Hverdagen med mine kjære

BABYKOLLASJ

Må bare dele denne herlige kollasjen jeg tok av lille frøkna tidligere idag..

Varm i mammahjertet mitt!

Ha en strålende dag videre.

HJEMMELAGET BABYMAT

De er dyre, man må spise opp maten med en gang, eller iallefall ha samme glass to dager på rad og de smaker jo ikke godt! Jeg snakker om babymat på glass!

Nå har jeg funnet ut gleden ved å lage egen babymat, man kan jo lage babymat av alt, eller iallefall nesten alt. Når de er så små som Solveig Marie vil man selvfølgelig begynne forsiktig, man må tross alt venne magen til annet en melk og grøt. Så jeg prøvde meg med søtpotet og pastinakk, det ble mye rimeligere og det smakte så godt at jeg faktisk kunne spist det opp selv.

Oppskriften er enkel. Man koker søtpotet og pastinakk møre, moser det og tilsetter litt smør (gjerne uten salt). I begynnelsen kan man også tilsette til morsmelkerstatning om barnet får dette. Super enkelt og man venner barnet til gode vaner.

 

FÅ 200 KRONER Å BRUKE PÅ BLUSH.NO!

Vil bare gi dere en rabattkode,du får nemlig 200 kroner på blush.no om du bruker kodeordet Allerblush2012 på nettsiden. (skrev feil isted,sorry for ulempen)

 

Trykk på bildet for å komme til siden (ikke sponset). Skal du benytte deg av tilbudet?
INSTAGRAM PÅ BLOGGEN

Nå har jeg fått INSTAGRAM på bloggen,det ligger i sidebaren og der vil nye Instagrambilder jeg legger ut dukke opp. Så om du har Instagram,følg meg gjerne. Jeg følger alltid tilbake !
VIL DU BLI LINKET?

Tenkte jeg skulle være så grei at jeg skulle linke til noen av leserene mine.

Det dere gjør er :

1.Skriv bloggnavnet i kommentarfeltet

Så plukker jeg ut tre stykker som får link og bilde i ett innlegg som blir postet i morra.
dw12dt

Å våkne klokka 04.00...

Våkna i natt av at Natalie begynte å spille ipad klokka fire i natt,sto opp å sa at det kom ikke på tale,og da ble ho sint. La ho i senga igjen,men ho sto bare opp igjen.Endte opp med at jeg måtte legge meg i hennes seng for å passe på at ho ikke sto opp igjen..ikke veldig behagelig seng å sove i...så jeg er ganske dø nå. Heldigvis sto typen opp med ho,men trulta er sur å grinete...som man blir når man ikke vil sove.. (bildet er fra i går)

dw12dt

NOEN HUNDEEIERE ALTSÅ

Hver gang jeg er ute for tida ser jeg poser man bruker når hunder gjør sitt ..OVERALT! Og de er fulle i tillegg og vedkommende har bare slengt den på bakken.Skikkelig ekkelt!!! Hvorfor ikke hive det i søpla? Hele vitsen med å bruke pose er jo borte da ! Flere som har sett sånt?

dw12dt

NATALIES BARNEHAGEANTREKK

Nå er vi klar for barnehage,idag skal Natalie på teater og ho gleder seg veldig. Ho ville ha museflette og pelsvest på seg,siden man må være fin når man skal på teater nemlig..hehe. Ho fant en liten godis i sted og den skulle absolutt være med på bildene, ho liker den egentlig ikke..så skjønner ikke hvorfor den absolutt skulle være med .

Så her er det ho valgte å ha på seg idag. Jeg skal kanskje møte ei venninne seinere,lenge siden vi har funnet på noe ilag og det skal bli kjekt.

Ha en superfin dag alle sammen !

 

 

STIKKER LANGT INN I HJERTEROTA :(

Uff,kom akkurat over ett blogg-innlegg..ei ung tobarnsmamma døde idag av brystkreft,leste på bloggen hennes nå..helt forferdelig :( Stikker laaangt inni hjertet mitt,selv om jeg ikke kjente ho.

Les bloggen hennes HER

 

Hvil i fred

Julebord outfit

Da skal jeg snart hive innpå deilig julemiddag :)

Lese bloggen din?

Sitter her å kjeder meg,akkurat ferdig på jobb. Ligger under teppet med nesespray,halslinser,snytepapir og paracetter som mine venner..håper de ikke blir værende for lenge. Iallefall så tenkte jeg at jeg ville ha noe spennende å lese,har du en spennende blogg så kan du legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet.

Og for nye lesere,jeg har to konkurranser gående på bloggen, Du kan vinne Taylor Swift "Wonderstruck" lotion og sminke fra Maybelline :)
Begynner å bli syk..fysj !

Sitter her med pottetett nese,nyser som bare det og i tillegg har jeg fått vond hals,det er ikke gøy.Har heldigvis ikke feber,så jobb blir det i morra. Ikke lyst å sitte inne å sture hele dagen lang,det er ikke gøy iallefall. Mange som er syke for tiden også,er vell årstiden som gjør det tenker jeg. Gikk fint på jobben idag selv om jeg var tett i bihulene,litt vanskelig å lukte når ungene har gjort fra seg bare,heldigvis er vi flere på jobb,hehe :) Bare elsker å jobbe i barnehage,det er så kjekt å givende ! 

Nå har Natalie trulta lalla seg og jeg skal se Hotel Cæsar,etterpå skal jeg laste ned nyeste episoden av Dexter. Gleder meg !

 

Er det flere av dere som er syke?Ser dere på Dexter?

Husk også konkurransene jeg har gående,dere finner de under kategorien "konkurranser" :)

Ha en super kveld alle sammen,etter jeg har sett ferdig Dexter blir det senga på meg..trøtt som en duppelupp,litt sånn som skjønningen under her.


(bilder lånt fra google)

VIL DU GI MEG DIN STEMME?KANSKJE NY KONKURRANSE?

Er med i en konkurranse på Kapphal, hadde blitt supergla om dere ville stemme på mitt bidrag HER , om jeg får mange stemmer lager jeg en konkurranse på bloggen min med en superfin premie ! :)

Nå tar jeg natta ! Sov godt og drøm søtt alle sammen !

 
http://contest.kappahl.com/no/gallery/viewentry/328

Lady Gaga Fame

Har superlyst å prøve ut den nye parfymen til Lady Gaga,den virker utrolig spennende,leken,hemmelighetsfull og den har en uvanlig farge..hvem har sett en sort parfyme før liksom? Hadde vært kjempemorro å kunne blogget om denne parfymen,men da må man først teste den. Men for å teste den må den kjøpes,og jeg har rett å slett ikke råd til å prioritere en helt ny parfyme, det meste av pengene går til barnehage og småtrollet i hus ;) 

 

la22ga

FIKK PAKKE FRA BLOGG.NO

Når vi kom hjem fra Geiranger idag sprang jeg ned i postkassa for å se om der var noe spennende,og jammen fikk jeg meg en stor og gledelig overraskelse. For ei lita stund tilbake skulle blogg.no plukke ut noen bloggere som fikk prøve Taylor Swift sin parfyme "Wonderstruck" . Trodde sjansene mine for lengst var over siden jeg har lest blogginnleggene til andre vinnere for ei stund siden. Det står også i brevet at vinnerinnleggene må publiseres innen den 16.September,så var litt rart at jeg ikke fikk premien før nå. Men bedre seint enn aldri sier nå jeg.

Parfymen luktet kjempegodt,innfridde iallefall til forventningene jeg hadde til den. Duften var rett å slett magisk ! Og jeg fikk også tilsendt en lotion med samme herlige duften, tusen takk blogg.no ! !
 

tay12utvalgt

KOMMET HJEM IGJEN + OVERRASKELSE I POSTEN

Da er vi kommet hjem og vi har hatt det kjempefint,holder på å se på bildene nå å lover at jeg skal vise dem i kveld. Fant også noe helt fantastisk i postkassa når jeg kom jeg,noen som vil gjette hva det var? :)

Blogger om turen litt seinere i kveld, og selvfølgelig om herligheten som plutselig lå i postkassen min :)

Hint: blogg.no konkurransen :)

GJESP OG GOD MORGEN !

Gjeeesp..Natalie våkna klokka seks i går,men ho har heldigvis sovet i 12 timer i strekk. Ho la seg klokka seks i går etter en dag med masse suring og surving,og ho sovna med en gang. Etter Natalie hadde lagt seg i går dro HP på lønningspils med noen kollegaer, jeg ble hjemme..tok på meg One Piecen å lastet ned film å drakk iskald cola..herlig. Jeg så en kjempesøt film som jeg har anmeldt litt lenger ned :)

Idag er heldigvis trulta i bedre humør,iallefall til nå..vi har akkurat lest Dumbo boka og skal laste ned filmen seinere å se om den også faller i smak. Kan høres ut som jeg tok feil angående Natalie, nå sitter ho å surer seg fordi ho ikke får smake nammis på en søndagsmorning,fysj så sta en 3åring kan være..jeg kan garantert si at jeg IKKE liker krokodilletårer :P

Vell..er ikke så veldig mye mer som har skjedd klokka halv 9 på en Søndagsmorning :)

 

Bilder fra i går når Natalie satt å tegna med ny-tusjene sine :) (Har foressten ett bidrag inne på http://guerlain.blogg.no/  hadde blitt kjempegla for en stemme eller to (anetter84)  )  


 

KLAGEINNLEGG !

Uff,lei av været for tiden..lenge siden det har vært en hel dag med opplett, og idag når jeg skal ha kjøretime så skal det være værst. Syte,klage..ja,jeg vet,men synes det er lov å syte og klage av og til,hehe. 

Må levere Natalie til barnehage,så skal jeg hjem,så skal jeg løpe til bussen som man gå ett lite stykke for å komme til. Jippi,jeg elsker regnvær asså. Synes det er greit med regn når man kan sitte inne å kose seg,men ikke når man har mange planer for dagen. Eller når man kan ha på seg godt med regnklær å være med ungene ut å plaske i dammer,det er åsså gøy!

Etter kjøretimen idag skal jeg hjem,dusje..stelle meg,ordne med pakker til bursdagen som vi skal på idag..så skal jeg hente trultis,hive i oss noe mat,dra i barneselskap..når DET er ferdig og trulta lagt,da skal jeg slappe av..gleder meg :P

 

Se på dette herlige været som er meldt da :PLiker dere regn?

GOD MORGEN !

Ja,da var det Mandag igjen. Synes tida går så fort,vips så er jula her plutselig :) Nå har jeg akkurat levert Natalie i barnehagen, ho sov kjempelenge idag for en gang skyld. Ho var helt utslitt etter turen i går,så etter ei stor skål med risengrøt til kvelds,så sovna ho som en stein. Sitter å venter på telefon fra jobb jeg,hadde håpet på å få jobbet litt denne uka siden det ikke ble så mye forrige uke,men,men. Om ikke jobben ringer så får jeg kanskje besøk av ei venninne,ho ble så gira på fotoshoot etter ho så bildene fra skogen. Idag er det jo bra vær også,får håpe det holder..for det vat nemlig ikke sånt vær det var meldt. Skal også se om jeg får postet pakkene til vinnerene fra konkurransene idag, i tillegg skal jeg starte opp en ny. Så det er bare å følge med !

 

Slenger ved noen bilder som jeg tok i går.


"Sesongens siste safter""Ved vannet""Bøllefrøet"

 

Ha en super dag alle sammen ! 

 

 

NYTT DESIGN!

Har vært så heldig at typen min har laget ett helt nytt design til meg,ingen andre som har akkurat likt. Er superfornøyd ! ! 

Hva synes dere om det nye designet?

