Hverdagen med mine kjære

LINKERUNDE

Da har vi kommet til linkerunde nummer 3, linker til tre bloggere to ganger i uken. Neste Linkerunde blir på Torsdag, du kan melde deg på HER :)


Disse tre er de som blir linket denne gangen !

 

Aurora skriver http://aur00raa.blogg.no/ . Ho blogger flere innlegg om dagen og legger ut fine bilder.Fint og ryddig design. Ta en titt på bloggen hennes da vell.
 

Lena skriver http://fotolena.blogg.no/ . Lena sin blogg er en fotoblogg der hun deler sin store interesse for foto,ho tar veldig fine bilder og er flink til å dele dem med oss. Ho er også fra den beste byen,nemlig Ålesund :)
Aine skriver http://mammaine.blogg.no/ . Aine skriver om sin hverdag som alenemamma til ei jente med epilepsi, denne dama er kjempetøff. Absolutt verdt en titt innom !
NY LINKERUNDE!

Har nå trukket ut tre nye som får bilde og link til bloggen sin! Vil du bli linket? Meld deg på HER . Har to linkerunder i uken der tre får bilde og link !

Leser du noen av de bloggene som ble linket idag?

 

Dette er bloggen til Jenny,ho er 14 år og kommer fra Hønefoss. Ho har ett fint og ryddig design,du burde ta vekk at det kommer opp "reklame" på utvalgte ord i innleggene dine. Det er nemlig en smule irriterende. Jenny er flink til å blogge og legger iallefall ut ett innlegg for dagen. Fine bilder ! For å komme til Jennys blogg trykker dere på bildet .

 

Andre blogglinken er Marita sin blogg, og som dere ser på bildet under er dette en fotoblogg. Marita legger ut veldig fine bilder og som jeg kan se blogger ho hver dag,verdt å ta en titt. Likte at designet ditt hadde ett lite preg av jul :)

 

Siste bloggen som blir linken for denne uken er Laila,ho er en sporty og fresh tobarnsmamma som bor i Oslo. Jeg leser denne bloggen daglig, ho skriver bra og kan fortelle at det ikke bare er rosenrødt å være mamma,noe som nesten alle som har barn vet ;) Laila skriver bra og ungene er jo bare helskjønne ! Ta en titt innom bloggen hennes,tenker ho blir supergla da!BLE DU LINKET?

Det var veldig mange som ville være med på linkerunde,og det er jo bare bra. Var veldig vanskelig å velge ut tre stykker,så det jeg kommer til å gjøre er å linke til flere,men da utover flere dager/uker. Kommer til å ha to linkeinnlegg i uka der jeg linker til tre bloggere om gangen. Om du ikke blir linket denne gangen,blir du det kanskje en annen dag. Er fremdeles mulig å melde seg på, HER !Elise har ett veldig fint og ryddig design på bloggen sin,ho skriver om hverdagen sin og er flink til å legge ut bilder. Både outfit,sminke/hår,dans og musikk er noe av det hun forteller om til leserne sine. Absolutt verdt en titt. (link i bilde).Elise Amanda har ett fint,oversiktilig design. Headeren er kjempestilig og enkel, Elise Amanda er kjempeflink til å legge ut nydelige bilder, Ho driver med fotografering,samtidig som ho danser ballett. Ho blir sikkert kjempegla om du legger igjen ett spor i bloggen hennes. (link i bildet)

 Denne bloggen fikk jeg anbefalt av en leser,hun skriver: "Handler om en ni barns mor som dessverre fikk diagnosen tarmkreft. Bloggen handler om familiens hverdag på godt og vondt. En blogg som er rett fra levra,og gir alle ett innblikk i deres tanker,følelser og hverdag. En herlig familie med mye omtanke og kjærlighet" (link i bildet)

 

Leser du noen av disse bloggene?

 

 

 

hits