Hverdagen med mine kjære

VINN EN JULEGAVE TIL EI PRINSESSE !

(avsluttet)

 

Da er jeg blitt så heldig at "Dukkemor-hårpynt til små prinsesser" har sponset meg med en gavepose med nydelig hårpynt. Natalie har selv hårpynt fra Dukkemor,og det er helt nydelig. Så har du en liten prinsesse selv,har du kanskje en lillesøster eller kjenner du noen som har ei lita prinesse? Da er dette konkurransen for deg ! Hva er vell bedre enn å kunne gi en nydelig gavepose med hårpynt vekk i julegave?Eller kanskje få pyntet opp prinsessa di til julaften? Jeg vet iallefall om mange prinsesser som hadde blitt gla for pynt fra Dukkemor ! 

Gaveposen har en verdi på 300 kroner.

 
For å delta i konkurransen må du :

*Like dukkemor på facebook HER
*Gjerne Lik innlegget ved å trykke på facebook-knappen under innlegget.
*Kommenter med mail og navn ! 

For å kunne vinne denne konkurransen MÅ du ha facebook. Del gjerne denne konkurransen videre,Dukkemor fortjener å komme opp i 1000 likere og flere også!

 

 Her er ett lite utvalg av hva "Dukkemor" har på lager.Her er Natalie med nydelig hårpynt fra "Dukkemor" !
ANBEFALING-DREAMEXTENSIONS

For noen dager siden mottok jeg hairextensions fra www.dreamextensions.no , jeg er superfornøyd med produktet.

Dreamextensions er syntetisk hår,men det føles akkurat ut som ditt eget. Det er mykt og behagelig,og det går an å bruke både rettetang og krølltang på det. Fantastisk ikke sant? 

Det er superenkelt å ta det på,tok meg max 5 minutter. Kjempegreit om man har dårlig tid før man må fyke ut av dørene. 

 

Her er en video som demonstrerer hvor enkelt det er å ta på !

 

DE HAR NÅ JULESALG TIL DERE SOM VIL HA FLOTT OG NYTT HÅR TIL JUL
 

 

Mange bloggere,bla TCMN har anbefalt dette produktet på bloggen sin,les mer om hva bloggerene synes HER !

 

De har nå salg på hairextensions,og trenger du nytt hår før jul er dette plassen å bestille det på. De har i tillegg utrolig rask levering,tok bare ett par dager før det lå i postkassen min. 

Her er hvordan det ble på meg ,fargen var også SPOT ON!Har du kjøpt hår på dreamextension?

(sponset)

 

FØR/ETTER BILDER - EXTENSIONS

Som dere vet har jeg fått en pakke sponset av Dream Extensions, nå har jeg fått tatt noen kjappe før og etter bilder. Skikkelig omtale av produktet kommer seinere, dere lurer vell på hvordan syntetisk hår kan tåle både rettetang og krølltang,det kan du altså gjøre med dette håret,selv om det er syntetisk. Også er det billig i tillegg !FØR OG ETTERBILDER / BEDRE BILDER KOMMER I MORRA!HVA SYNES DERE? 

HAR FÅTT SPONSORPAKKEN!

Gikk ned å sjekket posten og gjett hva som lå der? En hentelapp fra dreamextansions, det reddet virkelig dagen min,dagen har nemlig ikke vært så veldig bra!! Superhappy ! ! Noen som vil se etter jeg har vært å hentet den? 
NY SPONSOR - DREAMEXTANSIONS

Fikk en hyggelig mail i går fra dreamextansions og snart får jeg extansions i postkassa,å som jeg gleder meg. Dette håret er syntetisk,men du kan rette det,krølle det og style det akkurat som ditt eget hår. Gleder meg virkelig til å teste ut,ta bilder og skrive hva jeg synes om det . Er sikker på jeg blir storfornøyd. Og det beste av alt,det er ikke dyrt! Så følg med dere :)

De har nå 20% på varene !
HVORDAN FÅ SPONSOR TIL BLOGGEN

Tenkte jeg skulle dele noen tips til dere om hvordan dere kan få sponsor til bloggen deres, det kommer selvfølgelig an på lesertallet og hvor flinke dere er til å oppdatere. Aller helst må du ha over 1000 lesere i uken,og mange vil også at dere skal ha fler. Har selv fått mange nei,men det er bare å prøve seg,ingen som biter.

Det dere kan gjøre er :

*Send mail hvor dere presenterer bloggen deres,og hvorfor du vil at denne bedriften skal sponse deg.

*Send med statistikk over den siste måneden,om du har facebook side til bloggen kan du sende med denne statistikken også.

*Husk at du må høres seriøs ut,ikke bruk mange smilefjes eller virk usikker.

*Ikke bruk sponsetblogg.no, jeg synes denne siden er oppskrytt. Let heller selv,handler bloggen din feks om makeup,let etter nettsider som selger makeup.

*Let gjerne etter litt mindre bedrifter,sjekk om de har facebook-sider,hvor mange likere de har osv. Mange vil nemlig at konkurransene som du skal ha skal øke antall likere på siden deres,så har dem mange hundretusen likere fra før,så sponser de nok ikke en som ikke er toppblogger.

*Jeg sier også at jeg skal legge inn link/bilde i sidebaren. Disse linkene lager jeg selv om ikke dem har eget bilde/link til dette formålet. 

*PASS PÅ SKRIVEFEIL,om det er noe rusk her å der går det sikkert greit,men pass på at det ikke er skrivefeil i hver setning.

*Ha en egen  mail som du bruker til å kontakte sponsorer med,ikke bruk en gammel hotmailadresse som feks : crazygirl89. Det gir ikke ett bra inntrykk.

*Du kan heller ikke forvente at noen vil sponse deg om du er en nyoppstarta blogg,bruk tid på bloggen din,få lesere først.

Håper disse tipsene hjelper dere litt på vei !

Har også en konkurranse gående HER 

VINNERENE ! !

Da har jeg trukket vinnerene av konkurransene,surpirsepakken blir trukket i morra. Til dere som ikke vant,ikke fortvil..dere kan fremdeles melde dere på surprisepakke konkurransen og neste uke kommer det enda flere konkurranser,så stay tuned ! Om vinnerene kunne sendt meg sitt fulle navn til meg på mail : Lille_Nette@hotmail.com , sånn at personlig almanakk og frydaze kan sjekke at dere har likt siden deres,så hadde det vært supert !

 

Vinneren av personlig almanakk ble MAMMA TIL CHRISTELLE  ho skriver denne bloggen. Ho skrev denne kommentaren om hvorfor ho ønsket å vinne "Jeg vill gjerne vinne personelig almanakk fordi dette er det eneste mamma ønsker deg til jul og siden jeg ikke får noe støtte fra NAV er til og med 200,- for en julegave vaskelig. Da vi kun før får 970,- i måneden i barnebidrag, Må ut i jobb nå om jeg ikke får støtte fra NAV med ei datter på snart 2 måneder så vill jo helt være hjemme med henne." 

Kjenner meg godt igjen i å det å ikke få nok penger av NAV, håper du ble gla nå!
 

 

Vinneren av personlig mobildeksel er Veronica, ho skriver DENNE bloggen,Gratulerer ! Denne konkurransen ble trukket via random.orgGratulerer så masse til vinnerene,håper dere blir fornøyde med premiene !

dw12dt

3 KONKURRANSER !

Har nå hele tre konkurranser ute,du kan vinne en personlig almanakk,personlig mobildeksel og en surprisepakke. Du kan godt melde deg på alle tre konkurransene !  Trykk på bildene for å komme til konkurransene. 

