Hverdagen med mine kjære

NYTTÅRSFEIRING!

Hei,vil ønske dere alle ett supert nyttår. Hadde dere det kjekt i går? Det hadde vi,startet kvelden med en tre retters middag sammen med kjæresten som fylte 30 år i går. Når vi var ferdig å spise dro vi til Skåthaugen,der vi har feiret nyttårssaften de siste årene,supergøy! Vi hadde den flotte utsikten og det var rett å slett en fryd ! Kake,snacks,tapas og masse annet godt fylte magene våres,kjempefeiring! HP fikk også ett gavekort på valgfri resturant,og det kommer jo godt med for meg også !

Vi skålte,prata,lo og hadde det supert. Senere idag kommer Natalie hjem,gleder meg..har savnet det lille bøllefrøet mitt!

(hadde bare mobilen med meg i går,så..bildene er deretter)  Husk at jeg skal trekke konkurransen i kveld, HER !


 

Godt nyttår til dere!
Godt Nytt År til dere ja :)
Godt Nytt år :o)) Jeg feiret en stille og rolig nyttårsaften med en venninne. Vi ble dessverre snytt for rakettene pga tjukk tåke her i Oslo.
Har sendt deg en mail om du kunne ha gått innpå å sett den :)
Rebecca: Ja,sendt deg mail tilbake å :) :)
Hei! Det var et supersøtt antrekk! Er det skjørt og topp, eller en kjole? Jeg syntes i alle fall at skjørt-delen var kjempesøt! Jeg elsker sånne type skjørt og har noen av dem selv C: Veldig søt!

Hilsen Henny (:
HennyGothica: Det er en kjole :)
Hei, jeg har skrevet et innlegg på min blogg, som tusen takk for at du laget header til meg, sjekk ut bloggen her http://tonjej.blogg.no/ ;)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits