Hverdagen med mine kjære

ENDELIG NY KONKURRANSE !

Da setter jeg igang en ny konkurranse,premien denne gangen er ett "smokey eye" sett fra Depend,dette vant jeg i en av julekalenderene jeg deltok på,og det er ikke fordi jeg ikke likte det jeg velger å gi det til en av dere,har to smokey eye sett fra før. Det andre er en powder brush fra Ori Flame. (sminkemappen er plastikk rundt,så den er IKKE brukt fra før)

Vil du vinne dette? Det eneste du trenger å gjøre er :

*Like min facebookside HER
*Kommentere dette innlegget (husk mail)

Dere kan gjerne dele konkurransen ved å trykke på facebook-knappen under innlegget. Blir jeg kjempegla for ! Har du ikke facebook kan du nevne konkurransen i ett blogginnlegg og legge ved link til konkurransen.

(beklager for dårlig bilde,tok med galaxyen min)
NY KONKURRANSE,VINN SMINKE ++

Nå sitter jeg å ser "Tre nøtter til Askepott",da kommer jeg i skikkelig julestemning. Fikk også en pakke i posten idag og noe av innholdet skal dere få,er en skikkelig fin premie som jeg bestilte fra www.eastandcosmetics.com . De har superbillige varer og ikke minst kort leveringstid!

Denne gangen trekker jeg to vinnere. For å delta må du like facebooksiden min HER og like innlegget ved å trykke på facebook-knappen under innlegget. (Got 2 Be konkurransen trekkes 2.juledag,den kan du melde deg på ved å trykke HER

NB: Husk mail når du kommenterer.


PREMIER JEG HAR VUNNET

Da jeg hentet posten idag lå der en pakke,den var fra iana.blogg.no , det var en foundation og en lipgloss. Kjempefornøyd,og bra jeg trengte en ny foundation også.

 

Hentet en pakke i går også,den var fra www.maritasunshine.blogg.no , det var produkter fra Oriflame. Veldig fornøyd med denne pakken også, brukte sølvneglelakken på jobb idag siden barna i barnehagen skulle ha julebord,dem synes det var veldig fint ;)Har dere vunnet premier fra bloggere på blogg.no?

VINN GOT 2 BE PRODUKT OG EOS LIPBALM

Da setter jeg igang enda en ny konkurranse, denne gangen kan du vinne "Play it straight " fra Got2Be, meld deg på HER
HYTTEBYGGING / KONKURRANSE?

Natalie og jeg bygget hytte for noen dager siden,kjempekjekt utenom at jeg ikke fikk lov å være der inne,det var det kun ho og dukka som fikk være,hehe. Natalie er nå 3 1/2 år og begynner å bli ganske bestemt på ting,noen ganger er det veldig morsomt..andre ganger ikke,dere med barn på samme alder vet hva jeg snakker om,hehe. Ho har også sagt at når det blir jul så skal ho hjelpe oss med å pakke opp våre pakker,for det klarer vi ikke selv og ho er mye bedre til det. Vi får jo se hvor lenge ho gidder å sitte å hjelpe oss,blir spennende.

Nå er Natalie med pappaen sin, og vi her hjemme skal rydde og vaske litt før ho kommer hjem. Er ikke så veldig gira,var på julebord i går og jeg har litt vondt i hodet..men,men..kun min egen feil ;) 

Er det forressten noen av dere som ønsker å vinne dette? Er litt skuffa over at lesertallet mitt har dalt den siste uken,vet jeg ikke får blogget like mye som før med ny jobb osv,men hadde satt stor pris på om dere tok turen innom å la igjen ett lite spor :) Har en konkurranse gående der dere kan vinne Got 2 Be "Play it straight" HER . Men også lyst å dele ut tingene på bildet under om det er interesse for det ;)
Ha en superflott 3.Søndag i Advent ! 

VINN GOT 2 BE "PLAY IT STRAIGHT"

Da setter jeg igang enda en ny konkurranse, denne gangen kan du vinne "Play it straight " fra Got2Be. Har også lagt med en EOS lipbalm med sitronsmak..herlig er den !

For å delta må du :

*Like min facebook sideHER    
*Lik innlegget ved bruk av facebook knappen
*Kommentere at du er med (husk mail)

Det blir sjekket om den som vinner har likt siden min.

Lykke til ! 

JEG VAR EN AV DE 200 HELDIGE

I går fikk jeg en pakkelapp i postkassen,skjønte ingenting før jeg hadde hentet pakken å åpnet den. Det var mascanyheten "Clump Defy" fra Max Factor. Gjett om jeg ble gla,hadde egentlig helt glemt av at jeg hadde meldt meg på.

