Hverdagen med mine kjære

IKKE LENGER BARE EN

Hverdagen med to barn kontra ett barn synes jeg er ganske forskjellig, Natalie var vant med å få vår fulle oppmerksomhet helt alene. Når lillesøster kom måtte man dele på oppmerksomheten, det falt ikke i god jord i begynnelsen. Natalie var en del sjalu og ville ikke være i nærheten av lillesøster. Heldigvis går det litt bedre nå, selv om jeg skulle ønske storesøster via lillesøster litt mer tid og omsorg, men det kommer vell etterhvert det og. Jeg prøver iallefall å ta med kun Natalie på ting sånn at ho får litt mammatid, vi har blant annet vært på kino, teater og leketurer, kun jeg og Natalie. Superkoselig!

Ellers er det helt topp å ha to søte skjønninger og vie livet sitt til.

En ting som har gjort hverdagen lettere nå som det er litt mer hektisk er Adams-matkasse, for en suveren ide, det må jeg bare si. Mat levert på døra liksom, helt genialt! Nye smaker og man får tilbake inspirasjonen på kjøkkenet. Og ikke minst, man slipper å tenke på hva man skal ha til middag.


 

 

I sidemenyen min ser dere min INSTAGRAM-konto. Følg meg gjerne, kanskje dere får en ny følger dere og? Månedens leser blir kanskje fulgt opp etterhvert, må få igang bloggingen skikkelig først.

 

Og helt til slutt, verdens fineste grautmoms!Herlige barn du har <3
Anita Søvold: Takk :) Ja, de er ganske så fantastiske :)
Så nydelige bilder :)
Karina Larsen: Takker. Blir nydelige bilder når motivet er så fint :) :)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits