Hverdagen med mine kjære

SYKEHUS OG BLODPRØVER

Da har vi endelig hatt en skikkelig legetime med Natalie,nå har ho fått tatt masse blodprøver sånn at vi endelig kan finne ut hvorfor ho sliter sånn med magen og forstoppelse. Er ikke noe kjekt for ei lita trulte å ha så vondt. Ho gråt ikke i det hele tatt når de tok blodprøvene,kjempeflink var ho. Men snill har ho igrunn ikke vært idag,ho er i værste trassalder,og det merkes. Godt ! Er ikke så lett å ha tålmodighet når ho begynner å trasse midt i legetimen fordi ho ikke får mer tyggis. 

Ho har også vært veldig dårlig til å spise de siste dagene,nesten sånn at jeg ikke forstår at ho har noe som helst energi igjen. Håper virkelig dette blir bedre når vi får svarene på blodprøvene de tok idag. Ikke bare bare for ett superslitent mammahode å holde ut med all denne trassinga.

Fikk ikke tatt noen bilder på sykehuset idag,litt teit å drive å ta masse bilder der inne synes jeg :)

Husk også konkurransene mine,pakkekalender og hårpynt fra dukkemor !  EN TING TIL,IKKE KOMMENTER SOM ANONYM..trykk på "HUSK MEG" knappen når dere skriver inn navn og bloggadressen). Mye anonyme kommentarer for tiden,og det gjør det vanskelig for meg å svare dere :)

Har deres barn tatt blodprøver før?Hvordan reagerte dem?
 

HVA ER DET MED LEGEKONTORET FOR TIDA?

Uff,har hatt smerter i nederste del av magen ei god stund og i går kveld ble smertene helt forferdelig,kjentes ut som en kniv som stakk meg. I tillegg har jeg hatt en del andre plager. Ringte legekontoret mitt idag og får beskjed om å komme på MANDAG?Skal jeg liksom gå med smerte så lenge å ikke vite hva det er,som jente blir jeg også nervøs pgr av hvor smertene ligger,blir så frustrert altså. Vurderer å ringe til Medi 3,privatlegene her i Ålesund,da får jeg iallefall komme inn med en gang. Noen andre her som opplever å ikke bli tatt seriøst av kontordamene når man ringer å skal ha legetime?

Prøver å  muntre meg opp med artige bilder da...Btw : Du kan forresten vinne en goodiebag hos erikagjendem.blogg.no ! :)

FY SÅ GØY DETTE ER !

Nå holder jeg på med husvask..og det er jo så utrolig artig, vaska ned badet...støvsugd loftstua,vaska klær. Synes det er så gøy at jeg kunne gjort det hver dag,hele tiden. Elsker å plukke opp leker hele dagen,sortere klær,legge sammen klær å skifte på sengen. Som dere sikkert har forstått så er jeg altså ironisk. Det er så kjedelig med husvask,eneste som er kjekt er når man er ferdig og man har det reint å fint rundt seg. Skulle ønske jeg hadde ett hus som vaska seg selv,og en maskin som fant skitne klær,vaska dem,hengte dem opp å brette dem sammen,hvor digg hadde ikke det vært??? :P :P

Flere som er enig?

 

Måtte muntre meg opp med ett artig bilde :P
Sommer?

Æsj..våkna til regn idag IGJEN..er lei nå,trodde juni var en sommermåned..er kaldt ute også,nei..uff..guffent ! Vil ha sommer NÅ! Frister veldig å dra til varmere strøk nå ja......*drømme meg bort*


Tenk å være på en av disse plassene nå da?..istedenfor sitter vi med full påkledning INNE.. :(

 

Er det sommer der du bor?

Blogg=problemer=frustrasjon..noen som kjenner seg igjen?

Var litt frustrert i går kan man si, prøvde i hele går å komme inn på blogsoft..men det funka dårlig, ble sikkert fiksa i natt en gang..huska jeg prøvde å skrive innlegg i 01.00 tida,men da gikk det ikke. Må si at jeg ikke er spesielt gla i disse såkalte "hackerene" som overbelaster systemet til blogg.no. De ødelegger for mange tusen! Noen har jo mange lesere,sponsor som de skal holde glade..og da funker det dårlig om man ikke kommer inn på bloggen sin. Man får jo heller ikke kommentert på andre sine blogger og alt går i sneglefart.. 

Ganske sikker på at det ikke bare er jeg som er lei? Hva synes dere om de som "hacker" blogg.no?

 

 

Jaja,idag er det 1.mai og fridag..den skal iallefall nytes. Fint vær har vi åsså,så lenge det varer! 

 

Hva skal dere idag? NB: HUSK KONKURRANSEN MIN, ETT PAR DAGER TIL JEG TREKKER VINNER..SÅ BLI MED DU OGSÅ,PREMIEN ER KJEMPESTOR! Trykk HER

Tannlege.....skummelt?

Uff..fikk melding på mobilen isted at jeg har tannlegetime i morra..hadde heeelt glemt av det, ødela dagen min mer for å si det sånn. Hater tannleger,ikke kjekt i det hele tatt, før jeg ble gravid med Natalie hadde jeg aldri hatt hull..men etter,vell..har brukt en del penger på tannlege for å si det sånn. Tannfloraen kan nemlig forandre seg veldig etter man har gått gravid..aner ikke hvorfor da :( Dyrt er det også....!

Må fortelle dere om sist jeg var, lå i tannlegestolen å ventet på at bedøvelsen skulle begynne å virke, så dreiv å kikka meg rundt..til min STORE forskrekkelse så jeg at det var blod på noe av utstyret, sa ifra med en gang tannlegen kom,og assistenten unnskyldte seg med at det av og til var vanskelig å få vekk blod på redskapene...men fy søren sier jeg bare, ekkelt!!! (de tok å byttet til en helt ny en da i det minste)..

Håper iallefall det går fint og at jeg ikke skal gjøre så mye.. fikk også melding om at bildene fra SALT studio er ferdige, det var jo en god nyhet iallefall,så skal se om jeg får henta dem i morra!

Liker dere tannleger? (dumt spm..i know) =)
hits