Prøvde mascaraen med en gang,og den var helt super..den holdt det den lovet.ingen klumper og vippene ble lange og fine. Har du lyst på denne mascaren selges den nå KUN på Hennes og Mauritz. Flere kjeder får den inn i Februar 2013,løp å kjøp folkens!

 
cl88ut

VINN EGETDESIGNET MOBILDEKSEL !

Da skal jeg dele ut enda ett mobil-deksel, de som vinner vil få en kode av meg som de kan bruke på nettbutikken www.frydaze.com . Frydaze har deksel til de fleste mobiler,ikke bare Iphone.

For å delta må du :

*Like min facebook-side HER
*Trykk lik/del på facebook-knappen under innlegget.

Lykke til ! :)
SE HER DA ! ! TO OVERRASKELSER PÅ EN GANG!

Åpnet mailen min idag,og da hadde jeg fått mail fra max factor. Hadde vunnet luke nummer 10 i julekalenderen deres. Jippi ! I tillegg til dette fant jeg en hentelapp i postkassen,jeg ante ikke hva det kunne være og var spent da jeg hadde hentet pakken på posten. Hadde vunnet en konkurranse på http://anettehsu.blogg.no/ , som har mange fine konkurranser nå i Desember !

 

Gratulerer! 


Du har vunnet Max Factor Lipfinity den 10 Desember i Max Factor sin julekalender. 


Vennligst send oss ditt fulle navn og adresse så vi kan sende deg din premien i løpet av Januar 2013. 


Vi ønsker deg et lykkelig og glamorøst 2013! 


Kjærlig hilsen
 
Max Factor Teamet  <3

 

Her er det jeg vant på Anette sin blogg,super fornøyd!JEG HAR VUNNET!

Nå skal jeg straks vekke trulta,ho skal i barnehagen og jeg skal på jobb. Jobber hele uka,så blir ikke så mye blogging tror jeg,vi får se :) Tenkte jeg skulle vise hva jeg har vunnet i diverse julekalendere i Desember. Snakkes mine fine lesere, Ha en fortryllende start på uken !

 

Har vunnet 4 kalenderpremier som jeg har deltatt på,helt supert ! Jeg har vunnet shampoo og balsam fra Schwarzkopf på Bli-Z sin julekalender, har vunnet luke hos Olivia Rose og jeg får en blomsterbukett på døra av Børkes Blomster.  Hentet hårpruktene på Bli-Z idag,lukter kjempegodt og gleder meg til prøve den. Smykket kommer snart i posten og blomstene blir levert en dag før jul. Siste premien er 50% på valgri behandling på Tinkebelle neglestudio i Trondheim,denne får jeg dessverre ikke brukt.

 

 

(random bukett fra Børkes,aner ikke hvordan den jeg får ser ut enda..spennende)
KONKURRANSER/VINN TANNBLEKING OG MER !

Har nå gående tre konkurranser på bloggen,du kan vinne SMILELAB-TANNBLEKING, PAKKER og HÅRPYNT. Har akkurat trekt pakke nummer 2 i pakkekalenderen,pakke nummer 3 trekkes på Tirsdag. Smilelab konkurransen trekkes på SØNDAG,samme gjør HÅRPYNT konkurransen,så her er det bare å melde seg på ! Lykke til alle sammen!

Du må trykke på hvert enkelt bilde for å komme til konkurransen (og husk å skriv inn navn,mail og evn bloggadresse før du kommenterer,sånn at du ikke blir anonym)
VINN TANNBLEKING FRA SMILELAB

Fikk en pakke i posten idag,nemlig tannbleking-strips fra SmileLab. Hadde veldig lyst på denne selv,men siden jeg klarer meg uten,så vil jeg dele den ut til en av dere istedenfor. Må jo være litt snill nå som det nærmer seg jul.

For å delta må du :

* Like facebook-siden min HER
* Like innlegget ved å trykke på facebook-knappen
*Skriv at du er med i kommentarfeltet (husk mail) 

Jeg kommer til å sjekke at den som vinner har gjort dette,er ikke dette gjort blir det trekt en ny vinner. Lykke til !

Vil du delta på flere av mine konkurranser? Pakkekalender : HER og Hårpynt til prinsesser HER 

 
PAKKEKALENDER TIL LESERNE MINE!

Jeg har en pakke-kalender gående, det er 4 pakker igjen. Vil du ha muligheten til å få en førjulspakke i posten må du melde deg på HER ! Har også en konkurranse for deg som har ei lita tulle eller kjenner noen som har :) Dukkemor-hårpynt til små prinsesser HER
PAKKE I POSTEN !

Da jeg var å hentet posten idag lå der en pakke til meg,blir alltid kjempegla når jeg får pakker. Litt morsommere å få det enn bare regninger :)

Denne gangen var det fra www.idadir.blogg.no , vant nemlig en av konkurransene hennes ! 

DETTE VANT JEG!Glitter øyenskygger og Biotherm krem. Venter flere pakker,og jeg gleder meg til dem dukker opp i postkassen min ! Har dere vunnet noen konkurranser? Hvis ikke har jeg gående to stykker nå, pakkekalender og dukkemor-hårbånd til prinsesser !

TREKKER FØRSTE VINNER IDAG!

Da har jeg bestemt meg for at den første vinneren av min pakkekalender blir trukket idag,så da er det bare å melde seg på. Det gjør du HER !

 

FRK.TORSVIK har også en julekalender gående på sin blogg,der kan du vinne flotte premier,julekalenderen finner du HER . heng dere med ! :)

 

Vil også minne dere på at om dere ønsker dere nytt hår til jul/nyttår,så er det dreamextensions som gjelder,håret kan du rette ut og style som du vil,og det er billig ! Se omtalen min og bilder av produktet HER!
JULEKALENDER ! !

Som mange av dere har fått med dere så har blogg.no en julekalender gående i samarbeid med 1881, om du forteller om kalenderen på bloggen din kan du vinne supre premier,og de deler ikke bare ut til en vinner,men 20 vinnere får premie i posten. Dette MÅ man jo bare være med på ! 

Jeg kunne tenkt meg å vinne : produktpakke fra Sunspa Norge, til en verdi av kr 1.624 eller gavekort fra Footway.com på kr 1.000,trenger meg nemlig nye vintersko ! Så her er det bare å blogge i vei å bli med i trekningen av fantastiske premier ! ! 


En vinner får en Nixon Automatic SR klokke fra Klokkedilla.no til en verdi av kr 9.000

Les mer om premien på http://www.klokkedilla.no/categories/elite-collection/

En vinner får en Capri stol m/puff i lilla fløyel fra Thomas-Hill.no til en verdi av kr 5.279
Les mer om premien på http://thomas-hill.no/stue/stoler/heltrukket/stoler-tekstil/capri-stol-m-puff-i-floyel-461.html

En vinner får en Gaggia Gelatiera ismaskin fra WhiteAway.no til en verdi av kr 2.975
Les mer om premien på http://www.whiteaway.no/product/gaggia-gelatiera-ismaskine/

En vinner får en Siemens VS06GP1266 støvsuger fra WhiteAway.no til en verdi av kr 1.059
Les mer om premien på http://www.whiteaway.no/product/siemens-vs06gp1266/

To vinnere får en produktpakke fra Sunspa Norge, til en verdi av kr 1.624
Pakken inneholder: Sunspa Mousse, Sunspa Chocolate, Sunspa Lotion, Sunspa Fitness, Sunspa Original, Sunspa Chic og Sunspa hanske.
Produktene finnes også på deres nettbutikk: http://www.Selvbruner.no

Tre vinnere får et gavekort fra Footway.com på kr 1.000
Se hva du kan bruke gavkortet på i nettbutikken på www.Footway.com

En vinner får et gavekort fra Illusion.no på kr 2.500
Se hva du kan bruke gavekortet på i nettbutikken på www.Illusion.no

Fem vinnere får en Brun og Blid goodiebag som inneholder:
Solpass kr 500, 3 stk. kremer, 2 stk. sminkefjernere, briller til soling og en toalettveske.
Besøk deres hjemmeside for å finne ditt nærmeste sol-senter: http://www.Brunogblid.no/

Fem vinnere får et gavekort hver på kr 500 fra NOK200.com

Se hva du kan bruke gavekortet på i nettbutikken på www.NOK200.com

Krysser fingrer og tær for at jeg får en fantastisk premie til jul,hadde vært kjempe morsomt ! BL1881JUL

VINNEREN AV SURPRISEPAKKE

Glemte helt av at vinneren skulle trekkes i går,skam på meg..hehe ! Men bedre sent enn aldri,eller hva?

Vinneren denne gangen ble : EVY som skriver www.litlemissdiva.blogg.no ! Vant du ikke,ikke fortvil..har en pakke-kalender gående der jeg skal dele ut 5 premier før jul,du kan melde deg på HER !

