Hverdagen med mine kjære

HEADERE JEG HAR LAGET I BLOGGPAUSEN

Selv om jeg hadde bloggpause laget jeg litt headere for brukere på headerplease,her er resultatet. Hva synes dere? De fleste ønsker seg headere som ligner toppbloggernes,synes igrunn det er litt kjedelig,men,men :)
NYE HEADERE

Da har jeg fått litt lysten til å lage headere tilbake,her er noen jeg har laget de siste dagene!
NY JULEHEADER

Har tatt å laget meg en ny header,måtte jo nesten ha en med litt julemotiv på :) Hva synes dere? (pass på når at dere kommenterer at ikke meldingen blir anonym,er så kjedelig å ikke kunne besøke bloggen deres tilbake)
HEADER VINNERNE !

Da har jeg laget ferdig tre headere til dem som skulle få ny header av meg. Er ikke alle som har sendt meg bilder enda,men regner med de gjør det snart.

Her er iallefall de jeg har laget til nå. Fortell meg gjerne hva dere synes. (bildene er klikkbare)  BTW:Vinneren av Smilelab tannbleking er kåret og vinneren blir publisert klokka 21.00


FÅR DU NY HEADER?

http://cecilieuv.blogg.no/ ,http://kinemakarlsen.blogg.no,  http://das01.blogg.nohttp://matoro.blogg.no/ og http://julianogmamma.blogg.no/  er bloggene til de som får ny header av meg, dere kan sende meg bilder og beskrivelse til lille_nette@hotmail.com. Gjerne ha bilder med god kvalitet,ikke avkappet hode,hender o.l og vær så snill,ikke bilder dere har tatt av dere selv i speil ;) ;) Resultatet blir SÅ mye bedre om jeg har gode bilder å jobbe med ! 

Kan godt hende jeg trekker ut flere etterhvert også :) Det går også an å legge ut ett ønske på www.headerplease.com 

 

(dette er en header jeg har laget fra før)
ØNSKER DU DEG NY HEADER?

Om du ønsker deg ny header,skriv i kommentarfeltet og jeg trekker ut noen stykker som får en i kveld eller i morra :)

 

Her er en jeg lagde til Betina når ho hadde headerkonkurranse på bloggen sin (om du vil se flere jeg har laget ligger det mange under kategori : header )
LAGE HEADER TIL DEG?

Da setter jeg igjen igang en header-runde,ønsker du deg en ny header? Det eneste du må gjøre er 

*Legge igjen en kommentar 

Du må helst ha bilder i god kvalitet,sånn som de under har hatt. Det er da mye enklere å jobbe med og resultatet blir bra. Om det er mange som ønsker ny header,kan jeg dessverre ikke lage til alle,men vil da trekke tre/fire som får ved å bruke random.org

 

Her er tre eksempler på noen jeg har laget før,du finner flere i kategori "header"
Å SÅ HERLIG !

Har endelig fått sove mer en fire timer i natt,Natalie sov i sin egen seng hele natt og kom ikke å vekte meg. Var skikkelig overtrøtt,så sovna ikke før 02.00,men fikk tross alt sove til halv åtte. Natalie er blidere idag også virker det som,og det er jo supert. Ho er fremdeles snørrete,tett og sår da,men på bedringens vei. Nå sitter ho å spiser havregrynsgrøt å ser på barnetv. Etterpå skal vi bake ut resten av julemann deiga,men først blir det fyrings i peisen,fysj så kaldt det var nede ! 

I går kveld lagde jeg en header til www.myyylovelylife.blogg.no  , ho hadde så fine bilder å jobbe med,så det var bare en glede å lage til ho.

Hva synes dere om headeren? Hva er deres planer for idag?

HEADER TIL BETINABF

Da har jeg som mange andre også laget header til www.betinabf.blogg.no .

Vet ho skrev at ho var lei av svart/hvit,men synes denne ble litt stilig,sendte en med farger også. Hva synes dere? Beklager for at det ikke har vært mer blogging om trulta de siste dagene,men ho er som de fleste av dere vet syk å slapp,så ho synes ikke det er så kjekt at jeg tar bilder da.  Husk på konkurransen min HER

 

dw12dt

MERKER HEADERE FRA NÅ AV..

Nå kommer alle headere jeg lager til å ha "header:lillenette.blogg.no" skrevet på seg,for utenom de som betaler meg for headeren selvfølgelig. Jeg gjør dette fordi at noen ikke takker for headere de får,eller som jeg faktisk har opplevd noen ganger (ikke mange), at de tar æren for headeren selv. Dette er dumt,men legger mye arbeid i det,jeg prøver selvfølgelig å ikke gjøre det sjenerende for selve headeren.

HER ER NOEN JEG HAR LAGET I KVELD (som dere ser er disse merket med min bloggadresse). 


VIL DU HA NY HEADER?

Trenger du ny header? Da synes jeg du skal legge inn ett ønske på www.headerplease.com , er helt trygt i å med det er kjæresten min som har laget siden. Er mange flinke header-designere som lager header der,jeg lager en god del der selv. Så,ønsker du deg ny header?

