Hverdagen med mine kjære

TUSJ OVERALT

Idag hadde jeg tidligvakt på jobb,var på jobben ti over halv sju..hardt å stå så tidlig opp,men utrolig deilig å slutte tidlig også. Dro på butikken å handlet middag før jeg hentet Natalie i barnehagen, ho var en fryd å hente idag,ho har pleid å trasse veldig i det siste,så det var veldig deilig at ho var blid og glad. Når vi kom hjem lekte vi litt med plastalin,etter Natalies ønske og etterpå spiste vi spagetti med is til dessert,som vi koste oss. Natalie lå faktisk vedsiden av meg i sofaen ei god stund,ho er ikke så kosete lenger så var kjempekjekt at ho ville det.

Må også fortelle dere om tusjehistorien,her om dagen hadde Natalie smuglet med seg en tusj inn på soverommet,ho kom ut med ett glis om munnen. Ho hadde tegnet seg selv på hender,armer og mage..skikkelig rampejente,hehe ;)

Nå har Natalie lagt seg og jeg skal slappe av litt før jeg finner senga selv,er helt utslitt idag ! Hva har dere gjort idag?

Husk konkurransen min HER  (beklager dårlige bilder for tida,men orker rett å slett ikke å finne frem kameraet hele tiden)
oooo....

allti like kjekt å oppdage :P!

Her endte det ikke opp på klærne å kroppen....

men veggen :o å litt senga!

Takk gud for skuresvamp å skuremiddel <3
He,he hun har nok hatt det topp :). største mi tegnet på hele veggen (hadde lagt henne for kvelden) når hun var liten, ble litt av en jobb å få vekk.

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits