Hverdagen med mine kjære

HUSKER DERE DETTE?

Når jeg var liten husker jeg det var så koselig å sitte inne på mørke høst/vinter kvelder å dryppe lys..kunne sitte i evigheter å bare dryppe med mange forskjellige farger.Idag har Natalie fått prøve seg på det,var litt skummelt synes ho,men det gikk bra. Til å med dukka fikk prøve !

Holdt dere på med dette når dere var mindre? :)


"THE GIRL IN THE FOREST"

Redigerte ett av photoshoot bildene mine,synes det ble litt stilig så måtte jo dele det med dere. Hva synes dere? Elsker photoshoots,håper det blir noe snø her snart sånn at jeg kan dra med meg typen ut å ta noen bilder av meg,hehe.

Kvaliteten på bildet er jo desverre svekket siden det må skaleres ned så mye. (Husk konkurransene jeg har gående : SMILELAB-TANNBLEKING, DUKKEMOR OG PAKKEKALENDER ! )
LAG LOGO,VINN SPLITTER NY VOGN ELLER 5000 KRONER

www.barneskilt.no har en konkurranse gående. De skal pusse opp nettstedet å trenger en ny logo. Man kan vinne en helt ny TFK vogn eller 5000 kroner, jeg sendte inn to logo-forslag til dem. Synes at alle kreative sjeler kan være med. For å delta,sjekk ut facebook-siden deres HER , (dette er IKKE ett sponset innlegg)

 

Her er ett av mine forslag (litt små-plukk på den,men det kan ordnes)
Hva synes dere?

 

KOLLASJ TIL SILJE (SILJEMILF)

Leser Silje sin blogg fast,ho har morsomme og gode innlegg å legger alltid ut mange fine bilder. Nå har prinsessene hennes vært på photoshoot på Lillys Studio , en fantastisk flink fotograf som jeg har hørt mye bra om. Kjenner mange som har brukt Lillys Studio og alle har bare positive ting å fortelle. Lillys Studio hører til i Ålesund.

Silje har nå lagt ut kjempefine bilder av Lykke og Celine,helt nydelige ble dem..så jeg ville leke meg litt med de i photoshop (Jeg sendte bildet til Silje å fikk tillatelse av henne til å poste det i ett innlegg)

 Hva synes dere?

 

DEN VAKRE HØSTEN

Jeg personelig elsker høsten,den har så mye vakkert med seg, og selv om man begynner å kjenne at vinteren er påvei ,er det så utrolig mange fine farger ute i naturen nå,man blir jo helt bergtatt. Høsten er garantert en av mine favoritt årstider,nesten bedre en sommeren :)


Har ikke høsten vakre farger?


NY HEADER

Har fått meg ny header igjen, er ikke helt fornøyd..men det får bare være,det ble som det ble :)

Hva synes dere?
INSTAGRAM COLLAGE

Når man er syk er det ikke så mye å finne på,ligger her å hoster og harker. Ikke gøy i det hele tatt,så driver å leker meg litt med Instagram.

Her er resultatet! (Heter anetter84 på instagram,bare å følge meg..følger deg tilbake)


Natalie er foressten med pappaen sin i helga,litt deilig å få pleiet syken litt..sikker på ho koser seg masse.

TIL MAMMATILMICHELLE !

Jeg laget akkurat noe til mammatilmichelle.blogg.no,Anna ! Leser bloggen hennes fast,og siden jeg selv er mor og har selv vært 16 år engang, kan jeg tenke meg hvor tøft det var for henne å bli gravid i så ung alder.Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke hadde taklet å ha barn så ung.Synes denne jenta er så modig å sterk,vet det finnes mange unge mødre i verden,men denne jenta har fortalt oss sin historie på en utrolig fin måte. Synes ingenting om alle de som skrev stygge kommentarer på innleggene hennes, ho er bare ei jente som forteller historien sin,som alle andre som blogger. Ho er kanskje ung, men hvorfor skal hun få pes for det? Nei,slutt å skriv stygge kommentarer,det gjelder ikke bare til Anna. 

Her er iallefall det jeg laget. Stå på Anna ;)
Hva synes dere om de som skriver stygge kommentarer?

Ny BILDERAMME !

Her om dagen var jeg på Moa,var tilfeldigvis innom Fotoknudsen..egentlig bare for å kikke,men fant ei kjempefin fotoramme,den kosta bare 79 kroner. Har jo akkurat fremkalt en masse bilder..så passet perfekt ! :) Har ikke fått hengt den opp enda da,må finne en fin plass til den :) 

Her er den !Hva synes dere?

Laget bilde i photoshop

Har begynt å lage bilder i photoshop, er kjempeartig ! ! :)

Dette er mitt beste resultat så langt,enda mer øving som må til da.

 

Har brukt mange bilder,klippa,lima,farget osv :) Bilder har jeg kalt "Monsteret i havet"Hva synes dere?

Redigerte bilder !

Satt å kjeder meg litt å tenkte jeg skulle redigere noen bilder, her ble resultatet.

  FØR

ETTER


FØR


ETTER

 

Ikke mitt beste da,gjorde det bare i full fart ! Hva synes dere?

Nå er det Paradise ! ! 

Picmonkey, gratis redigeringsprogram!

Fant ett gratis redigeringsprogram isted, funker helt flott når du vil gjøre noe spesielt med bildene dine! :) Savner litt mer spesial-effekter da..men det kan jeg gjøre i photoshop :) Her er to bilder jeg redigerte nå! Trykk HER for å komme til siden :)
Kunstveggen til Natalie

Natalie lager masse fint,så nå har vi hengt opp noe av det på kunstveggen hennes :) Så stolt :)

Dette er bare noeee da,men kan ikke henge opp absolutt alt :)

Ha en superduper dag!

Scrapping!

Når trulta var mindre begynte jeg å scrappe, er kjempegøy..men det siste året har jeg så å si ikke fått gjort noe..det er både tidkrevende og det koster en del penger..men tror jeg må begynne igjen snart :) Tenkte iallefall jeg skulle vise dere sidene jeg er mest fornøyd med, må huske at jeg var helt nybegynner når jeg lagde dem :P 

Idag har vi foressten ikke gjort noenting, har blåst å regna i hele dag..så vi har vært inne hele tiden..utenom den lille halvtimen vi var på butikken å handla :P Så ingenting interesant som har skjedd :) 

Natalie hilser å sier hallo til kjente å ukjente! :)


Ha en kjempefin kveld alle sammen,jeg skal laste ned siste episoden som har kommet ut av Frustrerte Fruer..gleder meg ;) ser dere på det? :)

Hobbytid!

Nå har jeg og Natalie hatt ei lita hobbystund..er ikke så lenge ho gidder å sitte,men vi fikk jo laga noe da i det minste ;) Hadde det iallefall veldig kjekt!Dere skal idag da? :)

Fotoshoot hjemme :)

Hehe,veldig amatørmessig dette her da,gjort på 5 min :p men,men....skulle ønske jeg hadde eget studio..var jo hos fotograf idag og ble missunnelig på alt utstyret :P Er jo svindyrt å drive å gå til fotograf :/ Natalie ville helst ikke bli tatt bilde av , så om man skal ta bilder av barn i studio må man ha tålmodighet, får håpe det ble noen bra bilder ut av det,tror det da,gleder meg iallefall til å se resultatet.

Her er iallefall de vi tok hjemme :P


Skal redigere dem senere,sånn at dem blir liiitt bedre iallefall..hehe ;)


Redigering av bilder :)

Her er bildet før redigering!

 

Her er bildet etter,skifta fargen på dressen..ble litt ujevnt helt nede til høyre..men pyttsann! :P

Her beholdt jeg fargen på jakken hennes,og gjorde øynene klar blå :P


Er helt ny på sånn type redigering,så ikke mobb :)

 

Hva synes dere?

Middagsplan for 8 dager

Nå har jeg skrevet ny ukesplan for middag,skriver plan for ei uke av og til lenger. Så drar vi å handler alt vi trenger, på denne måten slipper vi å dra ofte i butikken..og vi sparer dessuten penger.

Torsdag : Kjøttdeigform
Fredag   : Rester 
Lørdag   : Burritos
Søndag :  Kremet pasta m/kylling 
Mandag : Laks med pasta
Tirsdag : Kjøttkaker (hjemmelaget)
Onsdag : Torsk i form m/grønnsaker
Torsdag : Pølsegrateng
Fredag : Rester

Planlegger også om vi skal bake noe til uka, og neste uke står Skinke/oste horn på menyen!


bruker ofte Appen til Rema 1000 som inspirasjon når jeg skriver middagsplan!

Pleier dere å skrive ukesplan?Eller handler dere mange ganger i uka?
 

 


 

Redigering av bilder (Trollskog)

Da har jeg begynt å prøve meg på å redigere bilder..er ikke så veldig flink enda, men man må jo øve for å bli bedre..må man ikke det da? :) Beklager for små bilder :/

 

Bilde uten redigering


Bilde med redigeringSynes? :)

VINN goodiebag med masse stæsj!

Har en konkurranse gående her på bloggen,du kan vinne en goodiebag med masse kule stæsj!

Trykk HER for å komme til konkurransen og Lykke til!
Hva vil du ha i GOODIEBAGEN?

Som skrevet i tidligere innlegg skal jeg dele ut en goodiebag, det eneste dere trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER :) Bonuspoeng for å skrive ett innlegg om konkurransen på bloggen din :)

Men..over til overskrifta, har enda ikke kjøpt denne goodiebagen enda..tenkte jeg skulle gjøre det idag..Så da lurer jeg på..Hva vil DU skal være i den? :)  Husk å kommenter innlegget om du liker facebook siden.