 

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

GOD MORGEN ALLE SAMMEN,DET ER HELG!

Må bare skrive ett kjapt innlegg å si god morgen til dere, nå er det helg snart for de fleste. Supert ! ! Denne helga har jeg også frihelg, skal bli deilig å kunne gjøre det man vil i helga. Natalie skal til pappaen sin,men først er det barnehage. Vi er påkledd å ready to go ! Ha en super siste dag på skole/jobb før helga. do your best for snart er det HELG ! 

 

DETTE ER NATALIE SOM NISSE,HO FANT DEN I GÅR Å SKULLE HA DEN PÅ SEG NÅR HO SPISTE KVELDS,HEHE

Husk også at du får 30% rabatt hos CaseAPP ved å bruke kodeordet LILLENETTE :)

 

BLOGGER JEG LESER FAST !

Vell,skulle egentlig ha spørsmålsrunde,men var dårlig med spørsmål. Så da velger jeg å svare ved å skrive ett eget innlegg for en av spørsmålene som kom,så får jeg heller svare på de andre i ett annet innlegg. 

Blogger jeg leser fast er : (NB:Jeg lånte bilder fra bloggene deres,om dere vil ha det fjernet si ifra så skal jeg fjerne dem med en gang)

*En lykkelig mors blogg - Bloggen er skrevet av ei kjempesøt jente som heter Turid, ho bor sammen med samboeren sin Widar og de har sønnen Dennis Walentino. Turid virker som ei herlig jente, ho virker oppriktig,snill og ærlig. Denne bloggen anbefales, for å komme til Turid sin blogg,trykk HER
* Mamma til Milio Andreas (mmf89.blogg.no) - Dette er også en mammablogg, ho heter Malene og også denne jenta virker helt herlig, ho bor i Herøy (Nordland) sammen med Thomas og Milio Andreas. Malene blogger i hovedsak om sønnen sin, men tipser også om forskjellige middaggstips,har konkurranser og om alle de flotte innkjøpene ho gjør. Ho er veldig flink til å tipse oss om moter både til liten å stor. Også denne bloggen anbefales. Trykk HER for å lese Malene sin blogg !
*Garasjekatt - Stine Tokle skriver denne bloggen, Stine virker som ei kul jente..ho er veldig flink til å ta outfit bilder (skulle foressten gjort at for å hatt garderoben hennes,har så mye flotte klær). Stine har mange dyr,bla en utrolig søt Chihuahua. Ho har akkurat fått en nykomling i familien, den er bare utrolig nydelig! Men Nelly er den som blir nevnt mest i bloggen når det kommer til dyrene. (Chihuahua det også). Stine er veldig flink til å ta bilder og deler alt med oss. Kjempebra blogg ! For å lese Stine sin blogg,trykk HER
*Fredrik Torp-(Alenepappa89.blogg.no) : Er ikke så veldig lenge siden jeg oppdaget denne bloggen, ikke så ofte gutter blogger om sin hverdag med barna sine,men det gjør Fredrik! Synes det er helt topp at også gutter skal få lov å fortelle om hverdagen sin med de små,de er jo tross alt like gla i ungene sine som vi mødre er. Fredrik har sønnen sin 50%, altså delt omsorg. Sønnen hans heter Phillip og er bare helt herlig. Fredrik er veldig flink til å la sønnen sin bli med på alt, og tar bilder å viser oss etterpå. Han har den søteste headeren ! Stå på Fredrik ! For å komme til bloggen,trykk HER

 

Leser dere noen av disse bloggene?

SPØRSMÅLSRUNDE?

Idag har det bare regna,blåst å regna litt mer..og ifølge værmeldingen skal det regne i over ei uke til. KJEDELIG! Natalie var i strålehumør iallefall når jeg henta ho i barnehagen..og ho spiste til å med godt med fishn/chips som vi hadde til middag,det søte smilet varte til halv sju ca,da snudde ho helt om å bestemte seg for å være pottesur istedenfor. Nå skal ho snart legge seg,og det kjenner jeg blir deilig. Trasig å sitte å høre på suring. 

