Hverdagen med mine kjære

FOTOSHOOT / LEATHER

Skulle egentlig ut å ta shoot idag,men det ble det ikke noe av..men prøvde å få til noe alikevell siden jeg har lovet en fotoshoot . Prøvde å være litt "bad",men ble nesten ikke fornøyd med noen av bildene, her er iallefall de som ble best. Antrekket mitt er fra Kappahl. Nå skal jeg snart ned å lage deilig biffsalat m/avocado og fetaost til middag...deilig !

Hva synes dere? Har dere meldt dere på Nellykjole-konkurransen?HER !

PHOTOSHOOT

Selv om jeg er syk må jeg få ha det litt kjekt,så fikk typen til å ta noen bilder av meg etter jeg hadde dollet meg opp en del,morsomt. Etter han var ferdig med bildene tok jeg på meg OnePiecen min å fikk han til å ta litt flere litt morsommere bilder.

Her er altså resultatet.

Hehe..vet ikke helt om jeg er veldig fornøyd med resultatet,men gøy var det :)

Hva gjør dere i kveld da?

PHOTOSHOOT "VED VANNET"

Ble enda en ny fotoshoot siden den forrige ble så vellykka :) (de andre bildene ligger under kategorien : "Fotoshoot" . Har også fått helt nytt design,laget av typen i går. Så si gjerne hva dere synes om det :) Ha en flott Mandags kveld ! 

 

Bildene er tatt med Canon EOS 450D og redigert i Photoshop CS4

 

SMAKEBIT, NY PHOTOSHOOT!

Da har vi vært ute enda en gang å lekt oss med kameraet, denne gangen var det jeg og ei venninne som tok bilder av hverandre. Lyset var ikke så bra som på forrige photoshoot,så kvaliteten er derretter.

Her er iallefall ett av bildene.

 


Så,vil dere se mer ? :)

NOEN NYE BILDER AV PHOTOSHOOTEN I GÅR

Fikk ikke lagt ut alle bildene i går,og det var noen til jeg var ganske fornøyd med. Så her kommer dem ! Nå er det ikke lenge til trulta kommer hjem, om været holder seg skal vi kle på oss å gå ned til vannet her,det blir kjekt :)

Det ble de siste bildene jeg legger ut fra denne shooten iallefall, men har fått litt smaken på dette,så vil dere at jeg legger ut flere bilder av andre fotoshoots seinere? :)

PHOTOSHOOT I SKOGEN !

Nå har jeg fått redigert de beste bildene vi tok,og jeg var faktisk veldig fornøyd med mange av dem ! Fotografen er min kjære kjæreste, tusen takk vennen, var ikke bare lett å traske rundt med meg i skogen med høye hæler :p

 

Hva synes dere?

SMAKEBIT PÅ FOTOSHOOTEN !

Nå har vi akkurat vært ned i skogen å tatt bilder, vi ble ikke helt ferdig for kameraet gikk tom for strøm. Her er iallefall ett av bildene, resten kommer seinere i kveld :)

Hva synes dere? :)

hits