hits

Hverdagen med mine kjære

LYST PÅ LIPSMACKERS?KONKURRANSE/INFO OM KOMMENDE KONKURRANSER!

Trekker vinner av denne konkurransen i morra,de neste dagene vil nye konkurranser dukke opp på bloggen min. Kan nevne at dere kan vinne bla : parkdress til en liten prins/prinsesse, hårpynt til prinsesser, sminkekoster/sminke og kanskje noe mer? ;) 

I denne konkurransen kan du altså vinne 6 lipsmackers !  Trykk på bildet for å delta og lykke til !
VINNERE AV KONKURRANSENE !

Da har jeg trukket vinnere av konkurransene jeg har gående,utenom mini konkurransen..den trekkes i morra eller på Tirsdag :) Håper ingen blir lei seg for at dem ikke vant,det kommer flere muligheter snart, til vinnerene : Dere må sende meg adressen deres til meg på mail : Lille_Nette@hotmail.com. Om jeg ikke får mail i kveld sender jeg en mail til dere i morra å minner dere på det ;)

 

 

Vinneren av hair extensions ble denne søte jenta !


Denne jenta heter Annika Holmvik,for å besøke bloggen hennes,trykk på bildet !

 

Vinner av goodiebagen ble denne søte jenta!


Dette er Anine, for å komme til bloggen hennes trykk på bildet ! :)

 

Vinneren av Iphone dekselet ble Thea Louise, ho har desverre ikke blogg så får ikke lagt ut bilde av ho,ho ble med gjennom facebook. 

Premiene vil bli sendt en gang neste uke,må se an når jeg skal jobbe :)

 

Til dere som ikke vant,ikke fortvil..holder flere konkurranser neste uke :)

VINN LIPSMACKERS,VINNER TREKKES PÅ TIRSDAG !

Har en konkurranse gående nå der du kan vinne 6 herlige Lipsmackers, de lukter og smaker kjempegodt ! Trykk HER for å delta !MINI KONKURRANSE ! VINN LIPSMACKERS !

Heisann alle sammen !

Tenkte å legge ut en liten mini konkurranse, en av dere kan stikke av med 6 LIPSMACKERE, de er kjempegode og smaker/lukter himmelsk ! 

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med at du er med (husk mail) og like facebook siden min HER  :)Neste uke kommer det også 2 nye konkurranser,så er bare å følge med. Vinnerene av de 3 pågående konkurransene blir trekt i kveld :)

KONKURRANSE,GIVE AWAY ,3 STK !

Har nå 3 konkurranser gående her på bloggen, du kan vinne hairextansions,goodiebag og Iphone deksel fra CaseApp (Du kan designe det slik som du vil). 

Hairextansions konkurransen finner du HER

Goodiebag konkurransen finner du HER

Iphone deksel konkurransen finner du HER

Bli gjerne med på alle tre, lykke til :) Kommer flere konkurranser neste uke for dere som ikke vinner :)

HAIREXTANSIONS KONKURRANSE !

Idag fikk jeg en pakke i posten med hairextansion fra Rapunzel of Sweeden, men det passet ikke til hårfargen min i det hele tatt. Meningen var at jeg kanskje skulle få noen stripe effekter ved å bruke den,men fargen var som sagt helt feil..så da gir jeg det heller bort til en av dere (Håret er tatt ut av posen,kun for å teste fargen)

Dette er teip extansions som kan brukes til å få stripe-effekter i håret,det kan også brukes til å skape litt mer fylde.

NB: Det er ikke nok til å forlenge håret helt, det passer til å lage striper eller få LITT mer fylde i ett allerede langt hår.

For å delta må du like facebook siden min HER

Kommentere dette innlegget,husk mail !


VINN UNIKT IPHONE DEKSEL!

Jeg har som kanskje noen av dere har fått med dere blitt sponset av CaseApp , du kan vinne ett eget unikt iphone deksel , du kan ha bilde av deg selv,kjæresten din,ett stilig bilde du har tatt selv,av barnet ditt eller noe helt annet . Jeg kunne valgt å beholde denne selv,men siden jeg ikke har Iphone velger jeg å gi det bort til en av dere.