(NB: For å vinne personlig almanakk og mobildeksel MÅ dere ha facebook) 

 

 

MOBILDEKSEL FRA FRYDAZEPERSONLIG ALMANAKKSURPRISEPAKKE
dw12dt

VINN EGETDESIGNET MOBILDEKSEL !

(TRUKKET)

Har vært så heldig å bli sponset av www.frydaze.com , jeg får lov å dele ut ett gavekort til en heldig leser. Vinneren kan selv gå inn å designe sitt helt unike telefon deksel, du trenger ikke ha IPHONE,de har mange andre telefoner å velge mellom. 

Jeg laget disse dekselene bare for å vise hvor fint det kan bli..Så er dere med? Det du trenger å gjøre er å like Frydyze på facebook HER ! Du må også kommentere i innlegget at du er med !

 

 

VINN PERSONLIG ALMANAKK

(TRUKKET)

Er så heldig at jeg har blitt sponset av www.personligalmanakk.com , og i den anledningen er jeg så heldig å få dele ut en helt egen personlig almanakk til en heldig leser. Jeg synes disse er helt super, jeg er veldig distre av meg og da er det supert å kunne ha en helt egen avtalebok som er bare MIN.

Ved å lage din egen personlige almanakk kan du velge akkurat hvordan den skal se ut både foran,bak og inni,supert ikke sant? Du kan også velge mellom en herlig designkolleksjon for 2013 om du ikke ønsker personlige bilder.

Alt du trenger å gjøre er å

*Like personlig almanakk på facebook HER (dette blir sjekket)
*Skriv i kommentarfeltet at du er med,husk mail 

Man kan kun delta en gang, du trenger ikke blogg for å delta. Du kan gjerne dele/like innlegget ved å bruke facebook knappen under innlegget :)

Konkurransen trekkes på SØNDAG,lykke til alle sammen !

 

Her er hvordan jeg skal ha min personlige almanakk
dw12dt

VINNEREN AV MIINTO GAVEKORT !

Da har jeg trukket vinneren av Miinto gavekortet.

Vinneren ble...

Martine Kvam ! Til dere som ikke vant,fortvil ikke..kanskje kommer det en ny konkurranse ganske snart?
VINN GAVEKORT FRA MIINTO

Har vært så heldig å blitt sponset av miinto , i den anledningen vil jeg gjerne gi en av dere ett gavekort på 200 kroner. De har nå stort salg og kan man få fine ting til 200 kroner.Noe dere kan få for under to hundre kroner er blant annet det som er vist på bildene under, ellers har miinto mye annet fint. De har merker fra :

  • Tiger of Sweden
  • Samsøe Samsøe
  • Filippa K
  • Ilse Jacobsen
  • + mange fler

Det dere må gjøre for å delta i konkurransen er :

* Like min facebookside HER
*Kommentere dette innlegget med at dere er med + mailadresse
 


 

 

Trykk på bildet for å komme til MIINTOHER ER PREMIENE !

Da har jeg vært på posten å hentet pakkene :P

Her er premien både fra Make Up Mekka og Bambino (Jeg trekker to vinnere på Bambino konkurransen som får ett sett hver)


NY SPONSOR OG NY KONKURRANSE !

Jeg har vært så heldig å få lov å lodde ut 3 produkter fra Bambino, Bambino har mange  produkter til små barn. Flasker,tutekopper,smekker,smokker o.l.

Dette er det dere kan vinne : Ett matkit fra Bambino, det inneholder en tutekopp som er helt tett,en myk og god smekke og barnets første bestikk :) (trykk på bildene for å lese mer om produktet)

   


Du kan melde deg på ved å gjøre følgende.

*Like facebooksiden til BAMBINO, gjøres HER

*Trykk gjerne liker og del på facebook-knappen under innlegget

*Kommenter dette innlegget ved at du er med,husk mailadresse !

 

HAR OGSÅ 2 ANDRE KONKURRANSER GÅENDE (UNDER KATEGORIER)

hits