Hverdagen med mine kjære

SØNDAGSTUR

Nå har jeg hatt ei veldig lang bloggpause,kommer ikke til å blogge like ofte som før,men kommer til å oppdatere av og til. Idag har det vært skikkelig fint vær,så vi har vært ute på en kjempekoselig Søndagstur. Vi har sett på geiter,drukket kakao,spist skive og vært på Dyreklubben. Natalie har koset seg kjempemasse,selv om det var litt vanskelig å få ho ut av døra idag,ho har flira og hatt det kjempekjekt.  Nå står det hysefileer i ovnen,skal bli deilig med middag. Hyse er jo så godt !

Har ikke skjedd så mye i denne bloggpausen min, vært mye jobb og det er ikke så intr å blogge om . Når jeg kommer hjem fra jobb er det middagslaging og leking med Natalie,hadde vært kjedelig om det var det eneste bloggen handlet om liksom. Så jeg kommre til å oppdatere når jeg har artige ting å fortelle eller har tatt noen fine bilder. Kan jo foressten fortelle at Natalie har vært mye bedre i det siste, ho er mer gla og fornøyd en før og magen er litt bedre,selv om jeg fremdeles tror at det er noe som ikke er som det skal så har ho iallefall ingen allergier mot melk,gluten o.l som vi først trodde.

Har det skjedd noe spennende med dere i det siste da?
 

Kjempe flotte bilder :D
Koselig :D
Kjempe fine bilder :D
Så mange koselige bilder:) gøy å bli månedens blogg. Tusen takk:)
Malene fossum: Bare hyggelig ! Håper du vinner avstemminga også !
Tenkte på deg i går, og nå måtte jeg finne ut hvorfor det var så stille fra deg. Nå vet jeg, godt å se at alt er bra, bare mye;) Frstår godt pausen din jeg.

Klem fra meg.
ikkesupermamma: Ja,alt er bra..er bare mye på timeplanen for tida :) :)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits