Hverdagen med mine kjære

NEW IN - SHOES AND HANDBAG

Fikk ett par sko i posten i går,bestilte de for en stund siden via members for 147 kroner,var 70 % avslag på dem. Storfornøyd! Blir ca 14 cm høyere,og det trengs til lille meg som bare er 160cm over bakken. Kjøpte meg også ei ny veske for noen dager siden,likte den kjempegodt og den kostet bare 249 kroner på Kapphal (brukte selvfølgelig gavekortet som jeg vant) Er ikke så veldig mye igjen av de 10k som var på det,men,men..fått kjøpt masse fint både til meg og trulta,i tillegg har jeg brukt det til noen julegaver.

(Husk Smilelab tannbleking konkurransen HER , Pakkekalender HER og Dukkemor-hårpynt til prinsesser HER !)

 

Hva synes du om innkjøpene mine?NEW IN / KJOLE + GAVEKORT UTDELING !

Fikk pakken min fra Members idag,og jeg er superfornøyd. Kjolen satt som ett skudd,og allerede på Lørdag får jeg brukt den,da skal vi nemlig i 30års dag,gleder meg !

Hva synes dere om kjolen? Bildet ble litt uklart,brukte selvutløser. I pakken lå det også flere gavekort fra forskjellige nettbutikker,og de har jeg tenkt å dele ut til dere. Skriv hvilket gavekort du vil ha og gjerne hvorfor du vil ha akkurat det. Dette er KUN for de som liker min facebook-side,har du ikke likt den kan du gjøre det HER

LEKMER:                   100 KRONER (gjelder når du handler for kjøp over 600 kroner)
NELLY:                       100 KRONER (når du handler for 500 kroner eller mer)
HEPPO:                      200 KRONER (når du handler for 500 eller mer)
GYMGROSSISTEN:   100 KRONER (Når du handler for 500 eller mer)
CDON:                        50 KRONER
ROOM21:                   100 KRONER (Når du handler for 500 eller mer)
 

dw12dt

INNKJØP NATALIE

Da har jeg fått handla litt for gavekortet som jeg vant hos Kappahl og det var Natalie som fikk i første omgang. Jeg kjøpte meg tre gensere,men tenkte jeg skulle ha ett eget "innkjøp" innlegg når jeg har fått handla inn litt mer. Kappahl har jo så mye fine barneklær,har jo lyst på alt !

Dette var iallefall de vi fikk handla denne gangen (Ville foressten at Natalie skulle ha på seg noen av klærne å ha en liten shoot,men det var lettere sagt en gjort...ho nekta)Hva synes dere? Er foressten Natalie som har plukket ut det meste her..ho har god smak ;)

PAKKER I POSTEN

Når jeg sjekka posten idag hadde jeg ikke bare fått en,men to pakker..som alle andre ble jeg kjempegla,er jo supergøy med pakker i posten. I den ene pakken visste jeg godt hva det var som var innholdet,men den andre var en pakke fra Linn Therese  , jeg vant nemlig en headerkonkurranse på bloggen hennes. Superartig!

Innholdet i den pakken jeg hadde bestilt var en pakke fra eastandcosmetics , fant nemlig denne siden for noen uker siden og de selger super billig kvalitets makeup!

 

DETTE ER PAKKEN JEG FIKK FRA LINN THERESE

 

PAKKEN FRA EASTANDCOSMETICS, betalte ca 230 kroner for alt dette tilsammen + en børste som jeg helt glemte å få tatt bilde av

Nå begynner iallefall "makeup kurven" min å fylle seg opp


Hva synes dere om premien og innkjøpene?

INNKJØP-BIK-BOK OG HENNES OG MAURITZ

Hadde litt over en time å slå ihjel før kjøretimen idag,så gikk å kikka litt..skulle igrunnen se etter ei badedrakt siden vi skal på hotell med svømmebasseng i helga,men det var umulig å oppdrive. Ble en tur på Bik Bok istedenfor, der fant jeg ett stativ med 30 kroner pr plagg,om man kjøpte 5 fikk man det for 100 kroner. Røverkjøp sier jeg bare! Uten salg hadde det kostet over 1500 kroner.

