Hverdagen med mine kjære

SYK I JULA / KONKURRANSE

Uff,er i skikkelig elendig form. Ble syk på Julaften og er bare blitt værre,vond hals,tett nese og hosting..ikke kjekt. Kjæresten og Natalie var i familiemiddag i går, jeg orket rett å slett ikke og være med,veldig kjedelig! Natalie sov heldigvis til åtte idag,hadde vært rart om ho våknet tidligere for ho sovna ikke før i halv elleve tiden i går. Vi har bygget togbane og laget risboller (siden vi glemte å lage det før jul).HP ligger fremdeles å sover,misunner han :)

Idag vet jeg rett å slett ikke hva planen er,jeg tror ikke jeg orker å dra noen plass. Vil heller ikke smitte noen med den dumme syka mi!

Hva er planene deres for idag? Ikke glem at Got 2 be konkurransen avsluttes idag,har du ikke meldt deg på kan det gjøres HER . Har også en helt ny konkurranse med veldig fine premier HER.

Dette er en av premiene !
JULAFTEN + GAVENE

Vi hadde en superkoselig kveld i går,glemte nesten å ta bilder..men fikk heldigvis tatt litt. Jeg stod for all maten,pådekkinga,desserten og alt som hører med. Natalie var supersnill hele dagen i går og var våken til halv tolv på natta,hehe. Ho fikk utrolig masse fint, togbane,masse fine klær,dress,dukkeutstyr,hund som bjeffer og koser,tegnekoffertert,plastalin,klær til dukkene,teservise +++++ .

Jeg fikk noe jeg har ønsket meg i all evighet, GHD rettetang + Morroco shampoo og balsam,ble supergla..dette fikk jeg med typen min,i tillegg til dette hadde han kjøpt Creme Brule sett og tatt nedi alle favorittsjokoladene mine + ei colaboks,veldig artig :) Natalie fikk selvfølgelig mest gaver og ho skulle hjelpe oss andre med å åpne også,vi var ikke flinke nok.

I tillegg til det jeg allerede har nevnt fikk jeg : duker,pynteputetrekk,pelsteppe,rosendahl vinglass,steketermometer og bilderammer,ble veldig fornøyd :)

Hva fikk dere? Husk konkurransen min HER
 

MIN NYE HERLIGHET!
LITT JULESTEMNING I HUS!

Da har vi begynt å tatt frem litt julepynt,tror trulta blir gla når ho kommer hjem å ser at det er blitt så koselig.Selv elsker jeg julepynt,men ikke når det blir for mye..litt her å der er supert! Gleder meg iallefall til juletreet skal kjøpes inn og til vi skal pynte det på "lille julaften".

Har dere begynt å pynte til jul?Send meg gjerne linken til innlegget om dere har blogget om det,liker å få litt inspirasjon !

Her er litt bilder fra julepynten rundt i huset. Husk at jeg har en pakke-kalender konkurranse gående,HER

 

Natalie har fått lysende røde stjerner festet i taklampa si på rommet! Er dere forressten med å konkurrerer om å få en gratis mascara?Hvis ikke er det på tide ;)

CL88FY
hits