesse. Det som  falt aller mest i smak tror jeg var den hoppende tigergutten som var på lekebutikken.

Trulta hadde på seg den fine pelsvesten jeg hadde kjøpt til ho,var så søt i den!


BILDE KOLLASJ

Når jeg skulle hente Natalie i barnehagen idag ble jeg og noen andre foreldre sittende nede å vente på dem,de hadde nemlig besøk av "Dyrene i hakkebakkeskogen" og de holdt teater for alle barna, så vi måtte pent nødt til å vente til de var ferdige..hehe ;) Når dem først kom ned igjen var Natalie helt i ekstase,var visst veldig gøy å se på teater ;)

Etter vi hadde vært hjemme å spist litt dro vi ut på lekeplassen,var der i over en time før vi måtte dra hjem igjen..blir jo så kaldt når sola går ned! 

Her er iallefall ett lite bilde kollasj av dagen idag.

 

Hvordan har dagen deres vært?

DYREKLUBBEN

Idag har vi vært mye ute,har jo vært så fint vær! HP måtte hente bilen sin på jobb idag,og vi tenkte..hvorfor ikke gå alle sammen,det er jo så flott ute..deilig høstvær! Så endte opp med at alle 3 gikk en tur,det tok litt over en time. Når vi kom frem kjørte vi hjem,spiste litt,Natalie måtte på do åsså dro vi til Dyreklubben. Dyreklubben er en liten "gård" med hester,geiter,esler,høner,katter osv som barna kan se på å klappe,dem har av og til barneridning,men sesongen var desverre over for det i år. Etter vi hadde vært å kosa oss på dyreklubben dro vi på butikken å kjøpte middag,Natalie fikk plukke seg ut lørdagsgodt og så dro vi hjem igjen. Natalie var veldig sint og sur de siste timene etter vi kom hjem,så ho fikk ikke Lørdagsgodt idag,kanskje ho får det i morra om ho har en litt bedre dag. Sånn går det når man nekter å spise middag og lager vanskeligheter . Nå sover ho iallefall søtt i senga si !

Ett par bilder fra dagen,kameraet gikk desverre tom for strøm på slutten.Håper dere har hatt en super dag ! Minner også om Maybelline konkurransen !

KJEKK DAG MED TRULTA!

Som jeg skrev tidligere leverte jeg Natalie seint i barnehagen idag,vi kosa oss sånn på morningen.Jeg henta ho i tre tida og som lovet fikk ho være med meg ned på jobben å hente andre jakka mi,det synes ho var kjempekjekt. Vi ble der å leika en halvtime før jeg fikk ho med meg hjem igjen,hehe..kom hjem i halv fem tida,så vi brukte god tid på vei hjem også. Når vi kom hjem lagde vi ostesmørbrød,det var godt!! Hadde lovet Natalie at vi skulle ha kosekveld idag,siden HP ikke kommer hjem før seint i kveld. Vi dro på butikken å handla nammis,ho valgte å kjøpe seg kuli og kvikklunsj ;) Så nå sitter vi å koser oss! 

Bildene er tatt med mobil,så er ikke verdens beste kvalitet ;)

 

Slenger med ett outfit bilde også,tar det så sjeldent.

PLASK PLASK !

Natalie har vært super idag,skikkelig godjente har ho vært. Henta ho rett etter jeg var ferdig på jobb,jeg jobber i barnehagen vedsiden av hennes så er ganske greit ;) Vi brukte som vi pleier god tid på å gå hjemover,selv om vi ble våte..hva gjør det når man har det kjekt?Er jo bare å skifte til tørre klær når man kommer hjem igjen !

Når vi kom hjem satt vi bare en pizza i ovnen,orka rett å slett ikke noe middagslaging..og Natalie var fornøyd med det,hehe ;) Etter middagen lekte vi litt inne før vi tok på oss regntøy å gikk ut en tur,hadde til å med med oss såpe som vi skulle lage skum med,men det kjekkeste var vell å sykle. Natalie har fått skikkelig dreisen på tohjulingen sin i det siste,ho har ikke vært så veldig gira på å lære før,men ho har blitt flink over natta..ble veldig overrasket  :) (VET at ho ikke har på seg hjelm,men den var blitt klissvåt i regnet..men jeg passet GODT på,det lover jeg ;)  )

Nå har ho akkurat lagt seg,så nå skal jeg slappe av med Cæsar og etterpå skal jeg ta ett bad..gleeder meg !


Har dere hatt en fin dag idag? :)

Husk Maybelline konkurransen,den trekkes om noen dager :)

BILDEDRYSS!

Var å hentet Natalie i barnehagen idag, ho var ikke helt klar for å bli henta..ho var nemlig veldig opptatt med å leke biler med guttene,hehe :) Men vi kom oss avgårde til slutt og vi brukte god tid påvei hjem,lot Natalie få gjøre akkurat det ho ville,vi stakk til å med en liten tur på lekeplassen. Vi hadde det veldig kjekt ;) Ho er bare så nydelig den jenta mi !

(Husk Maybelline konkurransen,trykk HER for å delta)MI SKJØNNE PRINSESSE *BILDEDRYSS*

Natalie var så søt når jeg henta ho i barnehagen idag,var så blid og fornøyd. Ei av de ansatte sa også at de litt større barna i barnehagen liker Natalie veldig godt og er veldig flink til å ta vare på ho i utelek osv,Natalie snakker ofte om de store barna og jeg synes det er så kjekt at ho har fått så mange venner. Når vi skulle hjem skulle Natalie trille vogna si selv,og selv om det tar en evighet..lot jeg ho gjøre det,for vi hadde jo ikke dårlig tid :) På veien plukket ho også blomster til mammaen til Hans Petter. Når vi kom hjem fikk ho KULI og ei brødskive,siden middagen ble litt sein idag..da var ho gla :)

Bildene er tatt med mobilen,så er ikke verdens beste kvalitet.

NÅ skal jeg snart legge meg,har ikke stemme igjen..og jeg BER om at jeg ikke har fått noe virus på stemmebåndet..jeg som elsker å prate :/

SVØMMEHALLEN + KONKURRANSER

Da har vi vært i svømmehallen med trulta,eller er ei lita stund siden vi kom hjem..men vi var så trøtte hele gjengen at vi måtte ha oss en liten blund. Natalie er enda litt redd i svømmehaller,ho skal helst være helt inntil meg eller HP,og vi får IKKE slippe ho. Etterhvert ble ho litt tryggere, vi fikk lov å kun holde ho i fingrene. Ho tok iallefall lillesklia,jeg stod nederst å tok ho imot,det synes ho var veldig kjekt. Jeg tok ho med opp i storesklia,jeg satt meg ned sammen med ho,men ho skulle absolutt ikke. Men jeg sklei alikevell,og det var bare litt skummelt sa ho ;)

Når vi vekte ho fra den lille blunden var ho pottesur, det har ho ikke vært på hele uka..så ho er sikkert veldig sliten,men man kan ikke ligge å sove hele dagen heller. Nå skal jeg snart begynne på middagen,og idag blir det bolognese..nam sier jeg bare ! 

Dere må huske på konkurransene jeg har gående

Taylor Swift konkurranse HER
Mabelline konkurransen HER 

Lykke til ! 

(fikk ikke tatt noen bilder i svømmehallen,men her er ett av trultis)
Geiranger

Nå er vi i Geiranger,har det kjempekjekt. Natalie var oppe til elleve i går kveld,var på barnedisco å greier :) Lover jeg skal komme med bedre innlegg med bilder når vi kommer hjem i morra. Vi bader å koser oss masse iallefall :)

17.09.2012

Sorry for dårlig blogging i går,var rett å slett ikke i blogghumør..it happens ;) I går var vi i selskap til onkelen min,han har fylt 40 år..men sier selv at han bare er 29,haha :P Natalie koste seg der,selv om Tobias ikke alltid gjorde slik ho ville (Tobias er mitt søskenbarn på 1 år) . Vi spiste kake,drakk kaffe og brus,koselig når familien er samlet. Var også bra vi fikk tatt turen dit, hadde vi ikke gjort det hadde jeg ikke fått med meg at Geiranger turen er nå til helga og ikke siste helga i September som jeg trodde, da hadde jeg sikkert blitt veeeldig overrasket å fått litt småpanikk om lillebroren min plutselig stod her Torsdag kveld,han og resten av familien kommer nemlig fra Kr.sand for å være med familien til Geiranger å feire farmor som blir 70 og han skal sove over til Fredagen for å kjøre sammen med oss.

Idag ser det ut som jeg bare skal være hjemme,de har ikke ringt fra jobben enda iallefall. I morra er det kjøretime og på Torsdag er det glattkjøring før lillebroren min kommer å vi skal reise til Geiranger på Fredag,så fullpakket uke her hos oss :P Vil også minne på at det ikke er noen som vant header som har sendt meg bilder enda ;)Må også få vise dere dette bildet,i går kom jeg inn på loftstua etter en liten lur på formiddagen..der fant jeg Natalie sovende på gulvet og HP sovende på sofaen,hehe..synes nemlig de var litt stille. Ho hadde til å med tatt på seg pysjen igjen.
BYGGEFEST !

Nå har vi akkurat kommet hjem fra "Byggefest", der var gratis tivoli for barn,Gislw Wink og vennene hans,Byggmester bob,gratis pølse/brus/kaffe,hesteridning ++. Det har regnet å blåst,men det stoppa oss ikke i å ta oss en liten tur,Natalie har vært helt umulius siden ho stod opp..så ut måtte vi bare. Hadde ikke med meg kameraet siden det regnet sånn,hadde vært krise om det hadde blitt ødelagt,men fikk tatt ett par bilder med mobilen da,bedre en ingenting :)

Nå skal jeg snart begynne på middag,idag blir det lammekoteletter med pommes frites og saus,enkelt å greit !

  


NATALIES BURSDAGSOUTFIT!

Da har vi vært i barneselskap,Natalie storkosa seg. Ho spiste pølser,kaker,druer,vannmelon og godis. Dem leika,hadde egen pølsebu som dem betalte med "penger" på,og hadde flasketuten peker på. Natalie var så trøtt når vi kom hjem at ho ville legge seg med en gang, tar på å være en hel dag i barnehagen å så i bursdag :) Kjenner jeg er sliten selv, hadde gleda meg til å sette meg ned å se Cæsar nå,men fotballen ødela den gleden for meg..dumme fotball altså! ! Ha en super kveld alle sammen, har lovet dere en konkurranse snart..og den kommer så snart jeg får pakken i posten :)

PLASK SA DET ! ! !

Nå har vi kommet hjem fra en liten tur ned til vannet, der heiv vi steiner og laga trebåter. Kjempekjekt ! Natalie koset seg masse, når vi kom hjem ble det å lage grøt til kvelds (fjordland denne gangen), var tom for både melk og brød. Natalie ble gla å spiste ei heil skål.

Her er bilder fra vår koselige ettermiddag
Hva har dere gjort idag og hva synes dere om bildene? Ha en super Søndagskveld !

SKOGTUR + MINI KONKURRANSE

Nå har vi akkurat kommet hjem fra skogen,har vært litt gufsevær idag,men vi tok sjansen på en liten tur alikevell. Natalie var ikke helt fornøyd, ho liker nemlig ikke å gå selv..går bra av og til,men idag var ho pottesur. Heldigvis gikk det over da vi  satt oss ned for å spise, ho fikk skive og kjeks. Da koste ho seg ! Vi fikk åsså spist litt blåbær, fikk ikke plukka så mye..skogen var jo helt ribba :(

Vi måtte forte oss tilbake til bilen etter vi hadde spist, det begynte nemlig å pøsregne igjen,hehe. Nå sitter vi iallefall inne i vamen å koser oss;)

Er deres unger gla i å gå i skogen?

 

PS: Husk på mini konkurransen jeg har gående,du kan vinne 6 LIPSMACKERS, trykk HER for å delta ! 

OVERNATTINGSGJEST

I natt har vi hatt overnattingsgjester,og Natalie har for første gang hatt overnatting på rommet sitt. Gikk veldig fint, de begynte å leke med en gang vi hadde lagt dem,og det hadde vi forventa.De sovna ikke før over ti,og det er litt i det seineste laget synes jeg. Når de sovna så seint tenkte jeg at de sikkert kom til å sove ei stund,men der tok jeg jammen feil..hehe,begge var oppe før sju. Nå skal jeg snart lage frokost til dem, resten av folket i hus purker å sover enda,noen må jo opp å ordne å styre ;) ;) *No hard feelings til Thea,Tommy og HP*

I går var en kjempekjekk kveld,vi laga vårruller, det ble supergodt..etterpå var alle så sykt mette at vi bare satt å slappa av litt i stua,litt seinere tok jeg frem ALIAS,var sikker på å gruse Thea og Tommy,men neida..de tok oss,igjen !

Nå skal jeg ned å rydde på kjøkkenet før jeg lager frokost til småtrollene ;) Hadde dere en fin dag i går?

Tok ikke så mange bilder i går,men slenger med disse to her !


Ikke glem konkurranse,de trekkes i kveld :)

B U R S D A G ! !

Nå er vi akkurat kommet hjem fra bursdag,nå venter vi bare på at overnattingsbesøket skal komme..gjett om vi skal kose oss! Natalie gleder seg fælt :P Spørs om det blir så mye Lørdagsgodt da,Natalie forsynte seg nemlig grovt av all godteriet som var i selskapet..sjokolade gikk ned på høykant,hehe. 

Her er ett par bilder av trulta fra idag!


Hva har derre gjort idag?

SPENNENDE OG ARTIG DAG !

Idag skal vi være på farten hele dag, trulta sitter her å skal egentlig spise..prøver å fortelle henne at vi ikke har så god tid,men ho tuller som alltid..kunne ikke de små bare hørt på oss hele tiden,hvor idyllisk hadde ikke hverdagen vært da? Jaja,er vell ureallistisk uansett, men hadde vært fint da. Ikke sant? 

Etterpå skal trulta bade seg, før vi skal finne noe ho kan gå med i bursdagen idag, Lucas fyller 3 år og det skal vi få bli med å feire, Natalie gleder seg veldig. Først må vi til Moa å kjøpe en bursdagsgave,vi er litt treige,Natalie hadde verdens beste kommentar nå ang Moa,ho sa "Du MÅ huske lommeboka di Mamma,der har du pengene dine". Var litt morsomt !

Håper det er mange gode kaker i bursdagen, vet det er barna som skal feire,men jeg elsker kaker..hehe! Flere som liker kaker her?Og hva er isåfall favorittkaka? Etter vi har feira Lucas får vi besøk av Thea som er ei venninneav meg,dattera hennes Aurora som er like gammel som Natalie og kjæresten til Thea Tommy,de skal være her til i morra,Natalie skal ha sin første overnattingsgjest. Spennende !

Må nesten til slutt minne dere på konkurransene jeg har gående, du kan vinne hairaxtansions fra Rapunzel HER ,en pakke med godsaker HER og ett eget designet Iphonedeksel HER , trekker alle vinnerene på Søndag. Allerede neste uke starter jeg opp nye konkurranser,gled dere :)

 

NATALIE ØNSKER ALLE EN KJEMPEGOD HELG!
 

SOMETHING SMELLS FISHY ! !

Idag har Natalie hatt en skikkelig "væresurdag", så vi fant på at vi MÅTTE gjøre noe for å få ho til å glemme at ho hadde stått opp med feil fot. Vi tok ho med til Atlanterhavsparken, det synes ho alltid er kjekt. Der så vi på alle fiskene,vi fikk til å med ta på dem,Natalie synes akkurat det var litt skummelt. Ho fikk pølse,kuli og is..og da var dagen reddet :) 

Her er noen bilder fra turen ! 
 

Vil minne dere om at vinneren av konkurransen kåres klokka 20.00 (Har du ikke meldt deg på,kan det gjøres HER ) Rett etterpå vil jeg starte opp en ny konkurranse :) Har også en nåværende konkurranse der du kan vinne ett superflott armbånd, meld deg på HER ) 

Bake og lekedag + trekker en VINNER i morra !