Men,over til overskriften. Har aldri hatt en spørsmålsrunde før,og tenkte jeg skulle ha en nå. Så trenger spørsmål fra dere, spør om hva som helst. Blir det en del spørsmål svarer jeg på runden om noen dager :) Så det er bare å spør i vei !

 


Ha en kjempefin kveld videre,nå er det Cæsar på boksa :)

"Stian"14 skulle mobbes til døde !

Må bare dele dette innlegget med dere (fra Aftenbladet). Mobbing er noe av det værste jeg vet om, er så mange barn som mobbes,og helt uten grunn. Hvorfor finnes det så onde barn/mennesker? Jeg undres..man lærer barn at dem ikke skal mobbe andre,men mange gjør det likevell. Man håper på at ingen skal mobbe sine egne barn, men det kan jo skje,og hvordan skal man takle det? Mobbing er noe jeg tror aldri kommer til å ta helt slutt,man kan være så opplyst man bare vil om hva mobbing gjør med mennesker,men det vil alltid finnes de som skal rakke ned på noen uansett, synd at det er slik verden skal være..skikkelig trist. 

 

 

Stian» (14) er ett av flere tusen barn som mobbes på nett.

Over 45.000 barn mellom 9 og 16 år i Norge oppgir å ha blitt utsatt for mobbing eller trusler når de chatter på Internett. Over 30.000 mobbes eller trues over mobilen, skriver Stavanger Aftenblad.

Bare én av fire sier fra til en voksen. Noen av de mest alvorlige sakene havner i konfliktrådene, gjerne via politiet. «Stian» fra Rogaland fikk følgende melding fra en klassekamerat, da han var inne på Facebook i desember i fjor: «Eg ska faen stikka ud øynene dine.»

Sa fra til faren

De neste minuttene flommet chat'en over av ukvemsord. «Stian» ble kalt «jævla ginger», fordi han har rødt hår, og sjikanert fordi han hadde mistet en kjæreste. «Stian» reagerte slik barn anbefales å reagere når de krenkes på nett: Han sa fra til foreldrene.

"I mine øyne er det du skriver straffbart og går i retning mobbing," skrev faren på sønnens chat. Han kontaktet så skolen og guttens foreldre. I et oppvaskmøte lovet mobberen aldri mer å trakassere "Stian".

To uker senere ble «Stian» pepret med krenkende chatte-meldinger fra mobberens kamerat.

Han satt alene på rommet og spilte Playstation da meldingene plinget inn:

«Ginger!!!!! Feide gris,» sto det.

«HOLD KJEFT Koffor skrive du det?» svarte Stian.

«Fordi du er ein stygge jævel, så koffor ikkje?» svarte gutten. Det viste seg siden, at han satt sammen med den forrige nettmobberen da han skrev.

«Du e så jævlig stygge. Ingen vil ver sammen med deg! Ekle unge,» skrev han.

Stian ble truet med juling. Han fikk høre at han var så stygg at han aldri ville få seg kjæreste igjen.

Når «Stian» ba om fred, tok sjikaneringen av:

Skulle mobbes til selvmord

«Stygge asshole. eg ska kalla deg ginger og mobba deg heila 8. klasse te du tar selvmord,"»skrev gutten, og la til: «Kødda. meeen eg ska mobba deg. Ikkje gå og sei alt te faren din!»

Igjen ropte «Stian» på faren. Faren satt seg ned og skrev:

«Koffor e du redd for at dette skal bli sagt til far?»

Det hadde vært en vanskelig høst. Ny ungdomsskole. Mange nye ansikter i klassen. Og «Stian» hadde glidd vekk fra et par gamle venner. Han var mutt og innesluttet etter skoletid. Om kvelden hendte det han åpnet seg.

- Du sa du ikke syntes det var kjekt på skolen. Du gikk mye alene og fikk ikke være med når de andre samlet seg. En periode ville du bare flytte langt vekk. Du ville ikke mer. Stemmer ikke det? sier faren.

