Hverdagen med mine kjære

HØSTFEST

Idag har vi vært på høstfest i barnehagen, det var kjempekoselig. Barna hadde laget høstsuppe,kokt kaffe,laget rundstykker og ordnet saft ,så stemninga var stor blant både store å små. Natalie kosa seg med alle leikene som er der og skulle vise meg alt,hehe. Høstsuppa vi fikk servert var kjempegod, barna har vært flinke. 

De hadde også laget til glass med vann,glitter og bilder av barna,kjempekoselig! Nå skal vi til å lage pizza til kvelds,senere kommer "min garderobe" innlegget som jeg fortalte om på facebooksida,så stay tuned ;)Hva har dere gjort idag?

BILDER FRA TUREN !

Som skrevet tidligere har vi vært i Geiranger i helga å feira farmora mi sin 70års dag,hele familien var samlet..var kjempekoselig ! Natalie har vært på barnedisco å fått svømmehallen. Vi har spist masse god mat,både til frokost,lunsj og middag..var jo så mye nytt jeg aldri har smakt før,herlig ! 

Natalie synes at det artigste var å danse på barnediscoen,ho holdt ut til over klokka ti hver kveld..ho sov ikke lenger på morningen uheldigvis,så vi hadde oss ett par episoder med skikkelig trass,men alt i alt har vi hatt det superkjekt, kjempekoselig å treffe familiemedlemmer man ikke ser så veldig ofte :)

Her er noen av bildene,legger sikkert ut flere etterhvert ;)


Natalie og besten i varmebassenget som var ute

Denne kjolen kjøpte jeg på Bik Bok til 30 kroner,røverkjøp!Jeg,pappa og min stemorTobias og Natalie koset seg på dansegulvetCookies til dessertNatalie og Herr TrollNatalie kjører "moods of norway" traktorNatalie og pusen som fulgte etter oss ett lite stykke

Dette var utsiktet fra hotellrommet,helt nydelig !

 

Har dere hatt ei fin helg? Overraskelsen som lå i postkassa blogger jeg om etter trulta har lallet seg seinere ;)

hits