Idag har vi hatt besøk av Thea og Aurora. Natalie gleda seg fælt til Aurora skulle komme på besøk,de leker kjempefint sammen, Natalie har vært litt surven idag,så Aurora synes ho sutra mye..hehe. Ikke så rart ho er surven når ho ikke vil sove på natta,våkner grytidlig og ikke fikk sove på dagen..da blir man trøtt. Aurora og Natalie var kjempeflinke til å bake, vi trodde de skulle gå lei etter første pizzabollen..men neida,de baka til det ikke var mer deig igjen..tok på fyll og ost til å med,så jeg og Thea fikk ikke gjort noe :P

Pizzabollene ble kjempegode,og ungene spiste godt :)

Etter maten dro de opp på rommet å leika,vi fikk ikke være med..de skulle være der heeelt aleine,og det er jo greit det da,hehe. Etter noen timer lagde vi lasagne,det ble kjempegodt..og ungene spiste til å med godt da å, så når vi var ferdig fikk de is..da var det glede i hus ;) 

Nå er klokka snart sju,og Natalie er dautrøtt..så ho skal få lov å legge seg tidlig idag..ikke vits å ha en survete å grinete unge oppe bare for å ha ho våken litt til,da kan ho heller få lov å legge seg :)

Har jo to konkurranser gående på bloggen nå,den ene kan dere vinne en stor pakke med HM-ting..for å være med trykk HER

På den andre konkurransen kan dere vinne ett superflott armbånd, for å være med trykk HER

BILDER FRA DAGEN


Har dere en fin Lørdag? :)

RØRTE BRINGEBÆR!

Idag har vi hatt strålende vær, det begynte grått..men utpå dagen ble det veldig varmt. Vi gikk ned i skogen å plukka bær, Natalie var ikke heeelt gira..så det ble jeg og HP som plukka mest :)
Natalie var mest opptatt av kjeksene vi hadde med oss,hehe.

Når vi kom hjem var vi ute å hoppa litt på trampoline å kosa oss ut i hagen, HP satt å sorterte alle bringebærene vi hadde plukket. Etterhvert gikk vi inn å Natalie fikk lov å hjelpe til med å røre alle bærene, ble kjempenammis,så til kvelds blir det stekte rundstykker med rørte bringebær,namnam..gleder meg!! :)

Har dere hatt en fin dag?  Minner på konkurransen jeg har gående, den finner dere HER
Så det ikke godt ut?? :)

Lekeland

Idag har det ikke vært så fint vær,så vi dro til Lekeland til Natalies store begeistring..ho elsker lekeland ! :) Vi var der i 2 timer, det er mer en nok :P Natalie var trøtt som en dupp når vi kom hjem,så ho fikk sove i en halvtime,orka ikke suring resten av dagen..det skjer nemlig om ho ikke får slappe av litt når ho er så trøtt som ho var.

Nå sitter trulta å pusler puslespill på Ipaden,det synes ho er kjempekjekt..litt seinere skal vi se om ho vil spille WII med oss,hehe ;) I kveld skal jeg lage en "Rips dessert",tror den kommer til å bli kjempegod,tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere,så er bare å vente i spenning ;)

 

Her er noen bilder fra dagen, fikk ikke tatt så mange..men litt er bedre en ingenting ;) 

MIN STØRSTE KJÆRLIGHET ! Trampoline og kjøretime

Idag har jeg hatt kjøretime, begynte såvidt med bykjøring sist..og hadde det idag å + flettefelt og feltskifte, utrolig kjekt å kjøre bil synes jeg..gleder meg til å få lappen sånn at jeg kan kjøre på egenhånd,skal bli en lykkedag!! En ting som er UTROLIG irriterende er når folk ikke blinker i rundkjøringene, skjedde flere ganger idag..aner jo ikke hvor dem skal når dem ikke blinker!! Så om du har lappen, HUSK å blink i rundkjøringer,viktig! :P

Natalie har fått trampoline idag, var lykke i hus da kan dere tenke..vet det er litt seint, men Åse Marie (mammaen til HP) fikk kjøpt den brukt, og da måtte ho bare slå til,bedre seint enn aldri sier nå jeg ;) (Sikkerhetsnett skal vi kjøpe i morra,til de som lurer på hvorfor vi ikke har det på :)  )

Ellers så har Natalie vært superflink i barnehagen idag å, eneste er at ho ikke vil gå på do der..ho går å holder seg hele dagen,så det må vi få prøvd å få gjort noe med. Jeg skal faktisk snart legge meg nå, Natalie er allerede i seng..ho var stuuuptrøtt, jeg føler jeg går i søvne..men MÅ se Hotel Cæsar først, begynte jo på igjen i går..spennende er det :P :P

 

Her er noen bilder fra dagen idag

 

Bær og frukt vokser å gror i hagen, noe begynner å bli modent..så må vell ut å plukke snart :)
hahahahaEnda mer hahahaha
Har dere hatt en fin dag? Noen som ser på Cæsar? :)

Kommer foressten en ny konkurranse snart,så er bare å følge med :)

Bildedryss

Idag har vi vært ute å leika oss,har ikke vært sommer..har blåst  litt nordavind,men vi har kost oss alikavell :) Elsker å ta bilder..har med meg kameraet så ofte jeg kan :)
Ser dere hvem denne katten minner om? :)


Hva har dere gjort idag?

Kjempekjekk HELG!

Sorry for null blogging i helga,er rett å slett ikke vært tid til det. Fredag ettermiddag begynte utdrikningslaget til ei veninne som skal gifte seg snart. Vi var en haug med jenter som "kidnappa" ho på fra Coop Obs. Dette utdrikningslaget varte helt til Lørdag,jeg kom vell hjem når klokka var tre,halv fire på natta tenker jeg. Var såååå sliten, natt til Lørdag overnatta vi nemlig på ei hytte,og der fikk jeg ikke sove. Så det var temmelig godt å legge seg Lørdagsnatta ja. På Søndagen dro vi å henta Natalie,å tok ho med oss ned på stranda for å møte ei veninne og datteren hennes. Det var jo så greit vær, vi ble lurt. Hadde vært der nede i ti minutter da det begynte å skye over og det blåste kald nordavind.

Det begynte å regne......Så da var det bare å springe opp i bilene igjen å kjøre hjem igjen,kjedelig at vi aldri skal få kunne lov å planlegge utedager.

Når vi kom hjem satt vi på "Happy Feet" på film og drakk kakao. Klokka halv ti gikk vi å la oss,sov til over 8. Det har jeg ikke gjort på lenge :p

 

NATALIE BLE KJEMPEGLA FOR MINNISLØYFE (som blinka)  OG TUTUSKJØRT (det var dette alle sammen gikk med på utrdikningslaget i helga,hehe)

Er det noen av dere som har vært med på utdrikningslag?

På tur i fjøra

Idag har vi kosa oss, på ettermiddagen fikk vi besøk av oldemora til Natalie,tanta mi og søskenbarnet mitt. Natalie fikk to pakker og var storfornøyd,alle måtte en å en være med opp på rommet å se også. Natalie er alltid veldig snill å flink når vi har besøk,kjekt :) Etter besøket var dratt fant vi ut at vi skulle gå en kveldstur ned i fjøra å se hva vi kunne finne der,Natalie synes det var litt skummelt å gå ned dit,siden HP ikke fant den skikkelig stien vi skulle gå på, var litt vanskelig å gå da ja..hehe.

Men vi fant fjøra til slutt og Natalie synes det var kjempe kjekt..vi fant skjell,krabbe,snegler og steiner..vi laga til å med en båt som vi sjøsatte på vannet :) Vi klarte å miste minni da,favorittbamsen til Natalie..så HP måtte opp igjen i "skogen" å leite, heldigvis fant vi den igjen,tror ikke det hadde blitt lett å legge Natalie uten.

Her er noen bilder fra den lille kveldsturen våres ned i fjøra og av de rare tingene vi fant der.En koselig kveld er over,nå skal Natalie lalle seg..litt på overtid,men det går fint :) Natalie er fornøyd,til å med fått stjerne på kalenderen idag,ett nytt belønningssytem..funker som bare det ;)

Ha en super kveld alle sammen !

hits