«Stian» ser ned og nikker.

- Jeg var lei meg inni meg. Men jeg prøvde å ikke vise det på skolen. Jeg fikk ikke sove om kvelden. Jeg tenkte bare på ting som hadde skjedd på skolen, sier «Stian».

- Jeg glemmer det aldri, sier faren. - Det gjorde vondt. Det ble noen våkenetter. Du vil jo at barnet ditt skal ha det bra. Du vil så gjerne hjelpe. Men det er så vanskelig når du ikke vet hva du skal gjøre, sier han.

Syv av ti foreldre rådville

Stians foreldre er ikke alene. Syv av ti foreldre vet ikke hvor de skal henvende seg hvis deres barn utsettes for mobbing på nett eller mobil. Det går frem i en nasjonal spørreundersøkelse om digital mobbing i år.

«Stian»s foreldre varslet skolen og politianmeldte mobberne. Politiet anbefalte dem å forsøke konfliktrådet først. Det endte med et såkalt stormøte på politistasjonen. Der deltok mobberne, deres foreldre, «Stian» og hans foreldre, to ansatte fra skolen og to konfliktrådsmeglere.

Mobberne og «Stian» underskrev en kontrakt om at mobbingen aldri skal skje igjen. Klassen ble informert. Og en ungdomsarbeider fortalte klassen om digital mobbing og regler for nettvett.

Siden er ikke «Stian» blitt mobbet. Foreldrene roser ham for å ha sagt ifra. Og Stian har ett råd til andre som opplever nettmobbing:

- Si fra til foreldrene dine med én gang. Jeg tror mange er redd for å si ifra. De tror det bare blir verre og verre. Men det er best å få det ut. Hvis jeg ikke hadde sagt fra, hadde det bare fortsatt og fortsatt.

KON TIKI ANBEFALES + KONKURRANSEN

Nå kom jeg akkurat hjem fra kino,vi har sett Kon Tiki og jeg vil virkelig anbefale den til ALLE, tror ikke det finnes noen som ikke kommer til å like denne filmen . Den hadde alt,den var spennende,trist,morsom,spesial effekter og suverent filmet. Skal ikke røpe noe om filmen, dere MÅ bare se den :) :)

Jeg har trukket vinneren av armbåndet, lager ett innlegg om det i morra..er alt for trøtt nå,vært full fart hele dagen !

 

En liten ting til slutt : Det ene armbåndet som ligger i den nåværende goodie bagen vant jeg selv i en konkurranse,sammen med 2 andre stilige armbånd som jeg har valgt å beholde seg. Jeg vant disse 3 armbåndene og en kjempegod håndsåpe som har fått plass på kjøkkenet vårt. Christina som jeg vant dette hos skriver christinamote.blogg.no  , ho må bare vite at jeg ikke gir vekk armbåndet fordi jeg ikke likte det,men fordi jeg synes de var så moderne og stilig at jeg ønsker at også en annen blogger skal få ett :) :) Hodeskaller er jo IN for tiden ;)

Med dette ønsker jeg alle mine lesere en GOD NATT :) :)  Blir ingen bilder desverre, vil bare gå å finne senga mi, kjøretime i morra..og må være opplagt til det :)

 

BURSDAG + SHOPPE KODE TIL NELLY OG YVES!

Idag har jeg bursdag,blir hele 28 år..begynner å bli gammel,hehe :) I mailen min lå 2 koder som jeg liksågodt kan gi til en av dere,jeg har ikke bruk for de.

Den ene er fra Yves Rocher , koden er BD2012   (om man bestiller noe derfra får man parfyme og lotion på kjøpet ved bruk av koden)

Den andre er fra NELLY,ett gavekort på 75 kroner. Det er første mann til mølla : Koden er  3WpeHyTg2i  

 

HA EN SUPER DAG ! 