Ha en superduper dag!

-Anette-

 
Litt julesteming

Har aldri vært fan av en hel drøss med julepynt,synes det er mye pynt som ser så tacky ut..iallefall om det blir for mye, så vi har bare litt julepynt i hus, skal selvfølgelig ha juletre,men det tar vi opp seinere ;)
Blir kanskje litt mer julepynt også,får se ;) 

Her er iallefall litt julesteming til dere fra huset vårt ;)


På hylla i loftstua;)Kjøkkenet vårt :)På kista under vinduet på stua :)Disse to står på kjøkkenbenken våres :)Julemusa har fått plass i vinduet,blir kanskje flytta på litt :)Spisebordet vårt ;)Nissene sitter på sofaen på loftstua :)

Har dere pyntet mye til jul?

KONKURANSE! VINN SKO!

Kom over denne konkurransen, man kan vinne ett par superlekre sko.. Sanne og Celine er  jenter fra Vestby, de har DENNE bloggen.. Trykk på linken for å komme til konkurransen ! 

Disse skoene kan du vinne,de har to par. Ett i str 37, det andre i str 38 !

Lykke til ;) 

PS: Lik facebook sida mi og vinn premier når jeg har fått nok likes ;)

Walk in Closet

Nå har vi fått i orden garderoben..nesten da..ikke alt det var plass til der,så vi har ett par kommoder i tillegg..tror jeg stjal mesteparten av plassen,har litt mer klær kan man si ;) Men ting begynner å ordne seg iallefall..og bra er det!

Natalie har fremdeles vannkopper, ho har sikkert 150 prikker..synes sååå synd i ho..masse feber har ho hatt nå i 3 dager og ho vil ikke spise noe som helst..gleder meg til det er over iallefall,sånn at vi kan utforske uteområdene her!

Her er iallefall bilde av garderoben vår :)


Hva har dere gjort idag da? :)

Konkurranse hos anettehsu.blogg.no

I denne konkurransen kan du vinne en "ministyler",det har jeg kjempelyst på nå..siden jeg akkurat har klipt meg

 

Får bare krysse fingrene ;)


Trykk på bildet  for å bli med DU også ;)

 

Vinn premier, trykk her! :)

Lager DU den beste headeren? Da får du en pakke i posten når konkurransen er over, premien er hemmelig til i morra ;) Men den blir bra,det lover jeg!

HIT for bilder du kan bruke og mer informasjon ;)

De som ikke er flinke på headere,kan vinne en liten ekstra premie ved å like facebook sida mi HER =)

Lykke til ;)
 

Header

Satt å kjeda meg litt..så lagde en header :)

 

Ha en finfin kveld videre :)

Konkurranse, vinn masse kult stæsj

Tenkte jeg kunne ha en liten konkurranse  jeg, hadde litt stående som aldri er brukt,og som heller aldri kommer til å bli brukt..så istedenfor å hive det tenkte jeg at en av mine lesere kunne få det :)

Det eneste du må gjøre er :  

- Å linke til denne konkurransen på bloggen din
- Kommentere på dette innlegget

Enkelt å greit :)

Dette kan du vinne 
Ha en fin Søndag :) Trekker en vinner på Onsdag :)

Headerkjedsomhet :P

Akkurat nå har jeg ingen header på vent..så tok å lagde en med bilder jeg fant fra Illuison og noen random hundevalper jeg fant på google :P Kjeder meg ja..måtte ta ei pause fra all husarbeidet..men må vell snart begynne igjen, støvsuge og tørke støv :P Åsså er det middagen da, idag blir det hjemmelagede kjøttkaker m/hjemmelaget kålstuing..NAM!!Stilig? :p Bestille header, gå under kategorien "Header" å finn opplysninger der ;)

1 uke til Paris-tur!

Nå er det bare ei uke til vi skal til Paris, og jeg gleder meg som en liten unge..har gleda meg kjempelenge til denne turen, har aldri vært i Paris før..har hørt at det er helt fantastisk der! Vi skal på fine resturanter å spise, og se på nydelige ting.. og det blir garantert noe shopping..hehe! Vi skal være der i 4 dager, 4 dager som sikkert kommer til å fly avgårde.. Eneste jeg gruer meg til er flyturen, er ikke spesielt gla i å fly igrunn.. ikke bare har jeg flyskrekk, men jeg får så sykt med dotter i ørene, de tetter seg så å si helt.. så jeg er nesten stokk døv når vi er oppi lufta,hehe!

Trulta skal være hjemme,ho får ikke lov å bli med..hehehe ;)

  Noen som har vært i Paris som kan anbefale noe? 

Anette

hits