Litlemisdiva må sende meg adressen sin til Lille_Nette@hotmail.com , har informert deg på bloggen din at du vant ! 
PAKKE KALENDER TIL MINE LESERE!

Da har jeg fått pakket inn pakkene,kan avsløre at en av dem inneholder paljettkjolen som jeg har snakket om. Spennende? Kommer til å trekke en vinner i uken som får en pakke tilsendt. Høres dette spennende ut? Meld deg på HER !

Paljettkjolen er i størrelse S,men kan også passe en MVINN HEMMELIGE JULEPAKKER!

Litt seinere idag trekker jeg vinneren av surprisepakken,men jeg vil jo glede dere mer da,siden det er Desember idag! Så jeg har pakket inn noen julegaver som jeg har tenkt å gi til dere,dere får ikke vite innholdet,man skal jo ikke vite hva som  er i pakkene sine før man åpner dem,skal man vell? :)

Det eneste du trenger å gjøre er :

*Lik siden min på facebook HER
*Lik innlegget under (trykk på facebook-knappen)

Har du ikke facebook? Ikke fortvil,da nevner du konkurransen i ett innlegg på bloggen og legger igjen linken til innlegget i kommentarfeltet!  IKKE VÆR ANONYM når dere kommenterer, da kan dere ikke vinne,hvordan skal jeg kontakte noen som er anonym? .

 

(bildet er lånt fra google,legger ut nytt når jeg har pakket inn gavene)
KOSEKVELD ALENE + KONKURRANSE

Så herlig,så behagelig og så kjekt. Ja,vet jeg er alene,men er så sykt sliten så jeg skal bare kose meg helt alene i kveld. Natalie er med pappaen sin og kjæresten er på ølsmaking på jobben. Jeg skal kose meg med Cosmo,superchips,sjokolade og Mozell. I tillegg har jeg lastet ned en film "The five year engagement",som virker som en film som passer perfekt til en alenekveld. Gleder meg !

Er det noen som har sett "The five year engagement"? Og hva gjør dere i kveld?

I morra trekkes konkurransen jeg har gående der dere kan vinne bla : Hårspenne med diamanter,lip balm og lebestift fra makeup mekka + tre hemmelige ting. Meld dere på HER
 

MINNER OM KONKURRANSEN !

Vil minne dere om konkurransen jeg har gående,trekker en vinner på Lørdag. Meld deg på HER :) (På bildet under ser du tre av tingene som er i pakken) Har også tenkt å lage en header til noen av leserne mine,om det er interesse for det,kunne du tenkt deg en ny header?
NY SURPRISEPAKKE KONKURRANSE !

Da har jeg pakket ned Nelly kjolen og surprise pakken som Lill Susann og Linda vant,så de skal jeg få sendt i kveld. Beklager til Lill Susann for at det ikke har blitt gjort før,men nå er den iallefall snart på vei! Håper dere blir fornøyd!

Så da setter jeg igang enda en ny surprisepakke konkurranse siden dere liker det så godt,avslører som sist tre av tingene. Den inneholder blant annet en LIP BALM,en lebestift fra MakeUp mekka og en "håroppsetter" dekorert med diamanter,den er kjempefin..har en selv også!

Det dere må gjøre for å delta er :

*LIK FACEBOOK SIDEN MIN HER

*KOMMENTER DETTE INNLEGGET.LEGG IGJEN EPOST,SKRIV OM DU HAR DELT OG LIKT

*GJERNE LIK OG DEL INNLEGGET VED Å TRYKKE PÅ FACEBOOK KNAPPEN UNDER INNLEGGET FOR Å ØKE SJANSENE DINE

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN ! Fortell meg gjerne hva dere synes om disse motestilene HER


dw12dt

HVORFOR SKAL AKKURAT DU VINNE?

Som mange av dere vet trekkes konkurransene jeg har gående i kveld, jeg vil gjerne høre hvorfor akkurat du skal vinne? Kanskje jeg gjør det sånn at den med den beste grunnen vinner?Iallefall med en av tingene ! Så..da er det bare å kommentere i kommentarfeltet å fortelle meg hvorfor akkurat DU skal vinne ! 

(arkiv bilde)
dw12dt

KONKURRANSER / TREKKES I MORRA

Før vi her i hus begynner dagen skikkelig,vil jeg bare minne dere på konkurransene. Har som  mange av dere vet tre konkurranser gående,du kan vinne en utrolig stilig almanakk,ett flott egetdesignet mobildeksel som du selv bestemmer hvordan skal se ut,og sist,men ikke minst en surprisepakke med blant annet falske negler,ansiktmaske og lip balm. 