Wunderstruck by Taylor Swift

Er med i en blogg.no konkurranse der 50 heldige bloggere får parfymen "Wonderstruck" av Taylor Swift i posten.

Man må skrive hvorfor man bør vinne,her er svaret mitt :

Liker ikke å legge ut om hvorfor akkurat JEG bør vinne,synes alle fortjener det..alle har vell en god grunn til å stikke av med en så flott premie? Men hadde vært veldig koselig å fått denne i posten. Jeg har snart bursdag,jeg begynner å "dra på årene" og får derfor ikke så mange presanger lenger,hehe. Så om denne parfymen hadde dumpet ned i postkassa mi hadde jeg blitt superhappy. 

Så da er det vell bare å krysse fingrer,tær og alt annet som går an å krysse :P Lykke til folkens !

Kampanjesiden finner dere HER

 

 

 

sw12ws

Barnehage er bra for barnet + give away

Idag har Natalie vært i barnehagen alene uten meg, og det hadde gått superbra. Ho hadde spist bra og leika seg masse. Som jeg har skrevet tidligere,så har Natalie vært veldig trassete i det siste..jeg har tenkt at det har vært alderen,og det er det sikkert også. Men etter barnehagen idag har ho vært superblid hele tida,ikke snakka med surestemme..spist godt og,ja..rett å slett vært ei lita prinsesse :) :)

Håper det fortsetter slik, barnehager er noe som alle smårollinger burde gå i, ingen bør gå hjemme dag inn og dag ut med mamma eller pappa hele dagen. Barnehagen lærer barn å dele,leke med andre barn,manerer,de er i aktivitet hele tiden,de får være ute masse,utforsker +++ mye mer. Regner med de fleste er enig i dette,men det finnes jo de som ikke liker barnehager,det kan jeg rett å slett ikke skjønne.

Barnehagen er en positiv tid for de aller fleste barn,og de BLIR godt passet på!

 

Sminkedukka mi! :)


 

Husk konkurransen jeg har gående på bloggen,dere finner det under kategori "Konkurranser" ;) ;) (gikk ikke an å linke av en eller annen merkelig grunn :s  )

BARNEHAGESTART

Idag har Natalie hatt sin første dag i ny barnehage,er kjempedeilig å kunne starte med barnehagerutiner igjen etter snart 9 måneder uten barnehageplass..JIPPI sier jeg! Natalie storkoste seg der,var mange nye leiker å utforske og mange nye barn å bli kjent med! Det gøyeste var vell å være ute,helt nyoppussa flott uteområdet med masse fine leker. Vi var der fra halv ni til halv tolv, i morra blir det litt lenger dag.

Ble veldig overraska over at ho satt så fint å spiste, ho spiste opp hele skiva si + skorpa si. Klarte å sitte stille nesten hele tida også,imponert :)

Tok ikke bilder inne på barnehagen,men er her bilder av ho før vi dro :)

 

Har også ett ønske inne på headerplease,så om dere vil lage header så blir jeg veldig gla :)

 

Lite blogging

Nå er det ei stund siden siste blogginnlegg,grunnen er vell at jeg har hatt ekstremt dårlig blogglyst. I tillegg er vi på ferie nå ;) Vi reiste til Kr.sand den 13 juli,Natalie var supersnill hele bilturen,den varte jo i 14 timer..er ganske lenge å sitte i bil for å si det sånn ;) Vi var i kr.sand,rettere sagt på Grovane å besøkte pappaen min;lillebroren min og resten av familien ;) Natalie stooorkosa seg der. Nå er vi i Danmark og har hatt vår 2 dag i legoland,kan virkelig anbefales :) I morra reiser vi nordover igjen i Danmark,vi tenkte vi skulle besøke Fårup sommerland,håper det blir kjempefint vær ;) Har ikke så
mange bilder å vise dere,blogger fra mobilen..men det kommer når jeg bare kommer hjem til pcen min ;) ;) Ble ett kort innlegg dette,men bedre en ingenting ;) Er dere på ferie eller har dere vært?

hits