Jeg fikk meg to kjoler,en basic topp,shorts,ei svart bukse og en hvit herlig genser. Natalie fikk seg også noe,ikke på bik bok da,men på Hennes og Mauriz. Natalie fikk ett ballerina-skjørt,strikk og en ny pysj m/uglemotiv + ett par basic hvite strømpebukser.

Her er innkjøpene for idag,orka ikke å prøve alt på idag..men lover å legge ut bilder når det blir brukt :)
Synes?

Ny kjole fra FLOYD

Idag fikk jeg endelig mobilen telefonen tilbake,den har vært på reperasjon og savnet har vært stooort! :) I tillegg fikk jeg en pakke fra Floyd,kjolen jeg skal bruke når vi skal i bryllup i sommer. Kjolen var nedsatt fra 1200 kroner til 199 kroner,røverkjøp sier jeg bare. Den var fantastisk nydelig, var redd den skulle være for liten i str XS,men den satt som støpt :)

 

Jeg har ikke på meg sminke og håret står til alle kanter,derfor får dere bare se kjolen..hehe :)Hva synes dere? :)

New IN! :)

Idag har Natalie vært ei lita bølla,har vært mye i time-out for å si det sånn..og der er det jo ikke akkurat morsomt. Så "mamma" har vært veldig dum idag,ifølge Natalie. Når HP kom hjem fra jobb,spiste vi middag..så dro vi en liten tur på Moa,bare for å komme oss vekk ifra huset ei lita stund,og sånn at Natalie kanskje skulle bli litt blidere.

På Moa gikk vi for å spør frisører om dem tok hull i ører på små barn, det var det så å si ingen som gjorde. Var en plass som gjorde det,men der var selvfølgelig ikke ho som gjør det tilstede. Så det får bli en annen dag :) Vi gikk på Cafe Moa Syd,drakk litt kaffe og spiste svele. Natalie leika i ballbingen,det synes ho er kjempekjekt ! 

Når HP og Natalie var på cafeen,gikk jeg å snoke litt i butikker..endte opp med 2 plagg. En dongerivest og en genser.


Dongerivesten er kjøpt på Gina TricotGenseren er også kjøpt på Gina Tricot

 

Natalie fikk seg ett par ting ho å,store perler m/perlebrett og smykkeperler,så i morra blir det hobbytid om Natalie er snill :)


Nå sitter trulta å spiser knekkebrød til kvelds, er snart lalletid nå for småe jenter :)Har dere hatt en fin dag? :)  (Stem gjerne på Natalie som årets Lanounge,dere kan gjøre det HER )

Nytt fra Nelly og STOR konkurranse

Idag fikk jeg en pakke fra Nelly med to kjoler,de satt som ett skudd..og jeg gleder meg til en anledning å bruke dem! :)

Jeg har en konkurranse gående på bloggen, dere kan vinne masse stæsj..har åsså lagt oppi noe ekstra nå, en grå kjole med svarte paljetter,en grå pynte shorts fra Bik Bok og en grå topp (str S) :) Så verdien på pakken ligger på rundt 1000 kroner nå! For å komme til konkurransen,trykk HER ! Enkelt å greit!

Her er kjolene jeg fikk fra Nelly idag!

Hva synes dere?

INNKJØP!

Da har jeg kommet hjem fra Moa,og fant meg faktisk litt da..var så heldig å få to bukser og en genser for 200 kroner ;) Buksene satt som ett skudd iallefall..og det skulle egentlig ha blitt 1400 kroner tilsammen..så synes jeg har gjort ett veldig godt kjøp!

Var også innom Bok og Media å kjøpte noe hobbygreier til Natalie,som vi skal kose oss med neste uke,gleder meg!! :) I kveld skal vi bare slappe av, ble spurt om å være med ut på livet,men takka fint nei..synes ikke det er så kjekt lenger,liker best å være hjemme,se en god film..spise god mat og trykke i meg litt nammis ;) ;)

Her er iallefall det jeg kjøpte!


hobbytingene til Natalie, kreppapir,lim,farget ark og ett sett sommerfugl-kit ;) Spennende!

Hva har dere gjort på idag?

hits