For å delta, trykk HER å følg instruksene ! Lykke til :)

 

Lykke til 
Iphone-deksel,GIVE AWAYog dagen idag ! :)

Idag har jeg vært på jobb igjen,er kjempekjekt å jobbe i barnehage. Ungene er kjempe herlige og de voksne er aller tiders de også. Vi var ute i hele dag, og været har vært snille med oss,iallefall frem til jeg hadde henta trulta i barnehagen og kommet oss hjem, da begynte det å blåse og regne, burde faktisk gått å stroppa fast trampolina,men håper den er der i morra når vi våkner. I morra skal jeg rydde å vaske hus..igjen, vi får besøk på Lørdag og da er det nødt å være reint å fint her. Natalie er foressten veldig gretten for tida, tror det har noe med at ho ikke får til å bæsje på do,så ho går å holder seg kjempe lenge,er blitt ett stort problem for oss. Neste uke ringer jeg iallefall til helsestasjonen for å høre om dem har ett tips.

Har også blitt sponset idag, jeg har valgt å gi premien til en heldig leser.

Trykk på bildet for å lese mer :)Og til slutt minner jeg om Give Awayen som trekkes på Søndag,for å delta trykker dere bare på bildet under :)Ha en strålende fin Torsdagskveld søte lesere :)

Hva har dere gjort idag?Har dere meldt dere på noen av konkurransene? 

VINN UNIKT IPHONE DEKSEL!

Har vært så heldig å blitt sponset av CaseApp, og i den anledningen kan en av dere vinne ett egetdesignet iphonedeksel fra akkurat CaseApp . Du kan ha bilde av kjæresten din,hunden din,ungen din eller kanskje en tegning du har laget selv? Høres ikke dette spennende ut? Trykk på bildet for å sjekke ut nettsiden til CaseApp !
Det du må gjøre er :

*Å like CaseApp på facebook HER 

*Kommentere dette innlegget at du er med

*HUSK MAILADRESSE

NEW IN, DAGENS INNKJØP + KJØTTETENDE PLANTE !

Idag har jeg hatt min siste bykjøringstime,jeg begynner å nærme meg slutten..så om ikke lenge kan jeg dra ut å kjøre helt på egen hånd,gjett om jeg gleder meg ! Når jeg var ferdig med kjøretimen dro jeg på Moa for å shoppe litt, fant meg en genser og ei skjorte. Synes de var kjempestilige ! Har ikke vært helt i form idag, hatt skikkelig vondt i hodet og svimmelheten har kommet å gått..ikke kjekt, håper det gir seg til i morra når jeg skal på jobb.

Litt ut på ettermiddagen dro HP og Natalie ut på kjøretur, gjett hva de kom hjem med da..ett kjøttetende plante,og den har allerede spist sin første flue..hehe,den er dritkul!

 

VÅR FINE KJØTTETER "BRUTUS" :)KJØPT PÅ VERO MODA, DE HAR FORESSTEN SUPERMASSE FINT FOR TIDA


TRULTA :)

 

Her er forressten de fine blomstene jeg fikk av kjæresten på bursdagen min, ble kjempegla. Fint å ha noe å pynte opp med hjemme.


 

Ikke glem konkurransen jeg har gående,trykk på bildet for å delta !
God natt alle søte lesere :)

GIVE AWAY ! !

Har en give away gående,for å delta TRYKK HER ! :)

Innhold: Godis,smykker,armbånd,øredobber ++ :)

 
BLI MED Å KONKURRER,NY GIVE AWAY !

Da har jeg nettopp trukket vinneren av den siste Give Awayen, så da setter jeg i gang en ny en. Den inneholder ikke så mye som den forrige,men mer en nok til å gjøre en heldig vinner fornøyd tenker jeg. Bildet avslører ikke alt man kan vinne,så det blir en ekstra overasskelse for den som evnt måtte stikke av med den :)

Dette må du gjøre for å delta.

* Like facebook-siden min HER

* Kommenter dette innlegget,husk mailadresse !

* Om du vil være ekstra grei kan du jo lage ett innlegg på bloggen din,eller skrive en linje om konkurransen i slutten av eget innlegg (ingen tvang)

 

Dette kan du altså vinne!
Vinneren blir trukket neste Søndag :)

VANT DU PAKKEN FRA HM ?

Da har jeg trukket vinneren av Give Awayen.

Vinneren ble denne søta jenta !

 

 

Ho heter Marthine Nyman er 12 år og kommer fra Jørpeland,ho skriver DENNE bloggen :) :) Gratulerer så masse !

Til dere som ikke vant,lager straks en ny konkurranse. Da kan dere vinne det som er på bildet under !


VINN STOR HENNES OG MAURITZ PAKKE! GIVE AWAY!

Da bloggshouter jeg denne konkurrasen en siste gang, i morra trekker jeg vinneren. Du kan vinne en pakke med ting fra HM til en verdi av 600 kroner (de rosa øredobbene er fra CMYK) (Den rosa shortsen er i str S )

For å være med i konkurransen er det bare å trykke på bildet ! Lykke til alle sammen,vinneren blir trukker med random.org
SÅ SPENNENDE !!!!

Vell..så spennende er det vell ikke,men jeg ville bare skrive en morsom overskrift :P

God morgen lesere, de aller fleste av dere har vell ikke stått opp enda å ligger i drømmeland enda *HELDIGGRISER* ! Jeg blir som alltid vekt av trulta tiiidlig på morningen, litt lei av at ho ikke har samme sovehjerte som meg :P Skulle egentlig ha frihelg idag å,men siden pappaen til Natalie har tatt seg ferie,så må jeg ha ho.. Idag får vi besøk av Thea og Aurora, vi skal bake å prøve ut den nye kjøkkenmaskina jeg fikk i bursdagsgave.. blir spennende å se resultatet. Vi skal bake skoleboller og pizzahorn/boller. Det kjekkeste er jo igrunnen å spise det opp :P

I skrivende stund sitter trulta å ser på barnetv og spiser frokost, jeg sitter her å gjeeesper..har fått stelt meg i det minste så jeg ikke føler meg som en stygg zombie,jeg er nemlig ikke veldig tiltrekkende om morningen, og iallefall ikke hvis man klarer å få meg sint..da er jeg utiltrekkende da :P :P 

Vell..er ikke så veldig mye mer å skrive akkurat nå..klokka er jo ikke ni engang,dagen er ikke begynt for de flese enda :)

 

Barna i barnehagen skulle ta grimase bilder,og Natalie er jo flink til det..hehe!Og her er jeg idag ! :) Lekkert eller hva..?

Hva skal dere gjøre idag?

 

Hmm..er jo noe spennende som  skjer her på bloggen alikavell da, har jo 2 konkurranser gående ! 2 GIVE AWAYS! For å komme til dem, trykk HER  og  HER

KONKURRANSE / GOODIEBAG

Har du enda ikke blitt med på min store GIVE AWAY? Du har fremdeles muligheten til å bli med, bare trykk HER å les hva du må gjøre :) Har også flere give aways på bloggen,dere finner den under kategori "Konkurranser"  :) Lykke til alle sammen !
Våkentrollet,BLOGGVURDERING og GIVE AWAY

Æsj..sitter her å holder på å sovne, våkentrollet mitt (Natalie) våkna 4 ganger i natt..ene gangen våknet jeg av en høy lyd,da hadde Natalie våknet..gått inn i loftstua å prøvde å ta potetgullposen som stod på ei hylle..ho skulle tydeligvis ha seg nattmat. Andre gangen våknet jeg klokka halv 4,da hadde ho satt seg i sofaen å skrudd på Ipaden :/ Ja..de to andre gangene kom ho opp i senga til oss.Jeg er ganske så trøtt her jeg sitter å skal skrive innlegg på bloggen :/

Vell..jeg tenkte jeg skulle være så snill å gi en vurdering til noen av dere,tenkte å trekke ut 2 stykker som får en vurdering av bloggen sin her. Kommer til å ta en titt på bloggen til alle som kommenterer her,så plukker jeg ut ett par stk. Dere må tåle kritikk,sånn at jeg kan skrive hva som er bra og hva som er mindre bra :) Bare å  legge igjen bloggadressen deres,høres dette bra ut?