Ha en flott ettermiddag,nå skal jeg ned å hive mer ved i peisen og begynne på middagen..som idag blir lasagne..Mmmm..deilig !

HVILKEN VAR BEST?

Sitter her å lager header igjen da,er mange ønsker på headerplease for tiden,mange ønsker seg headere som er like toppbloggerene sine,kan vell si at jeg er litt lei av stripete bakgrunner..hehe ;) Men hva synes dere om resultatene av disse?Og hvilken var best?

Skal spise litt nå og litt seinere avslører jeg de siste vinnerene og neste ukens blogg. 

HEADERPLEASE

Har laget mange headere på headerplease.com,noen blir brukt av den som la inn ønsket,andre ikke. Det som jeg synes er veldig trist er at flesteparten av dem som får ikke takker og linker i innlegg om hvem som har laget headeren,nesten ikke ett takk engang. Vi på headerplease bruker tid og krefter på å lage headere som dere skal bli fornøyd med,og da hadde det vært veldig fint med en link om at det er jeg som har laget den. Før lagde jeg "signatur" på headere jeg laget,men gikk bort fra det fordi det ødela inntrykket,men må kanskje begynne med det igjen da. For det er ikke noen som har en jobb som innebærer å lage headere, vi gjør faktisk dette på vår fritid og helt gratis.

Ville bare få det ut ! :) Ha en flott dag !  Hva synes dere om at det er noen som ikke takker,feks i ett innlegg på sin egen blogg?
HEADER,VIL DU HA?

Da har jeg laga enda ett par headere,skriv gjerne hvilken dere likte best. Tenkte også at noen av dere kunne få en ny header?Om du vil ha så sender du bilder m/beskrivelse av hvordan du vil headeren din skal se ut til Lille_Nette@hotmail.com , lager sikkert noen i kveld :)


HEADER KOLLASJ

Har litt header dilla for tiden og har laget ganske mange headere,dette er ikke alt engang..tilsammen siden jeg begynte har det blitt kanskje 3-400 headere. Synes det ble så fint med dette header-bildet at jeg bare måtte vise dere. Nå er trulta kommet hjem fra barnehagen,så må avslutte. Vi skal ned å lage pølsegrateng til middag..NAM ! 

 

 

Ny header til meg selv og en annen :)

Da har jeg laget meg enda en ny header,synes denne ble litt artigere en den jeg hadde sist. Eller hva synes dere? Har også laget en til denne ukens leser,ikkesupermamma.blogg.no. Synes den ble litt stilig :P (trykk på bildet for å komme til bloggen hennes)
 NB: Ukens blogg kåres hver Søndag,for å bli ukens blogg må du melde deg på (kategori: ukens blogg/leser). For å bli valgt hjelper det å være flink til å kommentere,følge meg på facebook osv. Ha en superfin Mandag !

NYE HEADERE

Da har jeg endelig fått tilbake lysten til å lage headere,lager som regel kun headere til brukere på www.headerplease.com ,men unntak forekommer ;) Er kjæresten min som har laget nettsiden,så om du vil lage deg en bruker der så er det helt 100% trygt :)

Her er noen headere jeg har laget de siste dagene

Hva synes dere?

HEADERE TIL STINE

Stine som skriver DENNE bloggen har en headerkonkurranse på bloggen sin,man kan vinne ett tannblekingsett. Stine har kjempemange fine bilder å jobbe med,så det er utrolig artig å sitte å pjaske med photoshop da ;)

Her er mine bidrag.

Hva synes dere?Hvilket bidrag likte du best? Husk også "ukens blogg",dere finner det under kategorier. Er bare å melde seg på,jeg trekker ut en heldig leser som får bilde og link i sidemenyen i ei uke,er leserene mine som blir prioriert. Så da er det bare å legge igjen koselige kommentarer på innleggene,like innlegget osv :)

 

NYE HEADERE

Har lenge ikke orket å laget headere,men nå i det siste har jeg fått litt av lysten tilbake :)

Her er noen jeg laget i går :) Disse er laget for brukere på headerplease.com


Har du lyst på ny header?

VINN HEADER OG MAKEUP FRA MAKEUPMEKKA !

Vell,er lenge siden jeg har laget header nå,så jeg tenkte jeg kunne holde enda en konkurranse for dere. Jeg pleier egentlig å lage headere på www.headerplease.com  , men tenkte at 3 heldige lesere skulle få mulighet til å få en helt ny header. Bildene du vil bruke må helst være i god kvalitet (ikke bilder som dere har tatt av dere selv i speilet,det blir sjeldent bra), for best resultat er det lurt om bildene er tatt på samme plass. 

Jeg trekker altså ut 3 stykker som får en header helt etter sitt ønske,kan få til det meste. Jeg bruker photoshop og jeg lover at jeg vil gjøre mitt beste for at de 3 som vinner blir fornøyd med resultatet. 

Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du er med,så trekker jeg 3 vinnere på Fredag ! :) (NB: Husk også at jeg har ny makeup konkurranse)

 

Her er headere jeg har laget før
NY HEADER + 2 KONKURRANSER

Da har jeg fått laget meg en ny header, måtte ha noe å gjøre siden jeg ikke kunne spille songpop på mobilen,den har klikka litt..vil ikke slå seg på :(

Så,hva synes dere? Vet ikke om jeg ble helt fornøyd,men det får duge til nå. (Grunnen til at minni er med er fordi ho er Natalie sin store helt,hehe)
 Har 2 konkurranser som avsluttes på Søndag, MAKEUPMEKKA KONKURRANSEN finner dere HER

                                                                                         HIPPORAFFEN KONKURRANSEN  finner dere  HER

 

 

HEADER !

Ett par headere jeg har laget de siste dagene (noen gamle å da..hehe) :)  

Vil gjerne vite hva dere synes, bruker photoshop for de som måtte lure på det !


 


Header making

Lenge siden jeg har lagt ut headere nå,så her er ett utvalg :)

Kan være jeg har lagt ut noen av den før,vanskelig å holde styr på :)

 

Om DU vil ha header,legg inn ønsket på www.headerplease.com :)

Headere jeg har laget idag

Tenkte jeg skulle vise dere noen headere jeg har laget idag !

Gjerne si hva dere synes i kommentarfeltet :) 

 

 

 

Stem gjerne på Natalie som årets Lanounge, dere kan gjøre det HER  :) (tusen takk på forhånd, NB: dere kan avgi stemme hver dag) 

Ha en superkveld!

Nye HEADERE

Har laget litt nye headere,her er dem :)

Om du vil ha header kan du legge inn ett ønske på www.headerplease.com, husk at det er opp til deg om du får mange bilder. Ha god kvalitet på bildene,reklamer på bloggen din at du har inne ett ønske :)

Ha en superfin dag!

Vil du ha ny header?

Jeg lager en del headere for brukere på www.headerplease.com, om du ønsker deg ny header er det bare å legge inn ønske der. Du må selv skrive på bloggen din om headerønsket ditt for flest mulig bidrag. Det er også viktig å ha med gode bilder med bra kvalitet.

Her er noen headere jeg har laget.

Alle disse har lagt inn ønske på headerplease, de har også gode bilder å jobbe med. Da blir resultatet bra ! :)

Dårlig med blogging + header

Sorry for dårlig blogging i det siste, skal prøve å bli bedre :) Natalie er nå frisk å har begynt å få matlysta tilbake *bank i bordet*  ! Vi har åsså fått deilig sommer, i går var vi ute hele dagen..kjempedeilig! Vi var i byen å kjøpte gave til Aurora (veninna til Natalie ;)  ), Natalie fikk åsså ett par nye ting.. litt leke og ei aktivitietsbok,vi kjøpte is å bare kosa oss!

I går fikk Natalie en benk med bord i tre til å ha i hagen,den var kjeempefin og veldig genial nå når sommeren endelig har kommet! :)

Skal prøve å få tatt noen bilder idag, vært litt dårlig til det i det siste.sorry igjen ;)

 

 

Her er iallefall noen headere jeg har laget de siste dagene,vet ikke om jeg har posta ett par av de fra før..men,men :)  (Om DU vil ha header,legg inn ønske på www.headerplease.com  )
Nye headere + headerplease

Nå har jeg ikke posta headere på ei stund,så tenkte det var på tide. Lager nesten bare headere til brukere på www.headerplease.com for tiden, det er så mye enklere. Så om du ønsker deg header,legg inn ønsket ditt på www.headerplease.com (trykk på linken for å komme til sida). Sidene er helt trygg, det er kjæresten min som driver den. I tillegg får du poeng for å lage headere,sende inn ønsker,kommentere og trykke favoritt på headere som andre har laga. Å ligge på topplistene gjør at du får flere besøkende på bloggen din, jeg har fått mange flere lesere pgr av det.

Header til Sandra Walle: Bloggen hennes finnere dere HER

Header til raffais.blogg.no, bloggen finner dere HER


Header til Silje Halland, bloggen hennes finner dere HER


Header til Marit Roan, bloggen hennes finner dere HER

 

Hvilken likte dere best? :)

 
Ny header!

Da har jeg laga meg en ny header, hva synes dere? :)
Vil du ha ny header?

www.headerplease.com har nå fått helt nytt design, mange nye brukere har registrert seg..og flere å flere har begynt å lage headere til andre brukere. Headerplease er en side der man kan legge inn headerønske,lage headere til andre,kommentere,sende meldinger til hverandre og like andres headere. Helt genialt!

Om du har fine bilder med god kvalitet i ønsket ditt og du mottar mange bidrag,havner du øverst på sida..og vil dermed få mange nye unike treff på bloggen din. Man får poeng for å legge inn ønske,lage headere til andre,man får også poeng for å like andres headere og kommentere. Har ingenting å si om du er god eller ikke, her er det bare å bruke kreativiteten sin! 

På Headerplease ligger det også tips til hvilket redigeringsprogram man kan bruke,og det vil også etterhvert komme tips og triks til hvordan man får forkskjellige effekter på headere. Siden er helt trygg og bruke.

Header Please


Trykk på logoen for å komme til sida :)

hits