Hverdagen med mine kjære

NEVER NAKED !

For noen dager siden kom jeg over www.nevernaked.com , de har utrolig mange stilige klær. Drømmer om å vinne i lotto sånn at jeg kan kjøpe alt dem har ! De har også en julekalender gående nå,den finner dere HER , jeg er med hver dag ! Har dere hørt om denne nettsiden før?

LIK NEVER NAKED PÅ FACEBOOK HER

 

Her er bare ett lite utvalg av hva www.nevernaked.com har å tilby (dette er IKKE ett sponset innlegg)Husk begge konkurransene jeg har ute ;)

SHAMPOO ANBEFALING!

Har lenge slitt med tørt og uregjerlig hår,etter mange år med farging,rettetang og styling produkter er ikke håret mitt som det en gang var. Jeg fikk nylig ett gavekort på VITA på 100 kroner,bestemte meg for å kjøpe Morrocco shampoo. Bare etter EN vask føles,kjennes og ser håret mye mykere å sunnere ut,er superfornøyd..kanskje jeg for en gang skyld kan slutte å rette ut håret hele tiden! Kan virkelig anbefales på det varmeste ! Skal prøve å finne før/etter bilder til dere etterhvert ! 

Du kan få kjøpt denne shampoen HER !
ANBEFALING TIL TØRT OG BEHANDLET HÅR

Gjesp,nå er jeg virkelig trøtt å helt gåen i beina etter å ha vært ute i hele dag. Men før jeg finner senga så tenkte jeg at jeg skulle gi dere en anbefaling. Jeg sliter med tørt å skadet hår,etter mange år med farging,rettetang o.l er det vell ikke annet å vente. Jeg har funnet ett produkt som er helt supert og som faktisk fungerer. Håret føles sunnere å friskere ut.

Det er en hårolje som skal påføres i håndkletørt hår,du må bare bruke ett par dråper om gangen. Bruker du for mye vil håret føles fett.

Håroljen er av merket Kerastase og fåes kjøpt i de fleste frisørsalonger,prisen vil sikkert variere litt fra plass til plass. Jeg kjøpte den for 279 kroner,den varer kjempelenge.Med det sier jeg nattinatt og sov godt :)

MASCARA ANBEFALING !

Kjøpte en ny mascara for ett par dager siden,og den er supergod. Jeg liker når børsten er tykk,da trenger man ikke så mange strøk,og man slipper at det klumper seg så veldig. Dette er min mening,kan godt være at noen av dere er uenig,men jeg synes denne mascaraen er fantastisk ! Den gir ett fantastisk volum og forstørrer øyevippene, jeg har egentlig helt hvite vipper,og de er ganske korte. Er helt avhengig av en god mascara !

 


Gjorde dette veldig raskt,og har kun på meg mascara på dette bildet ;)

TV-SERIER SOM ER VERDT Å SE !

Jeg er vell det man kan kalle en liten tv-slave..elsker tv-serier. Så jeg tenkte jeg skulle lage en liten liste med tv-serier jeg er helt hekta på ! :)

 

SUITS

Dette er en super tv-serie, kanskje ikke for alle,men jeg elsker den ! Har nå sett alle episodene og det kommer ikke flere før i Januar :( *sadface*

 

ITS ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA

Dette er en artig tv-serie som får tida til å gå på kjedelige kvelder,den er enkel og veldig morsom !

 

THE BIG BANG THEORY

Dette er vell en serie som de fleste har lagt sin elsk på, har sett alle episodene som har kommet ut og gleder meg til resten!

 

THE WALKING DEAD

Dette er en skummel serie,sitter med teppet over ansiktet skummel altså..typen liker den ikke så jeg satt å så alle episodene helt alene ! Gleder meg til september,da kommer fortsettelsen!


 

BREAKING BAD!

Dette er en av mine absolutt favoritt serier, den er skummel,spennende og rett å slett utrolig ! Har du ikke sett den,så sett igang!
Følger med på flere også,men dette er noen av mine favoritt serier. Har du sett noen av disse?Og hva er dine favoritt serier?

The Walking Dead

Sitter å ser på The Walking dead, sett 4 episoder..og jeg er helt hekta..kjempe spennende !  Typen vil ikke se den,så blir sittende alene..hehe. Noen andre som ser på den serien? Må ikke avsløre noe iallefall :P Chill Søndag!

Skal hente trulta idag da,men er fremdeles noen timer til..så får vi se om det er jeg som skal kjøre eller typen, snør jo sånn :( Vil ikke ha snø..vil ha SOMMER!!

Hvilket vær er det hos deg?
Anbefaling av NUSKIN produkter

Jeg fikk ett sett ansiktspleie til jul, og den er rett å slett bare helt fantastisk. Hver kveld fjerner jeg all sminka, vasker ansiktet,deretter bruker jeg ansiktsrensen,lar det virke ett par minutter,skyller av,så smører jeg ansiktet med nattkremen. Huden blir silkemyk,og jeg er ikke lenger plaget med uren hud og kviser.

Om morningen gjentar jeg alt,bare jeg bruker dagkremen istedenfor nattkremen.

Man får desverre ikke kjøpt dette i butikkene, er forhandlere som selger det til deg..veldig synd igrunn! Men produktene heter iallefall NUSKIN, produktet jeg bruker finner dere HER . (ja,vet det er "antialdrende" krem,men den fungerer! ;)
Anbefaling til dere!

Tenkte jeg skulle komme med en anbefaling til dere, kjøpte en shampoo for ett par uker siden..og den er helt fantastisk, jeg har ganske tørt og slitt hår pgr av all bruk av rettetang og farging iløpet av årene som har gått.. Har prøvd mange shampoer i håp om at de skal gjøre håret mitt bedre, har ikke funnet noe frem til nå!

Redken Smooth Dowvn er navnet, den gjør håret mitt mykt,glansfullt og det ser ikke så tørt ut lenger!! :) Og man kunne merke resultater etter første gang, jeg sier bare..sliter du med tørt og skadet hår,kjøp denne shampooen!


(jeg blir ikke sponset eller noe for å anbefale dette produktet,jeg synes rett å slett bare at shampoen er helt amazing)

Planer for denne Lørdagen da?

hits