Ellers har jeg jo fremdeles GIVE AWAY på bloggen min,hele 2 stk. Den ene finner dere HER den andre HER :P Bli gjerne med på begge to !

 

 

DET SKJØNNE LILLE VÅKENTROLLET MITT. Noen som har ei lita prinsesse eller prins med godt sovehjerte,som vil lære Natalie at om natta..da sover vi?Ha en super dag folkens, jeg skal sooove litt..å så står husvasken for tur *JIPPI,det er SÅ gøy å vaske hus* :P

HER ER PREMIEN DU KAN VINNE! GIVE AWAY!

Da har jeg fått tingene som skal gies til en heldig vinner, fikk det i posten idag :)

Du kan altså stikke av med det som er avbildet på bildet under, for å delta TRYKK HER , har også en annen konkurranse gående,for å være med på den TRYKK HER (Nydelig armbånd) . 

DEL GJERNE KONKURRANSEN MED VENNENE DINE :)Good luck cuties ! :)

GIVE AWAY KONKURRANSE !

Nå har dere muligheten til å vinne ett superflott armbånd!! Trykk HER for å komme til konkurransen !

 
VINN NYDELIG ARMBÅND!

Jeg har vært så heldig å få lov å lodde ut ett utrolig fint armbånd fra "Cinderellas Skattekammer", I Cinderellas skattekammer er alt de lager helt enestående, det er håndlaget og laget med masse kjærlighet. De lager alt fra smykker,armbånd,såper,dekorerte kubbelys,håndmalt porselen og glass. Smykker til barn,mobilsmykker,øredobber etc, de lager også produkter med en "personelig vri", da er det bare å ta kontakt med dem.

Har kikket på mange av produktene deres, og det er ikke mange som er like flinke.

Armbåndet dere kan vinne hadde jeg faktisk lyst på selv,men det er selvfølgelig en av dere lesere som stikker av med det. Husk : Dette armbåndet er enestående,det finne ikke noen i hele verden som har akkurat det samme, det som er spesielt med dette er at steinen er smeltet i en spesiell brennerovn hos "Cinderellas Skattekammer" .

 

Vakkert eller hva? Det passer perfekt til fest/bryllup eller en gave til ei venninne eller noen andre du setter stor pris på :) Alt du må gjøre for å vinne dette armbåndet er å like facebook-siden til Cinderellas Skattekammer,der finner dere også mye annet snadder. Siden finner dere HER   :)

NB: Viktig at dere også kommenterer dette innlegget med at dere er med å legger igjen mailadresse. (Jeg kommer til å trekke ut en vinner,overfører informasjonen til Cinderellas Skattekammer..så sender dem premien til vinneren)  Håper så mange som mulig blir med :)


Ta gjerne en titt innom bloggen deres,den finner dere HER

 

Her er noen av de andre flotte produktene "Cinderellas Skattekammer" har på lager.


Heng deg med :)

 

Ha en superflott dag!


GIVE AWAY !

Bli med på konkurransen jeg har gående HER   :)

 

Dette er bare en liten smakebit av det du kan vinne :)


JOBBINTERVJUET

For dere faste lesere kan jeg jo fortelle at det spesielle jobbintervjuet var veldig artig,men utrolig skummelt samtidig.. Vi var 100 av over 600 søkere som møtte opp på ett konferanse rom, vi ble informert om XXL og møtte noen av folka,spennende. Så ble vi delt opp i grupper avhengig av hva vi hadde søkt som,jeg var i "Kassemedarbeider" grupper, når vi satt i møterommet kom min største frykt..å stå foran alle de andre å presentere deg selv og fortelle hvorfor akkurat JEG skulle få jobben. FIkk ikke vist hva jeg var god for i det hele tatt for nervøsiteten tok heeeelt overhånd :( :( Men håååper og krysser fingrene for at jeg er videre til neste runde..

Er det flere en meg som blir nervøs av sånt?

Nå er jeg kjempesliten..skal slenge meg på sofaen å slappe av :)

Syk+ Jobbintervju + GIVEAWAY

I går kveld kjente jeg at kvalmen kom.."Ånei" tenkte jeg..vil ikke bli syk NÅ, skal ikke nevne detaljer her i bloggen siden det ikke er kjekt å være kvalm..men,ja..dere skjønner.. fikk til slutt sovna, men når jeg våkna idag tidlig hadde ikke kvalmen gått over :( Åse Marie er så snill å leverer trulta i barnehagen, jeg sitter her å vurderer å prøve å spise litt,se om jeg klarer å holde på maten. Skal jo på jobb intervju idag, ett jobbintervju som varer i 3 1/2 time, aldri vært med på at ett intervju varer så lenge,så lurer virkelig på hva det er vi som er blitt kalt inn skal gjøre..håper bare kvalmen gir seg til da,for dit SKAL jeg!!

Har som skrevet i overskriften en GIVE AWAY gående,og om ikke lenge kommer enda en konkurranse..har vært så heldig å fått ett bittelite samarbeid med noen som har noen flotte ting,spennende? :) Det er bare å følge med fremover :)

Vell..skal ta å avslutte nå..husk å meld dere på konkurransen HER ! Du kan vinne mange flotte ting!

 

 

Ett litt gammelt bilde av meg,synes det var litt morsomt..hehe,hadde helt mørkt hår..(HJELP)
KONKURRANSE / GOODIEBAG

Har en konkurranse gående nå, heng dere med da :) Klikk HER for mer informasjon ! 
NY KONKURRANSE!

I neste uke starter jeg en ny konkurranse, men du kan allerede nå melde deg på. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden HER og kommentere dette innlegget, det vil komme ett nytt innlegg neste uke,men de som har kommentert her er selvfølgelig også med :)

 

Her er det du kan vinne ! 

Good luck og DEL gjerne videre på facebook,jo flere som er med jo gøyere er det :)  (Jeg kommer til å sjekke at facebooksiden er likt,for dere som ikke har facebook : Lag ett innlegg om denne konkurransen på deres blogg)

HUSK MAILADRESSE!

Vinneren av premien !

Vinneren av konkurransen ble Stine,Stine skriver DENNE bloggen :) Gratulerer så masse !

Håper det går bra at jeg lånte dette bildet av deg :) :) Litt kjekkere når alle kan se hvem vinneren ble, jeg har sendt deg mail..så det er bare å sende meg adressen din :)
KONKURRANSE

Jeg har en konkurranse/give away gående på bloggen, for å vite mer.. trykk HER  :)

 
VINN Jeffrey Cambell (garasjekatt.blogg.no)

Stakk innom bloggen til Stinke Tokle fra Rauma,som jeg gjør hver dag..og ble veldig gla da jeg leste at ho skal gi vekk ett par Jeffrey Cambell. Dette er en stor premie og det er sikkert mange som melder seg på,bloggen til Stine er jo i tillegg super! :)

For å delta,trykk HER !  Krysser fingrer,tær,hårstrå..og ja,alt man kan krysse for at jeg blir den heldige vinneren. Ønsker dere andre selvfølgelig lykke til også ! :)Ha en superduper kveld !

GIVE AWAY !

Da var det påtide med en liten give away igjen, blir ikke en stor en denne gangen..men tror det blir bra alikavell :)

Dette kan du vinne ! Ett armbånd,ett smykke og 2 par øredobber.

Det du må gjøre er følgende : Like min facebook side HER , gjerne skriv om dette i ett innlegg (trenger ikke være ett eget innlegg) :)

Til slutt : Kommentere dette innlegget, husk å legg igjen epost adresse . 

Lykke til ! :)

Vinn goodiebag hos http://heialisee.blogg.no

Kom over en konkurranse som var helt supert, http://heialisee.blogg.no har laget en konkurranse der premien er en flott goodiebag! (trykk på bildet for å delta du å)Lykke til alle sammen ! :)

Stem på Natalie ! :)

Har meldt på Natalie til årets Lanounge, hadde blitt supergla om dere hadde stemt ! :) :)   (trykk på bildet)Ha en super dag! :)Hei kjære leser!Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

Sponsorer

  • .