PERSONLIG ALMANAKK   ,  EGETDESIGNET MOBILDEKSEL FRA FRYDAZE,   SURPRISEPAKKE.  Lykke til alle sammen !

 

Har også ukens leser,som jeg kårer hver Mandag.Gå inn på arkivet å finn ukens leser å meld deg på :)


dw12dt

VINNER AV NELLY KJOLEN !

Da har jeg trukket vinneren av Nelly kjolen,spurte kjæresten min om han kunne si ett tall mellom 1-109. Han sa nummer 5, og det ble denne jenta på bildet under. Trykk på bildet for å besøke bloggen hennes.  Til dere som ikke vant,ikke fortvil,har enda en kjole jeg skal lodde ut,en svart paljett kjole i str S/M :)

Og jeg har jo enda to konkurranser til gående, surprisepakke HER og personlig almanakk HER

 

GRATULERER HENNE GJERNE!


dw12dt

NY HEADER IGJEN

Idag har jeg bare vært hjemme,Natalie ble levert i barnehagen i ni tida og ho synes selv at det var litt seint,hehe. Idag er rommet til Natalie rydda skikkelig,vi har sortert lekene og lagt vekk noe som ho ikke bruker lenger,veldig lurt. Vi skal prøve å innføre en ny rutine på rydding,trulta skal få lov å rydde litt hver kveld når ho skal legge seg,håper det fungerer.

I ettermiddag har Natalie hatt vondt i magen igjen,blir så frustrert for at sykehuset lar oss vente så lenge,vi bruker over en time om dagen der ho bare sitter på doen å vræler,ikke kjekt i det hele tatt..vi blir utmatta begge to. Den 5 Desember har vi heldigvis fått time,så håper tiden går fort og at ho slipper å ha vondt hver eneste dag.

Vell..tilbake til overskriften,lagde meg ny header idag..hva synes dere?Husk at jeg trekker vinneren av Nelly kjolen i kveld,venter til Natalie er i sengs!  Har to andre konkurranser gående,den ene er fra personlig almanakk,den finner dere HER. Den andre er en surprise pakke,den finner dere HER

dw12dt

KONKURRANSE - NY SURPRISE PAKKE

Da setter jeg igang enda en ny surprise konkurranse,jeg avslører tre av tingene på bildet under. Kommer til å legge til minst 3 ting til i pakken.

For å delta i denne konkurransen må du :

*Like facebooksiden min HER
*Kommentere dette innlegget
*Gjerne lik på facebook-knappen under innlegget og om du vil øke sjansene dine nevner du konkurransen i ett innlegg :)

Lykke til alle sammen ! :) 

PAKKEN SENDES IDAG + NY KONKURRANSE

Nå har jeg gjort klar surprise-pakken som Anne Karene vant. Ble litt stæsj oppi, har enda litt igjen så kommer nok til å bli en ny surprise konkurranse ganske snart. Jeg har også en parfyme jeg har lyst å gi ut til en heldig leser. Vil dere bli med?
TRØTTEBERTA + KONKURRANSEN

Uff,nå er jeg sliten. Sov ikke noe godt i natt,drømte masse rart..prata i søvne gjorde jeg til å med . Klokka sju ringte jobben å lurte på om jeg kunne jobbe,husker igrunn ikke veldig mye av den samtalen,men kom meg avgårde iallefall. Var kjekt på jobben idag, snille og greie barn !

Henta Natalie i fire tida, vo dro hjem å begynte rett på middagen som idag bestod av noe så enkelt som kjøttdeig grateng. Natalie var flink å spise så nå fikk ho "dessert", pepperkaker og kjeks ;) Håper virkelig Natalie sovner før ti idag,ho er iallefall skikkelig trøtt.

Vell..er ikke så mye annet å fortelle utenom at det er opp til 70% på Cambell sko på www.members.com, de går fort unna så om du vil bli medlem så kan du skrive mailen din i kommentarfeltet .

 

Husk også Nelly-kjole konkurransen! HER !

 Ha en super kveld !

VINNEREN AV SURPRISE-PAKKEN !

Da har jeg trekt vinneren av surprise-pakken,det ble denne søte jenta (link til bloggen på bildet). Send meg en mail med adressen din til : Lille_Nette@hotmail.com. Om du kunne skrevet på facebook-siden så hadde det vært fint,trenger en bekreftelse på at du ha likt den. Gratulerer så masse ! :)Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .
hits